Surat Pengesahan Pekerjaan: Surat pengesahan pekerjaan adalah laporan yang menentukan pekerjaan semasa atau masa lalu anda dengan sebuah syarikat. Sekiranya anda adalah majikan, anda mungkin diminta untuk menyusun surat pengesahan untuk pekerja, akaun bank, sewa, permohonan pekerjaan atau insurans.

Surat pengesahan pekerjaan

Apa itu surat pengesahan pekerjaan?

:small_blue_diamond: Surat pengesahan pekerjaan biasanya diminta oleh syarikat, seperti bank atau pengurus harta tanah, untuk memeriksa status pekerjaan anda (atau masa lalu) dan perincian yang berbeza mengenai pekerjaan anda. Surat itu juga dapat memberikan bukti sokongan untuk tujuan imigrasi, seperti ketika Anda mengajukan kad hijau atau visa lain. Surat pengesahan pekerjaan biasanya dicetak di kepala surat rasmi syarikat untuk menunjukkan bahawa anda adalah pekerja semasa atau sebelumnya. Catatan ini diberikan oleh atasan anda dengan pelbagai alasan; sebagai contoh:

 • Apabila anda memohon pinjaman rumah atau pinjaman automatik, organisasi pinjaman mungkin perlu mengesahkan bahawa anda kini bekerja dan memperoleh wang yang mencukupi untuk menampung pembayaran bulanan anda.

 • Apabila anda memohon untuk menyewa rumah, organisasi pengurusan harta tanah atau tuan tanah mungkin perlu mengesahkan bahawa anda mempunyai pembayaran yang konsisten dan dapat menguruskan kos ansuran sewa, serta deposit anda dan sebarang kos sokongan.

 • Apabila anda meminta untuk mengalah atau mengurangkan pendahuluan ansuran, bank mungkin mengharapkan anda untuk bukti bahagian gaji anda sekarang dan menggunakan data ini untuk memutuskan sama ada atau tidak mereka boleh memenuhi permintaan anda.

 • Setiap kali anda mencari peluang pekerjaan dengan majikan lain, organisasi mungkin perlu mengesahkan data yang anda berikan dalam permohonan anda dan disambung semula sebagai komponen proses pemeriksaan latar belakang mereka.

Dalam surat pengesahan pekerjaan apa yang harus disertakan?

:small_blue_diamond: Data yang anda sertakan dalam surat pengesahan pekerjaan bergantung pada apa yang diperlukan oleh pihak yang meminta, dan juga syarat negara berkenaan dengan jenis informasi yang diizinkan oleh pengurus untuk diungkapkan - terutama yang mungkin disampaikan kepada orang luar. Tambahan pula, pekerja mungkin perlu menandatangani borang penghantaran sebelum anda dapat menyampaikan data kepada orang luar. Surat pengesahan pekerjaan harus dicop pada kepala surat rasmi organisasi anda yang merangkumi logo organisasi. Ini mungkin merangkumi data berikut:

 • Alamat majikan

 • Alamat dan nama syarikat yang meminta pengesahan

 • Nama Pekerja

 • Tarikh pekerjaan

 • Gelaran kerja pekerja

 • Penerangan pekerjaan pekerja

 • Gaji semasa pekerja

 • Sebab penamatan

:small_blue_diamond: Sahkan dengan pemohon sama ada mereka memerlukan e-mel atau surat sebenar. Semasa menyusun surat pengesahan pekerjaan sebenar, gunakan reka bentuk surat perniagaan standard dengan data hubungan organisasi, tarikh, dan data hubungan penerima di sudut kiri atas. Surat pengesahan pekerjaan juga harus ringkas, termasuk apa yang diminta oleh orang luar. Huruf-huruf ini umumnya antara 50 hingga 100 patah perkataan.

Butir-butir Perincian
Nama Muhammad Abaidullah
Alamat Baris 1 33.MGRoad
Alamat 2 Pejabat Pos Nr
Bandar Lahore
Kod PIN 400325
Nombor telefon 1234567890
Nama Syarikat ABC PQR Ltd.
Nama penghantar Tuan Abdul Razzaq

Ringkasan

Surat pengesahan pekerjaan adalah laporan yang diminta oleh syarikat. Laporan itu menerangkan kerja semasa atau masa lalu dengan sebuah syarikat . Ia merangkumi nama, alamat, atau keterangan pekerjaan pekerja dll.

Mengapa pekerja mungkin memerlukan surat pengesahan pekerjaan?

:small_blue_diamond: Sekiranya pekerja menuntut surat pengesahan pekerjaan, biasanya untuk satu daripada empat sebab:

 • Mereka memohon untuk pinjaman rumah atau kereta pinjaman , dan bank perlu mengesahkan pekerja mempunyai pekerjaan yang stabil dan gaji yang mencukupi untuk menampung ansuran bulanan sebelum meluluskan awal.

 • Mereka memohon untuk menyewa rumah, dan organisasi pengurusan harta tanah perlu menegaskan bahawa mereka dapat menguruskan biaya deposit, ansuran sewa, sokongan dan perbelanjaan lain yang berkaitan.

 • Mereka menuntut pengurangan atau penangguhan pembayaran pinjaman, dan bank perlu melihat bukti pembayaran semasa sebelum memutuskan apakah akan menerima permintaan mereka.

 • Mereka mencari peluang dengan majikan lain, dan organisasi perlu mengesahkan data mereka sebagai ciri proses pemeriksaan latar belakang.

:small_blue_diamond: Walaupun pekerja mungkin tidak perlu mendedahkan mengapa mereka benar-benar mengemukakan permintaan untuk surat pengesahan pekerjaan, perlu mereka menerangkan data mana yang diperlukan pihak lain dan data hubungan mereka (misalnya, alamat, strategi yang disukai untuk diserahkan).

Bagaimana sebenarnya untuk meminta surat pengesahan pekerjaan?

:small_blue_diamond: Anda mungkin tertekan kerana majikan masa lalu atau semasa untuk mendapatkan surat pengesahan pekerjaan, namun anda dapat menjamin anda mengekalkan profesionalisme anda dengan mengikuti langkah-langkah berikut:

:one:Tentukan siapa yang akan meminta surat pengesahan pekerjaan

Keadaan semasa anda mungkin dapat mengetahui siapa anda meminta surat pengesahan pekerjaan. Sekiranya bakal majikan memerlukan surat pengesahan pekerjaan, anda harus memilih majikan masa lalu untuk dihubungi. Menariknya, sekiranya anda ingin memohon pinjaman perumahan, anda harus mendapat surat dari majikan anda sekarang.

:two:Hubungi mereka melalui e-mel

Anda harus menulis e-mel profesional , sama ada anda menghantar permintaan kepada majikan anda sekarang atau majikan masa lalu untuk memulakan perbualan dengan mereka. Pastikan anda memberi penjelasan mengapa anda memerlukan surat itu, berikan kemungkinan tarikh akhir, dan terlebih dahulu terima kasih atas usaha mereka. Setelah mereka menerima e-mel, anda boleh bertemu dengan mereka secara bersemuka atau melalui telefon untuk perbincangan yang lebih tidak rasmi.

:three:Sediakan templat surat untuk mereka gunakan

Majikan mungkin sudah mempunyai susun atur yang mereka gunakan untuk surat pengesahan pekerjaan yang disimpan dalam dokumen oleh HR; namun jika tidak, pemberian format boleh menjadi bantuan luar biasa bagi mereka dan membolehkan mereka menjimatkan masa. Penting untuk diperhatikan kepada mereka bahawa tidak ada dokumen lain yang penting untuk disertakan dengan surat pengesahan. Contoh dokumen yang tidak boleh disertakan adalah surat penamatan, penilaian pelaksanaan atau perkara lain yang subjektif.

:four:Beri mereka maklumat lengkap untuk menghantar surat pengesahan

Pastikan anda memberitahu majikan anda bagaimana sebenarnya untuk menghantar surat pengesahan. Mereka mungkin harus menghantarnya ke orang luar, faksnya, atau memberikannya dalam format e-mel. Anda harus menjadikannya semudah yang dapat dilaksanakan untuk mereka meneroka bahagian proses ini dengan memberi mereka lokasi atau maklumat hubungan tambahan.

:five:Kirimi mereka ucapan terima kasih atas usaha mereka

Setiap kali mereka menghantar surat pengesahan pekerjaan anda kepada penerima yang diperlukan, pastikan untuk mengucapkan terima kasih kepada mereka lagi kerana meluangkan masa untuk mengarangnya bagi pihak anda. Kad ucapan terima kasih yang sederhana menunjukkan penghargaan anda, namun dalam kes tertentu, anda mungkin juga memilih untuk menghantar baucar hadiah, bunga ros, atau sedikit hadiah. Sebagai contoh, sekiranya surat pengesahan majikan anda membantu anda memperoleh pinjaman rumah untuk membeli rumah lain, ini mungkin merupakan keadaan untuk hadiah terima kasih yang lebih disesuaikan.

Templat e-mel untuk meminta pengesahan surat pekerjaan

:small_blue_diamond: Anda mungkin mempertimbangkan cara mengarang e-mel kepada majikan untuk meminta surat pengesahan pekerjaan. Berikut adalah susun atur keseluruhan untuk membantu anda mengatur pengesahan permintaan pekerjaan anda kepada majikan:

Templat

Saya menulis untuk bertanya sama ada anda boleh membuat pengesahan surat pekerjaan bagi pihak saya.

Saya sedang dalam proses [Masukkan alasan untuk memerlukan surat pengesahan pekerjaan di sini], dan mereka memerlukan surat pengesahan pekerjaan untuk menilai kemampuan saya untuk dipertimbangkan .

Saya boleh menghantar maklumat hubungan dan templat lebih lanjut sekiranya anda memerlukannya.

Terima kasih terlebih dahulu kepada anda,

[Masukkan nama depan dan belakang anda di sini]

[Masukkan maklumat hubungan jika menulis kepada majikan yang lalu]

Templat surat pengesahan pekerjaan

:small_blue_diamond: Berikut adalah format surat pengesahan pekerjaan yang boleh anda berikan kepada majikan yang meminta templat untuk digunakan:

Templat

[Masukkan nama organisasi anda di tajuk]

[Bulan DD, YYYY]

[Nama depan dan belakang individu yang meminta surat daripada pekerja anda sekarang / sebelumnya]

[Nama organisasi atau institusi tempat mereka bekerja ]

[Alamat organisasi penerima ]

Subjek: Surat pengesahan pekerjaan untuk [Masukkan thesx w cwsdfe234 di sini]

Yang Dihormati [Masukkan nama pertama dan terakhir penerima di sini],

[Masukkan nama lengkap pekerja semasa / lalu di sini] adalah / adalah [Masukkan tajuk kerja di sini] dan telah bekerja di [Masukkan nama organisasi anda di sini] untuk [Masukkan jangka masa mereka bekerja di syarikat anda]

Sehingga [Masukkan tarikh kenaikan gaji terakhir], [Masukkan nama penuh pekerja semasa / terdahulu] gaji tahunan adalah $ [Masukkan jumlah gaji di sini] dan mereka adalah [Masukkan jenis pekerjaan sepenuh / separuh masa] di dalam organisasi kami.

Jangan ragu untuk menghubungi saya pada waktu perniagaan di [Masukkan nombor telefon anda di sini] atau e-mel saya di [Masukkan e-mel anda di sini]

Yang benar,

[Masukkan nama penuh anda]

[ Tajuk kerja anda]

[Nama organisasi anda]

[Tarikh ditandatangani]

Pendek kata

Semasa memohon pinjaman rumah atau pinjaman kereta, anda memerlukan surat pengesahan pekerjaan kerana diperlukan oleh bank. Situasi anda sekarang mungkin menentukan siapa anda meminta surat pengesahan pekerjaan.

Surat Pengesahan Pekerjaan

Soalan Lazim

Berikut adalah beberapa pertanyaan yang sering diajukan mengenai surat pengesahan pekerjaan amazon:

S1. Adakah Amazon melakukan pengesahan pekerjaan?

Kumpulan organisasi Amazon mengambil bahagian dalam E-Verify. E-Verify adalah kerangka kerja berasaskan web yang membolehkan majikan menentukan kelayakan pekerja untuk bekerja di AS menggunakan data yang dilaporkan pada Borang I-9 pekerja.

S2. Bagaimana saya mendapat surat pengesahan pekerjaan dari HR?

Terdapat cara khas untuk menuntut surat pengesahan pekerjaan dari majikan semasa atau sebelumnya:

 • Tanya pentadbir atau pengurus anda.

 • Hubungi Sumber Manusia.

 • Dapatkan templat dari organisasi atau persatuan yang meminta surat itu.

 • Gunakan perkhidmatan pengesahan pekerjaan.

S3. Bagaimana saya mencari nombor ID pekerja Amazon saya?

 1. Pada Papan Pemuka, ketuk di kiri atas skrin.

 2. Pilih Profil dan Tetapan dari senarai Alat Pengguna. ID pekerja anda muncul hampir ke titik tertinggi halaman di bawah nama anda.

S4. Apa yang berlaku semasa pengesahan pekerjaan?

Pengesahan sejarah pekerjaan merangkumi menghubungi setiap tempat kerja yang dicatatkan dalam resume calon untuk mengesahkan bahawa calon itu sebenarnya bekerja di sana, untuk benar-benar melihat apa tajuk pekerjaan calon semasa berada di tempat kerja mereka, dan tarikh pekerjaan calon di sana.

S5. Bolehkah majikan menolak pengesahan pekerjaan?

Tidak ada undang-undang pihak berkuasa yang mengharapkan pekerja mengesahkan pekerjaan terhadap pekerja sebelumnya. Walau bagaimanapun, Suruhanjaya Peluang Pekerjaan Setara AS menetapkan bahawa tidak sah untuk menolak memberikan data yang bergantung pada bangsa, jantina, warna, dan unsur-unsur lain yang tidak berkaitan.

S6. Bagaimana jika majikan saya tidak mengesahkan pekerjaan saya?

Majikan yang sebenarnya tidak bertindak balas terhadap pengesahan pekerjaan pentadbiran boleh dikenakan denda dan penolakan kontrak kerajaan selama satu tahun. Ketidakupayaan untuk menyelesaikan permintaan pengesahan pekerjaan dari orang luar yang lain dapat melemahkan kepercayaan dengan pekerja semasa dan sebelumnya.

S7. Berapa caj Truework untuk pengesahan pekerjaan?

Organisasi-organisasi ini mengharapkan untuk membayar antara $ 40 - $ 50 setiap permintaan, dan sebenarnya memperhitungkan ini dalam perbelanjaan pemprosesan mereka ketika memberikan pinjaman atau menjalankan penyelidikan latar belakang terhadap pekerja tersebut. Ini adalah amalan standard industri di semua pembekal dan Truework mengenakan beberapa harga termurah dalam perniagaan.

S8. Bagaimana saya mengesahkan pekerjaan dengan nombor kerja?

Nasihatkan pemberi pinjaman anda untuk pergi ke www. nombor kerja. com dan masukkan data ini untuk mendapatkan pengesahan. Pengesah harus didaftarkan dengan The Work Number untuk mendapatkan akses ke data pekerjaan anda. Anda juga boleh meminta Laporan Data Pekerjaan dengan mengetuk tab " Laporan Data Pekerjaan" dan mengikuti arahan yang diberikan. **

S9. Apakah nombor Amazon EAN?

Nombor Artikel Eropah (EAN): EAN adalah tag standard dengan kod bukti pengenalan item 12 atau 13 digit. Setiap EAN membezakan item , pembuat, dan atribut item dan umumnya dicetak pada nama atau pembungkusan.

S10. Apakah nombor ID majikan saya?

Tempat terbaik untuk mencari EIN (No. Pengenalan Majikan) atau ID Cukai majikan anda adalah di Kotak b borang W-2 anda. Cari nombor 9 digit dengan perebutan yang mengasingkan digit kedua dan ketiga (NN-NNNNNNN). Secara amnya terletak tepat di atas nama majikan anda atau di bawah alamat mereka.

Kesimpulannya

:small_blue_diamond: Surat Pengesahan Pekerjaan: Surat pengesahan pekerjaan sebenarnya adalah laporan yang menentukan pekerjaan semasa atau masa lalu anda dengan sebuah syarikat. Ia biasanya diminta oleh syarikat. Ia biasanya dicetak di kepala surat rasmi syarikat. Nama, alamat dan tajuk pekerjaan majikan harus disertakan dalam surat pengesahan pekerjaan. Keadaan semasa anda mungkin dapat mengetahui siapa anda meminta surat pengesahan pekerjaan. Sama ada anda menghantar permintaan kepada majikan anda sekarang atau majikan sebelumnya, anda harus menulis e-mel profesional.

artikel berkaitan

Sijil Nombor Pengenalan Majikan (EIN) Pengesahan Pekerjaan Amazon

Surat pengesahan pekerjaan, juga dikenal sebagai surat pekerjaan atau surat bukti pendapatan, adalah dokumen yang digunakan untuk mengesahkan sejarah pendapatan dan pekerjaan pekerja sebelumnya atau semasa.

Untuk kemudahan anda, surat pengesahan pekerjaan juga dikenal sebagai:

Surat Bukti Pekerjaan

Surat Pengesahan Pendapatan

Surat Pengesahan Pekerjaan

Surat Pengesahan Gaji

Surat Pengesahan Pekerjaan

Siapa yang Memerlukan Surat Pekerjaan?

Pekerja sebelumnya atau sedia ada boleh meminta pengesahan pekerjaan dari majikan baru untuk mengesahkan pendapatan dan sejarah kerja mereka. Borang pengesahan pekerjaan juga merupakan keperluan yang sering digunakan oleh pihak ketiga untuk mengesahkan bahawa seseorang mempunyai pendapatan yang cukup untuk memenuhi pembayaran bulanan yang diperlukan untuk pembelian besar - sama ada untuk permohonan sewa, gadai janji, atau pinjaman. Sebagai contoh, jika sewa mencapai tahap tertentu, tuan tanah mungkin memerlukan surat pekerjaan sebelum menyewa apartmen.

Bagaimana Menulis Borang Pengesahan Pekerjaan?

Pihak ketiga akan memeriksa borang pengesahan pekerjaan, oleh itu ia harus diakui sebagai dokumentasi korporat rasmi.

Sertakan maklumat penting hubungan dan korporat di bawah kop surat syarikat anda, seperti:

Nama pengesah

Nama perniagaan

Alamat

Poskod, bandar dan negeri

Sertakan nama dan alamat pengulas pihak ketiga dalam ucapan di bawah tarikh jika anda memilikinya. Badan surat pengesahan gaji akan ditentukan oleh keperluan pihak yang meminta. Tuan tanah, misalnya, mungkin hanya perlu mengesahkan pendapatan semasa penyewa yang berpotensi, sedangkan majikan baru mungkin ingin mengetahui tentang sejarah pekerjaan mereka dan juga maklumat gaji.

Bagaimana Mengesahkan Bukti Surat Pekerjaan?

Langkah terakhir bank sebelum mengizinkan pinjaman, langkah terakhir tuan tanah sebelum menyerahkan kunci penyewa, atau langkah terakhir syarikat sebelum menghantar surat tawaran kepada calon biasanya merupakan bukti surat pendapatan. Pihak ketiga sering meminta pekerja untuk mengesahkan surat pengesahan pekerjaan mereka dengan sekurang-kurangnya dua bukti dokumen pendapatan untuk membela diri dari tuntutan palsu.

Sebagai bukti pendapatan, dokumen berikut diterima:

Paystub

Pulangan percukaian (1040)

Penyata pendapatan dan cukai (W-2)

Surat Pengesahan Manfaat Jaring Keselamatan Sosial / Bukti Pendapatan

Surat pampasan pekerja

Penyata akaun

Anda dapat memperoleh pendapatan serta menyokong kertas kerja.

Bukti Pendapatan untuk Individu Bekerja Sendiri

Sekiranya anda bekerja sendiri, anda adalah satu-satunya orang yang dapat memberikan pengesahan pendapatan pekerjaan. Oleh itu, bolehkah anda menyusun surat bukti pendapatan bekerja sendiri bagi pihak anda sendiri? Ya, jawapannya adalah ya. Untuk mengesahkan pendapatan anda, tulis surat pengesahan pendapatan dan sertakan dokumen yang diterima berikut. Freelancer menggunakan IRS Form 1099 Miscellaneous Income untuk melaporkan setiap pekerjaan yang membayar $ 600 atau lebih.

Pulangan percukaian

Penyata akaun

Oleh itu, sama ada anda bekerja sendiri, pengarah SDM, pengurus, atau CEO, anda kini tahu cara menulis surat pekerjaan. Anda juga dapat menjimatkan masa dengan menggunakan pembangun surat pengesahan pekerjaan kami untuk membuatnya dalam beberapa minit.

Contoh Surat Pengesahan Pekerjaan (dengan Gaji)

Pekerjaan Jessica Holland di ABC Inc disahkan oleh contoh pengesahan pekerjaan di bawah. Pengarah Operasi, William Savage, menyatakan bahawa maklumat gaji dan penyata cukai Jessica disertakan dalam surat tersebut untuk menyokong maklumat gaji yang diberikan. Savage juga memasukkan maklumat hubungannya sekiranya Pusat Resume (pihak yang meminta) memerlukan lebih banyak bukti pekerjaan.

Contoh Surat Pekerjaan

Contoh bukti surat pekerjaan di bawah ini mengesahkan pekerjaan dan pendapatan Matthew Simpson semasa dia bekerja sebagai Penasihat Umum untuk Syarikat Inc. Surat itu ditujukan kepada pihak ketiga yang meminta pengesahan pekerjaan Mr. Simpson - Welcome Inc. Company Inc. telah menyertakan pengakuan masyarakat notari untuk mengesahkan pengesahan pekerjaan Mr. Simpson sebagai tambahan kepada penyata gaji dan cukai (W-2) dan gaji tetap.

Surat Bukti Pendapatan dari Templat Majikan

Bukti pendapatan Wilfred Lawrence (bonus tahunan dan tambahan) ditunjukkan dalam contoh surat pekerjaan di bawah. Mr. Lawrence's W-2 dan surat dari Kompensasi Pekerja akan disertakan sebagai bukti contoh pendapatan, menurut pihak yang mengesahkan, Charles Lang dari Forest Inc. Mr. Lang tidak memasukkan maklumat hubungan Mr. Lawrence; namun, Lang mengatakan bahawa Mr. Lawrence's W-2 dan surat dari Pampasan Pekerja akan disertakan sebagai bukti contoh pendapatan, menurut Mr Lang.

Soalan Lazim

Apakah Petua untuk Pengurus Menulis Surat Pengesahan Pekerjaan?

Biasanya, pengurus akan menulis surat pengesahan pekerjaan bagi pihak pekerja. Pekerja biasanya akan menghampiri anda atau menghantar e-mel yang meminta anda menyusun surat ini untuk mereka. Jangan malas dan biarkan pekerja menyusun surat untuk anda tandatangan; reputasi anda dalam komuniti adalah tepat. Anda pasti mahu tepat dan tepat. Untuk menjaga penguasaan mesej, anda harus selalu menulis surat bagi pihak pekerja.

Apakah pengesahan pekerjaan?

Sekiranya anda adalah salah seorang pekerja bertuah yang mempunyai penyelia pemalas, anda boleh diberi tanggungjawab membuat surat pengesahan pekerjaan anda sendiri. Ini adalah tanggungjawab besar, jadi pilih kata-kata anda dengan teliti. Sekiranya anda cuba meningkatkan pendapatan atau tanggungjawab anda, atasan anda mungkin tidak akan melepaskannya. Surat itu mesti ditulis pada orang pertama, dengan suara pengurus anda. Ini bermaksud sekurang-kurangnya harus disusun secara profesional dan tepat. Tulis surat anda sendiri, tanpa membanggakan.

Apakah borang pengesahan pekerjaan?

Borang pengesahan pekerjaan boleh digunakan untuk menghubungi calon majikan calon pekerja sebelumnya. Borang ini boleh digunakan untuk menghilangkan prasangka atau keterlaluan bagi pihak majikan. Anda akan dapati bahawa maklumat yang diberikan oleh majikan lebih tepat daripada apa yang anda dapat dari pemohon anda. Penting untuk mengesahkan pekerjaan sebelumnya. Jangan menolaknya. Ini adalah aspek penting dalam proses temu duga pekerjaan. Anda mungkin memanfaatkan kesempatan ini untuk mengetahui lebih banyak mengenai prestasi sebelumnya atau kemampuan yang mungkin mereka kembangkan.

Kesimpulannya

E-mel ini dihantar untuk mengesahkan pekerjaan Jane Stafford dengan syarikat kami sebagai pengaturcara permainan video sepenuh masa. Gaji tahunannya sebagai pengaturcara peringkat rendah adalah $ 158,000. Sejak Disember 2010, dia telah menjadi sebahagian daripada pasukan kami. Ketika kami merekrut dia, kami menjalankan latar belakang dan memeriksa kredit kepadanya dan mendapati dia mempunyai reputasi yang bersih.

Tanggungjawab pekerjaan Ms. Stafford di organisasi kami termasuk mengembangkan labirin permainan video dan pencitraan 3-D, serta pengembangan plot dan karya konsep. Dia adalah pakar dalam membangun dunia 3-D yang dapat dipercaya, dan semua projek di mana dia bekerja telah berjaya. Kami yakin dia akan menjadi tambahan yang berharga bagi syarikat kami.