Fausto Gallardo adalah aktivis persekitaran politik Mexico yang mendapat kemasyhuran setelah menikah dengan Marcela Valladolid yang merupakan Chef Amerika, Pengarang, dan tuan rumah siri TV rangkaian makanan.

Fausto Gallard

Nama penuh Fausto Gallard
Umur 50 tahun 9 bulan
Tempat Lahir Mexico
Tarikh lahir 01 Jun 1970
Bintang Gemini
Ketinggian 5'8 "(1.78 m)
Berat 70 kg
Kewarganegaraan Orang Mexico
Agama Agama Kristian
Warna mata Coklat gelap
Warna rambut Coklat
Saiz kasut 10 AS
Etnik Bercampur
Bekas pasangan Marcela Valladolid
Status perkahwinan Bercerai
Pendidikan Sekolah menengah di Tijuana
Profesion Aktivis persekitaran Amerika dan aktivis politik Amerika
Nilai bersih $ 25 juta (USD)

Fausto Gallard:

Fausto Gallard dilahirkan di Tijuana Mexico pada tahun 1970 Dia seorang aktivis persekitaran politik . Fausto telah menamatkan pendidikan sekolah rendah di Tijuana di sekolah menengah. Dia berkahwin dengan Marcela Valladolid yang merupakan koki popular perkahwinan mereka tidak bertahan lama dan mereka berpisah Tidak ada maklumat yang tersedia mengenai latar belakang pendidikan Fausto Gallard.

Fausto menghabiskan waktunya untuk meneliti , meminta, dan menjadi sukarelawan hanya untuk mewujudkan masyarakat yang ramah lingkungan. Dia memiliki pemikiran dan sudut pandang yang hebat untuk lingkungan yang harus dilindungi dan dari keseluruhan pencemaran, planet ini harus diselamatkan Fausto suka menghabiskan masa dalam kegiatan politik.

Kami akan memberi perhatian kepada kehidupan perkahwinan Fausto Gallard tetapi sebelum itu mari kita bincangkan biografinya.

Tarikh lahir:

Fausto Gallard datang ke dunia pada 1 Jun 1970, di Tijuana, Mexico.

Umur:

Sehingga kini, Fausto Gallard berumur 50 tahun dan 9 bulan.

Tanda zodiak:

Fausto Gallard termasuk dalam orang yang mempunyai tanda Zodiak Gemini.

Ukuran badan:

Fausto Gallard mempunyai keperibadian yang sangat menawan dan menarik.

Tinggi : Fausto adalah 5 kaki, tinggi 5 inci.

Berat : Fausto beratnya sekitar 70 kg.

Ukuran badan Fausto adalah lebih kurang. 44-32-37 inci.

Kewarganegaraan:

Fausto Gallard mempunyai kewarganegaraan Mexico.

Etnik:

Gallard terdiri daripada etnik campuran.

Profesion:

Fausto Gallard adalah aktivis persekitaran Amerika dan aktivis politik Amerika

mengikut profesion .

Keluarga:

Pasangan Fausto adalah Marcela Valladolid. Dia berkahwin dua kali dengannya sekarang mereka berpisah dan Fausto Gallard menikmati fokus tunggal pada kerjayanya. Dia mempunyai dua anak dengan bekas isterinya. Satu dilahirkan pada tahun 2004 namanya adalah Fausto anak lain dilahirkan pada tahun 2015 nama adalah David dan nama anak yang terakhir dilahirkan adalah Anna.

Kehidupan berkahwin Fausto Gallard:

Fausto Gallard menikah dengan Marcela Valladolid pada awal tahun 2000an mereka menjalani kehidupan berkahwin dengan senang hati kerana beberapa sebab mereka berpisah pada tahun 2010. Mereka berfikir setelah berpisah bahawa cinta mereka belum berakhir mereka memutuskan untuk berkahwin lagi pada bulan Jun 2012 sekali lagi mereka bercerai dan ini adalah perceraian terakhir yang berlaku kerana penglibatan isteri Fausto, Marcela Valladolid dengan Paul Hollywood. Fausto dan Marcelo mempunyai tiga anak, 2 anak lelaki, dan 1 anak perempuan. Fausto kini bujang dan lebih memfokuskan kerjayanya daripada menjalin hubungan sebaliknya isterinya Marcela bertunang dengan teman lelakinya yang menjadi tunangan bernama Philip D.Button.

Media Sosial Fausto Gallard:

Gallard tidak begitu aktif di akaun Media Sosial .

Nilai Bersih Fausto Gallard:

Gallard mempunyai satu-satunya sumber pendapatan dalam perniagaannya. Nilai Bersihnya dikira sebagai $ 25 juta (USD).

Bekas Pasangan Fausto Marcela: :woman_cook:

Marcela Luz Valladolid-Rodriguez adalah seorang koki dan pengarang popular Amerika yang dilahirkan pada 19 Julai 1978, dia adalah tuan rumah siri TV Rangkaian Makanan Mexican Made Easy dan juga Marcela adalah hakim dalam siri TV Fodd Network yang bernama "Best Baker di Amerika ”. Marcela adalah chef super seperti suami Meltem Conant .

Biografi Marcela Valladolid-Rodriguez dijelaskan sebagai berikut.

Nama penuh Marcela Luz Valladolid-Rodriguez
Warna rambut Coklat muda
Warna mata Coklat
Tarikh lahir 19 Julai 1978
Bintang Kanser
Umur 42 tahun
Ketinggian 5 kaki 2 inci (1.56 m)
Berat 50 kg
Negara Lahir San Diego, California, Amerika Syarikat
Pasangan suami isteri Fausto Gallard
Anak-anak 3
Ibu bapa Maria Rodriguez Valladolid, Antonio Valladolid
Pendidikan Sekolah Memasak Ritz Escoffier, Institut Kuliner Los Angeles
Gaya Memasak Orang Mexico
Buku
1.Mexican Mudah
2. Casa Marcela
3. Fresco Mexico / Mexico segar
4. Fresh Mexico
5. Fiesta

Kehidupan Awal Marcela: Marcela Valladolid dilahirkan di San Diego, California Marcela memulakan kerjanya di sekolah memasak Bibi di Tijuana. Marcela telah menamatkan pengajiannya dari Los Angeles Culinary Institute dan dia menjadi "Masak Bersertifikat" kemudian dia pindah ke Paris di mana dia lulus dari "Ritz-Escoffer Cooking School sebagai" Pastry chef "yang terlatih secara klasik. Mantan isteri Gallard, Marcela kemudian datang ke Tijuana dan memulakan syarikatnya sendiri yang merupakan syarikat katering yang dia ajarkan beberapa teknik memasak yang luar biasa kepada pelajar.

Kerjaya Marcela:

Bekas isteri Fausto Gallard, Marcela telah mendapat banyak kemasyhuran sebagai pakar masakan Amerika juga dia seorang pengarang dan terkenal sebagai tuan rumah dan hakim siri TV sebelum ini dia memulakan kerjayanya di sekolah memasak Bibi di Tijuana, Mexico Pada tahun 200 dia menulis buku masakan pertamanya yang diberi nama "Fresh Mexico: 100 Resipi Ringkas untuk Rasa Mexico Sejati".

Nilai bersih Marcela:

Gaji isteri Fausto Marcela Valladolid tidak dinyatakan namun dia mempunyai nilai bersih $ 2 juta.

Media Sosial Marcela:

Marcela Valladolid cukup aktif di Instagram dan Facebook tetapi dia tidak aktif di Twitter.

Isteri Fausto

:small_blue_diamond: Marcela mempunyai 620k pengikut di Facebook.

:small_blue_diamond: Anda boleh mengikutinya di Facebook dengan mengikuti pautan di bawah.

Facebook: Mengalihkan ...

:small_blue_diamond: Marcela mempunyai 29k pengikut di Instagramnya.

:small_blue_diamond: Anda boleh mengikutinya di Instagram dengan mengikuti pautan di bawah.

Instagram: https://www.instagram.com/chefmarcela/channel/?hl=en

Ringkasan: :writing_hand: Fausto Gallard adalah aktivis persekitaran politik Mexico yang mempunyai nilai bersih $ 25 juta USD. Semua sumber pendapatannya adalah dari perniagaannya yang tidak mempunyai akaun media sosial. Dia mendapat kemasyhuran yang luas dari isterinya bernama Marcela Valladolid yang merupakan koki Amerika yang terkenal yang mereka berkahwin dua kali antara satu sama lain dan kemudian bercerai.

Chef Selebriti Paul Hollywood :man_cook:

Paul Hollywood adalah seorang chef selebriti terkenal dan penyampai TV yang dilahirkan pada bulan Mac 1966 di Wallasey, Cheshire, England. Paul juga terkenal sebagai Hakim di "The Great British Bake Off" sejak 2010. Dia juga dilihat di beberapa program televisyen Britain di ITV dan BBC.

Perkongsian Paulus dengan Mary Berry telah dijelaskan secara terperinci dalam akhbar harian Britain bernama "The Guardian" sebagai "senjata rahsia" rancangan itu yang merupakan kombo penghakiman terbaik yang dilihat di televisyen realiti. Paul adalah salah satu sebab yang mana Fausto Gallard dan isterinya Marcela bercerai kali ke-2 Paul menjalin hubungan sulit dengan Marcela kerana akhirnya pasangannya bercerai.

Beberapa Fakta mengenai Paul Hollywood adalah seperti berikut.

Nama penuh Paul John Hollywood
Warna mata Biru
Tarikh lahir 1 Mac 1966
Umur 55 tahun
Ketinggian 1.71 m
Negara Lahir Wallasey, United Kingdom
Pasangan suami isteri Alexandra Hollywood 1998-2019
Anak-anak Josh Hollywood
Profesion Baker, Pengarang, Pelakon, dan penyampai TV
Gaya Memasak Pembakar
Buku
1. 100 Roti Hebat: Penjual Terlaris, 2. Cara Memanggang Paul Hollywood, 3. Roti Paul Hollywood, 4. Pai dan Pud Paul Hollywood, 5. Pembakar roti British Hollywood, 6. Pembakar roti di hujung minggu, 7. Kehidupan Baker : 100 Resipi Hebat dari Kek Kanak-kanak hingga Kecemerlangan Lima Bintang, 8. The Great British Bake Off: Dapatkan Baking untuk Rakan dan Keluarga, dan 9. Great British Baking Show Book: 2021 Paul Hollywood

Kerjaya Paul Hollywood:

Kerjaya Paul bermula pada awalnya dengan program makanan. Dia memulakan kerjaya di kedai roti ayahnya ketika dia masih remaja. Di peringkat antarabangsa, Paul sebagai tukang roti berfungsi di banyak hotel seperti “The Dorchester, Chester Grosvenor and Spa, dan Hotel Cliveden. Dia kemudian meninggalkan UK ke Cyprus di mana dia biasa bekerja di 2 pusat peranginan.

Dia adalah anak kepada John F. Hollywood dan Gillian M.Harman. Paul meninggalkan sekolahnya dan mula bekerja sebagai tukang roti pada bulan September 2016; Syarikat Pengeluaran yang berpangkalan di UK bernama Loved Productions bersetuju dengan perjanjian selama tiga tahun untuk memindahkan rancangan tersebut ke Saluran 4 dari BBC tetapi tuan rumah rancangan itu mengumumkan bahawa mereka tidak akan berpindah ke rangkaian baru kemudian Paul Hollywood mengumumkan bahawa dia akan terus dan terus tinggal dengan persembahan.

Pada tahun 2008 Resepi tepung almond dan Roquefort yang diciptakan oleh Paul Hollywood adalah roti yang mahal di Britain. Paul juga merupakan penceramah tamu di banyak "festival makanan" yang merangkumi BBC Good Food Show, Cumbrian Food Festival, dan Cake and Bake Show. Pada bulan Mei 2013 Hollywood mula dilihat sebagai hakim di “The American Baking Competition on CBS.

Paul Hollywood juga dilihat di Sadie J, yang merupakan program TV. Pada tahun 2013 di BBC two yang merupakan rangkaian TV Inggeris secara percuma, Paul memberikan persembahan mengenai resipi pelbagai jenis roti bukan sahaja pada roti tetapi Paul juga memaparkan beberapa resipi kek. Di BBC, Dia menyampaikan “Paul Hollywood's Pies and Puds yang merupakan siri TV memasak. Paul sangat meminati kariernya seperti Fausto Gallard.

Kerjaya Perlumbaan Motor Paul Hollywood:

Pada tahun 2015 Hollywood memulakan karier perlumbaannya. Pada tahun 2015 Paul juga bertanding di Le Mans dalam festival Aston Martin. Hollywood juga bertanding di GT Cup dan mendahului kelas dengan Johny Adam. Pada tahun 2016 Dia memasuki kejuaraan GT British dan bersaing dengan Jamie Chadwick pada 3 pusingan terakhir sebagai rakan pemandunya.

Kehidupan peribadi Paul Hollywood:

Paul Hollywood bertemu dengan isterinya, Alexandra di Cyprus di mana di sebuah hotel bertaraf 5 bintang dia adalah tukang roti dan Alexandra adalah instruktur "Scuba diving". Kemudian akhirnya mereka berkahwin di Pulau. Mereka mempunyai seorang anak lelaki bernama Josh.

Pada tahun 2013 setelah mengakui hubungan sulit Paulus dengan rakan sejawatnya, Marcela Valladolid Hollywood yang merupakan isteri kepada Fausto Gallard dan Alexandra berpisah maka keadaan menjadi lebih baik, mereka berdamai tetapi sekali lagi keadaan menjadi semakin teruk dan mereka berpisah lagi pada bulan November 2017. Kemudian Paul berselingkuh dengan gadis berusia 24 tahun Summer Monteys-Fullam dan itu adalah hubungan 2 tahun kemudian mereka putus.

Resipi Paul Hollywood: :writing_hand: Paul Hollywood membuka kedai roti miliknya, Knead; di stesen Euston di sana anda akan menikmati semua resipi lazat Resipi Paul's yang lazat dan terkenal adalah seperti berikut. 1. Bagel Paul Hollywood. 2. Apple Crumble Tart. 3. Pai Pizza. 4. Potongan Gerimis Lemon. 5. Kek Lapis Aprikot Emas dan Marzipan.

Media Sosial Paul Hollywood:

Paul Hollywood benar-benar aktif di Instagram dan Twitter tetapi dia tidak aktif di platform lain seperti Gallard tidak aktif.

:small_orange_diamond: Paul mempunyai 530.7k pengikut di Twitter.

:small_orange_diamond: Anda boleh mengikutinya di Twitter dengan mengikuti pautan di bawah.

Twitter: https://twitter.com/paulhollywood?lang=en

:small_orange_diamond: Paul mempunyai 495k pengikut di Instagramnya.

:small_orange_diamond: Anda boleh mengikutinya di Instagram dengan mengikuti pautan di bawah.

Instagram: https://www.instagram.com/paul.hollywood/?hl=en

:small_orange_diamond: Anda juga boleh mengikutinya di Facebook dengan mengikuti pautan di bawah.

Facebook: Mengalihkan ...

Siapakah Butang Phillip?

Phillip Button kini bertunang dengan pasangan jangka panjangnya, Marcela Valladolid. Phillip Button adalah ejen Hollywood teratas Marcela dan Phillip bersama-sama mempunyai 2 anak, seorang anak adalah anak lelaki bernama David yang dilahirkan pada 9 April 2015, dan anak yang lain adalah anak perempuan bernama Anna yang dilahirkan pada 5 Disember 2016. Valladolid juga mempunyai seorang anak lelaki bernama Fausto Gallardo yang berasal dari bekas suaminya Fausto Gallard.

Ringkasan: :writing_hand: Fausto Gallrd adalah bekas suami Marcela Valladolid, dia juga menjalin hubungan sulit dengan rakan sejawatnya Paul Hollywood yang merupakan chef selebriti kemudian Marcela bertunang dengan Phillip Button dia mempunyai 2 anak bersamanya dan hidup bahagia namun dia tidak merancang untuk berkahwin Phillip. Phillip dan Marcela tinggal bersama 3 orang anaknya dan Phillip seorang kanak-kanak berasal dari Fausto Gallard.

Soalan Lazim: :question:

1. Adakah Marcela Valladolid berkahwin?

Setelah menjalin hubungan cinta dengan Fausto Gallard selama beberapa tahun mereka memutuskan untuk berkahwin kemudian berkahwin semula dengan Fausto sekarang mereka akhirnya bercerai sekarang sebab perceraian kedua adalah hubungan Marcela dengan rakan sejawatnya Paul Hollywood sekarang Marcela bertunangan dengan Philip Button .

2. Adakah Paul Hollywood berkahwin dengan Mary Berry?

Paul Hollywood telah berkahwin selama 50 tahun. Kahwin baru pergi ke “Merry Paul pada tahun 1966 mereka berdua berkahwin di Charlcombe Church, dekat keluarganya juga mereka mempunyai 3 nama anak 1. Thomas 2.Anabel 3.William.

3. Apakah nilai bersih Paul's Hollywood?

Paul Hollywood yang menjadi chef selebriti Inggeris dan penyampai TV mempunyai nilai bersih $ 15 juta.

4. Adakah Paul Hollywood memiliki restoran?

Seperti yang kita tahu bahawa Paul Hollywood memiliki kedai roti dan roti yang siap dibakarnya terdapat di pasar raya di seluruh UK, dia mendapat banyak kejayaan dan lelaki berusia 55 tahun ini berfikir untuk mendirikan restorannya sendiri.

Kesimpulan::books:

Fausto Gallard adalah aktivis politik alam sekitar Mexico yang suka menghabiskan masa untuk aktiviti politik dia berkahwin semula dengan isterinya Marcela kemudian bercerai kerana hubungan sulit dengan isterinya Paul Hollywood dan kemudian isterinya bertunang dengan Phillip Button yang mereka ada 2 orang anak yang belum mereka nikahi Marcela mempunyai nilai bersih $ 2 juta dia juga aktif di media sosial.

Artikel berkaitan:

1. Hallie Gnatovich

2. Micol Merriman

3. Alexandra Lorex

Fausto Gallard

Pengenalan

Fausto Gallard yang dilahirkan pada 1 Jun 1970, dilahirkan di Tijuana, Mexico. Penerbit kewarganegaraan Mexico terdiri daripada bangsa campuran. Di Tijuana, Mexico, dia menamatkan persekolahannya yang lebih tinggi.

Hubungan Fausto Gallard

Fausto Gallard mungkin masih bujang sekarang, setelah menikah dengan Marcela Valladolid. Bekas isterinya, Marcela, adalah seorang chef Amerika-Mexico yang sangat baik dan dikagumi di Amerika Syarikat dan Mexico. Mereka sebelum ini berkahwin dalam hidup mereka, kedua-duanya berkawan satu sama lain. Kesatuan mereka berlangsung lebih dari satu dekad sehingga pertentangan antara mereka menjadi jelas. Sejak pertama kali bercerai pada tahun 2003, mereka bercerai pada bulan Jun 2012 setelah mengingati kesalahan mereka. Selain itu, mereka tidak dapat mempertahankan kemitraan mereka untuk jangka waktu yang lama dan berpisah lagi, dengan penyebab skandal Marcela dengan Paul Hollywood, menurut beberapa alat internet. Pada tahun 2004, mereka menerima bayi pertama mereka, Fausto, dan pada bulan April 2015, mereka menyambut anak kedua mereka, David.

Kerjaya Fausto Gallard

Fausto Gallard memulakan kerjaya sah sebagai penganjur iklim yang progresif. Dia begitu berdedikasi untuk kariernya sehingga dia senang menghabiskan masa luangnya dengan menyertai banyak acara politik. Fausto senang melihat masyarakat lebih peka terhadap alam sekitar. Selanjutnya, dia telah terlibat dalam menganalisis, meminta, dan secara sukarela untuk melakukan banyak pembaharuan budaya. Fausto Gallard telah berkembang menjadi ahli parlimen yang peduli dengan perlindungan dunia. Dia bersetuju bahawa ekosistem harus selamat dan terpelihara untuk generasi akan datang. Dia telah bekerja dalam pertumbuhan dan ujian. Tugasan itu adalah untuk menciptakan sebuah masyarakat, yang telah dia usahakan. Dia juga menganggap bahawa ketika atmosfer menjadi semakin berasid akibat perubahan global, ekosistem mesti dilindungi. Dia telah berjaya meningkatkan kesedaran masyarakat. Tidak ada khabar angin mengenai apa pun yang menyebarkan identiti Fausto Gallard.

Nilai Bersih Fausto Gallard

Menurut alat dalam talian tertentu, gaji rata-rata seorang wartawan bebas Amerika ialah $ 34.88k setahun, sedangkan pendapatan rata-rata seorang aktivis politik Amerika adalah $ 32.78k setahun. Sebagai perbandingan, Fausto dapat mengumpulkan gaji di taman permainan yang sama. Fausto kini menikmati gaya hidup mewah dengan semua wang yang diperolehnya dari kariernya. Sebelum perpecahan, dia mempunyai kekayaan bersih $ 500 ribu dengan bekas isterinya, Marcela Valladolid. Pada masa ini tidak ada catatan mengenai pendapatan dan kekayaan bersihnya, tetapi kekayaan bersih isterinya Marcella dilaporkan berjumlah $ 3 juta, dengan gaji bulanan sekitar $ 250,000

Media Sosial

Fausto Gallard nampaknya aktif di Twitter, di mana dia mempunyai lebih daripada 1.8K peminat. Namun, dia tidak terlibat di Instagram atau Facebook.

Soalan Lazim

Siapa isteri Fausto Gallard?

Fausto Gallard mungkin masih bujang sekarang, walaupun perkahwinannya dengan Marcela Valladolid. Bekas kekasihnya, Marcela, adalah pakar masakan Amerika-Mexico yang terkenal sebagai salah satu pakar gourmet yang paling dihargai dan dikagumi di Mexico dan Amerika Syarikat.

Mereka berkomitmen satu sama lain dua kali dalam hidup mereka. Kesatuan mereka berlangsung hampir sepuluh tahun sehingga perbezaan antara mereka menjadi jelas. Setelah berpisah tanpa sejarah untuk tahun 2003, mereka berkahwin semula pada bulan Jun 2012 setelah menyedari kesalahan mereka.

Ringkasan

Fausto Gallard adalah penggubal undang-undang dan kempen alam sekitar Mexico. Dia terkenal sebagai bekas suami chef Amerika terkenal Marcela Valladolid. Gallard terkenal sebagai suami selebriti. Gallard percaya pada kerja yang rajin, dan tenaganya berorientasi ke arah kelestarian alam sekitar.

Nilai bersih Paul Hollywood

Paul Hollywood mempunyai nilai bersih $ 15 juta.

Siapakah bapa kepada anak marcela valladolid?

Antonio Valladolid

Umur Marcela valladolid

Marcela valladolid berumur 42 tahun.

Fausto gallardo tijuana

Faust Gallardo, seorang ahli politik Mexico, dan ahli lingkungan yang lahir di Tijuana menjadi terkenal melalui perkahwinannya dengan koki Amerika Marcella Valladolid.

Selama bertahun-tahun, ahli alam sekitar Mexico Faust Gallardo telah bekerja sebagai ahli politik untuk memelihara dan meningkatkan kesedarannya terhadap alam sekitar. Kerja Gallardo telah berjaya kerana pengalaman profesionalnya di bidang ini.

Sehubungan itu, dia telah dilantik sebagai anggota Badan Perundangan Negeri XXIII dan Ketua Negara PVEM. Dan dengan itu, tidak ada keraguan bahawa dia tidak akan dianggap sebagai Presiden Mexico yang akan datang.

Nilai bersih Gallardo dianggarkan melebihi $ 100,000. Bekas isterinya, Marcella Valladolid, mempunyai nilai bersih lebih dari $ 200,000.

Ahli politik Mexico Faust Gallardo sudah terkenal di Mexico, tetapi juga di Amerika Syarikat hanya kerana dia adalah bekas suami chef Marcella Valladolid.

Ya, ini adalah Valladolid, koki terkenal yang membintangi The Kitchen and Best Baker. Sebenarnya, Faust dan Marcella berkahwin dua kali. Namun, mereka bercerai dua kali. Gallardo mengahwini koki pada awal tahun 2000-an di sebuah majlis kecil yang dihadiri oleh dua saudara Gallardo.

Walau bagaimanapun, tidak ada maklumat khusus mengenai tarikh yang diketahui, kerana ia membawa masalah kehidupan peribadi mereka lebih dekat. Dan setelah perceraian pertama, Faust dan bekas isterinya bertemu kembali sebelum perkahwinan kedua mereka pada tahun 2012. Namun, pasangan ini berpisah lagi setahun kemudian dan bercerai pada tahun 2013.

Faust belum berkahwin sejak perceraian keduanya. Bagi bekas isterinya, dia malah keluar dan bertunang dengan lelaki lain. Valladolid kini membuat kontrak dengan Philip Button.

Urusan Marcela valladolid

Marcela Valladolid berselingkuh dengan Paul Hollywood.

Nilai bersih butang Philip

Nilai bersih butang Philip adalah $ 4 juta.

Suami Marcela valladolid

Suami Marcela Valladolid adalah Fausto Gallard.

Kewarganegaraan Paul Hollywood

Paul Hollywood adalah orang Inggeris.

Kewarganegaraan butang Philip

Butang Philip adalah Sepanyol.

Nilai bersih Marcela Valladolid

Marcella Valladolid mempunyai anet bernilai $ 1 juta.

Pasangan Paul hollywood

Pasangan Paul Hollywood adalah Alexandra Hollywood.

Anak perempuan Marcela Valladolid

Butang Anna Carina-Valladolid.

Tinggi Marcela Valladolid

Marcela Valladolid memiliki ketinggian 1.56 m.