Adakah Starbucks mempunyai Boba? Starbucks tidak mempunyai Boba di dalam menu. Ini kerana sifat pembuatan minuman yang kompleks, kaedah yang agak mahal untuk dilancarkan di setiap lokasi rantaian Starbucks. Anda boleh membuat teh Boba sendiri menggunakan teh es Starbucks jika anda sudah tahu di mana untuk mendapatkan mutiara ubi kayu.

Starbucks

Apa jenis teh Boba teh?

Teh Boba juga disebut teh gelembung dan teh susu mutiara , adalah minuman terkenal yang menjadi topik pelbagai cabaran media sosial. Minuman ini berasal dari negara kepulauan Taiwan dan terdiri dari teh yang disajikan dengan bola ubi kayu yang kenyal.

Kombinasi inilah yang memberikan namanya teh , kerana bola ubi kayu dikatakan seperti gelembung. Boba adalah minuman yang sangat terkenal dan Starbucks sering ditanya sama ada mereka meminumnya. Perkataan "boba" boleh merujuk kepada kategori minuman beraneka jenis termasuk semua dari teh ais dengan mutiara ubi kayu hingga jus segar yang dimuatkan dengan potongan buah - atau mutiara ubi kayu itu sendiri. Apa pun yang anda sebut, dalam bentuknya yang paling prima, minuman itu terdiri daripada teh hitam , susu, ais, dan mutiara ubi kayu yang kenyal, semuanya digoncang bersama-sama seperti martini dan disajikan dengan jerami lemak yang popular untuk menampung guli ubi kayu yang berkerumun di bahagian bawah cawan.

Mutiara pada dasarnya terbuat dari pati ubi kayu, ekstrak dari tanaman ubi kayu Amerika Selatan, yang datang ke Taiwan dari Brazil melalui Asia Tenggara dalam tempoh pemerintahan Jepun antara tahun 1895 dan 1945. Mutiara ubi kayu mulai berwarna putih , keras, dan agak tidak sedap, dan kemudian direbus di dalam tong besar yang menggelegak dan direndam dalam sirap karamel bergula selama berjam-jam sehingga akhirnya mereka berubah menjadi mutiara ubi kayu hitam dan kenyal yang telah kita kenali dan bubur.

Berikut adalah beberapa langkah untuk diikuti jika anda ingin minum teh Boba, dan Starbucks adalah satu-satunya pilihan anda untuk minum teh:

 • Muat turun aplikasi Starbucks . Ini akan membolehkan anda menempah dengan lebih mudah apa yang anda perlukan pada langkah seterusnya. Anda juga akan mengelakkan rasa canggung untuk berurusan secara langsung dengan barista yang mungkin merasa tidak terkesan dengan telatah teh Boba anda.
 • Setelah berada di Aplikasi, anda akan mahu menatal ke bahagian teh ais dari menu Starbucks .
 • Pilih 'Iced Black Tea' dari bahagian teh ais dari menu Starbucks. Saiz minuman terpulang kepada anda.
 • Sesuaikan minuman anda dengan menuju ke bahagian 'Add-ons' pada halaman penyesuaian minuman. Ini akan membantu menjadikan minuman lebih sesuai untuk dijadikan Boba palsu.
 • Apabila diberi pilihan berapa banyak air untuk disertakan, pilih 'tidak ada'.
 • Pilihan susu bergantung kepada anda, walaupun Half & Half adalah pilihan biasa ketika melakukan hack ini.
 • Sekarang pergi ke bahagian 'Rasa' pada halaman penyesuaian minuman dan buang gula tebu cair yang biasanya disertakan dengan minuman ini .
 • Di tempat gula tebu cair, tambahkan Toffee Nut Syrup.
 • Minuman itu kini siap dipesan, tetapi sebelum anda mendapatkannya, anda perlu menyediakan mutiara ubi kayu untuk dimakan.
 • Rebus mutiara ubi kayu selagi ada arahan dari mutiara jenama anda.

Sekarang mereka siap dimasukkan ke dalam minuman anda untuk membuat teh Boba anda sendiri! Cukup pergi ke Starbucks, ambil minuman anda, masukkan mutiara yang sudah siap dan anda sudah selesai prosesnya!

Mengapa Starbucks tidak menawarkan Boba?

Memandangkan kemasyhuran teh Boba , kerana rasa dan kehadirannya dalam aksi media sosial, anehnya Starbucks tidak membawanya.

Membuat teh Boba secara profesional memerlukan mesin dan latihan yang mungkin tidak menjimatkan kos. Jentera khusus ini juga akan mengambil ruang yang dapat digunakan untuk membantu menyediakan sejumlah besar minuman. Menyimpan mutiara ubi kayu juga agak bermasalah, kerana ia hanya digunakan untuk teh Boba kecuali Starbucks mula berinovasi dengan mereka dan mengembangkan minuman Frankenstein.

Tempat simpanan ini lebih baik digunakan untuk menyimpan bahan - bahan yang lebih luas digunakan. Sebab lain ialah teh Boba hanya boleh dilihat di luar ruang lingkup jenama Starbucks. Walaupun syarikat telah menjauhkan diri dari hanya menyajikan kopi , ia masih dikenali sebagai sumber terbaik untuk kopi.

Menambah minuman ikonik yang bukan kopi boleh mengurangkan identiti jenama Starbucks , sesuatu yang ingin dielakkan oleh pegawai atasan.

Tempat Alternatif untuk Membeli Teh Boba

Walaupun Starbucks mungkin menolak untuk menaiki kereta teh Boba , ada banyak perniagaan lain yang telah menambahkan minuman ke menu mereka atau berdasarkan minuman .

Salah satu tempat ini adalah Kokee Tea, walaupun ini hanya rantai wilayah yang terkunci ke Pantai Timur Amerika Syarikat .

Namun, ini adalah contoh rantai teh yang membawa bahan-bahan yang diperlukan untuk teh Boba dalam sekop. Terdapat contoh lain, seperti Teh Kung.

Adakah Starbucks mempunyai teh Boba pada tahun 2020?

Menu musim sejuk terbaru Starbucks menawarkan pelbagai minuman dan makanan kegemaran peminat untuk membantu pelanggan membawa Tahun Baru dengan pilihan yang tepat untuk gaya hidup dan citarasa mereka. Mulai 5 Januari, pelanggan boleh menikmati susu Honey Almond Cold Brew, Pistachio Latte, Kale dan Portabella Mushroom Sous Vide Egg Bites, dan Earth Cake Pop yang baru serta meraikan kepulangan Honey Almond susu Flat White dan Red Velvet Loaf. Walaupun sekarang Starbucks tidak mempunyai teh Boba di menu mereka.

Kini berkhidmat

Susu Almond madu Cold Brew

Kopi sejuk dan minuman sejuk terus menjadi trend hangat di Starbucks. Minuman bukan tenusu ini dibuat dengan minuman sejuk Starbucks® Cold Brew, digabungkan dengan madu dan kemudian diisi dengan susu badam untuk kemasan berkrim.

Pistachio Latte

Rasa manis sepasang pistachio dengan Starbucks® Signature Espresso dan susu kukus dan kemudian diakhiri dengan penutup coklat masin untuk minuman yang selesa yang dibuat untuk keselesaan. Pistachio Latte juga boleh dipesan sebagai minuman campuran atau ais.

Susu Almond madu Putih Putih

Putih rata ini sengaja memasangkan susu badam dan espresso Starbucks® Blonde dengan madu, menjadikan rasa manis dan berkhasiat yang sempurna. Pelanggan yang mencari lebih banyak pilihan susu bukan tenusu bergembira kerana makanan lazat ini adalah sebahagian daripada menu tetap Starbucks.

Jamur Kale dan Cendawan Portabella Sous Vide Bites

Cendawan kangkung dan portabella yang enak dilipat dengan lembut menjadi telur bebas sangkar dengan keju Monterey Jack dan dimasak menggunakan teknik "sous vide" Perancis sehingga tekstur baldu dipenuhi rasa. Bergabung dengan menu secara kekal, sarapan protein tinggi yang enak ini mempunyai 15 gram protein dan kurang daripada 250 kalori.

Pop Kek Bumi

Kek coklat kaya dicelupkan dalam aising coklat coklat dan selesai dengan taburan hijau dan putih untuk menyerupai bumi, dunia kebaikan.

Roti Beludru Merah

Kek vanila yang enak dipusingkan dengan kek baldu merah klasik dan dihiasi dengan aising coklat putih — tempat manis baldu merah yum.

Minuman Terbaik di Menu Starbucks :clinking_glasses:

1. Caffè Mocha

Maklumat pemakanan: 360 kalori, 35 gram gula

Ini adalah salah satu minuman dang terbaik di Starbucks sekarang.

2. Krim Labu Sejuk Sejuk

Maklumat pemakanan: 250 kalori, 31 gram gula

Rasa labu berasal dari dua bahan: campuran rempah-rempah kayu manis, halia, pala, dan cengkeh, dan busa sejuk krim labu, yang berlapis di atas kopi minuman sejuk yang membentuk sebahagian besar minuman. Buih sejuk mempunyai rasa labu yang cukup untuk membuat anda merasa seperti jatuh, tetapi tidak cukup di mana ia benar-benar mengatasi kopi . Anda boleh merasakan minuman sejuk yang lembut, dan penamatnya adalah kopi. Ini adalah musim sejuk klasik; minuman kopi direka semula untuk kekasih Starbucks yang minum minuman sejuk sepanjang tahun. Dan ini adalah salah satu minuman terbaik yang pernah dikeluarkan oleh syarikat itu.

3. Es Krim Gandum Coklat Oatmilk Shaken Espresso

Maklumat pemakanan: 120 kalori, 13 gram gula

Susu oat lama biasa sedap di kopi. Tetapi susu oat yang dihasilkan "Oatly" adalah tahap berikutnya, dan ia adalah pasangan yang sesuai untuk Starbucks java. Sekiranya anda belum pernah mencuba Oatly sebelumnya, harapkan gelombang krim yang tidak mengatasi kopi dan gula perang yang kuat dengan sedikit kayu manis . Kami berani anda mencari rasa susu bukan tenusu dalam minuman ini, minuman yang merosakkan banyak badam ais atau susu kedelai. Dengan hanya 13 gram gula dan 255 miligram kafein (kira-kira 2.5 cawan kopi yang menetes!), Minuman ini sesuai dengan kategori Minuman Petang Sempurna untuk Pastikan anda tidak tertidur semasa Zum Wajib 4:00 WIB.

4. Caffè Latte

Maklumat pemakanan: 190 kalori, 18 gram gula

Susu kukus, espresso . Anda mendapat lapisan busa di atas. Saya suka apabila busa menyentuh bibir atas anda, menyokongnya seperti bantal susu kecil semasa anda menarik espresso hangat ke dalam mulut anda. Saya agak terkejut kerana saya menyukai ini daripada beberapa latt berperisa mereka, terutamanya memandangkan cinta kanak-kanak saya yang didokumentasikan dengan baik untuk rasa bergula, tetapi minuman ringkas ini memberikan.

5. Lemonade Teh Hijau Peach Ais

Maklumat pemakanan: 130 kalori, 32 gram gula

Ini sangat bagus . Ini seperti mengambil sebiji buah pic dan kemudian makan beberapa sudu gula untuk membantu buah persik itu turun

6. Apple Crisp Macchiato

Maklumat pemakanan: 300 kalori, 45 gram gula

Minuman musim sejuk terbaik di Starbucks mengumumkan diri mereka sebelum anda minum. Dan Apple Crisp pasti melakukan itu, mengundang anda untuk menyedut semua nota gula perang dan kayu manis. Segala-galanya menjadi lebih baik apabila anda meletakkan cawan di bibir anda, kerana rasa kopi dan epal menyertai pesta tersebut. Starbucks telah memasangkan sepotong pai epal dan secawan kopi ke titik akhir yang logik, menyiapkan minuman musim gugur baru yang harus bertahan dalam ujian masa. Sekiranya anda berminat dengan sari apel yang hangat, tetapi anda juga memerlukan kafein, ini adalah makanan kegemaran anda yang baru.

7. Teh Mint Citrus Madu

Teh pemakanan: 130 kalori, 30 gram gula

Saya tidak menciptanya, tetapi saya gembira seseorang melakukannya kerana ini adalah ramuan teh yang mengagumkan yang mendapat manfaat daripada interaksi limun dan madu yang menggembirakan. Dan meminumnya ketika anda merasa seperti selesema akan terasa seperti idea pintar.

8. Susu Almond Madu Cold Brew

Maklumat pemakanan: 50 kalori, 10 gram gula

Ramuan vegetarian ini harus mempunyai label peringatan di atasnya: "Jangan Minum sebelum Mengaduk Neraka yang Hidup dari ini." Saya membuat kesilapan dengan meneguk ketika diaduk separuh paling baik oleh barista yang sibuk, memberi saya secukup rasa susu badam dan tiada tanda kopi atau madu . Ketika saya berpeluang mengaduknya selama beberapa saat, minuman itu berubah menjadi campuran susu badam, kopi, dan sedikit rasa manis. Tidak banyak kerumitan, tetapi juga tidak banyak gula di dalamnya. Itulah kemenangan dalam buku saya.

9. Putih rata

Maklumat pemakanan: 220 kalori, 17 gram gula

Walaupun rasanya seperti segelas susu hangat dengan perasa kopi untuk saya, ia sebenarnya mempunyai banyak espresso - dua tangkapan ristretto dan susu penuh kukus. Apa sahaja yang ada di dalamnya, memang sedap. Anda juga mendapat kemasan kopi yang halus dan tidak pahit. Begitu banyak susu suam yang anda mahu tidur selepas minum ini. Juga, rakan saya ditunjukkan bagaimana Starbucks membuat ini, yang cukup keren.

10. Minuman Naga

Maklumat pemakanan: 130 kalori, 23 gram gula

Minuman ini kelihatan seperti minuman menu rahsia berdasarkan corak warna Hello Kitty. Dan rasanya seperti — sakarin manis, tetapi dengan mangga dan santan yang tidak menyenangkan. Ia lebih maju dari yang anda harapkan untuk sesuatu yang kelihatan seperti ini. Sangat sesuai untuk pencinta mangga dan peminat estetika Lilly Pulitzer.

11. Krim Manis Vanilla Sweet Nitro Cold Brew

Maklumat pemakanan: 110 kalori, 14 gram gula

Sungguh luar biasa apa yang dapat dilakukan oleh sedikit krim manis Starbucks untuk menaikkan minuman sejuk biasa. Kemanisan itu dapat mengatasi kepahitan, tetapi tidak terlalu kuat. Sebagai bonus tambahan, cukup bagus untuk melihat krim yang tersebar di kopi ultra gelap.

12. Panggang Berambut perang

Maklumat pemakanan: 5 kalori, 0 gram gula

Panggang ini juga berubah mengikut musim. Rasanya enak, tetapi ini membuatkan saya mahukan Vanilla Sweet Cream Cold Brew.

13. Panggang Sederhana

Maklumat pemakanan: 5 kalori, 0 gram gula

Panggang ini selalu disediakan untuk Pike Place. Ini adalah kegemaran saya dari kopi yang menetes (walaupun pada waktu petang, ada lokasi berhampiran saya yang beralih ke menuangkan). Starbucks mengatakan bahawa ia "kaya rasa coklat dan kacang panggang." Ini membuatkan saya mahukan Caffè Mocha.

14. Caffè Americano

Maklumat pemakanan: 20 kalori, 0 gram gula

Kopi Starbucks mendapat banyak manfaat daripada percikan susu dan sedikit gula .

15. Vanilla Bean Crème Frappuccino

Maklumat pemakanan: 370 kalori, 53 gram gula

Saya rasa dulu lebih ramai orang vanila, tetapi sekarang saya berada di kem coklat. Saya yang berusia 10 tahun akan hilang akal kerana perkara ini. Sudah tentu lebih tua, saya sekarang (yang telah berjaya melalui akil baligh!) Menganggap ini adalah kelebihan vanila .

16. Nitro Cold Brew

Maklumat pemakanan: 5 kalori, 0 gram gula

Starbucks dapat minuman ini dan menjualnya di pasar raya dan kedai serbaneka. Ianya sedap! Jadi apa yang anda buat memesan ini di salah satu kedai kopinya ?! Kacang dan dapatkannya dengan krim manis vanila.

17. Penyegar Buah Mangga Naga Starbucks

Maklumat pemakanan: 90 kalori, 19 gram gula

Ini bukan minuman seperti suar dalam cawan dengan ais dan jerami . Ia mengatakan kepada semua orang yang berjalan di dekat anda, "Saya baru saja membeli minuman berwarna anggur dari Starbucks yang mempunyai buah di dalamnya!" Ia mohon menjadi Instagrammed. Oh, dan ada benih dari buah naga (dan buah naga sebenarnya!) Yang melayang di sana. Anda tidak boleh merindui mereka. Rasa tropika seperti rupa dan nama minuman yang dijanjikan. Walaupun buah naga mempunyai cetakan buahnya, mangga inilah yang masih ada di lelangit anda sebelum memudar.

18. Penyegar Kiwi Starfruit Starbucks

Maklumat pemakanan: 90 kalori, 18 gram gula

Lihatlah minuman ini dan anda mungkin tertanya-tanya: Apa yang bintik-bintik hitam itu lakukan dalam minuman berwarna limau nipis yang cantik? Mengapa, itu adalah potongan kiwi, kawan! Tetapi sebelum anda mula membenci jus oren dengan pulpa pada masa muda anda, ketahui bahawa ini adalah minuman yang berbeza sama sekali! Rasanya garing, manis dan tropika, dan anda tidak akan keberatan dengan gigitan kiwi yang enak. Dan manakala belimbing mendapat bil bahagian bersama-sama dengan kiwi sini, tahu bahawa itu rasa kiwi yang akan berlegar menyenangkan pada lelangit anda.

19. Madu Oatmilk Latte

Maklumat pemakanan: 270 kalori, 28 gram gula

Bagi sesiapa yang ingin menukar susu bukan tenusu dalam minuman Starbucks harian mereka, latte berwarna madu ini yang mengandungi susu oat Oatly adalah pilihan yang baik. Tetapi kerana anda hanya mempunyai satu mulut, anda harus menyimpannya untuk susu Oced Brown Sugar Oat Shaken Espresso, yang entah mengapa tidak ada dalam menu sekarang! Tetapi jangan risau, minta barista sahaja dan mereka akan mencantumkannya.

20. Starbucks Cold Brew

Maklumat pemakanan: 5 kalori, 0 gram gula

Ini baik-baik saja. Rasanya sangat halus. Tetapi terdapat begitu banyak variasi yang menyeronokkan pada minuman ini - terutama di mana ia dilapisi dengan busa sejuk - yang tidak boleh dipesan ini sebenarnya akan membuang-buang perjalanan ke Starbucks.

Pricelist Kopi dan Teh Starbucks:

Kopi dan Teh Espresso

Caffe Latte Tinggi $ 2.95
Caffe Latte Grande $ 3.65
Caffe Latte Venti $ 4.15
Caffe Mocha Tinggi $ 3.45
Caffe Mocha Grande $ 4.15
Kopi yang baru dibancuh tinggi $ 1.85
Cinnamon Dolce Latte Grande $ 4.65
Caramel Macchiato Tinggi $ 3.75
Caramel Flan Latte Tall $ 3.75
Teavana Oprah Cinnamon Chai Tea Latte Tall $ 3.65
Teavana Oprah Cinnamon Chai Tea Latte Grande $ 4.25
Teavana Oprah Cinnamon Chai Tea Latte Venti $ 4.65

Bagaimana saya memesan Starbucks dalam talian?

Setelah anda membuka aplikasi dan mengaktifkan perkhidmatan lokasi , ketuk ikon "Pesan" di bahagian bawah layar. Dari sana, anda boleh menyesuaikan pesanan anda dengan minuman dan makanan Starbucks® kegemaran anda dan menambah beg belanja anda. Seterusnya, pilih kedai untuk jemputan anda. Aplikasi menganggarkan masa menunggu.

Sebagai tambahan kepada ciri pesanan di muka dan bayar, aplikasi Starbucks membolehkan pembayaran digital tanpa sentuhan di kedai.

Sekiranya membuat pesanan di kedai, klik pada butang "scan" kemudian masuk ke tab "scan & bayar". Pilih cara anda mahu membayar, kemudian imbas untuk mendapatkan Bintang dan bayar dengan lancar dalam satu langkah. Dalam aplikasi itu anda juga dapat menambahkan dana ke Kad Starbucks atau menyimpan kad kredit / debit atau akaun PayPal .

Selain itu, Ahli hanya dapat mengimbas kod QR pada tab "Imbas sahaja", kemudian membayar secara berasingan dengan kad kredit / debit , tunai, atau dompet mudah alih untuk mendapatkan Bintang tanpa memuatkan atau menyimpan kaedah pembayaran. Pelanggan juga boleh menggunakan kad kredit / debit tanpa sentuhan mereka untuk membayar di daftar di kedai dengan hanya mengetuk kad mereka di terminal pembayaran, sehingga tidak perlu memasukkan kad mereka.

Untuk lebih banyak bantuan

Pelanggan kurang upaya atau yang memerlukan bantuan boleh membuat pesanan mereka dengan cara berikut:

 • Hubungi kedai untuk membuat pesanan melalui telefon dan rakan kongsi akan membawa pesanan anda ke pintu depan kenderaan atau kenderaan.
 • Pesan lebih awal menggunakan aplikasi Starbucks. Hubungi kedai semasa ketibaan dan rakan kongsi akan membawa pesanan anda ke pintu depan kedai atau kenderaan anda.
 • Semasa membuat pesanan di drive-thru, pelanggan boleh melangkau kotak pembesar suara dan menarik ke depan ke tingkap.

Soalan Lazim :pencil2:

1- Adakah Starbucks mempunyai mutiara?

Setelah pengenalan Teavana Iced Teas yang popular pada musim panas ini, pelanggan akan dapat meneroka 10 teh panas, termasuk mutiara melati, teh hijau, hitam dan putih, serta tiga Teh Lattes. Teh panas dan es Teavana kini boleh didapati di kedai Starbucks yang mengambil bahagian di seluruh dunia.

2- Adakah Starbucks di Jepun mempunyai boba?

Minuman baru itu diberi rawatan awal di cawangan terpilih di Tokyo pada 4 Mei, tetapi penjualan rasmi di seluruh negara akan bermula pada 15 Mei. Sayangnya, minuman ini hanya akan tersedia sehingga 18 Julai, jadi sesiapa yang berminat mencubanya harus membuang tiada masa

3- Adakah Boba di Dunkin?

Dunkin 'Donuts menambah sedikit' pop 'minuman mereka dengan produk baru yang diilhamkan oleh boba. Bobas berperisa strawberi , dan semua minuman yang disajikan dengan boba dilengkapi dengan jerami kertas yang luas sehingga tidak tersekat. Tidak ada kesempatan untuk mendapatkannya dengan kopi panas anda, kerana ia hanya ditawarkan untuk minuman sejuk.

4- Apa rasanya boba?

Teh gelembung rasanya seperti minuman susu yang seimbang dan manis dengan sedikit sentuhan, mutiara boba. Walaupun manis, rasanya tidak terlalu manis kerana teh mengatasi rasa manis dan lembut rasa boba. Umumnya, kafe boba akan menjadikan teh pekat dan menggunakannya sebagai asas teh susu mereka.

5- Apakah minuman merah jambu Starbucks?

Minuman Strawberry Açaí Refreshers® segar kami, dengan aksen buah markisa, digabungkan dengan santan berkrim. Seteguk musim bunga yang segar dan menyegarkan, tidak kira masa sepanjang tahun.

6- Adakah semua rasa Boba sama?

Boba yang jelas agak tidak sedap dengan sendirinya, itulah sebabnya ia digunakan dalam kebanyakan teh gelembung berasaskan susu. Mutiara ubi kayu dapat menyerap susu dan rasa teh, sehingga menjadi satu dengan rasa teh anda. Oleh itu, jika anda memesan teh gelembung chai, mutiara boba hitam atau jernih juga akan terasa seperti chai.

7- Adakah Starbucks Jepun mempunyai susu badam?

Starbucks di seluruh negara telah menambahkan susu oat dan badam ke menu mereka pada bulan Mac 2020. Ini bermakna pengunjung dan penduduk Jepun kini dapat menikmati minuman berasaskan susu Starbuck yang lazat dengan memacu espresso dengan pilihan bebas tenusu: almond, oat, dan susu soya.

8- Berapakah kopi Starbucks di Jepun?

Untuk memberi anda idea tentang harga, kopi titisan pendek standard berharga 280 yen, sementara tinggi, grande, dan venti masing-masing adalah 320, 360, dan 400 yen. Cari juga teh, espresso, minuman campuran, pelbagai jus serta pilihan seperti susu kedelai, karamel, dan sirap yang biasanya memberi anda 50 yen tambahan.

9- Berapa harga teh boba?

Kami bahkan pernah mendengar lokasi menjual lebih daripada 1,000 hidangan sehari! Rata-rata, sebuah kedai mengenakan bayaran $ 3.00- $ 3.50 USD untuk hidangan teh buih (hidangan 16oz atau 20oz). Walau bagaimanapun, anggaran kos untuk bahan adalah kira-kira $ 0.75 USD untuk dibuat.

10- Bolehkah kanak-kanak minum Boba?

Sekiranya anak-anak anda (lebih tua) suka teh buih atau ingin mencubanya, cawan sekali sekala tidak mengapa. Pertama, teh gelembung mungkin mengandungi kafein, kerana ia dibuat dengan teh hitam atau hijau dan disajikan dalam bahagian yang besar.

Kesimpulan:

Starbucks tidak mempunyai teh Boba di dalam menu. Walau bagaimanapun, anda boleh membuat teh Boba sendiri menggunakan teh es Starbucks jika anda sudah tahu di mana untuk mendapatkan mutiara ubi kayu.

artikel berkaitan :open_book:

Berapa Banyak Auns Dalam Jenama Starbucks Grande Starbucks Chocolate Milk Starbucks Whipped Cream

Pengenalan

Teh Boba, yang biasanya dikenal sebagai bubble tea, adalah minuman popular yang telah mencetuskan sejumlah cabaran media sosial. Teh ini disajikan dengan bola ubi kayu yang kenyal dan berasal dari pulau Taiwan.

Oleh kerana bola ubi kayu dianggap menyerupai gelembung, kombinasi ini memberikan teh namanya. Boba adalah minuman yang popular, dan pelanggan sering bertanya sama ada Starbucks menjualnya.

Teh Boba tidak tersedia di menu Starbucks. Ini disebabkan oleh penyediaan minuman yang rumit, yang akan sangat mahal untuk dilaksanakan di setiap toko Starbucks. Sekiranya anda tahu di mana untuk membeli kacang polong tapioka, anda boleh membuat teh Boba sendiri menggunakan teh es Starbucks.

Kaunter Kopi Starbucks (Semua yang Anda Perlu Tahu)

Starbucks telah menjadi sebahagian daripada rutin pagi bagi berjuta-juta orang Amerika. Bangun dan pergi ke Starbucks terdekat untuk memulakan hari anda adalah acara biasa. Tidak semua pemuja Starbucks adalah peminum kopi. Sebenarnya, banyak pelanggan yang datang ke Starbucks setiap pagi mencari minuman berasaskan teh atau susu.

Boba, yang sering dikenali sebagai teh buih, adalah minuman yang popular di Amerika Syarikat. Sekiranya anda belum merasakan minuman ini, anda mungkin ingin mengambilnya dalam perjalanan ke tempat kerja pada suatu pagi.

Semua Perkara Perlu Tahu Mengenai Starbucks

Semua yang anda perlu ketahui mengenai Starbucks dan Boba ada di sini.

Teh Susu terdapat dalam pelbagai rasa, dan jika anda pernah makan Bubble Tea atau Boba Tea, anda pasti sudah biasa dengan mereka. Walaupun mutiara ubi kayu tidak disajikan di Starbucks, anda boleh menikmati Raspberry Milk Tea versi Starbucks ini, yang mempunyai semua rasa dan rasanya yang luar biasa!

Adakah mungkin untuk mendapatkan teh susu di Starbucks?

Ya, Teh Susu boleh didapati di Starbucks. Sekiranya anda menikmati teh susu, Starbucks membolehkan anda membuat minuman anda sendiri dari awal. Anda boleh menyesuaikan teh panas atau es anda dari koleksi Teavana mereka dengan menambahkan susu, gula (dalam pelbagai rasa), hiasan, dan juga jeli kopi!

Teh Susu terdapat dalam pelbagai rasa, dan jika anda pernah makan Bubble Tea atau Boba Tea, anda pasti akan terbiasa dengannya.

Bubble Tea bermula sebagai minuman berasaskan teh Taiwan, tetapi kini telah berkembang untuk memasukkan berbagai macam buah, susu, ubi kayu, dan topping jeli lainnya.

Perisa Strawberry Tentang Starbucks

Walaupun mutiara ubi kayu tidak disajikan di Starbucks, anda boleh menikmati Raspberry Milk Tea versi Starbucks ini, yang mempunyai semua rasa dan rasa yang betul!

Inilah cara membuatnya:

Daripada air, buat teh hitam ais dengan setengah dan setengah.

Masukkan sirap tradisional.

Masukkan sirap kacang toffee (tinggi 1 pam, 1,5 Grande, 2 venti)

Tuangkan sirap raspberry (1 pam tinggi, 1,5 Grande, 2 venti)

Orang Kehilangannya Kerana Starbucks Sepatutnya Menguji Boba.

Konsep Starbucks Caramel Macchiato dengan Boba semestinya menarik minat anda, dan beberapa gambar Starbucks Boba telah muncul, menimbulkan minat orang terhadap kemungkinan ia menjadi nyata, tetapi kami mempunyai keraguan.

Houston, pengguna Instagram yang berpangkalan di Texas @foodwithbecka berkongsi gambar tiga minuman Starbucks yang dipenuhi Boba dengan ucapan, “Selamat Hari Khamis, semua orang! Hujung minggu ini, Starbucks akan bereksperimen dengan ubi kayu di beberapa lokasi di sebelah barat bandar! "

Para pengulas sangat khuatir, dengan teriakan, "Apa sih ubi kayu di Starbucks?

Boba Fett: Semua yang Perlu Anda Ketahui

Kami mempunyai segalanya, dari teh susu taro hingga slushies campuran dengan pencuci mulut.

Gelembung pasar malam Taiwan Boba susu susu minuman susu dengan mutiara gelembung bagaimana membuat bola ubi kayu menurut bob sebagai.

FOTO LITTLEKOP / SHUTTERSTOCK

Teh susu mengalir melalui darah saya sebagai seseorang yang dibesarkan di Lembah San Gabriel, yang mungkin atau tidak mungkin ibu kota Boba Amerika. Perjalanan Boba mingguan menjadi separa mingguan, dan akhirnya setiap hari. Kumpulan belajar sekolah menengah bertemu di restoran Boba, dengan ayam popcorn gaya Taiwan dan teh hijau melati sejauh perut dapat membawanya. Perbahasan mengenai tempat mendapatkan chewie terbaik, dll.

Menu

Menu musim sejuk baru Starbucks merangkumi pelbagai minuman dan kegemaran peminat untuk membantu pelanggan memulakan tahun baru dengan baik dengan membuat pilihan terbaik untuk gaya hidup dan citarasa mereka. Pelanggan boleh mencuba susu Honey Almond yang baru Cold Brew, Pistachio Latte, Kale dan Portabella Mushroom Sous Vide Egg Bites, dan Earth Cake Pop mulai 5 Januari, serta susu Honey Almond Flat White dan Red Velvet Loaf, yang kedua-duanya kembali.

Pelbagai Jenis Starbucks

Terdapat pelbagai cara mudah dan selamat untuk memanaskan diri dengan menu musim sejuk baru Starbucks. Pelanggan boleh menggunakan aplikasi Starbucks untuk mencari kedai, melihat-lihat waktu kedai, membuat pesanan lebih awal dan membayar dengan pembayaran tanpa sentuh, dan memilih pilihan pengambilan yang paling mudah.

Varieti

Kami mempunyai pelbagai gula-gula dan pastri untuk anda pilih jika anda mencari makanan manis. Oleh itu, pada kali anda dan rakan anda menginginkan sesuatu yang manis, cubalah Kek Coklat Mousse kami yang kaya atau Chocolate Brownie Cheesecake Slice untuk pengalaman pencuci mulut yang terbaik.

Minuman

Kopi dari seluruh dunia sangat mengagumkan. Cari dan nikmati minuman buatan tangan. Kami suka menawarkan barang-barang ini kepada anda.

Makanan yang sedap. Pastri dan sandwic kami dihasilkan dari bahan asas berkualiti tinggi. Jadi semua yang anda rasakan adalah makanan sebenar, dan sangat mengagumkan.

Soalan Lazim

Minuman Menu Rahsia Paling Popular Starbucks & Cara Memesannya

Ada kemungkinan beberapa pautan dalam artikel ini adalah pautan afiliasi.

Perintahkan dari menu rahsia Starbucks untuk pergi dari jalan yang terpesona. Berikut adalah 52 minuman menu rahsia Starbucks yang paling popular untuk diambil sampel, bersama dengan arahan bagaimana memesannya.

Minuman Starbucks. Starbucks adalah sumber gambar ini.

Menu Rahsia Di Starbucks

Perkara pertama yang perlu difahami mengenai menu rahsia Starbucks adalah bahawa ia tidak wujud. Pelanggan dan barista membuat item menu rahsia dengan mengubah menu standard sendiri. Oleh kerana ■ ■

Adakah sukar untuk belajar / mengingat semua resipi ■■■■■■■■■ yang berbeza?

Ia seperti mengkaji jadual berkala dan bahasa baru pada masa yang sama, pada pendapat saya. Bahagian tentang menghafal jadual berkala adalah mengingat setiap minuman tertentu, kaedah membuatnya mengikut urutan tertentu, komponen dan jumlahnya, variasi resipi mengikut ukuran cawan, dan cara menyesuaikannya berdasarkan permintaan pelanggan.

Bahagian linguistik memerlukan belajar bagaimana menguraikan kod cawan dan memahami kopi. Saya perlu mengetahui kod untuk menulis di cawan jika seseorang meminta Frappuccino karamel dengan cambuk tambahan, suntikan espresso, dan susu tanpa lemak (CRF, EX WC, 1 dalam kotak espresso, & N). Dan semasa anda bekerja di bar, anda perlu bersedia.

Adakah anda ingin mendapatkan pengalaman kerja dalam persekitaran yang menyeronokkan?

Kini terdapat puluhan kedai kopi dan bar espresso melalui setiap bandar di Amerika, berkat keinginan nasional untuk kopi istimewa yang dicetuskan oleh Starbucks dan penjual kopi lain, dan mereka selalu mencari barista yang kompeten dan ceria.

Selain pengalaman bekerja, ada kelebihan lain untuk menjadi barista. Sekiranya anda dapat memperoleh pekerjaan di Starbucks, misalnya, anda akan menikmati beberapa faedah besar semasa kopi sedang dibuat. Pakej faedah disesuaikan, stok yang diprogramkan, sokongan tuisyen perguruan tinggi, dan potongan pekerja sudah tersedia.

Kesimpulannya

Starbucks soya latte pertama (bersama dengan soya chai tea latte dan soya cappuccino) disajikan lebih dari 20 tahun yang lalu. Pada tahun 1997, firma tersebut mengeluarkan alternatif tenusu pertamanya, seperti susu nabati yang semakin popular.

Pada tahun 2015, Starbucks menambahkan santan ke dalam menu mereka, diikuti dengan susu badam pada tahun 2016. Susu kelapa Mocha Macchiato dan susu Horchata Almond Frappuccino® dicampur minuman diciptakan oleh pasukan Penyelidikan & Pembangunan syarikat untuk mempamerkan rasa susu bukan tenusu.

Dengan kemunculan susu Almond Honey White White dan Coconut milk Flat White, minuman Starbucks baru pertama dekad ini mengandungi pengganti susu berasaskan tumbuhan ini.

Di China, pasar terbesar Starbucks di luar Amerika Syarikat, syarikat minuman Cina menimbulkan ancaman yang lebih besar.

Starbucks mengatakan pertumbuhan penjualan di kedai yang sama setiap suku tahun di China adalah 91 peratus, meningkat dari penguncupan tahun lalu, tetapi ia tidak mencapai ramalan.

Starbucks Afrika Selatan

Pada bulan April 2016, Starbucks membuka pintu untuk kedai pertama di Afrika Selatan.

Dua gerai pertama kami berada di Midland's Mall of Africa dan kawasan Rosebank kosmopolitan Rosebank. Pembukaan dua lokasi Starbucks ini menandakan permulaan perjalanan untuk menyampaikan pengalaman Starbucks ke seluruh Afrika Selatan.

Kopi yang Kami Hidangkan

Pengenalan Starbucks kepada pengguna Afrika Selatan bermaksud beratus-ratus pelanggan baru kini dapat menikmati kopi Arabika 100% Starbucks, bersumber secara etika dan dibuat dengan tangan menjadi pelbagai minuman khas oleh Baristas kami.

Starbucks komited untuk mendapatkan kopi dari seluruh dunia secara beretika.

Qimingpian, sebuah syarikat data perniagaan yang berpusat di Beijing, melaporkan 14 perjanjian pembiayaan di pasar teh dan kopi China kurang dari empat bulan hingga 2021. Menurut data, jumlah itu sama dengan yang disaksikan oleh negara itu sepanjang tahun 2019 dan hanya satu yang pendek dari tahun lalu sebanyak 19.

Salah satu risiko utama yang disebut Starbucks dalam laporan tahunannya yang diajukan pada bulan November adalah masuknya pesaing baru ke dalam industri kopi khusus di China.