Definisi nada dering

: suara yang dibuat oleh telefon untuk menandakan panggilan yang menghampiri

Pada telefon bimbit, nada dering adalah rakaman suara ringkas yang dimainkan untuk menunjukkan panggilan yang semakin hampir. Nada dering kontemporari boleh terdiri daripada beberapa bar nada melodi semula jadi. Nada dering semacam itu menjadi arus utama memandangkan fakta bahawa, dalam sekumpulan individu dengan banyak set PDA, mereka mempermudah untuk memberitahu siapa telefon yang meminta pertimbangan. Perkembangan telefon bimbit akhir-akhir ini menyebabkan pelbagai jenis nada dering.

Penggunaan nada dering (atau nada dering) yang paling tepat waktu adalah untuk nada yang didengar oleh tetamu yang menunjukkan bahawa telefon di hujung penerima berdering. (Cukup membingungkan, kepentingan ini juga disebut sebagai panggilan balik.) Pada telefon biasa , nada dihantar kembali di tengah-tengah pengelompokan dering pada hujung yang kurang diinginkan. Laju pemukul adalah satu, dua dari penjana 3 peringkat dengan setiap panggilan menggunakan tahap bersendirian. Telefon yang dipanggil dan dipanggil tidak akan menggunakan tahap yang serupa, jadi sekiranya anda perlu membunyikan telefon seseorang (misalnya, untuk membangunkannya), anda harus mendengarnya berdering selama satu kitaran penuh untuk memastikan bahawa telefon benar-benar berdering di hujung yang bertentangan.

Latar belakang

Telefon berdering ketika rangkaian telefon menunjukkan panggilan yang mendekat, jadi penerima akan diberi perhatian atas usaha panggilan tersebut. Telefon darat biasanya mendapat isyarat aliran pengganti elektrik, yang disebut kuasa dering atau isyarat dering, yang dihasilkan oleh perdagangan telefon yang dihubungkan dengan telefon. Aliran dering pada mulanya berfungsi sebagai pendering elektrik. Untuk telefon bimbit, organisasi membuat kesan pada alat penerima, yang mungkin menggerakkan suara, atau tanda visual atau getaran.

Pada antara muka POTS, tanda ini dibuat dengan meletakkan voltan dering pada −48 VDC secara berkesan di talian. Ini dilakukan di Central Office, atau multiplexer lokal yang disebut "SLC" untuk Subscriber Line Carrier. (SLC adalah nama jenama Alcatel-Lucent, namun sering digunakan secara konvensional.) Telefon dengan dering elektromagnetik belum dapat digunakan. Isyarat dering di Amerika Utara biasanya ditentukan pada kira-kira. 90 volt AC dengan pengulangan 20 hertz. Di Eropah ialah sekitar 60-90 VAC dengan kambuhan 25 Hz. Beberapa prinsipal pemihak kerangka kerja non-Bell Company di AS menggunakan pelbagai frekuensi untuk deringan tertentu. Voltan dering dihantar oleh pelbagai sumber. Tempat kerja yang besar menggunakan set penjana yang digerakkan oleh enjin untuk deringan dan isyarat yang berbeza, misalnya, nada dail dan tanda yang dihuni. Di tempat kerja yang lebih sederhana, pengayunan sub-siklus unik [1] digunakan. Secara berkala, pengayun keadaan kuat telah menggantikannya. Pada mulanya voltan ini digunakan untuk memicu elektromagnet untuk membunyikan loceng yang diperkenalkan di dalam telefon, atau di dekat kotak dering yang dipasang. Memperbaiki telefon pada akhir abad kedua puluh dan kemudian mengenal pasti voltan arus dering ini dan mencetuskan nada berbual secara elektronik. Telefon bimbit telah maju sepenuhnya sejak gadget usia kedua (“2G”) pada pertengahan tahun 1990-an, sehingga sekarang digerakkan untuk berdering sebagai komponen konvensyen yang mereka gunakan untuk berbicara dengan stesen pangkalan telefon.

Walaupun suara yang disampaikan masih disebut "dering", [2] lebih-lebih lagi telefon bimbit yang dihasilkan lewat secara elektronik menghasilkan perbualan, tweet, atau suara lain. Berbagai tanda dering dapat digunakan untuk menunjukkan kualitas mendekati panggilan. Sebagai contoh, limpahan dering dengan rentang yang lebih terbatas di antara mereka dapat digunakan untuk menandai panggilan dari nomor tertentu.

Dalam kerangka pertukaran POTS, dering seharusnya "tersandung" ketika impedansi saluran berkurang menjadi sekitar 600 ohm ketika telefon bimbit dilepaskan dari suar-suar. Ini menandakan bahawa panggilan telah dijawab, dan perdagangan telefon segera menghilangkan isyarat dering dari talian dan menghubungkan panggilan. Ini adalah sumber dari masalah yang disebut "ring-trip" atau "pre-trip", yang berlaku apabila isyarat dering di talian mengalami halangan yang tidak perlu antara konduktor, yang mematikan dering sebelum telefon bimbit penyokong mendapat peluang untuk menelefon (melebihi jangka masa yang singkat); ini normal dengan pergaulan basah dan garis yang diperkenalkan dengan tidak betul.

Reka bentuk dering dikenali sebagai irama cincin. Ini hanya berlaku untuk telefon tetap POTS, di mana isyarat dering voltan tinggi dihidupkan ke sana sini untuk membuat reka bentuk deringan. Di Amerika Utara, irama dering standard adalah “2-4”, atau dua saat deringan diikuti oleh empat saat ketenangan (33% Duty Cycle). Di Australia dan UK, irama dering standard ialah 400 ms aktif, 200 ms off, 400 ms on, 2000 ms off. Contoh-contoh ini boleh berubah-ubah dari satu daerah ke daerah lain, dan contoh yang berbeza digunakan di berbagai negara di seluruh planet ini. Beberapa tempat kerja fokus menawarkan cincin yang tidak dapat dibezakan untuk membezakan nombor mana yang berbeza pada baris yang serupa disebut, contoh yang digunakan secara meluas pada prinsipal kepartian (komunikasi).

Dalam banyak kerangka kerja, termasuk garis panduan Bellcore Amerika Utara, isyarat ID Pemanggil dihantar semasa hamparan tenang antara letupan pertama dan kedua isyarat deringan.

Tetamu dididik tentang kemajuan panggilan dengan isyarat dering yang dapat dilihat, nada dering balik yang sering disebut. Deringan paksa dan deringan tidak dapat dilihat tidak diselaraskan.

Sejarah

AT&T menawarkan tujuh campuran gong khas untuk dering jenis "C" yang terdapat dalam model telefon darat model 500 dan 2500. Gong ini memberikan "nada tertentu" untuk pelanggan yang lemah pendengaran dan selanjutnya memungkinkan untuk mengenali telefon tertentu yang berdering ketika beberapa telefon diletakkan dekat. "Ringer Chime" juga ditawarkan, yang dapat disetel agar kelihatan seperti bel pintu atau berdering seperti telepon biasa.

Walaupun dering, deringan, isyarat dering, atau apa yang dapat dilihat sebagai isyarat panggilan yang merupakan pola dasar nada dering, bermula dari awal komunikasi, nada dering semasa muncul pada tahun 1960-an dan telah menjelajah nada dan nada atau nada yang dapat disesuaikan . Nampaknya nada dering pertama (dalam arti lanjutan) muncul dalam filem Our Man Flint pada tahun 1966, di mana pihak atasan organisasi pemerintah yang misterius mempunyai telefon merah yang berhubungan terus dengan Presiden dan berbunyi dengan nada dering melodi yang tidak dapat diragukan.

Setelah pentadbiran FCC tahun 1975 yang membolehkan alat luar dikaitkan dengan talian telefon, pembuat menyampaikan deringan telefon hiasan yang berdering dengan nada elektronik atau lagu dan bukan bunyi mekanikal. Individu juga membuat nada dering mereka sendiri yang menggunakan cip dari kad hello melodi untuk memainkan lagu mengenai penampilan panggilan. Satu dering seperti itu, yang digambarkan dalam buku tahun 1989, bahkan menyoroti taring mainan yang menyalak dan mengayunkan ekornya ketika panggilan muncul. Pada akhirnya, deringan telefon elektronik berubah menjadi standard. Sebilangan nada dering ini menghasilkan nada yang menyendiri, namun yang lain menyampaikan sekumpulan beberapa nada atau lagu melodi. Beberapa telefon ingin tahu mempunyai dering untuk dikoordinasikan, misalnya, bebek yang berderak atau kenderaan yang membunyikan honnya. Telefon bimbit perniagaan utama dengan nada dering boleh laras adalah NTT DoCoMo Digital Mova N103 Hyper oleh NEC Jepun, dihantar pada bulan Mei 1996. [9] [pautan mati kekal] Ia mempunyai beberapa nada pratetap dalam organisasi MIDI. Pada bulan September 1996, IDO, au semasa, menjual Digital Minimo D319 oleh Denso. Ia adalah telefon bimbit utama di mana pelanggan dapat memasukkan lagu yang unik, dan bukannya nada yang telah ditetapkan. Telefon ini akhirnya menjadi arus perdana di Jepun: sebuah buku yang diedarkan pada tahun 1998 yang memberikan pandangan mengenai cara mengubah telefon untuk memainkan lagu-lagu terkenal yang terjual lebih daripada 3.5 juta pendua.

Pentadbiran nada dering serba boleh yang boleh dimuat turun utama dibuat dan disampaikan di Finland pada tahun 1998 ketika Radiolinja (pentadbir mudah alih Finland yang kini dikenali sebagai Elisa) memulakan pentadbiran mereka yang dipanggil Harmonium, yang dikembangkan oleh Vesa-Matti Pananen. Harmonium mengandungi dua alat untuk orang membuat nada dering monofonik dan komponen untuk menyampaikannya melalui udara (OTA) melalui SMS ke telefon bimbit serba boleh. Pada bulan November 1998, Digitalphone Groupe (SoftBank Mobile) memulakan bantuan setanding di Jepun.

Pengaturcaraan generasi

Pengeluar nada dering adalah aplikasi yang menukar melodi yang dipilih oleh pelanggan atau rakaman suara lain untuk digunakan sebagai nada dering telefon bimbit. Dokumen nada dering diperkenalkan di telefon bimbit sama ada melalui hubungan pautan langsung, Bluetooth, maklumat teks, atau e-mel. Di banyak laman web, pelanggan boleh membuat nada dering dari muzik atau suara canggih.

Pengeluar nada dering paling cepat adalah Harmonium, yang diciptakan oleh Vesa-Matti Paananen, seorang jurutera perisian Finlandia, dan dikirim pada tahun 1997 untuk digunakan dengan Nokia yang berminat.

Andy Clarke, ketika bekerja untuk Penyedia Telefon Inggeris Orange, membantu membuat Lesen Nada Dering B5 dengan Persatuan Perlindungan Hak Cipta Mekanikal UK pada tahun 1998. Pada tahun 1999, Clarke mendaftarkan ringtone.net dan mengatur apa yang diterima sebagai nada dering "sah" pertama di dunia perniagaan. Scott Memphis, seniman perintis Sunday Morning Sanctuary, menyusun hit tahun 2010 bernama, "Ringtones and Lullabies" yang dibangkitkan oleh B5 Ringtone Licensing 1998.

Beberapa pembekal mempunyai sorotan untuk pelanggan membuat nada muzik, baik dengan "penulis lagu" atau contoh / pengatur lingkaran, misalnya, MusicDJ di banyak telefon Sony Ericsson. Ini selalu menggunakan reka bentuk pengekodan yang hanya dapat diakses oleh satu model atau jenama telefon tertentu. Susunan yang berbeza, seperti MIDI atau MP3, sering ditegakkan; mereka harus dimuat turun ke telefon sebelum dapat digunakan sebagai nada dering biasa .

Pada ketika seseorang membeli nada dering, agregator (organisasi yang menjual nada dering) sama ada membuat nada atau menggabungkan nada sebelumnya. Nada dering dihantar dalam organisasi rakaman unik ke telefon melalui SMS. Sekiranya organisasi menggunakan melodi sebelumnya, mereka harus memberi penghargaan kepada pejabat yang membenarkan. Segmen kritikal diberikan kepada pembekal sel.

Pada tahun 2005, "SmashTheTones", saat ini "Mobile17", berubah menjadi jawaban luar utama untuk pembuatan nada dering secara dalam talian tanpa memerlukan pengaturcaraan yang boleh dimuat turun atau pembaca kalis bunyi yang dikomputerkan. Selepas itu, pelanggan iPhone Apple dapat membuat nada dering dari melodi yang dibeli dengan perpustakaan iTunes. [15]

Tawaran komersial

Cara pelanggan dapat membayar hingga $ 3 untuk nada dering, menjadikan muzik mudah alih menjadi produk perniagaan muzik yang produktif. Consect firma promosi dan kaunseling yang berpusat di Manhattan menilai nada dering menghasilkan $ 4 bilion dalam keseluruhan urus niaga pada tahun 2004. Menurut majalah Fortune, nada dering menghasilkan lebih dari $ 2 bilion dalam keseluruhan urus niaga pada tahun 2005. Peningkatan rakaman suara juga menambah kemajuan nada dering . Sebagai contoh, pada tahun 2003, pasaran nada dering Jepun, yang bernilai AS $ 900 juta, mengalami nada dering rakaman suara bernilai AS $ 66.4 juta. Pada tahun 2003, industri nada dering di seluruh dunia bernilai hampir AS $ 2.5 dan AS $ 3.5 bilion. Pada tahun 2009, firma penerokaan SNL Kagan menilai bahawa urus niaga nada dering di Amerika Syarikat bernilai $ 714 juta daripada tahun 2007. SNL Kagan menilai tawaran AS pada tahun 2008 merosot menjadi $ 541 juta, kerana beberapa tahap kepada pelanggan yang telah mengetahui cara membuat nada dering diri mereka.

Jenis-Jenis

Terdapat 4 jenis nada dering :

• Monofonik:

Nada dering pertama memainkan setiap nota secara bergantian.

• Polifonik:

Nada dering polifonik boleh terdiri daripada beberapa nota sekaligus. Nada dering polifonik utama menggunakan teknik rakaman berurutan seperti MIDI. Kronik seperti itu menentukan instrumen yang dihasilkan harus memainkan nota pada waktu tertentu, dan suara instrumen yang sebenarnya bergantung pada alat main balik. Setelah itu, instrumen bersepadu dapat digabungkan bersama informasi organisasi, yang memperhitungkan suara yang lebih berfluktuasi melewati bank suara tersirat setiap telefon. Telefon bimbit utama yang menonjolkan nada dering polifonik adalah Nokia 8877 dan 8887 buatan Korea.

• Truetone: Truetone, atau disebut nada dering, nada dering, nada dering superphonik, adalah kronik suara, biasanya dalam konfigurasi khas seperti MP3 atau AAC. Truetones, yang biasanya merupakan petikan dari melodi, terkenal sebagai nada dering. Pentadbiran truetone pertama dimulakan oleh au pada bulan Disember 2002. "Hadiah Saya kepada Anda" oleh Kimia adalah lagu utama yang akan disampaikan sebagai truetone. Truetone ini (dalam chaku-uta Jepun) dihantar mengikut jadual untuk lawatan pertunjukan Kimia di Jepun.

• Nada nyanyian: Nada nyanyian adalah nada dering yang dibuat dalam gaya karaoke, menyatukan suara rakaman pelanggan dengan trek penajaan.

Reka bentuk pengekodan

Telefon masa kini menyokong nada dering dalam reka bentuk MP3, dan organisasi suara asas lain, misalnya, AAC, Ogg Vorbis, FLAC, dan MIDI juga sering ditegakkan. Pengaturan yang lebih biasa termasuk: • 3GP: Reka bentuk petak media interaktif yang dapat digunakan untuk nada dering video.

• AMR: Reka bentuk tekanan audio mewakili kewibawaan yang cukup besar dalam wacana yang digunakan oleh Nokia sebelum mp3 menjadi standard.

• eMelody: Reka bentuk Ericsson monofonik yang lebih lama.

• iMelody: Konfigurasi monofonik yang dibuat oleh Ericsson untuk menggantikan eMelody.

• KWS: Reka bentuk dering Kyocera.

• MOT: Reka bentuk dering yang lebih berpengalaman untuk telefon Motorola.

• Muzik Bahasa Makro (MML), awalnya digunakan dalam permainan PC dan komputer awal, kemudian digunakan dalam pelaksanaan dan nada dering BASIC

• .nrt / .rng / .rt / .ext: Susunan monofonik Nokia.

• Nokia / SCKL / OTT: Reka bentuk Pemesejan Pintar Nokia. Membolehkan pelanggan berkongsi nada dering melalui pesanan segera.

• PDB: Kumpulan data sawit. Ini adalah konfigurasi yang digunakan untuk menyusun nada dering pada telefon PDA, misalnya, Kyocera 6035 dan Handspring Treo.

• PMD: Format yang dibuat bersama oleh Qualcomm dan organisasi Jepun Faith yang dapat menggabungkan suara MIDI, diperiksa (PCM), ilustrasi statik, keaktifan, teks, getaran dan acara LED.

• QCP: Reka bentuk fail yang dihasilkan oleh pengaturcaraan Qualcomm PureVoice. Terutama sesuai untuk akaun vokal asas.

• RMF: konfigurasi polifonik dengan suara terpasang yang digunakan pada alat Symbian dan Danger Hiptop.

• RTTTL / RTX: Reka bentuk teks buatan Nokia untuk Pemesejan Pintar.

• Samsung: Reka bentuk penekanan kunci milik.

• Siemens: Dapat membuat dan meneliti reka bentuk rakaman teks Siemens.

• Siemens SEO: Siemens SEO konfigurasi berganda.

• SMAF: Reka bentuk muzik Yamaha yang menggabungkan MIDI dengan maklumat bunyi instrumen (juga dikenali sebagai rekod Modul). Nama fail mempunyai pembesaran "MMF" atau "MLD". Format Ini Digunakan Di Kebanyakan Telefon bimbit Samsung 2002-2008

• SRT: Nada dering Sipura untuk telefon VoIP Teknologi Sipura.

• XMF Mudah Alih: Telefon Nokia 2004-2013 menyokong organisasi ini.

Cara menukar nada dering anda di Android

 1. Buka aplikasi Tetapan pada telefon bimbit Android anda.

 2. Ketik "Bunyi dan getaran."

 3. Ketik "Nada Dering."

 4. Menu berikut akan menjadi ikhtisar nada dering yang telah ditetapkan. Dengan kelantangan dinaikkan pada alat anda, ketuk untuk menguji alternatif nada dering yang berbeza sehingga anda mengesan yang anda perlukan.

 5. Setiap kali anda memilih nada dering lain, ketuk padanya sehingga terdapat lingkaran biru ke satu sisi penentuan.

 6. Sekiranya anda perlu menambahkan nada dering khusus, ketuk simbol "+" di sudut kanan atas skrin dan pilih pilihan dari mana-mana ikutan yang dapat diakses.

Nada dering baru anda akan disimpan semasa anda meninggalkan aplikasi Tetapan.

Perhatikan bahawa jika anda memerlukan nada dering khusus yang tidak direkodkan di bawah menu "+", anda perlu memuat turunnya terus ke alat Android anda.

Nada dering percuma

Nada Dering Percuma untuk Android ™ membantu anda menyesuaikan telefon anda dengan mudah dengan nada dering muzik baru dan latar belakang HD. Lebih daripada 50 juta individu bergantung pada nada dering, suara dan latar belakang percuma dalam Nada Dering Percuma untuk Android ™. Cari sebabnya. Muat turun nada dering muzik dan latar belakang percuma anda dan tetapkan nada dering lain sekarang.

Menyesuaikan telefon anda tidak pernah semudah ini. Muat turun Nada Dering Percuma untuk Android ™, pilih nada dering percuma untuk nada dering telefon anda dan kemudian pilih beberapa nada dering yang lebih sejuk sebagai nada dering kenalan anda. Apabila anda melihat nada dering dan latar belakang percuma ini, anda akan dapati bahawa, di antara pelbagai jenis nada dering percuma 800+ dan 750+ latar belakang, aplikasi nada dering dan latar belakang percuma ini pasti akan mempunyai sesuatu untuk selera anda. Anda boleh menetapkan nada dering teratas ini sebagai suara panggilan mendekati, nada dering SMS, atau suara amaran - dengan Nada Dering Percuma untuk alternatif aplikasi Android ™ melampaui batas waktu! Pastikan untuk mengubah suai latar telefon anda secara rutin - segmen latar belakang percuma menawarkan asas telefon untuk citarasa dan minat yang berbeza .

RINGTON PERCUMA UNTUK CIRI ANDROID ™:

:musical_note: Tetapkan sebagai nada dering untuk Android ™ / nada dering kenalan / suara amaran / suara SMS

:musical_note: Tetapkan jam untuk memainkan suara

:musical_note: Tetapkan gegendang suara yang paling disukai di skrin utama telefon anda

:musical_note: Kategori: Paling Popular, Alam, Muzik Klasik, Antik, Perniagaan, Muzik Elektronik, Rock, Hip Hop, Lucu, Pemberitahuan, Penggera , Lagu Kebangsaan, Suara haiwan, Halloween, Krismas, Jepun, Nada Dering Islam

:musical_note: BARU: Tetapkan sebagai latar belakang - gunakan latar belakang percuma untuk Android di asas telefon anda

Aplikasi nada dering baru muncul setiap hari, kecuali Nada Dering Percuma untuk Android ™ telah menjadi keputusan individu sejak sekian lama. Kami menambahkan nada dering baru dan klasifikasi nada dering baru ke Nada Dering Percuma untuk Android ™ secara berterusan, kami mengemas kini aplikasi nada dering percuma kami mengikut kritikan dan keperluan anda, itulah sebabnya Nada Dering Percuma untuk Android ™ adalah aplikasi nada dering individu. Perkenalkan sekarang dan hargai!

INFO UNDANG-UNDANG:

Latar belakang, nada dering dan muat turun muzik yang digunakan dalam aplikasi Nada Dering Percuma untuk Android ™ berada di bawah izin kawasan terbuka dan juga izin Creative Commons, yang dikreditkan di dalam aplikasi. Pelan dan kod aplikasi © Peaksel Ringtones Apps - 2021.

Sekiranya tidak terlalu banyak masalah, laporkan pepijat di [dilindungi e-mel]

Android adalah jenama Google LLC. Aplikasi Nada Dering Percuma untuk Android ™ bukan anak syarikat dengan atau dalam kapasiti apa pun yang dikenal pasti dengan Google LLC.

Ciri-ciri:

• Ini adalah "aplikasi nada dering percuma untuk Android ™"!

• Nada mesej, nada dering dan suara yang hebat untuk telefon bimbit anda;

• Menggabungkan 10 isyarat audio telefon: gabungan DJ, "nada dering muzik kelab", bunyi remix tekno, muzik rumah, nada dering muzik tarian dan sebagainya;

• Antara muka yang mudah digunakan: ketik sekali untuk melihat suara dan tahan untuk mengaturnya;

• Tetapkan sebagai nada dering, penggera amaran SMS, suara berhati-hati atau berikan kepada kenalan eksplisit;

• Benar-benar percuma, ini adalah borang penuh;

• Buka 3 kesan audio baru setiap hari!

• Boleh digunakan dengan 99% alat telefon bimbit;

• Nada Dering Percuma adalah nada dering muzik percuma yang paling menakjubkan yang semestinya anda miliki!

Tidakkah anda membencinya ketika anda berada dalam kumpulan dan telefon seseorang mula memberi isyarat yang benar-benar seperti telefon bimbit anda sehingga anda bercampur baur? Memang, ia sudah selesai sekarang - dapatkan nada dering percuma ini untuk Android dan nada dering telefon anda akan menjadi istimewa. Petunjuk audio DJ akan membuat anda bergerak dengan meningkatkan tahap tenaga anda dan meningkatkan anda. Begitu juga, semua orang akan percaya bahawa anda begitu keren apabila mereka mendengar bagaimana telefon anda berdering. Jadilah antara yang cepat untuk memiliki "nada dering sms percuma" dan memuji dengan nada dering telefon "bising" mp3 ini. Tidak kira sama ada anda mempunyai notis pesanan segera atau panggilan mendekat, "nada dering baru untuk Galaxy S3" anda akan berlaku bagi semua orang yang hadir. Atas sebab apa anda akan menggunakan nada dering Android lalai yang sama apabila anda dapat merasakannya dengan "aplikasi isyarat audio" yang mengagumkan ini?

Luangkan masa tanpa tambahan dan dapatkan Nada Dering Percuma ini dengan harapan percuma pada masa ini! Bukan secara eksklusif anda akan melakukan gaga cepat untuk bunyi rumah dan tekno yang luar biasa, namun anda juga akan merasa liar dengan ilustrasi yang mempesona dengan emoji yang menawan - satu untuk setiap lagu! Muat turun nada dering yang paling terkenal ini secara percuma dan hargai mereka. Mungkin anda tidak akan mempunyai pilihan untuk memilih kesan audio nombor satu anda jadi gunakan semuanya. Tetapkan satu sebagai pemberitahuan untuk mesej segera, sebagai nada dering panggilan, sebagai suara amaran, atau peruntukkannya kepada kenalan eksplisit - keputusannya terpulang kepada anda! "Nada dering muzik r dan b" juga merupakan sebahagian daripada koleksi yang luar biasa ini, cukup ikuti yang sesuai dengan anda. Aplikasi percuma yang menakjubkan untuk telefon bimbit ini menyoroti pemotongan muzik mp3 terkini yang luar biasa untuk setiap individu yang menyukai "nada dering melodi 2015 yang terkenal".

Lagu menghiburkan yang dipilih untuk papan suara Android ini juga sesuai untuk Samsung Galaxy anda. Memiliki aplikasi telefon bimbit dengan "muat turun muzik percuma" yang pantas untuk nada dering telefon anda, yang bermaksud bahawa anda tidak perlu memotong melodi sendirian, adalah alternatif percuma untuk anda! Tetapkan nada, lagu dan lagu masa kini yang indah dan pada dasarnya abaikan aplikasi pembuat nada dering. Berhenti menghabiskan tenaga anda untuk memotong melodi remix 2015 yang terkenal apabila suara tekno percuma, "nada dering rumah" dan kesan audio kelab boleh menjadi milik anda!

Nada dering percuma 2015 - khas untuk anda! Kumpulan ini mengandungi nada dering terkini yang boleh anda gunakan untuk menetapkan nada dering, nada dering kenalan, suara amaran, dan nada berhati-hati. Anda juga boleh berkongsi aplikasi yang terlalu keren ini dengan rakan anda. Kesan audio, bunyi muzik, dan nada mesej berada di telapak tangan anda!

Nada dering percuma untuk iphone

Di seluruh papan aplikasi RINGTONES percuma (ubah muzik dan rakam dengan mikrofon dan gunakan perpustakaan luas)

Nada dering percuma tanpa had!

Perancang nada dering akan menukar semua muzik iTunes (mp3 dan AAC) menjadi nada dering.

Perakam nada dering akan memungkinkan untuk merakam suara keluarga dan pendamping sebagai nada dering.

Ini adalah APP RINGTON IPHONE PERCUMA TERBAIK dalam tempoh AppStore!

Sorotan nada dering unik:

Tawarkan nada dering di Facebook, Twitter, WhatsApp, LINE, e-mel dan SMS.

Teks dan Makluman iOS 9 dan nada SMS dan iMessage menyokong

Pelbagai jenis: Pop, tradisional, piano, disko, dan sebagainya (lebih daripada 50)!

Nada dering berfungsi dengan sempurna dengan hampir semua iPhone dan iPad!

KEISTIMEWAAN APP

Kawasan Privasi Aplikasi menggabungkan data mengenai jenis maklumat yang mungkin dikumpulkan oleh jurutera atau rakan luarnya semasa penggunaan aplikasi biasa, namun mungkin tidak menggambarkan keseluruhan amalan pereka. Maklumat yang dikumpulkan dari anda mungkin berbeza berdasarkan apa yang ditunjukkan dalam segmen ini. Sebagai contoh, maklumat yang dikumpulkan mungkin bergantung pada sorotan yang Anda gunakan, tidak kira sama ada anda hanya menggunakan borang aplikasi berbayar, atau sama ada anda masih kecil.

Selain itu, pereka tidak perlu menyenaraikan maklumat di bahagian ini apabila maklumat yang dikumpulkan memenuhi keseluruhan peraturan yang disertakan:

• Anda memberikan maklumat kepada aplikasi secara langsung di UI aplikasi.

• Nama atau nama rekod anda jelas kelihatan dekat dengan maklumat yang anda kirimkan.

• Penginapan maklumat adalah mengikut budi bicara, yang bermaksud anda tidak perlu memberikan maklumat tersebut kepada aplikasi untuk berfungsi.

• Anda dengan pasti memutuskan untuk memberikan maklumat setiap kali ia dikumpulkan.

• Pelbagai maklumat berlaku hanya dalam kes-kes yang jarang berlaku dan bukan merupakan kegunaan utama aplikasi.

• Maklumat tersebut hanya digunakan untuk kegunaan aplikasi, personalisasi, atau penyelidikan, dan tidak mengikuti Anda di seluruh aplikasi atau laman web atau untuk menunjukkan iklan kepada anda.

Untuk aplikasi tertentu yang berfungsi dengan pentadbiran monetari yang diarahkan atau penyelidikan kesejahteraan, jurutera boleh memutuskan untuk tidak membatalkan maklumat di kawasan Privasi Aplikasi di bawah syarat-syarat yang menyertainya:

Maklumat dikumpulkan oleh aplikasi yang berfungsi dengan pentadbiran kewangan terkawal, dan:

• Pengumpulan maklumat terkawal dari anda adalah mengikut budi bicara dan hanya berlaku dalam kes-kes yang bukan merupakan kegunaan penting aplikasi.

• Maklumat yang dikumpulkan dari anda dilindungi oleh notis keselamatan di bawah pentadbiran monetari atau undang-undang atau garis panduan jaminan maklumat.

• Notis keselamatan menunjukkan bahawa maklumat anda tidak disampaikan kepada orang luar yang tidak berkaitan untuk mengiklankan item dan pentadbiran yang berbeza kepada anda.

• Maklumat anda tidak dihubungkan dengan maklumat orang luar untuk tujuan mempromosikan atau disampaikan kepada ejen maklumat selain daripada tujuan penyataan yang salah atau ketika peniaga maklumat adalah organisasi yang mendedahkan pembeli dan maklumat tersebut dikongsi untuk tujuan pengumuman kredit.

Maklumat yang dikumpulkan dari anda bergantung pada struktur setuju berpendidikan yang telah anda setujui sebagai ciri kajian penyelidikan kesejahteraan yang telah dinilai dan ditegaskan oleh lembaga tinjauan institusi atau lembaga audit moral, dan tidak digunakan untuk mengikuti anda merentasi aplikasi atau laman web.

Bahagian ini tambahan melarang data mengenai maklumat yang dikumpul oleh alat ini bekerja rangka kerja, yang pereka janganlah kamu mendekati. Maklumat yang dikumpulkan dalam kes-kes ini diperkenalkan kepada anda dalam penyataan bebas ketika anda menyiapkan Apple ID, alat anda, dan pentadbiran Apple yang lain.

Untuk lebih banyak data mengenai maklumat yang dikumpulkan oleh jurutera dan bagaimana ia digunakan, lihat strategi keselamatan pereka .

Kesimpulannya

Nada dering percuma adalah aplikasi untuk android, ipad, dan iphone untuk mendapatkan lagu melodi percuma. Ini sangat mengagumkan dan mudah digunakan. Diakses dalam pelbagai bahasa untuk kesederhanaan bagi individu. Nada mesej, nada dering dan suara yang sangat baik untuk telefon bimbit anda;

Menggabungkan 10 isyarat audio telefon: gabungan DJ, "nada dering muzik kelab", bunyi remix tekno, muzik rumah, nada dering muzik tarian dan sebagainya;

Mudah untuk menggunakan antara muka: ketik sekali untuk meninjau suara dan tahan untuk menetapkannya;

Tetapkan sebagai nada dering, penggera amaran SMS, suara berhati-hati atau buatnya kepada kenalan eksplisit;

Benar-benar percuma, ini adalah borang penuh.

Soalan Lazim

 1. Adakah nada dering percuma dilindungi untuk dimuat turun?

Sebilangan besar sumber nada dering percuma di Internet menawarkan sejenis bahaya. Lokasi seperti Zedge, Myxer dan FunforMobile semua kandungan pelanggan host memberi peluang kepada individu untuk berkongsi nada dering yang mereka buat. Walaupun banyak pelanggan memuat turun secara terbuka dari destinasi ini tanpa masalah, dokumen mengenai perkongsian tempat seperti ini boleh mempunyai kod malignan.

 1. Apakah nada dering percuma?

Berikut adalah 10 aplikasi nada dering percuma terbaik untuk alat Android anda:

• Audiko.

• Pemain Muzik Pi.

• Zedge.

• MTP - Nada Dering dan Kertas Dinding.

• Pemotong MP3 dan Pembuat Nada Dering.

• Nada Dering Lonceng dan Wisel.

• Nada Dering Z

• Pembuat Nada Dering.

 1. Bagaimana saya boleh mendapatkan nada dering percuma untuk telefon saya?

9 lokasi terbaik muat turun nada dering percuma

 1. Tetapi sebelum kita berkongsi lokasi ini. Anda perlu menyedari cara meletakkan nada pada telefon bimbit anda. …

 2. Mudah Alih9. Mobile9 adalah laman web yang memberikan nada dering, topik, aplikasi, pelekat dan latar belakang untuk iPhone dan Android. …

 3. Zedge. …

 4. iTunemachine. …

 5. Mobiles24. …

 6. Nada7. …

 7. Pembuat Nada Dering. …

 8. Bunyi Pemberitahuan.

 9. Apakah nada dering yang terkenal?

Nada dering percuma yang paling terkenal

• Bunyi pelepasan senjata mesin. 243.4 Kb .:. 1227.:. Petunjuk audio.

• Siren Polis Sebenar. 458.8 Kb .:. 1606.:. …

• Mesej teks. 52.2 Kb .:. 1069:. …

• Bersiul burung. 47 Kb .:. 1054.:. …

• Deringan telefon pejabat. 454.4 Kb .:. 613.:. …

• Mainan. 13.8 Kb .:. 779.:. …

• A-ha-ha. 206 Kb .:. 798:. …

• Kunci Kereta. 17.2 Kb .:. 379

 1. Aplikasi mana yang digunakan untuk mengatur nada dering?

Zedge mempunyai nada dering metrik dan nada pemberitahuan.

 1. Bagaimana cara memuat turun nada dering ke Samsung saya?

Semasa dokumen muzik anda dimuat turun ke alat anda, untuk menetapkan rakaman muzik sebagai nada dering:

 1. 1 Ketik "Tetapan", pada saat itu ketuk "Bunyi dan getaran".

 2. 2 Ketik "Nada Dering".

 3. 3 Ketik "SIM 1" atau "SIM 2".

 4. 4 Semua nada dering pada alat anda akan ditunjukkan di skrin. …

 5. 5 Pilih dokumen muzik. …

 6. 6 Ketik "Selesai".

 7. Bagaimana cara menetapkan nada dering khusus?

Arahan untuk menetapkan nada dering tersuai di Tetapan

 1. Buka Tetapan.

 2. Ketik kawasan Bunyi. …

 3. Ketik Nada dering telefon. …

 4. Jika Anda mendapat "Buka dengan" atau "Selesaikan aktivitas menggunakan" dengan cepat, pilih aplikasi Sound Picker kerangka daripada pengarah rakaman atau Zedge.

 5. Ketuk nada dering khusus yang anda tambahkan ke sampul surat nada dering.

 6. Ketik Simpan atau OK.

 7. Bolehkah saya merakam nada dering saya sendiri?

Petunjuk untuk membuat nada dering untuk Android anda:… Pada saat anda membuka aplikasi, anda akan melihat ikhtisar melodi anda, seperti bar pengejaran dan tangkapan yang mengatakan "merekam baru." Anda dapat menggunakan tangkapan ini untuk merakam nada dering anda sendiri dengan suara anda atau dengan mengangkat telefon anda ke pembesar suara.

 1. Berapa banyak jenis nada dering yang ada?

dua jenis unik

Biasanya terdapat dua jenis nada dering yang unik: nada dering monofonik dan nada dering polifonik. Nada monofonik adalah nada asas, biasanya sesuai dengan telefon bimbit sekarang. Sebilangan besar sel hanya dapat membuat nada menyendiri pada satu masa.

 1. Bagaimana cara mendapatkan nada dering untuk telefon saya?

Seret dokumen muzik (MP3) yang ingin anda gunakan sebagai nada dering ke dalam penganjur "Nada Dering". Di telefon anda, hubungi Tetapan> Bunyi dan notis> Nada dering telefon. Melodi anda pada masa ini akan dirakam sebagai pilihan. Pilih melodi yang anda perlukan dan tetapkan sebagai nada dering anda.

artikel berkaitan