Bayaran pendahuluan,

Definisi Bayaran Pendahuluan:

 1. Deposit niat baik yang dibuat oleh pembeli untuk menegaskan komitmennya untuk menyelesaikan perjanjian tersebut. Dalam perjanjian gadai janji, wang pendahuluan adalah perbezaan antara harga pembelian harta tanah dan jumlah pinjaman gadai janji. Juga dipanggil wang bersungguh-sungguh atau wang hadapan.

 2. Wang pendahuluan adalah jenis pembayaran, sering dalam bentuk tunai, yang dilakukan pada peringkat awal pembelian barang atau perkhidmatan yang mahal. Pembayaran mewakili peratusan harga pembelian penuh. Dalam beberapa kes, wang pendahuluan tidak dapat dikembalikan sekiranya kesepakatan itu gagal kerana pembeli. Dalam kebanyakan kes, pembeli membuat pengaturan pembiayaan untuk menampung baki jumlah yang terhutang kepada penjual.

 3. Sebagai contoh, banyak pembeli rumah membuat bayaran pendahuluan dari 5% hingga 25% dari jumlah nilai rumah, dan bank atau institusi kewangan lain menanggung baki kos melalui pinjaman gadai janji. Bayaran pendahuluan untuk pembelian kereta juga sama.

 4. Pembayaran awal dibuat apabila sesuatu dibeli secara kredit.

Sinonim Bayaran Pendahuluan

Bayaran pendahuluan, Pembayaran sebahagian, Bayaran pendahuluan, Prabayar, Ansuran, Keselamatan, Penyimpan, Ikrar, Stake

Bagaimana menggunakan Bayaran Pendahuluan dalam ayat?

 1. Semakin banyak yang anda dapat meletakkan wang pendahuluan, semakin rendah pembayaran bulanan anda sepanjang pinjaman anda.
 2. Pemberi pinjaman mungkin memerlukan jumlah yang berbeza-beza sebagai uang muka (serendah 3.5% dan setinggi 50% di Amerika Syarikat), bergantung pada peminjam dan pembelian.
 3. Semakin banyak yang anda dapat meletakkan wang pendahuluan, semakin rendah pembayaran bulanan anda sepanjang pinjaman anda.
 4. Ia memerlukan simpanan mereka untuk membuat wang pendahuluan di sebuah rumah.
 5. Setelah memberikan wang pendahuluan kepada bank yang telah diimpikannya selama bertahun-tahun, wanita yang rajin itu tahu dia dengan senang hati akan bekerja berjam-jam sehingga dia dapat membayar baki pembayaran untuk memiliki rumah sepenuhnya.
 6. Pendahuluan adalah pembayaran yang dibuat sebagai sebahagian daripada pembelian besar pada tahap awal pengaturan pembiayaan.
 7. Semakin tinggi wang pendahuluan, semakin rendah pembayaran faedah yang akan ada pada baki pinjaman.

Makna Definisi Bayaran Pendahuluan & Wang Pendahuluan

Bayaran Pendahuluan ,

Apakah Definisi Bayaran Pendahuluan?

 1. Definisi sederhana Bayaran Pendahuluan adalah: Deposit adalah jenis pembayaran, biasanya secara tunai, yang dibuat pada pembelian awal produk atau perkhidmatan yang mahal. Pembayaran adalah satu peratus daripada jumlah harga pembelian. Dalam beberapa kes, jika transaksi gagal disebabkan oleh pembeli, wang tersebut tidak akan dikembalikan. Dalam kebanyakan kes, pembeli akan membuat pengaturan kewangan untuk membayar penjual.

  • Pendahuluan adalah pembayaran yang dibuat untuk pembelian besar pada peringkat awal perjanjian kewangan.
  • Semakin banyak anda membayar, semakin sedikit faedah yang anda bayar untuk baki pinjaman.
  • Pemberi pinjaman boleh memohon jumlah pendahuluan yang berubah-ubah, bergantung kepada peminjam dan pembeli (sekurang-kurangnya 3.5% dan hingga 50% di AS).

 2. Bayaran Muka merujuk kepada Apabila anda mendapat gadai janji, anda membayar yuran tetap untuk membeli rumah. Sekiranya anda membayar sekurang-kurangnya 20 dari harga rumah, anda tidak perlu risau untuk membayar insurans gadai janji peribadi, bonus yang melindungi pemberi pinjaman.

Makna Literal Bayaran Pendahuluan

Turun:

Maksud Turun:
 1. Dari (sesuatu) tinggi hingga rendah

 2. Setiap masa (jangka masa)

 3. Apabila pengalaman yang tidak diingini atau suasana negatif.

 4. Peluang untuk pasukan menggerakkan bola ke depan yang berakhir ketika bola menyerang pembawa atau bola di luar permainan. Sepasukan mesti menempuh jarak sekurang-kurangnya sepuluh meter dalam empat percubaan untuk mengekalkan bola.

 5. Disasarkan atau dipindahkan ke tempat atau lokasi yang lebih rendah.

 6. Tidak berpuas hati atau murung.

 7. Rosak sementara (dari sistem komputer) atau tidak tersedia.

 8. Tolong atau sokong seseorang.

Ayat Turun
 1. Tangga naik dan turun

 2. Astronomi melalui sosiologi

 3. Kekurangan ini tidak boleh terlalu negatif, kerana Texas pada umumnya tidak menggunakan alat canggih ketika melewati.

 4. Eskalator turun

 5. Baru-baru ini

 6. Maaf, tetapi komputer tidak berfungsi

 7. Pada tahap tenaga ini, hanya terdapat quark, elektron dan neutrino elektron di atas dan di bawah.

 8. Dia menundukkan kepalanya

 9. pekak

Sinonim Down

tumpukan, tidak berfungsi, percubaan, pukulan, dalam keadaan tidak baik, bufet, dengan semangat rendah, melemparkan ke tanah, tidak beroperasi, menangis, lebih rendah, tidak beroperasi, minum, dilemparkan, berat hati, sengsara, mekar, celaka, lebih rendah, kesesakan, kemalangan, hingga ke bawah, malapetaka

Bayaran:

Maksud Pembayaran:
 1. Perbuatan atau proses membayar atau menerima sesuatu atau sesuatu.

 2. Dibayar atau dibayar

Ayat Pembayaran
 1. Minta diskaun

 2. Penyelesaian awal 2,500

Sinonim Pembayaran

pelepasan, pengampunan, pelepasan, penyelesaian, jumlah, pembubaran, pengiraan, premium, pengiriman wang

Bayaran Pendahuluan ,

Apa maksud Bayaran Pendahuluan?

Biasanya antara 5 hingga 20 dan 20 harga pembelian harta tanah dibayar oleh pembeli rumah. Harga jualan selebihnya sama dengan jumlah pinjaman gadai janji.

Makna Bayaran Pendahuluan: Perbezaan antara harga pembelian harta tanah dan jumlah pinjaman. Bertanggungjawab menyediakan dana yang diperlukan untuk membayar balik pinjaman.

Makna Literal Bayaran Pendahuluan

Turun:

Maksud Turun:
 1. Ini merujuk kepada rasa (ragam) yogurt stabil yang berskala rendah dan mempunyai muatan elektrik 1/3. Dalam model standard, proton dan neutron terdiri daripada bahagian atas dan bawah.

 2. Di sisi atau pada kedudukan atau kedudukan yang lebih rendah, terutama di atas atau di atas tanah atau permukaan lain.

 3. Keamatan sisi, rendah atau tahap aktiviti.

 4. Kedudukan, mood atau keadaan yang lebih buruk atau lebih lemah atau di dalamnya.

 5. Secara bertulis atau bertulis.

 6. Asalnya atau di laman web (untuk pembayaran sebahagian).

 7. (Siling) dengan arus atau angin.

 8. (Dari bola atau pemain kawalan) meninggalkan permainan, biasanya kerana kemajuan telah berhenti.

Ayat Turun
 1. Skandal itu menjatuhkan kerajaan

 2. ambil nota

 3. Bayar 500 di muka dan selebihnya pada akhir bulan

 4. Pada musim sejuk Antartika, bajak penguin bayi sangat penting

 5. Garisan hijau halus di bawah

Sinonim Down

kejutan, pembalikan, pembalikan, sedih, tidak berpuas hati, bertindak, semasa, longkang, jatuh, imbibe, sedih, pembalikan nasib, tragedi, tingkat bawah, tidak berfungsi, menelan, putus asa, pukulan nasib buruk, mengatasi, mengetuk, menyelesaikan, tidak senang, sujud, cacat, bawa ke tanah