Erin Angle adalah keponakan dan juga isteri kepada pelakon Jon Bernthal. Erin Angle adalah pasangan seorang bintang kayu holly terkenal Jon Bernthal, yang terkenal di khalayak ramai kerana persembahannya yang luar biasa dalam "The Walking Dead". Dia adalah seorang perawat trauma, walaupun hari ini dia adalah seorang suri rumah yang kini menjalankan tugas kejururawatan. Erin adalah keponakan atlet terkenal Amerika yang bernama Kurt Angle. Sudut Erin juga merupakan jururawat Praktikal berlesen. Sudut Erin

Ciri-ciri
1- nama penuh Sudut Erin
2-tinggi 5'6 "(1.86 meter)
3- hari jadi 1977-05-01
4-kewarganegaraan orang Amerika
5-terkenal dengan Isteri Jon Bethnal
6 tahun 41 tahun
7-status perkahwinan sudah berkahwin
Tanda 8-zodiak Aries
9-nama ibu Sudut Cindy Abbondanza
10- nama bapa Mark Angle
Nama 11-kakak tidak diketahui
12-berat 58 kg
12-etika Afrika Amerika
13-kelayakan tuan
14- warna mata coklat
15-warna rambut berambut perang
16-pekerjaan Jururawat, suri rumah
Nilai bersih 17 800 k USD
18-agama Agama Kristian
19- nama anak lelaki Henry Bernthal, Billy Bernthal

Kehidupan awal, keluarga dan pendidikan Erin Angle:

Erin dibawa ke dunia pada tahun 1977 di Pittsburgh, Pennsylvania, Amerika Syarikat, kepada Cindy Abbondanza Angle dan ayahnya bernama Mark Angle. Bapa sudut Erin, Mark Angle adalah saudara kepada ahli gusti terkenal Kurt Angle. Dia mempunyai 7 orang dalam keluarganya, termasuk 5 saudara perempuan dan seorang saudaranya, bernama Mike, dan saudara perempuan bernama Cassidy, Jackie, Kristen, dan Lea. Erin bersekolah di sekolah menengah Canon-McMillan. Selepas itu, dia kemudian melanjutkan pendidikannya di Indiana University of Pennsylvania, lulus dengan ijazah dalam bidang kejururawatan pada tahun 1998. Setelah sepuluh tahun, pada tahun 2008, Erin diberi gelar sarjana dari anestesiologi MS dari University of Southern California. Dia juga mengikuti beberapa kursus pendidikan percuma dalam talian semasa dia belajar. Erin pada tahun 1999 menjadi jururawat berdaftar .

Profesi, Kehidupan Peribadi, dan Media Sosial

Erin angle bekerja di hospital universiti ketika Erin angle bertemu suaminya sekarang, Jonathan. Masih belum jelas bagi peminat peminat sudut Erin bahawa adakah Erin angle sebenarnya menjalankan tugasnya sebagai jururawat sebelumnya, namun ramai yang menyangka dia adalah suri rumah. Dia tidak mempunyai akaun di Facebook dan Instagram, jadi tidak tahu apa yang sedang dilakukan isteri pelakon 'the dead dead' sekarang. Menurut suami Erin, dia bukan orang media sosial . Menjauhkan diri dari media sosial telah membiarkan Erin mempunyai kehidupan-kerja yang seimbang .

Perkahwinan Erin sudut dan temu janji:

Erin angle bekerja di hospital ketika dia bertemu suaminya. Mereka berdua mengadakan perjumpaan di beberapa tempat sebelum mereka memutuskan untuk beralih ke langkah cinta mereka yang seterusnya iaitu perkahwinan. Ini dikhabarkan oleh beberapa orang di luar industri media bahawa sudut Erin dan suaminya mempunyai masa yang sangat sukar ketika mereka berpacaran, dan alasannya tidak lain adalah skandal dari sudut Erin sekarang suami. Setiap kali ketika Erin dilihat bersama suaminya pada keesokan harinya, beberapa skandal baru akan muncul dan menimbulkan kesukaran dalam kehidupan mereka yang berpacaran. Ini menyebabkan sudut Erin mengambil beberapa langkah kembali dari kehidupan berpacaran dan dia, sudut Erin memutuskan hubungan dengan teman lelakinya. Sudut Erin dan teman lelakinya dilihat di banyak tempat bersama ketika mereka berpacaran tetapi setelah khabar angin mengenai Erin angle dan Jon Bernthal berpisah diumumkan, mereka berdua dilihat bersembunyi antara satu sama lain walaupun di tempat awam. Tetapi nampaknya hubungan antara satu sama lain tidak dimaksudkan untuk sudut Erin. Sebaik sahaja sudut Erin dan Jon Bernthal dilihat dalam rancangan Nelson. Ketika Jon Bernthal diminta menyanyikan sesuatu untuk kekasihnya, Erin sudut, pada masa itu dia memainkan lagu yang indah dari salah satu filemnya dengan gitar. Perkahwinan dari sudut Erin membawa kejutan kepada banyak orang. Erin angle dan suaminya Jon Bernthal berkahwin satu sama lain satu tahun selepas berpacaran. Mereka memutuskan untuk berkahwin satu tahun selepas berkencan. Pada hari perkahwinan, sudut Erin mengenakan gaun merah sementara Jon Bernthal dilihat dengan tuksedo putih. Ia adalah hari yang cerah ketika Erin berkahwin dengan suaminya. Upacara perkahwinan Erin angle dilakukan pada 25 September 2010. Upacara perkahwinan berlangsung di Maryland, Amerika di sebuah pulau kecil. Jon Bernthal berusia satu tahun lebih tua daripada isterinya. Upacara perkahwinan Erin angle mempunyai beberapa tetamu istimewa seperti guru lakonan suaminya, yang bernama Alma Becker. Upacara perkahwinan Erin angle dirancang oleh pengurus terkenal 'urusan menarik. Juga dikhabarkan bahawa makanan yang disediakan dalam perkahwinan Erin sudut adalah 'katering kesempatan. Dalam perkahwinan Erin angle, solekan sudut Erin dilakukan oleh Pattie dan gaya rambut dari sudut Erin dilakukan oleh Remona. Syarikat kedai bunga Amerika yang digelar sebagai 'penjual bunga terpesona' memberikan bunga delilah dalam perkahwinan jika Erin sudut. Khemah perkahwinan Erin angle disediakan oleh 'syarikat khemah langit' Edsel barat yang terkenal dilihat memainkan rentak indah dalam perkahwinan sudut Erin.

Nelson antara hubungan sudut Erin dan Jon Bernthal:

Ada banyak masa ketika kapal hubungan dari sudut Erin dan Jon Bernthal bergilir 360 darjah. Dan kerana mereka bersikap buruk walaupun dalam hubungan, membuat mereka berdua tidak bahagia. Atas sebab ini, untuk menjauhkan diri dari hubungan, sudut Erin kembali ke kampung halamannya di California tetapi nampaknya Jon Bernthal tidak berpuas hati dengan ini. Hubungan sudut Erin dan Jon Bernthal tidak lama lagi bertukar menjadi beracun. Ini sekali lagi dilanjutkan pada hari-hari lama hubungan mereka yang indah ketika Erin angle dan Jon Bernthal pergi ke konser Nelson Wellie. Di belakang pentas Jon Bernthal meminta nelson memainkan lagu untuk isterinya, sudut Erin yang dengan senang hati dilakukan oleh nelson. Juga dikhabarkan bahawa nelson diberikan ganja bersama dengan surat besar dari Jon Bernthal. Surat itu ditulis oleh Jon Bernthal dan dihantar ke nelson bersama dengan ganja . Dalam surat itu sudut Erin diturunkan oleh suaminya, Jon Bernthal sebagai wanita yang baik hati. Jon mengatakan bahawa lagu nelson melakukan sihir dalam hubungan sudut Erin dan Jon Bernthal dan mereka berdua kembali bersama seperti beberapa hari pertama hubungan mereka. Lagu yang dimainkan oleh nelson untuk sudut Erin 'selalu ada di fikiran saya'.

Suami dari sudut Erin- Jon Bernthal:

Jon Bernthal dibawa ke dunia pada 20 September 1976 di Washington, DC, untuk keluarga Yahudi. Nama ibu Jon Bernthal adalah Joan Lurie (née Marx), dan nama ayah adalah Eric Lawrence Bernthal. Ayah Jon Eric Lawrence terkenal sebagai penasihat undang-undang dengan Latham dan Watkins LLP. Keluarganya termasuk beberapa artis hebat tahun ini. Ayahanda dari Jon Bernthal, bernama Murray Bernthal adalah seorang seniman. Jon mempunyai dua adik beradik Nicholas Bernthal (seorang doktor) dan Thomas Bernthal (seorang CEO organisasi kaunseling). Jon Bernthal menghabiskan masa hidupnya di Cabin John, Maryland tempat dia pergi ke Sidwell Friends School. Dia pergi ke Skidmore College di Saratoga Springs, New York untuk jangka masa yang pendek dan kemudian berhenti dari sekolah ini. Dia bergabung dengan Moscow Art Theatre di Rusia atas permintaan keluarganya dan atas salah seorang pengajarnya Alma Becker. Semasa dia, Jon Bernthal, di Rusia, dia juga bermain untuk pasukan bola tampar Rusia. Jon adalah penangkap yang sangat baik. Dia terkenal bermain lakonan luar biasa dalam Brad di The Wolf of Wall Street (2013), Griff in Baby Driver (2017), Brax in The Accountant (2016), Shane Walsh dalam The Walking Dead (2021), Frank Castle . Jon Bernthal setiap filem ditayangkan di Netflix . Erin sangat kompromi dan menolong suaminya, Jon mengikut jadualnya. Ketika dalam wawancara ketika Jon Bernthal ditanya adakah kesibukan dia membiarkan keluarga dan isteri Jon Bernthal sedih atau tidak. Yang dikatakan oleh Jon Bernthal:

“Dia berasal dari keluarga yang dipenuhi dengan orang-orang luar biasa. Dia (Jon Bernthal) cukup yakin bahawa isterinya, sudut Erin memahaminya. "

Filem di mana suami sudut Eric bekerja
1- Kemarahan
2- serigala jalan
3- pemandu bayi
4- ruang mahkamah
5- balas dendam terhadap wanita pertengahan umur
6- kokoloko
7- serigala
8- rumah orang yang berani
9-timmy muldom
10-udara yang saya hirup
11- bar starz
12- mengagumkan penghukum
13- sebaris di pasir
14-el gurdain de la reliquia
15-pelarian
Lelaki 16-pertama
17- viena dan khayalan
18-benteng
19-penulis hantu
20- tarikh malam
21-ayam robot
22- kami adalah rakan anda
23- pusat perdagangan dunia
24- pembaikan enjin kecil
25-tingkap
26- Ziarah
27- Raja Richard
28- elang mentega kacang
29-akauntan
30- ford v ferrari
31- sungai angin
32- banyak orang suci newark
33- sicario
34- snitch
35- virginia manis
36- elang mentega kacang
37- pertandingan dendam
38-raja richrad
39- mereka yang menginginkan saya mati

Kanak-kanak dan anjing dari sudut Erin:

Erin angle memperkenalkan anak pertama keluarganya pada bulan Ogos 2011. ada 4 anak dari sudut Erin yang dinamakan sebagai Henry Bernthal yang pertama dilahirkan kemudian pada tahun 2013 pada 17 Januari Erin angle dikurniakan seorang bayi perempuan lain yang mereka namakan sebagai Billy Bernthal. Anak terakhir dari sudut Erin adalah Adeline Bernthal. Adeline Bernthal ini adalah mata keluarga Erin sudut. Juga, dia adalah yang terakhir dilahirkan di sudut Erin dan Jon Bern berhenti. Selain dari "anak manusia" dari sudut Erin, ada beberapa anjing juga tinggal bersama keluarga sudut Erin. Nama anjing tersebut adalah Boss, granucci dan tom. Mereka juga mempunyai keturunan anjing Amerika yang dianggap sebagai Jenis Anjing Terbaik dan mereka bersama mereka ketika mereka masih kecil. Terdapat banyak catatan di mana suami Erin menyiarkan mengenai sudut Erin dan anak-anaknya.

Sudut Erin menguruskan Penyakit Daughter Adeline:

Pada tahun 2018, yang terakhir membosankan dalam keluarga sudut Erin didiagnosis dengan beberapa penyakit. Menyebabkan dia menghabiskan tiga hari di ventilator dan dia juga didiagnosis dengan sawan. Bahagian terburuk adalah bahawa anak perempuannya tidak mengenalinya ketika dia bangun selepas 3 hari. Menurut suami dari sudut Erin, momen Adeline ini sangat menyayat hati seisi keluarga. Tetapi sudut Erin dilihat dalam keadaan paling tenang. Setelah beberapa hari menderita penyakit Adeline, dia menurut doktor menderita amnesia dan dia didiagnosis dengan penyakit yang menyebabkan kerosakan tisu pada tisu serebrum.

Beberapa fakta yang tidak diketahui mengenai sudut Erin:

 1. Erin angle mempunyai seorang paman yang merupakan ahli gusti WWE, dan namanya Kurt angle. Kurt angle adalah orang profesional dan juga, dia telah berlakon dalam banyak filem kayu holly. Selepas bersara, bapa saudara Erin ini bekerja sebagai produser dalam acara WWE. Erin angle mengatakan bahawa pamannya cukup terkenal dengan peminatnya dan dia suka berinteraksi dengan orang-orang. Paman populariti sudut Erin ini dapat dilihat dari kenyataan bahawa dia adalah orang Amerika pertama yang mendapat pingat emas di Olimpik 2016.
 2. Dia menyokong kempen memberi makan orang miskin pada tahun 2019.
 3. Dia jarang menghadiri acara yang dianjurkan oleh orang-orang di luar keluarganya sendiri.
 4. Dia tinggal bersama suaminya di rumah di tepi pantai California. Tetapi selepas perkahwinan mereka berdua berpindah dan tinggal di Ojai. Rumah Erin yang berada di tepi pantai di California dibeli oleh jutawan dengan harga 200 juta USD.
 5. Sudut Erin juga dalam filantropi. Dia sering menyokong program penyelamatan haiwan. Dia juga menyokong kempen pertanian Katie cook yang namanya 'ladang kecil'. Sudut Erin juga dilihat di ladang tukang masak Katie. Dia juga meminta pengikutnya di Facebook untuk memberikan sumbangan kepada orang dan organisasi yang membantu menyelamatkan haiwan.
 6. Erin angle juga mempunyai beberapa anjingnya dari organisasi yang menyelamatkan dosanya yang tidak berdaya dan cedera. Sudut Erin menyelamatkan anjing itu dari Pusat Penyelamatan Haiwan Santa Paula.
 7. Sudut Erin juga dilihat tertarik dengan politik dan pada tahun 2020 dia memutuskan untuk memilih Trevor Quirk, ketika dia bertanding dalam pilihan raya.
 8. Dia adalah peminat Farmasi Make Up

Ciri fizikal sudut Erin:

 • Tinggi: dalam meter, sudut Erin mempunyai model yang ideal seperti ketinggian. Dia lebih kurang. 1.87 m tinggi.
 • Sentimeter: dalam cm Sudut Erin ialah 170 cm
 • Di kaki: Erin adalah kaki 5 '8 ".
 • Berat: Erin ialah 160 lb dan berat 50 kg.
 • Dia mempunyai ukuran badan 35-27-34.
 • Ukuran kasut sudut Erin ialah 7.
 • Sudut Erin mempunyai badan yang sangat langsing dengan rambut berwarna hitam dan mata berwarna coklat. Warna rambut Erin berambut perang. Beberapa orang mengatakan bahawa dia mempunyai Mata Amber
Kegemaran sudut Erin
1-Favoriteactor Daniel, Dwayne Johnson
2-Pelakon kegemaran Natalie potman, megan fox, Emma stone
3- Warna kegemaran hitam, putih, dan hijau
4- Pakaian kegemaran pakaian kasual dan berpakaian
5- Hobi kegemaran memberi makan haiwan peliharaan, membaca, dan melukis
6- Tempat kegemaran London, Miami
7- Warna kuku kegemaran biru, merah jambu

Kerjaya sudut Erin:

Erin angle bekerja di pelbagai hospital dalam kerjayanya. Dia bekerja di jabatan kecemasan dan trauma hospital. Dia juga melakukan beberapa pekerjaan sukarela dalam kariernya. Hospital yang bekerja dalam bidang Erin dalam kerjayanya adalah:

Nama hospital di mana sudut Erin berfungsi
Nama hospital Berfungsi sebagai
1- Hospital John Hopkins jururawat trauma
2- Pusat perubatan UCLA Jururawat
3- Hospital lembah Aspen Jururawat kecemasan
4- hospital acibadam jururawat aneatesi
5- Hospital Yunus Jururawat LPN
6- Hospital Zeynep Kamel jururawat wad
7- Hospital Umum Rochester penolong jururawat
Hospital Daerah 8-Chester Ketua jururawat

Sudut Erin selalu mahu memulakan kariernya dalam bidang perubatan dan dengan alasan inilah dia memutuskan untuk mengambil jurusan bujangnya. Erin angle memulakan kariernya dengan bekerja di pusat perubatan Georgetown yang terletak di Manchester. Dia dalam kerjayanya lebih suka bekerja di hospital universiti yang mempunyai peluang maksimum untuk mendapatkan pesakit. Erin angle bekerja di hospital john Hopkins dari tahun 1999-2000. Dari 2001-2003 sudut Erin bekerja di hospital perubatan UCLA. Dari tahun 2002- 2005 dia bekerja di hospital Yunus dan dari 2005-2006 dia bekerja di Rochester General. Tetapi arahan Rochester General berubah ketika dia bertemu suaminya ketika bertugas sebagai pembantu jururawat. Tidak diketahui oleh umum bahawa apakah sudut Erin masih mengikuti karier impiannya sebagai jururawat dan ahli anestesi atau adakah dia sekarang hanya suri rumah. Dia juga bekerja di jabatan psikologi Sukan .

Nilai bersih dari sudut Erin dan suaminya:

Nilai bersih sudut Erin dianggarkan berjumlah 900k USD. Nilai bersih dari sudut Erin tidak disahkan kerana dia hampir menyimpannya di bawah penutup. Ini dapat dijangkakan bahawa nilai bersih dari sudut Erin terutama berasal dari pekerjaannya di jabatan kejururawatan hospital. Kekayaan bersih suaminya dianggarkan sekitar 2 juta USD kerana dia melakonkan filem-filem yang terkenal sebagai block buster setiap kali mereka muncul.

Etnik dan media sosial dari sudut Erin:

Etnik Erin berwarna putih. Dia mempunyai badan yang cantik dengan mata coklat dan rambutnya yang berambut perang menambah kecantikan pada seluruh tubuhnya. Etnik ibu bapanya juga berkulit putih, tetapi ibu saudara sudut Erin adalah etnik Afro-Amerika. Sudut Erin tidak banyak aktif di media sosial. Erin angle hanya mempunyai satu akaun media sosial di Facebook di mana dia jarang menyiarkan fotonya. Tetapi suami sudut Erin diam terkenal di media sosial. Di akaun media sosial Instagram, suami sudut Erin mendapat 1.05 Juta pengikut sementara di twitter dia mendapat 55 k pengikut. Seperti Erin, suaminya juga pencinta haiwan dan menyatakan cintanya dari tweet. Sekali posting twitternya mengandungi keterangan bahawa "orang yang menyakiti binatang adalah bajingan". Di akaun media sosial twitter, suami sudut Erin membuat tweet untuk Ian Heinisch dan memujinya atas kerjanya. Semua tweet ini membuktikan bahawa memang suami dari sudut Erin adalah orang media sosial tidak seperti sudut Erin.

Pandangan Jon Bernthal mengenai sudut Erin:

Dalam temu bual di majalah kesihatan Lelaki, Jon mengatakan bahawa dia tidak pernah kelihatan cantik seperti isterinya. Jon menambah bahawa isterinya Erin, ingin memiliki kehidupan yang rendah dan dia tidak lagi ingin tampil di khalayak ramai. Jon menambah bahawa semasa mereka berpacaran, sesuatu yang mengerikan berlaku menyebabkan Erin meninggalkannya. Tetapi itu tidak membiarkan Jon jauh dari Erin. Erin pergi ke California dan Jon terpaksa mengejarnya ke California. Jon lebih jauh mengatakan bahawa Erin juga mempunyai hati yang kuat kerana ketika anak perempuannya Adeline jatuh sakit maka yang paling panik adalah dia. Erin tenang ketika itu dan hanya berdoa. Jon mengatakan bahawa anak perempuannya setelah 3 hari kembali sedar kerana doa Erin. Jon mengatakan bahawa isterinya, Erin adalah orang yang menjaga kesihatan fizikalnya . Dalam video berikut, Jon Bernthal berkongsi pandangannya mengenai sudut Erin mengenai Jimmy Kimmel Live!

SOALAN YANG BANYAK DITANYA

Terdapat banyak persoalan yang ada di fikiran peminat sudut Erin yang telah saya nyatakan di bawah.

1- Apa hubungan sudut Erin dengan Jon Bernthal dan siapa sudut Kurt?

Jon Bernthal adalah suami dari sudut Erin. Erin angle juga merupakan kekasih pertama Jon Bernthal. Jon Bernthal bertemu dengan Erin ketika dia bekerja di hospital sebagai jururawat. Kurt angle adalah ahli gusti profesional Amerika. Sudut Kurt adalah pelakon, pemenang pingat emas Olimpik juga. Sudut kurt termasuk dalam WWE WrestleMania & Royal Rumble

2- Berapa adik beradik dari sudut Erin dan apa profesion mereka?

Terdapat 4 beradik dari sudut Erin yang namanya adalah sudut Lea, Cassidy, Kristen, dan Andie. Sudut Erin juga mempunyai saudara lelaki yang bernama Mark. Mark angle adalah pengaturcara sementara Cassidy angle adalah jurusolek. Dia memiliki laman Instagram yang mempunyai 400k pengikut. Lea angle adalah pengacara, dan dia bekerja kebanyakannya mengambil kes-kes keganasan. Sudut Kristen dan Andie kedua-duanya adalah pensyarah di Universiti Amerika yang terletak di Washington, DC, Amerika Syarikat.

3-Adakah sudut Erin bercerai?

Tidak, Erin tidak bercerai. Erin kini menjalani kehidupannya bersama suaminya di Michigan, Amerika. Dia juga mempunyai 3 anjing yang kelihatan hampir dengan sudut Erin.

4 Bagaimana sudut Erin dan Jon Bernthal saling bertemu?

Sudut Erin dan Jon Bernthal pertama kali bertemu satu sama lain pada pesta sambutan telah dilemparkan kepada Jon Bernthal ketika dia kembali dari Rusia setelah penggambaran dari filemnya. Sudut Erin pertama kali dilihat di Washington Dc. Jon Bernthal mengatakan bahawa ketika dia melihatnya, dia tertarik ke arahnya.

5 Berapa pendapatan suami erin dari filemnya, penghukum?

Dikabarkan bahawa suaminya mengambil $ 350,000 sebagai gajinya. Khabar angin ada yang memberitahu bahawa suami dari sudut erin menerima banyak wang ini untuk satu episod.

6 Bilakah sudut Erin berkahwin?

Sudut Erin mengikat simpul pada tahun 2010 di Potomac, Mary land.

7 Berapa banyak kanak-kanak yang mempunyai sudut erin dan apakah nama mereka?

8 Dari universiti manakah suami yang mengambil pendidikan erin?

Suami sudut Erin menamatkan ijazah sarjana muda dari Universiti Harvard pada tahun 1997.

9 Adakah sudut Erin mempunyai anak lelaki?

Ya, sudut erin adalah ibu kepada dua anak lelaki yang bernama Billy Bernthal dan Henry Bernthal.

10 Dalam berapa filem yang dilakukan oleh suami sudut Erin?

Suami sudut Erin bekerja dalam filem yang namanya The Walk mati, Pembaikan mesin kecil, Serigala dinding jalanan, The berbulu, The Punisher

11. Berapa banyak anugerah yang dimenangi oleh suami sudut Erin?

Suami sudut Erin telah memenangi 3 anugerah. Nama anugerah yang dimenanginya ialah Ovation Award, Boston Society of kritikus filem, National board of review Award.

KESIMPULAN.

Sudut Erin adalah gadis normal sebelum dia bertemu dengan Jon Bernthal. Sebaik sahaja sudut Erin bertemu dengan Jon Bernthal. Dia menjadi bintang. Ke mana sahaja dia pergi dunia media mengelilinginya. Sudut Erin kini menjalani kehidupan terbaik dengan 4 orang anaknya. Erin sudut dari keluarga keperibadian terkenal tidak menunjukkan seberapa banyak yang dia boleh. Nampaknya sudut Erin benar-benar adalah wanita turun ke bumi.

ARTIKEL BERKAITAN

William Bumpus Siapakah Cindy Costner? Quinton Anderson Reynolds Letesha Marrow