Apa yang dimaksudkan dengan Domino's Brooklyn Style? Domino's Brooklyn Style sebenarnya adalah frasa yang diperkenalkan oleh Domino's pada tahun 2006 yang merujuk kepada pizza gaya tipis tertentu yang dibuat oleh Syarikat Domino. Gaya Brooklyn pada dasarnya adalah istilah tradisional yang menunjukkan bagaimana penduduk Brooklyn menikmati makanan mereka. Gaya Brooklyn yang digunakan oleh Domino's merujuk kepada pizza kualiti uniknya yang dibuat dengan kerak nipis halus. Pizza mempunyai kerak yang jauh lebih renyah kerana rasa tepung jagung yang dimasak di samping pizza ketika sedang dibuat.

Apa yang dimaksudkan dengan Domino's Brooklyn Style?

:arrow_forward: Istilah 'Brooklyn Style Pizza' dicipta pada tahun 2006 oleh Domino Pizza Syarikat . Domino's Pizza Company memegang kedudukan yang signifikan ketika datang ke pengeluaran pizza terbaik dan berkualiti di seluruh dunia.

Frasa 'Brooklyn Style Pizza' digunakan untuk menggambarkan pizza yang disediakan dengan cara di mana penduduk Brooklyn terbiasa menyiapkan makanan mereka.

Brooklyn Style Pizza mempunyai kombinasi keju mozzarella dan provolone, serta menyediakan pilihan topping kepada pelanggan, sama ada sosis Brooklyn Style atau pepperoni.

:arrow_forward: Pelanggan dengan nama Brooke, Lynn, Marty atau yang lain boleh menikmati Pizza Gaya Brooklyn yang besar hanya dengan harga $ 9,99.

Didirikan pada tahun 1960, Domino's telah mencapai posisi yang luar biasa di seluruh industri pizza kerana pengiriman pizza yang cepat dan baik.

Antara lain-lain jenis Pizza yang dihasilkan oleh Domino Syarikat , Brooklyn Style Pizza mempunyai kepentingan dan nilai. Brooklyn Style Pizza dibuat dengan usaha yang tinggi dan mengikut kehendak orang ramai.

:arrow_forward: Brooklyn Style Pizza mempunyai keistimewaannya bahawa keraknya lebih nipis dibandingkan dengan kerak pizza lain yang dihasilkan oleh Domino's.

Brooklyn Style Pizza juga jauh lebih renyah dibandingkan dengan pizza lain kerana alasan bahawa tepung jagung dalam kerak nipisnya dimasak di samping pizza ketika sedang disiapkan.

Ringkasan:

Pizza Domino's Brooklyn Style mempunyai kerak yang lebih nipis, renyah, goreng, dan renyah dibandingkan dengan kerak pan-pizza yang biasanya dibuat di rumah kerana alasan bahawa tepung jagung dalam pizza dimasak di samping pizza ketika sedang dibuat.

ciri-ciri Domino's Brooklyn Style Pizza
Logo laman web 'Pergi besar atau pulang'
Sama seperti Pizza Gaya New York
Saiz / bentuk untuk makan Pizza dihiris segitiga
Doh sedikit
kerak bumi Lebih rangup, lebih nipis, goreng, lebih rangup
Topping Sos mozzarella dan tomato
Bilangan kepingan Biasanya 6

Sejarah di sebalik Domino's Brooklyn Style:

:heart: Terdapat sejarah panjang Syarikat Domino's Pizza dalam industri pizza. Ini sejak tahun 2006, ketika datang ke pengeluar pizza terbaik, Domino's Pizza Company memegang posisi yang luar biasa di seluruh industri Pizza kerana gaya Pizza Brooklyn yang luar biasa.

Oleh kerana nama 'Brooklyn' itu sendiri menyatakan sifatnya, syarikat Domino membuat pizza menggunakan gaya Brooklyn.

Seseorang boleh mengharapkan pizza Domino memberikan kerak yang melekit dan padat tetapi gaya Brooklynnya menawarkan kerak pai nipis yang tidak dijangka yang boleh menjadi renyah juga kerana percikan tepung jagung yang berat di bahagian bawah pai dan jauh lebih ringan berbanding dengan kerak pizza buatan tangan.

Apakah maksud frasa 'Domino's Brooklyn Style Pizza'?

:pencil2: Domino ini syarikat beroperasi dengan logo "Go besar atau rumah go" yang penerangan yang sempurna produknya. Brooklyn Style Pizza yang berkualiti tinggi memberitahu pelanggan mengapa ia sangat dihargai di seluruh dunia.

Sebagai wakil pizza gaya New York, pai Domino's Brooklyn Style menyerlahkan potongan yang lebih besar daripada biasa yang membolehkan pelanggan membuat pizza mereka dan menghargainya seperti penghuni Big Apple.

Pizza gaya Brooklyn mempunyai lapisan luar yang dilanjutkan dengan tangan yang ditarik ke peregangan yang paling langsing. Ini mempunyai hiasan biasa, cheddar, dan saus untuk pizza.

Rupa-rupanya yang tipis, kerak Brooklyn Style Pizza tetap boleh dikunyah dan boleh dilipat pada separuh. Juga, seseorang boleh memakannya secara normal seperti cara makan New York Pizza.

Setiap pizza Brooklyn Style terutamanya dipotong menjadi enam segitiga utama, sehingga seseorang dapat dengan mudah melapisi setiap potongan dan memakannya seperti New Yorker yang asli.

Adakah Syarikat Domino mengeluarkan Gluten Pizza Bebas Gluten?

:pencil2: Kerak Pizza Bebas Gluten dibuat dengan ketiadaan tepung gandum, namun ia sebenarnya mempunyai setiap pelekap yang penting agar enak. Syarikat mempunyai tujuan yang tinggi untuk membuat setiap Pizza dengan tahap kesempurnaan.

Brooklyn Style Pizza berbeza dengan yang dilempar tangan dengan cara yang tidak mempunyai konsistensi likat atau melekit yang terdapat dalam pizza yang dilemparkan dengan tangan. Semua perkara yang dipertimbangkan, ini adalah pizza yang sangat ringan dengan konsistensi tebal dan lembut dan memberikan rasa yang lebih segar.

Brooklyn Style Pizza juga lebih ringan daripada pizza buatan tangan. Seseorang boleh benar-benar melapisi pizza Brooklyn seperti orang New York yang asli.

Apa yang istimewa dalam Brooklyn Style Pizza di Domino's?

:pencil2: Biasanya, rasa pizza gaya Brooklyn Domino akan berubah sangat bergantung pada perasa dan sos yang digunakan di dalamnya. Kerak Gaya Brooklyn lebih nipis dan lebih renyah, tetapi tidak semestinya segar seperti kerak Crunchy Thin rantai.

Tidak sama dengan penutup pizza Hand Tossed, Domino, Pizza Brooklyn Style tidak disediakan dengan bawang putih dalam ramuannya.

Daripada kerak melekit yang mungkin digunakan untuk mengambil pizza Domino, pai Brooklyn Style secara tidak dijangka lebih tipis, cukup segar (terima kasih banyak untuk pembersihan tepung jagung yang bebas di pangkalan luar), dan jauh lebih ringan dan lebih lembut daripada penutup rantai "Teladan Tangan".

Pengetahuan penting mengenai Domino's Brooklyn Style Pizza:

:pencil2: Domino's, yang pada mulanya memulakan penjualan pai Brooklyn Style di hampir 5,100 kedai di Amerika Syarikat , merancang pizza untuk mencerminkan apa yang diperoleh kebanyakan orang New York ketika mereka pergi memotong.

Lapisan luar diperpanjang lebih langsing daripada pizza Domino standard, dan tepung jagung yang juga dimasak bersama pizza memberikan kesegaran tertentu.

Walaupun pizza gaya Brooklyn lebih langsing dan rangup, pizza yang dilemparkan dengan tangan lebih tebal dengan lapisan luar yang kenyal.

:pencil2: Brooklyn Style Pizza pada mulanya diperkenalkan oleh Domino's untuk memberikan kelebihan gaya Brooklyn yang sama kepada warga New York yang biasanya mereka dapatkan dengan memakan Pizza yang dilemparkan dengan tangan. Organisasi ini pada dasarnya memperdagangkan pizza New York ke pelbagai tempat di Amerika.

Memang rasanya dan jauh lebih enak daripada Domino's standard. Dengan garis panduan pizza masa kini, ia adalah pai yang lebih rendah. Penutup dinilai pada 3, sementara cheddar dan sos dinilai pada 5, dan pepperoni pada kadar 6.

Penutup adalah kunci; Secara amnya, pizza gaya Brooklyn Domino memperoleh penilaian keseluruhan 4.

Selalunya orang berdebat mengenai penggunaan sama ada pizza New York yang standard dan terkenal atau jenis pizza domino yang dilemparkan dengan tangan.

Piza gaya Brooklyn biasa tidak padat untuk individu yang sudah berumur kerana ukuran lemak yang banyak. Individu yang mempunyai masalah kesihatan diarahkan untuk berhati-hati dengan item yang mengandung zat tinggi lemak.

Penyediaan Domino's Brooklyn Style Pizza:

:pencil2: Pan Pizza sama ada lebih nipis atau lebih tebal daripada Brooklyn Style Pizza dan biasanya disediakan dalam kuali yang cukup dalam untuk membuat pizza seumpamanya.

Minyak yang digunakan untuk melumasi kuali menjadikan bahagian bawah dan sisi kerak pizza pan lebih rangup dan digoreng. Pada tahun 1960-an, Pizza Hut mempopularkan gaya pizza yang tebal dan tipis dan gaya ini biasanya yang kita anggap ada dalam pan pizza.

Domino's Brooklyn Style dirancang untuk mengambil apa yang kebanyakan orang menjangkau pizza gaya New York. Kerak pizza gaya Brooklyn menyerupai jenis pizza tipis yang dihasilkan oleh tangan dan lain-lain yang dihasilkan oleh rantai pizza di New York.

Potongan pizza berbentuk segi tiga berbentuk Brooklyn diturunkan secara kritis sehingga orang dapat menindihnya seperti cara mereka menikmati makan pizza gaya New York.

Adakah Gaya Domino's Brooklyn boleh diterima?

:arrow_forward: Memang, rasanya dan jauh lebih enak daripada Domino yang biasa. Dengan garis panduan pizza hari ini, ia adalah pai yang mengecewakan.

 • Lapisan luar dinilai pada 3
 • Keju dan sos pada kadar 5
 • Pepperoni pada kadar 6.

Pesaing dalam rangkaian pizza:

 • Domino menawarkan pelanggannya untuk mencuba pizza berat dengan tiga topping di atasnya hanya dengan tujuh dolar.
 • Pizza Hut dapat memberikan pelanggannya pizza yang berat dengan dua topping tebal hanya dengan tujuh dolar.
 • Pesaing ketiga dalam rangkaian membuat pizza berkualiti terbaik adalah Papa John's. Ia menawarkan pelanggan untuk mencuba pizza topping dengan memberikan potongan dua puluh peratus di atasnya, yang harganya sekitar sebelas dolar.

Domino's Brooklyn Style diharapkan dapat mengambil apa yang kebanyakan orang hanya menjangkau pizza gaya New York.

Kerak pizza gaya Brooklyn domino mempunyai kelebihan daya saing untuk membuat pizza berkualiti tinggi dengan kerak nipis. Pemotongannya berkurangan sehingga orang dapat menindihnya - anda tahu, seperti yang berlaku di New York.

Perbandingan antara Thin Crust Pizza dan Domino's Brooklyn Style Pizza:

:arrow_forward: Domino's menawarkan sebilangan besar kerak pizza dari mulai nipis hingga kerak tebal. Keraknya lebih nipis jika dibandingkan dengan pizza pan buatan sendiri sementara lebih tebal daripada pizza yang mempunyai kerak yang lebih rangup dan renyah.

Pizza buatan tangan yang ditawarkan oleh Domino's disediakan menggunakan minyak bawang putih sebagai ramuan penting. Pizza gaya Brooklyn yang ditawarkan oleh Domino's dihiris segitiga yang dapat dilapisi sehingga pelanggan dapat menikmatinya sama seperti cara mereka menikmati makan pizza jenis New York yang lain.

:arrow_forward: Pilihan Penyampaian dan Pengambilan - 60 tinjauan Domino's Pizza "Domino's mempunyai usaha mempublikasikan baru ini di mana mereka meneruskan berkenaan dengan seberapa baik pizza mereka pada masa ini, dan bahawa mereka sepenuhnya mengubah interaksi.

Malah, walaupun individu yang telah merasakan pizza Domino, mereka telah menyatakan perkara yang bermanfaat. Untuk mendapatkan rasa pizza Domino dan mengetahui kualiti yang harus dicuba.

Orang yang suka pizza tahu betul bahawa Domino's membuat sebahagian daripada pizza terbaik Brooklyn. Sandwic yang disediakan kompor, sayap ayam, pasta, dan sayur-sayuran hijau campuran juga disertakan dalam menu.

:arrow_forward: Pada tahun 2008, Domino mula menambah menu dengan makanan bukan pizza dan telah menjadi salah satu tempat makan sandwic terbesar di Brooklyn.

Pizza gaya Brooklyn di luar dari organisasi pizza Domino adalah salah satu nama utama sehingga penciptaan pizza lama menjadi perhatian dan ungkapan pizza gaya Brooklyn diciptakan pada tahun 2006. Menu Lihat menemui kawasan yang mengesan pesanan.

Sekiranya seseorang mempunyai keperibadian yang suka bertualang maka dia mungkin benar-benar mengambil bahagian dalam pizza gaya Brooklyn.

Mengenai Domino:

:heart: Domino sendiri telah berubah secara meluas sepanjang jangka panjang dan pada tahun 2012 mereka menukar nama mereka lagi dari Domino's Pizza, Inc., menjadi Domino's secara eksklusif.

Perubahan ini dibuat untuk mencerminkan giliran acara, terutamanya memandangkan pelbagai jenis menu yang kini dapat diakses.

:heart: Domino "besar" adalah pai kecil 14 ". Domino menawarkan pelanggannya kerak dalam empat gaya yang berbeza:

 • Kerak yang dilemparkan dengan tangan,
 • Kerak pizza Pan Buatan Tangan,
 • Kerak nipis yang rangup,
 • Kerak Gaya Brooklyn, dan
 • Kerak pizza Bebas Gluten.

Ulasan Awam mengenai Domino's Brooklyn Style Pizza:

:arrow_right: Orang-orang telah memberikan pandangan yang memuaskan dan baik setelah mencuba pizza berkualiti tinggi yang ditawarkan oleh Domino's. Beberapa ulasan yang paling luar biasa diberikan di bawah:

 • Pizza New York yang Hebat!
 • Semua orang mesti mencuba acar goreng
 • Semuanya baik-baik saja dan mereka telah mencapai kesempurnaan dalam membuat pizza keju berkualiti tinggi

Domino's, yang mula menjual pai Brooklyn Style di 5,100 kedai Amerika Syarikat beberapa waktu yang lalu, merancang pizza untuk menyalin apa yang diperoleh kebanyakan orang New York ketika mereka pergi memotong.

Lapisan luar diperpanjang lebih langsing daripada pizza Domino standard, dan tepung jagung yang dimasak ke dalam penutup memberikan lebih segar.

:pencil2: Brooklyn Pizza Co. menyajikan pizza gaya Brooklyn terhebat di wilayah Indian Shores. Dengan pelekapan baru kami yang sangat baik dan keazaman yang luas, seseorang akan memastikannya penuh dan ceria.

Ringkasan :

Pizza gaya Domino's Brooklyn, dengan kerak halus yang lebih enak disukai di seluruh Amerika Syarikat . Seseorang boleh melapisi kepingan sehingga mereka dapat memberikan pizza tradisional New York dan dimakan dengan cara yang sama seperti pizza New York yang dimakan.

ciri-ciri Kualiti Brooklyn Style Pizza oleh Domino's
rasa Bergantung pada topping
Kerak bumi Kurang lebih renyah daripada pilihan kerak Tipis
Hiaskan bawang putih Tidak diungguli, tidak sama dengan yang dilemparkan dengan tangan
Kuantiti keju Kurang berbanding dengan pizza yang dilemparkan dengan tangan
harga Hampir 9 dolar
Harga pizza yang sangat besar Hampir 11 dolar
Enam keping mengandungi jumlah pemakanan 415 kalori

Soalan Lazim (Soalan Lazim):

Orang ramai bertanya mengenai gaya Domino's Brooklyn. Beberapa soalan dan jawapannya diberikan di bawah:

1. Adakah orang sangat menyukai gaya Domino's Brooklyn?

Ya! Orang suka gaya Domino's Brooklyn kerana kuah enak yang dicurahkan ke atas kerak dan bahan-bahan lain yang berkaitan dalam penyediaannya. Peringkat keseluruhan pizza gaya Domino's Brooklyn adalah seperti berikut:

 1. Kerak pizza memperoleh penilaian 3
 2. Keju dinilai pada 5
 3. Sosnya juga diberi kadar 5
 4. Kadar pepperoni yang digunakan dalam pizza gaya Brooklyn adalah 6.

Oleh kerana kerak pizza gaya Brooklyn selalu menjadi elemen terpenting dalam pizza, pizza gaya Brooklyn Domino juga diberi kadar 4 yang lebih dekat dengan kerak.

2. Apakah perbezaan utama antara pelbagai jenis kerak yang ditawarkan oleh Domino?

Kerak pizza Hand Tossed lebih ringan daripada pizza Handmade Pan, tetapi lebih tebal daripada pizza goreng segar. Kerak Tangan dilambung ke ukuran yang disukai. Semasa pizza disediakan, lapisan luar ini dihiasi dengan campuran minyak bawang putih.

3. Kerak apa yang paling disukai di Domino's?

Kerak Gandum yang lebih nipis

Variasi lain yang luar biasa ialah Wheat Thin Crust Pizza. Penutup semacam ini adalah pilihan yang luar biasa bagi setiap orang yang suka menikmati pizza Domino yang lazat sambil mengekalkan diet mereka. Bahagian luar ini lebih ringan, lebih baik, dan enak.

4. Jenis Domino's pizza mana yang ditawarkan dalam kotak hitam?

Pizza dimasak dalam kuali

Pan pizza kini ditawarkan dalam saiz sederhana sahaja. Tidak ada pizza kecil atau besar yang terdapat dalam senarai menu yang ditawarkan oleh Domino's. Pizza pan ditawarkan dalam kotak hitam yang indah dan dihiasi oleh Domino's yang menarik perhatian pelanggannya.

5. Senaraikan sebilangan pizza yang paling diminati oleh Domino's?

 • Pizza Margherita

 • Piza BBQ Ayam

 • Pizza Pepperoni

 • Pizza Daging Kekasih

 • Pizza Hawaii

6. Mana yang paling suka, pizza yang dilemparkan dengan tangan atau yang mempunyai kerak nipis?

Kedua-dua jenis pizza mungkin memasukkan unsur yang serupa untuk penyesuaiannya. Walau apa pun, pizza buatan tangan (Neapolitan) biasa mempunyai kerak yang lebih langsing. Semua perkara yang dipertimbangkan, ia mengekalkan hiasan yang lebih sedikit dan menggunakan keju dalam jumlah yang lebih rendah. Piring pinggan (buatan tangan) dapat mengatasi lebih banyak pemasangan kerana lapisan luarnya yang lebih tebal.

7. Senaraikan beberapa pizza paling sedap yang mempunyai rasa unik seperti yang ditawarkan oleh Domino's?

 • Pizza Bayam Feta dan Domino

 • Ladang Bacon Ayam Cali

 • Pizza Ayam Memphis BBQ

 • Pizza Veggie Pasifik

 • Pizza Pesta ExtravaganZZA

 • Domino's Cheeseburger Pizza

 • Pizza Ayam Kerbau Domino's

8. Apa pizza yang paling diminati oleh pelanggan Domino?

Pepperoni berperanan sebagai pizza yang paling terkenal. 36% individu yang mengagumkan meminta pepperoni untuk pizza mereka, seperti yang ditunjukkan dalam penyelidikan yang dilakukan oleh peguam perniagaan Brian Roemmele. Roemmele menyiasat maklumat lokasi runcit dari 604 kawasan pizza di seluruh Amerika Syarikat .

9. Namakan pizza yang hebat dengan tiga topping?

 • Pepperoni, Cendawan dan Lada Pisang

 • Lada, Sosej dan Lada Pisang

 • Pepperoni, Zaitun Hijau dan Bacon

 • Sosej, Cendawan dan Zaitun Hijau

 • Cendawan, sosej dan pepperoni

 • Ham, Cendawan dan Lada Hijau

 • Sosej Itali, Zaitun Hitam dan Hati Artichoke

 • Pepperoni, Cendawan dan Lada Hijau

 • Bacon, Nanas dan Cendawan

10. Apakah yang dimaksudkan dengan rancangan asal dan tradisional?

Oleh Rancangan asal, yang Pizza Hut Syarikat

merujuk kepada pizza makanan yang lebih rangup dan berperisa yang sebenarnya dibuat dengan menggabungkan keju dengan sos. Rancangan pizza tradisional merujuk kepada cara pembuatan pizza yang biasanya mengabaikan kerak menjadi lebih nipis.

Kesimpulan:

Istilah 'Domino's Brooklyn Style' diperkenalkan pada tahun 2006, ketika syarikat itu memulakan pizza gaya Brooklyn yang berkualiti tinggi.

Brooklyn Style Pizza yang ditawarkan oleh Domino's berbeza dengan pizza lain di rantai panjang yang luas kerana keraknya yang segar dan berair serta rasa berkualiti tinggi.

Domino's Brooklyn Style Pizza dibahagikan kepada bentuk segitiga halus sehingga pelanggan dapat memakannya dengan melapisi satu kepingan di atas yang lain dan dapat merasakan gaya New York yang murni.

Orang-orang sangat menyukai gaya Domino's Brooklyn dan telah memberikan ulasan yang luar biasa mengenai pizza yang ditawarkan dalam gaya ini.

Artikel berkaitan:

Pautan Berkaitan:

Domino's Brooklyn Style Pizza: Apa Yang Perlu Diketahui Sebelum Memesan

Laman web Domino menyebut tentang pizza Brooklyn Style, "Pergi besar atau pulang," yang merupakan penerangan yang cukup baik untuk item menu ini. Pizza Domino's Brooklyn Style, yang khas dari pizza gaya New York, mempunyai kepingan yang lebih besar yang membolehkan pengguna melipat pizza mereka dan memakannya seperti New Yorker yang sebenar.

Apa yang ada di pizza?

Topping pizza Domino's Brooklyn Style sama seperti New York City itu sendiri, tetapi kerak, bukan topping, inilah yang membezakan pai ini daripada yang lain di menu. Domino mengesyorkan bermula dengan pilihan sos tomato dan mozzarella standard di laman webnya, tetapi pengguna dapat menyesuaikan pizza mereka mengikut kehendak mereka.

Seperti apa rasa pizza Domino's Brooklyn Style?

Secara semula jadi, rasa pizza gaya Brooklyn Domino akan sangat berbeza berdasarkan topping dan sos yang anda gunakan. Kerak Gaya Brooklyn nipis dan garing, tetapi tidak mempunyai kerak kerak Crunchy Thin rantai. Gaya Brooklyn tidak dibumbui dengan bawang putih seperti kerak pizza Hand Tossed klasik Domino.

Berapa harga pizza?

Pizza Brooklyn Style yang besar dari Domino's akan memberi anda $ 9.99, sementara yang lebih besar akan memberi anda $ 11.99. Besar untuk tiga hingga lima orang, menurut laman web Domino, dan yang besar bagus untuk lima hingga enam orang. Tidak ada banyak tawaran di luar sana yang dapat dibandingkan dengan harga per hidangan.

Adakah pizza Domino's Brooklyn Style berkhasiat?

Pizza Brooklyn Style yang sangat besar dengan sos marinara dan kuantiti keju biasa mempunyai 2,490 kalori, yang bermaksud setiap enam keping mempunyai sekitar 415 kalori, menurut Panduan Pemakanan Domino. Terdapat 1,620 kalori dalam ukuran besar, atau 270 kalori setiap keping. Perlu diingat bahawa ini adalah kepingan yang cukup besar, jadi pizza Domino's Brooklyn Style tidak begitu berbeza dengan persembahan rantai yang lain dari segi nutrien.

Sebab Sebenar Domino Mengubah Resipi Pizzanya

Persaingan untuk dinobatkan sebagai rantai pizza besar terbaik di Amerika Syarikat adalah sengit. Terdapat penggemar Papa John's, Little Caesar's, dan, mungkin yang paling bersemangat, pizza Domino. Pai yang tiba di dalam kotak dengan lambang permainan merah dan biru ikonik, menurut yang terakhir, banyak yang dapat dinikmati. Mungkin kerana jangka masa penyampaian sepantas kilat. Mungkin itu adalah pilihan campuran dan padanan menu.

Pelanggan tidak berpuas hati dengan pizza Domino

Walaupun populariti semasa di kalangan penggemar pizza, Domino's tidak selalu mempunyai reputasi terbaik. Sebelum tahun 2008, Domino's terkenal dengan pizza "kardus kerak", yang dikritik karena tidak berperisa, hambar, dan kenyal, dengan saus yang terasa "seperti saus tomat" (melalui CNN).

Setiap Domino's Pizza, Peringkat Dari Terburuk hingga Terbaik

Atas sebab yang baik, orang sangat mementingkan pesanan pizza Domino mereka. Terdapat sekitar 34 juta cara berbeza untuk menyesuaikan pizza anda, menurut beberapa anggaran. Banyak perkara yang perlu diambil kira dan difikirkan, terutamanya jika anda membeli kumpulan dan bukan untuk persembahan solo. Di situlah pizza istimewa dari Domino masuk. Pai yang dicuba dan benar ini memuaskan (sebahagian besarnya) tanpa menambah beban kerana terlalu banyak pilihan.

Pizza Domino's Cheeseburger

Sekurang-kurangnya cheeseburger mesti mempunyai daging lembu, keju, dan roti. Ia hanya hamburger dengan keju di atasnya, menurut definisi Merriam-teknikal Webster. Oleh kerana, itu adalah pizza, versi cheeseburger Domino kehilangan bahan terakhir yang penting. Tetapi itu bukan sebab mengapa pizza cheeseburger berada di bahagian bawah senarai pizza istimewa ini.

Pizza Cheese Domino's Wisconsin 6

Ini hanyalah nama lain untuk pizza keju. Tidak ada yang salah dengan orang suci yang tidak mahu apa-apa selain keju di pizza mereka, tetapi Keju Wisconsin 6 tidak membawa apa-apa ke meja di luar tajuknya. Ini seperti papan keju, kecuali pada kerak pizza dengan saus tomat, anda terpaksa mengkonsumsi setiap keju yang ada sekaligus. Wisconsin 6 Cheese pada awalnya diperkenalkan pada tahun 2010 sebagai bagian dari barisan pizza American Legends, dan disajikan dengan siaran pers yang dengan berani bermula, "Cheese heads Unite!" Mozzarella, feta, provolone, cheddar, Parmesan, dan Asiago adalah antara ramuannya.

Pizza Pepperoni Ultimate Domino

Wisconsin 6 Cheese mengalami krisis identiti yang sama dengan pizza istimewa ini. Mengapa tidak memesan pepperoni tambahan jika anda mahukan pizza pepperoni dengan banyak pepperoni (atau jumlah pepperoni "paling", jika anda mahu)? Piza pepperoni sederhana biasa berharga $ 9,99 dari pembuat pizza Domino, dan pizza double pepperoni berharga $ 11,99 dari pembangun yang sama. Pizza Domino's Chicken Taco

Menurut siaran berita Domino mengenai pizza Chicken Taco, ia diperkenalkan ke dunia pada masa yang sama dengan pizza Cheeseburger dengan tujuan yang sama: untuk menyampaikan masakan popular yang bukan pizza, tetapi dalam format pizza . Yang satu ini, sebaliknya, tidak dilengkapi dengan sos saus tomat yang mengerikan.

Pizza Domino's Cali Chicken Bacon Ranch

Di dunia, terdapat dua jenis sandwic: yang lebih baik seperti pizza dan yang lain. Pizza Domino's Cali Chicken Bacon Ranch adalah yang terakhir, tetapi hanya sekadar. Pembalut, daging asap, ayam bakar ■■■■■■, tomato, dan campuran keju mozzarella dan provolone di atas pizza. Ini juga mempunyai kerak yang ditingkatkan provolone untuk menambah faktor keju. Cali Chicken Bacon Ranch dan banyak pizza khas Keju boleh menjadi nama yang lebih tepat.

Pizza Domino's Philly Cheese Steak

Steak pada pizza tidak selalu merupakan idea yang baik. Oleh kerana daging sukar digigit, anda mungkin perlu menyodok sisa bahagian itu ke mulut anda dengan garpu atau, lebih buruk lagi, tangan anda.

Piza Domino's Meat ZZa

Jangan tertipu dengan “z” berganda dalam nama; ini hanyalah versi Domino dari pizza penggemar daging klasik. Pai dibuat dari ham, daging lembu, sosej Itali, dan pepperoni (atau salami jika anda mahu). Orang yang mahukan pizza istimewa, sebaliknya, mesti membuat apa yang mereka ada kecuali mereka ingin membayar tambahan untuk topping tambahan. Dengan semua yang disertakan dengan MeatZZa, masih banyak pilihan.

Pizza Veggie Pasifik Domino

Mungkin anda mahukan salad dan pizza pada masa yang sama. Sekiranya demikian, pizza Pacific Veggie Domino adalah pizza vegetarian untuk anda, kerana pai istimewa ini hampir seperti salad di atas pizza. Dihiasi dengan campuran keju mozzarella, feta, dan provolone, serta cendawan, bawang, paprika merah panggang, zaitun hitam, bayam, tomato dadu, dan sos tomat Robust Inspired yang terkenal.

Pizza Domino's Deluxe

Pepperoni, sosis Itali, lada hijau, jamur, bawang, dan keju mozzarella semuanya termasuk dalam pizza Domino's Deluxe. Pizza Deluxe pada dasarnya adalah versi istimewa dari pizza khas ExtravaganZZa. Anggap ia sebagai ExtravaganZZa-lite bagi mereka yang tidak yakin bahawa mereka ingin pergi sepenuhnya. The Deluxe, sebaliknya, adalah mesin hit.

Piza Domino's Honolulu Hawaii

Beberapa perkara akan membangkitkan kumpulan penggemar pizza tertentu seperti menyatakan ketaatan kepada pizza Hawaii (yang pada awalnya ditubuhkan di Kanada oleh pendatang Yunani, tetapi itu kedai lain). Untuk kombinasi rasa manis dan masin, gaya tidak mendapat pujian yang cukup.

Pizza Domino's Memphis BBQ Chicken

Anda harus mengagumi komitmen Domino untuk pizza khas berasaskan ayam. Topping bukan tradisional termasuk ayam, menurut firma itu, pertama kali diperkenalkan di California pada tahun 1980-an sebagai "California Pizza." Walaupun Domino tidak berusaha menipu sesiapa pun dan memahami bahawa jenis topping ini "diejek oleh beberapa orang yang membersihkan pizza", anda tidak boleh menolak citarasa anda sebagai kombinasi rasa baru hanya untuk tradisi.

Pizza Domino's Buffalo Chicken

Sekiranya anda tidak perasan sebelumnya, ketika Domino membuat pizza istimewa, ia akan menggantikan sosnya terlebih dahulu. Pergerakan ini masuk akal kerana variasi sos mengubah penampilan, rasa, dan rasa. Pizza istimewa Buffalo Chicken adalah lazat, tetapi tidak dalam arti khas kata.

Pizza Domino's Spinach dan Feta

Pai putih ada kerana: ia sangat baik. Sos tomato memang hebat, tetapi pai putih ada kerana: ia enak. Pizza Domino's Spinach & Feta sukar ditandingi ketika datang ke pizza tanpa daging. Sos Alfredo yang berkrim menggantikan sos merah, dan painya dilengkapi dengan keju feta, Parmesan, Asiago, dan provolone, serta bayam (nota Domino bahawa ia menggunakan bayam muda daripada tua untuk rasa manis).

Pizza Domino's ExtravaganZZa

Ini adalah pizza sinki dapur yang sangat baik untuk individu yang tidak dapat memutuskan apa yang akan dimakan. Tentu, ia tidak akan mempesonakan anda dengan gabungan rasa yang sempurna, tetapi ia akan berjaya, dan dapat dilakukan dengan baik. Pepperoni, ham, sosis Itali, daging lembu, bawang, lada hijau, cendawan, zaitun hitam, dan mozzarella tambahan semuanya terdapat di pizza Domino's ExtravaganZZa.

Soalan Lazim

Apa itu Gaya Domino's Brooklyn?

Hasil gambar untuk gaya Domino's brooklyn

Pizza yang dilemparkan dengan tangan itu bergetah dan lebih enak daripada pizza gaya Brooklyn. Sebaliknya, ia adalah pizza yang sangat nipis dengan kerak yang lebih rangup dan kerak yang kurang sedap. Selain itu, pizza gaya Brooklyn lebih ringan daripada pizza yang dilemparkan dengan tangan. Seperti New Yorker yang asli, anda boleh melipat pizza Brooklyn.

Adakah Dominos Brooklyn Style baik?

Daripada kerak yang melekit dan doh yang diharapkan dari penghantaran pizza Domino, kerak pai Brooklyn Style sangat tipis, agak garing (kerana percikan tepung jagung yang liberal di bahagian bawah kerak), dan jauh lebih ringan dan lebih kering daripada rantai " Kerak Tangan Tangan Klasik.

Apakah gaya Brooklyn vs hand yang dilemparkan?

Gaya Brooklyn tidak dibumbui dengan bawang putih seperti kerak pizza Hand Tossed klasik Domino. Pizza Gaya Brooklyn dilengkapi dengan lebih sedikit keju daripada pilihan Hand Tossed, menurut Bacino's Pizza, tetapi anda mungkin selalu meminta lebih banyak keju untuk mengimbangi.

Apa itu Domino's New York Style Pizza?

Kerak besar yang dilemparkan dengan tangan adalah kunci untuk pizza gaya New York yang ideal. Ia mestilah nipis dan renyah di bahagian luar, tetapi lembut dan lentur di bahagian dalam. Keju mozzarella biasa adalah must-have, tetapi jangan takut untuk menambah pepperoni atau topping lain jika anda mahu.

Kesimpulannya

** The Wheat Thin Crust Pizza adalah pilihan lain yang sangat baik. Jenis kerak ini sangat sesuai untuk individu yang ingin menikmati pizza Domino yang lazat sambil menjamu selera mereka. Kerak ini lebih sihat, ringan, dan lebih beraroma. **

Pada masa ini tidak ada pilihan pizza pan besar atau kecil, hanya sederhana. Pizza dibungkus dalam kotak hitam berkilat yang pasti menarik perhatian. Ini dihiasi dengan garis-garis yang memuji kelebihan kandungannya, seperti kotak Domino yang lain.