Francesca Hetfield dilahirkan pada 27 Januari 1970 di Rosario Argentina. Kewarganegaraannya adalah warga Argentina dan tanda Lahirnya adalah Aquarius. Francesca Hetfield mengikuti sekolah Overland High yang terletak di Colorado. Dia adalah bekas dan pereka pakaian profesional untuk kumpulan logam berat Metallica. Dia menjadi perhatian selepas dia berkahwin dengan James Hetfield yang merupakan vokalis utama dan pengasas kumpulan metal metal Metallica.

Fakta Pantas Mengenai Francesca Hetfield

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Tarikh Lahir : 1970-01-27

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Dilahirkan : 27 Januari 1970 (umur 50 tahun), Rosario, Argentina

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Warganegara : Argentina

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Pasangan : James Hetfield (m. 1997)

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Kanak-kanak : Marcella Francesca Hetfield, Castor Virgil Hetfield, Cali Tee Hetfield

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Profesion : Ahli Keluarga

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Status Perkahwinan : Berkahwin

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Media Sosial : Facebook

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Nilai Bersih : $ 1 juta

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Berat : 55 kg

Kehidupan Awal Francesca Hetfield

Francesca Hetfield dilahirkan di Argentina di bandar Rosario pada 27 Januari 1970. Tidak banyak yang diketahui sejak zaman kanak-kanaknya di Argentina, tetapi jelas bahawa pada masa kecilnya dia berpindah ke Amerika . Ia juga tidak diketahui jika selepas sekolah menengah dia menghadiri mana-mana Universiti, ini adalah salah satu daripada banyak perkara yang tidak diketahui mengenai dirinya. Tidak ada maklumat mengenai ibu bapa, adik-beradik atau kehidupan awalnya.

Francesca terkenal sebagai isteri kepada pemuzik terkenal James Hetfield. Kehidupannya sehingga dia bertemu James Hetfield tetap menjadi misteri dan jarang dibicarakan olehnya, kerana kebanyakan wawancara cenderung menempatkan kehidupan dan keberadaannya dalam hubungan yang dia miliki dengan suaminya. Francesca bertemu dengan James pada tahun 1992. Pada masa itu dia adalah pereka kostum untuk kumpulan Metallica ketika mereka dalam tur berjudul Wherever We May. Pasangan ini berkahwin pada 17 Ogos 1997. Mereka mempunyai tiga anak bersama; Cali Tee lahir pada tahun 1998, Castor Virgil lahir pada tahun 2000 dan Marcella Francesca lahir pada tahun 2002. James telah mendedahkan dalam beberapa wawancara bagaimana Francesca membantunya dengan masalah ketagihan alkohol dan kemarahannya.

Kerjaya & Pendidikan Francesca Hetfield

Umur Francesca Tomasi adalah 50 tahun (pada tahun 2020). Dia meraikan ulang tahunnya bersama rakan dan keluarga pada 27 Januari. Tidak banyak maklumat mengenai kehidupan awal. Lebih-lebih lagi, dia tidak pernah menyebut ayah dan ibunya. Francesca Hetfield melancarkan kariernya sebagai pereka di Metallica di mana dia bertemu suaminya.

Apabila datang kepada adik-beradiknya, kemas kini akan segera dibuat mengenai abang dan kakaknya sekiranya ada. Pada masa kecilnya, Francesca berpindah ke Amerika dan bersekolah di Overland High School, Colorado. Untuk pengajian tinggi pergi ke Universiti (nama tidak diketahui. Selepas matrikulasi dia tidak mendaftar di kuliah, tetapi mula bekerja di sebuah bar yang berdekatan dengan rumahnya.

Nilai Bersih dan Pengukuran Badan Francesca Hetfield

Francesca Hetfield mempunyai anggaran nilai bersih $ 1 juta. Francesca Hetfield memamerkan bentuk badannya walaupun berusia 50-an. Dia berdiri pada ketinggian 5 kaki 5 inci dan berat 130 lbs iaitu hampir 59 kg. Francesca mempunyai rambut pirang panjang dengan mata biru yang memikat. Statistik pentingnya adalah 38-26-36 dan ukuran pertunjukannya adalah tujuh.

Kehidupan Berkahwin Francesca Hetfield

Francesca dan James bertemu pada tahun 1993 mereka berdua berpacaran selama empat tahun sebelum berkahwin. Keduanya mengikat hubungan pada 17 Ogos 1997. Setelah setahun kemudian pada 13 Jun 1998 Francesca melahirkan anak perempuan mereka Cali Tee Hetfield. sementara putera Castor Virgil dilahirkan pada 18 Mei 2000. Anak perempuan kedua mereka Marcella Francesca dilahirkan pada 17 Januari 2002. Mereka saling mencintai dari hati dan dalam perkahwinan 23 tahun yang romantis ini kedua-duanya sangat berdedikasi dan menjauhkan diri dari sebarang khabar angin.

Francesca Hetfield adalah bahagian salah satu band terkenal Metallica yang dia kerjakan sebagai pereka kostum yang merupakan salah satu band heavy metal yang paling popular di dunia muzik logam, band ini dibentuk pada tahun 1981 oleh Lars Ulrich dan James Hetfield, yang lain ahli kumpulan semasa adalah Kirk Hammett yang berada di gitar dan Robert Trujillo yang memainkan bass. Kumpulan ini mempunyai empat ahli lain yang meninggalkan kumpulan kecuali Cliff Burton yang meninggal dunia. Mereka telah mendapat kemasyhuran untuk diri mereka sendiri dan juga anugerah, kerana mereka sekurang-kurangnya sembilan kali pemenang anugerah Grammy.

Suka dan Hobi Francesca Hetfield

Francesca suka menonton filem pada tengah malam dan suka menonton bersama suaminya. Pelakon dan pelakon kegemaran Francesca Hetfield adalah Jennifer Aniston dan Tom Cruise. Dia suka filemnya dan filem kegemarannya adalah "Flags of Our Fathers" dan Runaway Bride sementara siri TV kegemarannya adalah "Lost". Francesca Hetfield adalah seorang wanita yang berhati lembut yang mempunyai perasaan baik terhadap rakan sepejabat dan juga haiwan. Suaminya sangat agresif dan juga mempunyai ketagihan alkohol. Pernah dia menendangnya keluar dari rumah kerana ketagihan alkohol dan mengatakan bahawa hanya terapi yang dapat menolongnya.

Fakta Tentang Francesca Hetfield

  1. Dia adalah salah satu orang yang tidak aktif di platform media sosial. Francesca adalah salah satu daripadanya. dia tidak aktif di Instagram atau Twitter.

  2. Akibat keputusannya untuk menjauhkan diri dari perhatian dan perhatian media, tidak diketahui dengan tepat berapa banyak pendapatannya tetapi menurut sumber pendapatan bersihnya adalah $ 1 juta. Tetapi sangat jelas bahawa dia tidak menginginkan perkara itu kerana suaminya cukup kaya dengan anggaran nilai bersihnya $ 300 juta.

  3. Pasangan Francesca dan James mempunyai tiga anak bersama. Anak pertama mereka ialah Cali Tee dilahirkan pada tahun 1998. Castor Virgil yang merupakan anak kedua dilahirkan pada tahun 2000 sementara anak ketiga dan terakhir mereka, Marcella yang lahir pada tahun 2002 dia sekarang berusia 18 tahun.

Ringkasan Francesca Hetfield dilahirkan di Argentina di bandar Rosario pada 27 Januari 1970. Tidak banyak yang diketahui sejak zaman kanak-kanaknya di Argentina tetapi jelas bahawa dia berpindah ke Amerika pada masa kecilnya. Tidak diketahui juga bahawa dia menghadiri mana-mana universiti selepas matrikulasi. Ini bukan satu perkara daripada banyak perkara yang tidak diketahui mengenai dirinya. Tiada maklumat mengenai ibu bapa kandungnya atau kehidupan awalnya.

Baca Juga

  1. Lilla Frederick

  2. Clytie Lane

  3. David Hefner

  4. Geoff Tracy

  5. Boogie Tillmon

Soalan Lazim

Terdapat beberapa soalan yang berkaitan dengan Francesca Hetfield adalah seperti berikut:

S1. Berapa umur Francesca Hetfield?

Francesca Hetfield dilahirkan pada 27 Januari 1970 di Argentina. Dia kini berusia 50 tahun pada tahun 2020.

S2. Bagaimana James Hetfield bertemu Francesca?

Francesca bertemu dengan James pada tahun 1992. Pada masa itu dia adalah pereka kostum untuk kumpulan Metallica semasa mereka mula dan langsung jatuh cinta padanya. James adalah sebahagian daripada kumpulan logam berat Metallica. Mereka membentuk kumpulan ini pada tahun 1981.

S3. Siapa isteri James Hetfield?

Hetfield berkahwin dengan Francesca Hetfield sejak 1997. Kedua-duanya berkongsi tiga anak perempuan Cali Tee 21 anak lelaki Castor Virgil 19 dan Marcella berusia 17. Anak-anak saya tahu kisah dan perjuangan saya dan menghormati saya dengan cara yang berbeza.

S4. Berapa harga James Hetfield?

James Hetfield mempunyai aset bersih $ 300 juta. Dia adalah sebahagian dari industri muzik dan suka muzik seperti apa sahaja dan sebahagian daripada Metallica yang merupakan salah satu band heavy metal yang paling popular di dunia muzik logam.

:arrow_right: Kesimpulannya

Francesca Hetfield dilahirkan pada 27 Januari 1970 di Rosario Argentina. Kewarganegaraannya adalah warga Argentina dan tanda Lahirnya adalah Aquarius. Francesca Hetfield menghadiri sekolah menengah Overland yang terdapat di Colorado. Francesca adalah legenda kerana isteri kepada pemuzik terkenal James Hetfield. Kehidupannya hingga tujuan dia bertemu James Hetfield tetap menjadi misteri dan tidak pernah dibicarakan olehnya, kerana kebanyakan wawancara akan cenderung meletakkan kehidupan dan keberadaannya dalam hubungan yang dia ada bersama suaminya. Francesca bertemu dengan James pada tahun 1992. Pada ketika itu dia adalah pelanggan untuk kumpulan Metallica ketika mereka berada di jalan berjudul Wherever We May. Pasangan ini berkahwin pada 17 Ogos 1997.

Dia mungkin bekas dan profesional untuk kumpulan logam berat Metallica. Dia menjadi perhatian selepas dia berkahwin dengan James Hetfield yang mungkin menjadi vokalis utama dan oleh itu bapa pengasas kumpulan logam berat Metallica. mereka memerlukan tiga orang anak bersama; Cali Tee lahir pada tahun 1998, Castor Virgil lahir pada tahun 2000 dan Marcella Francesca lahir pada tahun 2002. James telah mendedahkan semasa beberapa wawancara bagaimana Francesca membantunya bersama dengan masalah alkohol dan kemarahannya.