Maklumat hubungan Elon Musk disebutkan dalam artikel ini. Anda boleh menghubungi nombor telefon Elon Musk, menghubungi media sosial , atau anda juga boleh menghubungi pemilik Tesla melalui Tesla . Semua kaedah ditentukan di bawah. Terus membaca artikel ini untuk mengetahui mengenai maklumat hubungan Elon Musk.

Maklumat Perhubungan Elon Musk

:eight_pointed_black_star: Maklumat Perhubungan Elon Musk

Kaedah Hubungi Perincian
Nombor Telefon Elon Musk + 1-800-613-8840
Alamat E-mel Elon Musk [dilindungi e-mel] .
Twitter Elon Musk @elonmusk
Instagram Elon Musk @elonrmuskk
Facebook Elon Musk 19958149870
Nombor Perhubungan Elon Musk SpaceX + 1-310-363-6000
Nombor Perhubungan Elon Musk Tesla + 1-510-602-3960
Nombor Perhubungan syarikat Elon Musk Boring + 1-650-696-2550.

:eight_pointed_black_star: Arahan langkah demi langkah untuk menghubungi Elon Musk.

Elon Musk adalah penyokong kewangan terkenal di dunia, teknologi besar, VIP media sosial, jurutera, perancang moden, dan honcho kepala perniagaan. Dia membantu menubuhkan dan menubuhkan organisasi terbaik mutlak di planet ini melalui pembangunan dan pengembangan . Sebahagian daripadanya adalah Tesla, OpenAI, The Boring Company, SpaceX, dan Neuralink. Kerana prosedur kenaikan pangkatnya, organisasinya mendapat perkembangan yang sangat baik dalam urus niaga. Dia adalah individu yang paling boros di planet ini sekarang.

Kita harus melihat maklumat hubungan penting dari Elon Musk, termasuk alamat e - mel perniagaan , nombor telefon, nombor jalan, dan langit adalah had dari sana.

:small_red_triangle_down: Nombor Telefon Elon Musk

Untuk berbual dengannya di telefon, jika tidak terlalu banyak masalah, hubungi +1 800 613 8840. Harap jangan menjangka nombor / nombor selularnya sendiri secara terbuka di mana-mana laman web. Ini bertentangan dengan undang-undang keselamatan Amerika Syarikat. Jangan mengharapkan nombor kenalan individu Elon Musk di mana-mana halaman yang boleh diakses secara bebas.

:small_red_triangle_down: Alamat E-mel Elon Musk

Dia jauh lebih dinamik di Twitter. Dengan cara ini, ikuti dia di Twitter untuk mendapatkan kemas kini terbaru dan pengisytiharannya. Walaupun demikian, untuk pesanan perniagaan, silakan kirimkan mesej anda ke alamat e-mel perniagaan ini, [dilindungi e-mel] .

:small_red_triangle_down: Kediaman dan Rumah Elon Musk

Elon Musk tinggal di Los Angeles (California), Philadelphia (Pennsylvania), dan Texas. Kerana alasan perlindungan, kami tidak dapat mengungkap lokasi / tempat kediamannya . Walau apa pun, jangan tertekan, kita mesti melihat lebih banyak maklumat hubungan di hadapan!

:small_red_triangle_down: Alamat Surat Elon Musk Fan, Alamat Surat, dan Alamat Pejabat

Sebahagian besarnya, ia dapat diakses oleh komando pusat Tesla . Alamat pejabat dan nombor jalan Elon Musk adalah Tesla Inc., 3500 Deer Creek Road, Palo Alto 94304. Adakah anda ingin bertemu dengannya sebenarnya dan dekat dan peribadi? Sekiranya tidak terlalu banyak masalah, hantarkan surat permintaan ke pejabat korporat ini. Lokasi kem pangkalan Tesla juga boleh dianggap sebagai alamat surat peminat untuk peminatnya.

Oleh kerana tidak mungkin ada kaedah alternatif untuk menghubunginya. Adakah anda ingin memberinya permintaan yang besar untuk foto, kad, besbol, bola sepak , atau perkara lain? Sekiranya tidak terlalu banyak masalah, ambil gambar kerana kita tidak memikirkan kecenderungan penanda untuk peminatnya.

:eight_pointed_black_star: Menghubungi Elon Musk Di Media Sosial

Menghubungi Elon Musk Di Media Sosial

Elon Musk adalah hartawan perniagaan, penyokong kewangan, pereka, dan pencipta. Dia adalah pengarang dan CEO SpaceX dan penyokong utama Tesla. Anda mungkin perlu menghubungi Musk untuk berkongsi pertimbangan atau pertanyaan anda mengenai barang-barangnya. Anda mungkin juga perlu mendidiknya mengenai pemikiran atau penghargaan anda kerana tidak membahayakan tenaga ekosistem. Anda boleh menghubunginya dalam talian melalui Facebook, Twitter , dan laman Tesla. Anda juga boleh menghubunginya melalui surat kepada Lembaga Pengarah Tesla.

:small_red_triangle_down: Facebook Elon Musk

Dia juga mempunyai halaman Facebook yang berfungsi dengan nama "Elon Musk." Cari namanya di Facebook atau akses halaman Facebooknya di sini: Facebook . Anda kemudian akan dapat menghantar mesej atau komen kepada Elon Musk di halaman Facebooknya supaya dia dapat memahaminya.

Sebagai contoh, anda mungkin menyatakan, "Terima kasih, Mr. Musk, kerana sering memikirkan keperluan pembeli dan iklim." Atau anda mungkin menyatakan, "Mr. Musk, saya mempunyai pemikiran luar biasa untuk Tesla… ”. Tidak ada had orang di Facebook untuk mesej , jadi anda boleh memberikan komen anda selama yang anda mahukan. Sekiranya komen anda panjang lebar, anda boleh membahagikannya dengan memberi indentasi kepada anda adalah lebih mudah untuk difahami. Anda juga boleh memberi komen mengenai catatan yang dibuat oleh Musk di laman Facebooknya. Dia kemudian dapat membaca dengan teliti komen anda dan memberikan reaksi terhadapnya.

:small_red_triangle_down: Instagram Elon Musk

Antaramuka dengannya di Instagram @elonmusk atau aksesnya di sini: https://www.instagram.com/elonmusk/?hl=en . Anda memerlukan rekod Instagram untuk menghantar komen di akaun Instagram Musk. Anda kemudian dapat menyiarkan komen di mana-mana hadiahnya di Instagram di antara muka dengannya.

Anda juga boleh melabelkan Musk dalam catatan Instagram anda sendiri dengan meletakkan @elonmusk di segmen komen. Kemudian, pada ketika itu, ingat nota atau komen pendek untuk siaran anda.

:small_red_triangle_down: Twitter Elon Musk

Elon Musk dinamik di Twitter dan memeriksa rekodnya secara konsisten. Anda boleh tweet dia melalui pegangan Twitternya @elonmusk atau dengan masuk ke Twitternya di sini: https://twitter.com/elonmusk . Anda memerlukan rekod Twitter untuk tweet kepadanya. Untuk menge-tweetnya, tuliskan pesan di Twitter yang menggunakan 140 aksara atau kurang. Masukkan @elonmusk dalam mesej untuk dilabel dalam apa-apa tetapi perhatikan ketika anda tweet mesej anda.

Sebagai contoh, anda mungkin tweet, " @elonmusk Bilakah kita dapat mengharapkan model Tesla yang sederhana untuk pembeli?" atau " @elonmusk Terima kasih kerana mempertimbangkan iklim ketika anda membuat barang." Dia kemudian dapat membalas anda di Twitter dengan melabel pemegang Twitter anda dan menghantar mesej. Ikuti Musk di Twitter sehingga anda dapat terus mengikuti perkembangan tweetnya dan bergaul dengannya secara konsisten.

:eight_pointed_black_star: Apa maksud TWEETS ELON MUSK untuk PASARAN

Tahap media sosial tidak hanya mengubah cara individu menyampaikan dan mengambil maklumat. Mereka juga membenarkan orang perniagaan, orang, dan perusahaan mengatur dan berkongsi maklumat dengan cara yang ideal. Tahap mempunyai rancangan dan tujuan luar biasa dengan sorotan khusus yang diiklankan. Elon Musk telah memutuskan untuk menggunakan Twitter sebagai tahap kegemarannya. Dengan lebih daripada 50 juta penyokong Twitter dan jenama yang sedang berkembang, tidak mengejutkan siapa pun bahawa apabila hartawan menyatakan pandangannya di pentas sosial, individu menyesuaikan dan bertindak balas, demikian juga pasar.

Tweet Elon Musk memainkan peranan penting dalam memberi tenaga kepada perhimpunan wang digital baru bagi individu yang tidak ingat. Setelah pelbagai anggota pasaran utama mengikuti Musk untuk menerima Bitcoin sebagai teknik elektif untuk ansuran sambil menambahkan $ 1.5 Billion dalam mata wang digital ke laporan aset Tesla. Begitu juga, ini adalah tweet lain dari Musk yang memulakan banjir cepat demi kepentingan Dogecoin, yang membolehkan wang digital berasaskan gambar membanjiri sekitar 500% dalam tujuh hari.

:eight_pointed_black_star: 5 Cara untuk Berjumpa dengan Elon Musk

Petua Mesyuarat Elon Musk

Berikut adalah lima metodologi yang dapat meningkatkan kemungkinan kemajuan anda:

:small_red_triangle_down: Tajamkan mesej anda.

Sekiranya anda bersikap dingin dan meninggalkan mesej pesanan suara, kemungkinan besar anda akan menghabiskan masa anda. Individu yang dihuni tidak lagi memperhatikan mesej pesanan suara, dan lebih banyak individu muda tidak menggunakan mesej suara. Catatan: Sekiranya anda berusaha untuk mendapatkan penjaga VIP (seperti pentadbir atau pakar), semua yang anda lakukan harus diselaraskan ke arah penjaga, bukan ke arah VIP. Ini hanyalah smidgen yang lebih kacau namun prinsip serupa berlaku.

:white_square_button: Sekiranya anda menghantar pesanan, ketiadaan reaksi agak kerap kerana mesej anda adalah:

  1. Lama sangat

  2. Secara amnya adalah mengenai anda dan organisasi anda.

  3. Permintaan terlalu besar untuk komitmen.

Oleh itu, langkah awal anda adalah dengan membuat mesej yang lebih terhad (beberapa ayat), membuatnya mengenai sesuatu yang mustahak bagi VIP, dan meminta tanggungjawab yang paling tidak dapat difikirkan, serupa dengan jawapan YA / TIDAK pada e-mel anda. Pada ketika anda mendapat reaksi pertama terhadap e-mel anda yang sangat tajam dan dibuat, anda sedang dalam perbincangan dalam talian. Jadi, anda perlahan-lahan boleh memasuki perbincangan yang lebih mendalam dan selepas itu meminta telefon atau pertemuan rapat dan peribadi.

:small_red_triangle_down: Hantarkan buku yang ditingkatkan dengan susah payah.

Sekiranya anda telah menyusun dan mengedarkan buku (bukan buku digital), anda akan menghantarnya kepada VIP sebagai "kad panggilan". Walau bagaimanapun, penerbitan secara bebas adalah sangat semula jadi hari ini sehingga buku-buku tidak memerintahkan banyak pengaruh seperti yang mereka lakukan sebelumnya. Untuk memperburuk keadaan, menghantar buku kepada seseorang boleh jatuh seperti anda memberi mereka kerja sekolah.

Banyak orang, terutama VIP, mempunyai informasi yang berlebihan, sebab itulah "mempromosikan kandungan" sering kali berhenti. Untuk menjadikan ciri-ciri itu penting bagi VIP, anda perlu meneroka VIP sepenuhnya dan mendapatkan "hot catch" mereka. Anda mungkin melakukan ini semasa anda mengasah mesej anda di Langkah 1 di atas. (Jika tidak, kembali ke Langkah 1!)

:small_red_triangle_down: Hantar karikatur berbingkai.

Sebenarnya, anda berada di tempat yang harus anda perolehi sejumlah wang tunai, jadi sebelum melangkah lebih jauh, ia hanyalah pemikiran bijak untuk menanyakan apakah anda akan mencapai matlamat akhir yang tepat. Mungkin anda harus memusatkan perhatian pada orang lain? Namun, jika anda memutuskan bahawa anda HARUS menghubungi VIP khusus ini, anda boleh melakukan sesuatu yang luar biasa untuk membangkitkan rasa ingin tahu VIP.

Pendekatan yang paling ekonomik untuk mencapainya adalah dengan menggunakan pelukis sketsa untuk membuat personalifikasi atau gambar VIP yang berubah, yang kemudian anda hantar VIP dengan nota tulisan tangan. Heinecke, yang mengirim pertunjukan anak-anak untuk mengadakan pertemuan , menyatakan bahawa animasi "harus menyokong penjelasan bahawa VIP harus bertemu dengan anda, namun tanpa memusatkan perhatian pada gambar, tawaran, atau keperibadian anda."

Ini adalah perkara penting. Sekiranya anda membuat animasi tentang diri anda, anda akan menunjukkan pertunjukan diri dan sombong, seperti kebanyakan individu yang cuba menghubungi VIP. Ingatlah prinsip # 1 mengenai tawaran dan promosikan : "Ini hanyalah tentang anda."

:small_red_triangle_down: Hantar Metafora Visual.

Mungkin anda telah mengetahui tentang aksi perwakilan penjualan lama di mana anda menghantar calon pelanggan dengan kasut yang anda perlukan untuk menjamin peluang anda. Walaupun hal itu terlalu berantakan untuk abad ke-21, namun pemikiran asasnya adalah baik. Apa-apa yang pelik akan cukup menonjol untuk diperhatikan, kerana ia berkaitan dengan VIP dan biasanya membawa kepada perbincangan penjelasan yang anda perlukan untuk pertemuan.

Inilah model lain. Anggaplah anda jurujual alat klinikal yang perlu berjumpa dengan Ketua Onkologi (yang jauh) di klinik perubatan yang penting atau mungkin seperti Dr. William Abdu, yang umumnya dilihat sebagai pakar otot terbaik yang pernah ada. Secara kebetulan, pelaksanaan klinikal zaman batu yang disahkan boleh dibeli dengan harga di bawah $ 100. Menghantar satu dalam sedikit kes pembentangan, dengan pengesahan di belakang, tanpa keraguan, akan membuat anda mengikut jadual pakar yang hebat.

:small_red_triangle_down: Dapatkan sesuatu di Something Truly Over-The-Top

Bayangkan senario di mana semua perkara di atas masih belum mencukupi. Sekiranya anda mengambil tikaman sama sekali, anda perlu menghubungi seseorang yang tidak dapat diakses sepenuhnya, Heinecke mengesyorkan untuk melakukan sesuatu yang cukup gila sehingga dapat memastikan kenyataan VIP anda. Sebagai contoh, anda boleh menghantar surat kontak sebagai promosi halaman penuh dan menjalankannya kecuali majalah atau kertas yang penting.

Itu akan menelan belanja anda sekitar $ 10,000, jadi anda boleh membuat surat hubungan itu cukup bagus. Atau sekali lagi, anda boleh menurunkan burung merpati yang mempunyai petunjuk untuk menyusun tarikh, masa, dan nama kafe nombor satu mereka, meletakkannya di dalam bekas kaki, dan menghantar burung merpati . (Heinecke mendakwa seseorang melakukan ini.)

Namun, saya tidak dapat menahan keinginan untuk menambahkan ungkapan berjaga-jaga. Pada satu ketika, percubaan untuk bertemu dengan VIP boleh mula kelihatan seolah-olah anda mengikuti VIP. Sejauh ini, jika anda mencapai sesuatu yang tidak masuk akal, bersiaplah secara intelektual untuk menamatkan misi anda sekiranya tidak berjaya. Sekali lagi, saya harus menekankan bahawa beberapa kali daripada 100, pendekatan terbaik (dan paling berpatutan) anda untuk mengadakan perjumpaan dengan VIP adalah e-mel pendek yang berpengetahuan dan dibuat dengan sumber inspirasi yang jelas dan jelas.

:arrow_right: Baca Artikel Ini Juga:

1. Satelit Elon Musk 2. IQ Elon Musk

Soalan Lazim - Soalan Lazim

:one: Bagaimana saya menghubungi Elon Musk?

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan mengenai tawaran untuk Elon Musk, anda boleh terus menghubungi dia melalui e-mel tawaran Tesla: [dilindungi e-mel] . Sekiranya anda mempunyai pertanyaan akhbar atau komen untuk Elon Musk, misalnya, untuk berita atau cerita, anda boleh terus menghubungi dia melalui e-mel akhbar Tesla untuk Amerika Utara: [dilindungi e-mel] .

:two: Adakah Elon Musk menjawab tweet?

Elon Musk menjawab tweet utama oleh Pathole dan menyatakan, "Mendapatkan gambaran kependaman dari standard pertama." Sejak dikongsi, jawapan Elon Musk telah mengumpulkan lebih daripada 4,400 pilihan - dan kemudian beberapa. Ia juga mengumpulkan banyak komen.

:three: Adakah Elon Musk Menggunakan iPhone?

Walaupun Ketua Pegawai Eksekutif Tesla tidak pernah secara terang-terangan mengaku menggunakan jenama telefon tertentu, dia kerap merujuk iPhone atau iPad pada beberapa acara semasa pertemuannya . Dari ini, seseorang boleh mengesyaki bahawa dia, jika diberitahu kebenarannya, peminat iPhone, apa sahaja bentuknya

:four: Di manakah pejabat Elon Musk?

Ketua Pegawai Eksekutif SpaceX dan Tesla Elon Musk membawa kami melawat Markas SpaceX yang terletak di Hawthorne, CA, tepat di luar Los Angeles. Ketika tapak pemasangan 747 kapal terbang, pejabat seluas 500,000 kaki persegi ini adalah tempat SpaceX pada masa ini merancang dan membina 80% garisan Falcon.

:five: Siapa tangan kanan Elon Musk?

Sekiranya kisah Ashlee Vance dari kisah "Pembantu Elon Musk" sah, Brown melakukan apa yang harus dia lakukan: dia bekerja, dia melakukannya dengan baik, dan dia meminta gaji yang wajar setelah memberikan sepuluh tahun kelebihan yang dapat diukur kepada organisasi tanpa (diketahui ) kenaikan pampasan, yang merupakan perkara yang benar-benar masuk akal

:closed_book: Kesimpulannya

Maklumat hubungan Elon Musk dirujuk di atas dalam artikel. Anda boleh menghubungi pemilik Tesla dengan menggunakan pelbagai teknik. Elon Reeve Musk FRS dibawa ke dunia pada 28 Jun 1971. Dia adalah orang perniagaan dan ketua perniagaan. Dia adalah pencetus, CEO, dan Ketua Jurutera di syarikat Elon Musk yang berbeza seperti SpaceX; pelabur fasa permulaan, CEO, dan Arkitek Produk Tesla, Inc.; pengarang The Boring Company; dan penyokong utama Neuralink dan OpenAI. Sebagai orang yang berpusat pada jutawan, Musk mungkin merupakan orang yang paling mahal di planet ini.

artikel berkaitan

1. Pasangan Musk Elon 2. Stok Elk Musk 3 ... Insurans Hayat Elon Musk