Farmasi adalah syarikat turki tetapi ia mengikuti semua peraturan dan undang-undang kosmetik Eropah. https://npcparty.org/t/diy-suger-wax/30876?u=manum Farmasi semakin popular dalam beberapa tahun kebelakangan ini kerana kemasan Matt, dan produk berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan. Kedai dalam talian mereka juga menawarkan anda potongan hingga 50% dalam beberapa kes.

Mereka juga membolehkan anda menjadi pasangan mereka sama ada dari segi menjual produk secara dalam talian atau menjadi penyemak semula produk mereka. Produk farmasi mudah didapati dalam talian, semua warna dan pigmen yang mereka gunakan berkualiti tinggi.

Produk solekan tanpa kekejaman

Perkara yang sangat memuaskan ialah mereka secara terbuka mengatakan bahawa mereka tidak menggunakan 1300 bahan terlarang dalam solekan mereka dan produk adalah cara yang benar-benar bebas kekejaman, bahawa kami tidak menggunakannya pada haiwan untuk ujian. Lebih-lebih lagi produknya adalah GMO yang mengenakan formaldehid, dan bayaran dari fosfat yang sangat berbahaya bagi kulit manusia.

Produk bebas logam

Produk farmasi bebas dari logam, sejak beberapa tahun kebelakangan ini pigmentasi logam adalah bahagian penyerlah dan warna. Sulfur digunakan sebagai agen pemutih dalam krim kulit yang adil, yang menyebabkan barah kulit dan mempunyai kesan buruk pada kulit setelah sekian lama digunakan.

Beberapa produk Farmasi yang sangat laris

Sekarang kita akan membincangkan produk farmasi yang diminati dan ulasannya, kita juga akan membincangkan mengenai harga dan penggunaannya.

1: Primer pro VFX

Primer VFX adalah produk yang sangat baik dan kebanyakan produk diberi rating 3.5 yang bermaksud kebanyakan pelanggan berpuas hati dengan produk mereka. Primer ini mempunyai sifat tertentu seperti di bawah

Tekstur agar-agar

Primer ini dengan tekstur seperti jeli yang berbau manis yang dapat diserap sepenuhnya ke dalam kulit anda dan mengisi liang pori serta memberikan kulit yang sempurna. Dan warna kulit juga membantu anda kelihatan lebih muda dalam foto.

Teknologi foto untuk liang pori

Oleh kerana VFX adalah primer pro, itulah sebabnya ia dibuat berdasarkan teknologi penampilan lengkap yang membolehkan anda kelihatan hebat di depan kamera dan tidak menunjukkan liang pori ketika foto sedang diperbesar.

2: Asas VFX

Ini adalah produk terbaik Farmasi yang tidak diragukan lagi yang sangat ringan dan untuk membawanya dan memakainya sangat mudah, tidak perlu banyak campuran. Beberapa ciri terbaiknya adalah seperti di bawah.

Tanpa retak

Asas ini bersifat profesional dan digunakan oleh penata gaya sehingga perkara utama asasnya adalah tanpa retak. teksturnya lembut berkrim yang menembusi kulit dengan mudah dan memakai masa lebih lama sehingga asasnya lebih halus dan lebih lancar dengan peredaran masa dan tidak retak.

Teknologi pengisi gambar

Sekali lagi ia mempunyai sifat HD dan kelihatan kurang sempurna dan nada yang sekata merangkumi semua lebam dan jerawat pada kulit. Pada foto anda juga kelihatan cantik dan elegan kerana teknologi pengisi fotonya.

Super Matt

Seperti asas biasa yang lain, ia tidak kelihatan berkilat atau berminyak semasa dipakai, tetapi memberikan penampilan Matt yang sangat semula jadi dan begitu banyak warna semula jadi yang dapat digunakan setiap hari. Ini mengagumkan kerana wanita yang bekerja hanya menyukai Matt untuk keperluan sehari-hari.

Liputan penuh dan kemasan semula jadi

Salah satu perkara terbaik yang menyebabkan permintaan asas yang tinggi adalah kemasan semula jadi dan liputan penuh pada jerawat, lingkaran hitam dan pigmentasi. Kemasan semula jadi membantu anda kelihatan anggun dan muda sepanjang hari.

3. Farmasi penyekat cecair perlindungan penuh

Kita semua tahu bahawa concealer membantu anda mengatasi lingkaran hitam dan mencerahkan kawasan dahi dan sedikit masa tulang pipi.Farmasi concealer liputan penuh adalah produk hebat untuk digunakan dan dengan satu lapisan aplikator anda dapat menjadikan kulit anda benar-benar cerah dan sekata . Sebilangan ciri seperti di bawah

Ketekalan tebal

Seperti concealer lain, ia tidak dalam konsistensi nipis, tetapi lapisan tebal merangkumi semua lingkaran hitam dengan mudah tanpa banyak usaha.

Warna semula jadi

Warna yang seimbang ini bermaksud bahawa dengan aplikasi, kawasan mata bawah kelihatan sangat semula jadi.

4: Serbuk BB Farmasi

Ini benar-benar produk yang hebat dan zarah-zarah kecil yang melampau yang langsung kelihatan cerah dan sebagai keistimewaan serbuk bb yang mereka berikan kepada penampilan siap dalam satu aplikasi. Ciri utamanya adalah seperti di bawah Tekstur yang bagus. Teksturnya sangat bagus dan zarah melekat pada kulit anda dan sekata serta memberikan tekstur campuran berkrim dan cair. Matt nampak. Bersamaan dengan tekstur yang sudah siap, ia memberikan penampilan Matt yang popular sekarang dan dalam keadaan musim sejuk yang berkilat dan pada musim panas, kemasan Matt lebih disukai dalam bentuk serbuk. Selain itu serbuk juga mencampurkan concealer dan foundation dan memberikan warna yang sama pada kulit yang agak berbeza daripada menggunakan kedua-dua warna.

Palet muka 5: 3 dalam 1

Ini adalah palet yang sangat unik dengan semua warna yang paling diperlukan. Palet ini terdiri daripada 3 warna dalam palet ini satu adalah bronzer dengan teduhan yang indah dan kelihatan semula jadi. Dan warna kedua adalah pemerah pipi yang sangat dekat dengan warna merah jambu tetapi hampir dengan warna semula jadi. Dan yang ketiga adalah penyorot yang juga sangat pucat dari warna-warna ini adalah keperluan penampilan tanpa make up atau penampilan pejabat. Boleh juga digunakan sebagai solekan dari hari ke hari.

Bronzer membantu meningkatkan pemotongan tulang pipi atau dagu anda dan juga digunakan dalam kontur hidung. Aplikasi bronzer berada di bawah pemerah pipi dan penyorot akan dipakai di atas pemerah pipi. Ini bermaksud bahawa palet ini terdiri daripada tiga warna yang digunakan.

6: Perona lembut pada buah persik

Warna pemerah pipi ini benar-benar indah dan warna peach sama-sama disukai untuk semua warna kulit, pigmennya sangat halus dan kek blush tidak dibanjiri oleh pemerah pipi. Sebilangan kecil tetap pada pemerah pipi yang menjadikan produk tidak dapat hilang.

Beberapa ciri farmasi blush diberikan di bawah

  1. Cerah
  2. Warnanya sangat halus dan terang dan memberi anda penampilan segar serta-merta dan tidak memberikan penampilan caky.
  3. Mat
  4. Sekali lagi ia adalah produk siap Matt

Cantik

Warna pemerah pipi sangat cantik dan tidak memberi anda penampilan pastri. Dalam rutin harian warna ini adalah pilihan terbaik kami. Warna musim panas

Warna musim panas sangat cantik dan segar serta sangat terang. Sementara warna musim sejuk agak gelap.

7: palet penonjolan 3 warna

Salah satu perkara terbaik mengenai solekan farmasi adalah bahawa paletnya terdiri daripada warna yang lebih sedikit dan warna asli yang diperlukan. Palet penonjolan ini mempunyai tiga warna berbeza seperti perak pucat.pink dan sentuhan Emas ringan. Mereka sangat mudah digunakan dan kilauan elegan yang sangat ringan ditambahkan di dalamnya ... Penyorot berkilat tambahan memberikan penampilan yang sangat murah.

8: Maskara alis mata oleh farmasi

Ini adalah produk yang sangat unik sehingga kami menggunakan pensil alis NJ biasanya untuk menjadikan kening kita jelas. Topi mengapa farmasi adalah pilihan terbaik. Sebilangan ciri-cirinya seperti di bawah

Teduh coklat semula jadi

Maskara alis ini sangat semula jadi semasa digunakan dan tidak memberi anda penampilan yang berlebihan. Teduh coklat semula jadi menjadikan kening anda jelas dan memberikan penampilan bintang.

Pengisian yang hebat

Mengisi kening adalah proses yang sukar apabila dilakukan secara semula jadi. Solusinya adalah maskara alis farmasi dengan sikat berpusing panjang. Hanya jumlah yang diperlukan melekat pada rambut alis anda dan mengisi kening anda dari hujung hingga akhir dengan penampilan selesai.

Berpigmen semula jadi

Warna pigmen maskara dekat dengan warna alis semula jadi kita dan meningkatkan keindahan mata kita.

9: Primer Mata

Primer mata sangat diperlukan untuk solek mata dengan primer semua warna anda berpadu sangat baik pada mata dan kualiti solekan kelihatan lebih baik. Primer mata farmasi adalah pilihan terbaik sepanjang masa.

Pelapik dakwat Farmasi

Pelapik tinta Farmasi adalah produk hebat dan sangat cepat dan mudah digunakan. Seperti pelapik gel gel dan pelindung mata asas air memerlukan lebih banyak masa dan kesempurnaan. Pelapik tinta farmasi sama seperti pena biasa, buka saja dan pasangkannya. Sekarang mudah untuk menjadikan pelapik mata bersayap atau mata kucing menjadikannya sangat hitam dan meningkatkan warna mata semula jadi anda.

Ini satu kualiti adalah kalis air dan masa memakai lebih dari 10 jam ini bermaksud bahawa tanpa noda, ia memberikan ketepatan dan kita akan melihat pandangan anda dengan tepat.

12: maskara bulu mata farmasi

Maskara ini benar-benar hebat dengan penggunaan bulu mata palsu yang memberikan kelantangan dan kekuatan beberapa kelebihannya seperti di bawah.

Berus yang lebih besar

Berus maskara adalah perkara utama yang menentukan penggunaannya dengan betul berus farmasi lebih besar daripada yang lain yang berlaku dengan baik pada bulu mata. Pada gerakan zig zag ia kelihatan panjang penuh.

Menambah isipadu

Ini meningkatkan kelantangan mata bulu mata kelihatan lebih tebal dan panjang dan mata kelihatan lebih besar. Harga produk Farmasi berbanding dengan harganya

Di atas secara terperinci kami meninjau semua produk farmasi tidak diragukan lagi hasil dan kemasannya sangat mengagumkan. Berikut adalah harga mereka, seperti: senyuman ringan:

  1. Yayasan (24 $)
  2. Krim BB (7.95 $)
  3. Lip bibir mat (5,95 $)
  4. Stik gloss dan penyerlah (7.95 $)

,

Mereka mengenakan harga yang lebih tinggi untuk produk mereka sebanyak 37 $ kira-kira untuk sebuah yayasan, tetapi membeli semua produk dengan harga tinggi seperti itu sukar.

Ringkasan

Secara terperinci kami membincangkan syarikat farmasi yang berbeza-beza produk rias dan kualiti yang unik. Pigmentasi, kualiti, liputan, harga, masa pakai, warna kulit, kami membincangkan semua perkara yang berkaitan dengan kosmetik dan selanjutnya kami membandingkan harga syarikat kosmetik teratas perbezaan harga lebih banyak berbanding kualiti. Saya mendapati farmasi dan saya memakai pakaian asas sama. Mascara agak berbeza kerana maskara Len com tidak begitu berpigmen dan kelihatan semula jadi kering, sementara maskara farmasi memberikan penampilan berbintang dan peningkatan jumlah yang banyak. Este lauder dan farmasi jika dibandingkan dengan produk penjagaan kulit maka Este lauder menang yang mereka gunakan dalam produk penjagaan kulit kit mereka sementara dalam perawatan kulit farmasi adalah proses yang agak lambat. Gincu farmasi bogel dan semula jadi sementara Len com mempunyai intipati berkilau sendiri yang menjadikan solekan tahan lama dan bersinar tetap konsisten.

Palet make up farmasi kecil dan tepat tetapi palet mebilline memberi anda banyak pilihan dalam warna. Apatah lagi saya mendapati pigmen Este lauder lebih baik dengan kilauan manis di dalamnya.

Pelapik dakwat farmasi sangat jelas bahawa ia adalah kegemaran saya, kerana penggunaannya yang mudah dan kehitaman yang super.

Kesimpulannya

Akhirnya kita dapat menyimpulkan bahawa kita menghabiskan banyak untuk produk kecantikan kerana semua orang ingin kelihatan cantik atau untuk meningkatkan kecantikannya. Beberapa syarikat memberikan produk bernilai tinggi dengan keuntungan minimum.

Produk solekan tanpa kekejaman memuaskan hati dan jiwa kita bahawa produk ini sihat untuk digunakan dan penggunaan jangka panjang tidak berbahaya bagi kulit kita.

Syarikat kosmetik Farmasi memberi anda banyak pilihan mengenai rias wajah yang berbeza, biasanya mereka tidak kelihatan dalam penampilan dan warna bogel. Semua warnanya sangat segar, cerah dan cantik dan warna musim panas dan musim sejuk senang digunakan. Farmasi juga menawarkan warna rambut dan alat penata rambut seperti pelurus rambut dan pengeriting rambut. Kami teruskan di sini perbincangan kami mengenai syarikat make.tjis mereka adalah dari ayam belanda tetapi di kedai dalam talian semua perkara boleh didapati dengan penghantaran cepat.

Produk ini bebas dari bahan pengisi semula jadi, logam, GMD dan fosfat yang semuanya berbahaya. Produk ini bebas dari pirnabine dan formaldehid. Anda boleh menggunakan produk dengan bebas, produk berbahaya berakhir dengan penggunaan Botox dan pengisi yang tidak tahan lama dan menyakitkan untuk dijaga. Jadi mengapa kita tidak menggunakan produk kecantikan yang berkhasiat dan lebih sihat untuk kulit kita.