Sejauh ini, trend pemasaran digital untuk tahun 2021 nampaknya berkisar pada dua konsep yang berbeza, tetapi hampir bertentangan. Yang pertama adalah humanisasi umum, menangani masalah sebenar dan menyesuaikan kandungan agar sesuai dengan individu (berbanding dengan daya tarikan massa) untuk lebih melibatkan diri.

Analitis Google

Analitis Google yang paling utama adalah laluan penting dalam tawaran dalam talian dan menghebahkan dan mempromosikan. Google Analytics menjejaki tetamu laman web anda sehingga anda mempunyai pilihan untuk mengukur perubahan ini. Anda bahkan dapat Mengukur urus niaga dan pertukaran bersih dalam talian anda yang dicatat dengan memerhatikan pemeriksaan maklumat individu dengan pemeriksaan perniagaan internet. Terdapat pelbagai yang keluar. Orange Beruntung boleh menjadi mulia, bagaimanapun Hot Jar terutamanya, sangat mudah untuk mengatur, hanya sekeping JavaScript, memberi anda peta panas.

Hotjar

Hotjar adalah alat pemeriksaan menyeluruh yang menggunakan panduan untuk mengikuti tempat yang dikunjungi, mengapit dan bergerak oleh tetamu anda di laman web anda di laman web sehingga anda dapat meningkatkan pengalaman dengan kualiti terbaik yang anda tunjukkan kepada pengunjung anda.

Zendesk

Zendesk adalah program pengaturcaraan pentadbiran pembeli utama yang menawarkan pentadbiran pembeli dengan kaedah untuk bercakap, telefon, dan e-mel. Peringkat ini membolehkan anda berkumpul dengan pelanggan , mendapatkan pandangan mereka, jawapan untuk tiket bantuan, dll.

MailChimp

Mail Chimp anda boleh membuat perang salib e-mel yang paling sesuai dengan usaha khusus anda.

Contohnya, berikan cadangan kepada pelawat yang meninggalkan peruncit dalam talian anda tanpa membuat pembelian. Atau sebaliknya individu yang tidak melihatnya mungkin mempunyai sesuatu di dalam trak dalam talian mereka.

Anda juga dapat mencari pelanggan baru dengan berkoordinasi dengan Facebook dan Instagram .

Unbxd

Unbxd, anda akan mempunyai pilihan untuk meningkatkan carian laman web anda dengan memberikan kemungkinan kemampuan yang lebih banyak diubahsuai, serupa dengan cadangan item. Anda juga boleh mendapatkan Unbxd sebagai modul untuk Shopify.

Kesimpulannya

Dengan tren pemasaran yang semakin meningkat, kita dapat menjangkakan bahawa industri gabungan juga akan mula menawarkan penyelesaian canggih. Namun, semasa memulakan rancangan pemasaran anda, selalu cuba berhubung dengan syarikat pemasaran digital yang boleh dipercayai dan berpengalaman. Syarikat- syarikat ini lebih berorientasikan hasil. Alami kualiti terbaik yang anda tunjukkan kepada tetamu anda.