Keluarga Bergerak

Walmart Family Mobile adalah pengendali rangkaian maya mudah alih (MVNO) yang tidak memiliki menara telefon bimbit. Sebaliknya, perkhidmatan bekerjasama dengan T-Mobile untuk memberikan liputan. Oleh itu, penyedia perkhidmatan terbaik untuk orang yang tinggal dan bekerja di kawasan yang mempunyai liputan T-Mobile yang kuat. Family Mobile adalah pengendali rangkaian maya mudah alih (MVNO) di United Kingdom yang dikendalikan oleh Coms Mobile dan menggunakan rangkaian EE. Mula-mula dilancarkan sebagai IKEA Family Mobile pada 8 Ogos 2008, ia menawarkan kad SIM bayar semasa anda pergi kepada orang ramai, dengan anggota program kesetiaannya dan semua 9,500 kakitangan IKEA di Britain disertakan dengan telefon bimbit dan panggilan percuma bernilai £ 5. Family Mobile menawarkan panggilan UK untuk 8p seminit dan pesanan teks UK untuk 4p setiap satu, dengan kenaikan awal minimum £ 10, menjadikan jaringan sebagai gaji termurah ketika anda menjadi operator di UK pada waktu pelancaran - "sekurang-kurangnya 25 per sen lebih murah daripada tawaran prabayar lain yang setanding dan sehingga Mei 2012, Family Mobile masih merupakan gaji termurah semasa anda menggunakan rangkaian UK. Perkhidmatan ini menyasarkan keluarga pengguna individu, dengan ciri tambahan untuk yang terakhir, yang membolehkan pelanggan sejumlah kad SIM setiap akaun dengan kredit bersama yang dikongsi di kalangan ahli keluarga dan kemampuan untuk membatasi setiap pengguna. Kad SIM atau telefon bimbit mandiri dengan kad SIM mereka boleh dipesan di laman web Keluarga Bergerak.

Ciri terkenal lain termasuk tambah nilai automatik, bil terperinci dalam talian dan keupayaan untuk beralih ke Jaringan Orange secara manual jika tidak ada isyarat T-Mobile yang tersedia dengan merantai tetapan telefon yang berkaitan. Pada bulan Jun 2015, pengendali mengumumkan bahawa perkhidmatannya akan berhenti beroperasi dari 31 Ogos 2015, mengakibatkan rangkaian ditutup.

Janji telefon Keluarga Welmart

Tiada kenalan Dapatkan nilai terbaik welmart tanpa wayar tanpa kesulitan dalam kontrak. Meliputi 99% orang di AS Tetap berhubung dengan keluarga dan rakan dari pantai ke pesisir dengan tanpa henti di seluruh negara 4G LTE + CAKAPAN SEMUA DIKUASAI OLEH T- Mobile Diskaun Berbilang Talian Kami menjaga keluarga anda lebih sedikit kerana talian tambahan bermaksud penjimatan tambahan. Tidak ada bayaran kejutan Tidak ada bayaran berlebihan atau misteri dengan kami - kerana begitulah seharusnya wayarles Simpan telefon anda sendiri Sekiranya anda mempunyai telefon yang anda gemari, simpan dan simpan semasa anda beralih ke nilai terbaik Walmart dalam wayarles.

LANGKAH-LANGKAH

LANGKAH 1

Cari Telefon Sama ada anda memerlukan telefon baru atau mahu menyimpan telefon bimbit yang anda miliki, kami mempermudah penjimatan rancangan tanpa wayar anda.

LANGKAH 2

Pilih Rancangan Anda Rancangan bulanan tanpa kontrak kami bermula hanya pada $ 24.88, memberikan anda perbincangan & teks tanpa had ditambah data yang anda perlukan dengan liputan di rangkaian 4G LTE T T-Mobile di seluruh negara. † Memerlukan telefon pintar 4G LTE yang serasi atau tidak dikunci. Ketersediaan, liputan dan kelajuan sebenar mungkin berbeza. LTE adalah tanda dagangan ETSI. Semasa tempoh kesesakan, pelanggan Walmart Family Mobile mungkin melihat kelajuan berkurang berbanding pelanggan berjenama pembawa.

LANGKAH 3

Aktifkan Setelah rancangan anda siap, anda bersedia untuk mengaktifkannya. Mulakan dengan pilihan berikut:

PETA PENUTUP

Peta penyertaan bukanlah jaminan penyertaan, dan penyertaan anda juga akan berbeza bergantung pada Poskod dan alat yang dipilih. Untuk kehalusan penyertaan tambahan, jika tidak terlalu banyak masalah, silakan merujuk kepada Terma dan Syarat Perkhidmatan.

Langsung! Hanya 3 peringkat untuk mempersiapkan anda untuk organisasi kami!

1. Peranti Mana Yang Akan Anda Gunakan?

Bawa telefon anda sendiri:

Simpan alat yang sesuai yang anda ada! Anda hanya memerlukan kad SIM untuk mendapatkan kemasukan ke organisasi kami.

Dapatkan alat lain:

Dapatkan mungkin telefon yang paling terik dan ada kaitan dengan organisasi kami. Tiada kejutan!

2. Pilih Pelan

Setelah mendapatkan alat atau SIM, pilih susunan yang paling sesuai dengan anda.

3. Aktifkan dan Nikmati!

Anda akan memanfaatkan organisasi kami dengan sepenuhnya

PELAN PERKHIDMATAN TANPA KONTRAK

RANCANGAN BULANAN

Rancangan $ 39.88 dan $ 49.88 pada masa ini merangkumi Panggilan Tanpa Had ke Mexico dan Kanada!

SINGLE LINE + AUTO PAY = DISKAUN BULANAN!

Kejar Auto Pay∞ dan dapatkan markdown dari bulan ke bulan hingga $ 2.50 ^.

Tawaran adalah penting untuk akaun satu baris seperti sebelumnya.

^ Potongan harga akan berubah mengikut Pelan Perkhidmatan.

Lebih Banyak Garisan = Lebih Banyak Penjimatan!

TAMBAHKAN GARIS TAMBAHAN UNTUK $ 24.88

Tambahkan baris tambahan insentif yang setara atau lebih rendah dengan hanya $ 24.88 setiap bulan setiap bulan. Maklumat Lanjut

Tawaran dalam talian cukup besar untuk enakmen baru seperti sebelumnya. Garis tambahan harus mempunyai tempat dengan catatan yang serupa.

GARIS tanpa had

kerana ia $ 7476 / MO

Baris pertama $ 49.88 Baris kedua $ 24.88

Bicara, Teks dan Data Berkelajuan Tinggi Yang Tidak Terbatas. Penstriman Video HD (720p)

Kini terdapat Hotspot Bergerak 30GB untuk setiap baris

Kos Mutlak $ 7476

BULAN ANDA

Dana simpanan $ 2500

Kami mungkin mempunyai pilihan untuk membantu anda menjimatkan wang di Perkhidmatan anda

Dapatkan DISKAUN $ 10 sebulan untuk sebarang pengaturan mudah alih dengan SafeLink Benefit. ** Penerima SNAP dan Medicaid mungkin layak sekarang

Jimat rancangan pentadbiran bulan ke bulan anda.

Anda mungkin layak sekiranya anda mengambil bahagian dalam projek seperti SNAP dan Medicaid.

Rebat bulanan berubah mengikut wilayah. Markdown digunakan untuk rancangan bantuan Walmart Family Mobile yang berfungsi.

Menjaga anda lebih rendah dengan SafeLink Benefit!

Dalam kesempatan yang luar biasa ini, program SafeLink Benefit Keluarga Mudah Alih Walmart telah diperluas untuk menjangkau lebih banyak pelanggan daripada waktu lain. Periksa sama ada anda layak untuk menjimatkan $ 10 / bulan atau lebih pada bantuan jarak jauh anda.

Saat ini tidak dapat diakses di Alaska, Colorado, Montana, North Dakota, Nebraska, Oregon, South Dakota, Kepulauan Virgin, dan Wyoming.

Periksa Keserasian

Periksa sama ada telefon anda boleh beralih. Anda hanya perlu memeriksa sama ada telefon anda boleh digunakan dengan Walmart Family Mobile:

• Telefon yang boleh digunakan T-Mobile atau telefon GSM terbuka yang berfungsi pada 1900 MHZ berulang (jalur 2)

• Pentadbiran LTE memerlukan Band 2, Band 4 dan di ruang tertentu Band 12

• Teks BYOPΔ ke 611611 untuk memeriksa kesamaan telefon

Tidak sukar untuk menyimpan telefon anda dengan Walmart Family Mobile. Apabila anda memeriksa sama ada telefon anda boleh digunakan, anda memerlukan bungkusan Pengaktifan SIM Telefon Sendiri untuk memulakan.

Pilih Rancangan Sekarang Sertakan Panggilan Antarabangsa Tanpa Had

Terus berhubung dengan ini yang paling penting dengan panggilan di seluruh dunia tanpa had dari AS ke Mexico dan Kanada yang kini diingati untuk rancangan terpilih. Walau apa pun panggilan tanpa had, anda akan mendapat:

• Maklumat perbincangan, teks, dan 4G LTE tanpa had mengenai organisasi kilat pantas T-Mobile

• Tidak ada perjanjian atau perbelanjaan rahsia

• Keupayaan hotspot

Kad Panggilan dan Perayauan Antarabangsa Kad Pek Tambahan $ 10

Tambahkan Kad Panggilan dan Perayauan Antarabangsa Pek Ekstra $ 10 ke pengaturan Walmart Family Mobile anda bila-bila masa. Walau seberapa lama pentadbiran anda dinamik, anda boleh menambah seberapa banyak yang anda mahukan.

• Minta banyak bantahan di seluruh planet ini; mudah alih dan talian darat Lihat Kadar Jarak Jauh Antarabangsa

Panggilan dan teks (SMS) sambil berkelana di Kanada, Mexico dan Republik Dominika. Belajar Perayauan Antarabangsa

Cara Maklumat Peribadi Digunakan:

Tujuan Hubungan Perniagaan. TracFone menggunakan data anda sendiri untuk tujuan yang berbeza, termasuk namun tidak terbatas pada, tujuan pengisian, misalnya, program auto-top off, untuk memberi atau mengubah pentadbiran, untuk mengharapkan dan menyelesaikan masalah dengan pentadbiran anda, untuk tujuan mengelakkan pemerasan, agar sesuai untuk keperluan yang sah, untuk berbicara dengan anda, untuk mengawasi dan mengatur laman web dan pentadbiran kami, untuk tujuan pemeriksaan dan pembukuan, untuk mengumpulkan dan mengendalikan pertukaran, atau untuk mendidik anda mengenai item dan pentadbiran yang dapat menangani masalah anda dengan lebih baik.

Iklan Berdasarkan Minat. Kami dan rakan kongsi promosi kami yang diluluskan menggunakan layanan dan kemajuan perbandingan untuk mengumpulkan data untuk membantu menyesuaikan iklan yang anda lihat di destinasi kami dan untuk membantu menentukan pilihan mengenai iklan yang anda lihat di lokasi yang berbeza. Organisasi-organisasi ini menggunakan label perlakuan dan aktiviti untuk mengukur peningkatan kecukupan. Sebarang data yang dikumpulkan oleh orang luar ini melalui makanan dan label aktiviti sama sekali tidak dapat dikenali. Sekiranya anda tidak mahu data ini digunakan untuk memberi tumpuan kepada promosi, anda boleh berhenti dengan mengklik di sini. Sekiranya tidak terlalu banyak masalah, perhatikan bahawa dengan "berhenti", anda tidak akan fokus pada pemberitahuan, tetapi mungkin terus mendapat iklan umum.

Cara Maklumat Peribadi Dikongsi:

Penyedia Perkhidmatan Orang Luar. Nombor jarak jauh anda mungkin dikongsi untuk teks yang memberitahu pentadbiran yang dikendalikan oleh koperasi pakar luar. Penjual ini dapat menghubungi anda dengan senang hati melalui pesanan segera dengan kemajuan, had, promosi, kemas kini yang dikenal pasti dengan pentadbiran anda, atau data lain yang mungkin berguna atau mendidik anda. Instrumen berhenti diberikan dalam pesan ini selaras dengan undang-undang yang relevan.

Pelanggan Mudah Alih Keluarga Walmart. Sekiranya anda adalah pelanggan Walmart Family Mobile, TracFone bekerjasama dengan Walmart Stores, Inc. ("Walmart") untuk menawarkan bantuan Walmart Family Mobile. Segala data yang anda berikan secara terus kepada Walmart akan bertanggungjawab terhadap Dasar Privasi Walmart, bukan data ini. Ini menggabungkan data yang anda berikan kepada Walmart mengenai pembelian, baik pulih, pulangan, atau penggantian alat anda, tanpa mengira sama ada di gedungnya, melalui telefon atau berasaskan web, termasuk namun tidak terbatas pada, jika anda membeli alat Mobile Family atau dapatkan bantuan khusus untuk alat di atau dari Walmart atau wakilnya. Lebih-lebih lagi, jika anda menjalankan pentadbiran korespondensi Walmart Family Mobile di kedai Walmart, Walmart mungkin menuntut data individu dari anda yang diserahkan ke TracFone sebagai komponen interaksi pemula, namun yang mungkin juga dimiliki oleh Walmart. Untuk data mengenai strategi dan amalan keselamatan Walmart, lihat Dasar Privasi Walmart

SYARAT DAN SYARAT PERGERAKAN KELUARGA WALMART

I. Perkhidmatan Jauh

II. Pertukaran barang

III. Jaminan Terhad

IV. Dasar Pembukaan

SYARAT DAN SYARAT PERKHIDMATAN INI MENGANDUNGI MAKLUMAT PENTING TENTANG HAK UNDANG-UNDANG ANDA, DAN MEMERLUKAN BAHWA PERBINCANGAN YANG TERSEBUT DISELESAIKAN MELALUI ARBITRASI DI ATAS PERCUBAAN MAHKAMAH. UNTUK MAKLUMAT LANJUT LIHAT SEKSYEN 18 DI BAWAH.

I. PERKHIDMATAN Jauh

Sekiranya tidak terlalu banyak masalah, baca Terma dan Syarat Perkhidmatan ini dengan berhati-hati. Terma dan Syarat Perkhidmatan ini adalah pemahaman resmi ("Perjanjian") di antara anda dan TracFone Wireless, Inc. Walmart Family Mobile adalah jenama TracFone Wireless, Inc. d / b / a Walmart Family Mobile dan Dikuasakan oleh T- Mudah alih.

Dengan membeli, memberlakukan, atau berpotensi menggunakan item Walmart Family Mobile ("Produk") atau pentadbiran jarak jauh yang diberikan oleh Walmart Family Mobile ("Perkhidmatan"), anda mengenali dan menyetujui Terma dan Syarat Perkhidmatan ini. Walmart Family Mobile mengekalkan wewenang apa pun yang diperlukan untuk mengubah atau mengubah Terma dan Syarat ini bila-bila masa. Sebarang kemajuan atau penyesuaian terhadap Syarat dan Ketentuan Perkhidmatan ini berjaya dan akan membataskan anda apabila diposkan di laman web kami di myfamilymobile Oleh kerana Syarat dan Syarat Perkhidmatan ini boleh berubah setiap kali anda perlu secara konsisten memeriksa laman web kami untuk varian terkini Terma dan Syarat Perkhidmatan. Untuk mendapatkan bantuan atau lebih banyak data, jika tidak terlalu banyak masalah, hubungi Penjagaan Pelanggan Bergerak Keluarga Walmart di 1-877-440-9758.

1. Memulakan PERKHIDMATAN ANDA

Untuk menggunakan Perkhidmatan anda, pada mulanya anda harus membeli dan memulai Walmart Family Mobile phone ("Phone") atau SIM Kit ("SIM Kit") yang dapat digunakan untuk menggerakkan Phone yang layak yang anda miliki dengan berkesan di bawah Membawa Telefon Sendiri program. Untuk memulakan telefon anda, anda juga harus membeli dan menuntut semula pengaturan jarak jauh (“Rencana”).

Jika anda telah membeli Kit SIM untuk membuat telefon bimbit anda sendiri, patuhi arahan yang menyertai Kit SIM untuk memulakan Perkhidmatan anda. Pada saat anda memulakan Perkhidmatan, anda akan diberi nombor telefon kecuali jika anda memilih untuk berpindah atau "port-in" nombor telefon dari pembekal lain. Dalam contoh tertentu, kemungkinan besar anda tidak dapat memindahkan nombor telefon semasa anda dengan alasan di luar kawalan kami. Harap maklum bahawa anda tidak mempunyai hak kepemilikan atas nombor telefon, alamat IP atau pengecam lain yang berkaitan dengan Perkhidmatan anda dan anda menyedari dan bersetuju bahawa kami mungkin mengubah nombor, alamat IP atau pengecam lain yang berkaitan dengan Perkhidmatan anda setiap kali tanpa pemberitahuan sebelumnya atau risiko kepada anda.

Pada masa anda memulakan Perkhidmatan anda, anda juga akan mempunyai pilihan untuk mendaftar dengan kami dan membuat catatan ("Akaun") dengan memberikan nama, alamat, alamat e-mel dan nombor telefon pilihan anda. Sekiranya anda memilih untuk tidak mendaftar pada jam permulaan, kemungkinan besar anda tidak akan dapat memperoleh pendua dari catatan perincian panggilan anda tanpa memberikan saman atau permintaan mahkamah.

Perkhidmatan Mudah Alih Keluarga Walmart mesti dilaksanakan di mana Perkhidmatan ditawarkan, dapat diakses dan ditegakkan. Rangkaian komunikasi siaran jauh yang digunakan untuk mengirim suara, teks, dan faedah maklumat yang membantu Perkhidmatan yang ditawarkan oleh Walmart Family Mobile dituntut dan dikendalikan oleh koperasi pakar radio bergerak perniagaan yang sah ("Operator"), dan bukan Walmart Family Mobile. Beberapa Pembawa memisahkan alat bantuan jarak jauh yang mereka jual dengan memfokuskan pada trafik maklumat pelanggan mereka berbanding lalu lintas maklumat pelanggan pada jenama bukan Pembawa kadang-kadang dan di kawasan di mana terdapat permintaan pelanggan untuk aset rangkaian. Di mana organisasi ditumpuk dengan halus, pelanggan Walmart Family Mobile tidak akan melihat apa-apa, dengan andaian apa-apa, kesan daripada keperluan yang lebih rendah. Ini akan menjadi keadaan di kebanyakan masa dan kawasan. Kadang-kadang dan di kawasan di mana organisasi ditumpuk secara intensif sesuai dengan batas yang dapat diakses, namun, pelanggan Walmart Family Mobile akan mengalami peningkatan dorman semasa perjumpaan maklumat, terutamanya, jika klien sibuk dengan tindakan peningkatan maklumat. Pada titik ketika susunan organisasi turun atau jika pelanggan bergerak ke kawasan yang kurang kuat disusun setanding dengan had yang dapat diakses, dorman yang berkaitan dengan persatuan maklumat pelanggan akan bertambah baik.

2. Menggunakan PERKHIDMATAN ANDA

Perkhidmatan anda akan berfungsi sepenuhnya setelah anda membeli dan mendapatkan semula Pelan selagi anda mempunyai hari pentadbiran yang tersisa dalam kitaran Rancangan anda. Semua Pelan berada pada kitaran bulan ke bulan ("Kitaran Rancangan") dan akan bermula pada hari anda mendapatkan semula Pelan anda ("Tarikh Mula Perkhidmatan") dan berakhir setelah satu (1) bulan dari Tarikh Mula Perkhidmatan anda ("Tarikh Pembaharuan Akaun" ), kecuali jika anda membeli dan menuntut semula Pelan pada hari ke-29, 30, atau 31 dari mana-mana bulan jadual, sekiranya tarikh Tarikh Pembaharuan Akaun anda akan jatuh pada hari pertama jadual kedua, jumlah masa yang nampaknya tidak berkesudahan selepas tempoh Tarikh Mula Perkhidmatan anda.

Sekiranya kelajuan maklumat anda menurun, langkah yang berkurang dapat mempengaruhi kegunaan beberapa aplikasi maklumat, misalnya, suara atau video berdasarkan web atau perusing web. Rangkaian 4G / 4G LTE tidak tersedia di semua alat atau di semua kawasan. Rangkaian 4G / 4G LTE memerlukan alat dan kad SIM yang mahir. Kebolehcapaian, penyertaan, dan halaju sebenar mungkin berbeza. Maklumat yang disampaikan melalui Wi-Fi tidak bermaksud sesuatu yang negatif untuk penggunaan maklumat anda.

3. MENAMBAH GARIS PERKHIDMATAN

Setiap Akaun yang menangani garis Perkhidmatan tunggal (masing-masing, "Talian") boleh berjumlah empat (4) baris Perkhidmatan tambahan ("Garis Tambahan"). Untuk menambahkan Talian Perkhidmatan Tambahan ke Akaun anda, pada mulanya anda harus membeli dan mendapatkan semula Pelan lain untuk Talian Tambahan. Pelbagai Talian Perkhidmatan tidak dibenarkan dan tidak dapat berkongsi Perkhidmatan.

Walaupun anda boleh menambahkan lebih dari satu Talian Tambahan ke Akaun anda, Tarikh Pembaharuan Akaun untuk semua Garis di dalam Akaun akan setara dengan Tarikh Pembaharuan Akaun dari garis utama yang dimulakan di bawah Akaun ("Baris Pertama") membayar sedikit ingat bila anda membeli dan mendapatkan semula Pelan untuk mana-mana Garis Tambahan.

Untuk setiap Talian Perkhidmatan Tambahan yang anda tambahkan ke Akaun anda, anda mungkin mendapat rebat untuk Garis Tambahan itu ("Tambahkan Potongan Garis") bermula (Kedua) bulan ke bulan Kitaran Rancangan anda kerana anda telah membeli Pelan di web, melalui nombor pelengkap kami, melalui Auto Pay, atau di Walmart Money Center yang mengakui ansuran untuk Pelan. Had tidak penting bagi Pelan yang dibeli di Walmart Stores sebagai kad. Untuk layak mendapat Potongan Tambah Garis Baris Pertama anda haruslah dinamik. Walaupun Talian Perkhidmatan Pertama tidak akan layak mendapat markdown, keseluruhan Talian Tambahan di bawah Akaun akan mendapat rebat yang berkaitan kerana anda terus membeli Rancangan untuk Talian Tambahan sebelum Tarikh Pembaharuan Akaun anda dengan meneruskan web, melalui nombor pelengkap kami, melalui Bayaran Auto, atau di Walmart Money Center yang mengakui ansuran untuk Pelan.

4. BAYARAN AUTO

Anda boleh bergabung dengan Bayaran Automatik untuk secara automatik membeli Pelan anda setiap bulan sebelum tamatnya tarikh Pembaharuan Akaun anda dengan memasukkan data kad kredit atau cek atau data baki kewangan anda secara dalam talian di laman web Walmart Family Mobile dan memilih Pelan yang perlu anda beli pada premis berulang. Pada ketika anda melakukan retakan di Auto Pay, Pelan lain secara semula jadi akan dibeli untuk keseluruhan Talian yang berkaitan dengan Akaun anda setiap bulan tiga (3) hari lebih awal dari Tarikh Pembaharuan Akaun anda. Anda secara semula jadi akan dikenakan untuk perbelanjaan Rancangan yang dibeli dengan mempertimbangkan sebarang Potongan Tambah Garis yang anda layak dapatkan. Terma dan syarat tambahan akan dikenakan semasa anda mengejar Bayaran Auto.

5. Tamat PERKHIDMATAN

Sama ada perhimpunan boleh menamatkan Perjanjian ini bila-bila masa. Tamat Perjanjian ini akan membawa penghentian Perkhidmatan anda yang cepat yang mungkin diaktifkan semula sekiranya anda memilih untuk melakukannya. Setiap kali anda membuat Perkhidmatan, anda bersetuju bahawa anda bersetuju dengan Terma dan Syarat Perkhidmatan Walmart Family Mobile terkini. Sebarang Perkhidmatan yang tidak digunakan pada saat akhir tidak boleh didiskaun atau dipindahkan ke orang lain.

Kami boleh menamatkan Perjanjian ini bila-bila masa tanpa pemberitahuan sekiranya kami berhenti untuk menawarkan Sokongan di sekitar sana. Kami mungkin mengganggu, menangguhkan, menggugurkan, atau menghentikan Perkhidmatan anda tanpa pemberitahuan cepat kepada Anda untuk arahan langsung bahawa kami menerima penyalahgunaan Terma dan Syarat ini, termasuk, namun tidak terhad kepada, yang menyertainya:

(I) menggunakan atau mengkoordinasikan bahasa yang berbahaya , cabul, fitnah, mengancam, atau merepotkan atau mengarahkan perwakilan, pegawai, pekerja, pakar, atau peruncit yang diluluskan oleh Walmart Family Mobile;

(ii) menggunakan Perkhidmatan anda dengan alasan yang tidak sah, salah, atau tidak sah;

(iii) menggunakan Perkhidmatan anda dengan kapasiti yang mempengaruhi Perkhidmatan atau organisasi Pembawa;

(iii) mengabaikan sebarang Syarat atau Syarat yang terkandung dalam Perjanjian ini.

Apa-apa terma atau pengaturan Perjanjian ini yang dengan penetapannya dirancang untuk berlaku setelah berakhirnya Perjanjian akan bertahan, termasuk, batas risiko, penafian jaminan, kaedah tujuan pertanyaan, batasan mengenai penggunaan Produk atau Perkhidmatan dan Terhad kami Waranti, Dasar Pengembalian, dan Dasar Privasi.

6. PENGGUNAAN PERKHIDMATAN yang tidak disetujui

Perkhidmatan anda (iaitu, suara, teks, atau pentadbiran maklumat) hanya dapat digunakan untuk tujuan yang menyertainya: (a) panggilan suara individu ke individu, (b) maklumat teks dan gambar, dan (c) teliti web, e-mel, bahan biasa muat turun dan pemindahan, dan video dan suara secara real time tanpa tambahan untuk mengatur penyumbatan.

Perkhidmatan Anda mungkin tidak digunakan mengenai penggunaan tertentu yang tidak disetujui yang dapat mempengaruhi pelanggan yang berlainan yang menggunakan Perkhidmatan kami atau organisasi Pembawa secara antagonis. Contoh beberapa penggunaan yang tidak disetujui menggabungkan, namun tidak terbatas pada, yang menyertakan:

(I) panggilan suara berterusan berterusan atau dalam apa jua keadaan menggunakan pentadbiran suara anda untuk memberikan pentadbiran pemeriksaan, penghantaran maklumat, penghantaran transmisi, penghantaran bahan yang dirakam, interkoneksi ke organisasi yang berlainan, tindakan penjualan, panggilan autodial, atau panggilan telepon;

(ii) kandungan atau gambar yang dimaklumkan kepada alat mudah alih atau alamat e-mel lain;

(iii) pemindahan, muat turun, atau web berdasarkan suara atau video yang berterusan dan berterusan;

(iv) alat pekerja atau aplikasi PC hos, termasuk, namun tidak terhad kepada, siaran atau siaran kamera web, maklumat yang diprogramkan dijaga, persatuan mesin-ke-mesin berkomputer atau perkongsian dokumen yang diedarkan ("P2P");

(v) sebagai pengganti atau penguat untuk talian persendirian atau persatuan maklumat yang dikhaskan;

(vi) sebarang aplikasi yang membolehkan telefon anda berjalan sebagai jalan web atau Wi-Fi untuk alat dan PC yang berbeza kecuali jika penggunaan tersebut diizinkan di bawah Pelan anda.

7. PESANAN TEKS

Walmart Family Mobile tidak mengambil bahagian dalam pentadbiran atau misi SMS Premium. Manfaat SMS premium sebagai peraturan termasuk mengirim pesan segera ke "kod pendek" yang ditetapkan atau berusaha untuk membeli pentadbiran SMS dari orang lain selain Walmart Family Mobile. Perang salib SMS premium merangkumi membuat pilihan, memberi alasan, menyampaikan penilaian anda, bermain permainan, atau mengambil bahagian dalam program TV intuitif menggunakan telefon jarak jauh.

Anda tidak harus berusaha untuk mengambil bahagian dalam pentadbiran atau misi SMS Premium selain daripada yang diluluskan oleh Walmart Family Mobile. Sebarang pesanan segera yang anda hantar "kod pendek" yang tidak disetujui oleh Walmart Family Mobile mungkin tidak akan dilalui. Sebarang caj yang mungkin anda hasilkan kerana usaha anda untuk berminat dalam pentadbiran SMS Premium atau misi yang tidak diluluskan oleh Walmart Family Mobile tidak akan dikembalikan.

8. PERKHIDMATAN JANGKA PANJANG di seluruh dunia

Pelanggan yang perlu menambahkan pentadbiran suara jarak jauh global yang signifikan ("Perkhidmatan ILD") ke Talian boleh membeli kad Ekstra Pek yang memberikan pentadbiran suara jarak jauh dan kelewatan global yang signifikan ("Kad ILD"). Perkhidmatan ILD Walmart Family Mobile membolehkan anda membuat panggilan untuk memilih kawasan di seluruh dunia. Untuk menentukan sama ada kawasan anda dapat diakses dan kadar yang sesuai untuk menghubungi nombor yang berkaitan dengan kawasan itu jika tidak terlalu banyak masalah, periksa laman web kami. Semua harga dan kawasan yang boleh diakses boleh berubah bila-bila masa tanpa pemberitahuan sebelumnya. Panggilan dikenakan dalam masa satu minit. Waktu panggilan untuk setiap panggilan dikumpulkan hingga ke saat berikutnya. Tenaga panggilan disesuaikan dengan keseluruhan sen berikut. Anda akan dikenakan bayaran untuk pertimbangan yang bergantung pada harga yang dapat dilaksanakan pada tarikh dan masa anda membuat panggilan.

Kad ILD juga membolehkan anda berkeliaran di Kanada, Mexico, dan Republik Dominika. Untuk lebih banyak data mengenai pengembaraan di seluruh dunia jika tidak terlalu banyak masalah, lihat Bahagian 11 di bawahnya.

Perkhidmatan ILD tentunya bukan pengganti pentadbiran panggilan biasa di seluruh dunia . Itu tidak akan membolehkan anda membuat panggilan ke semua keberatan atau semua bangsa. Perkhidmatan ILD menolak panggilan ke sejumlah jarak jauh dan nombor darat, bukan geografi dan premium perbelanjaan penting tertentu. Perkhidmatan ILD tidak diharapkan untuk melakukan panggilan intrastate di AS, untuk membuat panggilan ke kod wilayah 500, 700, 800, 888, 877, 866, 855, 900, 976, 411 atau 555, atau untuk meletakkan pelengkap tertentu, yang dibantu oleh pentadbir, orang luar dikenakan bayaran, bantuan katalog atau mengumpulkan panggilan.

9. PERKHIDMATAN Maklumat

Beberapa Pelan Mudah Alih Keluarga Walmart juga memberikan pentadbiran maklumat. Pemanfaatan pentadbiran maklumat anda ("Penggunaan Data ") berlaku pada bila-bila masa telefon anda dikaitkan dengan organisasi dan sibuk dengan penghantaran maklumat, termasuk namun tidak terbatas pada, (I) membuka atau menggunakan program web atau aplikasi dalam kapasitas apa pun , termasuk, namun tidak terbatas pada pendirian aplikasi dan kemas kini, (II) mengirim, mendapatkan, atau memuat turun segala jenis bahan, termasuk, namun tidak dibatasi, pesan, rekod, gambar, mesej MMS atau bahan lain, atau (III) jika akses maklumat atau persatuan maklumat dimulakan dengan cara lain atau atas sebab lain.

Beberapa aplikasi, bahan, projek, dan pengaturcaraan yang anda muat turun atau disusun terlebih dahulu di Telefon anda secara semula jadi dan secara konsisten menghantar dan mendapatkan penghantaran maklumat agar dapat berfungsi dengan baik, tanpa anda memulakan permintaan secara positif dan tanpa pandangan anda. Sebagai contoh, aplikasi yang memberikan data berterusan dan aplikasi berasaskan kawasan antara muka dengan organisasi kami, dan mengirim dan mendapatkan data yang diperbaharui sehingga dapat diakses oleh anda apabila anda perlu sampai ke sana. Kami akan mengurangkan semua Penggunaan Data dari ukuran maklumat halaju tinggi yang diberikan oleh Pelan yang anda beli pada bila-bila masa Telefon anda dihuni dengan persatuan maklumat, termasuk, apa-apa jenis persatuan yang anda mulakan secara sah atau mereka yang berjalan secara semula jadi di belakang tabir tanpa pandangan anda jika mereka membuahkan hasil. Jangkauan hubungan maklumat anda dan Penggunaan Data yang berkaitan tidak dapat diselesaikan sejak detik tertentu anda menekan tangkapan pada Telefon anda. Penggunaan Maklumat boleh bergantung pada ukuran maklumat atau bahan yang disampaikan semasa persatuan maklumat dan ukuran masa yang diperlukan untuk menghantar atau mendapatkan maklumat atau bahan yang dihantar. Sekiranya anda menjatuhkan atau berusaha untuk menghantar maklumat atau penghantaran bahan yang sedang berjalan, atau jika kitaran pada umumnya terhalang kerana tidak ada aktiviti dari pihak anda, anda akan membuat Penggunaan Data. Kecuali jika anda menggunakan Wi-Fi, setiap Penggunaan Data di Telefon anda, akan bermakna sesuatu yang negatif untuk keseimbangan maklumat anda.

10. PETA Penyertaan

Laman web kami mengandungi peta penyertaan yang menggambarkan zon topografi di mana Perkhidmatan kami dapat diakses. Panduan ini hanya untuk tujuan pengajaran umum dan menggambarkan keseluruhan ruang penyertaan Walmart Family Mobile. Walmart Family Mobile tidak memastikan kemasukan atau aksesibilitas Perkhidmatan dan peta penyertaan bukanlah jaminan penyertaan. Penyertaan tidak dapat diakses di semua tempat. Peta penyertaan menunjukkan hanya penyertaan jarak jauh yang dinanti-nantikan dan dijangkakan untuk panggilan suara, semasa berada di luar, organisasi tempat telefon bimbit anda dapat diaktifkan termasuk ruang penyertaan kaki tangan organisasi yang berkeliaran, jika relevan. Kawasan penyertaan yang ditunjukkan tidak memastikan aksesibilitas pentadbiran dan boleh memasukkan kawasan dengan penyertaan terhad atau tanpa penyertaan. Di dalam wilayah kemasukan, mungkin terdapat sekatan kritikal atau jeda penyertaan yang boleh mempengaruhi pentadbiran dan mengakibatkan persatuan yang terputus dan terhalang, kelajuan maklumat yang lebih perlahan atau tidak ada ketersediaan maklumat dan impedansi panggilan. Ini mungkin berlaku kerana banyak komponen termasuk sorotan telefon anda, perubahan rangkaian, jumlah lalu lintas rangkaian, pemadaman rangkaian, kekangan khusus, kekuatan isyarat, lanskap dan sekitar anda dengan struktur, dedaunan dan rintangan yang berbeza, iklim dan keadaan yang berbeza. Anda tidak akan menggunakan telefon anda atau menyelesaikan keputusan 911 jika Perkhidmatan tidak dapat diakses di Telefon anda

11. Mengembara

Perayauan di dalam rumah. Boleh dibayangkan bahawa dalam situasi tertentu telefon anda mungkin berkeliaran sekiranya anda berada di luar wilayah kemasukan organisasi anda dan di dalam Amerika Syarikat. Meandering berlaku apabila penyokong satu koperasi pakar jarak jauh menggunakan pejabat koperasi pakar jarak jauh yang lain. Terlepas dari kenyataan bahawa tidak ada biaya tambahan untuk menyelesaikan atau mendapatkan keputusan ketika berkeliaran di dalam negara, Walmart Family Mobile tidak memastikan kemampuan anda untuk berkelana atau aksesibilitas atau sifat pentadbiran yang berpotensi. Kelilingan rumah mungkin ditangguhkan atau diubah bila-bila masa tanpa pemberitahuan. Penggunaan Perkhidmatan Data semasa berkelok-kelok dibatasi dengan ketat semasa mengembara di dalam negara. Harap diperingatkan bahawa kerana keterbatasan Pembawa, Walmart Family Mobile memiliki semua wewenang untuk mengakhiri Perkhidmatan mana-mana pelanggan Walmart Family Mobile yang penggunaannya yang kelewatan melebihi separuh penggunaan lengkapnya dalam tiga (3) kitaran Rencana dalam jangka waktu satu tahun.

Perayauan di Seluruh Dunia. Pengelakan global tidak ditawarkan oleh Walmart Family Mobile dan dilarang keras kecuali jika anda telah membeli Kad ILD yang mengambil kira pengembaraan di seluruh dunia di kawasan terpilih. Periksa laman web kami untuk mendapatkan lebih banyak data mengenai kawasan mana yang dianggap mengembara di seluruh dunia dengan memperoleh Kad ILD. Tertakluk kepada pengecualian sebelumnya, sekiranya anda pergi ke luar Amerika Syarikat atau Puerto Rico, anda tidak akan menyelesaikan atau mengambil keputusan menggunakan Perkhidmatan anda

12. PANGGILAN WI-FI

Panggilan Wi-Fi mungkin dapat diakses hanya pada telepon yang sesuai dengan Panggilan Wi-Fi dan yang memiliki kad SIM yang diberi kuasa Panggilan Wi-Fi (bergantung pada Pembawa). Panggilan Wi-Fi memberi anda kemampuan untuk menetap dan mendapatkan keputusan telefon dan mesej segera melalui persatuan Wi-Fi. Panggilan Wi-Fi meningkatkan kemasukan anda dalam struktur dan kawasan yang berbeza. Sekiranya anda menggunakan rangkaian Wi-Fi untuk menyelesaikan atau menerima keputusan dan mesej segera atau untuk penjelasan lain, anda menyedari dan menyetujui bahawa penggunaan rangkaian Wi-Fi anda boleh diterima dan bahawa anda bertanggungjawab secara eksklusif untuk penggunaan tersebut . Menggunakan sorotan Panggilan Wi-Fi anda dapat memberi anda kemasukan ke rangkaian Wi-Fi yang tidak stabil yang dapat mempengaruhi keselamatan maklumat anda. Anda boleh melemahkan Panggilan Wi-Fi dengan membuangnya di menu tetapan alat anda.

13. PANGGILAN Krisis

Sekiranya anda berada di tempat di mana Perkhidmatan anda mencari tanda jarak jauh atau tidak ada tanda jarak jauh atau bantuan jarak jauh, sangat masuk akal bahawa panggilan ke 911 tidak akan dilalui. Cuba jangan bergantung sepenuhnya pada Perkhidmatan anda dalam keadaan krisis. Dalam krisis, cari telefon darat terdekat dan hubungi bantuan.

14. PENAFIAN JAMINAN

Anda menyedari dan menyetujui bahawa penggunaan mana-mana Produk atau Perkhidmatan Walmart Family Mobile adalah satu-satunya bahaya anda dan bahawa Perkhidmatan anda mungkin tidak dapat diakses, diganggu, ditangguhkan atau dibatasi kerana pelbagai sebab di luar kawalan Walmart Family Mobile. Not all Products or Services (counting Plans) are accessible for buy or use in all business channels, in all spaces or with all gadgets. Administration is dependent upon transmission impediments brought about by certain gear and similarity issues, climatic, geological and different conditions. Further, Service might be incidentally rejected, restricted, interfered, suspended, or shortened because of framework limit limits, innovation movement or impediments forced by the Carrier, or as a result of hardware adjustments, overhauls, fixes or migrations or other comparative exercises essential or appropriate for the activity or improvement of the Carrier's radio phone framework. Walmart Family Mobile doesn't warrant or ensure the accessibility of organization Services or of some other administrations at a particular time or in a particular geographic area or that Services will be given without interference. Neither Walmart Family Mobile, nor any Carrier, will have any responsibility for Service disappointments, blackouts, interferences, deferrals, or restrictions of Service. In view of the danger of being struck by lightning, you ought not utilize your telephone outside during a lightning storm. You ought to likewise unplug the telephone's force string and charger to stay away from electrical stun or potentially fire during a lightning storm. Certain telephone highlights may not be accessible with the Service or their usefulness might be restricted. All parts of the Service, including, Plan rates, contributions, highlights, usefulness and other item details are liable to change without notice or commitment. Whenever, Walmart Family Mobile maintains all authority to substitute as well as supplant any Product or Service with another Product or Service of practically identical quality.

15. Limit OF LIABILITY

You concur that neither we nor our workers, merchants, providers, or licensors are liable for any harms you may experience the ill effects of: (a) any Product or Service gave to you by or made by an outsider; (b) any demonstration or oversight by another gathering; (c) giving or neglecting to offer Types of assistance, including, however not restricted to, inadequacies or issues with a Phone or Service inclusion (for instance, dropped, obstructed, intruded on Service, and so forth); (d) mishaps or any wellbeing related cases emerging from or identified with our Products or Service; (e) substance or data got to on your Phone while utilizing our Products or Service; (f) an interference or disappointment in getting to or endeavoring to get to crisis administrations from a telephone, including through 911, upgraded 911 or something else; (g) interfered, fizzled, or erroneous area data administrations, (h) substance or data that is hindered by a spam channel, (I) harm to your telephone or any PC or hardware associated with your telephone, or harm to or loss of any data put away on your Phone, PC or gear from your utilization of the Services or from infections, worms, or downloads of malignant substance, materials, information, text, pictures, video or sound; or (j) things outside our ability to control, including demonstrations of God (for instance, climate related wonders, fire, seismic tremor, tropical storm, and so on), revolt, strike, war, psychological oppression or government orders or acts. You should execute proper protections to get your telephone, PC or hardware and to back-up your data put away on each.

16. Unapproved USE OF PRODUCTS

Walmart Family Mobile Products and Service are sold only for use by you, the end purchaser. The unapproved use or resale of your Walmart Family Mobile Phone establishes an infringement of your concurrence with Walmart Family Mobile and will refute the Limited Warranty related with your Phone. You make a deal to avoid opening, root, re-streak, escape, alter or adjust the form condition of your Walmart Family Mobile telephone in a way which clashes with Walmart Family Mobile's Unlocking Policy referred to in Section IV underneath. You likewise make a deal to avoid utilizing unapproved PINs with your Phone or participate in some other unapproved or illicit utilization of your Walmart Family Mobile Phone or the Service, or help others in such demonstrations, or to sell or potentially send out Walmart Family Mobile Phones outside of the United States. Any endeavor to open your Walmart Family Mobile Phone in an unapproved way or to root, re-streak, escape, mess with or change the form condition of your Walmart Family Mobile Phone may bring about the powerlessness to open your gadget, keep up your gadget's opened state, or in any case cause your gadget to breakdown. Such use alongside some other unapproved utilization of your Walmart Family Mobile Phone may bring about the quick suspension or end of your Walmart Family Mobile Service without notice and lawful activity. Walmart Family Mobile will stringently implement its privileges under this arrangement and will indict violators to the full degree of the law. You concur that any infringement of this arrangement through your ill-advised, illicit, or unapproved use or offer of your Walmart Family Mobile Phone will qualifies Walmart Family Mobile for recuperate exchanged harms from you in the measure of at the very least $5,000 per Walmart Family Mobile Phone bought, sold, gained, or utilized disregarding this arrangement. For more data about the unapproved utilization of Walmart Family Mobile Phones

In the event that your Walmart Family Mobile Phone has a SIM card or assuming you have bought a SIM Kit, you consent to defend your SIM card and not to permit any unapproved individual to utilize your SIM card. You consent not to, straightforwardly or in a roundabout way, modify, sidestep, duplicate, deactivate, eliminate, figure out or in any case evade or replicate the encoded data put away on, or the encryption systems of your SIM card or to permit some other individual to do as such. Any infringement of the limitations on the utilization of your SIM card that are contained in this Section may bring about the prompt end of your Service without notice. Walmart Family Mobile and its Carriers or other specialist co-ops, may, every now and then, distantly update or change the encoded data on your SIM card.

17. Repayment

You consent to repay and hold innocuous TracFone Wireless, Inc., d/b/a Walmart Family Mobile and its parent, auxiliaries, associates, sellers, providers, and licensors and their previous, current and future officials, chiefs, representatives, back up plans, workers for hire, replacements and relegates from any liabilities, punishments, claims, reasons for activity, and requests brought by an outsider including the expenses, costs, and lawyers' charges on account thereof emerging from or identified with your utilization of a Walmart Family Mobile Product or Service, whether situated in agreement or misdeed (counting severe responsibility) and paying little heed to the type of activity.

18. Debate RESOLUTION

Most client concerns can be settled rapidly and to the consumer loyalty's by reaching Customer Care at 1-877-440-9758. Prior to making any proper move, you consent to initially reach us and give a portrayal of your question, every single applicable archive, and your proposed goal. In the event that we can't resolve your debate inside 30 days of your notification to us, you consent to present your question to restricting intervention or little cases court as gone ahead in this arrangement. Kindly forward your debate to TracFone Wireless, Inc., Attn: Legal Department-Consumer Claims, 9700 NW 112th Avenue, Miami, Florida 33178.

20. Decision OF LAW

This Agreement will be understood under the laws of the State in which you live regardless of its decision of law rules, aside from the mediation arrangement contained thus, which will be administered by the Federal Arbitration Act. Assuming you dwell outside of the United States, this Agreement will be administered by the laws of the territory of Florida.

21. Whole AGREEMENT

This Agreement, the Privacy Policy, the Return Policy, the Limited Warranty, the Unlocking Policy, and any extra terms and conditions (to the degree appropriate) comprise the whole Agreement among You and TracFone Wireless, Inc. regarding any Walmart Family Mobile Product as well as Service. The disappointment of one or the other party to implement any of the terms put forward thus will not be interpreted to be a waiver of any such terms nor in any capacity influence the legitimacy and enforceability of these Terms. No waiver of a break of any term will be considered a waiver of some other or resulting penetrate of a term. In the occasion any arrangement contained in this Agreement is considered unenforceable under any circumstance, the excess arrangements will keep on being substantial and enforceable.

II. Merchandise exchange

To see the merchandise exchange (“Return Policy”) relevant for your Phone, kindly allude to the part beneath dependent on how you made your buy. Walmart Family Mobile doesn't permit returns or give discounts to any SIM Starter Kits or Plans you may have bought.

Purchases made at a Walmart Store .

In the event that you bought a Walmart Family Mobile Phone from a Walmart store (and not from Tracffone straightforwardly either by telephone or on the web), your Phone buy is dependent upon Walmart store's merchandise exchange. To decide if your buy is qualified for return, kindly contact the store where you initially made your buy. Tracfone won't handle the arrival of any Walmart Family Mobile Phone offered to you by Walmart.

Online Purchases made on Walmart

In the event that you bought your Walmart Family Phone from walmart.com , you have thirty (30) days from the date your telephone was conveyed to you to return it to us for either a trade or a discount. To handle a return, you should adhere to the return guidelines that accompanied your Phone and pay for the transportation cost to send it back to us.

To be qualified for a return you should meet the accompanying necessities:

· The Phone you are returning more likely than not been bought from Walmart Family Mobile's true site and the IMEI number should be checked.

· You should return the Phone in like new, working condition, returned in the first maker's bundling with all included adornments, including, gadget, battery, charger, and manual. The Phone should not have any fluid or actual harm.

· You should pay for the expense to dispatch the Phone back to us and incorporate a duplicate of your receipt.

In the event that anything is absent or the Phone isn't in like-new condition, your shipment may not be acknowledged. On the off chance that a Phone has physical or fluid harm it can't be returned and a credit won't be given. Walmart Family Mobile will return ineligible gadgets to you at a similar location appeared on the transportation mark. No restocking, taking care of, or dispatching expenses will be charged to you for this gadget return.

III. Restricted WARRANTY

All new Walmart Family Mobile Phones (with the exception of iPhones) are covered by a one (1) year restricted guarantee controlled by Tracfone as gone ahead beneath.

All reconditioned or repaired telephones sold by Walmart Family Mobile (aside from iPhones) have a ninety (90) day restricted guarantee as do all remote extras sold by Walmart Family Mobile .

To the degree accessible for procurement, restored iPhones and ensured used Phones are not covered by a restricted guarantee however might be returned for a discount inside 30 days of procurement.

A Phone that you own which was not bought from Walmart Family Mobile however that is enlisted with Walmart Family Mobile under the Bring Your Own Phone program isn't covered by this restricted guarantee.

How To Obtain Warranty Service .

To acquire guarantee administration for your Walmart Family Mobile Phone, kindly contact Customer Care at 1-877-440-9758. On the off chance that your concern can't be settled via telephone, our professionals will furnish you with a Return Authorization Number, which you will use to send your Phone or potentially extras (“Product”) to the assigned Service Center for fix or substitution, at our alternative.

Terms of Limited Warranty :

  1. The restricted guarantee for any appropriate Product starts on the date of your buy and is just relevant for surrenders in material and workmanship that bring about Product disappointment during typical use.

  2. The restricted guarantee stretches out just to the first buyer (“Purchaser”) of the Product and isn't assignable or adaptable to any ensuing buyer. The restricted guarantee stretches out just to Purchasers who buy the Product in its unique bundling from an approved seller or retailer. Upon demand from Walmart Family Mobile, the Purchaser should demonstrate the date of the first acquisition of the Product by a dated bill of offer or dated separated receipt.

  3. During the restricted guarantee time frame, Walmart Family Mobile will supplant or fix, at Walmart Family Mobile's sole alternative, any imperfect Products or parts (besides as barred beneath) with new or restored Products or parts if such substitution or fix is required on account of Product breakdown or disappointment during typical utilization. Walmart Family Mobile may, in its sole attentiveness, supplant the Product with an alternate yet practically identical Product if a similar definite Product isn't accessible. The substitution Product may comprise of restored hardware that contains utilized segments, some of which have been reprocessed. All pre-owned segments will conform to Product execution and dependability details.

  1. The restricted guarantee doesn't cover loss of individual data, passwords, contacts, music, ringtones , pictures, recordings, applications or other substance, memory cards, programming, deserts in appearance, restorative, brightening or primary things, including outlining, and any non-employable parts. Walmart Family Mobile's restriction of responsibility under this restricted guarantee is the genuine money estimation of the Product at the time the Purchaser returns the Product to Walmart Family Mobile for fix, controlled by the cost paid by the Purchaser for the Product less a sensible sum for utilization. Walmart Family Mobile will not be at risk for some other misfortunes or harms. These cures are the Purchaser's select solutions for penetrate of guarantee.

  2. The Purchaser will have no inclusion or advantages under this restricted guarantee if any of the accompanying conditions are appropriate:

(a) The Product has been exposed to unusual use, strange conditions, ill-advised capacity, openness to dampness or moistness, unapproved changes, unapproved associations, unapproved fix, abuse, disregard, misuse, mishap, adjustment, inappropriate establishment, or different demonstrations which are not the deficiency of Walmart Family Mobile, including harm brought about by transportation.

(b) The Product has been harmed from outer causes like impact with an article, or from fire, flooding, sand, soil, windstorm, lightning, seismic tremor or harm from openness to climate conditions, a demonstration of God, or battery spillage, robbery, blown breaker, or inappropriate utilization of any electrical source, harm brought about by PC or web infections, bugs, worms, Trojan Horses, cancelbots or harm brought about by the association with different items not suggested for interconnection by Walmart Family Mobile.

(c) Walmart Family Mobile was not educated recorded as a hard copy regarding the supposed deformity or breakdown of the Product inside fourteen (14) days after the lapse of the appropriate restricted guarantee time frame.

(d) The Product chronic number plate or the improvement information code has been eliminated, ruined or adjusted.

(e) The imperfection or harm was brought about by the blemished capacity of the phone framework or by lacking sign gathering by the outside recieving wire, or infections or other programming issues brought into the Product.

(f) The Product is outside of the restricted guarantee time frame.

  1. Walmart Family Mobile will not be at risk for delay in delivering administration under the restricted guarantee, loss of utilization of the assistance during the time frame that the item is returned for swap or guarantee administration or for the misfortune or unapproved utilization of client passwords, individual data, contacts, pictures, recordings, applications, music, ringtones and other substance.

  2. Walmart Family Mobile neither expects nor approves any approved help community or some other individual or element to accept for it some other commitment or responsibility past that which is explicitly accommodated in this restricted guarantee including the supplier or dealer of any maintenance agreement or administration arrangement.

  3. This is the whole guarantee between Walmart Family Mobile and the Purchaser, and supplants all earlier and contemporaneous arrangements or understandings, oral or composed, identifying with the Product, and no portrayal, guarantee or condition not contained thus will alter these terms.

  4. This restricted guarantee apportions the danger of disappointment of the Product between the Purchaser and Walmart Family Mobile. The portion is perceived by the Purchaser and is reflected in the price tag. A few states don't permit the rejection or constraint of accidental and important harms, so sure of the above limits or avoidances may not concern you (the Purchaser). This restricted guarantee gives the Purchaser explicit lawful rights and the Purchaser may likewise have different rights which change from one state to another.

IV. Opening POLICY

For Customers with Walmart Family Mobile Phones Capable of Being Unlocked :

Walmart Family Mobile will give an opening code to clients who solicitation opening, if they meet the accompanying conditions:

(a) Customers should demand telephone opening. Walmart Family Mobile will open telephones of current and previous Walmart Family Mobile clients without charge. Non-previous clients may demand telephone opening, yet Walmart Family Mobile may charge a sensible expense.

(b) The Walmart Family Mobile Phone probably been initiated on Walmart Family Mobile Service for no less than a year with Rate Plans recovered in no less than a year.

(c) Customers should have a Walmart Family Mobile Phone that has not been accounted for taken, lost, or connected with deceitful movement.

(d) If a client on favorable terms mentioning opening of their telephone is conveyed as military, endless supply of organization papers, Walmart Family Mobile will respect that client's opening solicitation.

For Customers with Walmart Family Mobile Phones Not Capable of Being Unlocked : Walmart Family Mobile will furnish clients with an incomplete discount or credit against the acquisition of another telephone in the event that they meet the accompanying conditions:

(a) Customers should demand telephone opening.

(b) Customers probably had their bolted Phone enacted on Walmart Family Mobile Service for no less than a year and not have had their phone number reused or ported.

(c) Customers should demand this break opening arrangement while their Service is dynamic or inside 60 days after their Service terminates. This 60-day effortlessness period applies regardless of whether the client's phone number was reused or ported.

(d) Customers should have a Walmart Family Mobile Phone that is in working condition.

(e) Customers should have a Walmart Family Mobile Phone that isn't accounted for taken, lost, or connected with false action.

(f) If a client on favorable terms mentioning handset opening is sent as military, endless supply of arrangement papers, Walmart Family Mobile Phone will respect that client's opening solicitation by sending a discount for the exchange estimation of the utilized, bolted telephone returned by the client regardless of the a year of administration qualification necessity set out above.

(g) Customers are qualified for this program just once every twelve a year.

After a qualified client contacts Walmart Family Mobile to demand a halfway discount of their unlockable Phone, Walmart Family Mobile will give a prepaid mailer to the client to return the Phone. Endless supply of the Phone, Walmart Family Mobile will send the client a check utilizing a foreordained equation agreed among Tracfone and the FCC. Qualified clients may choose to have the exchange estimation of their telephone applied to the expense of another Walmart Family Mobile telephone that is fit for being opened.

Clients who might want to check in the event that they are qualified or present an opening solicitation can do as such by calling Customer Care at 1-877-760-8760.

Walmart Family Mobile may deny any opening solicitation that would bring about a maltreatment of its opening strategy at set out in this Section or is important for a push to cheat Walmart Family Mobile or its clients. Walmart Family Mobile's opening strategy is liable to change whenever without early notification.

Soalan Lazim

1. What does family mobile mean?

mobile virtual organization administrator

Walmart Family Mobile is a mobile virtual organization administrator (MVNO), which implies it offers rebate wireless plans utilizing another's organization. We'll go over all you require to think about the organization's arrangements, execution, and client support in this Walmart Family Mobile survey.

2. What organization does family mobile use?

Foundation: Walmart Family Mobile Powered by T-Mobile is a postpaid, no yearly agreement remote help accessible just at Walmart stores from one side of the country to the other and through Walmart, highlighting 4G LTE information speeds on T-Mobile's cross country organization.

3. What telephones work on Walmart Family Mobile?

You'll simply have to check if your telephone is viable with Walmart Family Mobile:

• T-Mobile viable telephone or an opened GSM telephone that works at 1900 MHZ recurrence (band 2)

• LTE administration requires Band 2, Band 4 and in certain spaces Band 12.

• Text BYOP∆ to 611611 to check telephone similarity.

4. Can I put my family mobile SIM card in another telephone?

Walmart Family Mobile telephone or an opened GSM-proficient telephone with a Family Mobile SIM Card. Snap the catch underneath, the telephone number and remaining advantages (assuming any) will be moved to the new telephone.

5. What transporter is straight talk?

Straight Talk is a sort of transporter known as a MVNO (mobile virtual organization administrator), which implies that it doesn't run or possess a remote organization. All things considered, it buys the option to utilize towers from AT&T, T-Mobile, Verizon, and Sprint.

6. Is Family Mobile a 5G?

WE'RE 5G READY WHEN YOU ARE! 5G Capable gadget and SIM required. Real accessibility, inclusion and speed may differ. During times of blockage, Walmart Family Mobile clients may see diminished paces versus transporter marked clients.

7. Can you keep your number with Walmart Family Mobile?

In the event that you need to change to Walmart Family Mobile and keep your number, you can bring a viable gadget or buy another one. To ensure that your current telephone will chip away at the help, text BYOP to 611611 or follow this connection. … On the off chance that you like to buy another telephone, you can shop on the web or visit your neighborhood Walmart.

8. Can I utilize a Verizon telephone with Walmart Family Mobile?

Verizon utilizes CDMA innovation while T-Moble utilizes GSM. Apparently, Verizon telephones don't have SIM cards. Their telephones will not work on T-Mobile. Verizon utilizes CDMA innovation while T-Moble utilizes GSM.

9. Are Walmart Family Mobile telephones opened?

Walmart Family Mobile is claimed by TracFone Wireless and follows the equivalent opening arrangement as their different brands. The gadget should be utilized on their administration consistently for a year or you can make a money related installment and they will open it. This is ordinarily $150.

10. Is Family Mobile viable with straight talk?

Your telephone is probabally the G530T, as Family Mobile uses the T-mobile organization. The telephone should work with Straight Talk's T-Mobile organization. … That telephone is half viable with the AT&T network as well if it's opened. Remember that Family Mobile and Straight Talk are both Tracfone brands.

Kesimpulannya

Walmart Family Mobile Powered by T-Mobile as of now conveys Walmart's most reduced valued remote plans with limitless talk, text and information on T-Mobile's cross country organization, and beginning tomorrow, April 18, those arrangements are getting significantly better. Clients will get up to 500MB more 4G LTE information at a similar ease - that is twofold the 4G LTE information on the organization's entrance level arrangement. Furthermore, shockingly better, existing clients will consequently get the additional information without making the slightest effort. The refreshed plans are as per the following:

 $29.88/month – Unlimited Talk, Text and Data with up to 1GB of 4G LTE information (up from 500MB)

 $39.88/month – Unlimited Talk, Text and Data with up to 3GB of 4G LTE information (up from 2.5GB)

These plans are liberated from limitations like constraining clients to pursue auto-pay or go through the motions. Also, not surprisingly, clients who pursue different lines can save $5 off each extra line.

artikel berkaitan