Deskgram adalah laman web yang membolehkan pengguna memuat naik kandungannya ke Instagram, memuat naik ke Instagram Dari desktop atau komputer riba tidak boleh dilakukan di Aplikasi Instagram Windows, jadi Orang Menggunakan Deskgram Untuk Memuat Naik Dari PC.

Bagaimana cara memuat naik foto / video di Instagram?

Tidak ada cara langsung untuk memuat naik foto / video ke Instagram menggunakan versi rasmi desktop Instagram. Jadi, orang berusaha mencari cara lain untuk memuat naik foto dan video ke komputer mereka. Ternyata, Deskgram adalah salah satu aplikasi paling popular yang direka untuk Instagram yang membolehkan anda memuat naik foto dan video dari komputer anda. Walau bagaimanapun, terdapat kelemahan yang perlu anda pertimbangkan.

Deskgram adalah versi desktop Instagram. Dengan menggunakan Deskgram, anda boleh memuat naik kandungan anda ke Instagram terus dari Mac atau PC anda. Berikut adalah beberapa perkara asas yang boleh anda lakukan dengan Deskgram:

 • Muat naik kandungan
 • Lihat garis masa
 • Tag orang
 • Suka dan komen

Bagaimana Deskgram berfungsi?

Untuk menggunakan Deskgram, ikuti langkah berikut:

Langkah 1: Buka laman web Deskgram di penyemak imbas anda.

Langkah 2: Klik butang muat turun di bahagian atas halaman.

Langkah 3: Muat turun aplikasi Instagram mengikut sistem operasi anda.

Langkah 4: Pasang aplikasi.

Langkah 5: Masukkan nama pengguna dan kata laluan Instagram anda dan mula menggunakan Deskgram.

Pelan yang Ditawarkan oleh Deskgram

Terdapat dua rancangan utama yang ditawarkan oleh Deskgram. Salah satu aplikasi ini sentiasa percuma dan membolehkan anda menggunakan banyak ciri aplikasi. Satu-satunya perbezaan antara kedua program tersebut ialah dengan menggunakan program percuma, anda tidak dapat memuat naik video selama 60 saat dan anda tidak dapat memberi tag kepada orang lain. Tetapi dengan rancangan "Pro", yang berharga $ 2.99 sebulan, anda boleh melakukan perkara ini. Jadi, bergantung pada ciri yang anda perlukan, pilih salah satu program dan mulailah menggunakannya.

Perkara terburuk mengenai platform ini ialah memerlukan aplikasi dimuat turun dan anda tidak dapat menggunakannya dengan segera. Di samping itu, Deskgram tidak menawarkan ciri lain yang menjadikan anda Instagrammer yang sangat baik. Oleh itu, berfikir secara berbeza boleh menjadi idea yang baik.

Versi Desktop Instagram

Salah satu cara untuk memulakan adalah aplikasi desktop Instagram. Dengan membuat perubahan pada penyemak imbas anda, anda dapat mengakses semua fitur yang ditawarkan oleh aplikasi Instagram rasmi dari desktop anda. Untuk mula menghantar ke Instagram dari desktop anda ikuti langkah berikut:

Langkah 1: Pertama, buka penyemak imbas Google Chrome pada Mac anda (Perhatikan bahawa apa yang kami katakan di sini berfungsi pada Mac dan mungkin tidak berfungsi pada Windows).

Langkah 2: Pergi ke laman web Instagram dan log masuk ke akaun anda.

Langkah 3: Kemudian, klik pada tab "Lihat" di bar menu di bahagian atas skrin anda.

Langkah 4: Sekarang, klik pada pilihan "Pembangun" dan pilih "Alat Pembangun".

Langkah 5: Kemudian, klik ikon mudah alih dan pilih peranti yang anda mahukan.

Langkah 6: Akhirnya, muat semula halaman dan anda akan melihat bahawa butang muat turun kini tersedia.

Ringkasan Kaedah ini mempunyai 2 masalah yang jelas. Pertama sekali, ia hanya berfungsi pada Mac dan bukan pada Windows. Kedua, sangat rumit dan mungkin bukan cara untuk 'mengambil dan menggunakan' banyak orang yang menginginkannya.

Apa yang Boleh Dilakukan oleh Virus Trojan Deskgram pada PC anda?

Pada zaman digital ini, kuda Trojan boleh menjadi sangat penting bukan hanya untuk komputer anda, tetapi juga untuk anda. Oleh kerana kebanyakan pengguna menyimpan fail penting mereka di komputer, semua maklumat penting mereka terganggu . Ini bermaksud bahawa nombor ID anda atau data kewangan lain yang mungkin anda gunakan pada komputer yang dijangkiti Virus Deskgram mungkin disusupi dan disalahgunakan. Ini adalah salah satu sebab utama mengapa ancaman ini mesti ditangani dengan segera.

Sebab Trojan, seperti Deskgram Virus Trojan menjadi ancaman besar, adalah kerana ia mempunyai banyak aplikasi jahat di komputer anda. Ciri-ciri Trojan mungkin berbeza-beza, bergantung pada jenisnya, tetapi adalah aman untuk menganggap bahawa Deskgram Virus Trojan dapat melakukan perkara berikut di PC anda:

 • Curi kata laluan di komputer dan dapatkan kunci menggunakan Keyloggers.

 • Hancurkan data di komputer anda, seperti memadam fail. Ini boleh menyebabkan kerosakan pada Windows anda

 • Jauhkan kerja anda. Ini bermaksud bahawa apa sahaja yang anda lakukan dan lihat di skrin anda, penjenayah yang telah menjangkiti anda juga dapat melihatnya.

 • Lumpuhkan sistem operasi Windows anda dengan serangan DDoS (Denial Service).

 • Gunakan sumber sistem anda (CPU dan Kad Video) untuk melakukan perlombongan digital, seperti BitCoin .

 • Tuai data program dan maklumat log masuk automatik dari penyemak imbas web anda.

 • Pasang virus lain di komputer anda yang boleh menyebabkan kerosakan serius.

 • Paparkan skrin teknologi palsu yang mungkin menarik anda untuk mencuri.

Kelebihan Deskgram

Untuk memuat naik foto dari komputer, anda boleh menggunakan aplikasi desktop pihak ketiga yang lain dan Deskgram adalah salah satunya.

 • Deskgram membolehkan anda memuat naik foto ke Instagram dari desktop anda.

 • Deskgram kini berjalan di Windows dan MacOS.

 • Ia boleh berfungsi dalam keadaan di mana anda tidak mempunyai telefon atau terlalu banyak gambar untuk dimuat naik.

 • Dalam kemas kini yang akan datang, akan ada pilihan untuk mesej langsung.

 • Kelebihan besar perisian ini ialah anda dapat menggunakan Instagram dengan penuh kejayaan dari desktop anda.

Kekurangan Deskgram

Deskgram adalah pelanggan Instagram untuk desktop anda. Pada masa ini serasi dengan Mac dan Windows sahaja.

Ia bukan pelanggan desktop yang baik untuk Instagram. Ia tidak mempunyai semua ciri aplikasi Instagram rasmi.

 • Tidak mempunyai pilihan untuk menyemak dan menghantar cerita.

 • Tidak dapat memilih untuk menghantar mesej langsung.

 • Tidak mempunyai pilihan masuk Facebook.

 • Tidak mempunyai pilihan daftar masuk lokasi.

 • Ia mempunyai UI yang dibina dengan teruk.

Itulah sebabnya pada Mac saya menggunakan klien Instagram yang dipanggil Grid. Dapatkan pelanggan desktop Instagram terbaik. Tidak seperti Deskgram Grids adalah pelanggan Instagram yang lengkap dengan semua ciri aplikasi Instagram rasmi. Grid benar-benar aplikasi berbayar, tetapi sekali lagi, anda mendapat apa yang anda bayar.

Begitu juga Windows 10 yang mempunyai klien Instagram UWP yang terdapat di kedai bernama Winsta. Ia bukan sahaja mempunyai semua ciri aplikasi Instagram rasmi tetapi juga mempunyai UI terindah yang pernah anda lihat di mana-mana pelanggan Instagram.

Apakah alternatif deskgram?

Followiing adalah alternatif terbaik untuk Deskgram

 • Flume untuk Mac
 • Kemudian
 • Hootsuite
 • Penyangga
 • Gramblr

1. Flume untuk Mac

Untuk pengguna Mac, sistem muat naik Instagram Flume di Appstore.

Anda akan mendapat pilihan versi Flume berbayar dan tidak ada, walaupun fungsi versi percuma ini terhad. Tetapi sekarang kami telah menemui versi percuma yang sangat terhad, jadi anda membayar peningkatan $ 20 ke Pro untuk memanfaatkan sepenuhnya alat ini.

Ini tidak baik. Tetapi aplikasinya sendiri dilengkapi dengan antara muka yang kelihatan seperti aplikasi Instagram, dan mempunyai fungsi yang hampir langsung, tanpa menambahkan perkongsian atau cerita langsung ke siaran.

flume untuk mac

2. Kemudian

Sekiranya anda menginginkan jadual yang merangkumi Facebook dan Twitter dan Instagram, maka pilihan yang sesuai dengan anggaran. Anda hanya dapat dengan anggaran rendah $ 19 / bulan.

Mengenai rancangan $ 19, anda akan menyukai ciri tambahan seperti cadangan hashtag, analitik, dan masa penyiaran yang sangat baik. Selepas itu juga disediakan program percuma yang merangkumi penghantaran automatik. Namun, anda tidak dapat mengedit atau memposting video atau berita dengan program ini.

Percuma terhad kepada perkhidmatan pos / bulanan dan e-mel sahaja, tetapi jika satu-satunya perkara yang sesuai dengan anggaran anda (hilang), ketahui lebih lanjut

3. Hootsuite

Hootsuite adalah alat pengurusan media komunikasi yang lengkap.

Mereka telah menambahkan suntingan Instagram ke Lineup mereka sendiri untuk Facebook, Twitter, dan LinkedIn. Sebagai rakan kongsi Instagram, Hootsuite dapat menghantar terus ke Instagram.

Penerbitan foto langsung juga disokong untuk aplikasi mudah alih Hootsuite. Aplikasi Hootsuite mempunyai pelbagai ciri pengurusan akaun.

Untuk mendaftar percubaan Hootsuite Pro 30 hari percuma, klik pautan. Selepas percubaan, harganya $ 29 setiap bulan dikenakan setiap tahun untuk 10 profil sosial dan pemantauan tanpa had bagi setiap 1 pengguna.

Hootsuite menawarkan program media sosial 3 profil kecil percuma dengan 30 mesej berjadual.

4. Penyangga

Buffer sebenarnya adalah editor media sosial yang popular dan rakan pemasaran dengan catatan langsung di Instagram.

Hanya edit catatan foto dan video di telefon bimbit atau desktop di semua profil perniagaan Instagram anda, dan Buffer akan tetap berada di saat-saat kegemaran anda. Sekiranya anda ingin mengedit foto galeri atau menggunakan ciri pengeposan Instagram, seperti penapis, maka mereka akan mengirimkan pemberitahuan telefon pada waktu yang dijadualkan.

Catatan anda akan dimuat secara automatik ke Instagram dengan kapsyen anda, siap dilampirkan, dan anda boleh menyesuaikan dan menerbitkannya.

5. Gramblr

Ini untuk Mac dan Windows, aplikasi ini berfungsi seperti Hootsuite - kecuali ia menggunakan aplikasi dan program dalam talian yang dipasang di PC anda.

Mereka berdua bekerja dengan mengambil foto dari komputer desktop, menghapus sandaran dari perkhidmatan web, dan pergi ke Instagram.

Gramblr penuh dengan ciri dan juga mempunyai pengalaman pengguna yang selesa. Video dan foto juga boleh dimuat naik. Selain itu, ia menyokong pelbagai akaun Instagram dan pemantauan, walaupun anda perlu menjalankan komputer kerana ia berfungsi dengan senyap di latar belakang.

Tambahan, percuma. Walaupun kami belum mencuba, nampaknya ia sudah hampir.

Summarization Deskgram adalah salah satu aplikasi terbaik untuk menguruskan akaun Instagram anda dari PC. Bahkan seseorang yang boleh menggunakan telefon pintarnya dengan alasan apa pun bahawa aplikasi ini boleh menjadi pilihan terbaik bagi mereka. Kami mempunyai kemas kini berkala di Instagram.

Soalan Lazim

Berikut adalah soalan yang sering diajukan berkaitan dengan topik instagram:

1. Apa yang berlaku kepada Gramblr?

Gramblr tidak lagi aktif, dan nampaknya dilumpuhkan. Inilah cara lain Gramblr untuk menghantar ke Instagram.

2. Bolehkah saya hantar di Instagram dari komputer saya?

Untuk mengepos di Instagram dari PC anda, anda perlu memiliki Google Chrome. Sekiranya anda tidak mempunyai Chrome, muat turun dari sini. Anda akan dapat menghantar lebih banyak foto, video, dan kombinasi keduanya dari sini. Terdapat juga aplikasi pihak ketiga yang boleh anda gunakan untuk menghantar ke Instagram melalui PC anda, seperti BlueStacks App Player.

3. Mengapa Instagram tidak membenarkan memuat naik melalui penyemak imbas web?

Sebilangan besar penyemak imbas mempunyai cara untuk membolehkan anda mengubah cara laman web dipaparkan. Oleh itu, sama ada anda menggunakan komputer riba atau desktop, anda boleh mempunyai laman web seperti Instagram yang menunjukkan versi mudah alih laman web ini kepada anda. Itulah yang akan kita lakukan.

4. Adakah Deskgram virus?

Deskgram adalah aplikasi jenis adware yang tidak diingini. Bertentangan dengan kepercayaan pengguna yang terlibat, ini bukan aplikasi jahat yang bertujuan untuk merosakkan tetapan sistem atau fail peribadi. Walaupun bukan virus, kehadirannya pada peranti anda membahayakan keselamatan sistem dan menjadikannya lebih besar risiko serangan malware.

5. Adakah Deskgram selamat digunakan?

Deskgram adalah nama program virus, yang mungkin Trojan. ... Ciri Trojan mungkin berbeza-beza, bergantung pada jenisnya, tetapi adalah aman untuk menganggap bahawa Deskgram Virus Trojan dapat melakukan hal berikut di PC anda: Pegang kata laluan di komputer dan ambil kunci daripadanya menggunakan Keyloggers.

Kesimpulannya

Ringkasnya, Deskgram adalah alat yang luar biasa untuk menghantar ke Instagram menggunakan desktop anda. Tetapi aplikasi ini boleh mempunyai batasan serta beberapa kekurangan. Oleh itu, jika anda mencari alternatif, ketahuilah bahawa terdapat sejumlah pilihan. Salah satu alat terbaik yang boleh digunakan sebagai ganti Deskgram adalah AiSchedul. Platform berasaskan Instagram ini memberi anda semua ciri Deskgram secara percuma, dan banyak lagi.

artikel berkaitan