Sekiranya anda telah memikirkan cara untuk menjana sejumlah wang tambahan, belajar bagaimana anda boleh menjual jalur ujian diabetes anda adalah perkara yang tepat untuk anda. Kita semua tahu bahawa kita perlu memeriksa tahap gula darah kita tidak kira apa, tetapi banyak orang tidak pasti bagaimana mereka boleh mengatasinya.

Perkara yang hebat ialah dengan bantuan Internet masalah ini kini dapat diselesaikan. Yang anda perlukan hanyalah komputer dan beberapa minit, dan anda akan dapat membuat beberapa jalur ujian penjualan tunai yang serius.

Jalur Ujian Diabetes

Jalur diabetes adalah cara mudah untuk menguji gula darah, juga dikenal sebagai kadar gula darah. Ini penting bagi pesakit diabetes. Tongkat ini berfungsi bersamaan dengan meter glukosa untuk "membaca" kadar gula darah anda.

Mengetahui gula darah anda dapat membantu anda menguruskan penyakit ini. Apabila anda memeriksa gula darah anda secara berkala, anda akan mengetahui makanan , ubat, dan aktiviti apa yang dapat mempengaruhi gula darah anda, menjadi lebih baik atau lebih buruk.

Cara menggunakan Jalur Uji

Untuk menguji gula darah anda:

:arrow_right: Letakkan jalur ujian pada meter glukosa darah anda.

:arrow_right: Tusukan hujung jari dengan jarum kecil (disebut pisau bedah) meter.

:arrow_right: Picit setetes darah dan sentuh ke tepi jalur ujian.

:arrow_right: Dalam beberapa saat meter glukosa akan memberi anda nilai glukosa darah anda.

Anda hanya boleh menggunakan jalur ujian sekali. Ini bermakna anda mesti memeriksa gula darah anda setiap masa. Doktor anda akan memberitahu anda berapa kerap melakukan pemeriksaan, ini mungkin sehingga 10 kali sehari jika anda menghidap diabetes jenis 1 atau hanya dua kali sehari jika anda menghidap diabetes jenis 2.

Bagaimana jalur ujian berfungsi?

Jalur ujian diabetes menampung banyak teknologi di ruang kecil. Jalur plastik dilapisi dengan lapisan emas yang sangat nipis. Emas dipotong menjadi corak yang berubah menjadi pusingan jalur.

Masih terdapat lapisan kimia di satu hujung batang. Mereka menyerap darah anda seperti spons dan menukar glukosa menjadi elektrik.

Isyarat elektrik bergerak dari bar ke meter . Nombor yang anda lihat di kaunter adalah kelajuan semasa. Lebih banyak gula darah bermaksud isyarat yang lebih kuat. Isyarat yang lebih kuat bermaksud bacaan yang lebih tinggi pada meter anda.

Cara menjual jalur ujian dalam talian

Untuk mula menjual jalur ujian dalam talian, anda perlu memastikan bahawa anda mempunyai laman web terlebih dahulu. Anda tidak memerlukan laman web mewah dengan lampu kilat dan muzik, hanya laman web yang mudah dan senang digunakan. Setelah laman web anda siap, anda perlu mencari beberapa bakal pelanggan.

Cara terbaik untuk mencari bakal pelanggan adalah dengan menggunakan media sosial. Pastikan anda mendaftar di semua laman rangkaian utama seperti Facebook dan Twitter, dan kemudian ikuti mana-mana pelanggan yang masuk ke laman web anda.

Setelah anda mempunyai senarai calon pelanggan, anda harus mula menjawab soalan mereka. Sebilangan besar masa orang berminat dengan jalur ujian yang sebenarnya memberitahu mereka berapa tahap gula darah mereka. Jadi perkara pertama yang perlu anda lakukan ialah menulis artikel ringkas mengenai jalur ujian dan bagaimana produk anda akan membantu mereka. Adalah idea yang baik untuk menulis artikel ini pada orang ketiga dan menerangkan bagaimana produk anda dapat membantu mereka.

Selepas menulis artikel , anda perlu memasarkan produk anda. Sekiranya anda menjalankan perniagaan eBay misalnya, anda perlu meletakkan iklan ringkas di senarai lelong yang menyatakan bahawa anda sedang mencari jalur ujian. Perkara penting di sini adalah memastikan bahawa anda menentukan berapa banyak yang anda jual supaya anda tidak mendapat keuntungan.

Anda kemudian perlu mendapatkan jalur ujian yang ingin anda jual dari pembekal anda. Cara terbaik untuk melakukannya adalah dengan membuat akaun dengan mereka, atau menggunakan keranjang belanja dalam talian. Semasa anda membuat akaun dengan pembekal, penting untuk memberi mereka semua maklumat hubungan anda seperti nama, alamat eBay atau Facebook anda, dan cara untuk mereka menghubungi anda.

Adalah idea yang baik untuk memberi mereka julat harga jalur ujian yang anda fikir anda mungkin dapat menjual jalur ujian anda secara dalam talian . Sekiranya anda tidak pasti anda boleh menetapkan harga maksimum yang anda sanggup bayar.

Setelah anda menyediakan semua akaun ini, anda perlu terus maju dan mula memasarkan jalur ujian anda. Cara terbaik untuk beriklan adalah beriklan menggunakan blog, Facebook , dan Twitter. Sebilangan besar laman web ini membolehkan anda memasang gambar jalur ujian yang anda jual, serta teks penerangan ringkas mengenai produk tersebut.

Iklan menggunakan kaedah ini cenderung menjadi lebih berkesan kerana anda tidak perlu bersaing dengan ribuan orang lain untuk mendapatkan sedikit ujian. Sebaik sahaja anda mula mendapat lalu lintas ke laman web anda, akan menjadi mudah untuk menjual semua stok anda.

Ujian Kencing Manis Bebas

Sebilangan besar pengeluar memberi anda meter glukosa darah percuma dengan harapan anda akan terus membeli jalur ujian berjenama mereka sendiri. Banyak dari mereka mempunyai potongan harga atau program amal untuk membantu anda menjimatkan produk tambahan.

Untuk mencari pembekal berdaftar Medicare, lawati Medicare.gov/supplier atau hubungi 1-800-MEDICARE (1-800-633-4227). Pengguna TTY boleh menghubungi 1-877-486-2048.

jalur ujian diabetes Walmart

Walmart juga menjual jalur ujian. Sekiranya anda seorang pesakit kencing manis dan menginginkannya segera, maka anda boleh mengunjungi laman Walmart dan mendapatkannya dari sana. Anda boleh membuat pesanan secara dalam talian dan ia akan dihantar ke depan pintu rumah anda.

Jalur Ujian Diabetes Termurah

Bagi orang kurang upaya, jalur ujian diabetes terlalu mahal!

Kosnya boleh berbeza dan boleh meningkat, terutamanya jika anda membelinya tanpa insurans. Harga berubah dengan kerap. Tetapi untuk memberi anda idea kapan ia akan keluar, Amazon telah menyenaraikan jenama berikut dengan harga perbandingan ini:

:point_right: Prodigy: lebih kurang. 0.16 setiap jalur ( 8.06 untuk 50)

:point_right: ReliOn: Lebih kurang 0.18 setiap tab ( 8.96 untuk 50)

:point_right: Litar Bayer seterusnya: lebih kurang 0.40 per bar ( 20.44 untuk 50)

:point_right: Panduan Accu-Chek: Lebih kurang. 0.53 setiap jalur ( 26.50 untuk 50)

:point_right: Ultra Blue One Touch: Lebih kurang. 1 setiap jalur ( 51.59 untuk 50).

:point_right: CVS / Farmasi Lanjutan: Kira-kira 1.80 setiap jalur ( 89.95 untuk 50).

Peruncit besar, farmasi seperti Walgreens dan CVS, dan peruncit dalam talian juga menjual pelbagai jenis diabetes seperti jalur ujian. Anda juga boleh mengakses kupon percuma dari SingleCare untuk mengurangkan kos peranti ini.

Di UK, jalur ujian glukosa darah tersedia secara percuma dengan preskripsi, over-the-counter atau dalam talian.

Di UK, semua pesakit diabetes jenis 1 atau insulin mesti layak mendapat jalur ujian preskripsi percuma. Jalur ujian preskripsi boleh ditawarkan kepada orang dengan diabetes jenis lain atau mengambil ubat lain. Tetapi kita akan mempertimbangkan secara individu

Adakah Medicare Meliputi Jalur Ujian Diabetes?

Medicare Bahagian B (insurans kesihatan) merangkumi alat diabetes tertentu, termasuk jalur ujian glukosa darah dan juga alat perubatan tahan lama (DME). Perbelanjaan Medicare asal Anda Sekiranya pembekal anda menerima tugas tersebut, anda akan diminta untuk membayar 20% daripada jumlah yang diluluskan oleh Medicare dan Bahagian B Medicare yang akan ditolak akan membayar untuk pelbagai jenis DME, bergantung pada jenis peralatan:

Anda mungkin perlu menyewa peralatan . Anda mungkin perlu membeli peranti. Anda boleh memilih untuk menyewa atau membeli peralatan.

Medicare hanya akan melindungi DME anda jika doktor dan penyedia DME anda berdaftar dengan Medicare. Sekiranya doktor atau pembekal anda tidak berdaftar, doktor dan penyedia perkhidmatan mesti mematuhi standard ketat untuk pendaftaran dan pendaftaran. Mendaftar di Medicare Pendaftaran Medicare tidak mengimbangi perkara ini.

Pastikan doktor dan penyedia DME anda berdaftar dengan Medicare. Sekiranya pembekal adalah pembekal, adalah penting untuk bertanya kepada pembekal anda jika mereka menyertai Medicare sebelum menerima DME. Penyertaan mesti diterima. (Ini bermaksud mereka hanya boleh mengenakan bayaran kepada anda Bahagian B yang dipotong untuk insurans, syiling, dan jumlah yang diluluskan oleh Medicare anda.) Sekiranya pembekal tidak menghadiri dan tidak menerima tugas, tidak akan ada. Mengehadkan wang yang mungkin diterima oleh Medicare dari anda tidak akan memberi ganti rugi kepada doktor atau pembekal yang tidak berdaftar dengan Medicare.

Hubungi 1-800-MEDICARE (1-800-633-4227) untuk maklumat lebih lanjut mengenai cara mengganti peralatan atau bekalan anda. Pengguna TTY boleh menghubungi 1-877-486-2048. Pelan ubat Medicare merangkumi insulin suntikan. Dengan pam infusi insulin dan insulin yang dihirup

Adakah jalur ujian diabetes tamat?

Pentadbiran Makanan dan Dadah Amerika Syarikat (FDA) secara khusus memberi amaran terhadap penggunaan jalur ujian diabetes yang telah habis tempoh, kerana ia mungkin memberikan hasil yang tidak tepat. Sebilangan besar pakar menegaskan bahawa jalur ujian harus digunakan sebelum tarikh luput, yang harus dijumpai pada jalur ujian atau kotak yang tiba.

Sekiranya bekas jalur ujian dibuka, jalur ujian akan tamat 180 hari selepas dibuka atau mengikut tarikh luput yang dicetak pada label, mana yang lebih dahulu. Sekiranya bekas jalur ujian ditutup, jalur ujian akan tamat berdasarkan tarikh luput yang dicetak pada label.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

S: Mengapa orang membeli jalur ujian diabetes?

"Jalur ujian sangat penting supaya sesiapa yang menggunakan insulin dapat menyesuaikan dos insulin dengan selamat kepada gula darah seseorang," kata Petersen dalam e-mel. Gunakan insulin untuk mengetahui seberapa baik anda menguruskan diabetes anda.

S: Bolehkah saya menguji diabetes?

Seseorang tidak dapat mendiagnosis diabetes menggunakan ujian di rumah sahaja. Orang yang mempunyai petunjuk tidak biasa akan memerlukan pemeriksaan tambahan oleh doktor. Doktor boleh melakukan ujian puasa, ujian toleransi glukosa oral, ujian HbA1c, atau gabungan kaedah ini.

S: Bagaimana saya boleh memeriksa gula darah tanpa meter?

Ia berbeza dengan CGM kerana anda tidak akan mendapat bacaan berterusan. Tetapi bukannya menusuk jari seperti meter, anda menggunakan pembaca untuk mengimbas sensor ketika anda perlu memeriksa gula darah anda.

S: Adakah anda memerlukan preskripsi untuk diabetes?

Jalur ujian glukosa adalah alat yang paling mahal untuk menyaring dan merawat diabetes. Mereka boleh dibeli secara dalam talian dan terus dari pengilang tanpa preskripsi dari tempat perlindungan Cies.

Kesimpulannya

Pada masa kini, setiap orang menghidap diabetes. Artikel ini berguna untuk orang yang didiagnosis menghidap diabetes dan mencari penyakit kencing manis. Anda akan mendapat setiap maklumat dalam artikel ini.

artikel berkaitan

20 Makanan Terbaik untuk Dikawal - Perancangan makan diabetes

Gejala Diabetes

Disfungsi Ereksi dan Diabetes