Insurans kereta langsung adalah polisi insurans kenderaan tanpa ejen insurans. Anda membeli insurans secara langsung dari syarikat insurans. Insurans kereta langsung juga dikenali sebagai insurans kenderaan dalam talian. Terdapat banyak syarikat insurans insurans langsung yang menyediakan jenis insurans ini. Geico, Progressive, USAA dan State Farm adalah syarikat insurans kereta paling murah dan berpatutan dengan polisi tersedia dalam talian. Yang lain termasuk Esurance, Hartford, Ladder dll.

Insuran kereta

Sekiranya anda membeli kereta mewah atau hatchback, anda mesti melindungi harta benda yang baru anda perolehi di bawah polisi insurans kereta .

Dahulu, satu-satunya cara untuk mendapatkan perlindungan insurans adalah melalui ejen. Tetapi sekarang pilihannya meningkat kerana anda boleh membeli insurans kereta dari ejen, broker insurans dalam talian dan juga secara langsung dari syarikat insurans dalam talian .

Apakah Insurans Kereta Langsung?

Walaupun industri insurans kereta mempunyai beberapa jenama terkenal yang melaburkan banyak wang pada iklan dan memberikan insurans kereta jangka panjang tetapi ada juga organisasi yang lebih kecil dan kurang terkenal yang melayani pengguna dengan baik. Insurans kereta langsung adalah salah satu syarikat tersebut.

Polisi insurans kereta langsung merujuk kepada pembelian polisi insurans kereta secara langsung dari penyedia insurans, dan bukan melalui ejen insurans atau broker insurans . Pemilik kenderaan hendaklah menghubungi pembekal insurans kenderaan secara langsung dan mendapatkan polisi insurans kereta dan bukannya meminta bantuan daripada broker insurans atau ejen.

Senarai syarikat insurans kereta langsung

Syarikat insurans kenderaan terbaik menawarkan kepada pengguna mereka lebih daripada sekadar liputan yang mereka mahukan dengan harga yang berpatutan - hanya syarikat yang baik yang dapat melakukannya. Di samping itu, penyedia insurans kenderaan terbaik memberikan pengguna pengalaman pertama dari sebut harga hingga tuntutan, termasuk cara bebas sakit kepala untuk menangani premium dan membuat pembayaran.

Berikut adalah beberapa syarikat insurans kereta terbaik yang menyediakan insurans kereta langsung

• State Farm • Geico • Progressive • USAA • Insurify • Metromile • Root • Allstate • NJM • Liberty Mutual • Insurans Petani • Di seluruh negara • Insurans Keluarga Amerika • Pelancong • Safeco • Kewangan Negara

Apakah Liputan yang ditawarkan oleh Insurans Auto Langsung?

Untuk membeli insurans kereta dengan menggunakan insurans kereta Langsung, terdapat banyak pilihan untuk dipilih.

Liputan Perincian
Tanggungjawab Perlindungan kereta liabiliti adalah bentuk insurans kenderaan yang diperlukan oleh kebanyakan negara. Ini merangkumi sejauh mana tanggungjawab untuk kerosakan harta benda dan perlindungan tanggungjawab terhadap kerosakan badan. Sekiranya anda menyebabkan kemalangan , polisi ini merangkumi kerosakan pada kenderaan dan kos perubatan yang lain, tetapi tidak banyak berlaku untuk anda, penumpang, atau barang anda.
Perlanggaran Kos harta dan perubatan anda dilindungi oleh insurans ini semasa kemalangan yang menjadi kesalahan anda. Liputan ini juga menangani kerosakan yang disebabkan oleh pemandu yang dilanggar. Sebilangan besar kereta yang disewa dan dibiayai diharapkan mempunyai polisi ini.
Menyeluruh Ini adalah polisi terperinci yang merangkumi kereta anda jika ia rosak di luar kemalangan, seperti ribut atau haiwan, atau jika ia dicuri.
Bayaran Perubatan Pelan pilihan ini membantu membayar perbelanjaan ambulans, penjagaan, atau pengebumian selepas kemalangan, tanpa mengira siapa yang menyebabkannya.
Perlindungan Kecederaan Peribadi PIP (Perlindungan Kecederaan Diri) merangkumi kos hospital, perubatan atau pengebumian akibat kemalangan, tidak kira siapa yang menyebabkan kemalangan itu. PIP sering diperlukan pada tahap tertentu di beberapa negeri.
Pemandu Motor yang tidak diinsuranskan Polisi ini memperuntukkan kos yang timbul apabila pemandu lalai tidak mempunyai insurans liabiliti atau polisi yang mencukupi untuk menampung tuntutan tersebut. Banyak negeri menggunakan pampasan pemandu yang tidak diinsuranskan hanya untuk kecederaan badan, tetapi ada juga yang layak mendapat kecederaan harta benda.
Bayaran Balik Sewa Pakej pilihan ini merujuk kepada perbelanjaan kenderaan sewa sekiranya kereta anda tidak dapat digunakan setelah kerugian ditanggung.
Menarik Liputan pilihan ini akan membayar anda untuk kos penarikan kecemasan dalam had yang dinyatakan.
Kematian akibat kemalangan Pampasan kematian yang tidak disengajakan akan membayar $ 5,000 kepada mangsa yang terselamat sekiranya anda meninggal dunia akibat peristiwa yang dilindungi.

Bagaimana Insurans Kereta Langsung berfungsi?

Insurans kereta langsung bukanlah beberapa teknologi zaman ruang yang menyeramkan yang dapat dijalankan pada satu komputer di gudang gelap, bersenandung tanpa sentuhan manusia. Pada hakikatnya, ada orang yang bekerja di belakang tabir untuk penyedia insurans langsung.

Anda juga harus berbincang dengan penyedia insurans berlesen. Pada hakikatnya, anda akan mempunyai seluruh pasukan ejen insurans terlatih yang boleh anda gunakan; mereka tidak akan sama. Mempunyai sebut harga insurans kereta dari pembawa insurans langsung biasanya berlaku dalam talian, dan anda boleh mendapatkan bantuan melalui telefon atau bercakap dalam talian. Penyedia insurans langsung telah berjaya menghentikan orang tengah. Mereka juga membolehkan anda menulis, melihat dan menguruskan polisi insurans kereta anda sendiri.

Apa yang dilindungi insurans kenderaan langsung?

Maklumat di bawah memberikan ringkasan kawasan utama yang dilindungi oleh insurans kereta Langsung seperti biasa.

Kereta kesopanan :white_check_mark:

Menyediakan pemegang polisi dengan kereta yang akan digunakan semasa memperbaiki kereta mereka sebagai sebahagian daripada tuntutan mahkamah.

Kemalangan peribadi :white_check_mark:

Meliputi pemegang polisi dan penumpang sama ada mereka terlibat dan cedera dalam kemalangan.

Sarung kunci dicuri :white_check_mark:

Meliputi risiko menukar kunci dan kunci sekiranya kunci kereta dicuri.

Perlindungan NCD:o:

Membolehkan pemegang polisi membuat sejumlah tuntutan tertentu dalam jangka masa tanpa mempengaruhi tuntutan potongan mereka.

Perlindungan undang-undang motor:o:

Meliputi tuntutan undang-undang untuk tindakan undang-undang yang boleh anda jalani akibat kemalangan.

Kehilangan penutup kunci:x:

Meliputi risiko menukar kunci dan kunci sekiranya kunci kereta hilang.

Kunci

Simbol Makna
:white_check_mark: Termasuk dan dilindungi sebagai liputan standard
:x: Tidak dilindungi sebagai standard
:o: Boleh ditambahkan ke polisi sebagai tambahan pilihan dengan kos tambahan.

Di mana anda boleh membeli insurans kereta Langsung?

Cara yang paling biasa untuk menjual insurans kenderaan untuk insurans langsung adalah dalam talian.

Log masuk ke laman web syarikat insurans yang anda minati, masukkan maklumat anda, dan terima sebut harga. Semakin terperinci perincian yang anda berikan, semakin tepat sebut harga insurans anda.

Syarikat insurans langsung menyediakan sembang dalam talian insurans atau panggilan telefon kepada pengamal insurans. Tidak menyakitkan jika maklumat anda disemak oleh pakar untuk memastikan semuanya disiapkan dengan betul.

Bagaimana untuk membeli insurans Kereta Langsung?

Polisi insurans kenderaan langsung boleh dibeli secara dalam talian dari laman web rasmi penyedia insurans kereta atau melalui telefon. Sebagai sebahagian daripada proses tersebut, pemilik kenderaan diminta untuk memberikan nombor pendaftaran kenderaan kepada penyedia insurans. Borang perlindungan yang dipilih, nombor liputan, perlindungan tambahan, ahli keluarga / pemandu yang menggunakan kereta, maklumat hubungan, dan lain-lain juga harus ditunjukkan kepada syarikat insurans.

Berdasarkan maklumat yang diberikan oleh pemilik kenderaan, penyedia insurans akan menukar sebut harga insurans kereta dengannya. Pemilik kereta boleh memilih polisi yang paling sesuai dan membelinya secara dalam talian atau melalui telefon. Sekiranya jumlah premium insurans telah dibayar, penyedia insurans akan menyerahkan lembaran polisi.

Penyedia insurans kereta langsung terbaik

Beberapa syarikat insurans insurans langsung yang paling popular termasuk Geico, State farm, USAA, dari mana anda boleh memilih mana-mana penyedia yang sesuai dengan keperluan anda.

1. Geico

GEICO (Syarikat Insurans Kakitangan Kerajaan) bermula sebagai syarikat insurans kenderaan pada tahun 1936. Geico, salah satu penyedia insurans kenderaan terbesar di negara ini, terkenal dengan kebolehpercayaan dan kestabilan kewangannya. Pemimpin pasaran mempunyai penarafan A + penarafan BBB dan penarafan A ++ AM Best , yang merupakan penilaian tertinggi.

Sebagai tambahan kepada semua bentuk asas perlindungan insurans, Geico menyediakan insurans kerosakan mekanikal , bantuan di tepi jalan dan insurans kereta sewa . Potongan harga berlaku untuk banyak kereta, pelbagai polisi seperti rumah dan kereta, pemanduan selamat dan banyak lagi.

Geico mempunyai skor yang kuat untuk perkhidmatan pelanggan secara keseluruhan. Ia terikat untuk yang ketiga dalam Kajian Kepuasan Tuntutan Auto AS JD Power 2019 berbanding dengan lebih daripada 20 penyedia biasa yang lain.

Kos

Memastikan kos sebenar insurans auto Geico agak sukar.

Harga anda dipengaruhi oleh faktor seperti:

Peringkat

Faktor Kedudukan bintang
Kedudukan Industri :star2::star2::star2::star2::star2:
Liputan :star2::star2::star2::star2:
Kos :star2::star2::star2::star2:
Ketersediaan :star2::star2::star2::star2::star2:
Teknologi :star2::star2::star2: ½
Perkhidmatan Pelanggan :star2::star2::star2::star2:

Kelebihan

 • Kedudukan A + dari kedudukan BBB dan A ++ kekuatan kewangan dari AM Best
 • Banyak pilihan untuk liputan
 • Tahap kepuasan pelanggan yang tinggi
 • Boleh diakses di 50 negara

Keburukan

 • Pengalaman petikan purata

Apa yang tidak diliputi oleh Geico?

Polisi insurans auto Geico standard tidak akan dilindungi

 • Penyelenggaraan rutin kenderaan anda
 • Elektronik tersuai
 • Perkara yang dicuri dari dalam kereta anda.

Anda masih perlu membeli pakej khusus jika anda menggunakan kenderaan anda untuk syarikat kecil, perkongsian perjalanan, atau jika anda mempunyai kenderaan pengumpul.

Ringkasan Kecuali anda berada dalam tentera atau mempunyai ahli keluarga dengan AS , kami berpendapat Geico adalah insurans kereta terbaik di negara ini. Hanya perlu beberapa minit untuk mengisi borang sebut harga dalam talian, dan itulah kaedah termudah untuk mengetahui apa yang sebenarnya anda bayar.

2. Insurans Ladang Negeri

State Farm - dan untuk tujuan yang baik - adalah pilihan utama lain untuk pelanggan. Syarikat insurans mempunyai potongan harga yang baik dan ulasan kepuasan pelanggan yang luar biasa. Ia mengekalkan penilaian A + dengan BBB dan berada di kedudukan kelima daripada lebih daripada 20 jenama JD yang terkenal. Tinjauan kepuasan tuntutan automatik Power.

State Farm memberikan faedah umum kepada pemandu bersama dengan program khas seperti insurans kenderaan , bantuan di tepi jalan , perkhidmatan penyewaan kereta dan perbelanjaan perjalanan. Anda boleh menggabungkan insurans rumah dan kenderaan anda dengan potongan harga sehingga 17 peratus, dan apabila anda menginsuranskan beberapa buah kereta, anda akan mendapat potongan harga hingga 20 peratus.

Insurans Ladang Negeri juga tersedia untuk motosikal, kapal, ATVS, kenderaan bermotor dan banyak lagi.

Kos Ladang Negeri

Walaupun sukar untuk meneka apa yang akan anda lihat pada petikan insurans kereta State Farm, kami fikir anda akan mendapat kadar insurans kereta yang lebih baik daripada rata-rata syarikat. Menggunakan Drive Safe & Save akan menjimatkan anda sehingga 30%, dan perisian Steer Clear menjadikan State Farm pilihan terbaik untuk pelajar.

Menjadi pemandu yang berhati-hati akan membantu anda melarikan diri dari hukuman, yang baik kerana penalti meningkatkan premium insurans anda. Secara amnya, insurans Ladang Negeri mengkaji dengan baik dari segi kadar.

Penarafan untuk Ladang Negeri

Faktor Kedudukan bintang
Kedudukan Industri :star2::star2::star2::star2::star2:
Liputan :star2::star2::star2::star2:
Kos :star2::star2::star2::star2:
Ketersediaan :star2::star2::star2::star2::star2:
Teknologi :star2::star2::star2: ½
Khidmat Pelanggan :star2::star2::star2: ½

Kebaikan dan keburukan

:heavy_plus_sign: Liputan tawaran yang komprehensif :heavy_plus_sign: Pilihan potongan yang banyak :heavy_plus_sign: Maklum balas positif pelanggan :heavy_plus_sign: Kaedah sebut harga dalam talian yang mudah :heavy_plus_sign: Skor A + dari BBB

:heavy_minus_sign: Kesalahan Autopay yang Direkodkan :heavy_minus_sign: Tidak terbuka untuk pelanggan baru di Massachusetts atau Pulau Rhode.

Ringkasan State Farm adalah pilihan yang ideal untuk insurans kenderaan kerana kekuatan kewangan dan kesediaan untuk menangani tuntutan dengan cekap. Kami menamakan Syarikat Pelajar Terbaik kerana banyak diskaun dan perkhidmatan pemanduan pelajarnya.

3. USAA

USAA bermaksud United Services Automobile Association . Penyedia ini berpusat di San Antonio dan mempunyai lebih daripada 12.10 juta ahli. Ia ditubuhkan pada tahun 1922. Di antara penyedia insurans kenderaan utama, penilaian USAA oleh pakar seperti AM Best secara konsisten kuat.

Insurans kenderaan USAA terkenal dengan premium rendah, pilihan diskaun dan sokongan pelanggan yang sangat baik. Ulasan insurans USAA umumnya positif. USAA adalah satu-satunya firma insurans yang kami mendapat 5.0 daripada 5.0 bintang daripada lebih daripada 30 pemimpin industri.

Sorotan insurans

 • Pertama sekali, premium insurans kenderaan USAA biasanya berdaya saing.
 • Anda mestilah Tentera Darat AS yang sekarang atau sudah bersara atau ahli keluarga seseorang yang telah berkhidmat untuk melamar.
 • USAA adalah pilihan yang baik untuk pemandu muda.
 • Terdapat banyak diskaun, termasuk untuk perkhidmatan ketenteraan yang aktif.

Kos insurans kereta USAA

Untuk mengira premium insurans anda, USAA menggunakan maklumat berikut:

Umur pemandu

Pemandu di bawah umur 25 tahun akan membayar tambahan untuk rancangan insurans.

Sejarah memandu

Pemandu yang sihat tanpa kecederaan dan tiket tidak mendapat tambang yang lebih rendah.

Membuat kenderaan dan model

Seperti lebih banyak penyedia insurans kenderaan, USAA bertanggungjawab untuk kos membaiki dan mengganti kenderaan anda apabila anda memutuskan premium anda. Sebilangan kereta secara semula jadi lebih mahal untuk diinsuranskan.

Lokasi kenderaan

Kepekatan lebih tinggi untuk kawasan bandar .

Penggunaan kenderaan

Semakin banyak kenderaan digunakan, harganya akan semakin tinggi.

Kedudukan untuk USAA

Faktor Kedudukan bintang
Kedudukan Industri :star2::star2::star2::star2::star2:
Liputan :star2::star2::star2::star2: ½
Kos :star2::star2::star2::star2: ½
Ketersediaan :star2::star2::star2::star2::star2:
Teknologi :star2::star2::star2::star2: ½
Khidmat Pelanggan :star2::star2::star2::star2::star2:

Kebaikan dan keburukan

:heavy_plus_sign: Harga yang boleh diakses dan pelbagai diskaun. :heavy_plus_sign: Pilihan yang sihat untuk kakitangan perkhidmatan dan insurans pemandu muda :heavy_plus_sign: AM Kedudukan Kewangan Tertinggi AM :heavy_plus_sign: Ketersediaan nasional

:heavy_minus_sign: Hanya tersedia untuk tentera dan keluarga mereka

Ringkasan USAA menawarkan lebih daripada sekadar insurans kenderaan. Anda boleh mendapatkan pelbagai jenis produk dan perkhidmatan kewangan yang diberikan kepada ahli. Anda boleh menjadi ahli USAA sama ada anda anggota aktif Tentera Darat Amerika Syarikat, bekas tentera, atau bekas anggota yang ditugaskan. Anda juga biasanya mendapat insurans sekiranya anda anak, pasangan, janda / duda, atau bekas pasangan seseorang yang pernah berkhidmat.

Ulasan untuk syarikat insurans kereta langsung terbaik lain dijelaskan dalam video di bawah

Berapa Kos Insurans Auto Langsung?

Bagi kebanyakan penyedia insurans, keseluruhan kos insurans Auto Auto adalah rumit, kerana banyak faktor yang mempengaruhi kutipan insurans. Harus diingat bahawa, menurut Persatuan Nasional Pesuruhjaya Insurans (NAIC), purata perbelanjaan insurans kenderaan nasional pada tahun 2017 adalah $ 1,004.68 atau $ 83.72 sebulan.

Walaupun harga insurans kereta anda mungkin serupa dengan purata nasional, pemandu berisiko tinggi, seperti pemandu muda atau DUI, cenderung membayar premium insurans kereta tinggi dan tidak selalu dilindungi.

Untuk mempermudah pembayaran premium anda, insurans Auto Direct menyediakan pilihan pembayaran yang fleksibel, yang memastikan anda dapat menentukan hari mana bulan untuk membayar tagihan insurans anda. Anda juga boleh membayar secara peribadi, melalui telefon atau melalui teks untuk membayar.

Potongan Insurans Kereta Langsung

Sekiranya anda ingin menjimatkan wang, anda mungkin berminat dengan pelbagai diskaun yang disediakan:

Diskaun Perincian
Diskaun Pelajar yang Baik Sekiranya anda berada dalam Senarai Dekan atau mempunyai nilai rata-rata B dalam kelas anda (sekolah menengah atau kolej), anda akan mendapat potongan 10% dari premium.
Diskaun Pemandu Selamat Terima diskaun 10% jika anda tidak mengalami kemalangan selama 36 bulan dan anda tidak mengalami sebarang pelanggaran.
Potongan Warga Emas Pemegang polisi berumur 50 tahun ke atas menikmati diskaun 5%. Terdapat beberapa perbezaan bergantung kepada keadaan liputan.
Diskaun Berbilang Kereta Sekiranya anda dilindungi dengan lebih dari satu kereta, anda akan mendapat potongan sehingga 25%.
Potongan Pembaharuan Polisi Sekiranya anda tidak mempunyai liputan luput, anda boleh mendapat potongan sehingga 20% daripada polisi pembaharuan anda selagi ia berlaku dalam masa tujuh hingga sepuluh hari dari tarikh luput.

Adakah Insurans kereta Langsung Berharga?

Internet memberi anda kebebasan untuk membayar apa sahaja bentuk insurans yang ada di pasaran tanpa meninggalkan keselesaan kediaman anda. Anda boleh membandingkan dasar dan memilih ciri yang anda mahukan dengan harga terbaik pada peranti atau telefon anda. Polisi bukan sahaja mungkin akan membebankan anda lebih rendah apabila anda membelinya, tetapi anda juga tidak akan membuang masa untuk menetapkan polisi yang tepat untuk keperluan anda kerana masa adalah wang dan mendapatkan insurans yang sesuai.

Syarikat insurans kereta langsung nampaknya dapat merundingkan premium yang lebih murah kerana overhed mereka lebih murah. Mereka tidak perlu membayar sewa untuk kedai atau perkhidmatan, atau membeli dan menyelenggara tempat perniagaan batu bata dan mortar.

Bentuk polisi ini boleh menanggung kos kerana anda tahu apa yang anda bayar, dan anda tidak membayar premium untuk kos operasi syarikat yang mahal.

Sekiranya anda membelinya?

Sama ada mahu membeli insurans kenderaan secara langsung atau tidak adalah pilihan peribadi. Sebilangan orang menyukainya, walaupun yang lain tidak pernah memikirkannya. Pasti ada kedudukan untuk penyedia insurans kereta langsung di pasaran sekarang, tetapi mereka masih tidak mengalahkan broker sebagai syarikat insurans yang paling berjaya. Kajian adalah pilihan terbaik ketika membuat keputusan mengenai syarikat insurans. Untuk setiap syarikat insurans yang anda pertimbangkan, sebut harga, bandingkan dan lihat perkhidmatan pelanggan.

Apa rancangan insurans lain yang ada?

Yang cukup menarik, Direct Auto Insurance bukan hanya untuk insurans kereta. Perniagaan ini menawarkan barang dan perkhidmatan ke aspek lain dalam hidup anda. Pelan ini merangkumi:

Kelebihan insurans kereta langsung

Sekiranya anda membeli insurans kereta langsung, anda akan dapat memperoleh kelebihan berikut:

1. Lebih Nyaman

Membeli insurans roda empat secara langsung dari penyedia insurans adalah lebih senang dan santai. Anda boleh membeli insurans kereta langsung pada bila-bila masa dari keselesaan kediaman anda. Yang anda perlukan hanyalah sambungan rangkaian aktif, komputer riba atau tablet, atau telefon untuk mendail nombor syarikat insurans.

Di samping itu, pembelian insurans kenderaan dalam talian juga membantu anda membeli polisi di tengah malam. Semua ini dapat dilakukan tanpa keluar dari pintu anda.

2. Lebih Banyak Penjimatan

Apabila anda membeli polisi dari ejen, peniaga berfungsi sebagai orang tengah antara pemilik kenderaan dan penyedia insurans motor. Ini pasti akan menghasilkan premium yang lebih tinggi, yang dikenakan pada komisen ejen. Itulah sebabnya, lebih kerap daripada itu, orang cenderung membeli insurans dari laman web agregator.

Mari kita anggap bahawa sama ada anda membeli laman web agregator insurans roda empat atau terus dari pembekal, anda boleh menghapus sebarang caj tambahan untuk ejen dan dengan itu akhirnya menjimatkan jumlah kos insurans kereta.

3. Tawaran yang Lebih Baik

Kadang kala, penyedia insurans tidak menyenaraikan semua polisi insurans automatik mereka di laman web broker insurans. Pelan yang tersedia untuk ejen dan broker mungkin mudah kerana harganya yang rendah.

Sebaliknya, perjanjian eksklusif di laman web syarikat insurans dapat memberikan liputan yang lebih besar dengan harga yang lebih baik dan hanya tersedia untuk pelanggan yang membeli insurans secara langsung dari laman web mereka. Oleh itu, anda boleh mendapat tawaran yang lebih baik sekiranya anda membeli insurans automatik secara langsung dari syarikat insurans.

4. Mencegah Penipuan

Sekiranya anda membeli insurans automatik dari ejen, anda berisiko lebih tinggi ditipu. Ejen boleh menjual polisi insurans kereta kepada anda dengan memberikan anda maklumat yang salah atau hanya separuh daripada maklumat yang diberikan. Akibatnya, anda boleh ditipu dengan cepat.

Sebaliknya, sama ada anda membeli insurans roda empat dari platform agregator atau secara langsung dari syarikat insurans berdaftar IRDAI, anda akan menerima semua maklumat mengenai pelbagai polisi yang dikenakan kepada syarikat insurans. Ini akan mendorong anda untuk membeli polisi insurans kereta yang sempurna tanpa rasa takut untuk ditipu.

Kekurangan insurans kereta langsung

Walau bagaimanapun, membeli insurans automatik secara langsung dari syarikat insurans tidak bebas daripada kekurangan. Anda akhirnya dapat menghadapi keburukan di bawah:

1. Sukar difahami pada awalnya

Membeli insurans kereta secara langsung boleh datang dengan pelbagai pilihan yang membingungkan. Sekiranya anda tidak memahami insurans dengan baik atau membeli insurans kereta untuk pertama kalinya, anda mudah bingung mengenai jenis perlindungan apa yang lebih sesuai dengan kereta anda.

Dalam kes seperti itu, lebih mudah dan bermanfaat untuk bekerja dengan ejen, kerana individu tersebut dapat menjawab semua soalan anda dan membantu anda mencari strategi ideal anda.

2. Membayar perlindungan yang tidak perlu

Apabila anda membeli insurans automatik langsung, anda mungkin akan membayar perlindungan yang tidak diperlukan yang mungkin anda tidak perlukan untuk kenderaan anda. Perlindungan tanpa keperluan ini boleh menambah premium insurans kereta anda. Tetapi jika anda membeli insurans automatik dari ejen, ia akan menghilangkan perlindungan yang tidak diperlukan oleh kenderaan anda dan membantu anda mengurangkan jumlah insurans kenderaan anda.

3. Terlalu banyak panggilan dan surat promosi

Untuk membeli insurans kenderaan langsung, anda perlu menghantar maklumat hubungan anda, termasuk nombor telefon dan e-mel anda kepada penyedia insurans. Ini boleh menyebabkan penyedia insurans anda mengebom anda dengan panggilan iklan dan surat yang tidak berkesudahan. Tetapi jika anda membeli insurans dari syarikat insurans, maklumat hubungan anda adalah selamat kerana mereka tidak akan menghubungi anda berulang kali atau cuba menjual barang insurans kepada anda.

Soalan lazim

1. Apakah syarikat terbaik untuk membeli insurans kereta langsung?

Berikut adalah beberapa lagi syarikat yang berjaya dalam tinjauan terbaik di seluruh industri:

 • Geico Insurance Geico memegang kedudukan A +. Syarikat ini menawarkan liputan yang sangat baik kepada veteran perkhidmatan dan juga pelajar dan merupakan syarikat insurans kenderaan kedua terbesar di AS

 • USAA Insurance Penyedia ini adalah pilihan yang tepat untuk anggota tentera dan keluarga mereka untuk menawarkan liputan dan ganjaran yang luas, harga yang hebat dan sokongan pelanggan yang luar biasa.

 • Progressive Insurance Progressive insurans juga berpatutan untuk banyak pemandu di US Plus, Progressive mempunyai aplikasi mudah alih dan pengalaman membeli-belah yang hebat dengan ciri perbandingan sebut harga.

 • State Farm Insurance Syarikat ini mempunyai lebih banyak pelanggan daripada syarikat insurans kenderaan lain di negara ini - dan sangat sesuai untuk pemandu muda.

2. Bagaimana memilih syarikat insurans kereta langsung terbaik?

Lakukan banyak penyelidikan kerana penyedia insurans kereta langsung terbaik dapat dipilih berdasarkan skor kepuasan pelanggan dan maklum balas mereka, serta skor kekuatan kewangan, jenis insurans yang mereka jual, dan bidang liputan. Setelah menganalisis dan menilai syarikat yang paling berjaya di lapangan, anda boleh memilih syarikat paling banyak yang terbaik mengikut pilihan anda.

3. Adakah insurans kereta langsung lebih berpatutan?

Tidak ada bukti yang dijamin bahawa insurans automatik yang diperoleh secara langsung dari syarikat insurans lebih berpatutan daripada membelinya melalui broker atau melalui peniaga. Walaupun sesetengah orang menganggap insurans kereta langsung lebih menjimatkan, yang lain mungkin mendapat kadar insurans kereta terbaik dengan ejen insurans dan broker.

Ada yang merasa menjimatkan premium dengan menghilangkan perbelanjaan orang tengah, dan ada yang merasa lebih santai apabila ejen membenarkan mereka menggunakan simpanan premium masa depan. Oleh itu, ketersediaan insurans kenderaan langsung berkisar dari sudut pandang seseorang kepada yang lain.

4. Bolehkah saya membatalkan polisi insurans kereta Langsung?

Ya tetapi Beberapa perubahan tidak dapat dilakukan sendiri melalui laman web. Membatalkan polisi adalah salah satu kesempatan untuk menghubungi talian khidmat pelanggan dan berbincang dengan wakil.

5. Adakah insurans kereta langsung lebih murah dan pantas?

Ya Insurans kereta langsung adalah cara yang lebih mudah dan berpatutan untuk mendapatkan insurans kenderaan anda terus dari penyedia insurans. Walau bagaimanapun, kemampuan insurans kenderaan langsung adalah pandangan individu, kerana sebilangan orang dapat menganggapnya lebih ekonomik daripada membeli insurans roda empat dari syarikat insurans atau broker.

Kesimpulannya

Dalam dunia yang terhubung sekarang, pelanggan insurans menginginkan produk yang dihubungkan ke Internet, kaedah pilihan mereka untuk berkomunikasi dan menerima maklumat. Banyak syarikat insurans kini menawarkan teknologi digital yang inovatif untuk memenuhi keperluan pelanggan masa kini, yang menjadi sebab reputasi Insurans Kereta Langsung. Bukan hanya insurans kereta, tetapi pelbagai bentuk insurans, termasuk insurans kesihatan, insurans hayat , insurans rumah , insurans kereta , insurans sewa dan insurans haiwan kesayangan , semuanya dapat digital.

Insurans kereta langsung adalah cara yang lebih mudah dan berpatutan untuk mendapatkan insurans kenderaan anda terus dari penyedia insurans. Anda boleh mengeluarkan sebarang caj tambahan untuk ejen dan dengan itu akhirnya menjimatkan jumlah kos insurans kereta dengan cara ini.

Ada yang merasa menjimatkan premium dengan menghilangkan perbelanjaan orang tengah, dan ada yang merasa lebih santai apabila ejen membenarkan mereka menggunakan simpanan premium masa depan. Keseluruhan insurans kereta langsung bukanlah pilihan yang buruk.

Topik-topik yang berkaitan

Insurans mana yang terbaik untuk kereta? Insurans kereta murah di Florida Insurans kereta yang berpatutan Berapa banyak insurans kereta? Kad kredit Insurans kereta sewa Polisi insurans kereta untuk pemandu baru