Setiap tahun Dispatch mendedahkan sepasang selebriti terkenal, yang telah berpacaran secara rahsia. Tahun ini, pada tahun 2021, Pasangan Tahun Baru Dispatch diungkapkan sebagai "Hyun Bin" dan "Son Ye Jin".

HILANGKAN KOREA

Dispatch adalah salah satu syarikat media Korea yang terkenal. Dispatch ditubuhkan pada tahun 2011. Terdiri daripada hanya 11 orang kakitangan, yang merangkumi; 4 jurugambar, 5 penulis dan 2 kakitangan meja kerja. Mereka adalah bekas pekerja media Korea, Sports Seoul, yang telah mengambil gambar paparazzi selebriti selama bertahun-tahun. Penghantaran telah menjadi sumber terbaik berita terkini dan gambar paparazzi selebriti Korea. Sejak tahun 2008, ia bukan sahaja menjadi sumber berita kencan selebriti tetapi juga telah meneliti dan mengungkap maklumat mengenai peristiwa kontroversial. Penghantaran memberikan hotline topik yang sedang popular. Ia membongkar rahsia media sosial. Ia mempunyai banyak maklumat mengenai kehidupan peribadi bintang. Kakitangan penghantaran sangat misteri. Mereka tidak pernah bercakap tentang bagaimana mereka bekerja atau bagaimana mereka mendapat berita hangat. Mereka tidak pernah memberitahu bagaimana syarikat mereka menjana keuntungan. Terdapat pernyataan bahawa Dispatch juga mempunyai hubungan dengan pemerintah Korea.

KUMPULAN PENGHANTARAN

Di Korea, sebelum munculnya laporan TV, Dispatch adalah satu-satunya surat khabar yang mengabari orang-orang mengenai urusan kencan berhala atau bintang Korea yang popular. Setiap tahun, pada 1 Januari, Dispatch mempublikasikan pasangan, yang telah diam-diam berpacaran. Penghantaran telah menetapkan ini sebagai rutin tahunan. Berikut adalah beberapa Dispatch pasangan yang dinyatakan dalam dekad terakhir:

1. YOO HAE JIN & KIM HYE SOO

Pasangan ini dilahirkan pada tahun 2010. Mereka pertama kali bertemu pada tahun 2001, setelah penggambaran filem "Kick the Moon". Pada tahun 2006, mereka muncul bersama di film "Tazza: The High Rollers". Khabar angin mengenai hubungan kencan mereka bermula pada tahun 2008, tetapi mereka berdua terus-menerus menolak cinta antara satu sama lain. Kemudian pada tahun 2010, foto paparazzi mereka dikeluarkan. Mereka dilihat berkali-kali makan bersama dan menghabiskan banyak masa bersama. Tetapi sayangnya, hubungan mereka tidak lama, dan mereka berdua putus satu tahun kemudian pada tahun 2011.

2. LEE NA MUDA & DANIEL HENNEY

Daniel Henney dan Lee Na Young terperangkap dalam khabar angin. Mereka berdua terlihat dalam drama mereka "The Fugitive: Plan B", yang dirilis pada tahun 2010. Sebuah artikel dikeluarkan pada tahun 2011, yang mendakwa bahawa kedua-duanya mengembangkan perasaan satu sama lain setelah menjalani penggambaran untuk drama mereka. Banyak gambar mereka juga disertakan dalam artikel itu. Kemudian, agensi Lee Na Young, Key East, menolak semua khabar angin tersebut.

3. HUJAN & KIM TAE HEE

Dispatch, pada tahun 2013, mendakwa bahawa Jung Ji-hoon, yang lebih dikenali sebagai Rain, dan Kim Tae Hee saling berkongsi cinta. Pada bulan September 2012, mereka berdua mula berpacaran. Setelah lima tahun berpacaran, mereka berkahwin pada 19 Januari 2017. Mereka berdua menjalani kehidupan perkahwinan yang bahagia dengan dua anak, berusia 3 dan 1 tahun.

4. YOONA (GENERASI GADIS) & LEE SEUNG GI

Pada 1 Januari 2014, Dispatch mendedahkan pasangan kekasih lain dari Girl's Generation's Yoona dan pelakon-penyanyi Lee Seung Gi. Peminat sangat gembira melihat pasangan ini. Tetapi, pasangan itu segera berpisah pada bulan Ogos 2015. Agensi Yoona "SM Entertainment" dan agensi Seung Gi "Hook Entertainment" juga mengesahkan berita perpisahan mereka. Menurut agensi, kedua-duanya memutuskan hubungan kerana jadual mereka yang sibuk.

5. IM SAE RYUNG & LEE JUNG JAE

Dispatch, pada tahun 2015, mengungkapkan hubungan pelakon Lee Jung Jae dengan wanita perniagaan Im Sae Ryung, yang merupakan anak perempuan sulung Pengerusi Lim Chang Wook dari Kumpulan Daesang. Penghantaran menangkap mereka berlaku pada tarikh 26 Disember. Menurut Dispatch, Lee Jung Jae diperkenalkan dengan Lim Se Ryung melalui bekas kekasihnya Kim Min Hee.

6. KIM JUNSU (JYJ) & HANI (EXID)

Dispatch mengumumkan pasangan baru pada 1 Januari 2016. Menurut Dispatch, mereka saling menyukai sejak enam bulan yang lalu. Junsu membuat langkah pertama untuk bertanya Hani untuk tarikh . Mereka dilihat berkali-kali, menghabiskan masa antara satu sama lain, mereka juga menghabiskan percutian pasangan itu bersama. Pasangan itu segera berpisah pada bulan September kerana jadual yang sibuk. Agensi mereka mengesahkan berita tersebut.

"Pada tahun 2017, Dispatch tidak mengungkapkan pasangan Tahun Baru karena masalah politik Mantan Presiden" Park Geun Hye. "

7. G-DRAGON (BIGBANG) & LEE JOO YEON

Dispatch, pada tahun 2018, menemui G-Dragon berpacaran dengan pelakon-penyanyi Lee Joo Yeon. Mereka berdua pergi ke Pulau Jeju bersama dan menghabiskan tiga hari di sana. Tetapi, sebulan kemudian, kedua-dua agensi mereka menolak laporan Dispatch.

8. JENNIE (BLACKPINK) & KAI (EXO)

Pada tahun 2019, Dispatch mendakwa bahawa dua bintang K-pop, Kai dari boy band EXO dan Jennie dari kumpulan BLACKPINK, saling berkongsi percintaan mereka. Agensi Kai "SM Entertainment" juga mengesahkan hubungan mereka. Mereka berdua menghadiri minggu fesyen di Paris (NBD) bersama. Foto paparazzi mereka juga didedahkan. Tetapi, hubungan mereka tidak lama kemudian dan mereka berdua berpisah.

CATATAN: “Dispatch tidak melepaskan pasangan pada tahun lalu pada tahun 2020. Dispatch mendakwa bahawa mereka tidak mendedahkan pasangan kerana wabak global COVID-19 . Tetapi, "Berita Pasar" mengungkapkan pasangan Tahun Baru 2020; ia mendakwa bahawa Twice's Momo dan Heechul Super Junior berpacaran ”.

RINGKASAN: Penghantaran melepaskan pasangan baru, berpacaran secara rahsia, setiap tahun pada pagi Tahun Baru. Berikut adalah senarai pasangan, Dispatch didedahkan, dalam dekad terakhir.

KUMPULAN DISPATCH 2021

Dispatch meneruskan tradisi tahunannya untuk mendedahkan pasangan rahsia. Pada pagi Tahun Baru, Dispatch mengejutkan orang ramai dengan serangkaian foto "Hyun Bin" dan "Son Ye Jin", yang saling berpacaran. Oleh itu, Pasangan Tahun Baru Dispatch untuk tahun 2021 diumumkan kerana pelakon dan orang-orang ini sangat gembira setelah mendengar berita ini. Menurut Dispatch, mereka berdua telah berpacaran selama kira-kira lapan bulan. Mereka dilihat di Amerika bersama-sama. Mereka berdua juga dilihat mengunjungi sebuah pusat golf. Mereka berdua bekerja bersama dalam dua proyek "The Negotiation" yang ditayangkan pada 2018 dan "Crash Landing On You" yang dirilis pada tahun 2020. Mereka berdua dilihat berkali-kali, menghabiskan waktu bersama untuk membeli-belah dan bercuti . Pasangan ini terkenal sebagai "Pasangan Riri". Status hubungan mereka tidak pernah didedahkan; mereka tidak bersedia untuk mendedahkan kehidupan peribadi mereka. Mari kita bincangkan dua pelakon yang luar biasa ini.

HYUN BIN

Kin Tae-pyung, atau lebih biasa disebut Hun Bin, dilahirkan pada 25 September 1982, di Seoul, Korea. Hyun Bin adalah pelakon Korea Selatan; usianya adalah 38. Pada tahun 2003, dia membuat debut sebagai pelakon dalam siri TV "Bodyguard". Drama televisyen komedi romantis "My Name Is Kim Sam-soon" adalah alasan kemasyhurannya. Kemudian, dia muncul dalam peran utama banyak siri TV lain yang berjaya, seperti "Secret Garden", yang dirilis pada tahun 2010, "Memories of the Alhambra", ditayangkan pada tahun 2018, dan "Crash Landing On You" (2019-2020) . Sebagai pelakon utama, dia pertama kali terlihat dalam "Cinta Pertama Jutawan", yang dirilis pada tahun 2006. Ini adalah hit besar di kalangan penonton muda. Popularitinya semakin meningkat kerana hitsnya dalam filem, seperti "Confidential Assignment" (2017), dan "The Swindlers" pada tahun 2017, "The Negotiation" pada tahun 2018; dia juga bekerja dalam filem seram "Rampant", dirilis pada tahun 2018. Dia dicalonkan dalam 29 anugerah kategori yang berbeza dan memenangi 20 daripadanya. Hyun Bin berjalan di karpet merah di "Festival Filem Antarabangsa Berlin ke-61", di mana dua filemnya "Come Rain, Come Shine" dan "Late Autumn", dipilih untuk ditayangkan.

ANAK YE JIN

Son Ye Jin (atau Son Eon Jin) dilahirkan pada 11 Januari 1982. Dia berumur 39 tahun. Dia adalah pelakon Korea Selatan yang cantik. Dia mendapat pengakuan luas melalui perannya dalam Television Series, seperti "The Classic", "Summer Scent", keduanya dirilis pada tahun 2003, "A Moment to Remember", dan "April Snow", ditayangkan masing-masing pada tahun 2004 dan 2005 . Peranan utamanya yang terkenal dalam filem seperti "The Pirates" (2014), "The Truth Beneath" pada tahun 2016, dan "Something in the Rain", dirilis pada tahun 2018. Dia pertama kali dibintangi pada siri TV 2001 "Delicious Proposal". Dia telah dicalonkan dalam 72 anugerah dari kategori yang berbeza dan telah memenangi 50 daripadanya. Koleksi anugerahnya meliputi: 4 Grand Bell Awards, 6 Baeksang Arts Awards, 6 Blue Dragon Film Awards dan 1 Buil Film Awards. Dia akan menjalani debutnya di Hollywood pada tahun 2022, ketika dia membintangi "Sam Worthington" di "The Cross". Penggambaran filem akan bermula April 2021 di Hwaseong City, Korea Selatan.

ABSTRAK: Seperti setiap tahun, Dispatch mengungkapkan pasangan 2021, pada 1 Januari tahun ini. The Dispatch mendakwa bahawa Hyun Bin dan Son Ye Jin telah berpacaran selama 8 bulan terakhir, dan mereka merancang untuk berkahwin tidak lama lagi.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

Siapakah "Ratu Kpop"?

"Ratu Kpop" pada tahun 2019 diberikan kepada Jihyo (Dua kali), tetapi pada tahun 2020, gelaran "Ratu Kpop" diberikan kepada Lisa (BLACKPINK), sementara Jennie berada di nomor 2. Lisa mendapat 7,773,366 suara, sementara Jennie mendapat 7,206,068 undi.

Siapa yang paling menggoda BTS?

Jimin adalah orang yang paling menggoda. Anggota BTS juga bersetuju ini beberapa kali. Semasa persembahan mereka, dia dilihat berkali-kali berpakaian tanpa baju di atas pentas untuk memikat penontonnya.

KESIMPULAN

Dispatch adalah syarikat media Korea, yang ditubuhkan pada tahun 2011. Sudah menjadi tradisi setiap tahun bahawa Dispatch mengungkapkan pasangan pada hari pertama Tahun Baru. Penghantaran sentiasa memerhatikan topik yang sedang tren. Ia membongkar urusan sosial dan maklumat. Penghantaran bukan sahaja memposting artikel tetapi juga menyiarkan gambar paparazzi yang berkaitan dengannya. Ia telah mendedahkan banyak pasangan setiap tahun. Pasangan Tahun Baru 2021 adalah Hyun Bin dan Son Ye Jin.

ARTIKEL BERKAITAN

8 Drama Korea teratas tahun 2020 BTS Siapa Anna Strout?