Adakah modal auto satu mempunyai insurans kesenjangan: Ya , pembiayaan modal Capital One mempunyai insurans jurang. Pembiayaan automatik modal satu berubah menjadi berdasarkan pada tahun 1988 dan menyediakan perkhidmatan pembiayaan, gadai janji, pembiayaan, perbankan, dan kad kredit automatik.

modal satu kewangan automatik mempunyai insurans jurangAnda berada di tangan yang baik.

Insurans jurang

Apabila anda mengalami kemalangan dan perlu mengemas kini kenderaan anda, polisi insurans kenderaan standard boleh membayar harga syiling sebenar. Sekiranya harga tunai sebenar adalah $ 10,000, tetapi anda berhutang $ tiga belas, 000 dalam pinjaman kereta anda atau jika bayaran sewa beli, maka tanpa liputan jurang, anda akan berhutang dengan perbezaan $ tiga, 000 walaupun anda sekarang tidak mempunyai kereta.

Walaupun sebilangan sewa kereta mempunyai klausa jurang atau penyelesaian Jurang Pengecualian yang dapat memaafkan perbezaannya, pinjaman tidak akan lagi memaafkan jumlah wang tunai yang anda pinjam untuk membeli kenderaan anda, dan mereka akan membuat anda dikenakan bayaran kerana membayar balik pinjaman anda.

Modal satu kewangan automatik mempunyai insurans jurang

Forbes telah menutup Capital One di "syarikat paling sah" mereka yang menyenaraikan banyak contoh. Capital One berpusat sepenuhnya di McLean, Virginia dan mempunyai lebih daripada 1,000 tempat kebangsaan.

Capital One menawarkan pilihan kepada debitur untuk membeli insurans GAP , atau keselamatan kenderaan yang dijamin. Dengan GAP , pemilik kereta dapat memiliki kisaran harga tambahan untuk menutupi kenderaan tersebut sekiranya terjadi kerugian umum kerana kebetulan, kecurian, atau motif lain.

Perlindungan GAP berbeza dengan insurans kereta biasa kerana ia merangkumi jumlah yang harus dibayar pada kenderaan sebagai ganti nilai tunai mutakhir kenderaan.

Alat kewangan

Laman web Capital One mempunyai banyak alat untuk penghutang yang menggunakan pembiayaan automatik mereka.

Terdapat alat Pencari penyedia di laman web, yang membolehkan pelanggan mencari pengedar kenderaan di kawasan tertentu yang menyertai Capital One untuk pembiayaan.

Pengguna juga dapat memanfaatkan kalkulator pembayaran dan gadai janji dalam talian untuk mendapatkan pengalaman cara pembiayaan banyak yang mereka dapat untuk mendapatkan dana. dengan mengira kuantiti gadai janji, caj hobi, dan jangka masa pinjaman - pelanggan dapat dengan cepat memutuskan bil bulanan yang diharapkan untuk pembiayaan kenderaan baru atau terpakai.

Untuk mengira jumlah gadai janji yang diramalkan untuk pilihan pembiayaan semula, pengguna harus memasukkan pembayaran bulanan moden, atau APR, dan jangka masa gadai janji mereka.

Peraturan

Capital One auto Finance paling mudah merangkumi penggunaan bukan motor awam terkini dan terpakai, kenderaan kecil, minivan, dan SUV.

Kereta dengan tujuan untuk digunakan untuk sukan perniagaan kecil atau penggunaan korporat mungkin tidak akan diterima dengan bantuan Capital One untuk pembiayaan . Selanjutnya, Capital One juga mungkin tidak membiayai pembuatan kenderaan khusus, seperti Oldsmobile, dan Isuzu.

Di samping itu mereka mempunyai had jarak tempuh seratus 20,000 batu.

Kelulusan Tambahan

Capital One menyatakan bahawa beberapa pakej gadai janji kenderaan boleh ditahan untuk masa kelulusan tambahan atau sehingga dokumentasi tambahan telah dikemukakan oleh pemohon.

Langkah-langkah tambahan itu juga dapat menjadikan cara itu lebih lama dari yang diharapkan. Penghutang yang memilih untuk mengenali sama ada mereka diluluskan dengan pantas boleh memilih pemberi pinjaman kenderaan yang segera memaparkan fakta kelayakan.

Ringkasan

Sekiranya kenderaan anda dinyatakan sebagai kerugian keseluruhan insurans kereta, polisi insurans merangkumi invois

Kos insurans jurang tahunan dari negeri ke negeri

Tidak. Nyatakan Rata-rata
1 Louisiana $ 2,389
2 Florida $ 2,239
3 Texas $ 2,050
4 California $ 1,968
5 Georgia $ 1,936
6 DC $ 1,928
7 Pulau Rhode $ 1,918
8 Carolina Selatan $ 1,759
9 Delaware $ 1,757
10 Colorado $ 1,741
11 Montana $ 1,693
12 Connecticut $ 1,688
13 Wyoming $ 1,684
14 Kentucky $ 1,621
15 Arkansas $ 1,620
16 Mississippi $ 1,580
17 Nevada $ 1,570
18 Jersi baru $ 1,558
19 Arizona $ 1,557

Kesimpulannya

Dari semua senario di atas apakah modal satu kewangan automatik mempunyai insurans kesenjangan, kami menyimpulkan tawaran insurans Jurang oleh modal satu pembiayaan automatik adalah jenis perlindungan yang dapat dibeli untuk melindungi anda ketika anda membeli kereta baru. Ia dirancang untuk menutup perbezaan antara jumlah yang akan dibayar oleh syarikat insurans kereta anda sekiranya kereta anda dicuri, atau dilupuskan, dan harga yang anda bayar untuk mesin anda.

Sekiranya anda mempunyai pemanduan terpanjang, ia boleh menjadi lebih teruk lagi. Apabila syarikat insurans membayar penyelesaian untuk kereta yang jumlahnya kerugian, anda harus membayar nilai semasa kereta - dan kereta diketahui kehilangan nilai dengan cepat dari masa ke masa. Selepas setahun atau lebih, anda akhirnya dapat memperoleh separuh daripada apa yang sebenarnya dibayar untuknya. Di mana kereta anda mengalami kerugian total, insurans 'Gap' (pendek untuk perlindungan aset terjamin), dirancang untuk berfungsi dengan standard insurans kereta anda - memenuhi jurang antara apa yang akan mereka bayar, dan apa yang anda benar-benar perlukan jalan raya

Orang juga meminta

1- berapakah insurans anjing?

2- apakah jurang insurans pada kereta?

3- apakah jurang insurans auto?

Topik-topik yang berkaitan:

1- apakah INSURANS GAP? 2- adakah modal satu kewangan automatik menawarkan insurans jurang?