Perkara Menyeronokkan di Rumah Saya kusam di rumah. Pernahkah anda mendengar seseorang dalam keluarga anda menggunakan kata-kata ini? Sebilangan besar daripada kita mempunyai. Saya melarang perkataan ini di rumah.

Perkara yang Menyeronokkan di Rumah:

Apabila seseorang mengatakan bahawa mereka bosan, mereka mempunyai dua pilihan: Pertama, selalu ada sesuatu yang harus dilakukan. Seterusnya, dapatkan apa sahaja untuk dilaksanakan. Kita selalu dapat melakukan sesuatu yang kreatif di rumah. Yang perlu anda lakukan hanyalah membawa sedikit pemikiran dan imaginasi ke dalam hari anda. Senarai perkara baik yang boleh anda lakukan tidak berkesudahan. Saya akan kongsikan 30 perkara menarik yang boleh dilakukan di rumah. Sebaiknya selesaikan beberapa aktiviti pada waktu yang tepat sepanjang tahun.

1: Luangkan Malam Kostum:

Biasanya, kostum hanya boleh dipakai pada Halloween. Seronok bermain dengan sut. Untuk mengatur malam, setiap orang mesti menyamar sebagai kostum. (Inilah beberapa idea kostum!) Dandani untuk malam kenduri. Main permainan dan pergi ke pesta. Anda bahkan boleh mengubahnya menjadi topeng "tema" dengan memilih era atau watak dalam filem. Reka bentuk mengikut minat anda.

2. Mengatur Berkelah Dalam:

Kemaskan selimut piknik dan asket membeli - belah , dan berkelah sambil makan. Hanya ragam kehidupan keluarga yang akan menjadikan anda dan keluarga anda lebih dekat. Aktiviti seperti ini biasanya membawa malam yang menyeronokkan.

3. Adakan Pesta Krismas:

Berpakaian hiasan Krismas dan mengadakan pesta Krismas pada musim panas. Sebelum acara berlangsung, belilah hadiah Krismas untuk disumbangkan kepada organisasi yang menderma kepada keluarga yang memerlukan semasa Krismas. Aturkan hadiah anda dan pertimbangkan berapa banyak kegembiraan yang akan mereka berikan kepada rakan atau teman lelaki anda semasa Krismas. Desakan ini memberi manfaat kepada orang anda belajar memahami keperibadian yang lain. Semua ahli keluarga dapat menantikan Krismas dan memberi hadiah. Apa yang anda bungkus untuk musim panas? Pesta Krismas pada musim panas adalah pengalaman yang unik.

4. Atur Pesta Petang Antarabangsa dengan Makan Malam:

Ambil seisi keluarga dan pilih negara yang ingin anda pelajari lebih lanjut dan berminat. Mencari dapur yang unik di negara ini. Hulurkan bantuan di tanah air ini. Keluarga juga boleh mencari pakaian di kampung dan memakai pakaian untuk makan malam. Setiap ahli keluarga mesti membawa maklumat mengenai negara untuk dikongsi semasa makan tengah hari. Contohnya, anda boleh memilih Mexico. Anda boleh makan tortilla, enchilada, dan Arroz dengan polo. Sesiapa sahaja boleh makan dengan topi.

5. Rancang Malam Latihan Produktif:

Rakam "siaran akhbar" - teknologi hari ini sangat luar biasa. Telefon pintar dilengkapi dengan peralatan rakaman video. Kumpulan ahli keluarga. Ini juga akan membantu semua orang belajar bagaimana bercakap di khalayak ramai. Melakukan ini di rumah adalah cara luar biasa untuk berinteraksi dengan seluruh keluarga.

6. Pergi ke Pemulung untuk Memburu Di Dalam dan Luar:

Semua orang suka mencari barang tersembunyi. Tulis senarai perkara yang ingin anda cari, dan buat senarai untuk setiap perkara. Perkara boleh diletakkan di rumah anda atau di luar. Tetapkan had masa untuk pemandangan objek tersembunyi. Jadilah kreatif. Anda bahkan boleh meletakkan sesuatu dalam bentuk petunjuk supaya semua orang dapat memahami apa objek itu. Dapatkan sebilangan hadiah untuk para pemenang.

7. Ketahui Cara Membuat Seni Kuku:

Seni kuku menjadi kemarahan sekarang. Orang yang mempunyai kuku mewah dapat dilihat di mana-mana. Dengan sedikit kesabaran, anda dapat belajar bagaimana melakukan ini di rumah. Rebut peluang untuk membuat persediaan. Peralatan dan peralatan untuk tujuan ini boleh didapati di gedung membeli-belah dan farmasi. Tenang, cat kuku anda, kesan perbandingannya hebat.

8. Menyemai:

Menyemai benih dan memerhatikan pertumbuhannya bermanfaat dan bermanfaat. Anda perlu membuat kajian untuk menentukan masa penanaman terbaik. Jenis tanaman yang berbeza mempunyai jangka masa yang berbeza. Kebanyakan tanaman memerlukan masa 3 hingga 15 minggu untuk mencapai tahap yang diperlukan untuk pemindahan ke kebun. Anda ingin mengetahui tanaman mana yang akan tumbuh dan berapa lama masa yang diperlukan. sangat gembira. Setelah menanam di kebun, perhatikan perkembangan dan berbunga mereka.

9.Mempunyai Malam Bertemakan Filem:

Banyak filem mempunyai sekuel. Pilih jenis yang disukai kumpulan anda. Pastikan anda mempunyai cukup popcorn dan makanan ringan! Sekiranya anda ingin kreatif, cari dan pakai aksesori yang disertakan dengan filem. Anda juga boleh membuat pencuci mulut yang sesuai dengan tema filem. Biarkan kekuatan bersama anda.

10. Main Permainan:

Permainan papan adalah berkat yang sangat baik kerana bergembira di rumah. Masih ada banyak peluang. sebilangan kegemaran kami adalah kad perjalanan, tiket Gatan, tiket bersiri, dan tiket berisiko. Oleh itu, ini hanyalah sebilangan kecil dari mereka. periksa apa yang keluarga anda gemari di kedai permainan asli anda. masalah yang paling berkesan mengenai permainan papan adalah anda hanya akan bertindak dengan sesiapa sahaja sambil menikmati sukan ini. Mulakan kejohanan !

11. Rakam Pertunjukan Masakan:

Adakah anda pernah menonton rancangan memasak di TV? Memasak boleh menjadi topik hangat. Pertunjukan makanan begitu meluas baru-baru ini sehingga beberapa rangkaian hanya menunjukkan rancangan makanan. memilih resipi kegemaran anda. membuktikan. Bayangkan mengadakan rancangan memasak anda dan membuat video. Sahkan bahawa keseluruhan kumpulan disertakan. Entah bagaimana. Dia akan ketawa setelah melihat persembahan keluarga.

12. membina Kad Krismas:

Kad Krismas yang dibuat sendiri unik . Kedai-kedai kraftangan dan department store menjual bahan-bahan yang akan terbiasa membuat poskad yang indah. Apabila semua orang mengumpulkan dan menghantar kad Krismas kepada keluarga dan rakan, gunakan kemampuan anda untuk membayar sepanjang malam.

13. Buat Mainan Mewah:

Tanpa kebahagiaan orang-orangan sawah, kejatuhan tidak akan pernah selesai. Berbisik pada daun yang gugur dan memakai pakaian lama akan membangunkan anak-anak semua orang. Suatu hari, ketika saya mengunjungi datuk, saya fikir akan menyenangkan menjadikannya orang-orangan sawah di kebun saya. Saya tidak pernah menyangka dia akan keluar dan melakukannya kepada saya. Dia berusia lebih dari lapan puluh tahun, tetapi ketika kami membuat orang-orangan sawah bersama, kegembiraan di matanya adalah kenangan yang akan saya hargai selama-lamanya. Bagi mereka yang suka berlainan, anda boleh menggunakan tuala surat khabar atau kertas sebagai pengisi untuk membuat tudung di rumah pada bila-bila masa sepanjang tahun.

14. Atur Malam karaoke:

Mengadakan pesta bersuara mungkin merupakan kaedah yang baik untuk meluangkan masa berkualiti bersama keluarga. Terdapat beberapa pilihan untuk PlayStation dan Wii. Mengikut pengalaman, ini adalah malam yang penuh kegembiraan dan tawa! Setiap orang ingin menyelaraskan bahkan orang yang tidak menyanyi boleh menyanyi.

15. Penyelesaian muncung:

Menyelesaikan teka-teki adalah cara mudah untuk menghabiskan masa di rumah. Anda boleh menghabiskan berjam-jam untuk mencari antara satu sama lain. Potongan yang akan ditambahkan pada teka-teki. Yang terbaik adalah apabila anda melihat produk siap. Itu bukan permainan lewat. Oleh itu, simpan tempat di mana ia tidak dapat disentuh. Anda akan mendapati bahawa tikar teka-teki dilipat ketika tidak digunakan. Sekiranya anda mempunyai meja percuma, tidak ada satu. Sekiranya anda menggunakannya setiap hari, anda boleh memaparkannya dan bersiap untuk menggunakannya.

16. Main dengan Lego:

Saya pasti anda telah melihat beberapa karya seni yang luar biasa yang dibuat oleh Lego-tentu saja, tidak semua orang mempunyai bakat yang cukup untuk projek besar. Dengan Lego. Nasib baik, keseronokan tidak terhad pada kemampuan untuk mencipta sesuatu yang hebat. Tidak kira apa yang anda buat, selagi anda kreatif, anda dapat menjadikan anak dalam diri anda meningkat.

17. Membuat perhiasan:

Mempelajari cara membuat perhiasan tidak begitu sukar. Banyak pautan di Internet akan menunjukkan cara membuat anting-anting dan kalung. Kunjungi kraftangan tempatan atau gedung membeli-belah untuk membeli alat dan bekalan. Jangan risau. Dan gambarkan penampilan produk akhir. Perhiasan yang anda buat juga boleh diberikan sebagai hadiah.

18. Pesta Teh Inggeris:

Setiap daripada kita ingat seorang gadis kecil minum teh, berbual, dan minum teh dengan rakan khayalan kita. Oleh kerana anda semakin tua, mengapa tidak menghadiri pesta teh yang sesuai? Berpakaian seisi keluarga dengan pakaian terindah dan mengadakan pesta teh Inggeris. Terdapat arahan, resipi, dan juga permainan di Internet. Kemudian rancang dan aturkan pesta teh yang sempurna untuk keluarga anda.

19. Menanam Bawang:

Anda boleh menanam bawang dua kali setahun, dan pada musim luruh, anda boleh menanam bawang seperti tulip dan daffodil. Anda boleh menanam bawang, agapanthus, kalengan, dan mentol musim panas yang lain pada awal musim bunga. Luangkan masa yang sesuai dan tanam mentol di kebun anda. Apabila anda melihat tauge mulai tumbuh, anda akan mendapat ganjaran. Taman anda akan mekar dengan bunga yang indah.

20. Baca Buku:

Falsafah mempelajari buku tidak moden. pilih buku yang akan diminati oleh keluarga anda dan habiskan seminggu penuh membacanya sepanjang malam. Baca secara bergantian. Berinteraksi dengan apa yang berlaku dalam proses tersebut. Ini mungkin kelab buku keluarga anda.

21. Hanya Bola Pantai:

Aktiviti ini paling baik dilakukan di luar rumah ketika cuaca panas. Ini adalah "tindakan" yang menekankan orang muda di antara kita semua. Bergantung pada saiz rumah anda, anda mungkin mempunyai peralatan yang betul. Gunakan sebiji belon air sebanyak mungkin. Keluar dan bekerja keras untuk mencapai matlamat anda. Lari, ketawa, dan gembira.

22. Belajar Yoga:

Yoga sangat bermanfaat bagi orang-orang dari semua peringkat umur. Belajar yoga dengan seisi keluarga. Terdapat juga banyak alat bantu latihan untuk ini. Anda boleh mendapatkan video di perpustakaan tempatan anda.

23. Tuliskan Kod Abjad:

Tulis kod anda dan hantar mesej antara satu sama lain. Tukarkan huruf menjadi simbol dan watak yang mewakili setiap huruf. Seronok menulis kod anda. Setelah dibuat, berikan semua salinan kod dan mulakan pertukaran mesej. Desakan itu menggembirakan semua pihak. Terjemahkan perkataan ke dalam kod khas yang anda buat.

24. Ambil Foto:

Kumpulkan aksesori dan pakaian, dan ambil potret keluarga. Pastikan setiap peserta juga mempunyai rakaman yang berasingan. Sebagai jurugambar profesional, gunakan foto anda untuk menjadi kreatif. Ambil gambar lucu. Klik foto yang menekan. Klik gambar terhormat. Keseronokan fotografi digital ialah anda dapat mengambil seberapa banyak gambar yang anda mahukan dan memadam foto yang tidak berfungsi. Pastikan anda menambah aksesori untuk menjadikannya menyeronokkan!

25. Belajar Kaligrafi:

Mempelajari teknik baru sentiasa menyeronokkan. Kaligrafi adalah cara penulisan yang terkenal dengan pen khas. Kit yang disediakan oleh kedai kraftangan dan pusat beli-belah direka untuk membantu anda belajar. Tulis puisi atau beberapa kegemaran anda. tanda petikan. Seperti yang tidak pernah anda sangka, anda mungkin berbakat dan dapat menghias karya seni tertentu.

26. BBQ:

BBQ sentiasa baik. Anda semua boleh menyediakan termasuk makan di luar. Setelah selesai, bakar dan ceritakan beberapa kisah menakutkan. Ingatlah betapa seronoknya duduk di dekat api dan bercerita. Lakukan di kebun anda. Nikmati langit malam. Mari tampil bersama.

27. Buat Permainan Papan Anda Sendiri:

Bincangkan jenis permainan yang anda mahu buat. Buat papan bersama.

28. Bermalam di Spa:

Uruskan bermalam di spa di rumah. Cahaya lilin, mainkan muzik santai dan ciptakan suasana mata air panas. Anda boleh melakukan rawatan kecantikan, manikur, dan pedikur. Nikmati basuh busa. Atur agar setiap orang melakukan sesuatu yang berbeza, dan kemudian bergiliran. Keluarga anda akan menikmati saat yang tenang dan santai ini.

29. Bermain dengan Mumia:

Permainan ini sudah lama wujud, tetapi tidak akan menjadi tua. Anda boleh membeli set wain Charrard yang sudah dibungkus. Walau bagaimanapun, sila kembangkannya sendiri. Setiap ahli keluarga boleh menyumbang dengan menulis surat merah pada kad indeks. Peserta bermain, tetapi yang lain menganggapnya adalah malam yang penuh dengan keseronokan dan ketawa.

30. Buat Album Keluarga:

Pilih dari pelbagai gambar keluarga yang diambil di pelbagai acara. Anda mungkin perlu fokus pada perjalanan khas untuk keluarga anda atau acara penting lain yang ingin anda rakam.

31. Luaskan Perlumbaan Karton:

Biarkan anak anda berkeliaran di ruang tamu di dalam keretanya. Buat rumah boneka kadbod-bina rumah boneka anda mengikut keperluan anda, itu senang dan senang. Kami ada arahan. Pertama, ia adalah rangkaian "pangsapuri" yang dapat dibagi dan disalin mengikut keperluan. Jadikan filem memandu kereta anda-buat trak untuk filem memandu dalaman.

32. Bawa Minecraft ke Hidup:

Adakah anda mempunyai kipas Minecraft di rumah? Kilang-Proses mudah ini paling baik dilakukan dengan angin, tetapi anda juga boleh berdiri di hadapan kipas. Buat pasang mudah alih, jangan buang kadbodnya. Buat pasang mudah alih yang tahan lama untuk Mini Monet anda.

33. Buat balang yang menenangkan:

Gunakan balang menenangkan yang mudah dibuat ini untuk membantu anak anda berehat dan bersantai. Apa yang anda perlukan adalah pembersih tangan, air, dan sedikit glitter dan mutiara untuk menenangkan bayi. Beli gelembung di kedai dolar kegemaran anda.

34. Bermain Sembunyikan dan Cari:

Bermain petak umpet adalah satu lagi aktiviti klasik yang menarik yang boleh dilakukan di rumah. Siapa yang akan mencari tempat persembunyian terbaik di rumah?

35. Pemakan Burung:

Adakah perahu mata air yang lebih baik daripada pemakan burung anda? Atau cuba menarik burung. Rumah dibeli dari kedai kraftangan tempatan. Anda mungkin menganggap permainan ini terlalu mudah, tetapi memainkannya pada usia berapa pun selalu membuang masa dan menyeronokkan.

36. Lakukan Pertandingan Hopscotch:

Anda mungkin menganggap permainan ini terlalu mudah, tetapi memainkannya pada usia berapa pun selalu membuang masa dan menyeronokkan.

37. Berkebun:

Menanam di luar rumah untuk beberapa waktu sehingga anda dapat menanam bunga di taman anak-anak kecil kita ingin menjadi kotor di luar.

38. Basuh Kereta:

Sekiranya cukup panas di luar, minta anak-anak menolong anda membersihkan kereta keluarga anda di jalan masuk.

39. Kumpulkan dan Cat Batu:

Pergi ke taman terdekat untuk mengumpulkan batu dan kemudian membuat kraftangan. Warnakannya dengan warna cat apa pun di rumah anda, malah anda boleh mengubahnya menjadi magnet peti sejuk.

40. Ambil Banyak Foto:

Semasa hidup pada masa ini, ingat juga untuk mengambil gambar saat-saat konyol dan menarik itu. Cetak gambar dan minta anak-anak menolong anda mengatur album atau album akhir.

41. Benteng Benteng:

Bila-bila masa sepanjang tahun adalah masa terbaik untuk membina kubu yang sempurna untuk perkhemahan dalaman.

42. Gambar dengan kapur di SideWalk:

Pukul trotoar dengan baldi kapur besar, atau hiasi jalan masuk dengan ciptaan paling gila.

43. Cari sampah:

Buat senarai keperluan harian dan lihat siapa yang dapat menemuinya terlebih dahulu.

44. Menonton Matahari Terbenam:

Buat senarai keperluan harian dan lihat siapa yang dapat menemuinya terlebih dahulu! Cara terbaik untuk menyaksikan matahari terbenam mengakhiri musim bunga yang indah adalah menonton matahari terbenam bersama anak-anak. Sehingga akhir petang.

45. Membuat Pastri:

Manfaatkan baking dengan anak anda. Perkenalkan diri anda sebagai pembuat roti sambil mempraktikkan beberapa kemahiran utama (seperti membaca resipi atau mengira bahan).

46. ​​Main Permainan Penerbangan Terbang dengan Anak Anda:

Cubalah pilihan kos rendah ini dan nikmati keseronokan terbang tinggi.

47. Buat Perahu Layar dari Cawangan:

Inilah masanya untuk belayar di tasik, baldi, atau tab mandi! Gunakan bekalan mudah untuk membuat kraf kecil yang comel ini.

48. Buat Kapsul Masa:

Kapsul masa yang comel penuh dengan aksesori dan cenderamata khas. Anda selalu boleh bermain di dalam rumah dengan anak-anak anda. Minta mereka menolong anda menghias kotak dan memilih apa yang hendak dimasukkan ke dalam kotak.

49. Permainan Kad:

Perkara yang menyeronokkan untuk dilakukan di rumah. Permainan kad klasik yang mengajar kanak-kanak menyeronokkan, seperti "pergi memancing", "gila lapan", "gendang" dan sebagainya.

50. Hidupkan Lagu Pesta Lively:

Pilih lagu yang disukai anak dan naikkan kelantangannya. Biarkan mereka menari sehingga muzik berhenti. Dalam kes ini, walaupun mereka memilikinya, mereka perlu membeku di mana mereka berada. Untuk menjadikan permainan lebih mencabar, minta anak membekukan pose tertentu: binatang, bentuk, huruf, dan juga pose yoga. Kanak-kanak terutamanya suka permainan ini.

51. Selesaikan Otot:

Selesaikan otot dengan teka-teki yang baik. Anda boleh menggunakan varieti yang dibeli di kedai atau membiarkan anak-anak membuatnya sendiri. Ajak anak-anak melukis gambar di atas kertas berat atau papan Bristol. Kemudian gunakan pensil untuk melukis teka-teki pada gambar anda. Gunting yang baik, kacau, dan mula longgar. Pelajaran yang indah akan memperkenalkan permainan keluarga dan kraftangan.

52. Gunakan Beg Kertas untuk Melukis Beberapa Lakaran **: **

Permainan dalaman ini sangat sesuai untuk keluarga besar. Bagilah kanak-kanak (dan orang dewasa) ke dalam beberapa kumpulan dan berikan setiap kumpulan beg dengan aksesori seperti sudu, perhiasan mainan, kaus kaki, bola, atau pita. Kemudian beri mereka 15 minit untuk meniru aksesori. Permainan ini sangat menarik, jadi tidak harus kompetitif. Namun, jika anak-anak mahu, mereka boleh memilih tempat kemenangan.

53. Gunakan Tangan Anda Sendiri untuk Membuat Pengimbang:

Sekiranya anda mempunyai pita, anda boleh meratakan tuas sendiri. Kita semua tahu bahawa kanak-kanak suka berjalan dalam garis lurus sebanyak mungkin. Dengarkan muzik satu-satu. Kanak-kanak boleh berlari dengan sebelah kaki di treadmill. Mintalah anak untuk mundur atau mengekalkan keseimbangan pada satu kaki untuk meningkatkan kesukaran permainan.

54. Bentuk semula cerek:

Bentuk semula cerek (atau anda boleh membeli lorong boling dalaman). Letakkan 6 hingga 10 balang cecair di pinggir dewan atau tempat sara hidup . Letakkan selembar pita pada garisan permulaan, ambil bola dalaman bersaiz sederhana, dan mulakan boling. Cukup tuangkan air ke dalam botol dan jangan lupa tutup botolnya.

55. Main Kentang Panas:

Permainan ini akan membuat semua orang ketawa. Biarkan anak-anak duduk dalam bulatan di lantai. Hidupkan muzik dan biarkan meluncur di atas kentang (kacang atau bola) secepat mungkin. Semasa muzik berhenti, pemain yang memegang kentang meninggalkan bulatan. Teruskan sehingga hanya ada satu pemain yang tersisa dan anda telah memenangi permainan ini.

56. Mainkan Drama Radio:

Permainan ini akan mendidik dan memberi inspirasi kepada kanak-kanak. Keluarkan beberapa perkara yang berbeza. Biarkan anak melihat semua objek dan kemudian bawa. Kemudian, semasa anda mengambil objek dan mengeluarkan suara, minta anak anda menyembunyikan mata dan mendengar. Teka elemen mana yang mengeluarkan bunyi. Contoh barang termasuk sisir (letakkan jari anda di atasnya), gelas (ketuk ringan), pinggan, pengisar, kertas pasir, blok menggosok, kuali, dan sudu.

57. Main Simon Said:

Kegemaran tradisional ini tidak akan menjadi tua. Pertama, pilih pemain yang akan menjadi Simon (mungkin salah seorang ibu bapa pada pusingan pertama). Selebihnya pemain membentuk bulatan atau berbaris di hadapan Simon ketika Simon memanggil. Ketika Simon memanggil, pemain yang lain membentuk bulatan atau berdiri di hadapan Simon. Kemudian, pemain mesti menyalin tindakan Simon dengan menyentuh jari kaki. Sekiranya Simon mengucapkan tindakan tanpa mengatakan "Simon bercakap", anak-anak tidak boleh bertindak. Sekiranya kanak-kanak menyentuh jari kaki ketika Simon tidak mengatakan…, Simon boleh mendorong pemain tersebut untuk bertindak, misalnya, Simon tidak akan mengatakan: Contohnya, Simon boleh bertindak tanpa memberi pesanan, atau tanpa memberi pesanan. Ini tidak teratur. keseronokan! Pemain terakhir dalam permainan menang dan menjadi Simon seterusnya.

58. Tentukan Kejohanan B-ball Dalaman:

Untuk versi bola keranjang ini, anda tidak boleh terlalu muda. Yang anda perlukan hanyalah baldi dan kaus kaki yang boleh dilancarkan (atau bola kecil dan ringan). Setiap pemain bergilir-gilir membuang stoking. Setitik di dalam periuk. Sekiranya pemain melempar baldi, mereka akan mundur dan melempar semula sehingga mereka ketinggalan. Pemain yang melemparkan bola ke dalam baldi dari jarak yang paling jauh menang.

  1. Buat Bola Emoji Magic 8: Siapa yang tahu apa yang akan berlaku dalam tempoh yang tidak menentu ini? Dengan membuat kraf comel ini, anak kecil anda akan menjadi.
  2. Buat pen pelangi: Kumpulkan semua krayon patah ini dan cairkan ke dalam pelbagai bentuk untuk menjadikannya krayon berwarna-warni yang menarik dengan bentuk yang menarik.

Kesimpulan:

Perkara yang menyeronokkan untuk dilakukan di rumah. Aktiviti kreatif, seperti perkara yang menyeronokkan untuk dilakukan di rumah jika anda bosan dengan masa. Ini bermaksud anda ditakdirkan untuk merasa bosan, ini hanya bermaksud anda memerlukan sedikit kreativiti.

Soalan Lazim:

S1: Apa yang boleh anda lakukan di rumah apabila anda bosan? J: Perkara yang menyeronokkan untuk dilakukan di rumah. Bahan hiburan untuk menonton siri TV realiti baru. Lihat pertunjukan vintaj yang tidak pernah anda periksa sebelumnya. Lihat ciri yang luas. Buat senarai main lagu sekolah kegemaran anda. Anda dapat melihat beberapa pemandangan seperti yang anda mahukan.

S2: Apa yang harus dilakukan oleh kanak-kanak berusia 12 tahun ketika dia bosan di rumah? J: Main permainan papan dan teka-teki. Permainan kad, perburuan harta karun, bowling dalaman, tenis belon udara panas, golf dalaman, kursus halangan, labirin laser DIY, menonton filem, bermain alat muzik, karaoke. Bina garnisun. Ikut serta dalam projek ini. melukis komik. Baca buku.

S3: Apa yang dilakukan oleh gadis berusia 13 tahun yang membosankan di rumah? J: Sila buat senarai keinginan untuk aktiviti belia yang membosankan. Orang sulung kami melakukannya dengan sahabatnya, anda tidak mahu mengenali hatinya. Bermain sukan atau bermain papan. Lelaki lebih gemar melakukan sukan. Bakar biskut atau kek. Bina teka-teki. Main mencari harta karun. Buat seni musim luruh. Buat bom. Baca buku.

S4: Bagaimana saya boleh bersenang-senang di rumah? J: Agar tidak merasa bosan atau bosan, kita perlu mencari jalan penyelesaian dengan makna dan cabaran yang berkekalan di rumah. Jawapan: Harap ingat mengapa anda melakukan ini. Biasanya, orang suka tidak melakukan apa-apa, mencari irama, melepaskan arus, mencuba perkara baru, menikmati kebahagiaan, dan berkomunikasi dengan orang lain.

S5: Apa pendapat anda tentang kanak-kanak berusia 12 tahun? J: Apa yang berlaku semasa anda berumur 12 tahun? Perkembangan kognitif: Pada usia ini, rasa humor kanak-kanak mula berubah. Mereka menangkap hubungan abstrak dan makna ganda, tetapi mereka juga rentan terhadap pandangan naif dan hujah sepihak. Kanak-kanak berumur dua belas tahun juga boleh berfikir secara abstrak dan berhujah secara hipotesis.

S6: Apakah masa terbaik untuk meluangkan masa? J: Mengadakan acara dalam talian. Carillon pada musim sejuk. Permainan ini sangat menarik, dengan suara latar yang sangat baik. Tonton filem menarik dan menarik mengenai kesilapan. Kaedah terbaik untuk meluangkan masa di Internet ialah menonton video dalam talian. hari ini dalam Sejarah. laman web.Tripipogerator. Pesan Omegle.WatchChatching dalam filem dalam talian.

S7: Adakah membosankan adalah perkara yang baik? J: Tetapi para pakar mengatakan bahawa kebosanan itu baik untuk kita dan dunia. Kebosanan merehatkan otak kita. Satu kajian mendapati bahawa orang yang bosan dengan tempoh lebih cenderung untuk menyelesaikan masalah kemudian. Apabila kita bosan, kita sering memikirkan idea terbaik.

S8: Apa yang akan anda lakukan pada hari yang membosankan? J: Dengarkan muzik. Sekiranya anda seorang peminat muzik, ia akan menggembirakan anda. menonton TV. Senang ketagihan TV dari semasa ke semasa untuk membaca surat khabar, membuat laman web anda, membuat resipi baru, berlatih, melayari dan membeli buku terlaris Amazon, dan menulis novel pendek.

S9: Bolehkah anda membuat beberapa kraftangan yang menarik? J: Pasu gabus wain. Sekiranya anda seperti saya, anda mungkin mempunyai botol anggur tambahan di sisi anda, tidak pasti bagaimana menanganinya. Pasu reben. Pasu kaca berwarna. Cat dengan ibu jari anda. Bekas rempah kerajinan DIY bekas rempah DIY menghidangkan bunga kertas dulang.

S10: Apa itu hobi? J: Hobi dianggap sebagai aktiviti rutin dan biasanya boleh dilakukan pada masa lapang. Hobi merangkumi mengumpulkan objek dan objek bertema, aktiviti kreatif dan artistik, sukan, atau aktiviti hiburan lain.