Adakah USPS dihantar pada hari Ahad? Jawapannya adalah YA . Pada hari Ahad, USPS boleh membawa surat dan bungkusan.

Perkhidmatan Mel USPS

Apa itu USPS?

USPS telah dihantar mel dan barang lain pada hari Ahad. Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat, yang mungkin paling sering disebut sebagai USPS, selalu ada untuk memberikan perkhidmatan terbaik kepada setiap warganegara yang tinggal di Amerika dan menjadikan kehidupan mereka lebih mudah dan cepat. Dengan ini, USPS telah membuat banyak peningkatan pada sistem penghantarannya yang memberi banyak manfaat kepada pelanggannya.

Kami mempunyai banyak pilihan untuk menghantar dokumen kami, seperti e-mel, aplikasi, mesej, dan banyak lagi tetapi kami bergantung pada perkhidmatan mel sehingga walaupun kami tidak tahu apa-apa lagi yang dapat menggantikan perkhidmatan mel.

Di bawah Akta Penyusunan Semula Pos (1970), USPS (Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat) diubah menjadi agensi bebas.

USPS mempunyai 644.124 pekerja dan 211.264+ kenderaan pada tahun 2017. Ia mempunyai pesawat awam terbesar di dunia.

USPS diwajibkan secara sah untuk melayani setiap orang Amerika, tanpa mengira kedudukan geografinya, dengan harga dan prestasi yang seragam.

Berapa Waktu Penghantaran USPS pada hari Ahad?

Priority Mail Express dilengkapi dengan jaminan penggantian. Sebenarnya, itu adalah penyedia urus niaga domestik terpantas sepanjang tahun dan boleh sampai ke mana-mana alamat di Amerika Syarikat, termasuk kotak PO.

Jadi, berusaha untuk menyampaikan pada hari Ahad bukanlah konsep baru. Dan yang bermaksud ialah kos penghantaran ke Amazon. USPS dapat menghantar surat dan bungkusan pada hari Ahad.

Di bawah ini anda dapat mengetahui waktu penghantaran USPS pada hari Ahad mengikut lokasi yang berbeza.

 1. Ken Carly, 8200 Shaffer Parkway: Dari 9:00 Pagi Hingga 2:00 PM
 2. Arvada Main, 5885 Allison St: Dari 8:00 Pagi Hingga 2:00 PM
 3. Westminster, 3051 W, tuan. 105th Ave .: Dari 10:00 Pagi Hingga 2:00 PM
 4. Highland Ranch, 9609 S. University Blvd .: Dari 9:00 PG Hingga 2:00 PM
 5. Centennial Division, 2221 E. Arapahoe Road: From 9:00 AM Hingga 2:00 PM
 6. Denver University Park, 3800 Bechtel Blvd .: Dari 8:00 Pagi Hingga 10:00 Pagi
 7. The Bear Valley of Denver, 7555 W. Amherst Ave .: Dari 9:00 Pagi Hingga 11:00 Pagi

Waktu penghantaran pada hari Ahad

Langkah Menggunakan Penghantaran USPS Pada Ahad

Yang mengatakan anda tahu mengapa syarikat hujung minggu USPS beroperasi dan berapa harganya, berikut adalah cara anda dapat mengetahui langkah-langkah penghantaran USPS pada hari Ahad dengan menggunakan pilihan ini:

 1. Buat akaun USPS.
 2. Gunakan alat berasaskan web untuk memasukkan butiran penghantaran anda dan menganggarkan kos penghantaran dan tarikh penghantaran.
 3. Pilih perkhidmatan yang paling sesuai - untuk penghantaran hujung minggu, gunakan Priority Mail atau Priority Mail Express.
 4. Bayar untuk penghantaran.
 5. Atur pengambilan anda (kedua-dua perkhidmatan menawarkan ini tanpa kos tambahan).
 6. Sila letakkan label penghantaran ke kotak anda.

Berapakah Kos Penghantaran USPS pada hari Ahad?

Selepas soalan yang disampaikan oleh USPS pada hari Ahad atau tidak? Anda juga akan gembira mendengar bahawa kebanyakan perkhidmatan penghantaran USPS Ahad tidak dikenakan bayaran tambahan. Itu kerana mereka biasanya disatukan ke dalam perkhidmatan tertentu yang anda gunakan.

Penghantaran Surat Keutamaan Pada hari Ahad:

Ia bermula dari $ 6.40 dan harga rata hingga 70 paun; Isnin-Sabtu tanpa kos tambahan; penghantaran dalam 1-3 hari perdagangan.

 1. Masa penghantaran adalah 3 hari.
 2. Pengambilan pakej adalah percuma
 3. Memerlukan pemantauan USPS
 4. Memerlukan pakej insurans maksimum $ 50
 5. Tanpa surcaj bahan bakar
 6. Penghantaran biasa pada hari Sabtu

Penghantaran Mel Priority Pada Hari Ahad:

Bermula dari $ 2.95 dan harga rata hingga 70 kilogram; berfungsi 365 hari setahun tanpa kos tambahan; penghantaran dalam 1-2 hari bekerja.

 1. Pengambilan tanpa had untuk pakej yang ada di pejabat atau di rumah anda
 2. Mengandungi tandatangan digital untuk rakaman dan pemantauan USPS
 3. Ia mempunyai liputan premium $ 100
 4. Penghantaran setiap malam pada hari cuti dan Ahad tetapi dengan bayaran tambahan

Kotak Penghantaran USPS

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

Di bawah ini anda dapat mengetahui beberapa soalan yang paling sering ditanya mengenai apakah USPS menyampaikan pada hari Ahad atau tidak?

1. Adakah USPS dihantar pada hari Sabtu?

Ya, mereka mempunyai jadual penghantaran setiap hari pada hari Sabtu. Ini adalah hari perdagangan untuk USPS.

2. Bolehkah USPS menyampaikan pada hujung minggu?

Ia bergantung pada jenis perkhidmatan yang telah anda pilih. Sekiranya anda memilih perkhidmatan ekspres, anda boleh menerima penghantaran pada hari Ahad dan hari cuti. Jika tidak, hari Sabtu adalah hari penghantaran yang biasa.

3. Adakah USPS menyampaikan cuti umum?

USPS tidak dihantar pada hari cuti umum.

Kesimpulannya

Kami yakin anda mempunyai semua jawapan untuk soalan anda yang disampaikan oleh USPS pada hari Ahad ?. USPS berfungsi pada hari Ahad. Tetapi hanya Pakej Amazon dan Priority Express Mail dihantar pada hari Ahad. Beberapa pejabat pos hanya dibuka untuk beberapa tugas penting.

Baca Juga

Pukul berapa USPS Menghantar? Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat (USPS) Tender untuk menghantar Penyedia Perkhidmatan Cara menghantar surat

Penghantaran Ahad USPS

Tidakkah bantuan Pos mulai sekarang pada hari Ahad? Sesungguhnya. Perkhidmatan Pos sekarang menyampaikan Priority Mail Express dan bundel Amazon tertentu pada hari Ahad. Kerana jumlah bundle yang diperluas, kami mengembangkan jenis bundle yang akan diikuti pada hari Ahad.

Apa itu USPS?

Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat atau yang paling kerap dikenali sebagai USPS secara konsisten berada di sana untuk menawarkan bantuan terbaik kepada setiap penduduk yang tinggal di Amerika dan menjadikan kehidupan mereka bermanfaat dan sederhana. Dengan ini, USPS telah membuat banyak peningkatan dan pengembangan pada kerangka penyampaiannya yang menguntungkan sebahagian besar pelanggannya. Seperti di Wikipedia, USPS disebut Perkhidmatan Pos, Surat AS, dan Pejabat Pos.

Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat (USPS) adalah agensi yang dikendalikan oleh kerajaan. Dalam kedua-dua kes tersebut, pihaknya bertanggungjawab untuk memberikan bantuan pos di seluruh Amerika Syarikat, termasuk negara-negara bersekutu dan wilayah lain yang berbeza. Anda akan tertarik untuk melihat dengan teliti bahawa ia adalah salah satu dari hanya sebilangan kecil organisasi pemerintah, yang diluluskan oleh Perlembagaan AS secara tegas. USPS menelusuri sejak tahun 1775, ketika Benjamin Franklin terpilih sebagai ketua jeneral pos utama dalam Kongres Kontinental Kedua. Walau bagaimanapun, Jabatan Pejabat Pos dibentuk dengan jelas pada tahun 1792, semasa kegiatan Franklin. Setelah itu, pada tahun 1872, dinaikkan ke divisi tingkat biro. Berdasarkan Akta Penyusunan Semula Pos (1970), USPS (Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat) diubah menjadi pejabat autonomi.

Bermula pada tahun 2017 , USPS mempunyai 644.124 pekerja dan 211.264+ kenderaan . Ia mempunyai armada kenderaan rakyat biasa terbesar di dunia. USPS secara sah berkomitmen untuk melayani setiap orang Amerika , dengan sedikit memperhatikan kawasan semula jadi mereka, dengan kualiti dan biaya yang seragam.

Adakah USPS Menghantar Pada Hari Sabtu?

Apabila kita membincangkan mengenai bantuan pos, salah satu pertanyaan yang mengejutkan adalah bahawa Adakah USPS akan mengikuti setiap hujung minggu? Akan tetapi, secara berkala, hari minggu biasanya tidak ada kaitan dengan subjek yang ada kerana kita tahu bahawa ia biasanya diisi sebagai hari rehat bagi kebanyakan orang. Memang, USPS mengikuti pada hari Sabtu.

 • Walaupun USPS menindaklanjuti pada hari Sabtu, penghantaran bergantung kepada bantuan atau kelas surat yang digunakan. Perlukan Surat dan Surat Prioriti Surat boleh diikuti pada hari Sabtu.

 • Walau bagaimanapun, penghantaran surat lima bintang, item mel media, dan pos standard tidak ditentukan.

 • USPS terutama menyampaikan perkara Priority Mail dan Priority Mail Express pada hari Sabtu.

 • Perkara dari Priority Mail akan disampaikan dalam 1-3 hari bekerja dengan kos permulaan $ 6.65. Pejabat ini boleh dimanfaatkan di laman web dan di mana sahaja kawasan Pejabat Pos. Seperti Priority Mail Express, bahkan Priority Mail juga menawarkan pengambilan bundle percuma di pejabat atau rumah anda. Ia juga menyertakan perlindungan terbesar termasuk perlindungan $ 50 untuk pelbagai jenis penghantaran.

 • Untuk kehalusan lengkap periksa jadual di bawahnya. Sekiranya anda mempunyai paket dan anda perlu menyampaikannya, tidak ada waktu penghantaran USPS tertentu yang dapat tiba di ruang anda, dengan mengambil kira bahawa ia bergantung pada jumlah barang yang mereka sampaikan bermula dari satu tempat kemudian ke tempat berikutnya.

 • Apabila mereka mempunyai beberapa bungkusan yang harus diikuti pada hari itu, mereka dapat menghubungi anda lebih awal. Walau bagaimanapun, jika USPS mempunyai banyak perkara yang hendak disampaikan, waktu penghantarannya mungkin akan ditangguhkan.

Yang perlu diingat adalah bahawa waktu dan waktu penghantaran USPS juga bergantung pada:

 • Kawasan ruang simpanan USPS

 • Tempat mereka menyimpan surat dan kumpulan anda sebelum menyampaikannya ke alamat anda yang kosong

Adakah USPS Menghantar Pada Hari Ahad?

Sesungguhnya, USPS mengikuti pada hari Ahad juga. Namun, ia hanya menyampaikan Pakej Amazon dan Pakej Mel Prioriti pada hari ini.

Selepas perjanjian 2013 di antara Amazon dan USPS, paket Amazon dihantar oleh USPS.

Seperti yang ditunjukkan oleh uspsoig.gov , Suruhanjaya Pengawalseliaan Pos telah memberikan persetujuan untuk membantu, mengikuti Amazon.com . Mereka akan menggunakan pentadbiran Parcel untuk menyampaikan semuanya walaupun pada hari Ahad. Seperti yang ditunjukkan oleh pengaturan, ia mulai menyampaikan paket Amazon ke Los Angeles, New York, dan wilayah metropolitan lain seperti Dallas , New Orleans , Houston dan Phoenix.

Bantuan pos sebelum ini kehilangan $ 52 bilion sejak 2007 , dan terus melakukannya sekiranya perubahan tertentu tidak dilakukan. Dua daripada pendekatan yang dicadangkan untuk mengelakkan USPS meletup adalah dengan menghentikan penghantaran USPS Sabtu kerana ia sama dengan perbelanjaan, sama seperti menutup kawasan stesen mel yang tidak perlu yang tidak mempunyai banyak pangkalan pelanggan. Walau apa pun, kongres menghalang cadangan tersebut, yang memberikan masa meneruskan kehidupan hingga hari-hari penyampaian USPS untuk tetap berada dalam keadaan apa pun, termasuk pentadbiran mereka pada akhir minggu. Sebaliknya, adakah langkah yang betul?

Tidakkah USPS akan jatuh sekiranya akaun mereka terus meningkat dan gaji mereka hampir tidak dapat memenuhi keperluan mereka? Sekiranya demikian, satu pengaturan yang dapat kita pertimbangkan secara mendalam adalah menswastakan USPS atau mungkin untuk membuka oposisi di sektor perniagaan pos.

Walaupun masih ada individu yang menggunakan administrasi bantuan pos, kami tidak dapat membasmi cara ia semakin usang ketika web terus berkembang dan membuat surat-menyurat lebih mudah dan cepat.

Sekiranya AS mengikuti arahan Jerman dan Belanda yang sebelumnya menswastakan pentadbiran pos awam mereka beberapa dekad sebelumnya?

Dengan andaian, ada kemungkinan kita dapat menyelamatkan rangka pos kita. Jika mereka memilih untuk tidak memprivatisasi, bagaimanapun, kita dapat memilih untuk membuka tantangan tertentu seperti yang dilakukan oleh Sweden dan New Zealand .

Perubahan yang dilakukan ini menjadikan kerangka pos negara-negara ini hidup lebih bertahun-tahun dan terdapat peningkatan yang dilihat pada pentadbiran dan kecekapan yang ditawarkan oleh organisasi ini kepada pentadbiran pos yang menguntungkan keuntungan dan pembeli juga.

Berapakah Waktu Penghantaran USPS pada hari Ahad?

 • Perlukan pengembalian Mail Express dengan wang tunai? Memang, ini adalah bantuan dari rumah yang paling cepat, yang dapat diakses secara konsisten dan dapat sampai ke mana-mana alamat di Amerika Syarikat, dalam keadaan apa pun, termasuk kotak PO.

 • Dengan cara ini, mengikuti pada hari Ahad adalah idea lain. Yang penting ialah perbelanjaan untuk pengangkutan Amazon.

 • Manfaatnya terbuka untuk usaha yang sangat minimum atau jika tidak ada yang lain, sederhana memberi motivasi kepada pelanggan untuk meneruskannya.

 • Nilainya bermula dengan $ 23.75 di pelbagai kawasan Pejabat Pos seperti di web.

 • Apabila dibandingkan dengan pentadbiran pengangkutan lain, ia jauh lebih murah. Terutama dengan sorotan dan jaminan penyampaian.

 • Penghantaran hari Ahad adalah untuk semua pelanggan Amazon. Namun, jika seorang pelanggan ternyata menjadi bahagian Amazon Prime, individu tersebut dapat mengajukan permintaan walaupun pada hari Jumaat dan dapat menyampaikannya pada hari Ahad.

 • Sekali lagi, jika anda menggunakan Priority Mail Express, USPS memastikan penyampaian jangka pendek. Ia boleh sampai pada objektif pada pukul 10:30 pagi.

 • Walau apa pun, ingat bahawa masa penghantaran mungkin berubah bergantung pada luas dan jumlah surat.

adakah USPS Menyampaikan pada Hujung Minggu?

Sesungguhnya, ia akan berakhir pada akhir minggu. Meskipun demikian, hari penghantaran USPS yang menggabungkan akhir minggu secara eksklusif tertakluk kepada pentadbiran surat yang akan anda gunakan, kerana beberapa jenis surat tidak menawarkan pengiriman akhir minggu.

Adakah anda dapat mengambil Pakej dari USPS?

USPS (Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat) luar biasa berbanding dengan pentadbiran mel lain di AS, yang ditubuhkan pada tahun 1970-an. US Mail, seperti kebanyakan orang menyebutnya, ditujukan untuk pendirian sebuah kantor yang bekerja dalam menerima dan mengirim surat untuk mendapatkan, mengirim, dan menyampaikan surat dan paket dengan biaya tertentu.

Selain menjadi pengurus ketiga terbesar untuk orang biasa di Amerika Syarikat, sebelum ini telah membuat nama dalam tugas pos untuk waktu yang sangat lama dan kemudian beberapa. Walau bagaimanapun, dengan penggunaan biasa, pembeli mempunyai banyak pertanyaan mengenainya. Katakan misalnya, adakah seseorang dapat pakej dari USPS?

Sesungguhnya, anda boleh mendapatkan kumpulan dari USPS sebelum waktu penghantaran yang dirancang tetapi jika justifikasi mendapatkan awal (oleh anda) adalah sah. Cukup hubungi perkhidmatan pelanggan USPS untuk membantu anda. Walaupun begitu, PO akan memerlukan nombor berikut. Demikian juga, seperti dalam Program Pemintas Pakej USPS, seseorang dapat mengalihkan pengiriman pulang ke rumah yang belum dihantar atau belum dikeluarkan untuk penghantaran. Ia boleh diakses untuk huruf, pad, dan kumpulan dengan tag pengimbas pentadbiran tambahan atau yang berikut.

Oleh kerana USPS mesti menyampaikan paket dan mengirimkannya mengikut jadual ke kawasan yang telah ditentukan sebelumnya, ada kalanya pelanggan mungkin memerlukannya sebelum tarikh atau waktu penghantaran yang dirancang. Anda boleh mendapatkan paket dari USPS jika anda telah menyediakan nombor berikut dan kes khas yang disertakan:

1. Keperluan Sangat Mendesak

Sekiranya anda mempunyai keadaan yang sungguh-sungguh dan tidak dapat diabaikan (model: anda akan meninggalkan bandar), dan anda memerlukan surat atau paket segera, anda boleh menghubungi sokongan pelanggan USPS untuk mendapatkan bantuan. Terdapat contoh di mana mereka membiarkan pelanggan mendapatkan paket atau menghantarnya hanya jika penjelasannya sah. Jelas, pengangkut mungkin memerlukan hari untuk tiba di rumah anda. Oleh itu, pada masa-masa kritikal seperti itu, lebih baik anda menghantar barang dari rumah dan dapatkan bungkusan dari pusat surat.

2. USPS terlepas

Dengan andaian anda telah melakukan perjalanan pulang, adalah normal bahawa tanda penerima diperlukan semasa penghantaran. Sekiranya tidak ada kes seperti ini, anda boleh meminta seseorang untuk mendapatkan kumpulan anda apabila anda tidak dapat dijumpai.

Namun, adalah tindakan yang diprogramkan bahawa anak atau pengirim surat akan meminta persetujuan dari pemungut, yang disetujui secara berkesan oleh anda, atau mungkin merupakan persetujuan lebih awal dari tempat kerja. Walau apa pun, jika keadaan tidak sesuai dengan dua situasi awal, pengangkut boleh membawa kembali atau meninggalkan kumpulan anda ke pusat mel terdekat. Pada ketika itu, mereka mungkin membenarkan anda mendapatkan paket tersebut kerana anda membawa slip dan kad bukti atau kad pengenalan yang sah untuk tujuan keselamatan.

3. Tahan Permintaan

Program USPS Package Intercept menawarkan komponen yang disebut Hold Upon Request, yang hanya ditujukan untuk individu yang ingin mendapatkan bundle mereka sebaliknya. Ini menunjukkan bahawa kali ini, anda adalah pengirim, dan bungkusan anda hilang, atau barang anda belum dihantar atau dihantar, dan anda perlu mengembalikannya.

Pada masa-masa genting seperti ini, ajukan permintaan untuk kemudahan seperti ini dengan sumbangan lokasi pengirim. Walaupun begitu, ada ansuran yang diperlukan. Perhatikan bahawa caj ini tidak akan dikembalikan.

Petua mengenai Pakej USPS

Bagaimanapun, bagaimana dengan mencegah beberapa kerumitan dalam kumpulan anda? Memang, ini dapat menyelamatkan anda dari masalah yang disebut di atas dalam pengambilan. Jelas, mereka tidak dapat dijauhkan, terutama dalam masalah krisis. Namun, untuk pelanggan yang berbahaya, berikut adalah beberapa petunjuk untuk mengelakkan anda daripada menyusahkan menghantar surat.

 • Anda boleh menghantar surat anda melalui satu atau yang lain untuk pengambilan, membawa surat anda ke Pejabat Pos, meninggalkannya di kotak surat anda di rumah, atau dengan memasukkan surat ke dalam kotak pelbagai warna.

 • Bawalah barang anda di kaunter runcit Pejabat Pos sekiranya tidak melebihi 13 auns. Pastikan anda melampirkan cap pos anda.

 • Semasa membuat tempahan, pertama, tunjukkan permintaan anda di web dan siapkan barang anda sebelum pengangkut tertentu muncul.

 • Apabila menghentikan surat anda, mulakan terlebih dahulu melengkapkan struktur Hold Mail dari Pejabat Pos. Ingatlah bahawa untuk mendapatkan bantuan pos untuk menyimpan barang anda selama 30 hari, lawati USPS di web atau hubungi pentadbiran pelanggan untuk mendapatkan lebih banyak data. Anda boleh mendapatkan surat anda dari Pejabat atau menghantar surat ke rumah.

 • Bagi individu yang terus maju, pastikan untuk menyegarkan semula alamat pengangkutan anda setiap kali anda keluar untuk pertukaran rumah. Terdapat perubahan lokasi yang berterusan atau penyesuaian alamat penghantaran untuk lokasi sementara. Untuk menyelamatkan anda dari masalah, anda boleh masuk dalam talian dengan sedikit bayaran. Nasihatkan pejabat kejiranan anda untuk bergerak sebulan sebelumnya. Ini akan menjamin bahawa pentadbiran mel anda tidak akan mengganggu. Sekiranya terdapat surat keperluan, surat pos ekspres, dan surat kelas pertama, surat akan dihantar kepada anda tanpa perbelanjaan selama setahun. Walau bagaimanapun, untuk makalah dan majalah, mereka akan dihantar selama 60 hari .

 • Semasa mencetak cap pos, anda dapat memilikinya dalam sekejap dengan melakukannya di web sehingga anda tidak perlu membawa diri ke pejabat kejiranan.

 • Tanda anda sama pentingnya dengan surat anda. Anda menyedari terdapat banyak perkara melalui tanda anda. Ingatlah bahawa bantuan pos menutup tanggungjawabnya kepada anda apabila anda melakukan sedemikian. Setelah menerima, anda boleh mengesahkan data pengirim, misalnya, nama dan alamat untuk tujuan keselamatan.

Soalan Lazim

1. Adakah USPS dihantar pada hari Ahad 2020?

Sungguh. Perkhidmatan Pos kini menyampaikan Priority Mail Express dan kumpulan Amazon tertentu pada hari Ahad . Kerana jumlah bundle yang diperluas, kami mengembangkan jenis bundle yang akan diikuti pada hari Ahad .

2. Adakah pakej kelas pertama dihantar pada hari Ahad?

USPS menyampaikan semua surat pada hari Sabtu. … Pada hari Ahad, Perkhidmatan Pos AS menyampaikan beberapa paket Priority Mail Express dan Amazon di kawasan terpilih. Walaupun demikian, Surat Prioriti dan Surat Kelas Pertama tidak akan diikuti pada hari Ahad. Juga, tidak dijemput dijemput pada hari Ahad .

3. Bolehkah saya pakej semalam pada hari Ahad?

USPS Priority Mail Express adalah pendekatan yang dijamin untuk menghantar arkib dan kumpulan ke objektif jangka pendek atau dalam satu hingga dua hari pada setiap hari sepanjang tahun, termasuk hari Ahad dan majlis. USPS adalah satu-satunya pengangkut pengangkutan kelas satu yang dibenarkan untuk menghantar kumpulan ke alamat Peti Surat.

Adakah USPS menyampaikan pada hari Ahad?

: USPS

Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat (USPS; sebaliknya disebut Pejabat Pos, Surat AS, atau Perkhidmatan Pos) adalah organisasi autonomi bahagian presiden kerajaan Amerika Syarikat yang bertanggungjawab untuk menawarkan sokongan pos di Amerika Syarikat, termasuk wilayah terpencilnya dan yang berkaitan menyatakan. Ini adalah salah satu dari segelintir organisasi kerajaan yang diluluskan secara tegas oleh Perlembagaan Amerika Syarikat.

USPS mengikuti asasnya hingga tahun 1775 semasa Kongres Kontinental Kedua, ketika Benjamin Franklin terpilih sebagai jeneral posmaster utama, dia juga melayani situasi yang setara untuk negara-negara Kerajaan Britain. Jabatan Pejabat Pos dibuat pada tahun 1792 dengan masuknya Akta Perkhidmatan Pos. Ia dinaikkan ke pejabat tingkat biro pada tahun 1872, dan diubah oleh Undang-Undang Penyusunan Semula Pos 1970 menjadi Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat sebagai agensi autonomi. Sejak pertengahan 1980-an, banyak penajaan tugas langsung ke USPS (kecuali untuk peruntukan untuk kos berkaitan dengan warga negara yang cacat dan di luar negara) telah berkurang atau terbunuh. USPS, bermula pada tahun 2019, mempunyai 469.934 pekerja profesi dan 136.174 wakil bukan pekerjaan. Perkhidmatan Pos berkomitmen secara sah untuk melayani semua orang Amerika, tanpa memperhatikan geologi, dengan kos dan kualiti yang seragam. Pejabat Pos mempunyai kemasukan yang ketat ke kotak surat yang dicentang "Surat AS" dan kotak surat individu di Amerika Syarikat, namun perlu menentang pentadbiran pengiriman bundle swasta, seperti United Parcel Service, FedEx, dan Amazon.

Perkhidmatan penghantaran USPS:

Untuk menyatakannya dengan jelas, USPS memang akan menghantar surat pada hari Ahad - dalam keadaan tertentu, bagaimanapun juga. Surat "biasa" tidak akan ditindaklanjuti pada hari Ahad secara berkala - kami membincangkan surat kedudukan tertinggi, bagaimanapun juga USPS mempunyai amalan yang lama untuk memastikan bahawa Priority Mail, Priority Mail Express, dan semuanya aktif kumpulan mengetahui pendekatan mereka ke alamat pada hari Ahad tanpa mengira. USPS (Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat) telah terkenal kerana TIDAK menyampaikan surat pada hari Ahad. Memang, sebahagian besar individu di luar sana merasa bahawa USPS tidak akan menyampaikan apa-apa pada hari Ahad - dan mungkin juga tidak akan menghantar surat pada hari Sabtu.

Penghantaran Ahad:

Sekiranya anda berharap dapat menghantar (atau mendapatkan) surat pada hari Ahad, adalah pemikiran bijak untuk memastikan bahawa anda menghantarnya melalui Surat Prioriti atau Priority Mail Express dengan USPS - pastikan ia akan dihantar melalui Amazon. Sebilangan jenis pentadbiran mel USPS yang lain dan anda mungkin mesti menunggu sehingga Isnin pagi untuk mendapatkan paket, pakej dan sampul surat anda. Itu sebenarnya bukan kiamat, tetapi ia adalah sesuatu yang mesti anda ketahui. Anda lebih suka tidak melihat surat anda turun sepanjang akhir minggu dengan kemungkinan surat anda tidak muncul. Perkhidmatan Pos yang boleh anda gunakan pada hari Ahad: Memerlukan Surat atau Priority Mail Express. Kedua-dua pentadbiran USPS premium ini memastikan bahawa surat anda akan ditindaklanjuti mengikut jadual yang ketat. Need Mail adalah pilihan yang lebih murah, memastikan penghantaran dalam 1-3 hari (jelas bergantung pada kawasan penerima). Ini adalah alternatif yang luar biasa bagi mereka yang menghantar surat pada hari Rabu atau Khamis malam yang harus yakin bahawa surat mereka akan mencapai objektif terakhirnya sebelum pagi Isnin. Need Mail Express, sekali lagi, agak lebih mahal daripada yang anda harapkan untuk membayar sekeping surat Kelas Pertama (misalnya) namun ia memastikan bahawa anda akan mendapat beberapa hari penghantaran pada sampul surat, paket atau pakej itu . Ini menyiratkan bahawa anda boleh bertahan untuk menghantar surat seperti ini di stesen mel pada hari Khamis atau Jumaat malam dan mempunyai gambar mel yang sangat baik yang muncul pada objektifnya sebelum hari Isnin pagi juga. Jelas, lebih awal anda dapat menghantar surat anda dalam seminggu semakin cepat mencapai objektif pasti. Di samping kedua-dua alternatif tersebut, bagaimanapun, sedar bahawa Amazon mempunyai perjanjian dengan USPS untuk menyampaikan kumpulan mereka tujuh hari setiap minggu. Sekiranya anda meminta sesuatu dari Amazon (terutama dengan Amazon Prime) pada hari Khamis atau Jumaat, kemungkinan besar ia akan muncul pada hari Sabtu atau Ahad.

Adakah pesanan Jumaat anda dilemahkan pada hari Ahad: Sebelum kedua, dan anda perlu menggunakan Priority Mail atau Priority Mail Express untuk melancarkan surat anda pada hari Ahad - terutamanya sekiranya anda mencari tetingkap penghantar berbilang hari. Need Mail Express adalah pertolongan yang perlu anda gunakan sekiranya anda benar-benar memerlukan surat anda untuk muncul dalam dua hari berikutnya. Lebih kerap daripada tidak (penekanan pada lebih kerap daripada tidak) anda dapat menjangka bahawa Priority Mail akan mencapai objektif yang pasti dalam dua hari juga. Namun, Priority Mail mempertimbangkan tetingkap hari penyampaian ketiga, dan ini menyiratkan bahawa surat anda mungkin akan diketuk dari hari Ahad hingga Isnin sekiranya anda menghantarnya pada hari Jumaat.

Sama pentingnya untuk menyedari bahawa anda akan berusaha mendapatkan SETIAP surat yang dihantar dalam dua hari jika anda melipat masuk ke pusat mel pada lewat petang Jumaat. Sekiranya anda melepaskan surat anda sebelum ditutup pada hari Jumaat, kemungkinan sangat kecil bahawa ia akan memulakan perjalanan melalui kerangka USPS dengan cukup pantas untuk sampai ke objektif yang pasti pada hari Ahad malam. Adakah terdapat caj tambahan untuk penghantaran hujung minggu: Pentadbiran penghantaran akhir minggu dikenakan sekali-sekala dengan kos yang luar biasa dari USPS, tetapi sekiranya anda menggunakan Priority Mail atau Priority Mail Express. Surat biasa - termasuk surat tertinggi dan USPS Retail Ground - akan dilanjutkan pada hari Sabtu bergantung pada seberapa cepat mereka melalui backend yang dikira USPS. Bagaimanapun, pihak atasan akan memerintahkan harga pelekat yang luar biasa. Hanya untuk rujukan anda yang melangkah ke hadapan, sebenarnya penghantaran Surat Prioriti 2020 bermula pada $ 6,45 dengan penghantaran Priority Mail Express bermula pada $ 22,95. Harga pelekat kedudukan teratas itu mungkin dapat mempercepat kecepatan pengangkutan yang mereka pastikan. Hanya anda akan diselesaikan sama ada keadaannya.

Waktu Penghujung Hujung Minggu :

Waktu penghantaran akhir minggu boleh menjadi agak luar biasa, terutamanya jika stesen mel anda menggunakan rancangan minggu kerja berbilang hari dengan penghantaran hari ke-6 yang diterima oleh pengangkut surat ganti - sesuatu yang kami selami lebih mendalam dalam satu minit. Walau bagaimanapun, sebahagian besar masa, jadual penghantaran surat biasa setiap hari anda akan berakhir pada hujung minggu sama dengan yang berfungsi pada hari-hari minggu. Ini menunjukkan bahawa jika surat anda biasanya dihantar pada waktu petang (katakanlah waktu kejiranan jam 15:00) bahawa anda mungkin akan melihat surat anda pada akhir minggu disampaikan pada waktu yang serupa. Satu-satunya pengecualian di sini, adalah pada hari Ahad. Oleh kerana penyampaian hari Ahad sangat tidak teratur sehingga tidak biasa (di samping penyampaian Amazon, dalam keadaan apa pun) kursus acara hari Ahad anda benar-benar boleh berada di mana sahaja. Di sana-sini anda boleh mendapatkan penghantaran surat Ahad anda dengan cemerlang dan segera pada bahagian pertama hari itu. Anda boleh mendapatkannya pada waktu makan malam yang berlainan (atau kemudian). Hari Ahad mempunyai jendela pengangkutan terhebat dari banyak hari, kerana kekhususan novel rancangan pengangkutan ini

Bolehkah anda mengambil pesanan anda dari pejabat pos pada hari Ahad:

Sebilangan besar pusat mel dibuka untuk pengambilan hari Sabtu, namun mereka biasanya mempunyai aktiviti yang terhad yang perlu anda ketahui. Depot mel tertentu akan dibuka pada pukul 09:00 pada hari Sabtu dan selepas itu ditutup sekitar awal petang atau 13:00, yang merupakan cara lama dari "waktu kerja standard" mereka selama seminggu. Sesekali anda akan mempunyai pilihan untuk terbang ke pusat mel dan mendapatkan surat anda dari simpanan pakej atau dari Peti Surat tanpa mengira sama ada tidak ada orang di kawasan kerja, sekali lagi ini semua akan berlaku untuk turun ke pusat mel anda dan cara mereka berfungsi. Namun, di sisi lain, tidak ada pusat mel yang dibuka pada hari Ahad apabila ragu-ragu. Beberapa depot mel mungkin mempunyai pekerja di musim Krismas untuk memindahkan surat dengan lebih mahir ketika mereka benar-benar dimanjakan, namun itu tidak bermaksud membuka bahagian runcit dari stesen surat pada hari Ahad. Apa yang harus anda lakukan sekiranya anda memerlukan penghantaran segera pada Hujung Minggu : Sekiranya anda perlu mendapatkan surat anda dengan segera menjelang akhir minggu - dan sedar bahawa anda perlu mendapatkan surat anda atau menghantar surat anda di luar waktu perniagaan biasa tidak lain adalah idea yang tidak praktikal untuk menghubungi USPS secara langsung dan memeriksa sama ada ia dapat membantu. Di sana sini USPS akan bersedia membantu anda mengesan paket atau pakej anda semasa perjalanan melalui rangka pengangkutan, sama ada membantu kumpulan itu (sebahagian besarnya perlu membayar kelebihan itu) atau menahannya di stesen mel apabila ia muncul dan bukannya menghantarnya untuk dibawa. Anda menjangkakan bahawa penghantaran akan berlaku pada akhir minggu dan penghantaran Sabtu atau Ahad anda tidak menunjukkan pentingnya menghubungi bantuan pelanggan juga. Kemungkinan boleh diterima bahawa anda membayar lebih banyak untuk memastikan penghantaran akhir minggu dalam keadaan seperti itu. Anda perlu memastikan bahawa anda ditebus atau dibayar balik jika pembelian luar biasa anda tidak benar-benar membuat perbezaan besar mengenai perbezaan dengan imajinasi. Soalan Lazim : Adakah USPS menyampaikan pada hari Ahad? Memang, USPS Menyampaikan pada hari Ahad. Perkhidmatan Pos Pada masa ini Menyampaikan Pakej Mel Prioriti dan Pakej Amazon Tertentu pada hari Ahad. Kerana Peningkatan Jumlah Pakej, Kami Memperluas Jenis Pakej Yang Akan Dihantar Pada Hari Ahad Adakah pakej tiba pada hari Ahad ? Sesungguhnya. Perkhidmatan Pos pada masa ini menyampaikan Priority Mail Express dan kumpulan Amazon tertentu pada hari Ahad. Kerana jumlah bundle yang diperluas, kami mengembangkan jenis bundle yang akan diikuti pada hari Ahad. Bolehkah pakej tiba sebelum waktu penghantaran? Ya,. Sebilangan besar masa. Tarikh / jangka masa penyampaian yang dijamin diselesaikan di sekitar situasi senario yang paling pesimis. Surat kelas pertama yang standard biasanya akan muncul dalam 3 hari, namun USPS akan menyebutnya 5, kerana perkara itu berlaku (iklim menjadi titik pusat Kesimpulan : Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat yang disebut pejabat pos adalah organisasi autonomi bahagian presiden kerajaan Amerika Syarikat bertanggungjawab untuk menawarkan sokongan pos di Amerika Syarikat, termasuk wilayahnya yang terpencil dan negeri-negeri yang berkaitan. USPS Menghantar pada hari Ahad. Perkhidmatan Pos Pada masa ini Menyampaikan Priority Mail Express dan Pakej Amazon Tertentu pada hari Ahad Tetapi untuk ini anda perlu membayar lebih banyak caj.

Adakah usps dihantar pada hari minggu?

Adakah USPS dihantar pada hari Ahad? Baik. USPS menghantar pada hari Ahad, tetapi dalam kebanyakan kes hanya paket keutamaan dan pakej Amazon dihantar.

Pakej USPS pada hari minggu

USPS tidak akan menerima pakej pada hari Ahad. Kecuali item itu terlalu besar, anda boleh memasukkan item tersebut ke peti surat pada hari Ahad untuk pengambilan hari Isnin.

Ya, USPS menyampaikan pada hari Ahad, tetapi hanya dengan dua cara: pakej Amazon USPS Priority Mail Express (juga dikenali sebagai USPS Overnight).

Perkhidmatan Penghantaran Ahad USPS

:point_right: Penjejakan bungkusan.

:point_right: Insurans sehingga $ 100.

:point_right: Pengesahan tandatangan.

:point_right: Pakej USPS percuma.

:point_right: Pengambilan bungkusan percuma (diatur dalam talian)

Adakah surat dihantar pada hari minggu?

Ya. Perkhidmatan Pos kini menghantar Priority Mail Express dan beberapa pakej Amazon pada hari Ahad. Oleh kerana peningkatan jumlah pakej, kami memperluas jenis pakej yang akan dihantar pada hari Ahad.

Adakah pengirim surat menghantar surat pada hari minggu?

Tidak, pengirim surat tidak menghantar surat pada hari Ahad kerana hari cuti.

Adakah surat keutamaan dihantar pada hari minggu?

USPS Priority Mail Express menjamin penghantaran pada hari berikutnya, atau pada hari kedua untuk poskod yang jauh. Ini bermaksud bahawa untuk kebanyakan penghantaran pada hari Ahad, kargo Priority Mail Express akan tiba pada pukul 10:30 pagi.

Adakah kelas pertama usps dihantar pada hari sabtu?

Adakah Surat Kelas Pertama USPS dihantar pada hujung minggu? Ya, Sabtu sahaja. USPS First-Class Mail® adalah pilihan yang tidak ekonomik dan tidak terjamin yang diberikan dalam 1 hingga 3 hari. Pakej Priority Mail® Priority Mail Express® akan dihantar terlebih dahulu pada hari Sabtu, sebelum First-Class Mail®.

Adakah pejabat pos berfungsi pada hari minggu?

Tidak, pejabat pos tidak berfungsi pada hari minggu kerana ia adalah hari cuti.

Bilakah pengirim surat datang pada hari Sabtu?

Sebilangan besar pakej USPS tiba pada pukul 2 petang pada hari Sabtu dan mungkin dihantar pada jam 6:30 paling lewat pada musim puncak atau kemelut. Walau bagaimanapun, untuk bungkusan yang dihantar melalui perkhidmatan jaminan penghantaran seperti Priority Mail Express, penghantaran mesti tiba pada pukul 10:30 pagi.

USPS penghantaran semalaman pada hari minggu

USPS Priority Mail Express adalah cara yang dijamin untuk menghantar dokumen dan pakej ke destinasi semalaman atau dalam satu hingga dua hari, setiap hari sepanjang tahun, termasuk hari Ahad dan hari cuti. Sekiranya Perkhidmatan Pos AS tidak menghantar bungkusan anda tepat pada waktunya, mereka akan membayar balik kos penghantaran sepenuhnya kepada anda.

Adakah usps memberikan lebih daripada sekali sehari?

USPS menghantar ke setiap alamat hanya sekali sehari. Satu-satunya pengecualian adalah semasa musim Krismas kerana beban berat bagasi. Semasa musim Krismas, syarikat penerbangan melaporkan bekerja lebih awal dan menyampaikan sebilangan bungkusan hari itu.

Adakah usps menyampaikan pakej kelas pertama pada hari sabtu?

Adakah EPS Kelas Pertama USPS akan dihantar pada hujung minggu? Ya, hanya pada hari Sabtu. USPS First-Class Mail® adalah pilihan ekonomi tanpa jaminan yang diberikan dalam 1-3 hari. Pakej Priority Mail® Priority Mail Express® pertama kali dihantar pada hari Sabtu sebelum First-Class Mail®.

Adakah pos dihantar pada hari Sabtu?

Penghantaran Sabtu boleh didapati pada pakej Express Post yang dihantar pada hari Jumaat sebelum waktu pemotongan ke kawasan penghantaran Express Post Sabtu yang ditentukan di negeri anda *. Sebilangan besar penghantaran akan dilakukan pada hari Sabtu antara jam 9:00 pagi dan 1:00 petang

Bagaimana amazon menyampaikan pada hari Ahad?

Tidak seperti e-mel tradisional, Amazon menyampaikan pakej setiap hari, termasuk hari Ahad. Sekiranya anda memilih untuk menghantar bungkusan itu ke Amazon Locker, ia juga akan dihantar pada hari Ahad. Amazon telah melakukan ini dengan bekerjasama dengan UPS dan Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

S: Adakah USPS dihantar pada jam 9 malam?

Menurut maklumat yang tersedia terus dari Perkhidmatan Pos Amerika Syarikat, tetingkap penghantaran "standard" untuk surat yang dibawa oleh pegawai USPS adalah jam 8:00 pagi setiap pagi hingga 5:00 petang setiap malam. Namun, pada hakikatnya, tetingkap penghantaran ini sedikit lebih terbuka.

Q: Adakah pusat pengedaran USPS beroperasi 24 jam sehari?

Kemudahan menyusun / mengagihkan? Sebilangan besar mereka dikendalikan 24 jam sehari, 7 hari seminggu. Lori juga beroperasi 24 jam sehari, 7 hari seminggu.

S: Adakah USPS Benar-benar Menghantar Pukul 8 Malam?

Sekiranya bungkusan dihantar selepas jam 8 malam, perkhidmatan pos menganggapnya sebagai kegagalan. Oleh itu, ada keadaan khas di mana surat dan / atau bungkusan anda boleh dihantar pada / selepas 8 malam. Hari bekerja biasa adalah 8 pagi hingga 4:30 petang. Jumlah surat dan bungkusan tidak sama setiap hari.

S: Bagaimana jika USPS tidak dihantar tepat pada waktunya?

Sekiranya surat Priority Mail Express anda tidak dihantar pada masa yang dijamin, anda boleh meminta bayaran balik di USPS.com . Bayaran balik tidak akan diproses lagi di lokasi pejabat pos.

S: Pukul berapa USPS mula disusun?

Normally, the machine will start sorting emails around 1 pm and will not stop until the job is finished. The time the machine normally shuts down varies widely, depending on the volume of mail for the day.

Q: How long is the USPS shift?

The average shift is 8 hours. Casing mail (tidy) 2-3 hours, 5 hours on the street.

Q: Can I follow the USPS live?

Does USPS have live tracking? Currently, it is not possible to track packages in real-time. You can only track the package every time it is scanned.

Q: Why is the USPS so late?

Employee absenteeism due to a pandemic, an unprecedented increase in more labor-intensive parcel delivery, and years of the postal network as the USPS worked to fix these issues and court orders eventually blocked full implementation. The delay continued due to the problem.

Kesimpulannya

We believe you have all the answers to your question does USPS Deliver on Sunday?. The USPS is working on Sunday. But only Amazon Packages and Priority Express Mails are delivered on Sundays. Also some post offices are only open for a few important tasks.