GetChaseInk adalah kad kredit yang digunakan oleh pemilik perniagaan. Sekiranya anda menggunakan kad kredit anda dengan bijak, syarikat kecil akan mendapat banyak faedah. Chase mengeluarkan tiga jenis kad kredit, iaitu: Kad Perniagaan Ink Cash, Kad Perniagaan Ink Bold, Ink plus Business Card.

getchaseink

Apa itu Kad GetChaseInk?

Perusahaan kecil menghadapi banyak masalah kewangan, sama ada berkaitan dengan kos berterusan atau dari segi jumlah pengurusan wang. Kesukaran lain termasuk ketergantungan pelanggan, kualiti, dan keseimbangan pertumbuhan. Di antara beberapa masalah, Chase Bank telah menawarkan hingga tiga jenis kad kredit kepada syarikat-syarikat kecil. Pertama sekali, Voucher Tunai Ink, terdapat Voucher Ink Bold, dan Baucar Tin Plus.

Setiap kad berikut mempunyai ciri dan kelebihan khas. Sebelum mengeluarkan sebarang kad, pemohon juga mesti mencapai tahap kelayakan tertentu. Sebagai contoh, untuk memenuhi syarat kad tunai perniagaan tinta anda, skor kredit anda seharusnya agak baik, dengan kenaikan sekurang-kurangnya 700. Paling ketara, Chase menggunakan skor kredit peribadi untuk menilai sama ada anda layak atau tidak untuk kad dakwat mereka.

Nombor Jemputan GetChaseInk

Mendapatkan kad kredit dari GetChaseInk.com memerlukan pengguna usaha, tetapi bank membuat keputusan penting, termasuk undangan. Oleh itu, jika anda mahukan Chase Bank Ink View Card yang sah, anda harus berumur 18 tahun, mempunyai perniagaan yang menjana pendapatan , dan secara semula jadi mempunyai kredit yang besar. Perlu diingatkan bahawa terdapat syarat yang berbeza untuk kad chase bank.

Individu yang layak mendapat kad kredit oleh pasukan Chase bank akan menerima jemputan dan biasanya boleh diakses dalam dua varian. Sekiranya anda menerima pos yang disemak secara kebetulan melalui surat anda, anda mungkin yakin skor kredit anda tetap ada dan dengan demikian telah diluluskan terlebih dahulu untuk salah satu kad kredit dakwat Chase. Itu adalah surat jemputan dan surat pra-pemeriksaan.

Sekiranya anda menerima surat jemputan, ketahuilah bahawa anda tidak mendapat pra-persetujuan, tetapi anda dibenarkan melamar salah satu kad tersebut. Untuk kedua-dua surat itu, Chase Bank memiliki tanggungjawab kepada pemegang kad kredit yang berpotensi, kerana mereka mungkin menyetujui atau menolaknya. Sekiranya anda menerima surat jemputan, ketahuilah bahawa anda tidak mendapat pra-persetujuan, tetapi anda dibenarkan melamar salah satu kad tersebut. Untuk kedua-dua surat itu, Chase Bank mempunyai tanggungjawab kepada pemegang kad kredit yang berpotensi, kerana mereka mungkin menyetujuinya atau menolaknya.

kad perniagaan

Mendapat Nombor Jemputan

Anda sekarang boleh memohon kad kredit chase tin anda setelah anda mendapat nombor jemputan yang merangkumi 12 nombor. Kaedah ini berkaitan dengan orang yang telah disaring dan boleh dihantar di www.getinkpreffered.com . Terdapat juga keperluan untuk menjadi penduduk AS yang sah dan berumur 18 tahun dan lebih tua kerana dua sekatan harus dipatuhi dengan ketat.

Bagaimana Menggunakan Undangan GetChaseInk?

Panduan Nombor Jemputan oleh ChaseInk menyediakan senarai lengkap cara untuk menerima nombor panggilan untuk mendapatkan kad kredit. Terdapat banyak sebab anda tidak dapat memenuhi syarat hanya dari kelawar, beberapa orang memerlukan lebih banyak masa; ada yang terlalu muda. Pilih dari cadangan kami di bawah dan ingatlah untuk menghubungi (jika anda menelefon di luar Amerika) dan hubungi 800-432-9327 untuk meminta nombor jemputan anda. Dan minta kad dari ChaseInk. Anda boleh melakukannya menggunakan nama dan nombor keselamatan sosial anda serta tarikh lahir, dengan menghubungi 800-432-9327 dan meminta kad Chase Ink.

  • Memohon kad kredit bank (nampaknya anda memerlukan akaun bank)
  • Buka akaun cek atau simpanan perniagaan anda dengan pergi ke lokasi cawangan tempatan anda di Chase.
  • Sekiranya kad perniagaan anda sudah ada, hantarkan maklumat tersebut melalui telefon bimbit.

Perlu 24-6 bulan untuk menghubungi seseorang yang telah meminta nombor panggilan, oleh itu sangat penting untuk tidak kehilangan kepercayaan! Apabila mereka kembali dan memberi anda lebih banyak nasihat mengenai bagaimana untuk terus maju, anda akan mengetahui sama ada anda telah diluluskan. Meminta tawaran juga meningkatkan kemungkinan anda disetujui, tetapi perhatikan bahawa nombor jemputan tidak berlaku untuk semua orang.

  • Chasing akan memanggil semula, tetapi tidak semestinya segera - anda mesti menunggunya dan menghubungi orang kad yang berkelayakan sebelum permintaan anda dimasukkan ke dalam senarai menunggu, sehingga nombor jemputan anda tersedia - Chaseink akan menghubungi kembali
  • Anda juga boleh menghubungi 800-432-1000 sendiri

Berita baiknya ialah jika anda memeriksa kredit anda (yang dilakukan kebanyakan orang), anda tidak membayar! Jangan lupa tentang insentif tambahan seperti bonus dan bonus intro seperti 50,000 mata semasa anda memulakan akaun atau bonus $ 150 setelah anda membelanjakan $ 500 untuk pembelian yang layak dalam masa tiga bulan setelah membuka akaun anda. Anda boleh membeli akaun anda.

Cara Membayar Kad Kredit GetChaseInk

Anda boleh memilih pelbagai pendekatan untuk membuat pembayaran kad dakwat anda, yang satu adalah dalam talian, dan yang kedua adalah melalui telefon. Buka penyemak imbas kegemaran anda dan ketik mengejar. com / paycard untuk pembayaran dalam talian, dari mana anda akan mendaftar, dan kemudian bayar dalam talian. Pembayaran dengan kad dakwat pengejaran boleh dilakukan dengan beberapa cara, satu melalui dalam talian dan yang kedua melalui telefon. Buka penyemak imbas kegemaran anda dan ketik mengejar. com / paycard untuk pembayaran dalam talian, dari mana anda akan bergabung, dan kemudian bayar dalam talian.

Oleh itu, anda boleh mengesahkan pilihan anda dengan berhati-hati dengan mengklik pilihan jadual waktu dan kemudian ketiknya. Pemegang kad akan menggunakan Code City Walnut untuk yang terakhir, namun, pengguna mungkin masih harus menunggu hingga 7 hari sebelum pembayaran mencerminkan akaun. Saluran pembayaran lain mungkin termasuk mel atau Western Union . Anda juga boleh membuat pembayaran melalui e-mel, melalui e-mel, atau kiriman wang yang mengandungi nama dan nombor akaun pemegang kad.

Maklumat tersebut boleh dihantar ke PO Box 6294 Perkhidmatan Anggota Kad Stream Stream, IL 60197-6294. Pembayaran tunai yang dihantar melalui e-mel tidak diterima oleh Chase Bank, pemegang kad yang ingin menyelesaikan proses dalam talian dengan cepat dapat melakukannya menjelang 8 malam ET, dan pembayaran akan dikreditkan dan dipos pada hari yang sama kecuali hari Sabtu. Pembayaran dalam talian dari 8 hingga 11:59 PM ET dikreditkan dan dihantar pada hari yang sama, kecuali Freitag.

mengejar kad

Bagaimana Mengaktifkan Kad Kredit GetChaseInk?

Chase bank mengeluarkan nombor pengejaran kad pengaktifan yang diterbitkan, yaitu 800-432-3117, yang bermaksud pemegang kad akan menghubungi nombor tersebut dan memberikan nombor akhir dan mengikuti arahannya. Kad kredit kadangkala dilengkapi dengan pelekat yang menyediakan pautan dalam talian yang selamat untuk membolehkan kad tersebut. Pemegang kad kemudian menggunakan pautan untuk memasuki laman web Chase bank , dan dia menjawab soalan mengenai keselamatan. Sekiranya kad anda tidak diaktifkan, kad kredit akan mempengaruhi kredit anda, tetapi kad masih terbuka.

Bagaimana Memilih dari Tiga Kad Tinta Chase?

Bergantung pada keperluan perniagaan anda, anda boleh memilih antara tiga. Anda boleh mendapatkan Kad Perniagaan Ink Cash jika anda ingin memohon kad tanpa caj tahunan dan memberi anda keuntungan besar dalam perbelanjaan berkaitan perniagaan. Anda harus memanfaatkan Ink Bold dan Ink Plus jika anda mahukan simpanan untuk perkara seperti perjalanan dan hotel dan membayar caj tahunan. Walau bagaimanapun, Ink Bols adalah kad premium yang mesti anda bayar setiap bulan untuk keseluruhan hutang. Kad kredit dari Chase Ink adalah salah satu kad kredit terbaik untuk mana-mana pemilik syarikat.

Perbezaan antara Kad ChaseInk

Kad Kebebasan adalah alternatif yang bagus jika anda ingin mendapatkan wang tunai dan tidak mahu caj tahunan. Sekiranya anda sering melancong ke luar negara dan mengetahui bahawa akaun anda dibeli dengan harga minimum $ 25k setahun, Kad Kredit Chase Ink Preferred akan lebih sesuai dengan anda kerana kad tersebut tidak memberikan yuran transaksi antarabangsa dan mempunyai tawaran 50,000 mata untuk $ 25k setiap tahun. Akhirnya, anda mungkin ingin mempertimbangkan untuk mengambil salah satu kad ini jika anda mencari pilihan garis kredit yang sangat baik dengan kadar transaksi baki sehingga 95 peratus APR dan kadar faedah rendah (kecuali kad yang ditolak oleh bank lain).

Poin akhir yang diperoleh adalah sama dengan wang tunai yang dapat anda belanjakan dan gunakan untuk setiap item yang berkaitan dengan perjalanan. Kad kredit ChaseInk yang disukai adalah lebih baik untuk anda kerana ia tidak memberikan yuran transaksi asing dan menawarkan jumlah tawaran tahunan sebanyak 50,000 mata semasa menghabiskan 25k Dolar. Akhirnya, anda mungkin ingin mempertimbangkan untuk mengambil salah satu kad ini jika anda mencari pilihan garis kredit yang sangat baik dengan kadar transaksi baki sehingga 95 peratus APR dan kadar faedah rendah (kecuali untuk kad yang ditolak oleh bank lain).

Fakta Penting Kad Perniagaan Dakwat

Kad Tawaran Ahli Kad Bonus APR Yuran tahunan
Kad Kredit Tanpa Had Perniagaan Tinta Setelah $ 7,500 dibelanjakan untuk membeli tiga bulan pertama setelah akaun anda dibuka, wang tunai $ 750 dikembalikan. Dengan kad kredit ini, tiada caj tahunan, insentif 1.5 peratus tanpa had diperoleh pada setiap pembelian yang dibuat untuk syarikat anda. 12 bulan dari permulaan akaun untuk pembelian 0 peratus kemasukan APR. Harga dan terma pautan ke halaman yang sama 13.24% dari pemboleh ubah APR adalah –19.24%. $ 0
Kad Kredit Tunai Perniagaan Dakwat Setelah $ 7,500 dibelanjakan untuk membeli tiga bulan pertama setelah akaun anda dibuka, wang tunai $ 750 akan dikembalikan. Pulangan tunai 5% di beberapa kelas perniagaan pendapatan tambahan untuk setiap pembelian yang dibuat untuk syarikat anda - kad kredit ini tidak mempunyai caj tahunan. 12 bulan setelah pembukaan akaun pembelian 0 peratus memasuki APR. Harga dan terma pautan ke halaman yang sama 13.24% dari pemboleh ubah APR adalah –19.24%. $ 0
Kad Kredit Pilihan Perniagaan Dakwat Setelah $ 15,000 dibelanjakan untuk pembelian selama tiga bulan pertama pembukaan akaun, 100,000 mata bonus. Ini adalah wang tunai $ 1,000 atau $ 1,250 untuk faedah perjalanan jika anda membayar Chase Ultimate Rewards. Ganjaran syarikat anda dengan anugerah yang kaya dan fleksibel. Dapatkan titik penghantaran 3X dan pilih pelbagai jenis syarikat. Pemboleh ubah APR ialah 15.99% –20.99%. $ 95
Kad Perniagaan Bersatu Dapatkan sehingga 150,000 batu tambahan setelah kelayakan. Dapatkan 2x batu untuk pembelian, restoran, stesen minyak, kedai bekalan pejabat United States dan transit tempatan dan perjalanan. Selain itu, nikmati beg pertama yang diperiksa dan faedah perjalanan luar biasa lain di Amerika Syarikat. APR berbeza 16.49% -23.49%. $ 99

Surat Permohonan untuk GetChaseInk

Chase Bank mengirimkan surat permohonan kepada calon pengguna kad kredit intensif. Terdapat dua jenis jemputan:

  • Surat-surat penyaringan awal
  • Surat panggilan untuk meminta

Mesej ini berbeza jadi luangkan masa sebelum anda menyelesaikan permintaan anda untuk membaca penjelasan kami.

Surat Pemeriksaan Awal

Oleh kerana Cash Bank adalah salah satu penerbit kad kredit yang paling popular, orang mungkin tertanya-tanya apakah tawaran kad kredit baru lebih cenderung untuk disetujui jika mereka sudah memilikinya dan adakah itu boleh memberi kesan kepada peluang kelulusan mereka di masa hadapan ... jadi kami telah memutuskan untuk menulis artikel ini! Pra-kelulusan bukanlah persetujuan seperti itu, melainkan alternatif bagi Chase untuk mendapatkan pemahaman yang lebih baik tentang siapa yang akan mencapai kejayaan dengan produk kad kredit.

Sekiranya anda memilih nombor undangan mengejar, nombor tersebut akan dihantar melalui e-mel. Anda boleh menghubungi juga 800-432-9237 (jika menelefon dari luar Amerika) dan meminta nombor jemputan telefon. Anda boleh melakukannya dengan menghubungi 800-432-9327 dan meminta kad ChaseInk, anda akan diminta untuk memasukkan nama, nombor keselamatan sosial , tarikh lahir, dan maklumat peribadi lain yang anda perlukan untuk tawaran yang sewajarnya! Sekiranya tidak ada tawaran yang tersedia tetapi anda sudah mendapat pra-persetujuan, ini bermakna Chase yakin akan mengeluarkan kad kreditnya kepada orang seperti anda, jadi pastikan anda mengetahui jenis akaun yang telah dikenal pasti Chase paling sesuai dengan keperluan anda sebelum anda membuat permohonan untuk surat pra-kelulusan yang lain!

Surat Pengaktifan

Yang harus anda lakukan hanyalah mengakses Chase Bank dan tekan "aplikasi sekarang" di bahagian pilihan masuk di bahagian atas halaman anda jika anda berminat untuk menerima nombor panggilan. Anda juga boleh menghubungi 1800-432-3000 untuk menghubungi bahagian perkhidmatan pelanggan anda (jika membuat panggilan dari luar Amerika). Anda boleh menghantar e-mel yang diminta dengan nombor kad kredit unik anda jika anda mempunyai akaun pemeriksaan perniagaan Chase bank, sama ada dalam talian atau melalui telefon. Anda akan diberi e-mel sekiranya anda memilih untuk menerima nombor jemputan. Aplikasi ini juga tersedia secara dalam talian dengan masuk di Chase. com / kad kredit atau dengan menghubungi 800-432-9327 melalui telefon (jika memanggil dari luar Amerika).

Soalan Lazim

1. Bolehkah saya mengemukakan permohonan Chase Ink?

Walaupun Kad Kredit Pilihan Perniagaan Tinta adalah kad kredit perniagaan, Chase tetap membuat penilaian penerimaan menggunakan skor kredit anda. Secara semula jadi, anda juga perlu memenuhi syarat untuk memperoleh pendapatan perniagaan dan sekurang-kurangnya berumur 18 tahun. Anda mempunyai penilaian kelulusan terbaik dengan penilaian kredit tinggi hingga baik.

2. Adakah Chase adalah Tinta Kad Visa?

Walaupun salah satu kad kredit perniagaan Chase tanpa yuran tahunan, Ink Cash memberikan pulangan pembelian yang besar, ia paling sesuai untuk mereka yang mempunyai pejabat dalam kategori bonus mereka.

3. Adakah sukar untuk mendapatkan kelulusan?

Secara keseluruhan, Chase Sapphire Reserve mungkin kad kredit paling mencabar untuk diterima, terutamanya kerana ia mempunyai had kredit yang lebih tinggi untuk produk Visa Infinite.

4. Apakah peraturan Chase 5 24?

Banyak penerbit kad boleh memenuhi syarat untuk akaun baru, tetapi Chase mungkin yang paling ketat. Peraturan Chase 5/24 menyatakan bahawa, jika lima atau lebih kad kredit peribadi (dari mana-mana penerbit kad) telah dibuka dalam 24 bulan, anda tidak boleh memenuhi syarat untuk majoriti kereta Chase.

5. Tanpa perniagaan, bolehkah saya memohon Chase ink?

Tanpa perniagaan, anda tidak boleh meminta Chase Ink Preferred. Ini adalah salah satu syarat terpenting untuk mendapatkan kad. Walau bagaimanapun, "perniagaan" tidak semestinya menunjukkan bahawa anda mempunyai pejabat dan kakitangan bergaji .

6. Berapakah kredit minimum Chase Card?

Sebilangan besar kad Chase memerlukan sekurang-kurangnya 600 mata untuk membahagikan garis kredit antara ke rendah.

7. Apakah kad terbaik untuk Chase Ink?

Chase Ink Preferred adalah kad yang ideal jika anda kerap melakukan perjalanan kerana ia memberikan perlindungan terbaik untuk perjalanan anda. Tetapi dua yang lain masih sangat dilindungi, terutamanya untuk kad tanpa yuran tahunan.

8. Adakah anda mendapat yuran tahunan dari Chase Ink?

Kos $ 95 setiap tahun. Bonus untuk pendaftaran: Dapatkan bonus 100k mata setelah membelanjakan $ 15,000 untuk membeli-belah dalam 3 bulan pertama setelah membuka akaun.

9. Berapa banyak kad yang saya dapat dengan Chase Ink?

Sekiranya anda mempunyai Ink Business Preferred, anda masih boleh menggunakan Ink Business Cash dan Ink Business Unlimited untuk setiap tiga Kad Ink yang berbeza.

10. Berapa kerapkah bonus Chase Ink dapat diterima?

Semua kad kredit mengejar, termasuk yang dijenamakan bersama dengan program penerbangan kerap atau rangkaian hotel , dikenakan peraturan 24 bulan. Pada kad yang sama, anda boleh menerima bonus lebih dari sekali sehingga anda tidak mendapat kad tersebut, dan 24 bulan telah berlalu sejak bonus terakhir diletakkan di akaun anda.

Kesimpulannya

Kad kredit GetChaseInk sangat sesuai untuk orang yang paling banyak berbelanja. Kad perniagaan Chase Ink mempunyai syarat kelayakan tertentu, termasuk Mesti berumur 18 tahun ke atas. Dalam 90 hari terakhir, tidak ada kebankrapan terbuka dan dalam 24 bulan, tidak ada lebih dari satu kebankrapan peribadi.

artikel berkaitan

Kad Debit Kad Kredit Memesan Kad Aplikasi Tunai