Adakah FedEx dihantar pada hari Ahad? Ya, FedEx menawarkan penghantaran pada hari minggu, tetapi jadual dan waktu berbeza mengikut perkhidmatan. FedEx baru-baru ini dihantar untuk gergasi runcit Amazon pada hari Sabtu dan Ahad dan pada musim percutian. Namun, baru-baru ini dinyatakan oleh kurir bahawa dari Januari 2020, pihaknya akan menawarkan penghantaran tujuh hari melalui perkhidmatan FedEx Ground.

Adakah FedEx dihantar pada hari Ahad?

FedEx merangkumi sebahagian besar benua AS dan akan menjadi persembahan sepanjang tahun. Justifikasi pilihan ini adalah, agak, yang secara konsisten permintaan berkembang dan tekanan pelanggan eCommerce dan persaingan dalam penyampaian perniagaan. Dengan syarikat seperti Amazon membangun perkhidmatan penghantaran sendiri, industri kurier meningkatkan permainan mereka agar tetap relevan.

Apa itu FedEx?

:black_small_square: FedEx mungkin merupakan syarikat kurier di seluruh dunia yang paling terkenal dan terkenal. penghantaran ke 220 negara, kurier meliputi hampir semua bahagian dunia, memasukkan setiap alamat jalan di AS.

:black_small_square: Seperti yang ditunjukkan oleh Statista, FedEx menyampaikan hampir 6 juta pakej setiap hari pada tahun 2018; angka ini berkembang menjadi 6.2 juta pakej sehari demi hari pada tahun 2019. Itu FedEx mungkin merupakan kurier terhebat di dunia.

:black_small_square: FedEx beribu pejabat di Memphis. Tennessee persatuan perniagaan terkenal dengan langkah penghantaran yang cepat tanpa penangguhan. Pada masa yang sama, pelanggan juga dapat mengikuti pakej mereka melalui Id yang dihasilkan oleh pelanggan mereka.

:black_small_square: Ini adalah persatuan perniagaan pertama yang mula menawarkan perkhidmatan yang sangat luar biasa kepada pelanggannya. Sepanjang masa ini, syarikat perniagaan ini berkembang terutamanya dalam bidangnya sendiri. Perniagaan ini juga telah berjalan selama 48 tahun.

:black_small_square: Perkhidmatan penjejakan bungkusan pertama kali dilancarkan oleh FedEx yang kemudian diterima oleh beberapa organisasi logistik yang lain.

:black_small_square: Barang berbahaya dan berisiko yang selalu ditolak oleh organisasi membuat untung logistik kerana masalah kastam dibenarkan kebenaran oleh rumah perniagaan logistik untuk dihantar melintasi batas global.

:black_small_square: FedEx memberikan program latihan yang unik kepada pelanggannya. Dalam program ini, kaedah terbaik untuk mengemas barang berbahaya diajarkan.

:black_small_square: Badan berfaedah mengakui bahawa bahan-bahan tersebut akan dihantar melintasi sempadan di seluruh dunia pada masa pembungkusan memenuhi garis panduan global. Interaksi ini dilakukan untuk keselamatan pelanggan anda sama seperti kesejahteraan produk penerima manfaat lain.

Apa itu FedEx?

Penghantaran FedEx pada hari Sabtu dan Ahad

FedEx menawarkan perkhidmatan hujung minggu. namun, masa dan perbelanjaan penghantaran hujung minggu berbeza antara perkhidmatan kurier yang berbeza. Amazon dan Walmart bersaing dengan syarikat kurier dengan menawarkan penghantaran hari berikutnya dan satu hari; Perkhidmatan penghantaran hujung minggu FedEx bertujuan untuk mempertimbangkan permintaan secara progresif kepada pembeli dalam talian yang pada dasarnya memerlukan penghantaran segera.

Penghantaran Sabtu FedEx

:black_small_square: Penghantaran FedEx Saturday menawarkan perkhidmatan penghantaran dan pengambilan yang boleh dipercayai pada hari Sabtu. Ini menawarkan tiga pilihan penghantaran yang boleh dipercayai:

:black_small_square: Anda boleh menemui kawasan FedEx yang mempunyai kakitangan terdekat untuk dijemput pada hari Sabtu. Gunakan pencari turun untuk mengesan kawasan terdekat yang berfungsi pada hari Sabtu.

:black_small_square: Dengan andaian bungkusan anda dikemas dan siap dihantar, anda boleh menurunkannya menggunakan FedEx Express Dropbox. Anda boleh menemui Dropbox terdekat anda dalam talian dengan pencari turun.

:black_small_square: Pengambilan juga boleh dirancang pada hari Sabtu dengan bayaran tambahan.

Penghantaran Ahad FedEx

:black_small_square: Bagi pelanggan, tidak ada yang lebih disesalkan daripada meminta sesuatu dan menunggu hari bekerja untuk menyampaikannya.

:black_small_square: Untuk membantu peruncit dalam talian menawarkan pilihan penghantaran yang lebih baik kepada pelanggan mereka, FedEx kini telah mula menyampaikan pada hari Ahad juga.

:black_small_square: Waktu penghantaran FedEx Ahad boleh sampai jam 8 malam, dan perkhidmatan ini menunjukkan bahawa semua bandar di AS kini mempunyai perkhidmatan penghantaran tujuh hari.

Perkhidmatan Penghantaran Hujung Minggu FedEx Mana Yang Harus Saya Gunakan?

Waktu penghantaran FedEx pada hari Sabtu bergantung pada perkhidmatan yang anda pilih. Perkhidmatan penghantaran hujung minggu FedEx yang paling terkenal adalah:

:small_blue_diamond: Penghantaran Rumah FedEx: Perkhidmatan ini menghantar pada hari Sabtu ke kebanyakan lokasi kediaman dan tidak memerlukan bayaran tambahan.

:small_blue_diamond: FedEx Priority: Ini memastikan untuk sementara waktu dihantar di suatu tempat dalam lingkungan 130pm dan 430pm pada hari Sabtu di kawasan tertentu di AS.

:small_blue_diamond: Penghantaran 2 Hari FedEx: Untuk perkhidmatan ini, penghantaran dibuat pada jam 430 petang pada hari Sabtu ke sebahagian besar AS.

:small_blue_diamond: FedEx Same Day: Untuk penghantaran yang teruk, perkhidmatan ini akan menghantar bungkusan anda pada waktu yang sama, walaupun pada hari Sabtu.

:small_blue_diamond: FedEx Ground: Percutian puncak tidak dapat dilaksanakan tanpa penghantaran Ahad perkhidmatan semasa ini. Walau bagaimanapun, pilihan ini akan menawarkan penghantaran pada hari Ahad secara konsisten.

:small_blue_diamond: FedEx Smart Post: Ini adalah perkhidmatan yang sama pada hari yang sama untuk semua bahagian AS, termasuk Alaska dan Hawaii. Perkhidmatan ini juga membolehkan anda menyimpan bungkusan di pejabat FedEx, World Service Center, atau Office Ship Center dan mendapatkannya pada hari Sabtu bila-bila masa ia sesuai dengan anda.

Pukul Berapakah FedEx Hantar pada Sabtu dan Ahad?

Seperti disebutkan di atas, jam penghantaran bergantung pada perkhidmatan yang anda gunakan untuk penghantaran Sabtu atau Ahad. Biasanya, hari Sabtu adalah hari penghantaran bungkusan yang telah dalam perjalanan selama satu, beberapa hari. Waktu penghantaran FedEx Sabtu standard adalah dari 9:00 pagi hingga 8:00 malam.

Penghantaran hujung minggu FedEx membenarkan pengambilan dan penghantaran untuk memilih destinasi antarabangsa. Anda perlu memilih pilihan "Penghantaran Sabtu" di jalan udara antarabangsa FedEx. Dengan Penghantaran Rumah FedEx Sabtu adalah hari penghantaran standard.

Adakah Caj FedEx Tambahan untuk Penghantaran Sabtu dan Ahad?

:black_small_square: Bungkusan FedEx Express pada hari Sabtu dengan perbelanjaan tambahan sebanyak AS $ 16 setiap bungkusan.

:black_small_square: Penghantaran dari rumah tidak dikenakan bayaran tambahan untuk penghantaran pada hari Sabtu.

:black_small_square: FedEx First Overnight membenarkan pengambilan Sabtu dengan bayaran tambahan.

:black_small_square: FedEx Priority Overnight menawarkan pengambilan hari Sabtu dengan caj tambahan dan penghantaran pada hari Sabtu pada jam 1:30 tengah hari.

:black_small_square: FedEx Same-Day City menawarkan pengambilan pada hari Sabtu atau Ahad dengan harga AS $ 20; penghantaran hujung minggu adalah tambahan US $ 40.

:black_small_square: US FedEx Express US $ 16 setiap bungkusan untuk pengambilan.

:black_small_square: FedEx International membenarkan pengambilan pada hari Sabtu dengan harga AS $ 16; penghantaran adalah US% 16 setiap penghantaran.

:black_small_square: FedEx Freight mengenakan bayaran US $ 210 setiap bungkusan untuk pengambilan dan penghantaran.

Adakah FedEx Akan Menyampaikan 7 Hari Seminggu?

Berdasarkan pernyataan rasmi dari kurier, FedEx akan mula menghantar tujuh hari setiap minggu di seluruh AS. Ini dijadualkan bermula pada Januari 2020. Sebelum ini, FedEx hanya menawarkan perkhidmatan ini pada musim cuti. Walaupun demikian, memandangkan persaingan sengit antara kurir, FedEx telah memilih untuk meningkatkan sumbangannya . Ia juga memilih untuk mendapatkan 2.000.000 bungkusan yang baru-baru ini dijaga oleh pejabat pos untuk menyelaraskan perkhidmatan dan menjadikannya lebih efektif.

Justifikasi lain pilihan ini adalah permintaan pelanggan eCommerce yang terus berkembang. Oleh kerana pelanggan menjadi semakin menuntut dan memerlukan pesanan mereka dengan segera, pilihan penghantaran cepat telah menjadi keperluan penting bagi perniagaan eCommerce. FedEx bertindak balas terhadap ini dengan janji penghantaran tujuh hari.

Adakah Penghantaran Rumah FedEx dihantar pada hari Ahad?

Pada bulan Mei 2019 FedEx mengumumkan penghantaran Ahad. FedEx secara rasmi mula menawarkan pakej FedEx Home Delivery pada hari Ahad 22 Januari 2020 untuk majoriti penduduk AS. Ringkasnya, penghantaran bungkusan Isnin hingga Ahad tanpa kos tambahan untuk perniagaan anda. Penghantaran hujung minggu tanpa kos tambahan.

Adakah Penghantaran Rumah FedEx dihantar pada hari Ahad?

Faedah Penghantaran Ahad FedEx

:black_small_square: Pelanggan tidak perlu menunggu penghantaran sehingga hari Isnin.

:black_small_square: Pengangkut dapat meningkatkan perolehan gudang dan inventori.

:black_small_square: Penghantaran bungkusan seawal jam 8 malam

:black_small_square: Jangkau lebih daripada 188 juta orang.

:black_small_square: Lebih daripada 7,700 bandar dan bandar dilayan pada masa ini

:black_small_square: 2 hari lebih awal penghantaran hingga 28% bungkusan

Adakah bayaran tambahan untuk penghantaran FedEx Sunday?

Sangat bermanfaat bagi kami bahawa tidak ada bayaran tambahan untuk penghantaran pada hari Ahad. Pada masa ini, penghantaran pulang FedEx menawarkan penghantaran Sabtu dan Ahad hanya untuk penghantaran darat kediaman.

Anda boleh menghantar bungkusan anda pada hari Isnin hingga Ahad di mana penghantaran Sabtu dan Ahad akan disertakan secara automatik tanpa perbelanjaan tambahan untuk perniagaan anda.

Adakah FedEx juga menjemput pada hari Ahad?

FedEx akan diambil pada hari Sabtu dan Ahad untuk dihantar oleh pengirim yang layak seperti yang dihantar pada hari Isnin. Pengambilan pada hari Sabtu dan Ahad akan membantu syarikat bertemu dengan pelanggan yang tinggi. Perniagaan besar termasuk dalam pengirim yang Layak yang menghantar sekitar 250 bungkusan atau lebih setiap hari. Pengirim yang layak ini harus dilayan oleh hab FedEx Ground dan mempunyai treler yang boleh dipilih.

FedEx, pada masa ini mempunyai tiga puluh sembilan pusat wilayah yang tersebar secara strategik di seluruh AS. Treler yang diperhatikan merujuk kepada treler FedEx yang ditinggalkan di kemudahan pengirim dan digunakan untuk mengatur penghantaran treler ke tempat yang selamat.

Penghantaran Musim Puncak

Sepanjang penghantaran musim puncak 2019, FedEx Ground mengalami perkembangan 42% dari tahun ke tahun dalam bungkusan FedEx Home Delivery. FedEx mengumumkan bahawa mereka menghantar hampir 8,000,000 bungkusan FedEx Home Delivery pada hari Ahad antara Black Friday dan Krismas. Ringkasnya, hari penghantaran tambahan ini menambah empat hari tambahan yang akan membantu mengurangkan tekanan pada pengirim pada tahun-tahun mendatang. Tahun ini sahaja, FedEx menyaksikan hampir 38 juta bungkusan di Cyber ​​Monday.

Penghantaran Ahad secara ringkas

Ringkasnya penghantaran hari Ahad adalah langkah penting yang berlaku kerana e-dagang dan harapan pelanggan telah merubah landskap penghantaran. Amazon telah menyokong organisasi penghantaran dalamannya, yang menjejaskan organisasi perkapalan konvensional seperti FedEx dan UPS. Banyak penjual utama yang berpuas hati dengan penjual Amazon dihukum oleh kadar penghantaran tepat waktu musim FedEx yang rendah. Amazon mengehadkan FedEx sebelum Krismas daripada penghantaran bungkusan utama. Larangan paksa Amazon dicabut pada 14 Januari 2020, jadi penjual kini dapat lagi kami FedEx.

Waktu Penghantaran & Waktu Kerja FedEx pada hari Ahad

Berikut adalah tiga jenis perkhidmatan yang diberikan oleh firma perniagaan kepada pelanggannya:

:small_blue_diamond: Penghantaran pakej

Sampul surat dan bungkusan boleh dihantar dan dibungkus kepada penduduk yang tinggal di AS di lebih 220 wilayah di seluruh dunia. Bungkusan tidak boleh mempunyai berat lebih dari 150 lbs. Sekiranya bungkusan itu dikirimkan dari penduduk yang tinggal di mana-mana negara, maka anda boleh mendapatkannya disesuaikan agar mereka dapat memenuhi keperluan pelanggan anda.

:small_blue_diamond: Penghantaran barang

Barang dihantar ke wilayah yang berlainan atau di AS menggunakan sistem pengangkutan yang berbeza seperti penerbangan, jalan raya, dan jalan air. Perkara perlu dicapai dalam had masa. Kadang kala pelanggan menuntut bungkusan pada hari yang sama. Dalam keadaan itu, caj tambahan akan dikenakan oleh gabungan keuntungan untuk menyampaikan bungkusan dengan selamat kepada pelanggan.

:small_blue_diamond: Penghantaran Balik

Sebagai ganti, barang penghantaran dilabelkan atau dinamakan oleh kami sehingga bungkusan anda sampai kepada anda apabila pelanggan anda menolaknya. Perkhidmatan seperti ini sangat fleksibel dan syarikat berusaha sedaya upaya untuk memberikan perkhidmatan pulangan yang berpatutan kepada pelanggannya.

Badan perdagangan menjangkau 1,000,000 pembeli secara konsisten. Oleh itu, boleh dibenarkan bahawa organisasi multinasional terkenal dan mempunyai banyak pelanggan yang dilayaninya setiap hari.

Adakah penghantaran barang dilakukan oleh badan untung pada hujung minggu?

Ini adalah soalan penting yang terdapat di belakang majoriti pelanggan. Penghantaran bungkusan tidak berlaku pada setiap hari Ahad. Sebahagian besarnya, pengangkutan diselesaikan lima hari seminggu. Sekiranya anda memerlukan bungkusan anda di tempat anda pada hari Sabtu, maka anda harus memilih pilihan pengangkutan Sabtu pada jam penghantaran barang. Baik untuk tujuan perniagaan atau untuk tujuan kediaman, pekerja MNC tidak memberikan perkhidmatan penghantaran seperti itu pada hari Ahad.

Bagaimana ShipperHQ dan FedEx bekerjasama

:black_small_square: ShipperHQ adalah satu-satunya penyelesaian yang berpusat di seluruh dunia yang dapat membantu anda menawarkan penghantaran 7 hari melalui setiap perkhidmatan yang direkodkan sebelumnya.

:black_small_square: Selanjutnya, ShipperHQ mempertimbangkan tugas perniagaan khas anda, seperti waktu terputus, kuasa, tarikh penghantaran dan penghentian pemadaman dan masa utama, ketika membentangkan data tarikh penghantaran semasa pembayaran.

:black_small_square: Di ShipperHQ, anda juga boleh merancang peraturan penyampaian untuk situasi pembayaran yang berbeza yang anda dapat. Anda boleh mempertimbangkan di mana pelanggan anda dijumpai, apa yang mereka beli, di mana barang anda dihantar, selain jumlah, biaya atau berat barang. Melalui penyesuaian yang lebih penting, anda dapat membuat metodologi pengangkutan yang benar-benar sesuai dengan keperluan asli dan objektif perniagaan individu anda.

:black_small_square: Apabila anda mempunyai akaun FedEx dan memilih perkhidmatan mana yang perlu anda berikan; anda hanya perlu memasukkan kelayakan FedEx ini ke dalam ShipperHQ untuk dikaitkan. Itulah cara yang mudah untuk menawarkan penghantaran hujung minggu semasa pembayaran.

:black_small_square: Tidak kira sama ada anda memutuskan untuk bekerjasama dengan perisian seperti ShipperHQ, perkara utama yang perlu diingat di sini ialah harapan pelanggan anda menjadi semakin menuntut. Mereka memerlukan pengalaman checkout yang disesuaikan dengan keperluan mereka dan yang mencerminkan apa yang dilakukan pesaing anda dan jenama terkenal lain, termasuk penghantaran Sabtu dan Ahad.

Bagaimana cara menggunakan perkhidmatan penghantaran hujung minggu FedEx secara berkesan?

:black_small_square: Untuk memastikan anda perlu menggunakan penghantaran akhir minggu FedEx dengan cara yang berguna, anda perlu memilih perkhidmatan yang tepat untuk penghantaran. Berikut adalah beberapa cara untuk melakukannya.

:black_small_square: Rancang penghantaran anda terlebih dahulu. Pastikan anda telah menekan dan menandakan bungkusan anda lebih awal atau memastikan bungkusan anda siap dihantar. Semasa mengangkut ke peringkat antarabangsa, pastikan kumpulan anda memenuhi peraturan yang diperlukan.

:black_small_square: Periksa penghantaran anda dengan tepat untuk memastikan anda tidak menekan dan menghantar sesuatu yang haram atau dilarang dan dihalang.

:black_small_square: Ikuti peraturan FedEx untuk mengemas bungkusan dengan tepat.

:black_small_square: Pilih perkhidmatan anda dengan tepat dari perkhidmatan popular. Anda boleh menyenaraikan perkhidmatan FedEx di kedai anda untuk membantu pelanggan memilih perkhidmatan yang betul yang mereka perlukan dengan menggunakan plugin Easy Post Shipping bersama dengan tarikh penghantaran.

:black_small_square: Dapatkan nama Penghantaran anda untuk melabelkan barang dan asal serta alamat pengirim dengan tepat. Sekiranya anda ingin mencetak label penghantaran dengan mudah dari kedai anda, anda boleh menggunakan plugin penghantaran yang dapat membantu anda menghasilkan label penghantaran dan menghubungkannya ke bungkusan anda.

:black_small_square: Jejaki kumpulan anda dengan berjaya menggunakan sistem penjejakan. Anda boleh memasukkan plugin penghantaran EasyPost yang dapat diselaraskan dengan berkesan di kedai WordPress anda untuk mengesan bungkusannya.

Bagaimana Lewat Adakah FedEx Menyampaikan?

:black_small_square: Sebagai peraturan umum, anda tidak akan menemui banyak trak FedEx di luar sana yang memberikan bungkusan selepas jam 8 malam sepanjang minggu perniagaan.

:black_small_square: Isnin hingga Sabtu Federal Express di luar sana menghantar bungkusan kepada pelanggan mereka, memastikan bahawa mereka mendapatkan bungkusan mereka semasa bekerja antara jam 7 pagi dan 8 malam.

:black_small_square: Sekiranya anda telah membeli perkhidmatan penghantaran yang dijamin untuk hari tertentu (biasanya perkhidmatan hari kedua atau semalam) FedEx akan berusaha lebih jauh untuk memastikan bungkusan anda muncul ketika mereka berjanji akan melakukannya.

:black_small_square: Sekiranya itu bermakna menghantar bungkusan anda di luar waktu perniagaan biasa (biasanya selepas 8 malam waktu tempatan) itulah perkara yang akan mereka lakukan.

:black_small_square: FedEx juga berfungsi pada waktu petang sekitar musim Krismas yang sibuk. Ini semestinya tidak mengejutkan sesiapa kerana mempertimbangkan ukuran jumlah yang dilakukan FedEx menjelang Krismas.

:black_small_square: Pelanggan mula benar-benar pergi jauh sebelum Hari Kesyukuran dan tergesa-gesa berlanjutan hingga Krismas. FedEx dekat oleh pelbagai organisasi seperti UPS dan DHL, sama seperti USPS akan terus bekerja dua kali ganda untuk memastikan bahawa hadiah Krismas akan muncul menjelang hari besar pada bila-bila masa yang mungkin.

:black_small_square: Bukan perkara luar biasa untuk melihat pemandu FedEx di jalanan selepas jam 8 malam pada akhir November dan awal Disember, namun sebenarnya sangat biasa untuk melihatnya selepas jam 9 malam (atau lebih lewat) ketika anda menuju ke pusat Disember dan Krismas benar-benar mula menjulang.

:black_small_square: Sebahagian besar bungkusan anda akan muncul di depan pintu anda antara jam 7 pagi dan 8 malam pada hari Isnin hingga Sabtu.

:black_small_square: Beberapa kawasan juga mempunyai penghantaran pada hari Ahad, dan beberapa perkhidmatan yang tidak biasa juga menawarkan penghantaran yang dijamin tujuh hari seminggu, namun anda perlu melihat ke tempat-tempat menarik dari pilihan-pilihan khusus tersebut untuk menyelesaikan ketika bungkusan anda hampir tiba.

Soalan Lazim

Orang biasanya mempunyai kekeliruan ini yang dilakukan oleh FedEx pada hari Ahad. Berikut ini disebutkan beberapa pertanyaan yang sering diajukan oleh orang-orang yang berkaitan dengan topik ini yang dijawab secara ringkas:

1. Adakah FedEx Ground dihantar pada hari Ahad?

FedEx Ground Kini Menyampaikan Bungkusan Kediaman pada hari Ahad, Sepanjang Tahun. FedEx Ground kini lebih cepat ke sebilangan besar kawasan daripada UPS Ground. FedEx Ground mula menghantar bungkusan kediaman pada hari Ahad pada musim Krismas puncak terakhir.

2. Pukul berapakah FedEx dihantar pada hari Ahad?

Untuk membantu peruncit dalam talian menawarkan pilihan penghantaran yang lebih baik kepada pelanggan mereka, FedEx kini telah mula menyampaikan pada hari Ahad juga. Waktu penghantaran FedEx Ahad boleh sampai pada jam 8 malam, dan bantuan itu menunjukkan bahawa semua kawasan bandar di AS kini mempunyai perkhidmatan penghantaran tujuh hari.

3. Adakah FedEx Ground dihantar pada hujung minggu?

Anda pasti dapat melihat bahawa perkhidmatan penghantaran seperti FedEx Ground tidak ditindaklanjuti pada hari Sabtu. Sekiranya penghantaran tidak berlaku sebelum akhir hari Jumaat, bungkusan itu dirancang untuk penghantaran pada hari Isnin. FedEx Ground adalah pilihan pengangkutan yang dilindungi berkaitan dengan penghantaran pada hari kerja.

4. Apakah maksud FedEx pada akhir hari?

FedEx Ground menyampaikan sebelum akhir hari perniagaan tetapi tidak menunjukkan waktu yang tepat. Anda boleh menerimanya sekitar jam 5 petang, ketika kebanyakan tempat kerja menutup pintu masuk mereka. Untuk Penghantaran Rumah FedEx, semestinya, akhir hari adalah 8 malam waktu tempatan.

5. Ke mana pakej FedEx saya pergi jika saya tidak pulang?

Sekiranya anda tidak berada di rumah untuk menerima bungkusan anda, doortag akan ditinggalkan di pintu masuk anda dan pemandu boleh mencuba penghantaran semula. Untuk menjauhi penghantaran yang tidak dijawab, daftarlah ke FedEx Delivery Manager, di mana anda benar-benar ingin menandatangani secara elektronik atau memberi arahan yang luar biasa untuk penghantaran.

6. Bolehkah anda mengesan trak FedEx?

Sekiranya telefon bimbit anda mempunyai penyemak imbas internet, anda dapat melacak, nama panggilan, dan menangani status penghantaran anda dengan masuk ke laman mudah alih FedEx. Dengan menggunakan laman FedEx, anda sebenarnya akan dapat mengetahui kapan penghantaran anda dimulakan, diambil, dalam perjalanan, atau dihantar.

7. Mengapa FedEx mengambil masa yang lama untuk dihantar?

Oleh kerana FedEx tidak menyimpan bungkusan, dan waktu paling lama dalam perjalanan untuk paket Bunduk adalah 7 hari bekerja, dan itu bukan antara tempat yang boleh anda pindahkan dalam 8 jam. Apabila FedEx memiliki hak milik bungkusan itu, mereka akan memberitahu anda kapan ia akan dihantar bergantung pada tahap perkhidmatan yang dibayar.

8. Bolehkah anda menuntut FedEx kerana tidak menghantar pakej saya?

Sesiapa yang membayar FedEx boleh melaporkan tuntutan. Bungkusan FedEx mempunyai sehingga $ 100 insurans daripada musibah atau bahaya. Sekiranya nilai lebih daripada itu, pengangkut mesti menyatakan nilai itu, dan membayar untuk penyertaan tambahan. Selain itu, sebagai sebahagian daripada proses tuntutan, pengangkut harus mengemukakan bukti nilai isi.

9. Mengapa pakej FedEx saya masih dalam perjalanan?

Bungkusan dalam sistem FedEx diperiksa pada fokus yang berbeza antara pengambilan dan penghantaran. Tidak biasa bagi bungkusan untuk berjalan lebih dari 24 jam tanpa keluaran ketika dalam perjalanan bungkusan anda akan berjalan seperti yang diharapkan. Untuk lebih banyak data, sila hubungi Khidmat Pelanggan FedEx di 800 FedEx (800 33339).

10. Mengapa penghantaran pulang FedEx begitu murah?

Kos penghantaran dari FedEx Home Delivery secara amnya akan lebih tinggi daripada kos penghantaran biasa. Sebilangan besar komponen memainkan peranan penting dalam menentukan kos pengangkutan. Untuk satu, trak / van penghantaran perlu dekat dengan alamat pelanggan untuk penghantaran akhir.

Kesimpulannya

Kekeliruan utama yang diberikan oleh FedEx pada hari Ahad diselesaikan dengan artikel ini. Syarikat itu menyatakan, FedEx mengumumkan penghantaran Ahad pada bulan Mei 2019. Pada 22 Januari 2020, FedEx menyatakan secara rasmi telah mula menawarkan bungkusan FedEx Home Delivery pada hari Ahad untuk sebahagian besar penduduk AS. Penghantaran pakej pada hari Isnin hingga Ahad tanpa perbelanjaan tambahan untuk perniagaan anda. Penghantaran yang lemah tidak akan dikenakan caj tambahan.

Baca Juga

Adakah UPS Menghantar Pada Sabtu?

Penyedia Perkhidmatan Penghantaran Yang Ditender

COD PENGHANTARAN

6 Suka

Adakah FedEx Menghantar pada hari Ahad?

FedEx menawarkan penghantaran akhir minggu, namun jadual dan jadual waktu berubah oleh pihak pentadbiran. Pilihan penyampaian hujung minggu FedEx dengan memastikan perkara anda mengikut jadual.

FedEx mungkin merupakan organisasi utusan di seluruh dunia yang paling terkenal dan berprestij. Pengiriman itu meliputi 220 negara di dunia, menggabungkan setiap alamat jalan di AS. Bagaimanapun, pertanyaan khas mengenai pentadbiran utusan adalah, "Adakah FedEx Menyampaikan pada hari Ahad?"

Seperti yang ditunjukkan oleh Statista, FedEx menyampaikan hampir 6 juta paket setiap hari pada tahun 2018; angka ini berkembang menjadi 6.2 juta kumpulan hari demi hari pada tahun 2019. Bahawa FedEx mungkin merupakan penghantaran terbaik di planet ini dengan jelas.

FedEx telah menyampaikan untuk rakasa Amazon pada akhir minggu. Pada musim-musim tertentu untuk beberapa waktu sekarang. Walaupun begitu, pada akhir malam, utusan telah menyatakan bahawa mulai Januari 2020, pihaknya akan menawarkan pengiriman tujuh hari melalui pentadbiran FedEx Ground. Bantuan ini meliputi sebahagian besar daratan AS, dan ini akan menjadi persembahan sepanjang tahun. Pembenaran untuk pilihan ini adalah permintaan yang terus berkembang dan faktor penekan pelanggan e-dagang, dan persaingan yang sengit dalam perniagaan penghantaran. Dengan organisasi seperti Amazon membangun pentadbiran pengangkutan dalaman mereka, organisasi utusan meningkatkan permainan mereka agar tetap sesuai.

FedEx menawarkan perkhidmatan akhir minggu. Walau bagaimanapun, masa dan perbelanjaan perjalanan akhir minggu berbeza antara pentadbiran yang berbeza. Amazon dan Walmart adalah organisasi utusan yang bersaing dengan menawarkan penghantaran keesokan harinya dan satu hari; Pentadbiran pengangkutan hujung minggu FedEx dimaksudkan untuk mewajibkan secara bertahap meminta pelanggan yang memerlukan pengiriman cepat.

Penghantaran FedEx pada hari Ahad:

Tidak ada yang lebih mengerikan sebagai pelanggan daripada meminta sesuatu dan mempercayai bahawa hari bekerja akan disampaikan. Untuk membantu peruncit dalam talian menawarkan alternatif pengangkutan yang lebih baik kepada pelanggan mereka, FedEx kini telah mulai mengirim dan menindaklanjuti pada hari Ahad juga. Waktu penghantaran FedEx Ahad boleh sampai pada pukul 8 malam, dan pertolongan itu menunjukkan bahawa semua komuniti bandar di AS kini mempunyai pentadbiran pengangkutan selama tujuh hari.

Perkhidmatan Penghantaran Akhir Pekan FedEx terbaik:

Waktu penghantaran FedEx Sabtu bergantung pada bantuan yang anda putuskan. Pentadbiran pengangkutan hujung minggu FedEx yang paling terkenal adalah:

Penghantaran Nasional FedEx: Bantuan ini mengikuti hari Sabtu ke lokasi paling peribadi dan tidak memerlukan lebih banyak bayaran.

Keutamaan FedEx: Ini memastikan masa disampaikan di suatu tempat dalam lingkungan 130 pm dan 430 pm pada hari Sabtu di ruang-ruang tertentu di AS

Penghantaran FedEx 2 Hari: Untuk bantuan ini, penghantaran dibuat pada jam 430 petang pada hari Sabtu ke sebahagian besar AS **. **

Penghantaran FedEx Beberapa Hari: Untuk penghantaran yang sungguh-sungguh, bantuan ini akan menyampaikan pakej anda sekitar waktu yang sama, walaupun pada hari Sabtu.

Penyampaian Darat dari FedEx: Peluang puncak tidak akan dapat dilakukan tanpa bantuan semasa dengan penghantaran hari Ahad. Namun, pada masa ini, pilihan ini akan menawarkan penghantaran hari Ahad secara konsisten.

Penghantaran Smart Post FedEx: Ini adalah pentadbiran yang sama pada hari yang sama untuk semua bahagian AS, termasuk Alaska dan Hawaii. Begitu juga, bantuan itu membolehkan anda mengadakan kumpulan di pejabat FedEx, World Service Center, atau Office Ship Center dan mendapatkannya pada hari Sabtu apabila mungkin sesuai dengan anda.

Waktu Penghantaran:

Seperti yang dirujuk baru-baru ini, jam penyampaian bergantung pada bantuan yang anda gunakan untuk penghantaran Sabtu atau Ahad. Sebahagian besarnya, hari Sabtu adalah hari penyampaian untuk kumpulan yang telah berlangsung selama beberapa hari. Waktu penghantaran Sabtu FedEx standard adalah dari 9:00 pagi hingga 8:00 malam.

Penghantaran hujung minggu FedEx membenarkan pengambilan dan pengangkutan untuk memilih bantahan di seluruh dunia. Anda perlu memilih alternatif "Saturday Delivery" dalam kincir udara FedEx di seluruh dunia. Dengan Penghantaran Rumah FedEx, Sabtu adalah hari biasa.

Caj FedEx:

 • FedEx Express mengikuti setiap hari Sabtu dengan caj tambahan sebanyak AS $ 16 setiap pakej.
 • Penghantaran dari rumah tidak dikenakan bayaran tambahan untuk penghantaran hari Sabtu.
 • Penghantaran FedEx Overnight Pertama: :: FedEx mengenakan caj US $ 210 setiap paket untuk pengambilan dan penghantaran. Pengambilan Sabtu dikenakan bayaran tambahan.
 • Overnight FedEx menawarkan pengambilan hari Sabtu dengan caj tambahan dan penghantaran pada hari Sabtu jam 1:30 tengah hari.
 • FedEx Same-Day City menawarkan pengambilan pada hari Sabtu atau Ahad dengan harga AS $ 20; penghantaran hujung minggu adalah tambahan US $ 40.
 • Di AS, FedEx Express adalah AS $ 16 setiap paket untuk pengambilan.
 • FedEx International membenarkan pengambilan pada hari Sabtu dengan harga AS $ 16; penghantaran adalah US $ 16 setiap penghantaran.

Arahan untuk digunakan dalam Perkhidmatan Penghantaran Akhir Pekan dengan FedEx:

Langkah awal adalah memilih pertolongan yang terbaik untuk anda. Sekiranya anda adalah penghuni AS, anda juga boleh menggunakan pentadbir pengangkutan FedEx untuk bekerja dengan alat pengangkutan yang ideal dan mudah disesuaikan. Walau bagaimanapun, benefisiari tidak memberi peluang kehilangan petikan kerana anda dapat merancang waktu berhenti dan mendapatkan amaran berikut melalui e-mel atau SMS. Oleh itu, pada dasarnya, daftar dengan bantuan ini dan log masuk untuk memeriksa dan jadual waktu penghantaran anda. Anda dapat mengetahui lebih banyak pandangan mengenai pilihan penyampaian di laman web mereka.

Anda boleh memilih pilihan pengangkutan Sabtu yang boleh diakses untuk menangani perbelanjaan. FedEx Home conveyance adalah bantuan tunggal yang membolehkan anda menindaklanjuti pada hari Sabtu tanpa pembayaran, sementara FedEx Beberapa Hari menyampaikan 365 hari per tahun. Tempat persinggahan Sabtu boleh diakses untuk FedEx Priority Overnight dan FedEx 2 Days.

Untuk memanfaatkan penghantaran hujung minggu FedEx, anda perlu memilih kelas mel yang perlu anda gunakan pada awalnya. Mulakan dengan memilih bantuan yang sesuai dengan penghantaran anda. Sebagai contoh, adakah anda memerlukan pengangkutan kejiranan pada hari yang sama atau penghantaran semalam ke lokasi di AS? Sebaliknya, mungkin anda perlu menghantar paket anda ke seluruh dunia, yang bermaksud anda perlu menghantarnya melalui Freight atau FedEx International First, Ground, atau Economics. Pesan jumlah penghantaran dan jadual pengambilan melalui laman FedEx. Buat rekod (atau gunakan yang terkini) dan ikuti langkah langsung di bawah untuk menempah pentadbiran utusan anda.

Pelan Penghantaran: Pakej perlu dibungkus dan diberi nama paket. Mereka memerlukan kakitangan FedEx untuk menolong anda semasa memberi tumpuan. Untuk penghantaran ke seluruh dunia, pastikan anda telah membaca dan mengumpulkan panduan pengangkutan global.

Periksa penghantaran: Pastikan anda membaca senarai perkara yang terhad dan ditolak mengenai objektif anda.

Penyediaan Bungkusan: Sekiranya anda memilih untuk membungkus bungkusan itu sendiri, jamin bahawa anda telah membaca FedEx untuk menguruskan pembungkusan yang sah untuk memastikan bahawa ia berada di dalam peraturan pengiriman.

Penjemputan perkhidmatan: Seterusnya, anda perlu memilih pentadbiran pengangkutan yang anda perlukan. Untuk penghantaran FedEx Saturday atau FedEx weekend, terdapat banyak pentadbiran yang boleh anda pilih seperti yang ditunjukkan oleh objektif dan perjalanan acara penghantaran.

Perhatikan terma dan syarat: Pastikan anda telah meneliti dan memahami pengaturan pengiriman balik yang ditawarkan oleh FedEx.

Hitung perbelanjaan anda: Mesin penambah kadar harga akan membolehkan anda mendapatkan kadar yang diharapkan untuk pembayaran penghantaran anda bergantung pada punca dan objektif anda serta berat dan jumlah bungkusan anda.

Tandakan nama anda : Anda harus membuat tanda penghantaran untuk penghantaran anda. Untuk kesan prabayar, anda boleh menggunakan FedEx Manager. Anda boleh membuat pelbagai tanda penghantaran melalui rekod anda, atau anda boleh membuat nama sendiri.

Pilih item tambahan yang luar biasa: Pada peringkat seterusnya, anda boleh memilih alternatif pengangkutan yang sangat baik seperti memegang kawasan atau menandakan tanda pada alat pengangkutan.

Cetak tanda anda dan sambungkan: Sekarang, cetak nama dan lekatkan pada bungkusan dengan tujuan bahawa ia berkesan, jernih, dan dapat memeriksa tag standard tanpa masalah.

Kemasukan Pakej: Sekiranya anda perlu menurunkan paket di kawasan drop-off, anda boleh mengesan yang terdekat melalui pencari di laman web ini. Atau sekali lagi, anda juga boleh merancang pengambilan. Anda dapat menemuinya dengan berkesan melalui pencari FedEx.

Jejak bungkusan: FedEx menawarkan pentadbiran yang luar biasa. Anda dapat mengesan paket anda pada setiap kemajuan interaksi pengangkutan, terutama jika anda menggunakan Pengurus Pengiriman. Sekiranya tidak, masukkan nombor berikut di laman FedEx untuk mencari pakej anda.

Hantarkan Pelanggan Anda Lebih Kelenturan dengan Penghantaran Akhir Pekan FedEx:

Dengan andaian anda adalah perniagaan yang perlu mengembangkan perniagaan anda, anda harus menawarkan kepada pelanggan anda pengaturan pengangkutan yang mudah disesuaikan, padat dan sederhana. Penghantaran akhir minggu menjadi lebih terkenal dan membantu meningkatkan tawaran untuk organisasi e-dagang. FedEx adalah salah satu pengiriman terunggul di seluruh dunia, dan dengan manfaat penghantaran tujuh hari, ia juga merupakan keputusan yang jelas untuk peruncit e-dagang. Easyship menawarkan pengaturan penghantaran yang fleksibel dan sederhana dengan pentadbiran dari FedEx direkodkan sebagai alternatif. Kejarlah keuntungan perniagaan anda daripada alternatif ini!

Soalan Lazim (Soalan Lazim):

Adakah hari Ahad adalah hari bekerja untuk FedEx?

FedEx Ground (Penghantaran ke alamat komersial) hari bekerja adalah dari hari Isnin hingga Jumaat (had larangan). Hari bekerja Penghantaran Rumah FedEx (pengangkutan ke Kediaman) adalah dari hari Selasa hingga Sabtu (keadaan tidak terhad).

Bagaimana anda akan memahami masa yang akan disampaikan oleh FedEx?

Lihat tarikh penyampaian yang dinilai pada laporan. Hubungi FedEx di 1-800-463-3339 sekiranya anda perlu mengikuti ikatan anda melalui telefon. Tekan "2" pada keseluruhan menu.

Adakah saya dapat mengikuti tanpa bil udara?

Untuk mengikuti kumpulan anda, anda harus menggunakan nombor ikutan jalan udara yang terdapat di atas label standard pada nama penghantaran FedEx. Semua penghantaran FedEx adalah nombor waybill udara yang diturunkan, jadi anda semestinya mempunyai pilihan untuk menghubungi pengangkut untuk mendapatkan nombor sekiranya anda tidak dapat mencarinya.

Berapakah had berat Penghantaran Nasional FedEx?

Penghantaran Rumah FedEx dapat menyampaikan barang hingga 150 lbs, panjang hingga 108 "dan panjang 165", selain bigness (L + 2W + 2H). Sekiranya anda memerlukan bantuan untuk menekan penghantaran, kami dapat menguruskan anda dengan cara terbaik untuk mengemas dan mendapatkan peruntukan yang anda perlukan.

Sekiranya penghantaran anda melebihi 150 paun. apa lagi, anda sedang mencari alternatif tanah sederhana, anda boleh menghantar barang besar anda dengan FedEx Freight. Ini adalah pentadbiran penghantaran LTL kami dengan kos yang lebih rendah daripada penghantaran dibantu.

Berapa lama masa yang diperlukan oleh FedEx National Delivery?

Penghantaran Rumah FedEx memerlukan 1-5 hari untuk sampai di AS yang bersempadan atau sekali lagi 3-7 hari jika anda menghantar ke lokasi peribadi di Alaska atau Hawaii. Waktu yang ditentukan akan memberikan penghantaran FedEx Home Delivery anda bergantung pada permulaan penghantaran anda dan jarak ke objektif. Anda boleh menggunakan panduan intuitif kami untuk mengukur masa dan kos penghantaran FedEx. Berikan sebabnya ZIP / poskod.

1 Suka

Adakah penghantaran FedEx pada hari Ahad? Ya , perkhidmatan penghantaran FedEx disampaikan pada hari Ahad juga yang merangkumi semua tujuh hari dalam seminggu. Oleh kerana pelanggan melakukan pembelian setiap hari dan mereka juga ingin mengirim bungkusan mereka pada bila-bila masa dalam seminggu sehingga penyedia perkhidmatan FedEx juga ada untuk membantu pelanggan mereka mendapatkan manfaat sepanjang minggu dengan menyampaikan pada hari Ahad juga. Kelebihan lain dari perkhidmatan ini ialah mereka tidak mempunyai bayaran tambahan untuk penghantaran pada hari Ahad.

Kelebihan perkhidmatan penghantaran FedEx

 • · Penghantaran boleh dibuat dengan berat sebungkus 15 paun
 • · Pelanggan yang berada di kawasan hujung minggu tidak perlu menunggu untuk menerima bungkusan mereka pada hujung minggu.
 • · FedEx disampaikan kepada lebih dari 290 juta orang di seluruh Amerika Syarikat
 • · Jumlah bandar dan bandar yang dilayani adalah sekitar 17000
 • · Mereka bahkan mempunyai perkhidmatan untuk menghantar beberapa bungkusan dalam sehari atau bahkan kurang
 • · Mereka juga datang dengan jaminan jaminan wang dikembalikan kepada pelanggan dengan syarat yang berlaku

Jaminan wang dikembalikan FedEx

FedEx mendakwa semua pakej dihantar ke seluruh dunia dalam jangka masa tersebut. Sekiranya pelanggan masih tidak berpuas hati maka FedEx mempunyai perkhidmatan jaminan wang dikembalikan dari 6 April 2021. Ini adalah untuk pelanggan di Amerika Syarikat dan perkhidmatan yang disertakan adalah

 • · Pengangkutan Prioriti Antarabangsa FedEx
 • · Pengangkutan Prioriti Antarabangsa FedEx
 • · FedEx International Pertama
 • · FedEx Standard Semalaman
 • · Keutamaan FedEx Semalaman
 • · FedEx Pertama Semalaman

Namun jaminan wang dikembalikan masih ditangguhkan untuk FedEx Office, FedEx Freight, FedEx Ground dan FedEx Express. Perkhidmatan dipilih untuk jaminan wang dikembalikan setelah dilakukan analisis yang teliti. Dan setelah berlakunya wabak global, situasinya tidak menentu sehingga sekiranya pengiriman gagal kerana penangguhan penerbangan atau penutupan, pelanggan tidak harus menderita wang mereka sekurang-kurangnya.

FedEx menawarkan jaminan wang dikembalikan ke semua penghantaran yang dilakukan melalui ini berlaku untuk penghantaran yang ditangguhkan walaupun enam puluh saat. Ini berlaku untuk semua lima puluh negeri di Amerika.

· FedEx Express AS

FedEx menawarkan jaminan wang dikembalikan kepada semua penghantaran yang dibuat melalui FedEx Express di seluruh AS (50 negeri). Ini berlaku apabila penghantaran ditangguhkan dari waktu tersebut walaupun sekejap detik

· FedEx Express Antarabangsa

FedEx Express International menawarkan jaminan wang dikembalikan kepada semua penghantaran yang dilakukan di seberang sempadan yang menjadikan perkhidmatan penghantaran lebih dipercayai untuk digunakan. Kelewatan penghantaran walaupun selama enam puluh saat akan memastikan wang dapat dikembalikan.

· FedEx Ground

Sebarang penghantaran yang dibuat melalui FedEx Ground nasional atau antarabangsa akan dihantar sebagai penghantaran rumah atau alamat perniagaan tepat pada waktunya. Sekiranya pelanggan harus mengalami sebarang kelewatan maka mereka boleh meminta wang yang mereka bayar kembali ke dalam akaun.

· Pengangkutan FedEx

Beberapa perkhidmatan FedEx Freight menawarkan jaminan wang dikembalikan seperti FedEx Freight Close of Business Setvice dan FedEx Freight AM Delivery menawarkan jaminan wang dikembalikan. Walaupun FedEx Freight Priority tidak menawarkan jaminan wang dikembalikan.

Fedex :

FedEx Corporation, beberapa waktu lalu Federal Express Corporation dan kemudian FDX Corporation, adalah sebuah organisasi pentadbiran pengangkutan global Amerika yang menetap di Memphis, Tennessee. Nama "FedEx" adalah pemotongan suku kata dari nama bahagian udara organisasi yang unik, Federal Express, yang digunakan dari tahun 1973 hingga 2000. FedEx hari ini paling popular untuk pentadbiran pengangkutan udara, FedEx Express, yang merupakan salah satu prinsipal organisasi pengangkutan yang penting untuk ditawarkan untuk sementara waktu sebagai pengangkutan utama. Sejak itu, FedEx juga memulakan FedEx Ground, FedEx Office (awalnya dikenali sebagai Kinko's), FedEx Supply Chain, FedEx Freight, dan pentadbiran yang berbeza di pelbagai pembantu, yang sering bertujuan untuk bertindak balas terhadap saingan utamanya, UPS. FedEx juga merupakan salah satu pekerja teratas untuk mengupah kerajaan AS dan membantu kenderaan beberapa kumpulan Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat melalui pentadbirannya FedEx SmartPost. Kualiti FedEx yang luar biasa di Amerika Syarikat dan dunia menjadikannya tema khas dalam masyarakat arus perdana, dengan model termasuk filem Cast Away sebagai sebahagian daripada tanda dagang yang mempamerkan (paling luas "ketika benar-benar pasti ada di sana untuk masa ini) menjadi"). Selanjutnya, FedEx telah membeli hak penamaan kepada Field FedEx dari Pasukan Bola Sepak Washington NFL dan Forum FedEx dari Memphis Grizzlies NBA. Pentadbiran penghantaran udara FedEx telah menjadikan titik pusat prinsipnya di Memphis International Airport sebagai terminal udara muatan tersibuk di Amerika Syarikat, Amerika, dan Hemisfera Barat, dan terminal udara pengangkutan kedua tersibuk di planet di belakang Hong Kong.

Penghantaran Rumah Fedex:

FedEx Home Delivery adalah pentadbiran pengangkutan darat yang menyampaikan ke lokasi tempatan. Lebih cepat ke lebih banyak kawasan persendirian daripada UPS Ground. Penghantaran Rumah FedEx juga menyampaikan ke lebih banyak kawasan persendirian daripada UPS Ground menjelang akhir minggu. FedEx mungkin merupakan organisasi utusan di seluruh dunia yang paling terkenal dan terkenal. Menyampaikan kepada 220 negara, utusan tersebut merangkumi hampir semua aspek dunia, memasukkan setiap alamat jalan di AS. Namun, pertanyaan umum mengenai administrasi pengiriman adalah, " Apakah FedEx Menyampaikan pada hari Sabtu atau Ahad?" Seperti yang ditunjukkan oleh statista, FedEx menyampaikan sekitar 6 juta paket setiap hari pada tahun 2018; angka ini berkembang menjadi 6.2 juta kumpulan dari hari ke hari pada tahun 2019. Bahawa FedEx mungkin merupakan penghantaran terbesar di planet ini yang dapat dilihat sendiri. Menurut statistik, FedEx menyampaikan hanya kira-kira 6 juta kumpulan setiap hari pada tahun 2018; angka ini berkembang menjadi 6.2 juta kumpulan hari demi hari pada tahun 2019. Bahawa FedEx mungkin merupakan utusan terbesar di planet ini yang dapat dilihat sendiri. Untuk mantra sekarang, FedEx telah menyampaikan untuk goliath Amazon runcit pada hujung minggu dan pada musim-musim istimewa. Walau bagaimanapun, pengiriman pada akhir mengumumkan bahawa dari Januari 2020, ia akan menawarkan pengiriman tujuh hari melalui pentadbiran FedEx Ground. Bantuan ini meliputi sebahagian besar AS daratan dan akan menjadi persembahan sepanjang tahun. Justifikasi pilihan ini adalah, permintaan, faktor permintaan pelanggan eCommerce yang selalu berkembang dan persaingan sengit dalam perniagaan penghantaran. Dengan organisasi seperti Amazon membangun pentadbiran pengangkutan dalaman mereka sendiri, organisasi penghantaran meningkatkan permainan mereka agar tetap relevan.

Perkhidmatan memberikan pada hari Sabtu Ahad FedEx menawarkan penghantaran akhir minggu. Walau bagaimanapun, masa dan perbelanjaan penghantaran akhir minggu berbeza-beza antara pentadbiran yang berbeza. Amazon dan Walmart bersaing dengan organisasi utusan dengan menawarkan penghantaran hari berikutnya dan satu hari; Pentadbiran pengangkutan hujung minggu FedEx bertujuan untuk mempertimbangkan permintaan secara progresif pada pelanggan web yang pada dasarnya memerlukan penyampaian segera.

Penghantaran Sabtu Fedex:

Penghantaran Sabtu FedEx menawarkan perkhidmatan pengambilan dan pengangkutan yang padat pada hari Sabtu. Bantuan ini menawarkan tiga pilihan pengangkutan yang boleh dipercayai: Anda boleh menemui kawasan FedEx yang mempunyai kakitangan terdekat untuk mendapatkan pada hari Sabtu. Gunakan pencari turun untuk mengesan kawasan terdekat yang berfungsi pada hari Sabtu. Kakitangan di sini akan membantu anda dengan menekan dan mengangkut bungkusan anda. Sekiranya bundel anda sekarang disumbat dan sesuai untuk diangkut, anda boleh menjatuhkannya dengan menggunakan FedEx Express Dropbox. Anda boleh menemui Dropbox terdekat anda dalam talian dengan pencari turun. Pengambilan juga boleh dirancang pada hari Sabtu dengan bayaran tambahan. Fedex Sunday Delivery: Sebagai pelanggan, tidak ada yang lebih mengerikan daripada meminta sesuatu dan mempercayai bahawa hari kerja akan disampaikan. Untuk membantu peruncit dalam talian menawarkan pilihan pengangkutan yang lebih baik kepada pelanggan mereka, FedEx kini telah mulai mengangkut dan menindaklanjuti pada hari Ahad juga. Waktu penghantaran FedEx Ahad boleh sampai pukul 8 malam, dan bantuan itu menunjukkan bahawa semua kawasan bandar di AS kini mempunyai pentadbiran pengangkutan selama tujuh hari. Perkhidmatan Penghantaran: Waktu penghantaran Sabtu FedEx bergantung pada bantuan yang anda dapat. Mungkin pentadbiran pengangkutan hujung minggu FedEx yang paling terkenal adalah: Penghantaran Rumah FedEx: Bantuan ini diikuti pada hari Sabtu ke kebanyakan lokasi persendirian dan tidak memerlukan perbelanjaan tambahan.

FedEx Priority: Ini memastikan untuk sementara waktu pengangkutan di suatu tempat dalam jarak 130pm dan 430pm pada hari Sabtu di tempat-tempat tertentu di AS. Penghantaran 2 Hari FedEx : Untuk bantuan ini, penghantaran dibuat pada jam 430 petang pada hari Sabtu ke sebahagian besar AS. FedEx Same Day : Untuk penghantaran yang mengerikan, bantuan ini akan menyampaikan pakej anda pada masa yang sama walaupun pada hari Sabtu. FedEx Ground: Peluang kemuncak tidak dapat dicapai tanpa penyampaian bantuan Ahad ini. Walau bagaimanapun, pada masa ini, alternatif ini akan menawarkan penyampaian hari Ahad secara konsisten. FedEx Smart Post: Ini adalah pentadbiran yang sama pada setiap hari di AS, termasuk Alaska dan Hawaii. Bantuan itu juga membolehkan anda mengadakan kumpulan di pejabat FedEx, World Service Center, atau Office Ship Center dan mendapatkannya pada hari Sabtu bila-bila masa ia sesuai dengan anda. Waktu Penghantaran Pada hujung minggu : Seperti yang dirujuk baru-baru ini, waktu penghantaran bergantung pada bantuan yang anda gunakan untuk penghantaran Sabtu atau Ahad. Sebagai peraturan, hari Sabtu adalah hari penyampaian untuk kumpulan yang telah berlangsung selama satu, beberapa hari. Waktu penghantaran Sabtu FedEx standard adalah dari 9:00 pagi hingga 8:00 malam. Penghantaran hujung minggu FedEx membenarkan pengambilan dan penghantaran untuk memilih bantahan di seluruh dunia. Anda perlu memilih pilihan "Penghantaran Sabtu" di landasan udara global FedEx. Dengan Penghantaran Rumah FedEx Sabtu adalah hari pengangkutan biasa. Seperti yang dirujuk baru-baru ini, waktu penghantaran bergantung pada bantuan yang anda gunakan untuk penghantaran Sabtu atau Ahad. Sebahagian besarnya, Sabtu adalah hari penyampaian untuk kumpulan yang telah berlangsung selama satu, beberapa hari. Waktu penghantaran Sabtu FedEx standard adalah dari 9:00 pagi hingga 8:00 malam. Penghantaran hujung minggu FedEx membenarkan pengambilan dan penghantaran untuk memilih bantahan global. Anda perlu memilih pilihan "Penghantaran Sabtu" di landasan udara global FedEx. Dengan Penghantaran Rumah FedEx Sabtu adalah hari penghantaran biasa. Bayaran Penghantaran pada hari Sabtu Ahad : FedEx Express ditindaklanjuti pada hari Sabtu dengan caj tambahan sebanyak AS $ 16 setiap pakej. Penghantaran dari rumah tidak dikenakan bayaran tambahan untuk penghantaran hari Sabtu. FedEx First Overnight membenarkan pengambilan Sabtu dengan bayaran tambahan. FedEx Priority Overnight menawarkan pengambilan hari Sabtu dengan bayaran tambahan dan penghantaran pada hari Sabtu pada jam 1:30 tengah hari.

FedEx Same-Day City menawarkan pengambilan pada hari Sabtu atau Ahad dengan harga AS $ 20; penghantaran hujung minggu adalah tambahan US $ 40. US FedEx Express adalah US $ 16 setiap paket untuk pengambilan. FedEx International membenarkan pengambilan pada hari Sabtu dengan harga AS $ 16; penghantaran adalah US% 16 setiap penghantaran. FedEx Freight mengenakan bayaran US $ 210 setiap paket untuk pengambilan dan penghantaran.

Gunakan Penyiasatan Penghantaran pada Hujung Minggu dengan FEDEX: Rancang penghantaran anda: Tentukan sekiranya anda perlu mengemas dan menandakannya sendiri atau jika anda memerlukan kakitangan FedEx untuk membantu anda dalam fokus penurunan. Untuk pengangkutan global, pastikan anda telah meneliti dan memahami panduan penghantaran di seluruh dunia. Rancang penghantaran anda : Tentukan sekiranya anda perlu mengemas dan menandakannya sendiri atau jika anda memerlukan kakitangan FedEx untuk membantu anda dalam fokus penurunan. Untuk pengangkutan global, pastikan anda telah meneliti dan memahami panduan penghantaran di seluruh dunia. Periksa penghantaran anda: Pastikan anda telah membaca senarai perkara terhad dan terhad mengenai objektif anda Siapkan bundel anda : Sekiranya anda memilih untuk membundel bundle sendiri, jamin anda telah membaca langsung FedEx untuk bundling yang sah untuk menjamin bahawa ia ada di dalamnya. peraturan penghantaran. Pilih pentadbiran anda : Seterusnya, anda perlu memilih pentadbiran pengangkutan yang anda perlukan. Untuk penghantaran FedEx Saturday atau FedEx weekend, terdapat banyak pentadbiran yang boleh anda pilih seperti yang ditunjukkan oleh objektif dan jadual waktu penghantaran. Perhatikan syarat-syarat : Pastikan anda telah meneliti dan memahami pengaturan pengiriman balik yang ditawarkan oleh FedEx. Tentukan perbelanjaan anda: Komputer mini kadar akan membolehkan anda mendapatkan kadar yang diharapkan untuk perbelanjaan penghantaran anda bergantung pada permulaan dan objektif anda, dan berat dan jumlah kumpulan anda. Sebutkan nama anda : Anda harus membuat tanda penghantaran untuk penghantaran anda. Untuk nama prabayar, anda boleh menggunakan Pengurus FedEx. Anda boleh membuat banyak tanda penghantaran melalui rekod anda atau membuat nama sendiri.

Pilih item tambahan yang tidak biasa : Pada peringkat berikut, anda boleh memilih pilihan pengangkutan yang luar biasa seperti penahan kawasan atau tanda pada pengangkutan. Cetak nama anda dan tambahkan : Sekarang, cetak nama dan lekatkan pada bungkusan sehingga dapat diuraikan secara berkesan dan pengenalan standard dapat diperiksa tanpa masalah. Lepas bundle anda : Sekiranya anda perlu menurunkan bundle tersebut di area drop off, anda boleh mengesan yang terdekat melalui pencari di laman web ini. Atau di sisi lain, anda juga boleh merancang pengambilan. Anda dapat menemuinya dengan berkesan melalui pencari FedEx. Jejaki kumpulan anda: FedEx menawarkan pentadbiran berikut yang sangat baik. Anda dapat melihat di mana kumpulan anda berada pada setiap perkembangan kitaran pengangkutan, terutamanya sekiranya anda menggunakan Pengurus Penghantaran. Sekiranya tidak, masukkan nombor berikut di laman FedEx untuk mencari kumpulan anda. Soalan Lazim : Adakah Fedex Menyampaikan pada hari Ahad? FedEx Ground Kini Menyampaikan Pakej Kediaman pada hari Ahad, Sepanjang Tahun. "Ini memberikan peningkatan nilai pengangkut perniagaan internet di seluruh AS. Selain itu, 188 juta pelanggan dalam talian di 7,700 kawasan bandar dan bandar di mana bundle FedEx Home Delivery diikuti pada hari Ahad. Apa maksud Fedex pada akhir hari? Akhir hari menunjukkan bahawa penyampaian dibuat sebelum selesai hari kerja yang disebut dalam rancangan pemindahan. Bolehkah saya mengesan trak FedEx? Sekiranya telefon bimbit anda mempunyai penyemak imbas internet, anda boleh menjejaki, menulis, dan menangani status penghantaran anda dengan pergi ke laman mudah alih FedEx. Menggunakan laman FedEx, anda sebenarnya ingin mengetahui bila penghantaran anda dimulakan, diterima, dalam perjalanan, atau disampaikan Kesimpulan: FedEx hari ini paling popular untuk pentadbiran pengangkutan udara, FedEx Express, yang merupakan salah satu organisasi pengangkutan utama yang utama untuk menawarkan untuk sementara waktu pengangkutan sebagai pentadbiran utama. Penghantaran Sabtu FedEx menawarkan perkhidmatan pengambilan dan pengangkutan yang padat pada hari Sabtu. Oleh itu, anda boleh menempah dan menerima bungkusan anda dengan mudah pada hujung minggu, Tetapi bungkusan itu akan diberikan dengan bayaran tambahan pada hujung minggu.

3 Suka

Pada peringkat berikut, anda boleh memilih pilihan pengangkutan yang luar biasa seperti penahan kawasan atau tanda pada pengangkutan. jam penghantaran bergantung pada bantuan yang anda gunakan untuk penghantaran Sabtu atau Ahad. Sebagai peraturan, Sabtu adalah hari penyampaian untuk kumpulan yang telah berlangsung selama satu, beberapa hari. Waktu penghantaran Sabtu FedEx standard adalah dari 9:00 pagi hingga 8:00 malam. Penghantaran hujung minggu FedEx membenarkan pengambilan dan penghantaran untuk memilih bantahan di seluruh dunia. Anda perlu memilih pilihan "Penghantaran Sabtu" di landasan udara global FedEx. Dengan FedEx Home Delivery Saturday adalah hari penghantaran biasa. Seperti yang dirujuk baru-baru ini, waktu penghantaran bergantung pada bantuan yang anda gunakan untuk penghantaran Sabtu atau Ahad. Sebahagian besarnya, Sabtu adalah hari penyampaian untuk kumpulan yang telah berlangsung selama satu, beberapa hari. Waktu penghantaran Sabtu FedEx standard adalah dari 10:00 pagi hingga 9:00 malam. Penghantaran hujung minggu FedEx Pada peringkat berikut, anda boleh memilih pilihan pengangkutan luar biasa seperti penahanan kawasan atau tanda pada pengangkutan. membenarkan pengambilan dan penyampaian untuk memilih bantahan global. Anda perlu memilih pilihan di jalan udara global FedEx. "Adakah fedex menyampaikan pada hari minggu "

Berdasarkan pernyataan rasmi dari kurier, FedEx akan mula menghantar tujuh hari setiap minggu di seluruh AS. Ini dijadualkan bermula pada Januari 2020. Sebelum ini, FedEx hanya menawarkan perkhidmatan ini pada musim cuti. Walaupun demikian, memandangkan persaingan sengit antara kurir, FedEx telah memilih untuk meningkatkan sumbangannya . Ia juga memilih untuk mendapatkan 2.000.000 bungkusan yang baru-baru ini dijaga oleh pejabat pos untuk menyelaraskan perkhidmatan dan menjadikannya lebih efektif.

Justifikasi lain pilihan ini adalah permintaan pelanggan eCommerce yang terus berkembang. Oleh kerana pelanggan menjadi semakin menuntut dan memerlukan pesanan mereka dengan segera, pilihan penghantaran cepat telah menjadi keperluan penting bagi perniagaan eCommerce. adakah fedex menyampaikan pada hari minggu

FedEx Express mengikuti setiap hari Sabtu dengan caj tambahan sebanyak AS $ 100 setiap pakej. Penghantaran dari rumah tidak dikenakan bayaran tambahan untuk penghantaran hari Sabtu. FedEx First Overnight membenarkan pengambilan Sabtu dengan bayaran tambahan. FedEx Priority Overnight menawarkan pengambilan hari Sabtu dengan caj tambahan dan penghantaran pada hari Sabtu pada jam 3:30 petang. adakah fedex menyampaikan pada hari minggu

Oleh kerana FedEx tidak menyimpan bungkusan, dan waktu paling lama dalam perjalanan untuk paket Bundaran adalah 7 hari bekerja, dan itu bukan antara tempat yang boleh anda pacu antara 10 jam. Apabila FedEx memiliki hak milik bungkusan itu, mereka akan memberitahu anda kapan ia akan dihantar bergantung pada tahap perkhidmatan yang dibayar. adakah fedex menyampaikan pada hari minggu

FedEx Ground Kini Menyampaikan Pakej Kediaman pada hari Ahad, Sepanjang Tahun. "Ini memberikan peningkatan nilai pengangkut perniagaan internet di seluruh AS. Selain itu, 188 juta pelanggan dalam talian di 7,700 kawasan bandar dan bandar di mana bundle FedEx Home Delivery diikuti pada hari Ahad. adakah fedex menyampaikan pada hari minggu

adakah fedex menyampaikan pada hari minggu

Sesiapa yang membayar FedEx boleh melaporkan tuntutan. Bungkusan FedEx mempunyai sehingga $ 100 insurans daripada musibah atau bahaya. Sekiranya nilai lebih daripada itu, pengangkut mesti menyatakan nilai itu, dan membayar untuk penyertaan tambahan. Selain itu, sebagai sebahagian daripada proses tuntutan, pengangkut harus mengemukakan bukti nilai isi.

FedEx Express mengikuti setiap hari Sabtu dengan caj tambahan sebanyak US $ 200 setiap pakej. Penghantaran dari rumah tidak dikenakan bayaran tambahan untuk penghantaran hari Sabtu. FedEx First Overnight membenarkan pengambilan Sabtu dengan bayaran tambahan. FedEx Priority Overnight menawarkan pengambilan hari Sabtu dengan bayaran tambahan dan penghantaran pada hari Sabtu pada jam 4:30 petang.

Penghantaran Rumah FedEx

Menggunakan FedEx Ground untuk penghantaran kediaman dalam 1-7 hari bekerja. Penghantaran sekali lagi berdasarkan jarak. Waktu perkhidmatan biasanya Isnin-Sabtu, antara jam 9 pagi hingga 8 malam. FedEx Ground memilih pakej antara Isnin dan Jumaat untuk dihantar ke lokasi masing-masing.

Adakah FedEx dihantar pada hari Ahad Oleh kerana FedEx tidak menyimpan bungkusan, dan waktu paling lama dalam perjalanan untuk bundel Ground adalah 6 hari bekerja, dan itu bukan antara tempat-tempat yang dapat anda naiki antara 11 jam. Apabila FedEx memiliki hak milik bungkusan itu, mereka akan memberitahu anda kapan ia akan dihantar bergantung pada tahap perkhidmatan yang dibayar

adakah fedex menyampaikan pada hari minggu Jenis Jurnal: Untuk makalah penggal peringkat kolej, maklumat harus banyak diperoleh daripada jurnal ilmiah. Jurnal Cendekiawan mengandungi artikel yang menggambarkan penyelidikan berkualiti tinggi yang telah ditinjau oleh pakar di bidang sebelum penerbitan. Majalah perdagangan mungkin berguna untuk topik dalam perniagaan atau di mana data ekonomi diperlukan. Ada juga yang baik untuk mengetahui apa yang menjadi "topik hangat" terkini di suatu daerah. Majalah popular, seperti Time dan Newsweek , harus digunakan dengan hemat, atau tidak sama sekali. Popular vs Trade vs Scholarly Journals

adakah fedex menyampaikan pada hari minggu

Menjadi peserta perbincangan yang baik Sebelum perbincangan kelas: § Pastikan anda telah membaca dan memikirkan dengan teliti kedua-dua kertas sebelum kelas kami; § Pertimbangkan soalan perbincangan yang digariskan di sini dan buat beberapa catatan mengenai jawapan anda terhadap soalan-soalan ini, sebagai persediaan untuk menyumbang kepada perbincangan kelas; Semasa perbincangan kelas: § Bantu rakan sekelas anda yang sedang / sedang membentangkan dan memimpin perbincangan; mereka akan gugup tetapi berpengetahuan. § Dengarkan dengan teliti, bercakap dengan sukarela, ikuti perkara menarik.

Adakah FedEx dihantar pada hari Ahad? Menjadi peserta perbincangan yang baik Sebelum perbincangan kelas: § Pastikan anda telah membaca dan memikirkan dengan teliti kedua-dua kertas sebelum kelas kami; § Pertimbangkan soalan perbincangan yang digariskan di sini dan buat beberapa catatan mengenai jawapan anda terhadap soalan-soalan ini, sebagai persediaan untuk menyumbang kepada perbincangan kelas; Semasa perbincangan kelas: § Bantu rakan sekelas anda yang sedang / sedang membentangkan dan memimpin perbincangan; mereka akan gugup tetapi berpengetahuan. § Dengarkan dengan teliti, bercakap dengan sukarela, ikuti perkara menarik.

Adakah fedex dihantar pada hari minggu? Pelanggan ingin menerima pembelian mereka setiap hari, menunggu satu atau dua hari kelihatan seperti perkara besar bagi mereka. Jadi bagaimana anda mewujudkannya? FedEx sedia membantu anda dengan menawarkan penghantaran 7 hari di seluruh lokasi. Kini walaupun Sabtu dan Ahad dikira sebagai pilihan penghantaran biasa dengan FedEx. Berikut adalah kelebihan utama menggunakan pilihan penghantaran ini oleh FedEx

Adakah fedex dihantar pada hari minggu?

Penghantaran adalah faktor penting bagi perniagaan untuk memastikan pelanggan lebih gembira. Semua pelanggan menginginkan pakej mereka segera sampai kepada mereka. Meminta mereka menunggu adalah perkara yang menyakitkan bagi mereka. Untuk memastikan penghantaran tetap utuh dan cepat, kebanyakan pengangkut penghantaran menggunakan pelbagai kaedah seperti pilihan pelacakan pantas, kadar masa nyata untuk memberikan harga yang optimum, pembungkusan yang lebih baik dan lain-lain. FedEx adalah salah satu syarikat penerbangan perkapalan yang popular, yang menonjol dalam pengiriman di seluruh lokasi di seluruh dunia. Menjadi begitu popular, satu-satunya perkara yang ingin diketahui oleh setiap pelanggan dari FedEx adalah, sama ada mereka menghantar pada hujung minggu. Jadi di sini kita melihat perkhidmatan hujung minggu berikut dari FedEx.

adakah fedex menyampaikan pada hari minggu

Penghantaran adalah faktor penting bagi perniagaan untuk memastikan pelanggan lebih gembira. Semua pelanggan menginginkan pakej mereka segera sampai kepada mereka. Meminta mereka menunggu adalah perkara yang menyakitkan bagi mereka. Untuk memastikan penghantaran tetap utuh dan cepat, kebanyakan pengangkut penghantaran menggunakan pelbagai kaedah seperti pilihan pelacakan pantas, kadar masa nyata untuk memberikan harga yang optimum, pembungkusan yang lebih baik dan lain-lain. FedEx adalah salah satu syarikat penerbangan perkapalan yang popular, yang menonjol dalam pengiriman di seluruh lokasi di seluruh dunia. Menjadi begitu popular, satu-satunya perkara yang ingin diketahui oleh setiap pelanggan dari FedEx adalah, sama ada mereka menghantar pada hujung minggu. Jadi di sini kita melihat perkhidmatan hujung minggu berikut dari FedEx.

1 Suka

Pelanggan ingin menerima pembelian mereka setiap hari, menunggu satu atau dua hari kelihatan seperti perkara besar bagi mereka. Jadi bagaimana anda mewujudkannya? FedEx sedia membantu anda dengan menawarkan penghantaran 7 hari di seluruh lokasi. Kini walaupun Sabtu dan Ahad dikira sebagai pilihan penghantaran biasa dengan FedEx. Berikut adalah kelebihan utama menggunakan pilihan penghantaran ini oleh FedEx.