Kereta Jerman terkenal di seluruh dunia kerana menyediakan kereta yang berkualiti dan boleh dipercayai sepanjang hayat. Negara Jerman berkembang dalam industri kereta dari BMW, Audi, Mercedes Benz, Volkswagen dan Porsche adalah produksi kereta terbaik. Ini adalah alasan utama bagi Jerman yang memimpin kedudukan dalam pengeluaran automotif Eropah.

Kereta Jerman

:eight_pointed_black_star: Jenama Kereta Jerman Terbaik

Jerman sangat terkenal dengan prestasi tinggi dan kereta sukan berkualiti tinggi. Oleh itu, kedudukan teratas dalam senarai kereta yang paling terkenal tetap diduduki oleh kereta Jerman dan Jerman seperti Mercedes-Benz, Volkswagen, BMW dan Audi. Keempat-empat ini mensasarkan orang yang paling baik untuk dilakukan dan menawarkan tarikh pertama tetapi dengan pilihan automatik yang sangat mahal.

Audi merupakan bahagian paling elit dari Volkswagen Group yang lebih suka strategi lain mengenai modelnya sambil menawarkan penampilan yang bersih dengan prestasi teknikal yang sangat baik. Ini akan menyaingi pesaing lain dengan harga parameter tunggal tetapi sangat penting. Kereta Jerman terkenal di seluruh dunia kerana menyediakan kereta yang berkualiti dan boleh dipercayai sepanjang hayat. Negara Jerman berkembang dalam industri kereta dari BMW, Audi , Mercedes Benz, Volkswagen dan Porsche adalah produksi kereta terbaik. Ini adalah alasan utama bagi Jerman yang memimpin kedudukan dalam pengeluaran automotif Eropah.

Jerman terkenal di seluruh dunia kerana menyediakan kereta dipercayai berkualiti tinggi yang tahan seumur hidup. Di sini kita melihat beberapa Jenama kereta Jerman kegemaran di pasaran dan bagaimana mereka masing-masing mewakili kepercayaan pembuatnya masing-masing.

:eight_spoked_asterisk: 1. Volkswagen

Volkswagen sangat terkenal dengan saiz keretanya yang kecil dan penampilan bulat yang tidak biasa. Syarikat ini pada mulanya dikendalikan oleh Buruh Jerman yang disebut Deutsche Arbeits front yang merupakan organisasi Nazi. Pengilang kenderaan utama Jerman yang diasaskan oleh pemerintah Jerman pada tahun 1937 untuk menghasilkan sebuah kereta rakyat dengan harga rendah . Ibu pejabatnya berada di Wolfsburg yang berada di Jerman.

Pengeluaran Volkswagen berkembang pesat pada tahun 1950-an. Syarikat itu memperkenalkan van pengangkut pada awal tahun 1950 dan Karmann Ghia coupe pada tahun 1955. Penjualan di luar negara pada amnya sangat kuat di kebanyakan negara eksport tetapi kerana saiz kereta yang kecil juga penampilan bulat yang tidak biasa dan hubungan sejarah dengan penjualan Nazi Jerman di Amerika Syarikat. pada mulanya lembap.

Walaupun Volkswagen membuat banyak perubahan secara terperinci pada Beetle tetapi reka bentuk mesin belakang asas dan bentuk bulat tetap sama.

:eight_spoked_asterisk: 2. BMW

BMW terkenal kerana mencipta hatchback mewah, salun, roadster dan SUV mewah yang berada di barisan hadapan pengalaman pemandu. Bercakap mengenai gabungan dengan sistem maklumat terkemuka di pasaran bahawa iDrive menjadikan tempat duduk pemandu di mana semua orang mahu duduk. Kereta Jerman semuanya terkenal di seluruh dunia kerana menyediakan kereta yang berkualiti dan boleh dipercayai sepanjang hayat. Negara Jerman berkembang dalam industri kereta dari BMW, Audi, Mercedes Benz, Volkswagen dan Porsche adalah produksi kereta terbaik. Ini adalah alasan utama bagi Jerman yang memimpin kedudukan dalam pengeluaran automotif Eropah.

The Bavarian Motor Works muncul sebagai jurutera kejuruteraan Jerman Karl Rapp, Rapp Motorenwerke GmbH pada tahun 1913. Pada tahun 1917 ketika Rapp telah meninggalkan syarikat itu maka syarikat itu dinamakan semula sebagai "Bayerischer Motorenwerke" sekarang menjadi syarikat yang tidak asing lagi dengan warna biru dan putih bendera yang diperiksa dari kediaman Bavaria.

:eight_spoked_asterisk: 3. Mercedes-Benz

Seperti yang telah disebutkan sebelumnya bahawa Mercedes-Benz telah menjadi pemain utama dalam evolusi kenderaan bermotor moden sejak dari awal. Pada tahun 1883 mereka akhirnya mencapai tujuan ini dengan mendirikan Benz dan Cie hanya tiga tahun sebelum mereka mempatenkan kereta bermotor petrol pertama pada tahun 1886.

Syarikat akan terus bekerjasama dengan Daimler Motor Company yang bergabung dengan dua jenama kereta mereka yang lebih kecil menjadi satu pengeluar hebat. Pada asalnya, ini hanyalah kolaborasi dengan reka bentuk, pembelian, penjualan produksi dan iklan yang diselaraskan . Tetapi selepas itu mereka membenarkan kedua-dua jenama untuk terus bersaing di pasaran berikutan kesukaran perang dunia pertama tetapi pada tahun 1926 syarikat Daimler-Benz AG terbentuk ketika mereka bergabung secara rasmi.

Carl Benz mempunyai beberapa syarikat ketika dia berusaha mencari rakan kongsi yang menyokong hasratnya untuk mengubah industri automobil yang baru dengan menggunakan mesin dalam kenderaan yang bergerak dan bukan hanya yang pegun yang digunakan di kilang pada masa itu.

:eight_spoked_asterisk: 4. Audi

Tidak ada yang mengalahkan kemewahan moden seperti empat cincin yang terjalin antara salah satu pengeluar kereta paling popular di Jerman iaitu Audi. Audi adalah cabang mewah Kumpulan Volkswagen dan juga merupakan salah satu kereta yang paling dicari di kalangan statistik demografi yang lebih muda yang mencari jenama mewah yang relevan.

Reka bentuk kereta Audi sangat unik dengan cara sendiri dan kompetitif dalam industri automobil. Mereka dianggap sebagai buku terlaris dan telah menghasilkan lebih dari $ 58 bilion pendapatan pada tahun 2015 sendirian. Audi sudah lama ada tetapi tidak pernah melambat ketika datang ke pembuatan dan mengikuti yang terbaik dan terbaru dalam industri automobil.

Empat cincin Audi mewakili penggabungan empat syarikat lain yang membentuk Auto Union bernama Audi, DKW, Horch dan Wanderer. Auto Union menggunakan jenama yang sama seperti yang kita lihat pada kereta Audi hari ini tetapi sebelum Perang Dunia II. Oleh itu lencana itu hanya digunakan pada kereta lumba Auto Union.

:eight_spoked_asterisk: 5. Porsche

Porsche terkenal kerana mencipta kereta lumba berprestasi tinggi dan kebolehpercayaannya. Nama Porsche telah menjadi identik dengan kereta sukan dan kereta lumba lain kerana itulah yang diinginkan oleh pengasas syarikat Ferdinand Porsche dan anaknya Ferdinand 'Ferry'. Mereka mula membangun ketika pertama kali mendirikan kedai dengan hanya 200 pekerja pada tahun 1948.

Walaupun ia kini merupakan jenama yang berkembang di bawah Volkswagen Automotive Group yang berdiri bersama Audi, Lamborghini dan Bugatti, syarikat kereta ini mempunyai sejarah dan senarai kereta ikonik berwarna-warni yang jauh lebih mendalam daripada yang akan diketahui oleh kebanyakan pembeli Cayenne Macan dan Panamera hingga kini.

Yang pertama kali dipukul adalah 356. Walaupun pada waktu itu olahraga hanya 40 kekuatan kuda dari belakang yang dipasang, sedikit mesin Beetle. Porsche pertama dengan cepat menjadi terkenal dengan pengendalian lincah dan juga ciri-ciri yang hampir tidak diketahui di antara kereta sport yang selesa dan boleh dipercayai.

:eight_pointed_black_star: Sepuluh Kereta Jerman Terbaik

Jerman sangat terkenal dengan sukan dan kereta mewah yang berprestasi tinggi dan berkualiti tinggi. Kedudukan teratas dalam senarai kereta paling berprestij tetap dipegang oleh kenderaan Jerman adalah BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen dan Audi. Dua sasaran pertama adalah yang terbaik untuk orang dan menawarkan harga pertama tetapi automatik pilihan yang sangat mahal. Kereta Jerman terkenal di seluruh dunia kerana menyediakan kereta berkualiti yang boleh bertahan sepanjang hayat. Negara Jerman berkembang dalam industri kereta dari BMW, Audi, Mercedes Benz, Volkswagen dan Porsche adalah produksi kereta terbaik. Ini adalah alasan utama bagi Jerman yang memimpin kedudukan dalam pengeluaran automotif Eropah.

Jerman terkenal di seluruh dunia kerana menyediakan kereta dipercayai berkualiti tinggi yang tahan seumur hidup. Berikut adalah beberapa Kereta Jerman yang paling baik hanya melihat kereta Jerman kegemaran anda di pasaran sekarang dan bagaimana ia masing-masing mewakili kepercayaan pembuatnya masing-masing.

1. Mercedes-Benz S-Class

Mercedes Benz adalah pelopor dalam teknologi automotif dan biasanya S-Class yang menunjukkan teknologi yang luar biasa syarikat dengan prestasi dan kebolehpercayaan yang berkualiti tinggi. Semua alat seperti kawalan pelayaran berpandu Radar pertama kali dilihat pada Mercedes-Benz S-Class.

Sekiranya anda mahukan kereta yang merupakan inti dari keselesaan dan kemewahan, maka S-Class adalah jawapannya. Menjadi Mercedes-Benz tentunya bermaksud anda juga mendapat gaya eksekutif dan tahap penyempurnaan dan teknologi yang luar biasa bersama dengan prestasi yang sangat baik.

S-Class Baru tentu saja tidak murah tetapi contoh yang digunakan boleh menjadi sangat menggoda jika anda ingin menjalani gaya hidup mewah dengan penjimatan yang besar. Anda juga akan mendapat kereta yang luar biasa.

2. BMW 3 Series

BMW pada asalnya dicipta pada tahun 1975. BMW 3 Series adalah jawapan buku teks untuk sebuah kereta mewah salon eksekutif yang berkelas. Seperti banyak kereta arus perdana yang popular tetapi gaya badan lebih jauh telah ditambah yang merangkumi versi coupe dan harta pusaka yang boleh ditukar. Negara Jerman berkembang pesat di seluruh dunia dalam industri kereta dari BMW, Audi, Mercedes Benz, Volkswagen dan Porsche adalah produksi kereta terbaik. Ini adalah alasan utama bagi Jerman yang memimpin kedudukan dalam pengeluaran automotif Eropah.

Pengalaman memandu yang sangat baik selalu menjadi ciri buku teks mana-mana 3 Siri bergantung pada apa sahaja yang anda suka. Juga dengan kualiti binaan yang mantap, penampilan yang tampan , pilihan bahan yang bagus dan prestasi yang mengagumkan.

Pelbagai pilihan dan spesifikasi enjin telah memastikan bahawa Seri 3 terus menarik bagi setiap generasi baru dan jangan lupa kelahiran 3 Seri yang paling ikonik di luar sana iaitu M3. Siri 3 terpakai tidak akan mengecewakan dan bahkan kereta jarak tempuh yang tinggi tetap memberikan kualiti dan keinginan mengikut pilihan anda.

3. Audi RS6

Audi telah meraikan tradisi itu dengan edisi RS6 khas dalam warna Nogaro Blue yang menarik yang terkenal oleh pendahulunya. Sebab tertentu, model perayaan ini hanya akan tersedia di Amerika dengan sedih. Walaupun kita dapat menghiburkan diri kita pada kenyataannya versi biasa sama hebatnya seperti dulu.

Pada zaman SUV pantas. Terdapat sebilangan besar yang dibina oleh Audi dan bagus untuk melihat jenama itu berpegang pada formula harta tanah cepat dan bahagian prestasi dibuat sendiri dengan RS2 rekayasa Porsche pada tahun 1994.

Idea sebuah kereta harta tanah keluarga dengan turbo V8 600PS berkembar di bawah bonet tidak akan pernah menjadi tidak masuk akal. Tetapi alat angkut RS6 ditingkatkan dengan sikap melengkungnya yang luas dan ekzos gemuruh. Masih perlu mengetahui kereta untuk lebih menarik untuknya.

4. Audi A8

Audi telah menjadikannya antara pengeluar mewah kontemporari. Ia dikenali sebagai pelopor elektronik automotif. Keseluruhan kapal bendera untuk aluminium A8 adalah casing pertunjukan seni terkini.

Bahagian dalamannya dihiasi dengan indah dan disempurnakan dengan pemilihan motor serba boleh dari enjin diesel enam silinder hingga loji janakuasa petrol dua belas silinder. Dengan semua enjin pacuan roda saling berhadapan. Harganya bermula pada 77,400 dolar.

5. Porsche 911

Porsche 911 adalah salah satu kereta sukan terbaik dalam sejarah dengan kebolehpercayaan terbaik. Kita tentu tidak dapat memilih abad 911 untuk diketengahkan di sini jika anda meletakkan pistol ke kepala kita. Ini telah menjadi salah satu nama tertua dalam pengeluaran kereta sukan sejak tahun 1963 dan juga reka bentuk motor yang dipasang di belakang yang telah dihasilkan secara berterusan.

Ini adalah kereta yang paling penting bagi pemandu dan dengan itu ia mempunyai pengikut agama dan secara konsisten dan berkesan berkembang menjadi kereta lebuh raya dan juga kereta lumba.

Porsche 911 adalah salah satu kereta sukan terbaik dalam sejarah kereta sport tetapi seperti banyak coupe seumpamanya, ia tidak begitu praktikal. Kompartmen kargo kecil dan juga tempat duduk belakang yang bahkan tidak sesuai untuk kebanyakan kanak-kanak. Berita baiknya ialah jika anda mencari keseronokan yang serupa dengan kemudahan sedan, anda beruntung. Porsche Panamera 2021 memenuhi peranan itu dengan mahir.

6. BMW 328

BMW 328 bernilai ujian perjalanan. Saiz kenderaan yang lebih kecil ini memudahkan pengendalian dan perjalanan yang sangat menyeronokkan. Walaupun dengan ciri standard yang melimpah, kebolehpercayaan dan banyak pilihan penyesuaian menjadikan BMW 328 salah satu kereta mewah terbaik di tempat kami.

Kerana saiznya yang kecil dan pilihan untuk tayar sepanjang musim, BMW 328 menawarkan pengendalian yang ketat dan pemanduan yang yakin. Mengejutkan, tahap trim kabin yang luas pada 2016, 2017 BMW 328 mempunyai ruang lengan, kepala dan kaki yang mencukupi untuk pemandu dan penumpang.

Ia mempunyai Kabin yang Luas, Car Max Sleek dan dalaman yang bergaya. Pemandu dan penumpang akan menikmati bahagian dalaman sedan yang anggun dan kontemporari ini yang merangkumi pelapis vinil premium di bahagian bawahnya. Ia juga mempunyai Interior Bergaya, Car Max memiliki banyak pilihan mesin. Enjin diesel pada BMW 328 dikenakan turbo yang akan menjadikannya senang untuk memandu. Mereka yang mencari akan membuat lebih banyak tenaga di belakang roda dan tidak kekurangan pilihan peningkatan enjin dengan trim yang berbeza.

7. Porsche Panamera

Generasi terbaru Porsche Panamera memainkan peranan penting bagi Porsche kerana mereka terus menggerakkan jenama mereka walaupun model hibrid dan bahkan dengan kenderaan elektrik sepenuhnya seperti Tycan yang baru. Generasi terbaru Panamera telah mengalami transformasi radikal dengan sisi dan luar yang merupakan sebab utama di sebalik lampu kilat kereta mewah mereka telah diterima dari peminat dan pengkritik.

Panamera mempunyai empat pintu dan bagasi yang luas yang dapat membantu dan menjadikannya sebagai pemandu harian. Kepraktisannya tidak merosakkan watak sukannya. Tetapi ia sama tangkas dan komunikatif seperti jenama kereta sport. Porsche menawarkan Panamera dengan banyak pilihan power train yang merangkumi persediaan hibrid dan turbo berkembar V-8.

8. Volkswagen Golf GTI

Versi GTI adalah teriakan hebat bagi mereka yang mahukan prestasi yang baik tetapi tidak mahu mengorbankan kepraktisan dengan keselesaan atau ekonomi. Anda tidak boleh salah dengan Golf VW terpakai.

Ia mempunyai enjin bermuatan turbo spunky dan pengendalian atletik. merupakan kenderaan yang paling menyeronokkan untuk memandu kenderaan di kelas. Kabin memberikan suasana yang berkelas dan terdapat tempat duduk yang hampir selesa dan lapang di kedua-dua baris. GTI mempunyai muatan besar yang dapat dipegang. Negatifnya tidak terlalu membimbangkan seperti Fuel economy yang hebat untuk kereta kompak dan sistem infotainment boleh menjadi agak lembap.

9. Audi A5

Audi A5 2021 adalah pilihan yang sangat baik dalam kelas kereta kecil mewah kerana tidak kira apa yang anda cari di kereta seterusnya tetapi A5 menawarkannya. Anda boleh memilih antara tiga gaya badan dan beberapa kereta api yang bertenaga dan setiap model mempunyai bahagian dalaman tingkat pertama dan banyak ciri teknik intuitif.

Audi A5 juga merupakan tambahan yang agak baru untuk barisan kereta jenama ini. Audi melancarkan A5 sebagai coupe dua pintu pada tahun 2008 yang memberi pembeli pilihan yang lebih sporty tetapi bersaiz sama dengan sedan Audi A4 empat pintu. A5 pada mulanya ditawarkan dengan enjin V6 yang terbaik. Varian tambahan segera diikuti termasuk keempat-empat model cabriolet V8, silinder dan soft top. Generasi pertama A5 ini berkhidmat selama 11 tahun dengan kemas kini berkala.

10. Mercedes AMG

Mercedes adalah mengenai kualiti dengan harga yang sangat tinggi. Dengan kata-kata itu, tidak ada seorang pun yang dapat menjumpai yang tidak hanya melakukan cara yang mereka inginkan tetapi juga sesuai dengan keperibadian mereka juga. Dari Kelas A hingga Kelas C dan setiap perkara dari coupe hingga SUV, Mercedes yang dipilih oleh sesiapa sahaja hampir pasti akan menjadi lanjutan dari keinginan dan ciri mereka mengikut pilihan anda.

Mercedes AMG identik dengan enjin V8 besar dan tayar merokok. Ia telah menghasilkan beberapa kereta prestasi terbaik dan terkenal di dunia yang telah diketahui. AMG telah menikmati semua kejayaan dalam dan luar trek perlumbaan sejak awal. Kedua-dua lelaki itu menyukai sukan bermotor dan cinta dan semangat itulah yang menimbulkan keinginan untuk merekayasa kereta sport seperti yang lain.

:eight_pointed_black_star: Kereta Jerman Terbaik di India

Audi A3 adalah sedan bayi dari Kereta Jerman terbaik di India . Dengan harga permulaan hanya smidge melebihi 33 lakhs. Ini memenuhi tujuannya untuk menjadi varian masuk ke jenama dengan sangat baik. Ia selalu tersedia dengan kereta api FWD dan AWD di mana yang terakhir memastikan semua kelajuan cuaca.

Cerita di bahagian dalam kabin juga menggembirakan. Bahagian dalam kereta adalah bahagian terpenting dari mana-mana kereta dan disusun dengan baik dengan dosis bahan rasa yang baik di seluruh kabin. Ketika datang ke fitur, ia dimuat hingga ke insang dengan teknologi terkini . Satu-satunya jatuhnya pit adalah kekurangan ruang di dalam kereta.

BMW 3 series telah lama dianggap sebagai salah satu sedan mewah tahap kemasukan paling kompetitif yang membicarakan kebolehpercayaannya yang juga bagus di pasaran sekarang dan untuk alasan yang baik juga. Senarai trim adalah panjang yang memastikan setiap badan dapat memilih sendiri. Menjadi kereta pemacu roda belakang dan bersenang-senang di dalam kereta sama sekali tidak terlalu sukar.

Kereta Jerman terkenal di seluruh dunia kerana menyediakan kereta berkualiti yang boleh bertahan sepanjang hayat. Negara Jerman berkembang dalam industri kereta dari BMW, Audi, Mercedes Benz, Volkswagen dan Porsche adalah produksi kereta terbaik. Ini adalah alasan utama bagi Jerman yang memimpin kedudukan dalam pengeluaran automotif Eropah.

A-Class sekarang dalam generasi ke-4 adalah hatchback premium dari pembuat kenderaan Jerman, Mercedes. Sejak akhir-akhir ini, kereta telah kehilangan banyak daya tarikannya yang comel dan menyeronokkan untuk lebih banyak orang yang menyukainya di India. Datang ke bahagian dalaman perhatian terhadap perincian juga luar biasa. Unsur-unsur seperti ventilasi AC dan suis kawalan kelihatan seolah-olah diangkat langsung dari limusin kelas-S. Satu-satunya yang ada di sini adalah harga asas astronomi dan kekurangan ruang di dalam kabin.

Ringkasan Jerman sangat terkenal dengan prestasi tinggi dan kereta sport berkualiti tinggi. Kereta Jerman terkenal di seluruh dunia kerana menyediakan kereta berkualiti yang boleh bertahan seumur hidup. Negara Jerman berkembang dalam industri kereta dari BMW, Audi, Mercedes Benz, Volkswagen dan Porsche adalah produksi kereta terbaik. Ini adalah alasan utama bagi Jerman yang mendahului kedudukan dalam pengeluaran automotif Eropah. Sepanjang masa lalu, kereta telah kehilangan banyak daya tarikannya yang comel dan menggembirakan untuk lebih banyak orang yang menyukainya di India. Datang ke bahagian dalaman perhatian terhadap perincian juga luar biasa.

artikel berkaitan

  1. Insurans Kereta Terbaik Untuk Pelajar Kolej
  2. Kereta Beamer

:eight_pointed_black_star: Soalan Lazim (Soalan Lazim)

Terdapat beberapa soalan yang berkaitan dengan Kereta Jerman adalah seperti berikut:

1. Apakah kereta Jerman yang terbaik?

Tidak ada yang mengalahkan kemewahan moden seperti empat cincin tenunan antara salah satu pengeluar kereta paling popular di Jerman iaitu Audi. Audi adalah cabang mewah Kumpulan Volkswagen dan juga merupakan salah satu kereta yang paling dicari di kalangan statistik demografi yang lebih muda yang mencari jenama mewah yang relevan.

2. Kereta Jerman mana yang boleh dipercayai?

Kereta Jerman terkenal di seluruh dunia kerana menyediakan kereta berkualiti yang boleh bertahan sepanjang hayat. Negara Jerman berkembang dalam industri kereta dari BMW, Audi, Mercedes Benz, Volkswagen dan Porsche adalah produksi kereta terbaik. Ini adalah alasan utama bagi Jerman yang memimpin kedudukan dalam pengeluaran automotif Eropah.

3. Yang manakah nama kereta Jerman yang terkenal?

Volkswagen adalah teriakan hebat bagi mereka yang mahukan prestasi yang baik tetapi tidak mahu mengorbankan kepraktisan dengan keselesaan atau ekonomi. Anda tidak boleh salah dengan Golf VW terpakai. Ia mempunyai enjin bermuatan turbo spunky dan pengendalian atletik. merupakan kenderaan yang paling menyeronokkan untuk memandu kenderaan di kelas. Kabin memberikan suasana yang berkelas dan terdapat tempat duduk yang hampir selesa dan lapang di kedua-dua baris.

4. Audi atau BMW atau Mercedes mana yang lebih baik?

Reka bentuk kereta Audi sangat unik dengan cara tersendiri dan kompetitif dalam industri automobil. Mereka dianggap sebagai buku terlaris dan telah menghasilkan lebih dari $ 58 bilion pendapatan pada tahun 2015 sendirian. Semua Kereta Jerman terkenal di dunia kerana menyediakan kereta dipercayai berkualiti yang tahan seumur hidup. Negara Jerman berkembang dalam industri kereta dari BMW, Audi, Mercedes Benz, Volkswagen dan Porsche adalah produksi kereta terbaik

5. Adakah Audi kereta Jerman?

Ya Audi adalah kereta Jerman. Empat cincin Audi mewakili penggabungan empat syarikat lain yang membentuk Auto Union bernama Audi, DKW, Horch dan Wanderer. Auto Union menggunakan jenama yang sama seperti yang kita lihat pada kereta Audi hari ini tetapi sebelum Perang Dunia II. Oleh itu lencana itu hanya digunakan pada kereta lumba Auto Union.

6. Apa BMW atau Audi yang lebih baik?

Tidak ada yang mengalahkan Audio kemewahan moden seperti empat cincin yang terjalin dari salah satu pengeluar kereta paling popular di Jerman. Audi adalah cabang mewah Kumpulan Volkswagen dan juga merupakan salah satu kereta yang paling dicari di kalangan statistik demografi yang lebih muda yang mencari jenama mewah yang relevan.

7. Adakah BMW lebih murah daripada Audi?

Audi lebih berpatutan berbanding BMW. Audi dan BMW saling berhadapan dalam banyak kelas kenderaan tetapi tidak semuanya. BMW menawarkan lebih banyak model daripada Audi dengan ketara sehingga tidak selalu menjadi perbandingan yang adil dalam hal harga tetapi secara umum Audis lebih berpatutan daripada saingan BMW mereka.

8. Kereta Jerman mana yang tahan lama?

Porsche 911 adalah kereta sukan terbaik dalam sejarah dengan kebolehpercayaan terbaik. Kita tentu tidak dapat memilih abad 911 untuk diketengahkan di sini jika anda meletakkan pistol ke kepala kita. Ini telah menjadi salah satu nama tertua dalam pengeluaran kereta sukan sejak tahun 1963 dan juga reka bentuk motor yang dipasang di belakang yang telah dihasilkan secara berterusan.

Ini adalah kereta yang paling penting bagi pemandu sehingga mempunyai pemeluk agama dan secara konsisten dan berkesan berkembang menjadi kereta lebuh raya dan juga kereta lumba.

9. Adakah kereta Jerman lebih baik daripada Amerika?

Kereta Jerman jauh lebih baik daripada kereta Amerika setiap syarikat Jerman mempunyai ciri tersendiri tetapi asasnya hampir serupa.

10. Mercedes atau BMW mana yang lebih baik?

BMW menerajui pasaran kereta mewah di AS. BMW terkenal kerana mencipta hatchback mewah, salon, roadster dan SUV mewah yang berada di barisan hadapan pengalaman pemandu.

:eight_pointed_black_star: Kesimpulannya

Kereta Jerman terkenal di seluruh dunia kerana menyediakan kereta dipercayai berkualiti terbaik yang dapat bertahan sepanjang hayat. Negara Jerman berkembang dalam industri kereta dari BMW, Audi, Mercedes Benz, Volkswagen dan Porsche adalah produksi kereta terbaik. Ini adalah alasan utama bagi Jerman yang memimpin kedudukan dalam pengeluaran automotif Eropah.

Oleh kerana Karl Benz adalah reka bentuk pertama yang sering disebut sebagai industri automatik praktikal pertama. Jerman terus menggerakkan bola walaupun terdapat pembalikan besar yang berlaku semasa Perang Dunia Kedua dengan standard kejuruteraan, kebolehpercayaan dan kreativiti yang konsisten.

Mereka lahir dari matematik selepas perang Volkswagen menjadi titik permulaan barunya dengan Beetle ketika BMW menukar enjin motosikal dan pesawat kereta Permulaan yang mencabar Audi akhirnya bertambah baik pada tahun 1960-an ketika Karl Benz dan Mercedes Benz Daimler berkembang sehingga mereka menjadi jenama di 1926 yang merupakan perkara besar ketika itu.

Terdapat beberapa pengeluar Jerman yang lebih kecil, tetapi lima syarikat besar menguasai industri automotif Jerman sekarang. Porsche diciptakan dan dimulakan sebagai syarikat pengembangan dan perundingan oleh Ferdinand Porsche. Selepas itu Porsche bergabung dengan Beetle. Pada tahun 1939 Porsche 64 dilahirkan dengan bahagian kereta keluarga kecil.