nombor tuntutan geico adalah nombor tuntutan 16 digit yang diberikan kepada pemilik kenderaan melalui telefon atau orang tersebut dapat mencarinya di dokumen tuntutannya atau anda dapat mengesan tuntutan anda dengan memasukkan nama dan nombor tuntutan yang diberikan oleh pasukan tuntutan Geico di laman web mereka atau aplikasi mudah alih geico.

Apakah tuntutan Geico?

Apabila anda membuat tuntutan atau menuntut sesuatu, ini bermaksud anda menuntut atau mengatakan bahawa ia benar. Orang menuntut tanggungan dan potongan cukai mereka. Di syarikat insurans geico, anda boleh menuntut anda layak mendapat wang atau bayaran balik kemalangan kenderaan anda sekiranya anda diinsuranskan oleh geico. Dengan sebarang tuntutan, anda mesti membuktikannya. penegasan hak (mengenai wang atau harta benda) misalnya "tuntutannya meminta ganti rugi." Untuk bantuan tuntutan di geico Anda boleh menghubungi di 1-800-841-3000 untuk mendapatkan bantuan tuntutan.

NOMOR FAX TUNTUTAN GEICO

Geico mendakwa nombor faks ialah Faks: 855-841-4816. Syarikat insurans memberikan lebih banyak maklumat mengenai polisi faks GEICO di laman web rasmi mereka. Untuk mendapatkan dokumen seseorang ke tempat yang betul, Syarikat telah memberi anda nombor faks terbaik untuk digunakan. Ini biasanya dilakukan melalui e-mel, atau oleh tuntutan atau perkhidmatan.

Proses tuntutan insurans geico:

Pertama, anda mesti tahu bahawa anda boleh membuat tuntutan sekiranya anda diinsuranskan oleh GEICO. Oleh kerana GEICO adalah syarikat insurans kenderaan, proses tuntutan insurans geico, sama seperti proses dengan syarikat insurans lain, yang bermula dengan kemalangan. Proses tuntutan insurans Geico merangkumi langkah-langkah berikut:

nombor geografik

 • Sekiranya anda diinsuranskan oleh GEICO, anda boleh mengemukakan tuntutan dengan menghubungi wakil tuntutan mereka, Hubungi di nombor perkhidmatan pelanggan geico 1-800-861-8380 dan buka tuntutan melalui telefon atau dengan mengemukakan tuntutan tersebut secara dalam talian. Mereka akan mengirim pelaras tuntutan ( Claims Adjuster yang dapat menjaga kepuasan pelanggan ketika bekerja dalam polisi syarikat.) Ke bengkel atau bengkel tempat kenderaan anda berada atau ke lokasi kereta atau lokasi kemalangan sekarang.
 • Pemeriksaan keseluruhan pengatur GEICO biasanya memakan waktu kurang dari satu jam dan diakhiri dengan anggaran kos membaiki kerosakan harta benda atau kenderaan anda tetapi, jika ada perselisihan mengenai siapa yang bersalah dalam semua kejadian itu untuk kemalangan atau jika ada apa-apa kecederaan diri dalam kemalangan atau kemalangan, maka proses pemeriksaan keseluruhan ini boleh memakan masa lebih lama dan mereka akan meletakkan Pemeriksa Pemulihan Pembayaran (bertanggungjawab untuk mendapatkan kembali potongan anda dari syarikat insurans pihak lain) pada kes yang akan memastikan bahawa pemandu yang lain, atau syarikat insuransnya membayar kerosakan kenderaan atau pembaikan dan pemeriksa akan memberitahu anda mengenai proses pemulihan pembayaran.
 • Setelah tuntutan anda diajukan, anda boleh mencarinya di laman web atau aplikasi mudah alih mereka.

Bayaran balik insurans Geico

Setelah anda mengemukakan tuntutan, maka jika layak, anda boleh membuat janji temu untuk pemeriksaan kerosakan .

 • Pemeriksaan biasanya berlangsung sekitar 30 minit.
 • Sekiranya kereta anda tidak selamat dipandu,
 • Syarikat Geico menghantar pelaras geico untuk melihat kereta anda.
 • Selepas pemeriksaan, anda boleh membawa kenderaan anda ke bengkel atau di mana sahaja yang anda mahukan.

Apabila kedai akan memulakan proses pembaikan sebaik sahaja anda menurunkan kenderaan anda. Anda boleh pulang dengan kenderaan sewa sekiranya anda mempunyai liputan pembayaran sewa. Anda akan mendapat kemas kini berkala mengenai kemajuan pembaikan kereta anda dengan mengesan nombor tuntutan geo anda

Dalam beberapa keadaan, pasukan tidak dapat mendapatkan kembali jumlah yang mereka minta kerana pihak lain yang terlibat mempertikaikan punca kemalangan atau tidak mempunyai insurans. Pemulihan sepenuhnya tidak dijamin, tetapi yakinlah bahawa mereka berusaha sedaya upaya untuk mendapatkan penggantian sebanyak mungkin.

Sekiranya anda dikenal pasti sebagai tuntutan kenderaan atau pemilik harta tanah, penumpang atau pemandu, anda boleh mengesan tuntutan anda di laman web rasmi mereka dengan memasukkan nama dan 16 digit nombor tuntutan anda atau anda juga dapat mengesannya di aplikasi mudah alih mereka.

Laporkan Tuntutan Insurans Dalam Talian - di laman web Geico

Anda juga dapat melaporkan tuntutan Auto , Motorcycle, Windshield / Glass, RV, atau Mechanical Breakdown anda secara dalam talian dan menerima proses menyeluruh, dan perkhidmatan yang mereka berikan kepada pelanggan melalui telefon. Untuk mengemukakan tuntutan dalam talian, log masuk di laman web dan pilih jenis tuntutan yang perlu anda laporkan.

Anda kemudian akan diminta untuk memberikan:

 • negeri di mana kejadian itu berlaku
 • tarikh dan masa ia berlaku
 • penerangan umum mengenai apa yang berlaku

Sepanjang proses mengajukan tuntutan , tim dapat meminta Anda untuk mendapatkan informasi tambahan seperti informasi kontak untuk pihak lain, lokasi kenderaan, informasi pemilik harta tanah, dan perincian laporan polis. Walaupun maklumat ini berguna untuk dimilikinya secepat mungkin, anda masih boleh melaporkan tuntutan anda tanpanya.

Mempercepat proses pemulihan pembayaran

Sekiranya anda mempunyai tuntutan insurans dalam pemulihan pembayaran, perkara paling penting yang perlu diingat adalah: Anda boleh mempercepat proses dengan mengikuti panduan berikut:

 • Rujuk sebarang pertanyaan dari pihak lain yang terlibat kepada wakil yang menangani tuntutan anda.
 • Berunding dengan pasukan geico sebelum membuat pernyataan atau menerima tawaran penyelesaian sekiranya anda tidak berunding dengan syarikat yang andainsuranskan dari itu boleh membahayakan tuntutan anda.
 • Bersedia untuk menghantar cek yang dibatalkan, penyata kad kredit, invois kedai badan, atau bukti lain bahawa anda telah membayar potongan anda. GEICO akan menghubungi anda sekiranya syarikat insurans lain meminta maklumat ini.
 • Bersedia untuk menghantar pernyataan bertulis atau direkodkan mengenai fakta kemalangan. Pasukan rasmi akan menghubungi anda sekiranya syarikat insurans lain meminta maklumat ini.

Catatan

Juga Negeri mempunyai peraturan yang berbeza mengenai pemulihan pembayaran, dan beberapa negeri tidak membenarkan pemulihan pembayaran untuk beberapa perlindungan. Hubungi perwakilan GEICO yang menangani tuntutan anda jika anda mahukan maklumat mengenai perkara ini atau anda boleh meminta wakil secara langsung atau mengesan nombor tuntutan geo anda pada bila-bila masa dari laman web atau aplikasi mudah alih mereka.

Syarikat Insurans Laut Geico

Ia mula ditubuhkan pada tahun 1989 di Annapolis, Maryland sebagai Syarikat Insurans Seaworthy. Pada tahun 2007, syarikat itu diambil alih oleh Berkshire Hathaway, memberikan lebih banyak modal, pendapatan, kekuatan dan keselamatan bagi syarikat dan pemegang polisi.

Pada tahun 2015, Geico menjadi syarikat induk Seaworthy Insurance Company yang diambil alih oleh Berkshire Hathaway dan menukar namanya menjadi Geico Marine Insurance Company. GEICO Marine Insurance Company kekal sebagai Syarikat Berkshire Hathaway dan mempunyai sokongan dan pengiktirafan nama yang berasal dari Geico.

Kekuatan polisi, orang, sistem dan perkhidmatan kami menjadikan GEICO sebagai syarikat insurans ke-2 paling popular di AS. Geico memberikan bantuan langsung dan pelbagai polisi untuk semua jenis kapal, Satu dapat menjadikan GEICO Marine Insurance pilihan sebagai pilihan untuk kapal layar dan insurans kapal. GEICO Marine Insurance Company telah bekerjasama dengan BoatUS, kumpulan pemilik bot rekreasi terbesar dan menyediakan insurans untuk kapal layar anda untuk melindungi pelaburan anda. Sekiranya berlaku sebarang kemalangan, anda boleh mengemukakan tuntutan dan menjejaki nombor tuntutan Geico anda atau mendapatkan bantuan untuk melaporkan tuntutan di 877-970-2628.

Insurans bot oleh GEICO MARINE INSURANCE COMPANY - Syarikat serupa Geico

Insurans bot GEICO membantu anda - semasa anda menavigasi kapal atau kapal air peribadi anda (PWC). Oleh itu, jika anda gemar melintasi tasik, sungai, atau perairan lautan Amerika Syarikat - maka anda juga boleh diinsuranskan oleh geico. Sama ada anda mencari polisi insurans kapal baru atau hanya untuk menjimatkan wang dari polisi yang ada, geico dapat membantu anda memulakan insurans ini.

GEICO Marine Insurance Company telah bekerjasama dengan BoatUS, kumpulan pemilik bot rekreasi terbesar. Sejak tahun 1966, BoatUS telah membantu menjadikan berperahu lebih selamat, lebih berpatutan dan menyeronokkan. Bersama-sama, GEICO Marine Insurance Company dan BoatUS membantu anda melindungi pelaburan anda sekiranya berlaku kerosakan. Anda juga boleh mengambil sebut harga insurans bot dalam talian percuma.

Mengapa memerlukan insurans kapal - SYARIKAT INSURANS GEICO MARINE

Polisi insurans kapal Geico membantu melindungi anda dan kapal atau kapal layar anda atau kapal perahu peribadi (PWC). Walaupun diinsuranskan oleh insurans Geico Marine, polisi mereka mungkin ada

 • Sekatan saiz
 • Batasan kuasa kuda
 • Had perlindungan kerosakan

Syarikat insurans marin Geico dapat menyediakan

 • Perlindungan perubatan untuk anda atau mana-mana orang yang berada di dalam kapal anda semasa berlakunya kemalangan.
 • Pembuangan bangkai kapal
 • Kerosakan kapal anda termasuk kapal, kapal layar, peralatan dan banyak lagi.
 • Mungkin penggantian kapal baru dalam beberapa kes.
 • Tanggungjawab tumpahan bahan api
 • Tanggungjawab membayar ganti rugi dan kecederaan yang anda timbulkan sekiranya anda merempuh kapal, orang lain, dok semasa perjalanan anda.

Kenalan Geico untuk Insurans - Melalui Telefon

Perkhidmatan tepi jalan kecemasan (800) 424-3426
Utama (800- 207- 7848)
Harta tanah (800) 241-8098)
Ketenteraan (800) 645- 4827)
Motosikal (800) 44- 29253
Komersial (866) 509- 9444

Apa maksud GEICO?

GEICO bermaksud Syarikat Insurans Kakitangan Kerajaan. Ia adalah markas pegawai kerajaan AS dan anggota tentera. Sudah tentu hari ini, syarikat telah berkembang untuk menyediakan insurans kepada pelbagai pelanggan, sama ada mereka bekerja di sektor swasta.

Beberapa Fakta GEICO

 • Geico menggaji lebih daripada 40,000 rakan sekutu
 • Menyelenggara 17 pejabat utama di seluruh negara
 • Menyediakan perkhidmatan 24/7, tujuh hari seminggu, 365 hari dalam setahun
 • Geico mempunyai tujuh syarikat gabungan untuk memenuhi keperluan insurans pemandu
 • Tony Nicely, Pengerusi Eksekutif
 • Bill Roberts, Naib Pengerusi
 • Todd Combs, Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif dengan anggaran nilai bersih sekurang-kurangnya $ 3,34 Juta dolar
 • Penanggung insurans kenderaan penumpang swasta kedua terbesar di Amerika Syarikat (AM Terbaik)
 • Salah satu syarikat insurans kenderaan utama yang paling pesat berkembang di AS

Apa yang ditawarkan geico - selain insurans kereta

Sebagai tambahan kepada insurans kereta, GEICOalso juga menyediakan:

Insurans motosikal, ATV, RV, dan Bot

• Insurans pemilik rumah, penyewa, kondo, koperasi, dan rumah bergerak

• Perlindungan Payung Peribadi

Insurans hayat

• Insurans banjir

• Insurans luar negara

• Dasar Pemilik Perniagaan

• Insurans Liabiliti Profesional

• Insurans Liabiliti Am

• Insurans Auto Komersial

Insurans kereta pemungut

• Perlindungan Identiti

• Insurans barang kemas

Geico - Berkshire Hathaway

Pada tahun 1996, GEICO menjadi pemegang saham 100% dari Berkshire Hathaway, yang diketuai oleh Warren Buffett, salah satu pelabur paling berjaya di negara ini. Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, majalah Fortune telah menamakan operasi insurans harta tanah-korban Berkshire yang paling dikagumi di negara ini.

Terkesan dengan peta jalan yang sedang dilalui Geico, syarikat induk Buffett membuat tawaran tunai $ 2.3 bilion untuk membeli semua saham Geico yang belum dimiliki oleh Buffett. Oleh sebab itu, Geico menjadi anak syarikat Berkshire Hathaway pada tahun 1996

Berapa banyak perkhidmatan GEICO

Geico menyajikan lebih daripada 17 juta polisi automatik yang berkuatkuasa dan berkembang seiring dengan insurans lebih daripada 28 juta kenderaan.

Pendapatan - Berkshire Hathaway 2020

Menurut laporan statista Diterbitkan oleh Statista Research Department, 11 Mar 2021

 • Pada tahun 2020, perniagaan operasi Berkshire Hathaway yang paling menguntungkan adalah pembuatan
 • yang menjana 59,08 bilion dolar AS dalam pendapatan .
 • Pengunderaitan insurans dari GEICO, Berkshire Hathaway Primary Group dan Berkshire Hathaway Reinsurance Group, dan McLane Company, sebuah syarikat perkhidmatan rantaian bekalan borong, diikuti dengan 63.4 bilion dolar AS dan 46.84 bilion dolar AS masing-masing.
 • Pada tahun itu, GEICO, anak syarikat insurans auto Berkshire Hathaway, menjana pendapatan sekitar 35.09 bilion dolar AS.
 • Berkshire Hathaway beribu pejabat di Omaha, Nebraska dan telah dipimpin oleh Warren Buffett, pelabur jutawan terkenal, sejak tahun 1960-an. McLane diambil alih oleh Berkshire pada tahun 2003 dan merupakan salah satu penyedia perkhidmatan logistik yang paling bernilai di seluruh dunia pada tahun 2019.
 • Dalam kajian 2019 yang merangkumi syarikat insurans berdasarkan perbelanjaan iklan, GEICO, Progressive dan State Farm masing-masing mendapat tiga tempat teratas dengan 1.62 bilion dolar AS, 1.02 bilion dolar dan 627 juta dolar dalam perbelanjaan iklan. Ini adalah hasil tertinggi, kerana peserta yang lain menghabiskan kurang dari 400 juta dolar AS pada tahun itu untuk mengiklankan perkhidmatan mereka.

Memperolehi premium GEICO sehingga 2020

 • Menurut laporan statista yang diterbitkan oleh Jabatan Penyelidikan Statista, 12 Mac 2021
 • Nilai premium yang diperoleh GEICO meningkat dari tahun ke tahun dari tahun 2008 hingga 2019, sebelum turun untuk pertama kalinya pada tahun 2020. Pada tahun 2020, GEICO memperoleh premium bernilai sekitar 35.09 bilion dolar AS, penurunan sekitar 480 juta dolar AS dari tahun sebelumnya.
 • Antara tahun 2008 dan 2019, premium GEICO yang diperoleh meningkat sekitar 23.1 bilion dolar AS, secara keseluruhan.

Sejarah Geico

Syarikat Insurans Kakitangan Kerajaan (GEICO) adalah syarikat insurans kenderaan Amerika yang beribu pejabat di Chevy Chase, Maryland. Ia adalah syarikat insurans kenderaan kedua terbesar di Amerika Syarikat, selepas State Farm. GEICO adalah anak syarikat milik penuh Berkshire Hathaway yang memberikan liputan untuk lebih dari 24 juta kenderaan bermotor yang dimiliki oleh lebih dari 15 juta pelanggan. GEICO menulis insurans kenderaan penumpang persendirian di semua 50 negeri AS dan District of Columbia.

Beberapa ulasan pantas:

 • 1936 - GEICO ditubuhkan oleh Leo dan Lillian Goodwin.
 • 1948 - Jurubank pelaburan Lorimer Davidson bergabung dengan syarikat itu dan mengembangkan kumpulan pelaburnya.
 • 1951 - Pelajar perniagaan Universiti Columbia Warren Buffett membuat pembelian saham GEICO pertamanya.
 • 1958 - Leo Goodwin bersara dan digantikan oleh Lorimer Davidson.
 • 1959 - GEICO membuka ibu pejabat barunya di Chevy Chase, MD.
 • 1964 - GEICO melepasi tanda 1 juta polisi-dalam-kekuatan (PIF).
 • 1965-1966 - Premium insurans GEICO mencecah $ 150 juta; pendapatan bersih berganda hingga $ 13 juta.
 • Pada tahun 1974 di bawah kepimpinan Kreeger, GEICO secara ringkas menjadi syarikat insurans kenderaan AS terbesar kelima.
 • GEICO juga telah menawarkan jenis insurans lain selain kenderaan, termasuk insurans pemilik rumah dari tahun 1962 hingga 1996. Sebuah syarikat saudari, Syarikat Insurans Hayat Kakitangan Kerajaan (GELICO), menawarkan insurans hayat dari tahun 1975 hingga 1985
 • 1980 - GEICO memperkenalkan perkhidmatan pelanggan telefon 24/7/365.
 • 1993 - Pengerusi baru Olza "Tony" dengan baik menerapkan strategi baru untuk memperluas asas pelanggan; peningkatan fokus pada hasil iklan dalam penglihatan nasional yang lebih tinggi.
 • 1996 - Warren Buffett membeli saham GEICO yang luar biasa, menjadikan GEICO sebagai anak syarikat Berkshire Hathaway, Inc.
 • 1999 - GEICO Gecko® yang disayangi membuat penampilan sulung dalam kempen iklan GEICO yang sangat popular.
 • 2002 - GEICO melepasi 5 juta tanda PIF.
 • 2004 - GEICO Caveman memasuki tempat kejadian dengan kempen iklan "Begitu mudah Caveman dapat melakukannya".
 • 2007 - GEICO melepasi 8 juta tanda PIF.
 • 2009 - GEICO melepasi 9 juta tanda PIF dan dibuka untuk perniagaan di Massachusetts menjadikan liputan dan perkhidmatan GEICO tersedia di semua 50 negeri dan Daerah Columbia.
 • 2010 - GEICO melepasi markah 10 juta PIF. GEICO adalah syarikat insurans pertama yang menawarkan kemampuan untuk membeli polisi dalam format mesra mudah alih melalui peranti mudah alih iPhone dan Android.
 • 2012 - GEICO melepasi 11 juta tanda PIF.
 • 2013 - GEICO melepasi 12 juta polisi yang dikuatkuasakan dan menginsuranskan lebih daripada 20 juta kenderaan.
 • 2014 - GEICO melepasi 13 juta tanda PIF dan menginsuranskan lebih daripada 22 juta kenderaan.
 • 2016 - GEICO menambah dasar ke-14 jutanya.
 • 2017 - Pada tahun pertumbuhan terbaiknya, GEICO melepasi 15 juta dan 16 juta PIF.
 • GEICO meluluskan 17 juta polisi pada tahun 2019 dan kini menginsuranskan lebih daripada 28 juta kenderaan. Syarikat ini menantikan pertumbuhan yang lebih besar, berdasarkan pada kualiti yang berkualiti dan perkhidmatan pelanggan GEICO yang luar biasa.
 • Bagi anda penggemar sejarah yang menggemari semua butiran, berikut adalah kisah penuh GEICO. Dari impian satu pasangan meningkat syarikat yang anda kenali hari ini

Pendek kata, syarikat yang berpusat di Maryland adalah anak syarikat milik penuh Berkshire Hathaway dan menyediakan liputan untuk lebih daripada 27 juta kenderaan yang dimiliki oleh lebih daripada 16 juta pelanggan sebagai pemilik polisi GEICO. Geico mempekerjakan lebih daripada 40,000 syarikat bersekutu dan mengekalkan 17 pejabat utama di seluruh negara dan bekerja 24/7 sehari dan 365 hari dalam setahun. Ia adalah syarikat insurans ke-2 paling popular di Amerika Syarikat. Sesiapa yang diinsuranskan oleh GEICO boleh mengemukakan tuntutan sekiranya berlaku kemalangan dan mengesan tuntutannya dengan menggunakan nombor tuntutan geico.

Ketua Pegawai Eksekutif GEICO - Todd Combs

Todd Anthony Combs yang dilahirkan pada 27 Januari 1971 adalah bekas pengurus dana lindung nilai dan pengurus pelaburan semasa di Berkshire Hathaway, Dia adalah presiden dan ketua pegawai eksekutif (CEO) syarikat GEICO. Di samping Ted Weschler, dia sering disebut sebagai bakal pengganti Warren Buffett sebagai ketua pegawai pelaburan Berkshire. Pada 23 Disember 2019, Combs diumumkan sebagai CEO baru Berkshire yang memegang GEICO. Dia akan meneruskan tugasnya sebagai pengurus portfolio untuk Berkshire. Beliau memiliki ijazah dalam operasi perniagaan kewangan dan multinasional dari Florida State University dan MBA dari Columbia University.

Pelanggaran GEICO 2021

Syarikat ini adalah penyedia insurans kenderaan kedua terbesar di Amerika Syarikat, dengan lebih daripada 17 juta pemegang polisi kenderaan sebagai pelanggan mereka. Geico mengatakan tidak ada maklumat lain tetapi nombor lesen memandu telah dibocorkan. Mereka tidak menyatakan dengan tepat berapa banyak pemegang polisi yang terpengaruh. Geico beribu pejabat di California dan diwajibkan oleh undang-undang negara untuk mengirimkan pemberitahuan seperti ini apabila kejadian melibatkan sekurang-kurangnya 500 rekod. Pelanggaran tersebut memberitahu bahawa "penipu menggunakan maklumat mengenai anda, yang mereka perolehi di tempat lain" untuk mengakses nombor lesen memandu melalui sistem penjualan dalam talian syarikat. Syarikat mengatakan bahawa ia telah memastikan pelanggaran data segera setelah menyadarinya, dan menambahkan beberapa "peningkatan keselamatan tambahan". Tetapi ada kemungkinan penggodam dapat mendaftarkan kenderaan yang dicuri dengan data yang dicuri, dan anda bahkan tidak akan pernah mengetahuinya.

Geico mengecewakan bagaimana pelanggaran itu berlaku dan tidak menjelaskan di mana penggodam mendapat maklumat dari itulah mengapa Geico tidak pernah menyebut kejadian itu sebagai "peretasan" atau "pelanggaran", hanya menyebutnya sebagai tindakan "akses tanpa izin. "

Perkongsian baru GEICO

GEICO bekerjasama dengan syarikat teknologi AI "Tractable" yang kini melayani lebih daripada 20 syarikat insurans utama dunia.

“Pelanggan GEICO mengenali kepantasan perkhidmatan dan nilai kami. Penyelesaian kecerdasan buatan Tractable memberikan kedua-duanya, membantu kami mengkaji anggaran dengan lebih cepat dan tepat, menjadikan pelanggan kami kembali ke jalan dengan lebih pantas, ”kata pengasas & CEO GEICO, Todd Combs.

“Kami merasa terhormat dipilih oleh GEICO, salah satu syarikat insurans terbesar di Amerika. Kami komited untuk mempercepat pemulihan kemalangan dengan AI. Melalui perkongsian ini, AI kita akan memberi perbezaan positif kepada berjuta-juta nyawa, ”tambah pengasas & CEO Tractable, Alex Dalyac.

Iklan GEICO - Status Selebriti

Ikon iklan yang disukai mula melintasi trend mereka sendiri. Menjelang 2007, Cavemen tidak hanya ditampilkan dalam iklan baru, tetapi juga di laman web interaktif yang menunjukkan gaya hidup mereka yang sangat kontemporari sementara geico meneruskan pertumbuhannya yang sangat besar. Sementara itu, tokek (kadal kecil) mengambil pekerjaan tambahan dan menjadi juru bicara pameran tokek pelancongan nasional di beberapa kebun binatang dan akuarium di seluruh negara untuk mempromosikan usaha pemuliharaan hidupan liar. Pada tahun 2008, Caveman terpilih sebagai ikon pengiklanan kegemaran Amerika tahun ini dan bergabung dengan GEICO Gecko di Advertising Week Walk of Fame. The Caveman, masih prihatin dengan GEICO kerana slogan "Sangat mudah, orang gua dapat melakukannya", tidak menghadiri upacara penganugerahan.

Nicci Carr - Tiga tahun setelah kembali beraksi, Carr membintangi iklan geico terbaru, yang menampilkan pembuatan ulang lucu dari lagu Tag Team "Whoomp! (Itu dia). "

"Saya hanya menjadi saya,"

Tempat itu, yang dibuat oleh Richmond's Martin Agency, dilancarkan pada bulan Disember dan telah terbakar di seluruh negara, dengan lebih dari 14 juta tontonan di YouTube. Iklan ini merupakan iklan No. 1 di Amerika, menurut penerbitan industri.

Carr meluangkan masa untuk bertindak untuk siri TV dan iklan ketika tidak bekerja sebagai penyelaras sarjana di Jabatan Biologi Kolej Seni & Sains. Dia juga seorang pelajar di Georgia State, berusaha untuk memperoleh gelar sarjana dalam filem dengan harapan dapat memperoleh master seni rupa dalam bidang lakonan. Dia ingin akhirnya mengajar lakonan setelah dia bersara dari kraf.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

1. Bagaimana cara menghubungi tuntutan Geico?

Anda boleh mengemukakan tuntutan geo dengan mudah menggunakan aplikasi mudah alih mereka dengan menggunakan laman web rasmi mereka atau Anda boleh menghubungi di 1-800-841-3000 untuk mendapatkan bantuan tuntutan

2. Bagaimana saya bercakap dengan manusia di Geico?

Pertama sekali, anda mesti mendail 1-800-207-7847. Sekarang, tekan 4, atau anda boleh mengatakan 'lain' Selepas itu, anda harus memberikan kod kawasan tiga digit yang anda tinggal di dalam nombor telefon. Kekal di talian. Selepas itu, anda secara automatik akan berhubung dengan wakil Geico secara langsung.

3. Adakah Geico mempunyai perkhidmatan pelanggan 24/7?

Ya, Geico mempunyai akses ke perkhidmatan pelanggan 24/7.

4. Bagaimana saya membuat tuntutan Geico?

Cukup ajukan tuntutan anda dalam talian atau hubungi di (800) 841-3000 dan pilih pilihan terbaik untuk anda. Anda juga boleh mengemukakan tuntutan dalam talian dan mengesan nombor tuntutan geo secara dalam talian dengan memberikan nombor tuntutan 16 digit.

5. Apa yang dilindungi insurans marin Geico?

Kerosakan kapal anda termasuk kapal, kapal layar, peralatan dan banyak lagi. Penggantian kapal baru. Tanggungjawab tumpahan bahan api. Tanggungjawab membayar ganti rugi dan kecederaan yang anda timbulkan sekiranya anda merempuh kapal, orang lain, dermaga sekiranya berlaku kemalangan.

6. Adakah terdapat aplikasi marin Geico?

GEICO Marine Insurance Company telah bekerjasama dengan pengiriman BoatUS Digital dan anda boleh mengakses aplikasi aplikasi BoatUS.

7. Adakah Geico membeli BoatUS?

Selepas 8 tahun sebagai sebahagian daripada Syarikat Indemniti Nasional milik Berkshire Hathaway, BoatUS kini menjadi sebahagian daripada GEICO, sebuah syarikat Berkshire Hathaway yang lain.

8. Apakah syarikat insurans kapal terbaik?

Peringkat keseluruhan BoatUS adalah 4.5 / 5 (Cemerlang) Program Insurans Laut BoatUS mempunyai 500,000 ahli dan menjual produk insurans kapal di semua 50 negeri sejak tahun 1966.

9. Apakah syarikat insurans terburuk?

Allstate, Unum, AIG, State Farm, Conseco, WellPoint, Farmers, UnitedHealth, Torchmark, Liberty Mutual.

10. Bagaimana saya mengemukakan tuntutan sekiranya seseorang melanggar kenderaan saya?

Panggil polis. Seorang pegawai akan mendokumentasikan kejadian itu dan membuat laporan kemalangan rasmi, yang biasanya anda perlukan semasa mengemukakan tuntutan anda kepada syarikat insurans anda.

11. Adakah Geico adalah insurans yang baik?

Geico mendapat penilaian yang sangat tinggi dalam tinjauan industri kerana pilihan liputannya yang komprehensif, kadar purata rendah dan reputasi perkhidmatan pelanggan yang kuat.

12. Syarikat insurans mana yang terbaik untuk membayar tuntutan?

Geico adalah antara syarikat insurans kereta terbaik pada tahun 2021 kerana harga dan diskaun terbaik.

13. Siapa yang lebih murah daripada Geico?

State Farm adalah antara pilihan terbaik bagi kebanyakan pemandu / pemilik kereta / pemilik kenderaan yang mencari insurans kereta yang paling berpatutan. Harga State Farm yang ditawarkan untuk polisi liputan penuh adalah $ 427 lebih berpatutan setiap tahun daripada Geico

14. Adakah Geico adalah syarikat insurans berisiko tinggi?

Premium insurans automatik untuk pemandu berisiko tinggi boleh mencapai 25% lebih banyak. Pelanggaran bergerak yang banyak dan serius adalah sebab paling biasa pemandu boleh dianggap berisiko tinggi.

15. Berapa cepat geico membayar tuntutan?

Sebagai membayar tuntutan untuk proses tuntutan insurans kereta tidak begitu mudah, tetapi Geico menyediakan penyelesaian yang terbaik mungkin. Sebenarnya, tuntutan anda dapat diselesaikan dalam masa 48 jam atau mungkin akan memakan masa berbulan-bulan bergantung kepada keadaan dan kerugian. Mereka dapat memberikan perhatian peribadi kepada anda sepanjang masa.

16. Di mana saya boleh menghantar tuntutan Geico untuk faks?

Seseorang boleh menghantar tuntutan ke GEICO INS AGENCY INC. Road. Jalan… Faks: 855-841-4816.

17. Siapa yang berada dalam iklan New Geico?

Tiga tahun selepas kembali berlakon, Carr membintangi iklan Geico terbaru, yang menampilkan pembuatan semula lucu dari lagu Tag Team "Whoomp! (Itu dia). "

18. Apakah komersial Geico yang paling popular?

Iklan 'Hump Day' adalah salah satu yang paling popular GEICO sehingga kini. Semua orang mengingati iklan yang menjadikan unta sebagai bintang. Ini menang sebagai salah satu kempen iklan novel yang benar-benar melampaui ujian masa.

Kesimpulannya

Sekiranya anda ingin mengemukakan tuntutan, anda mesti diinsuranskan dari GEICO. Nombor Tuntutan GEICO adalah nombor tuntutan 16 digit yang diberikan oleh Pasukan GEICO kepada pemilik kenderaan melalui telefon atau orang itu dapat menemuinya di dokumen tuntutannya jika anda mengemukakan tuntutan itu, maka anda boleh mengesan tuntutan anda dengan memasukkan nama dan tuntutan anda nombor di laman web atau aplikasi mudah alih geico mereka.

Carian Berkaitan

1 Suka

Anda Di Tempat Yang Betul Untuk Melaporkan Tuntutan

Sangat mudah dan pantas untuk mengemukakan tuntutan dalam talian. Anda boleh menjadualkan penyewaan dan pembaikan segera sekiranya anda layak. Laporkan Kejadian. Kerosakan Hanya Kaca harus dilaporkan. Buat Permintaan Bantuan di Jalan.

Jejaki Tuntutan

GEICO Claims Express memberi anda akses selamat ke tuntutan kenderaan, motosikal, atau RV anda. Yang anda perlukan hanyalah nombor tuntutan anda. Kaji Tuntutan Anda. Sumber untuk Tuntutan.

Adakah anda memerlukan bantuan? Anda boleh menghubungi kami melalui telefon, e-mel, dan kaedah lain. Aplikasi mudah alih GEICO membolehkan anda melaporkan dan mengesan tuntutan anda. Ini juga merupakan kaedah terpantas untuk mendapatkan bantuan di jalan raya.

Hubungi Kami Untuk Insurans Melalui Telefon

Dengan GEICO Mobile atau geico.com , anda tidak perlu menunggu lama. Kami mengesyorkan log masuk ke sini atau menggunakan aplikasi GEICO Mobile untuk perkhidmatan yang lebih pantas. Telefon: (800) 207-7847. Bantuan Sampingan dalam Kecemasan. Oleh kerana banyaknya panggilan, kami mengesyorkan untuk melaporkan tuntutan Pemprosesan Jalan Kecemasan melalui GEICO Mobile atau dalam talian untuk perkhidmatan yang lebih pantas. Telefon: (800) 424-3426. Pemilik rumah, penyewa, penghuni kondo / rakan kongsi, dan penghuni rumah bergerak.

Pusat Tuntutan kami kini tidak berfungsi

Pusat Tuntutan kami sedang diperbaiki pada masa ini. Kami menjangka dapat diakses dalam masa terdekat. Terimalah setinggi-tinggi terima kasih saya atas kesabaran anda. Untuk mendapatkan bantuan mengenai tuntutan, sila kembali ke laman web kami atau hubungi 1-800-841-3000.

Perlukan bantuan

Hubungi 1-800-731-0282 untuk Penjejakan Tuntutan Penyedia Perubatan (MPCT). Hubungi 1-877-318-0058 jika anda pemegang hak gadai. Hubungi 1-800-522-7775 untuk Sokongan Penyedia ERS.

Apa yang perlu dibuat selepas itu?

Kemalangan menimbulkan tekanan, dan prosedur tuntutan mungkin lebih besar lagi. Tidak semestinya dengan GEICO. Ikuti arahan ini untuk mengetahui apa yang harus dilakukan selepas kejadian tersebut.

Auto Repair Xpress senang dan ringkas

Ia semudah 1, 2, 3 ketika membaiki kenderaan. Pada perniagaan pembaikan, pelaras tuntutan GEICO akan berkunjung dengan anda. Semasa kereta anda diperbaiki, pelaras akan memproses tuntutan anda. Kereta Dapatkan akan dijamin betul dan siap dipandu.

Apa yang Perlu Dilakukan Selepas Kemalangan Kereta?

Apa yang perlu saya lakukan di tempat kejadian?

Terlibat dalam kemalangan kereta boleh menjadi sangat tertekan. Sekarang adalah masa untuk mengetahui apa yang perlu anda lakukan sekiranya anda mengalami kemalangan. Perhatikan sama ada ada yang cedera. Hubungi 911 jika anda memerlukan bantuan perubatan. Pandu ke tempat yang selamat, tetapi jangan tinggalkan laman web ini. Jangan mengaku melakukan kesalahan atau mendedahkan had polisi anda. Buat laporan polis. Sekiranya diperlukan, seorang pegawai akan dihantar. Berkongsi maklumat dengan mereka yang terlibat.

Maklumat apa yang harus anda kumpulkan?

Pemandu lain, semua penghuni kenderaan, dan nama saksi, nombor telefon, alamat surat-menyurat, dan alamat e-mel. Foto tempat kejadian dan semua kenderaan yang terlibat dalam kemalangan, termasuk nombor tag. Maklumat insurans orang lain: nama syarikat, nombor polisi, dan nombor telefon.

Sekiranya perkhidmatan kecemasan bertindak balas, perhatikan

Bilangan laporan polis. Nombor untuk dihubungi. Nama pegawai dan nombor lencana. Aplikasi mudah alih GEICO membolehkan anda mengumpulkan dan menyimpan maklumat tuntutan.

Laporkan Tuntutan

Aplikasi mudah alih GEICO atau geico.com/claims menjadikan pengajuan tuntutan dengan cepat dan mudah. Anda juga boleh menghubungi kami melalui telefon di (800) 841-3000. Anda boleh menjadualkan pemeriksaan, pembaikan, dan penyewaan kerosakan sekiranya anda layak. Atas pelbagai sebab, sangat penting untuk mendaftarkan tuntutan anda secepat mungkin. Kemalangan, misalnya, memerlukan siasatan yang lebih teliti. Sebaiknya siasat secepat mungkin setelah berlaku kemalangan.

Proses Pemeriksaan dan Pembaikan

Buat janji temu untuk pemeriksaan kerosakan setelah anda melaporkan tuntutan anda, jika anda layak. Pemeriksaan mengambil masa kira-kira 30 minit secara purata. Kami akan menghantar pelaras GEICO untuk melihat kereta anda jika tidak selamat untuk memandu. Anda tidak berkewajiban untuk bertemu dengan pengatur kami. Anda boleh membaiki kenderaan anda di mana sahaja anda mahu selepas peperiksaan. Pertimbangkan untuk menggunakan perkhidmatan Auto Repair Xpress.

Bagaimana Bersedia untuk Kemalangan?

Berikut adalah beberapa langkah yang mungkin anda ambil untuk memastikan anda bersedia sekiranya berlaku kemalangan: Di dalam kereta anda, simpan alat keselamatan kenderaan. Kad pengenalan, pendaftaran kenderaan, kenalan kecemasan, dan kad insurans kesihatan semuanya harus disimpan di kotak sarung tangan. Muat turun aplikasi mudah alih GEICO untuk mengumpulkan maklumat, memfailkan dan mengesan tuntutan anda, dan, dalam beberapa keadaan, menerima anggaran kerosakan.

Soalan Lazim

Bagaimana saya menghubungi jabatan tuntutan GEICO?

Untuk mendapatkan bantuan mengenai tuntutan, sila hubungi kami atau hubungi kami di 1-800-841-3000 .

Bagaimana saya membuat tuntutan dengan GEICO?

Aplikasi mudah alih GEICO atau geico.com/claims menjadikan pengajuan tuntutan dengan cepat dan mudah. Anda juga boleh menghubungi kami melalui telefon di (800) 841-3000. Anda boleh menjadualkan pemeriksaan, pembaikan, dan penyewaan kerosakan sekiranya anda layak. Atas pelbagai sebab, sangat penting untuk mendaftarkan tuntutan anda secepat mungkin.

Bagaimana cara mendapatkan nombor tuntutan GEICO saya?

Apakah nombor tuntutan dan di mana saya boleh mencarinya? Nombor tuntutan 16 digit diberikan kepada anda oleh Pasukan Tuntutan GEICO melalui telefon atau pada dokumen tuntutan **.

Sangkaan

GEICO Claims Express memberi anda akses selamat ke tuntutan kenderaan, motosikal, atau RV anda. Yang anda perlukan hanyalah nombor tuntutan anda. Kaji Tuntutan Anda ... Mengenai polisi automatik anda, hantar teks dengan ejen. Hubungi 1-800-207-7847.18 untuk bercakap dengan wakil perkhidmatan pelanggan Geico yang sebenar. Berapa lama masa yang diperlukan? Pemulihan pembayaran mengambil masa kira-kira enam bulan secara purata, walaupun memerlukan lebih lama bergantung kepada keadaan. (Tuntutan GEICO semuanya unik, seperti kepingan salji.) Ia berfungsi paling baik apabila semua orang bermain dengan baik dan bekerjasama, seperti yang berlaku dalam kebanyakan perkara dalam kehidupan.