Gelang Tangan Negeri Florida

Berapa harga gelang Florida State Fair?

BERKAITAN | Kadar lanjutan Makanan Pestaan ​​Negeri Florida 2020 adalah $ 9 untuk orang dewasa, $ 5 untuk kanak-kanak, dan $ 7 untuk warga tua. Gelang Setiap Hari Menunggang berharga $ 30 lebih. Pas musim tersedia secara eksklusif melalui Publix dengan harga $ 85 (termasuk kemasukan 12 hari dan gelang pemandu).

Dalam konteks ini, berapa harga gelang di Florida State Fair?

Tiket dijual mulai 2 Januari hingga 5 Februari 2020 dengan harga diskaun. Kemasukan presale adalah $ 9 untuk kemasukan dewasa, $ 5 untuk kanak-kanak, dan $ 7 untuk warga tua. Setiap gelang setiap hari berharga $ 30.

Dan berapa kos perjalanan ke Florida State Fair?

Sekiranya anda memilih untuk tidak membeli gelang, harga tiket adalah USD 12 untuk 10 tiket, USD 25 untuk 25 tiket, dan USD 50 untuk 55 tiket.

Dan berapa harga gelang di pameran negara?

Gelang tanpa had Tiket tunggal berharga $.

Berapa Kos Makanan Adil Negeri Florida?

Berapa kos untuk mendapatkan gelang di dalam beg?

Pada permulaan pameran, Carnival menawarkan gelang tanpa had dengan harga $ 30 setiap satu. (Isnin - Khamis) atau $ 35 setiap satu.

Berapakah kos gelang di pameran negeri?

Gelang akan tersedia dengan harga $ 40 semasa persembahan. Ia sah untuk perjalanan tanpa had di SpinCity hingga 9:00 malam pada hari pembelian. Gelang ini hanya dijual setiap hari sehingga jam 7 malam.

Berapakah harga tiket Publix?

Harga jualan semula adalah $ 9 untuk orang dewasa, $ 5 untuk kanak-kanak, dan $ 7 untuk warga tua. Gelang Setiap Hari Menunggang berharga $ 30 lebih. Pas musim boleh didapati secara eksklusif melalui Publix dengan harga $ 85 (termasuk kemasukan 12 hari dan gelang pemandu). Anda juga boleh membeli tiket Florida State Fair dalam talian.

Berapa kos masuk ke pertukaran negeri?

Jangan tunggu di pintu! Muat turun FastTrack untuk bersenang-senang! Laluan masuk melalui pintu FastTrack 1 Ogos 17 Harga jalan 1727 Oktober 1364 Dewasa $ 10 $ 13 1364 Tentera I / A $ 8 Belia 612 $ 5 $ 7 Berapakah kos untuk meletak kereta di Pesta Negeri? Tempat letak kenderaan adalah $ 20 bagi setiap tempat duduk yang digunakan di Pesta Negeri Texas Rasmi.

Apa hari Senior Day di Florida State Fair?

9 hingga 12 adalah untuk warga tua.

Florida State Fair berlangsung pada Februari 516, tetapi usia 55 tahun ke atas akan memberi perhatian khusus pada tarikh-tarikh ini: Februari

Bagaimana saya boleh mendapatkan tiket State Fair yang diskaun?

Beli Tiket Dalam Talian Dengan membeli dengan aplikasi DART GoPass, anda menjimatkan US $ 2 untuk tiket pameran perdagangan untuk setiap hari dalam seminggu. Tiket-tiket ini tanpa kertas dan diimbas melalui telefon di pintu. Dengan potongan harga ini, tiket masuk umum adalah $ 16 dan tiket kanak-kanak / kanan adalah $ 12.

Di mana saya boleh mendapatkan tiket pameran negara diskaun?

Berhenti di pasar raya Kroger tempatan untuk membeli tiket lebih awal. Terdapat tiket masuk standard dengan harga US $ 16.50 dan tiket musim dengan harga AS $ 39.95. Sekiranya anda tiba di pameran pada waktu petang (selepas jam 5 petang), anda boleh mendapatkan Dr. Buy the Take Pepper Box dengan separuh tiket biasa.

Berapa banyak untuk menang di pameran 2019?

Berikut adalah harga tiket baru untuk Pesta Negeri: Orang Dewasa Lanjutan - $ 10. Pemuda Lanjutan - $ 5.

Kumpulan Dewasa Lanjutan (40 atau lebih tua) - $ 8

Berapakah kos Pass Pantas Negeri Pantas?

Selamat mencuba, lebih pantas! Dengan tambahan $ 15, peserta Mardi Gras dapat membeli Fast Pass yang membolehkan mereka melakukan perjalanan tertentu dengan lebih cepat. Pass cepat boleh didapati di tempat maklumat pameran (di pintu masuk).

Food Lion menjual tiket ke North Carolina State Fair?

Pelanggan Food Lion di North Carolina kini boleh membeli tiket ke NC Buy State Fair di pasar raya. Buat pertama kalinya, peminat State Fair boleh membeli tiket dan tiket kereta di kedai Food Lion, kata Pesuruhjaya Pertanian Steve Troxler.

Mungkinkah makan tengah hari di pameran itu?

Bawa 6 kotak makanan bersama anda dan sertai secara percuma! Sukarelawan Food Bank dan Food Lion dan NC Jabatan Pertanian dan Perkhidmatan Pengguna akan menukar kotak untuk invois di setiap pintu.

Bilakah pameran dibuka?

Petang dibuka setiap hari dari jam 10:00.

Adakah negeri Florida hanya wang tunai yang adil?

Adakah hanya wang?

Tiket dan gelang bersiar-siar / gelang tangan boleh dibeli secara tunai atau dengan kad kredit. Sebilangan penyedia dompet hanya dapat menerima wang tunai.

Gelang Tangan Negeri Florida