Adakah kecergasan planet mempunyai pancuran? Kecergasan planet merangkumi pancuran mandian dan loker di semua tempat. Walau bagaimanapun, anda harus membawa kunci untuk peti besi bersama tuala dan kemudahan kerana mereka tidak mempunyai akses ke gimnasium. Mereka adalah bilik mandi biasa dengan tidak ada yang luar biasa; namun, kadang-kadang mereka berbau dan tidak begitu bersih. Keahlian Planet Fitness adalah $ 12 sebulan. Ini berbaloi!

Kecergasan Planet

:small_blue_diamond: Planet Fitness adalah francaisor AS dan pengendali pusat kecergasan yang ditubuhkan di Portsmouth , Massachusetts. Syarikat ini mempunyai 2899 kelab, menjadikannya oleh beberapa peserta dan tempat salah satu francais kelab kecergasan terhebat.

:small_blue_diamond: Keahlian Planet Fitness biasanya mempunyai sekurang-kurangnya satu penggal tahunan melainkan anda mendaftar untuk rancangan promosi Tanpa Komitmen. Rumah atau tempat kerja anda bergerak sejauh 100 kilometer (atau 40 batu jika anda sudah berada) dari setiap Planet Fitness atau kemudahan yang ingin memenuhi kontrak tersebut .

Bagaimana bilik persalinan dan bilik mandi Planet Fitness?

:small_blue_diamond: Planet Fitness, kelihatan seperti bilik persalinan biasa, kecuali ungu . Tidak ada yang luar biasa mengenainya. Tandas adalah perkara pertama yang anda perhatikan, keringat , semua perkara biasa. Kadang-kadang ia berbau hanya di bilik persalinan lelaki; ia adalah bilik persalinan.

:small_blue_diamond: Planet fitness merangkumi pancuran mandian dan loker di semua tempat, tetapi anda harus membawa kunci peti besi bersama tuala dan kemudahan kerana mereka tidak mempunyai akses ke gimnasium. Mereka adalah bilik mandi biasa dengan tidak ada yang luar biasa; namun, kadang-kadang mereka berbau dan tidak begitu bersih.

Adakah kecergasan planet mempunyai pancuran?

 • Planet Fitness adalah rangkaian kelab kecergasan Amerika bagi mereka yang ingin bekerja tanpa rasa tidak selesa dan pertimbangan dalam persekitaran kelab kesihatan.

 • Walaupun kebanyakan kemudahan sukan mensasarkan ahli bina badan dan mereka yang ingin memperkuat diri, kecergasan planet dimulakan dengan pencarian untuk menjangkau masyarakat lain .

 • Pemilik gim bertujuan untuk menguatkan lebih banyak kakitangan dengan menubuhkan pusat kecergasan yang bebas dan bebas daripada pertunangan dan berusaha untuk bebas dari pertimbangan.

Pelan Planet Fitness Paymanet di Negeri yang berbeza

Nyatakan Harga Bulanan ($)
Arkansas 25
Delaware 20
Florida 25
Georgia 30
Hawaii 34
Idaho 35
Illinois 32
Indiana 28
Iowa 32
Kansas 34
Kentucky 34
Louisiana 39
Maine 34
Maryland 34
Massachusetts 34
Missouri 36
Montana 25
Nebraska 36
Nevada 36
Oregon 36

Adakah Planet Fitness mempunyai tuala dan loker?

 • Planet Workout telah menjadi sinonim dalam suasana yang mesra dengan pusat kecergasan yang ekonomik.

 • Orang-orang di Planet Fitness berpendapat bahawa di mana sahaja kemudahan atau cawangan Planet Fitness, mereka semua mempunyai pancuran mandian dan loker.

 • Untuk menjaga keselamatan barang anda, anda mesti membawa kunci anda, dan anda mesti mempunyai tuala dan peralatan mandian sekiranya anda ingin menggunakan loker.

 • Sekiranya anda mahukan maklumat tambahan mengenai bilik mandi dan loker, anda boleh mengunjungi kelab tempatan dengan pancuran mandian percuma.

Mari teruskan ke penerangan kecergasan planet bilik persalinan.

 • Bilik persalinan dicat ungu, dan anda akan melihat cat ungu jika anda bercakap mengenai bilik persalinan tertentu, seperti bilik persalinan lelaki, tetapi anda juga akan merasakan bau pedas dan berotot yang penuh dengan peluh lelaki.

 • Mereka biasanya mempunyai tandas yang tidak bersih sehingga saya tidak menyentuh pintu bilik mandi dan slug.

 • Banyak panduan menggunakan tandas bersih, tetapi anda tidak akan tahu sama ada mereka telah membersihkan atau tidak. Untuk ini, anda boleh merasa tidak selesa di bilik mandi yang tidak sihat ini, sama ada tanpa alas kaki atau telanjang.

 • Oleh itu, saya menukar langganan saya ke lokasi Planet Fitness yang baru. Dan saya biasa dengan bilik baru kerana loker dan pancuran jauh lebih baik daripada di bilik lama.

 • Sekarang saya dapat menyatakan bahawa adalah mudah bagi saya untuk mandi tanpa memikirkan najis di bilik mandi kecergasan planet.

Adakah Planet Fitness mempunyai pancuran mandian dan loker pada tahun 2021?

 • Ya, pada tahun 2021, mereka mungkin mempunyai bilik mandi dan loker di semua cawangan. Saya ingin menceritakan kisah saya ketika saya menjadi ahli Planet Fitness . Suatu hari saya pergi mandi, seseorang pergi ke menara, Paul.

 • Semasa saya kembali, mereka sedang mandi marmar. Walaupun mereka membuangnya ke dalam sampah, orang-orangnya sangat mengerikan.

 • Saya meminta pekerja membersihkan tempat, tetapi tidak ada yang lebih baik di bilik persalinan. Saya mandi selepas setiap senaman. Saya gembira kerana mereka biasanya membina semula kemudahan baru di kecergasan planet.

 • Terdapat 80 atau lebih loker besar, masing-masing mempunyai 3-4 jilid dan rak. Bawa penegas penekan anda ke tempat yang selamat untuk mengamankan barang anda. Mereka juga memasang bangku .

 • Oleh itu, tempat mandi, yang mungkin dapat dicapai dari menara, mungkin akan mengubah kios kecil untuk keselamatan . Terdapat TV dengan video muzik.

 • Saya juga pernah berada di beberapa pusat kecergasan planet lain; mereka mempunyai campuran setengah perawakan dan loker, tetapi dengan log anda, anda akan mendapatkan barang ; tidak semua tempat mempunyai kedai ganti peribadi. Semua orang cukup bersih.

Bagaimana keadaan kecergasan di planet ini?

 • Bagi individu yang bergegas keluar dari gimnasium, pancuran kecergasan di dunia adalah penyelesaian yang baik bagi individu dan mereka yang ingin menjimatkan gelen air.

 • Siapa yang suka mandi selepas bersenam atau bersenam setiap hari? Walaupun mereka mungkin tidak membekalkan produk tambahan seperti jubah mandi , tetapi masih melampaui tahap kecergasan planet kerana anggotanya menikmati pengalaman yang sangat baik.

 • Kerana kelab itu mematuhi mandi dan menjadikan kawasan mandi bersih dan ramah.

 • Pancuran kecergasan planet di bahagian luas bilik. Tempat mandi seperti khemah di rumah. Orang mengalami cabaran privasi dan ruang awam yang hilang atau dicuri.

 • Kelab ini menyediakan langsir privasi dan loker untuk memastikan barang-barang anda selamat semasa anda mandi. Kakitangan berkata beberapa pertubuhan dibuka 24 jam sehari, menawarkan pancuran, dan basuh setiap hari.

 • Perkara yang sama berlaku untuk etika bilik persalinan. Mereka merancang bilik persalinan di gim untuk menyegarkan anda selepas bersenam, tetapi persekitaran sosialnya sama.

 • Dan terdapat norma-norma tingkah laku yang tidak diterbitkan (atau kadang-kadang dituturkan / ditulis) di setiap persekitaran sosial.

 • Waktu awal anda di bilik senaman boleh menakutkan, terutamanya ketika anda baru memasuki dunia kecergasan. Mungkin anda tidak tahu apa yang sesuai dan sukar: adakah pelik untuk berbual kecil?

Ringkasan

Planet Fitness adalah francaisor AS dan pengendali pusat kecergasan yang ditubuhkan di Portsmouth, Massachusetts. Syarikat ini mempunyai 2899 kelab, menjadikannya oleh beberapa peserta dan tempat salah satu francais kelab kecergasan terhebat.

Berapa lama untuk mandi kecergasan planet?

 • Semasa ketibaan, baca peraturan pusat kecergasan dan loker rasmi . Dengan mengetahui beberapa peraturan label bilik persalinan yang mudah, yang mungkin tidak dinyatakan, anda dapat meminimumkan semua kegelisahan baru, memanfaatkan waktu anda di gimnasium , dan memastikan perkara-perkara tidak diingini.

Apakah Peraturan Planet Fitness Mandi?

 • Walaupun laman web rasmi untuk kecergasan planet tidak memberikan maklumat mengenai garis panduan sebenar mandi, ada tanda - tanda sebelum mandi yang memberitahu etika mandi.

 • Sesiapa sahaja boleh, menurut akal, mencari dan mentafsirkan petunjuk ini. Anda juga harus menghormati orang yang memperlihatkan barang miliknya juga.

 • Sekiranya anda keluar dari bilik mandi dan mengetahui bahawa ada beberapa objek yang hilang.

 • Anda harus menghubungi pegawai kecergasan untuk membantu mereka semaksimum mungkin. Berhati-hatilah bahawa syarikat itu tidak bertanggungjawab terhadap perkara yang hilang atau dicuri.

Adakah planet kecergasan mempunyai tuala dan pancuran mandian?

 • Semua kawasan latihan di dunia mengandungi kantung dan loker, tetapi seseorang mesti membawa kunci untuk mandi, tuala, dan peralatan mandian.

 • Semua bilik mandi luas berbanding pusat kecergasan dan kebanyakan isi rumah. Perlu diingat, privasi bilik mandi orang-orang mempunyai tirai yang berat, dan semasa anda mandi, anda selalu dapat menyimpan barang-barang anda di dalam loker.

 • Sekiranya anda ingin mandi di planet ini selepas melakukan senaman di tempat kecergasan, lebih baik membawa tuala anda kerana kebanyakan tempat hanya menjual tuala kecil dan bukan tuala mandi. Kosnya berbeza dari $ 8 hingga $ 12, jika boleh dicapai .

Apakah rancangan kerja di Planet Fitness?

 • Pelan Tindakan Kecergasan Planet untuk menawarkan mereka yang mereka tahu tidak akan pergi ke tempat kerja . Tujuannya adalah bahawa 60% individu yang membayar tidak akan pernah atau sekali menunjukkan.

 • Sekiranya anda pergi ke gim, bukan anda yang memerlukan Planet Fitness. Itu bergantung pada hari. Pada masa ini, semuanya mesti cukup sibuk kerana tujuan baru ini.

 • Walau bagaimanapun, jika anda mengetahui waktu tertentu, kemungkinan mencari dan menaip dalam jam planet memberikan banyak kejayaan.

 • Anda mesti melihat beberapa rakaman di mana kepala berotot melihatnya. Dengan segala cara, peringatan yang berbunyi ketika seseorang menimbulkan kelebihan suara.

Masih bolehkah anda mandi di Planet Fitness?

 • Ya, anda boleh mandi di pusat kecergasan di dunia . Pekerja mengatakan kebanyakan tempat adalah 24/7 dan menyediakan pancuran mandian.

 • Tetapi selepas mandi, mereka tidak memberikan tuala, jadi bawa tuala anda - khemah mandi adalah ruang yang luas, terutama jika dibandingkan dengan gim lain. Sangat sesuai untuk memiliki loker khas untuk barang-barang di gimnasium.

 • Kebanyakan orang tidak tahu bahawa terdapat pancuran di kelab ini. Mereka meletakkan tanda-tanda di bilik mandi kubikel bahawa garis panduan pancuran. Sekiranya anda tidak memahami peraturan, tanyakan kepada mana-mana anggota kakitangan.

 • Anda harus menghubungi kaunter kelab sekiranya anda kehilangan apa-apa semasa mandi. Personel akan menyokong anda sebanyak mungkin.

Bolehkah anda mendapatkan loker peribadi anda di Planet Fitness?

 • Planet fitness mempunyai kawasan loker yang besar untuk lelaki dan wanita secara berasingan. Anda boleh membawa kunci anda untuk memastikan barang-barang dan hanya mengambilnya dan membiarkannya kosong dengan mengumpulkan semua barang anda setelah menyelesaikan latihan anda.

 • Mereka menawarkan loker dengan harga $ 7 setiap satu (2 tahun yang lalu). Mereka menawarkan loker untuk menyimpan pakaian dan peralatan kecergasan .

 • Sekiranya anda terlupa untuk membuangnya, ia akan dihapuskan atau dipotong. Saya telah berada di rangkaian kelab kecergasan selama berbulan-bulan, dan saya menyedari bahawa polisi loker mereka ketat. Anda tidak mempunyai loker anda; mereka tidak membenarkan anda.

 • Simpan kunci untuk peralatan kecergasan dan barang-barang anda. Sekiranya anda meninggalkan barang-barang anda di dalam loker, anda memotong kunci dan menganggap barang anda sebagai harta benda yang hilang.

 • Anda tidak mempunyai loker yang anda suka sekolah menengah yang diberikan kepada anda. Terdapat bilik persalinan, dan sesiapa sahaja boleh menggunakan loker. Untuk mengamankan barang anda, bawa kunci anda.

 • Anda tidak akan bertanggungjawab sekiranya anda tidak mengurung barang anda. Garis panduan mereka juga menetapkan bahawa kunci yang tersisa akan dipotong dari loker semalaman.

 • Orang-orang mempunyai bilik persalinan besar, dan wanita mempunyai loker besar dan loker yang lebih pendek. Anda mesti membawa kunci anda dan mengosongkan peti besi dan memadamkan kunci sebelum anda pergi.

 • Segala kunci yang tersisa setelah ditutup dipotong dan dikeluarkan. Akhir-akhir ini saya membuat langganan Planet Fitness. Polisi loker bilik anda teruk. Oleh itu, anda tidak boleh mendapatkan loker anda.

 • Ia menawarkan loker untuk menyimpan pakaian dan peralatan kecergasan. Mereka menyimpan jika harta peribadi di loker malam, mereka akan memotong kunci, dan harta itu disimpan sebagai harta hilang.

Dasar kecergasan Planet untuk bilik persalinan

Anda mesti bersetuju dengan peraturan loker Planet Fitness untuk menjadi ahli melainkan ia membenarkan anda menggunakan bilik persalinan.

1. Simpan barang anda di dalam loker.

2. Anda mesti membawa gembok anda sendiri.

3. Walaupun barang terkunci, harta benda anda mungkin dicuri atau rosak.

4. Ini memberi hak kepada seorang penyelia untuk membuka almari anda apabila mempunyai alasan yang baik untuk menyimpan barang selain pakaian atau peralatan anda dengan loker anda.

5. Sekiranya anda menyimpan barang anda semalaman di loker, pihak pengurusan dapat mengurangkan kunci dan menyimpan barang anda.

6. Sentiasa perhatikan barang anda, dan jangan tinggalkan barang anda semalaman.

7. Planet Fitness tidak akan menyelesaikan barang anda ketika barang anda dicuri atau rosak.

8. Tanggungjawab anda adalah mempunyai perlindungan insurans anda.

9. Jangan biarkan polis loker menghalang anda daripada menyertai Planet Fitness.

10. Anda mesti membawa jam anda sendiri 2.

11. Kami tidak menjamin bahawa menggunakan loker tidak menyebabkan pencurian dan kerosakan barang anda.

12. Pengurusan mempunyai hak untuk membuka kunci jika kita mempunyai alasan yang sah untuk menggunakan loker untuk menyimpan apa-apa

13. Sekiranya mereka meninggalkan barang-barang peribadi semalaman di dalam loker, maka kunci itu terputus, dan mereka menyimpan barang-barang tersebut sebagai harta benda yang hilang.

14. Jangan tinggalkan barang-barang anda tanpa pengawasan.

15. Sebarang kehilangan atau pencurian wang tunai atau kehilangan atau kerosakan harta benda anggota atau tetamu mereka, sama ada disimpan di loker, kami tidak akan bertanggungjawab .

16. Periksa sama ada insurans anda melindungi anda kerana kehilangan barang peribadi adalah tanggungjawab anda.

Ringkasan

Pelan Tindakan Kecergasan Planet untuk menawarkan mereka yang mereka tahu tidak akan pergi ke tempat kerja. Tujuannya adalah bahawa 60% individu yang membayar tidak akan pernah atau sekali menunjukkan. Sekiranya anda pergi ke gim, bukan anda yang memerlukan Planet Fitness.

Apa maksud "Lunk Alarm" di Planet Fitness?

 • "The Lunk Alarm " adalah penggera kuat yang hilang ketika seseorang melanggar peraturan PF. Amaran Lunk digunakan untuk memberitahu pihak yang bersalah mengenai pelanggaran peraturan.

 • Tetapi itu mengganggu semua orang yang bekerja kerana satu orang. Biasanya berhenti ketika seseorang terus-menerus menggerutu, membanting, atau menurunkan berat badan.

Bilakah masa yang paling sesuai untuk pergi ke Planet Fitness (untuk mengelakkan banyak orang)?

 • Setiap kali anda mahu. Kecergasan dunia mempunyai pancuran mandian. Mereka merancang konsep perniagaan Planet Fitness untuk menjual langganan kepada orang yang tidak menghadiri kemudahan tersebut.

 • Anda boleh pergi bila-bila masa yang anda perlukan. Pagi kelihatan paling hebat kerana pelbagai kajian menyokong pandangan ini.

 • Sekiranya kita semua memikirkan perkara ini, yang selalu kita lakukan, pusat kecergasan dengan sedikit pertimbangan pada ketinggiannya dari pukul 6 pagi hingga 9 pagi. Dan dari jam 6.30 petang hingga 9:30 malam.

 • Ini adalah garis masa yang harus dielakkan. Awal pagi (sebelum jam 7 malam), dari jam 1.00 petang hingga 4.30 petang, atau selepas jam 8 malam pada hari bekerja.

 • Pada waktu puncak tradisional 5-8 pagi, hari Jumaat biasanya kosong. Sekiranya gim anda menawarkan kelas latihan yang besar, perkara terbaik adalah tidak menghadiri kelas.

 • Planet Fitness, seperti kebanyakan organisasi , biasanya berlangsung antara pukul 16:00 dan 7:30 malam. Ini datang dari hadiah Planet Fitness yang mesti diterima oleh sesiapa sahaja semasa mereka bergabung.

 • Anda juga boleh melihat tempat-tempat tertentu di Planet Wellness dan peluang aktif mereka di Google! Pusat harian (10-2 pm) adalah pada hari perniagaan.

 • Waktu yang paling mengerikan adalah selepas jam 5 petang pada hari bekerja dan pada akhir minggu / majlis antara jam 9 pagi hingga 3 petang.

 • Tujuannya adalah untuk tidak pernah atau jarang mendedahkan 70 peratus anggota yang membayar. Anda tidak mahu Planet Fitness sebagai ahli jika anda pergi ke gimnasium. Terpulang pada hari ini.

 • Buat masa ini, semuanya mesti cukup aktif kerana azam tahun baru. Seperti kebanyakan syarikat, Planet Fitness biasanya berfungsi dari jam 16:30 hingga 7:40 malam.

 • Tetapi jika anda ingin memahami jam tertentu pada hari tertentu. Sekiranya anda pernah ke Google dan mencari masa kecergasan untuk planet ini, ini menghasilkan senarai masa untuk kebanyakan individu.

 • Ini adalah dari pakej Planet Fitness rasmi yang harus diterima oleh pelanggan semasa mendaftar. Anda juga boleh memeriksa tempat-tempat tertentu di Planet Fitness dan waktu sibuk mereka pada tengah hari (11 am-3pm) pada hari kerja.

 • Waktu terburuk adalah pada hari bekerja selepas jam 5 petang dan pada hujung minggu / cuti antara jam 9 pagi hingga 3 petang.

Adakah Planet Fitness pusat kecergasan yang baik?

 • Ia adalah pusat kecergasan yang sangat baik. Mereka merancangnya untuk orang awam selain pembina badan. Pembina badan mungkin bekerja di banyak pusat kecergasan yang melampau.

 • Gim ini adalah untuk pengguna biasa yang hanya ingin berlatih di lokasi yang bersih dan selamat. Mereka menyediakan berjemur percuma setiap hari.

 • Di mana sahaja saya pergi, saya dibayar LA Tan selama 7 hingga tans 60 dolar, yang tidak mempunyai kekuatan yang sama dengan Planet Fitness berdiri .

 • Harga membunuh apa sahaja di pasaran, dan bahkan mempunyai aplikasi yang membolehkan anda mengesan jumlah orang di pusat kecergasan anda pada satu-satu masa untuk mengelakkan keadaan yang sesak .

Seberapa mengerikan Planet Fitness?

 • Tidak ada yang salah dengan Planet Fitness. Ketika saya tiada tempat tinggal, itu adalah ciri penebusan saya. Nasib baik, saya mempunyai dua pekerjaan dengan gaji rendah dan sebuah kereta.

 • Tetapi saya mahukan bilik mandi bersih yang baik. Saya mendapat tawaran promosi yang menarik. Saya tidak ingat berapa kos awalnya, tetapi harganya sangat minimum.

 • PF baru segar. Saya akan pergi ke PF setelah kerja saya beralih dari jam 3 hingga 11 malam. Bersantai di ruang ganti ejaan. Tukar gear anda untuk bersenam. Kemudian saya akan mengira berat badan secara perlahan.

 • Kemudian saya mesti mandi lama selama satu jam. Saya akhirnya akan kembali ke kenderaan saya dan berehat di tempat letak kereta yang terang. Hari pizza selalu menyeronokkan - air percuma untuk mengisi sebotol air saya.

 • Planet Fitness telah menjadi jeda indah dalam hidup saya pada masa yang mengganggu. Saya juga cukup cergas. Namun, beroperasi 24 jam dan mempunyai kos keahlian yang kecil.

Berapakah kos peribadi yang diperakui untuk kecergasan di planet ini?

 • Kami bermaksud kecergasan planet untuk mendorong orang yang tidak suka mengangkat berat.

 • Mereka termasuk pelatih peribadi tanpa sebarang kos kerana bayaran keahlian di Planet Fitness Center.

 • Planet Fitness Room 24 jam sehari, pelatih kecergasan 24 jam sehari. Adakah anda ingin menyertai pusat ini? Semua yang perlu anda lakukan ialah mendaftarkan borang sehingga pelatih akan membuat program untuk anda.

 • Jurulatih akan bekerjasama dengan anda untuk mencapai matlamat anda.

 • Planet Fitness bukan pusat kecergasan biasa kerana persekitaran keahlian sangat dialu-alukan. Pelatih mengembangkan strategi yang sesuai untuk anda di Pusat Kecergasan Planet.

 • Kerana gim berjalan 24/7 sehari, anda tidak mempunyai alasan untuk pergi ke pusat kecergasan.

Ringkasan

Planet fitness menawarkan bilik mandi dan loker di semua tempatnya. Walau bagaimanapun, anda mesti membawa kunci anda dengan tuala dan peralatan mandian kerana tidak ada tuala di gimnasium. Mereka adalah bilik mandi biasa dengan tidak ada yang luar biasa; namun, kadang-kadang mereka berbau dan tidak begitu bersih. Itu tidak berlaku lagi di semua tempat, jadi anda tidak perlu risau.

Soalan Lazim

Orang bertanya banyak soalan mengenai: 'adakah kecergasan planet mempunyai pancuran?'. Kami membincangkan beberapa perkara di bawah:

1. Apakah kod pakaian Planet Fitness?

 • Tidak ada pakaian yang sesuai sejauh pakaian yang berkenaan .

 • Walau bagaimanapun, satu-satunya perkara yang ditentukan ialah tidak ada kasut, tidak ada tangki tali, dan tidak ada logo kecergasan saingan.

2. Sekiranya anda mandi di pusat kecergasan?

 • Sebelum memukul pusat kecergasan, mandi cepat mencuci kulit anda untuk menjadikan peluh yang tumbuh sepanjang aktiviti anda lancar dan mengurangkan risiko jerawat dan kulat badan.

 • Air suam juga dapat membantu meregangkan otot dan memanjangkannya sebelum sesi sulit.

3. Berapakah berat paling berat Planet Fitness?

 • Barbell pegun yang paling berat ialah 60 paun juga. Mereka mempunyai 95 mesin kardio - barisan dan barisan mereka. Mereka mempunyai mesin ketahanan yang berasingan dengan tumpukan ringan yang menggelikan.

 • Walau bagaimanapun, 33 TV besar, beberapa dipasang sebelum katil urut air, dipasang di dinding.

4. Apakah latihan di Planet Fitness yang tidak dibenarkan?

 • T-baris , menekan overhead, atau bersih dan tersentak disertakan. Oh, dan tidak ada tetapan super.

 • Anda tidak boleh membawa peralatan latihan anda; gunakan chalked, "slam weight," atau menggerutu .

5. Adakah Planet Fitness menendang anda?

 • Pusat kecergasan ketat menghalang mendengus dan berat menghempas semasa lif.

 • Sekiranya peraturan lain dilanggar, kakitangan meja depan berbunyi seperti siren yang disebut "alarm lunk" yang menjelaskan kepada pelanggar sama ada dia telah melakukan sesuatu. Anda mesti bernafas jika anda mengangkat berat.

6. Bolehkah saya mendapatkan Planet Fitness dalam bentuk?

 • Ya, semasa kecergasan planet, anda boleh menerima latihan yang baik.

 • Walaupun latihan yang sangat baik tidak memerlukannya, pilihan untuk menambah berat badan untuk latihan adalah kaedah mengukur dan maju yang berguna.

7. Adakah Planet Fitness pusat kecergasan yang baik?

 • Planet Fitness layak menjadi tempat kos rendah dan mudah untuk melakukan senaman aerobik dan menggunakan mesin rintangan sederhana.

 • Ia (biasanya) dibuka 24/7 sehari dan dilengkapi dengan banyak mesin kardio .

8. Adakah Planet Fitness menggunakan penggera lunar?

 • Apabila anda melanggar panduan mereka, anda akan mendengar penggera yang terdengar atau menjadi malu. Lunk Siren adalah siren yang bising yang digunakan oleh rantai PF untuk mengelakkan tingkah laku gim yang tidak diingini.

 • Katakan anda menggerutu ketika berat badan diangkat. Anda mungkin mematikan Penggera Lunk .

9. Apakah tujuan penggera lunar Planet Fitness?

 • Kecergasan planet menggunakan penggera bulan , siren yang kuat, untuk mencegah tingkah laku yang tidak diingini. Adakah anda merintih ketika berat dinaikkan atau turun?

 • Anda boleh mencetuskan penggera. Perniagaan itu mendakwa mahu mengelakkan tindakan yang membuat gimnastik rata-rata merasa tidak menyenangkan.

10. Bolehkah tetamu saya pergi tanpa saya ke Planet Fitness?

 • Kami tidak mengharapkan quad dari semua peringkat umur menunggu ahli kelab menyimpan untuk tetamu Kad Hitam PF.

 • Bayaran harian adalah pembayaran sehari oleh tetamu PF Card Shuffler® bukan ahli untuk menggunakan gim. Kos sehari Para tetamu mesti mempunyai lesen memandu atau kad pengenalan diri yang sah sekurang-kurangnya 16 tahun.

11. Mengapa $ 40 mengenakan bayaran untuk Planet Fitness?

 • Menurut halaman FAQ Planet Fitness di laman webnya, untuk mendapatkan kemasukan ke gimnasium, ada biaya tahunan $ 49 "untuk penyelenggaraan dan penyelenggaraan kelab."

 • Caj ini perlu dibayar setahun sekali, dan bagi kebanyakan orang, ia berlaku pada 1 Julai 2020.

12. Bolehkah anda menurunkan berat badan pada Planet Fitness?

 • Tidak, anda tidak boleh menurunkan berat badan di Planet Fitness. Anda mungkin pernah mendengar tentang rancangan kecergasan jika anda hanya mendengar mengenai rancangan Diet dan Latihan Kelab Kecergasan.

 • Terdapat perbezaan yang sangat besar. Rejimen senaman tidak bersifat peribadi dan tidak boleh diakses dan paling dekat dengan rancangan penurunan berat badan.

Kesimpulannya

:small_blue_diamond: Planet Fitness adalah francaisor AS dan pengendali pusat kecergasan yang ditubuhkan di Portsmouth, Massachusetts. Syarikat ini mempunyai 2899 kelab, menjadikannya oleh beberapa peserta dan tempat salah satu francais kelab kecergasan terhebat.

:small_blue_diamond: Planet Fitness, kelihatan seperti bilik persalinan biasa, kecuali ungu. Tidak ada yang luar biasa mengenainya. Tandas adalah perkara pertama yang anda perhatikan, keringat, semua perkara biasa. Kadang-kadang ia berbau hanya di bilik persalinan lelaki; ia adalah bilik persalinan.

:small_blue_diamond: Planet Fitness adalah rangkaian kelab kecergasan Amerika bagi mereka yang ingin bekerja tanpa rasa tidak selesa dan pertimbangan dalam persekitaran kelab kesihatan. Walaupun kebanyakan kemudahan sukan mensasarkan ahli bina badan dan mereka yang ingin memperkuat diri, kecergasan planet dimulakan dengan pencarian untuk menjangkau masyarakat lain.

:small_blue_diamond: Bagi individu yang bergegas keluar dari gimnasium, pancuran kecergasan di dunia adalah penyelesaian yang baik untuk individu dan mereka yang ingin menjimatkan gelen air. Siapa yang suka mandi selepas bersenam atau bersenam setiap hari? Walaupun mereka mungkin tidak membekalkan produk tambahan seperti jubah mandi.

artikel berkaitan