Kemudahan ATM Aplikasi Tunai Percuma boleh digunakan dengan memindahkan baki ke akaun Bank dan kemudian mengeluarkannya menggunakan ATM kad bank untuk mengelakkan bayaran tambahan atau juga mengeluarkan wang tanpa bayaran tambahan dengan menggunakan ATM MoneyPass di AS Jika tidak, Kad Tunai digunakan untuk ATM, dengan bayaran $ 2 yang dikenakan oleh Aplikasi Tunai.

ATM Percuma - ATM Aplikasi Tunai Percuma

Sesiapa yang merupakan pengguna aplikasi tunai boleh mengeluarkan wang dari baki aplikasi tunai . Walau bagaimanapun, tidak ada ATM aplikasi tunai percuma untuk mengeluarkan baki Aplikasi Tunai secara percuma kerana anda perlu membayar yuran $ 2 ke Aplikasi Tunai sebagai bayaran pengeluaran tambahan.

Tetapi ada juga beberapa pilihan di mana anda boleh mendapatkan pengeluaran ATM percuma iaitu:

 • Dengan memindahkan baki aplikasi tunai ke akaun Bank dan kemudian mengeluarkannya menggunakan ATM kad bank untuk mengelakkan bayaran tambahan
 • ATAU, juga mengeluarkan wang tanpa bayaran tambahan dengan menggunakan ATM MoneyPass di AS
 • anda tidak dapat memperoleh lebih dari $ 1,000 pengeluaran dari Aplikasi Tunai dalam 7 hari.

ATM

Mesin juruwang automatik (ATM) adalah sejenis kedai perbankan jarak jauh yang membolehkan pengguna menyelesaikan transaksi mereka dengan mengakses deposit bank mereka secara langsung tanpa bantuan cawangan bank. Sekiranya anda mahu pengeluaran, anda hanya perlu memasukkan berapa banyak wang yang ingin anda keluarkan.

Kad Aplikasi Tunai

Aplikasi tunai adalah kad debit Visa yang digunakan untuk membeli barang dan membayar wang untuk sesuatu. Kad Tunai membolehkan penggunanya membayar barang dan produk. Ia berfungsi sama dengan kad debit akaun bank seperti pengeluaran wang dari ATM . Perkara yang akan anda beli akan mengambil wang dari akaun anda dan akan ada katalog pembelian yang anda beli dari baki tunai anda.

 • Pengguna aplikasi tunai boleh menggunakan kad Aplikasi Tunai untuk membuat pengeluaran tunai di mana-mana ATM.
 • Ia membolehkan pengeluaran tunai di ATM dengan mengakses baki aplikasi tunai anda yang mempunyai penerimaan Kad VISA.
 • Untuk menggunakan Kad Tunai di ATM, cukup gunakan Kad Tunai anda dan masukkan PIN anda semasa anda mengaktifkan kad anda.

Kad Aplikasi Tunai adalah percuma (sebenarnya kad tunai), yang merupakan jenis kad debit dan disambungkan ke baki Aplikasi Tunai anda dan memberi anda kelebihan kad kredit. Ia boleh digunakan di mana sahaja dalam talian dan di kedai.

ATM Aplikasi Tunai Percuma

Untuk memesan kad aplikasi tunai atau kad tunai:

 • Buka Aplikasi Tunai pada telefon pintar anda.
 • Klik pada tab Kad Tunai di Aplikasi Tunai anda.
 • Tekan Dapatkan Kad Tunai .
 • Ketik Teruskan.
 • Sekarang ikuti arahannya

Nota: Seseorang mesti berumur 18 tahun ke atas untuk memohon Kad Tunai. Kad mungkin tiba dalam 10 hari bekerja dan Kad Tunai dapat digunakan sebaik sahaja anda mendapatkannya, dengan menambahkannya ke Apple Pay dan Google Pay, atau dengan menggunakan butiran kad yang terdapat di tab Kad Tunai sekarang.

Dan anda boleh mendapatkan Boosts dari Aplikasi Tunai yang membolehkan anda menjimatkan wang dengan segera apabila anda menggunakan Kad Tunai di kedai kopi, restoran, dan kedai lain. Untuk memulakan, semua yang anda perlukan adalah Kad Tunai.

Bagaimana mendapatkan wang dari aplikasi tunai tanpa kad di atm?

Aplikasi Tunai tidak membenarkan pengeluaran ATM tanpa kad. Jadi, seseorang mesti memerlukan kad Tunai untuk mengeluarkan wang dari akaunnya. Namun, ada cara lain yang saya nyatakan di atas untuk mendapatkan wang dari Aplikasi Tunai tanpa kad.

Dengan kaedah ini

Pindahkan wang ke akaun bank yang sudah anda tautkan dan kemudian mengeluarkan wang tunai dari ATM menggunakan kad debit akaun bank tersebut.

Had ATM Aplikasi Tunai

Terdapat had ATM Aplikasi Tunai Percuma yang mungkin anda tidak suka. Anda tidak boleh mendapatkan pengeluaran lebih dari $ 1,000 dari Aplikasi Tunai dalam 7 hari. Seseorang hanya boleh mengeluarkan wang di bawah had atm aplikasi ini:

Setiap Transaksi $ 310
Dalam tempoh 24 jam $ 1,000
Dalam tempoh 7 hari $ 1,000

bagaimana menggunakan kad aplikasi tunai di ATM?

Sekiranya anda belum memohon Kad Tunai, Untuk memesan kad aplikasi tunai atau kad tunai:

 • Buka Aplikasi Tunai pada telefon pintar anda.
 • Klik pada tab Kad Tunai di Aplikasi Tunai anda.
 • Tekan Dapatkan Kad Tunai.
 • Ketik Teruskan.
 • Sekarang ikuti arahannya

Sekarang jika anda bersusah payah menggunakan kad aplikasi tunai di atm ? Itu sangat mudah

ATM

Sesiapa yang merupakan pengguna aplikasi tunai boleh mengeluarkan wang tunai dari aplikasi tunai dengan mengakses baki aplikasi tunai mereka dengan menggunakan ATM. Walau bagaimanapun, tidak ada ATM untuk mengeluarkan baki Aplikasi Tunai secara percuma kerana anda perlu membayar yuran $ 2 ke Aplikasi Tunai sebagai bayaran pengeluaran tambahan tetapi itu juga berlaku hanya jika Kad Tunai anda menerima deposit langsung $ 50 atau lebih setiap bulan.

Sekiranya anda ingin membayar menggunakan Aplikasi Tunai:

 • Buka Aplikasi Tunai,
 • Masukkan jumlahnya.
 • Ketik "Bayar".
 • Masukkan alamat e-mel, nombor telefon, atau $ Cashtag.
 • Masukkan bayarannya.
 • Ketik "Bayar".

Bagaimana cara mengeluarkan wang dari aplikasi tunai?

Aplikasi Tunai boleh digunakan untuk membayar barang dan perkhidmatan dari baki Aplikasi Tunai anda dalam akaun aplikasi tunai peribadi anda, baik dalam talian maupun di kedai.

Beberapa kaedah boleh digunakan Untuk mengeluarkan dana

Salah satunya ialah mengeluarkan wang tunai dari baki Aplikasi Tunai ke akaun bank anda dengan:

 1. Membuka aplikasi tunai di telefon pintar anda.
 2. Ketik tab Baki pada Aplikasi Tunai anda.
 3. Tekan Wang Tunai.
 4. Pilih jumlah dan tekan Cash Out.
 5. Pilih kelajuan deposit.
 6. Sahkan dengan PIN atau Touch ID anda.

Anda juga boleh menggunakan Kad Tunai anda untuk membuat pengeluaran ATM dengan PIN Tunai anda di mana-mana mesin ATM, tetapi untuk tujuan perlindungan, pengeluaran ATM Kad Tunai anda terhad dan pengeluaran boleh dilakukan dengan hanya membayar yuran tambahan $ 2 yang dikenakan oleh Aplikasi Tunai .

Deposit ATM Aplikasi Tunai

Aplikasi Tunai tidak menawarkan kemudahan menyimpan wang ke akaun Aplikasi Tunai menggunakan deposit ATM Aplikasi Tunai . Jadi, sebarang pertanyaan mengenai deposit Aplikasi Tunai menggunakan kad ATM tidak berasas. Walau bagaimanapun, anda boleh menambahkan baki pada kad Aplikasi Tunai anda dengan memindahkan wang dari akaun bank yang dipautkan. Anda juga boleh menghantar permintaan wang kepada keluarga dan rakan anda dan anda juga boleh menambah wang ke kad Aplikasi Tunai di kedai.

Bayaran fi Aplikasi Tunai

Pengeluaran ATM dengan kad tunai sama sekali tidak percuma. Aplikasi Tunai mengenakan bayaran tambahan $ 2 untuk setiap transaksi. Bayaran dua dolar akan ditolak setiap kali anda mengeluarkan wang menggunakan kad tunai anda di ATM tanpa mengira jumlah pengeluaran.

Terdapat beberapa cara untuk mengelakkan bayaran pengeluaran ATM Aplikasi Tunai.

Salah satu kaedah melibatkan pembayaran melalui deposit langsung bahawa jika anda menerima sekurang-kurangnya $ 300 sebulan sebagai deposit langsung di akaun aplikasi tunai anda, maka beberapa transaksi ATM Aplikasi Tunai awal anda akan percuma.

Kaedah lain adalah dengan memindahkan baki tunai ke akaun Bank dan kemudian mengeluarkan baki itu menggunakan ATM kad bank untuk mengelakkan bayaran tambahan atau juga mengeluarkan wang tanpa bayaran tambahan dengan menggunakan ATM MoneyPass di AS

Bank Aplikasi Tunai

Cash App Bank untuk deposit langsung adalah Lincoln Savings Bank. Ia memerlukan nama bank, nombor perutean, dan simpanan Langsung anda yang dapat memakan waktu antara 1 hingga 5 hari kerja untuk menerima dana ke akaun anda. Ia menawarkan penyelesaian perbankan yang inovatif dan selamat.

Ciri deposit langsung disokong oleh Lincoln Savings Bank yang menawarkan kepada pengguna aplikasi Tunai nombor perutean dan nombor akaun baru untuk digunakan untuk deposit sementara kad debit mereka dikeluarkan oleh Sutton Bank .

Nombor akaun bank sahaja tidak akan membuat anda mengenal pasti bank di mana akaun tersebut disimpan. Anda juga memerlukan nombor perutean bank. Dan nombor penghalaan akan mengenal pasti lokasi bank tempat anda membuka akaun dan memberitahu anda nama bank yang diperlukan dan membantu menyelesaikan transaksi.

Berikut adalah langkah-langkah untuk mencari Nombor Laluan Bank Aplikasi Tunai:

 • Buka Aplikasi Tunai.
 • Klik butang tanda "$" dari pilihan "Tunai Saya".
 • Tatal ke bawah dan klik pada pilihan "Tunai".
 • Cari pilihan "Deposit Langsung".
 • Ia akan memaparkan nombor penghalaan Aplikasi Tunai anda.
 • Pilih "Dapatkan Nombor Akaun" untuk mendapatkan Nombor Akaun Aplikasi Tunai anda.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

1. ATM apa yang percuma untuk kad aplikasi tunai?

Tidak ada ATM percuma untuk menggunakan Kad Aplikasi Tunai seperti menggunakan kad aplikasi tunai di ATM dengan caj pengeluaran $ 2 tetapi mengeluarkan wang tanpa bayaran tambahan dengan menggunakan ATM MoneyPass di AS atau di beberapa wilayah AS

2. ATM apa yang tidak mengenakan bayaran?

Sekiranya anda mengeluarkan wang menggunakan kad debit bank maka biasanya tidak ada bayaran ATM tetapi jika anda menggunakan Kad Aplikasi Tunai, ada tambahan bayaran pengeluaran $ 2.

3. Bolehkah anda mengeluarkan wang dari kad aplikasi tunai secara percuma?

Anda boleh menggunakan kad Aplikasi Tunai , juga disebut Kad Tunai, di kedai-kedai dan dalam talian di AS yang menerima Visa, dan untuk mengeluarkan wang dari ATM anda dengan bayaran tambahan $ 2 tetapi bayaran balik jika anda deposit $ 300 dari gaji setiap bulan .

4. Bank apa yang berfungsi dengan aplikasi tunai?

Cash App Bank untuk deposit langsung adalah Lincoln Savings Bank . Ia memerlukan nama bank, nombor perutean, dan simpanan Langsung yang memerlukan 1 hingga 5 hari kerja untuk menerima dana ke akaun anda atau anda dapat memindahkan baki aplikasi tunai anda ke mana-mana akaun bank yang dipautkan.

5. Bolehkah anda menghantar $ 10000 melalui Aplikasi Tunai?

anda tidak boleh membelanjakan $ 10,000 melalui aplikasi Tunai, aplikasi itu tidak tersedia tetapi anda boleh menghantar hingga $ 250 dalam masa 7 hari dan anda juga boleh mendapat hingga $ 1000 dalam sebulan atau 30 hari.

6. Adakah chime berfungsi dengan Aplikasi Tunai?

Sekiranya anda mempunyai akaun Chime Bank yang digunakan atau Kad Chime, anda selalu dapat menghubungkannya ke Aplikasi Tunai anda dengan menambahkan butiran akaun bank Chime atau nombor kad debit Chime ke Aplikasi Tunai anda.

7. Adakah berpadu lebih baik daripada Aplikasi Tunai?

Saya rasa Chime lebih baik daripada aplikasi Cash kerana membenarkan simpanan akaun, transaksi selamat, dan di atas semua deposit cepat dan tanpa bayaran bulanan. Aplikasi Chime dan Cash adalah aplikasi pembayaran dan menawarkan pilihan perbankan dan selamat digunakan. Walau bagaimanapun, tawaran Chime adalah sejenis akaun simpanan sementara aplikasi Tunai membenarkan pilihan perbankan dan melabur dalam stok dan juga membenarkan perdagangan Bitcoin. Setiap aplikasi mempunyai kebaikan dan keburukan, penggunaan yang sesuai untuk anda.

8. Bolehkah saya memindahkan wang dari chime ke Cashapp?

Untuk ini ikuti langkah berikut:

 • Buka akaun Chime anda menggunakan mana-mana peranti pintar.
 • Cari pilihan wang pindahan.
 • masukkan jumlah yang akan dipindahkan.
 • Klik butang lanjutkan.
 • Sekarang masukkan butiran Aplikasi Tunai seperti nama, dan alamat e-mel.
 • Klik Bayar dan wang akan berpindah ke akaun Aplikasi Tunai.

Kesimpulannya

Sebenarnya, tidak ada ATM Aplikasi Tunai PERCUMA kerana, Kad Tunai yang digunakan untuk ATM , dengan bayaran $ 2 yang dikenakan oleh Aplikasi Tunai. Tetapi ada pilihan yang boleh digunakan seperti memindahkan baki terlebih dahulu ke akaun Bank dan kemudian mengeluarkannya menggunakan ATM kad bank untuk mengelakkan bayaran pengeluaran tambahan atau juga mengeluarkan wang tanpa bayaran dengan menggunakan ATM MoneyPass di dalam Aplikasi Tunai AS. tidak membenarkan kemudahan deposit tunai ke akaun Aplikasi Tunai menggunakan ATM Aplikasi Tunai. Walau bagaimanapun, anda boleh menghantar permintaan untuk baki aplikasi tunai kepada keluarga dan rakan anda.

Carian Berkaitan

Cara memadam akaun aplikasi tunai

Baki aplikasi tunai

Cara menambahkan wang tunai ke baki aplikasi tunai

ATM apa yang boleh anda gunakan untuk Aplikasi Tunai? Apa ATM yang Percuma untuk Aplikasi Tunai?

Malangnya, kerana Aplikasi Tunai mengenakan yuran $ 2, tidak ada ATM yang percuma untuk pengguna Aplikasi Tunai. Aplikasi Tunai, sebaliknya, akan mengembalikan kos ATM anda sekiranya anda membayar gaji $ 300 atau lebih ke dalam Aplikasi Tunai mereka setiap bulan, memberikan anda pengeluaran ATM percuma selama 31 hari. Kad Aplikasi Tunai boleh mengeluarkan wang dari ATM dan pertubuhan yang mengambil bahagian di seluruh negara. Pengeluaran tunai mempunyai kos perkhidmatan yang berkaitan dengannya.

Bolehkah anda mengeluarkan Wang dari Kad Aplikasi Tunai?

Ya! Anda boleh menggunakan Kad Debit Aplikasi Tunai untuk mendapatkan wang tunai dari ATM, membuat pembelian, dan mendapat potongan apabila anda menggunakan peningkatan Aplikasi Tunai. Bayaran $ 2 dikenakan oleh Cash App untuk pengeluaran tunai yang dibuat di ATM di Amerika Syarikat menggunakan Kad Tunai. Anda boleh menambahkan wang ke baki Aplikasi Tunai dan menggunakannya untuk membuat pembelian dalam talian yang lain, atau anda boleh memindahkannya ke akaun bank anda.

Bolehkah saya menggunakan Kad Debit VISA Aplikasi Tunai saya untuk membuat pengeluaran ATM?

Ya, anda boleh mengeluarkan wang tunai dari ATM menggunakan Kad Aplikasi Tunai anda. Untuk mengeluarkan wang tunai dari ATM, anda memerlukan PIN Kad Debit Tunai anda.

ATM apa yang boleh anda gunakan untuk Aplikasi Tunai?

Anda boleh menggunakan kad Aplikasi Tunai anda untuk mengeluarkan wang dari ATM di seluruh negara. Ia membolehkan anda mengeluarkan wang tunai dari ATM yang mempunyai tanda penerimaan Kad VISA. Cukup gunakan Kad Tunai dan PIN yang anda tetapkan semasa anda mengaktifkan kad anda untuk menggunakannya di ATM. Jangan lupa bahawa ia membolehkan anda mengeluarkan wang dari ATM di seluruh negara. Apabila anda mengaktifkan akaun anda, anda perlu membuat PIN Tunai.

ATM apa yang percuma untuk Aplikasi Tunai?

Tidak ada ATM di mana anda boleh mengeluarkan baki Aplikasi Tunai anda secara percuma. Anda akan membayar yuran pengeluaran $ 2 ke Aplikasi Tunai sehingga anda mendapat deposit langsung yang berkelayakan sebanyak $ 300 atau lebih, sekiranya anda akan dikembalikan untuk 3 pengeluaran ATM setiap 31 hari dan bayaran sehingga $ 7.

Bolehkah saya menggunakan Kad Debit Aplikasi Tunai saya di ATM di luar AS?

Harap maklum bahawa Kad Debit Aplikasi Tunai tidak boleh digunakan di pedagang luar negara atau di negara lain selain Amerika Syarikat. Untuk urus niaga dalam USD, Kad Debit Tunai hanya dapat digunakan di Amerika Syarikat untuk perniagaan AS. Perlu diingat bahawa anda tidak dapat menggunakan Kad Aplikasi Tunai anda dengan pedagang antarabangsa, walaupun anda membuat pesanan dalam talian dari Amerika Syarikat.

Bagaimana cara mengeluarkan Kad Aplikasi Tunai secara percuma di ATM?

Terdapat beberapa kemungkinan untuk mengeluarkan baki Aplikasi Tunai anda secara percuma menggunakan Kad Tunai anda. Untuk meminimumkan yuran, anda boleh mengeluarkan wang dari baki wang anda dengan memindahkannya ke akaun bank anda dan kemudian mengeluarkannya menggunakan kad bank anda di ATM dalam rangkaian. Anda mungkin dapat menjimatkan wang untuk yuran bergantung kepada di mana bank anda dan ATM apa yang ada berdekatan dengan anda atau hotel anda.

Bagaimana Mengelakkan Membayar Yuran ATM Yang Tinggi?

Dengan melakukan penyelidikan lebih awal dan memikirkan tabiat pengeluaran / pengeluaran ATM anda, anda dapat mengelakkan daripada dikenakan biaya ATM yang besar. Sentiasa cuba menggunakan ATM yang dikendalikan oleh bank anda dan terletak berhampiran anda. Gunakan pilihan mengembalikan wang semasa membayar di kedai dan peniaga. Pengeluaran tunai dibuat lebih jarang tetapi dalam jumlah yang lebih besar.

Di mana saya dapati Sejarah pengeluaran Kad Apl Tunai saya?

Anda boleh memeriksa pembelian kad anda di aplikasi Tunai dengan pergi ke tab Aktiviti di skrin utama. Untuk memeriksa status pembayaran, ketuk. Anda dapat melihat keseluruhan sejarah transaksi Aplikasi Tunai anda, termasuk tambah nilai, pembelian Kad, pengeluaran ATM, dan yuran, serta pembayaran dalam talian, pembayaran ke kenalan, dan banyak lagi.

Lindungi Kad Tunai anda daripada Pembelian Tidak Sah

Terdapat beberapa perkara yang mungkin anda lakukan sekiranya kad anda dicuri atau hilang dan anda menggunakannya untuk membuat pembelian. Pertama, melalui aplikasi, anda boleh mematikan dan menyahaktifkan kad anda. Sekiranya anda merasakan kad Tunai anda telah disusupi, kami menasihati anda untuk melakukannya. Dalam keadaan ini, jika anda meletakkannya dan kemudian mengesannya, anda boleh mengaktifkannya semula menggunakan aplikasi Tunai.

Pengeluaran ATM percuma

Pelanggan yang mempunyai upah $ 300 (atau lebih) serta-merta dimasukkan ke dalam Aplikasi Tunai mereka setiap bulan akan dibayar balik secara automatik untuk bayaran ATM, termasuk yuran pengendali ATM. Deposit yang dibuat dengan insurans pengangguran juga layak untuk pembayaran balik ATM. Setelah anda berjaya membenarkan pengeluaran ATM percuma, setiap deposit kelayakan yang anda terima selepas itu akan menambah 31 hari pengecualian caj ATM ke akaun anda.

Had Pengeluaran ATM

Pengeluaran ATM Kad Tunai anda terhad untuk keselamatan anda.

Bayaran ATM pada Kad Tunai

Kad Tunai diterima di mana-mana ATM dengan bayaran $ 2 yang dikenakan oleh Cash App.

Pengeluaran ATM percuma

Pelanggan yang mempunyai upah $ 300 (atau lebih) serta-merta dimasukkan ke dalam Aplikasi Tunai mereka setiap bulan akan dibayar balik secara automatik untuk bayaran ATM, termasuk yuran pengendali ATM. Setelah berjaya membuat pengeluaran ATM percuma, setiap deposit yang layak anda terima selepas itu akan menambah pembayaran balik pembayaran ATM 31 hari ke akaun anda.

Di mana saya boleh menggunakan Kad Aplikasi Tunai secara Percuma?

Cash App adalah program hebat yang berpotensi mengubah cara anda menguruskan kewangan secara dramatik. Ia membolehkan anda menghantar dan menerima wang secara percuma, dan anda juga boleh mendapatkan kad debit Visa untuk membelanjakan wang terus dari akaun anda. Sekiranya anda telah mendeposit $ 300 dalam 31 hari terakhir, anda boleh menggunakan kad Aplikasi Tunai anda di mana-mana ATM secara percuma. Setiap 31 hari, Aplikasi Tunai menghilangkan tiga bayaran ATM bernilai sehingga $ 7.

Tambah $ 300 setiap bulan dan Aplikasi Tunai akan membayar sebarang yuran ATM yang dikenakan

Itulah betul. Kad Aplikasi Tunai anda boleh digunakan di mana-mana ATM yang menerima kad debit Visa secara percuma. Aplikasi Tunai tidak mahu mengenakan banyak wang kepada anda untuk mengakses akaun anda. Mereka mahu anda menggunakannya dengan baik. Namun, mereka meminta satu perkara sebagai balasannya. Wang. Intinya adalah bahawa jika anda tidak mahu menanggung yuran pengeluaran, anda mesti menyimpan wang ke dalam akaun Aplikasi Tunai anda.

Bayaran Setiap Pembelian

Aplikasi Tunai, sayangnya, mengenakan bayaran kepada anda setiap pembelian. Jangan gunakan kad anda untuk membayar apa-apa sekiranya anda ingin mengelakkan bayaran. Sebaliknya, anda harus menggunakan kad itu untuk mengeluarkan wang dari akaun. Walau bagaimanapun, untuk mengelakkan pembayaran ATM, anda harus mengikuti arahan dalam panduan ini.

Bayaran ATM - $ 2 Setiap Transaksi

Walaupun Aplikasi Tunai akan membayar balik kos ATM, mereka hanya akan melakukannya untuk tiga perbelanjaan pertama dalam jangka masa 31 hari. Bayaran ini juga terhad pada $ 7 bagi setiap orang. Sekiranya anda dikenakan dua yuran $ 6 dan satu kos $ 10, anda masih berhutang $ 3 dalam bayaran ATM untuk bulan tersebut.

Bagaimana anda menggunakan kad Aplikasi Tunai anda secara percuma di ATMS?

Anda harus membuat kajian sekiranya anda tidak mahu bimbang tentang bayaran ATM dan tidak dapat deposit $ 300 sebulan. Cari ATM tanpa bayaran di kawasan anda di internet. Ini sering dijumpai di pasar raya. Seseorang akan sentiasa dekat. Sudah tentu, anda akan dikenakan bayaran ATM jika anda tidak memasukkan sekurang-kurangnya $ 300 ke dalam akaun Aplikasi Tunai anda melalui deposit langsung setiap bulan.

Tetapkan Makluman untuk Deposit Langsung $ 300 Setiap Bulan

Sekiranya anda ingin memanfaatkan App Tunai dan kad Aplikasi Tunai anda secara percuma, anda harus berfikir di luar kotak. Tetapkan peringatan pada telefon anda untuk menyimpan sekurang-kurangnya $ 300 setiap bulan pada hari yang sama. Jangan bimbang tidak dapat membeli makanan. Anda boleh menggunakan kad Aplikasi Tunai anda untuk mengeluarkan wang sepanjang bulan tanpa dikenakan bayaran ATM. Anda juga boleh memasukkan wang anda ke dalam akaun simpanan.

Seimbang

Kami menyedari bahawa ini adalah perkara yang perlu diambil. Semua orang tidak boleh membuat deposit langsung bulanan $ 300 ke dalam akaun Aplikasi Tunai mereka. Ini semua berkaitan dengan bekerja mengikut anggaran anda. Sekiranya anda tidak mampu menyimpan begitu banyak wang setiap bulan, jangan gunakan kad Aplikasi Tunai anda di ATM sehingga anda dapat. Anda lebih baik menyimpan wang anda dan membelanjakannya dengan bijak.

Soalan Lazim

Di mana saya boleh mengeluarkan wang dari kad aplikasi tunai saya secara percuma?

 • Jumlah wang maksimum yang boleh anda keluarkan dari ATM ialah $ 1000. Pengeluaran ATM Kad Tunai anda terhad untuk keselamatan anda.
 • Bayaran ATM Kad Tunai. Kad Tunai diterima di mana-mana ATM dengan bayaran $ 2 yang perlu dibayar oleh Cash App.
 • Pengeluaran ATM adalah percuma.

ATM apa yang tidak mengenakan bayaran?

 • Rangkaian STAR: Terdapat lebih daripada 2 juta ATM STAR di Amerika Syarikat.
 • CO-OP ATM: Mereka mempunyai rangkaian lebih dari 30,000 ATM yang dapat digunakan oleh ahli kesatuan kredit tanpa membayar yuran.
 • PULSE: Pencari ATM PULSE dapat membantu anda mencari lebih dari 380,000 ATM di seluruh Amerika Syarikat.

Bank apa yang digunakan oleh aplikasi tunai untuk ATM?

Pengguna dapat menggunakan "Kad Tunai" mereka untuk membuat pembelian dan mengeluarkan dana dari akaun Aplikasi Tunai mereka. Sutton Bank mengeluarkan kad yang unik untuk akaun Aplikasi Tunai setiap pengguna. Ia tidak dihubungkan dengan akaun bank peribadi atau kad debit yang berbeza. Sekiranya anda menyediakan deposit langsung, anda akan mendapat pengeluaran ATM percuma.

Adakah Aplikasi Tunai memberi wang percuma?

Aplikasi Tunai adalah aplikasi pengurusan wang percuma yang membolehkan anda menghantar dan menerima wang maya, menerima deposit langsung, memindahkan wang antara akaun bank, dan melabur di pasaran saham dan Bitcoin.

Berapa banyak saya boleh mengeluarkan dari ATM?

Anda boleh mengeluarkan Ā£ 10 setiap hari di mesin tunai di UK atau luar negara, atau dari cawangan Nationwide menggunakan kad kredit apa pun. Setiap pemegang kad boleh mengeluarkan had Ā£ 300 setiap hari dari mesin tunai.

Kesimpulannya

Cash App adalah perkhidmatan perbankan dalam talian yang sangat baik, tetapi tidak selesa untuk digunakan di ATM. Satu-satunya masa anda akan dikenakan bayaran dengan kebanyakan bank lain adalah ketika perniagaan atau ATM dikenakan. Adalah sukar untuk menyedari bahawa bank anda akan mengenakan bayaran untuk sesuatu yang semudah mengeluarkan wang tunai. Keseluruhan premis Aplikasi Tunai, sebaliknya, adalah bahawa anda boleh memindahkan wang. ATM apa yang tersedia secara percuma di Aplikasi Tunai? Malangnya, kerana Aplikasi Tunai mengenakan yuran $ 2, tidak ada ATM yang percuma untuk pengguna Aplikasi Tunai. Aplikasi Tunai, sebaliknya, akan mengembalikan kos ATM anda jika anda membayar gaji $ 300 atau lebih ke dalam Aplikasi Tunai mereka setiap bulan, memberikan anda pengeluaran ATM percuma selama 31 hari.