Tanpa ragu, Facebook adalah aplikasi media berasaskan web yang paling terkenal. Pada saat kurier Facebook semakin terkenal, Facebook membuat aplikasi yang berbeza untuk mesej Facebook. Selanjutnya, Com.facebook.orca adalah bahagian aplikasi kurier. Sebahagian besar pelanggan menggunakan Facebook dan kurier dalam dua aplikasi yang berbeza. . Salah satunya adalah aplikasi Facebook, dan kurir mempunyai aplikasi yang berbeza. Pembatalan mesej secara konsisten adalah sakit otak bagi pelanggan Facebook. Sekiranya anda menggunakan kurier Facebook, anda kerap menghapus mesej yang dibaca dan di sana-sini memadamkan mesej yang tidak disengajakan. Tanpa keraguan, sebahagian besar kecelakaan ini mempunyai kadar kemungkinan yang lebih tinggi untuk berlaku. Untuk demonstrasi yang tidak menyedari ini, anda perlu menghadapi keadaan yang memalukan daripada rakan, rakan kongsi, dan keluarga anda. Selepas itu, anda sekarang dan sekali lagi memadam mesej asas dari kurier Facebook anda.

Adakah anda dapat Memulihkan Mesej yang Dihapus Dari Facebook?

Sesungguhnya, itulah jawapan yang jelas untuk masalah ini. Com.facebook.orca adalah jawapan untuk masalah ini. Lebih-lebih lagi, ini bukan jangkitan atau tidak ada URL untuk memulihkan mesej yang anda hapus. Ini adalah jawapan untuk memulihkan mesej anda yang hilang , dan bahkan anda dapat memberi peneguhan terhadap mesej yang terhapus. Facebook orca adalah sampul surat kurier Facebook asas yang menyimpan semua maklumat kurier Facebook dalam penganjur. Selanjutnya, fikirkan tentang apa, anda dapat memulihkan semua mesej anda yang terhapus dari sampul surat ini. Anda juga boleh menggunakan sandaran. Com.facebook.orca membantu anda memulihkan mesej yang dipadam , tetapi termasuk mesej yang dipadam, fail gambar yang dipulihkan juga mungkin.

Bagaimana Mengambil Sandaran Mesej Menggunakan Com.Facebook.Orca?

Berikut adalah manual sedikit demi sedikit untuk mengambil penambah gosok belakang dengan menggunakan Facebook. Orca Anda dapat memulihkan semula mesej dari alat android anda tetapi ketika anda perlu mengambil tambahan mesej, pada ketika itu menghubungkan PC anda adalah cara yang paling ideal .

Langkah 1: Buka penjelajah fail dari telefon android anda.

Langkah 2: Kemudian pergi ke pilihan simpanan kad SD.

Langkah 3: klik pada pilihan android dan buka fail data.

Langkah 4: Kemudian klik pada pilihan data dan buka fail aplikasi.

Langkah 5: Dari pilihan Aplikasi, anda akan mendapat fail com.facebook.orca.

Langkah6: Dari fail orca, anda dapat melihat dua fail yang berasingan. Salah satunya ialah fail cache; yang lain ialah fail temp Facebook.

Langkah 7: Setelah mendapatkan fail temp Facebook, anda hanya perlu menyalin fail temp ini dalam fail cheche.

Langkah 8: Dan anda dapat menikmati semua data yang dipadam dari peranti android anda.

Pada saat anda perlu mengambil bala dari gadget android, ikuti cara ini untuk mengambil bala dari mesej yang terhapus dari alat anda.

Langkah 1: Sambungkan terlebih dahulu peranti android anda ke PC anda dengan penyambung USB .

Langkah 2: Kemudian buka Facebook. orca rekod pilihan simpanan dalaman dari alat anda.

Langkah 3: Apabila anda membuka fail Facebook .orca, anda akan melihat dua folder berasingan dari fail cache dan fail temp Facebook. Sekiranya anda memilih untuk tidak mengambil bala bantuan atau menghapus semua sumber mesej, pada masa itu membersihkan kedai dan dokumen tempa orca adalah kaedah langsung untuk menghapus semua rekod maklumat semasa.

Langkah 4: Setelah menyambungkan peranti anda dengan PC, anda membuka fail storan dalaman, dan dari PC anda, anda juga dapat memulihkan semua data yang sudah dihapus.

Langkah 5: Dari storan dalaman, anda dapat melihat Facebook. Fail Orca.

Langkah 6: Dari folder cache fail orca, anda harus membuka fail temp Facebook.

Langkah 7: Kemudian, anda hanya boleh menyalin-tampal fail ke PC anda dengan memindahkan fail temp Facebook.

Langkah 8: Anda boleh mengambil sandaran dari fail dan dapat menikmati mesej yang dihapus dan fail gambar dengan memulihkannya .

Selain daripada Facebook orca, anda juga dapat memulihkan semua mesej yang dipadam dari rekod anda, namun kitaran pemulihan rekod Facebook anda tidak membuat penambahbaikan. Intinya anda dapat menerapkan empat strategi untuk memulihkan semua mesej yang terhapus dari aplikasi Facebook, dan dengan orca, anda dapat mengambil bala dari mesej yang dihapus. Anda boleh mendapatkan semula mesej Facebook hanya dari alat anda semasa orca membuat rakaman dalam alat anda . Sekiranya anda menggunakan alat iOS atau Android, anda hanya boleh mengaitkan alat anda dengan PC anda melalui tali USB dan memindahkan rekod penguat ke PC anda. Pemulihan maklumat lebih sederhana daripada yang anda duga, namun di sana-sini maklumat ini membuang dokumen menyebabkan kerangka kerja gadget gaduh.

Walau apa pun, semasa anda menyahpasang aplikasi Facebook dan kurier, pada halaman itu. Sekiranya anda menghadapi masalah seperti ini, anda boleh memadamkan Facebook. Fail Orca dari peranti anda. Rekod orca benar-benar sukar dipadam sepanjang masa dari alat anda. Bagaimanapun, semasa anda menyahpasang aplikasi Facebook dan kurier, pada masa itu ia juga akan kembali.