Formula ,

Apa itu Formula?

  • Formula Perubatan Pampasan Pekerja bertujuan memastikan pekerja yang cedera mendapat ubat yang betul dalam diet yang betul untuk keperluan mereka. Pengembangan dadah bermula di bidang kesihatan kumpulan dan pada dasarnya merupakan cara untuk mengurangkan kos kerana ada kos langsung. Terdapat pelbagai tahap petunjuk mengenai ubat terbaik untuk mencari ubat termurah untuk pesakit. Kerana pampasan pekerja biasanya tidak termasuk gaji, sasaran di banyak wilayah adalah keberkesanan klinikal - mencari ubat yang akan memberikan hasil terbaik bagi pekerja yang cedera dan kembali bekerja dan akhirnya bekerja.

Makna Formula

  1. Gabungan beberapa bentuk, terutama untuk digunakan dalam upacara keagamaan.

  2. Senarai rasmi dengan perincian ubat preskripsi.

  3. Dengan memetik atau menggunakan borang yang disyorkan secara rasmi.

Kalimat Formula

  1. Mereka tidak hanya melanggar semangat dan huruf dalam bentuk bahasa Inggeris, tetapi mereka juga melanggar keputusan Majlis Nicosia, seperti yang telah kami nyatakan.

  2. Borang Perubatan Nasional menyenaraikan ubat-ubatan penting yang boleh dibeli dan dijual melalui Sistem Kesihatan Nasional Mozambique.

  3. Peguam Britain sangat mengetahui prosedurnya, dan salah seorang dari mereka bahkan menulis sebuah buku mengenainya, tetapi pada masa ini tidak ada catatan bertulis mengenai maklumat undang-undang Inggeris mengenai prosedur tersebut dalam bentuk Rom.

Sinonim Formula

menetapkan ungkapan, bentuk kata, kata pepatah, pepatah, frasa