Pengawal Keselamatan Elon Musk adalah pengawal terlatih yang baik untuk keselamatan Elon Musk. Terdapat 6 (enam) pengawal keselamatan pada acara yang jelas kelihatan. Jumlah pengawal keselamatan Elon Musk tidak didedahkan kepada umum.

:eight_pointed_black_star: Langkah Keselamatan Untuk Keselamatan Elon Musk

Namun, ada beberapa perkara yang tidak diketahui umum, Kita Tahu:

:small_red_triangle_down: Sistem Keselamatan yang Boleh Dikawal Mudah Alih

Untuk satu, keseluruhan pengaturan keselamatan tempat dapat dikendalikan dari alat mudah alih. Sekiranya ada orang yang cuba menceroboh dan menarik perhatian, anda boleh bertaruh bahawa kakitangan akan muncul dalam sekejap dan tekan tangkapan.

:small_red_triangle_down: WatchTower yang tidak dapat dilihat 50 kaki

Pada tahun 2018, dia menyatakan pengaturannya untuk membuat pengawasan 50 kaki untuk organisasinya, The Boring Company . Tidak ada petunjuk untuk perhatian, namun kerana Keamanan Musk yang kita bicarakan, anda tidak boleh yakin bahawa dia tidak sedang bergurau. Sejauh memastikan diri anda berjalan, ia tidak akan lebih lengkap daripada memperkenalkan pemerhatian yang tepat. Kakitangan keselamatan di The Boring Company sama-sama dilengkapi dengan pembakar api dan bersedia untuk menembak setiap individu yang berani memasuki premis yang dikecualikan.

:eight_pointed_black_star: Elon Musk: Iron Man Cybersecurity

Elon Musk adalah pencetus, CEO, CTO, dan pencipta bos SpaceX; penyokong kewangan awal, CEO, dan model model Tesla, Inc.; pengarang The Boring Company; rakan sejawat Neuralink; dan penyokong utama dan permulaan pentadbir bersama OpenAI. Dia adalah adaptasi sejati dari perindustrian terkenal dunia dan pencipta virtuoso Tony Stark (AKA " Iron Man "), pendek baju bebas perisai (atau saya terima). Lebih-lebih lagi, ia tidak berakhir di sana. Musk juga merupakan pahlawan keselamatan siber .

Dari segi keselamatan siber, yang paling menonjol dari episod ini ialah keselamatan Tesla melakukan latihan dengan teliti memikirkan dan melaksanakan sehingga jalan masuk yang mungkin dilakukan adalah melalui orang dalam - tidak ada fokus jalan jauh yang praktikal. Penetapan Musk terhadap keselamatan siber amat ketara. Memahami bahawa peretasan armada kenderaan Tesla akan menjadi kehancuran perniagaannya, dia membuat setiap langkah dapat difahami untuk melindungi dari peluang itu (dalam keadaan apa pun, merekrut individu, sekali-sekala, yang telah menunjukkan kemampuan untuk menggodam Tesla) .

Sebilangan besar daripada kita tidak perlu menekankan orang Rusia yang boleh digunakan memilih salah satu wakil kita untuk menanam perisian hasad di dalam kerangka kerja kita.

Di tempat pertama, kerana penyerang Rusia boleh diterima secara tidak masuk akal ketika melanggar jarak jauh. Mereka tidak perlu memasukkan struktur untuk mendapatkan pintu masuk yang benar-benar kedua kerana kebanyakan organisasi tidak menawarkan pulangan yang cukup luar biasa untuk pengaturcara untuk kebetulan terjebak dalam sengatan FBI!

:eight_pointed_black_star: SYARIKAT ELON MUSK MENGIKUT INDUSTRI

Kami menyiasat keadaan organisasinya dan bagaimana mereka - atau tidak - mengubah perusahaan di mana mereka bekerja:

Syarikat Penjelasan :small_red_triangle_down:
Auto : Tesla mengalami ledakan pada tahun 2020. Kami menyiasat sejarah pergolakan organisasi dan bagaimana Musk telah memaksa Tesla untuk berubah menjadi pembuat kereta yang paling dihargai di planet ini.
Aeroangkasa : Ketahui bagaimana SpaceX merancang untuk membina "jalan tol" ke Mars dengan mengurangkan perbelanjaan menerbangkan kapal angkasa ke sebilangan kecil yang ada sekarang dan untuk mengendalikan inovasi roket untuk perjalanan bumi juga.
Komunikasi siaran : Karya Musk di luar angkasa dapat mereformasi bagaimana kita masuk di web dan memberikan web yang pantas dan pantas bagi mereka yang tidak mempunyai akses.
Tenaga : Menurut kumpulan kempen utiliti, usaha Musk dengan Tesla dan SolarCity dapat "merosakkan utiliti kuasa AS dan memakan rancangan tindakan utiliti."
Pengangkutan : Kami memeriksa Hyperloop, Musk yang diusulkan "metode transportasi kelima" yang merupakan "jalan antara Concorde dan meja hoki udara," dan kemajuan yang telah dibuat.
Yayasan / Terowong : Kami melihat bagaimana perniagaan Musk , yang disebut The Boring Company, berusaha untuk mengurangkan perbelanjaan dalam industri penggali yang terkenal, di mana satu batu laluan boleh menelan belanja $ 1B dan setiap inci tambahan dalam jarak kos berjuta-juta lebih.
Kepintaran sintetik: Kami meneliti mengapa Musk, yang yakin bahawa perlumbaan prevalensi AI akan menjadi "alasan yang paling mungkin" WWIII, menempatkan sejumlah besar untuk membangun AI yang lebih baik.
Perkhidmatan perubatan : Kami menyelami keupayaan pemindahan data tinggi, antara muka mesin serebrum yang tidak ketara yang dibuat oleh Neuralink untuk menjadikan orang maju.

:eight_pointed_black_star: Apakah struktur keselamatan Neuralink Elon Musk?

Dalam setiap tugas yang dimulakannya, Elon Musk berharap dapat mendorong dunia inovasi mengikut adab yang difikirkan hanya dapat difahami oleh sains. Ikuti organisasi kenderaannya, Tesla, yang menjadikan kenderaan elektrik menghasilkan kenyataan. Setara berlaku untuk SpaceX, organisasi roketnya, untuk membawa perjalanan angkasa ke majoriti.

Kemudian, pada ketika itu, anda mempunyai Neuralink, item teori yang berfungsi pada ukuran yang lebih terhad daripada Tesla atau SpaceX; namun, ia boleh memberi kesan yang serupa. Musk menerima bahawa tidak lama lagi, CPU dapat diperkenalkan dalam otak manusia dan selepas itu bercakap dengan alat yang berbeza dalam jangka masa yang berulang. Sebelum anda melarikan diri dari komputer, baca mengenai bagaimana Neuralink akan berfungsi secara hipotetis dan pertimbangkan cadangan keselamatan berasingan yang harus dibanjiri oleh jurutera sebelum inovasi yang dikendalikan oleh minda dapat dijalankan.

:eight_pointed_black_star: Gaya Hidup Elon Musk.

Musk kini tinggal di kawasan seluas 1,67 di Los Angeles bernilai 17 juta dolar . Ini adalah rumah hiasan yang indah yang menggabungkan perpustakaan dua tingkat, teater rumah, pusat rekreasi, kolam renang, dan ruang bawah tanah wain yang luas — mempunyai chateau yang sangat mewah di tempat yang sangat terkenal seperti Los Angeles yang boleh menjadi bencana yang menanti akan terjadi. Walau bagaimanapun, Musk pasti akan mempunyai keselamatan syurga yang indah.

:small_red_triangle_down: Kereta Super Flamethrowing

Kenderaan Tesla secara amnya selamat di sekitarnya, sebagai penganjur dan Ketua Pegawai Eksekutif organisasi itu, Musk harus benar-benar disusun di dalam keretanya. Setiap kenderaan Tesla mempunyai GPS mengikut Tesla sendiri - di sepanjang garis ini, sepanjang dia berada di dalam kereta, perwakilannya sebelum ini mempunyai pilihan untuk menyelesaikan keberadaannya dan menyerang penjenayah dengan senjata api. Terlepas dari apakah ruffian mencari cara untuk membunuh akses jauh termasuk. Kenderaan mempunyai kerangka cacat jauh yang juga dapat dilakukan secara konsisten, sehingga kecurangan dapat dihentikan secara tiba-tiba dalam arti mutlak.

:small_red_triangle_down: CyberTruck Hulk

Cybertruck baru membawa segalanya ke tahap yang lebih tinggi - sama seperti memberikan jaminan kerana berlaku pencurian dan gangguan, ia juga mempunyai cangkang luar yang sangat kukuh. Tesla menegaskan bahawa badan trak itu hampir kebal, dan ia menonjolkan kaca tetulang untuk menjauhkan diri dari sebarang bahaya akibat kemalangan kesan tinggi. Tesla menjamin cengkerang trak itu hampir tidak tahan, dan ia menonjolkan lapisan kaca pertahanan untuk menjauhkan diri dari sebarang tanggungjawab akibat kemalangan yang tinggi.

:small_red_triangle_down: Telefon Pintar Baru Setiap Hari.

Musk memperlakukan keselamatan dan keselamatan rangkaian dengan tepat, dalam kedua kehidupannya sendiri dan ahli. Musk tidak menggunakan Facebook kerana masalah keselamatan, dan dia juga mengelap. Juga, dia melenyapkan telefonnya secara konsisten untuk menjamin tidak ada data yang tersentuh di luar sana.

:eight_pointed_black_star: Perjalanan Elon Musk

Kolumnis teknikal Drew Harwell menegur Musk dengan laporan perjalanan " perniagaan " Musk. Seperti yang ditunjukkan oleh Harwell, lalat korporat Musk mencatat lebih dari 250 perjalanan untuk bekerja dan melarikan diri sepanjang tahun 2018. “Perjalanan berturut-turut pemimpin orang kaya itu dengan menaiki pesawat persendirian biasanya dibayar oleh Tesla, pembuat kenderaan yang memakan wang berjuta-juta dolar berhutang dan telah memberhentikan banyak wakil dalam tahun lalu, termasuk mengurang 7% tenaga kerjanya bulan ini, ”tulis Harwell dalam The Post.

Untuk menjadikan perjalanan Musk menjadi sudut pandang yang sangat besar, aliran korporatnya terbang lebih dari 150,000 batu pada tahun 2018, atau, jika Anda suka, jarak yang setanding dengan peristiwa apa pun berkali-kali di seluruh planet ini. Dia mengingati perjalanan ke majlis perkahwinan saudaranya untuk Sepanyol dengan segera diikuti dengan perjalanan ke Irlandia Utara untuk mengunjungi filem "Round of Thrones" HBO bersama anak-anaknya dan, setelah tiga minggu. Serangan skandal ke Thailand untuk menyampaikan "kapal selam yang diperkecil, katanya dapat membantu menyelamatkan kelompok bola sepak remaja yang terperangkap dalam gua tertekan ," yang tidak digunakan dalam penyelamatan.

Harwell meneruskan perjalanannya yang gigih tentang perjalanan orang kaya itu, dengan mengatakan bahawa sementara Tesla "menghabiskan lebih dari $ 1 bilion wang sebenar, aliran arus lebih dari 50,000 batu," menggabungkan perhentian lawatan dengan anak-anak di Chile, Jordan, dan Israel, dan perhentian lain di Texas untuk mengunjungi lokasi penggambaran Robo-HBO “Westworld.”

Perbelanjaan? $ 700,000, dikenakan kepada Tesla. Tesla memberi reaksi kepada The Post dengan mengatakan bahawa "Tesla tidak mengurus perbelanjaan untuk acara musk dan Musk, SpaceX dan Tesla meninjau penerbangan dan bersetuju dengan siapa yang membayar untuk setiap acara."

:eight_pointed_black_star: SpaceX Elon Musk memenangi kontrak misi keselamatan awam tentera AS.

SpaceX Elon Musk telah memenangi perjanjian keras untuk mengarahkan pengiriman keselamatan awam misteri untuk tentera AS , seperti yang ditunjukkan oleh deklarasi Tentera Udara AS.

Ini adalah kelebihan yang cukup besar untuk organisasi orang kaya itu pada harga $ 316 juta (£ 241 juta) dan satu keuntungan yang diperjuangkan oleh organisasi penerbangan ruang angkasa swasta - setelah dua kali menuntut tentera AS setelah ditolak perjanjian yang setanding. Satu pengiriman telah ditegaskan untuk tahun 2022, dan Pentagon mengharapkan ia akan menggunakan SpaceX selama dua belas misi tambahan hingga 2026. Namun, tidak ada seluk-beluk yang akan disampaikan mengenai muatan yang dipesan. Perjanjian untuk tahap dua program Pelancaran Angkasa Nasional (NSSL) akan merangkumi 40% misi untuk Angkatan Angkasa AS.

Sebanyak 60% penghantaran akan dijaga, dengan harga $ 337 juta (£ 257 juta), oleh United Launch Alliance - usaha bersama antara Boeing dan Lockheed Martin, yang baru-baru ini menimbun pengiriman kerajaan AS sejak 2006. Terutama dengan menggunakan semula Falconnya 9 roket di mana pesaingnya terpaksa membuat yang baru untuk setiap maklumat, SpaceX telah mengetahui bagaimana mencapai ekonomi perniagaan yang tidak dimiliki oleh orang lain. Yang terakhir akan membekalkan motor untuk roket ULA. Kemudian, Northrop Grumman dan individu yang sangat kaya dengan Jeff Bezos 'Blue Origin mengesahkan perjanjian itu.

Dari keempat organisasi tersebut, SpaceX adalah pelaku terakhir dari perjanjian yang diberikan untuk NSSL tahap satu, yang tidak diketahui oleh mahkamah kerana kerajaan AS khawatir SpaceX akan menggunakan aset tersebut untuk memacu kapal angkasa Starshipnya.

Walaupun SpaceX menolak salah satu tuntutannya mengenai tawaran kontrak yang dibom sebelumnya, ia terus mencabar pemerintah AS di pengadilan atas pilihannya untuk tidak memberikannya pembiayaan tahap satu. Dalam proklamasi yang bertindak balas terhadap deklarasi itu, Blue Origin mengatakan "kecewa" bahawa roket New Glennnya tidak dipilih untuk program tahap dua NSSL.

"Kami yakin New Glenn akan mengambil bahagian asas untuk kawasan keselamatan awam di kemudian hari kerana pengakuan yang semakin meningkat bahawa ruang adalah kawasan yang mencabar dan kapasiti pengiriman yang baik, responsif, dan kuat selalu penting untuk keselamatan AS ," organisasi itu tambah.

Soalan Lazim - Soalan Lazim

:one: Adakah Elon Musk mempunyai keselamatan?

Perincian keselamatan Elon Musk sangat besar dan mahal. Walau bagaimanapun, tidak ada yang berbeza dengan kemiripan Mark Zuckerberg , yang, pada 2018, membelanjakan $ 22.6 juta untuk keselamatan untuk dirinya dan keluarganya. Elon Musk mempunyai sekumpulan pengawal peribadi (yang jelas sekali kelihatan) untuk menjamin kesejahteraan individu.

:two: Apakah IQ Elon Musk?

IQ Elon Musk dinilai sebagai 155 IQ, berdasarkan ujian kecenderungan awalnya, kemampuannya untuk meneliti dan menggunakan data khusus, dan kemampuannya untuk menggunakan angka untuk membuat perubahan ukuran satu-satu jenis di seluruh industri keributan. Elon Musk adalah raksasa.

:three: Adakah Elon Musk mempunyai pesawat mewah peribadi?

Pesawat mewah peribadi Gulfstream G650ER dikerjakan pada tahun 2015 dan dihantar ke Musk pada tahun 2016. Aliran ini bernilai $ 70 juta.

:four: Adakah SEC dapat meneliti Elon Musk?

Mereka adalah instrumen monetari yang boleh diperdagangkan yang digunakan untuk mengumpulkan modal. Ini menunjukkan bahawa kos perlindungan dilampirkan pada penilaian organisasi. Ketika SEC dan tempatnya mula-mula dicirikan, mata wang digital tidak berada berdekatan. Ini menunjukkan SEC tidak dapat mengenakan bayaran kepada Musk untuk kawalan pasaran pada masa ini.

:five: Adakah Elon Musk berjalan-jalan dengan keselamatan?

Elon Musk mempunyai sekumpulan pengawal peribadi (yang kadang-kadang dapat dilihat) untuk menjamin keselamatan peribadinya. Walaupun begitu, tidak jelas jumlah pengawal yang dimilikinya, namun kemungkinan akan ada kira-kira enam orang.

:closed_book: KESIMPULAN:

Perincian keselamatan Elon Musk sangat besar dan mahal. Elon Musk mempunyai sekumpulan pengawal peribadi (yang kadang-kadang dapat dilihat) untuk menjamin keselamatan peribadinya. Walaupun begitu, tidak jelas jumlah pengawal yang dimilikinya, namun jumlahnya mungkin sekitar enam orang. Selain itu, Mr Musk diketahui telah mengalami bencana kecil, menyebabkan beberapa perwakilan dekat menasihatinya untuk "berusaha kembali." Pekerja ini tidak dianggap "keselamatan," namun individu, seperti kru pengawas media, akan memeriksa bahaya yang diharapkan terhadap Elon Musk dan segera memberitahunya. Secara keseluruhan, Elon Musk memerlukan keselamatan kerana jumlah asetnya yang besar, sumber daya yang berharga, dan ruang kerja. Tanpa itu, dia akan sangat tak berdaya bagi para pelanggar undang-undang yang memerlukan wang tunai (atau mungkin juga orang Rusia).

artikel berkaitan

1. Satelit Elon Musk 2. IQ Elon Musk 3. Pasangan Elon Musk

Siapa kasturi Elon ? Elon Musk adalah lelaki Afrika Selatan yang berpindah ke Amerika dan menjadi perindustrian Amerika . Dia juga seorang usahawan dan pengasas bersama pay pal dan pengasas perkhidmatan pengangkutan aeroangkasa. Dia juga merupakan pelabur di sebuah syarikat kereta elektrik yang disebut tesla dan ketua pegawai eksekutif tesla pada masa ini. Dia tergolong dalam keluarga kaya, tetapi dia adalah jutawan kerana usaha sendiri hari ini.

Siapa kasturi Elon?

Elon Musk adalah seorang lelaki yang dilahirkan di Afrika Selatan di Pretoria pada 28 Jun 1971, dia berhijrah ke Amerika menuntut kewarganegaraan pada tahun 2002, tetapi sebelum itu, dia pernah ke Kanada tempat dia bersekolah dan datang ke Amerika untuk pra-kuliah belajar, dia menjadi usahawan , dia digugurkan dari universiti Standford dan kemudian dia memulakan syarikat .

Kehidupan awal Elon Musk.

Dia datang ke dunia pada 28 Jun 1971, di Afrika Selatan di Pretoria. Dia adalah orang yang berwawasan sejak kecil.

Dia menunjukkan minat pada komputer , dia adalah anak yang diajar sendiri, dan begitulah cara dia belajar memprogram. Dia menjual permainan pertamanya yang dikenali sebagai blaster pada usia 12 tahun. Dia pernah diganggu hingga berusia lima belas tahun ketika dia belajar teknik mempertahankan diri untuk mempertahankan diri.

Pendidikan.

Dia pergi ke Queen's University di Kanada ketika berusia 17 tahun. Dia mendapat kewarganegaraan di sana dan itu membuka jalan untuk kewarganegaraan Amerika.

Ia adalah tahun 1992 ketika dia meninggalkan perniagaan dan fizik di University of Pennsylvania. Dia mendapat ijazah sarjana muda dalam bidang ekonomi dan fizik.

Selepas tamat pengajian, dia berangkat ke Ph.D. dalam bidang fizik tenaga, tetapi dia dikeluarkan dalam masa dua hari. Dia memulakan syarikat secara langsung dan merupakan syarikat Zip 2 pada tahun 1995 dan mendapat kewarganegaraan Amerika.

Mengapa kasturi Elon terkenal?

Elon Musk terkenal kerana memiliki syarikat yang berbeza bernilai berbilion-bilion dolar, dia adalah pengasas bersama pay pal, dia juga pengasas sistem pengangkutan aeroangkasa dan ketua pegawai eksekutif di sebuah syarikat bernama tesla sebuah syarikat kereta elektrik.

Syarikat milik Elon Musk.

 • Bayar kawan.

 • Ruang x.

 • Motor Tesla.

 • Zip2 Corporation.

Apa itu gaji?

Paypal adalah perisian perbankan di mana orang meminta wang dalam talian dan menghantar wang secara dalam talian. Ia juga dapat digunakan untuk mengirim wang kepada keluarga anda di negara lain melalui internet. Pembayaran dalam talian.

pembayaran dalam talian.

Untuk pembayaran dalam talian, anda perlu menghantar wang ke e-mel penerima. Sebelum anda menghantar wang kepada seseorang secara dalam talian, anda perlu mendaftarkan akaun bank anda dengan perisian pembayaran, wang tersebut akan dikreditkan menggunakan pilihan menghantar dan meminta wang.

Wang tersebut dipindahkan terus ke akaun bank . Semasa membeli-belah dalam talian jika anda melihat logo anda hanya perlu meletakkan bukti dan mengesahkan kredit dan wang akan dipindahkan.

Menerima pembayaran

Pengirim akan mengirim wang di e - mel anda yang dihubungkan ke akaun bayar dan anda akan menerima pemberitahuan mengenai transaksi anda. Wang tersebut akan dipindahkan ke akaun anda dan kemudian anda boleh memindahkannya ke akaun bank anda.

Bayaran untuk membayar gaji.

Membuat akaun membayar gaji tidak membebankan anda, ia adalah percuma. Mereka akan mengenakan bayaran mengikut pembayaran yang anda buat.

Pembayaran peribadi.

Sekiranya anda mengirim wang kepada saudara-mara anda melalui kad kredit, mereka akan dikenakan bayaran walaupun anda boleh mengatakan bahawa caj tersebut dikenakan kepada anda.

Pembayaran komersil.

Semasa anda membeli-belah dalam talian, bayaran akan dikenakan dari penjual, bukan anda. penjual perlu membayar .kosnya.

Hasil gaji.

Ibu pejabat di San Jose, California, AS

Hasil US $ 21.45 bilion (2020)
Pendapatan operasi AS $ 3.29 bilion (2020)
Pendapatan bersih AS $ 2.459 bilion (2019)
Jumlah aset AS $ 51.333 bilion (2019)

Ringkasan

Elon musk adalah orang yang berwawasan yang mula berfikir sejak awal dan sikap ini membantunya mendapatkan jutawan. Dia menubuhkan banyak syarikat dan sekarang dia jenis peraturan di atasnya.

Apakah ruang x?

Space x adalah syarikat Amerika penerokaan angkasa lepas. Ia juga dikenali sebagai perkhidmatan pengangkutan ruang angkasa. Ia mempunyai ibu pejabat yang terletak di Hawthorne , California. Ia didirikan oleh Elon musk pada tahun 2002 dengan tujuan untuk mengurangkan kos pengangkutan ruang angkasa dan menjajah mars.

Mengapa ruang x ditubuhkan?

Ia didirikan dengan tujuan membangun kapal angkasa untuk perjalanan angkasa. Pada tahun 2008 ia adalah syarikat yang maju dan dianugerahkan oleh NASA. Lebih-lebih lagi, NASA menandatangani kontrak untuk menjaga pengangkutan ke ISS. Kapal angkasa pertama mengikut ruang angkasa x.

22 Mei 2012, adalah hari di mana angkasa mencipta sejarah dengan melancarkan kapal angkasa yang kini dikenali sebagai Falcon 9, yang merupakan kapsul tanpa nama ketika itu.

Ia mengandungi 1000 pound barang untuk angkasawan di stesen angkasa di sana. Ini adalah kali pertama ketika sebuah syarikat swasta melintasi tali pinggang Allen untuk menghantar barang ke stesen angkasa.

Pencapaian ruang X.

 • Falcon 9 membawa satelit ke angkasa pada tahun 2013.

 • Pada tahun 2015 satelit lain yang dibawa (DSCOVR).

 • Pada tahun 2017 diuji ujian penerbangan pendaratan falcon 9 berjaya.

 • Pelancaran roket berat pada tahun 2018.

Motor Tesla.

Tesla Motors adalah sebuah syarikat pembuatan kereta elektrik yang ditubuhkan pada tahun 2003 musk adalah syarikat yang melabur sejumlah besar di dalamnya. Sekarang dia adalah Ketua Pegawai Eksekutif tesla motor.

Pelancaran pertama tesla.

Setelah lima tahun pertama penubuhan syarikat itu mereka melancarkan kenderaan baru pada bulan Mac 2008, ia dikenali sebagai roadster yang mempunyai kemampuan untuk berjalan dari 0 hingga 60 dalam 3,7 saat. Ia boleh menempuh jarak sekitar 250 batu dalam satu caj kerana bateri Li-ion. Model lain dilancarkan oleh tesla.

Model 5.

 • Dilancarkan pada bulan Ogos 2008.

 • Harga 58,570 dolar.

 • 256 batu dengan satu caj

 • Dihormati oleh kereta tahun ini pada tahun 2013 oleh trend motor Maxine.

Model 3.

 • Dilancarkan pada tahun 2019.

 • Sekeping 35000 dolar.

 • 500 model 3 dihasilkan oleh syarikat.

Syarikat Nilai bersih
Ruang X $ 74 bilion
Bayar kawan 2.495 bilion dolar
Motor Tesla $ 837 bilion

Pengikut kipas Elon.

Musk adalah lelaki yang sangat terkenal di seluruh dunia dan mempunyai banyak peminat di seluruh dunia. Orang menganggapnya sebagai inspirasi dan mengikutinya.

Pengikut di Twitter.

Dia mempunyai hampir 45 juta pengikut yang mengikutinya di Twitter untuk tweet inspirasinya.

Pengikut di Instagram.

Terdapat 2.2 juta pengikut di Instagram yang mengikuti Pengikut musk Elon di Facebook.

Nilai bersih Elon Musk.

Dia berada di tangga kedua dalam senarai jutawan dunia yang mengejar Jeff Bezos. Elon musk mempunyai nilai bersih 183.4 bilion dolar.

Ringkasan.

Elon musk dikeluarkan dan masih, dia berjaya menubuhkan syarikat seperti ruang x bukan mengenai kelayakan anda, ini mengenai perjuangan anda untuk impian anda. Dia bukan hanya seorang jutawan tetapi juga selebriti di media sosial yang mempunyai berjuta-juta pengikut.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

Orang ramai bertanya banyak soalan mengenai Elon Musk. kami membincangkan beberapa perkara di bawah ini,

1. Mengapa Elon mengaut jutawan?

Dia seorang jutawan kerana dia memiliki syarikat bernilai berbilion dolar yang menghasilkan sejumlah wang yang besar untuknya,

2. Apakah titik ruang X?

Space x adalah syarikat swasta yang membuat kapal angkasa untuk pengangkutan dan perjalanan ke angkasa lepas. Ia juga bertujuan untuk penjajahan mars.

3. Adakah Elon memerintahkan jutawan teratas?

Elon musk berada di kedudukan kedua dalam senarai jutawan .

4. Adakah Elon musk memiliki motor tesla?

Dia hanya seorang pelabur tetapi sekarang dia adalah CEO tesla motor. Dia kini memiliki syarikat itu.

Kesimpulannya.

Elon mengira seorang Amerika Afrika yang mempunyai banyak kewarganegaraan adalah seorang usahawan yang menubuhkan sejumlah syarikat melalui tekad dan usaha untuk impiannya dan dia membuat mereka menjadi kenyataan walaupun dia masih putus sekolah dia berjaya menubuhkan syarikat seperti Space X

Artikel berkaitan