Adakah Ikan Mempunyai Lidah

Apa itu ikan?

Ya awak Suami saya bekerja di restoran mewah dan membawa saya ikan salai. Saya memakannya dan dia memberitahu saya ia merokok! Sekurang-kurangnya dia memberitahu bahawa saya makan elips atau saya makan.

Sebilangan besar ikan. Ikan tidak kelihatan seperti otot manusia. Bentuk ikan terdiri dari lapisan di mulut.

Beberapa spesies ikan bertulang mempunyai gigi yang membantu mereka mencari mangsa. Nama spesies ikan Argentina, Glossanoden secara harfiah bermaksud gigi.

Lampu boleh keluar dari mulut. Ia mempunyai gigi dan taringnya berfungsi untuk menggosok daging. Sebilangan besar ikan tidak dapat melebihi anggarannya.

Banyak ikan mempunyai ikan, tetapi mereka mempunyai tonjolan tulang di mulut mereka yang tidak berfungsi untuk kita. Di samping itu, mereka belum layak untuk BasiHile. Pengekstrak tekstil - mereka mempunyai semua hiu (dan ikan bertulang), walaupun mereka tidak kelihatan seperti kita, atau banyak titropoda (ikan berkaki empat yang bukan ikan). Ikan sama sekali tidak dianggap bertakung. Ia berlaku di mulut jerung dan ikan raksasa, terutama di mulut seperti mulut kita. Walau bagaimanapun, di sinilah persamaan berakhir. Walaupun tetrapod sering besar (atau tinggi), serba boleh, dan sangat pintar, basaltnya kecil, besar, dan, seperti sekeping tulang rawan pada umumnya, dalam istilah yang sangat sederhana. Ini adalah unsur pelvis yang maju, menyerupai batang tulang rawan yang bertindak di garis tengah dada ikan yu atau ikan dan membantu mengurangkan tulang yang sebenarnya.

Luar dan dalam

Yeah Al yang terdengar cukup omong kosong bagi saya, Nampaknya BT juga tidak sesuai untuk saya.

Adakah Ikan Mempunyai Lidah