Pemberian Nilai Bersih Cardone pada tahun 2021 dianggarkan bernilai $ 2.6 Bilion. Dia menduduki tempat pertama dalam 25 Influencer Pemasaran dan dinamakan oleh Forbes pada tahun 2017. Grant Cardone menjalankan lebih daripada tiga belas program perniagaan, dia telah menulis 8 buku perniagaan dan merupakan CEO tujuh syarikat swasta. Grant Cardone adalah pemilik Perolehan Cardone, Cardone Group dan Cardone Enterprises.

## Fakta Pantas Mengenai Grant Cardone
Nama Kelahiran Penuh Pemberian Cardone
Nama Nick Pemberian
Bekerja Sebagai 1. Usahawan 2. Pengarang. 3. Penceramah Motivasi. 4. Pelabur Harta Tanah. 5. Jurulatih Jualan
Nilai bersih 2.6 Bilion 2021
Umur Enam puluh (63) tahun (Sehingga 2021)
Tarikh lahir 21 Mac 1958
Tempat Lahir / Tanah Air Lake Charles, Louisiana, Amerika Syarikat
Kewarganegaraan Orang Amerika
Isteri / Pasangan Elena Lyons
Anak-anak 1. Scarlett Cardone dan Sabrina Cardone
Kewarganegaraan Amerika Syarikat
Tanda bintang Aries
Etnik Putih
Agama Agama Kristian
Status perkahwinan Berkahwin
Bapa Curtis Cardone
Ibu Concetta Cardone
Adik beradik empat adik beradik termasuk Gary Cardone
Kediaman Semasa Miami Beach, Florida, Amerika Syarikat
Terkenal untuk 1. Dia menduduki tempat pertama dalam 25 Pemengaruh Pemasaran untuk Ditonton yang dinamakan oleh Forbes pada tahun 2017. 2. Pemilik Kumpulan Cardone, Pemerolehan Cardone, dan Perusahaan Cardone

Grant Cardone Net Worth 2021 dianggarkan sekitar $ 2.6 Billion. Dia menduduki tempat pertama dalam 25 Influencer Pemasaran dan dinamakan oleh Forbes pada tahun 2017. Grant Cardone menjalankan lebih daripada tiga belas program perniagaan, dia telah menulis 8 buku perniagaan dan merupakan CEO tujuh syarikat swasta. Grant Cardone adalah pemilik Akuisisi Cardone, Cardone Group dan Cardone Enterprises.

Siapa Grant Cardone? :eight_spoked_asterisk:

Grant Cardone adalah orang perniagaan yang berjaya dan berpengaruh. Dia terkenal sebagai orang yang berubah menjadi miskin, penagih dadah , menjadi jutawan .

Hari ini pemilik perniagaan mempunyai lebih dari $ 2.1 bilion aset di bawah syarikatnya yang merupakan Cardone Capital. Grant telah disenaraikan sebagai salah satu penggiat perniagaan media sosial teratas di dunia. Walaupun dia adalah mogul harta tanah, pengusaha dalam talian , Pengarang , suami Elena Cardone dan ayah dua anak perempuan. Ini adalah beberapa tajuk yang dipegang oleh Grant Cardone.

Di samping itu, dia juga merupakan pengasas dan CEO Grant Cardone Enterprises dan Latihan Penjualan Grant Cardone. Grant Cardone yang terkenal dengan perniagaannya juga merupakan penulis buku terlaris New York Times untuk banyak buku seperti The 10X Rule, Be Obsessed Atau Beel Average, Jual atau dijual, Jual ke Survive, Sekiranya Anda Tidak Pertama, Anda Terakhir, dll. Beritahu kami lebih lanjut mengenai kehidupan awal, pendidikan, keluarga dan kerjaya Grant Cardone.

Grant Cardone Net Worth 2021 adalah $ 2.6 Billion. Dia menduduki tempat pertama dalam 25 Influencer Pemasaran dan dinamakan oleh Forbes pada tahun 2017. Grant Cardone menjalankan lebih daripada tiga belas program perniagaan, dia telah menulis 8 buku perniagaan dan merupakan CEO tujuh syarikat swasta. Grant Cardone adalah pemilik Perolehan Cardone, Cardone Group dan Cardone Enterprises.

Beri Kehidupan Awal Cardone :eight_spoked_asterisk:

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Grant Cardone dilahirkan pada 21 Mac1958 di Lake Charles Louisiana. Grant mempunyai empat beradik termasuk seorang saudara kembar bernama Gary. Grant Cardone dan ayahnya sering mengunjungi hartanah harta tanah sebagai lawatan keluarga dan ini menimbulkan minatnya terhadap harta tanah sama sekali. Pada usia 10 tahun ayahnya meninggal.

Pada usia 15 tahun dia mula mempelajari proses harta tanah bagaimana ia berfungsi dan lain-lain. Hibah ayah meninggal ketika berusia 10. Dia dilahirkan sebagai anak keempat dari lima orang anak. Cardone selalu menjadi masalah saya ketika membesar dan pada usia dini dia diperkenalkan dengan dadah dan alkohol . Sepanjang sekolah menengah dia masuk dan keluar dari tahanan dan terus mendapat penggantungan.

Dia lulus dari sekolah menengah dan menghadiri McNeese State University pada tahun 1981. Di mana dia menamatkan ijazah dalam Sarjana Muda Sains dalam bidang perakaunan. Grant mempunyai masa kecil yang sangat normal dan lulus dari Universiti Negeri McNeese dengan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Perakaunan. Tidak lama selepas tamat pengajian, Grant mendapati dirinya menggunakan dadah dan menjadi penganggur.

Kemudian setelah mencari pekerjaan, dia mendapati dirinya bekerja di industri penjualan automotif dan menjimatkan wang. Dia mengalami asuhan putus asa dengan ayahnya dan mengalami bahaya ketagihan dadah selama hampir satu dekad. Tetapi bernasib baik kemudian dia akhirnya memutuskan untuk mengubah hidupnya pada usia 25 tahun.

Pemberian Nilai Bersih Cardone pada tahun 2021 dianggarkan bernilai $ 2.6 Bilion. Dia menduduki tempat pertama dalam 25 Influencer Pemasaran dan dinamakan oleh Forbes pada tahun 2017. Grant Cardone menjalankan lebih daripada tiga belas program perniagaan, dia telah menulis 8 buku perniagaan dan merupakan CEO tujuh syarikat swasta. Grant Cardone adalah pemilik Perolehan Cardone, Cardone Group dan Cardone Enterprises.

Grant Cardone's Worth Bersih 2021 :eight_spoked_asterisk:

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Nilai bersih Grant Cardone pada tahun 2021 dianggarkan sekitar $ 2.6 bilion. Nilai bersihnya dianggarkan $ 300 juta sebelumnya. Bagaimana pun dia baru-baru ini muncul dalam rancangan berjudul Under cover Billionaire di mana dia menyatakan kekayaan bersihnya adalah sekitar $ 2.6 bilion.

Dia memperoleh lebih daripada $ 40 juta setahun dari usaha e-dagangnya sahaja. Nilai harta tanah harta tanahnya yang merupakan sebahagian besar kekayaan ini dianggarkan bernilai sekitar $ 1.4 bilion.

Saluran YouTubenya untuk mogul harta tanah berkaitan dengan pelaburan. Ini adalah salah satu saluran YouTube yang paling banyak dilihat dan disukai. Yang menjadikannya sekitar dua juta setahun. Dan dia adalah tuan rumah persidangan 10Xnya yang dianggap sebagai salah satu persidangan paling berjaya di Amerika Syarikat.

Semua pencapaian besar ini hanyalah pengetahuan umum. Dia juga seorang penulis buku terlaris, dia menulis 8 buah buku yang semuanya terlaris dan memiliki harta tanah persendirian melalui Pengurusan Asetnya.

Geran Cardone ini wang metrik Per Kedua: $ 3.7 setiap minit: $ 223 setiap jam: $ 13,392 Sehari: $ 321.428 seminggu Penerbangan: $ 2,250,00 Sebulan: $ 9.750.000 Perolehan Setiap Tahun: $ 117,000,000 2021 Net Worth: $ 2,600,000,000

Grant Cardone Kerjaya

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Grant Cardone bersetuju bahawa dia adalah orang yang tidak konvensional yang suka meletakkan dirinya di hadapan orang sepanjang masa. Dia ada di seluruh media sosial sehingga mereka tidak boleh melupakannya. Untuk tahun. Dia juga mengakui bahawa dia terjebak dalam pekerjaan penjualan yang dia benci dan berjuang untuk mencari nafkah.

Dari kisah kegagalannya hingga berjaya, ini adalah perjalanan besar dan kemudian kembali runtuh dan kejayaan yang lebih besar lagi. Sangat mudah untuk memahami bahawa tetap jatuh setelah jatuh bukanlah cara untuk Cardone. Hibah Cardone Net pada tahun 2021 dianggarkan bernilai $ 2.6 Billion. Dia menduduki tempat pertama dalam 25 Influencer Pemasaran dan dinamakan oleh Forbes pada tahun 2017. Grant Cardone menjalankan lebih daripada tiga belas program perniagaan, dia telah menulis 8 buku perniagaan dan merupakan CEO tujuh syarikat swasta. Grant Cardone adalah pemilik Perolehan Cardone, Cardone Group dan Cardone Enterprises.

Cardone mempunyai pelbagai sumber pendapatan sama sekali. Bermula dari buku dan pembinaan hingga pelaburan harta tanah yang membantu menyokong kerajaannya yang berjuta-juta dolar. Berikut adalah beberapa cara utama yang menjadikan kerjaya meningkat.

Buku Terlaris

Cardone juga merupakan pengarang terkenal dari dua buku laris. Pada tahun 2011 buku berjudul The 10X Rule menjelaskan bahawa kebanyakan orang hanya mengambil tiga jenis tindakan dalam perniagaan mereka tindakan normal, tidak ada tindakan atau mundur dari tindakan) ada jenis tindakan keempat yang harus diambil yang membawa kepada kejayaan besar dalam perniagaan.

Buku beliau yang lain adalah jika anda tidak Pertama, Awak lepas, memberi tumpuan kepada strategi jualan dan bagaimana untuk menewaskan persaingan dalam industri anda untuk Crave untuk # 1 spot. Kedua-dua buku tersebut adalah buku terlaris New York Times dan boleh didapati dalam bentuk cetak dan juga jenis buku.

Pemegangan Harta Tanah :eight_spoked_asterisk:

Hari ini dia memiliki 4500 pangsapuri menurut kajiannya tetapi lebih dari itu. Pelaburan Cardone pertama kali adalah harta keluarga tunggal di Houston. Pada mulanya ia adalah pelaburan yang berjaya kerana dia menyewanya kepada penyewa hanya beberapa bulan. Oleh itu, dia setelah penyewa meninggalkan aliran wangnya menjadi kering. Kemudian dia mendapat pelajaran penting yang tidak pernah bergantung pada penyewa sama sekali untuk aliran tunai.

Hibah Harta Tanah Cardone

Dia menjual harta itu dan setelah 4 tahun kemudian dia membeli harta keduanya pada usia 29 tahun harta ini adalah rumah tangga berbilang keluarga. Pada ketika ini dia teringat apa yang berlaku sebelumnya dengan penjualan harta pertamanya dan harta keduanya yang kini menghasilkan aliran tunai dia dengan cepat membeli harta ketiganya.

Dengan menggunakan pendapatan dari semua harta tanah yang akan diperolehnya, dia terus melabur dalam pegangan harta tanah yang semakin banyak. Dia memulakan syarikatnya sendiri Cardone Capital dan pada tahun 2012 ia merupakan salah satu syarikat harta tanah swasta terbesar di Florida. Hari ini dia memiliki lebih daripada 4.500 pangsapuri.

Berikan Nilai Bersih Cardone pada tahun 2021 dianggarkan $ 2.6 Bilion. Dia menduduki tempat pertama dalam 25 Influencer Pemasaran dan dinamakan oleh Forbes pada tahun 2017. Grant Cardone menjalankan lebih daripada tiga belas program perniagaan, dia telah menulis 8 buku perniagaan dan merupakan CEO tujuh syarikat swasta. Grant Cardone adalah pemilik Perolehan Cardone, Cardone Group dan Cardone Enterprises.

3. Saluran Youtube

Cardone mempunyai saluran YouTube sendiri yang menghasilkan wang dan dikenali sebagai Grant Cardone. Itu hanya untuk menambah pendapatannya. Pencapaian terbarunya disebut Young Hustlers yang juga terdapat di saluran YouTubenya. Di sana dia hanya memfokuskan diri pada milenium dan orang-orang yang memulai dengan memberi nasihat segar untuk mengatasi idea-idea usang dan ketinggalan zaman mengenai penjualan.

Di salurannya, dia menawarkan cara dan nasihat video untuk pengusaha. Orang yang ingin menjadi ahli perniagaan dan jutawan yang berjaya serta video pendek yang menerangkan siapa dirinya dan matlamatnya untuk menolong sebanyak mungkin orang menjadi jutawan.

Bagaimana Grant Cardone Menjadi Terkenal dan Berjaya

:white_check_mark: Dengan harta tanah dan syarikat permulaan, dia menjadi salah seorang ahli perniagaan yang berjaya. Dia mempunyai falsafah hebat dari memulakan perniagaan yang merupakan perniagaan berat aliran tunai. Memberi latihan dan perniagaan seminar adalah contoh yang sangat baik.

Dengan wang tunai yang anda hasilkan dari perniagaan itu, dia banyak mencurahkannya ke harta tanah. Sehingga dia menjadi bosan dan harus keluar dan mencari lebih banyak wang untuk mendapatkan lebih banyak wang. Dia membuat dirinya sibuk dan jika mengikut rentak anda akan menjadi kaya.

:white_check_mark: Dia memperoleh $ 40 juta atau lebih daripada e-dagang setiap tahun. Dia mempunyai pegangan harta tanah sekitar $ 1.4 bilion. Dia mempunyai salah satu saluran harta tanah paling popular di YouTube yang merupakan saluran yang paling banyak dilihat. Dia adalah tuan rumah salah satu persidangan paling berjaya di Amerika Syarikat: persidangan 10X.

:white_check_mark: Semua pencapaian itu hanyalah puncak gunung es. Pengarang terlaris dan pemilik jet peribadi. Bukan perkara mudah yang harus anda kerjakan seharian seharian dan anda berakhir dengan dinamo iaitu Grant Cardone. Tetapi kemudian bom dijatuhkan di empayar Cardones seperti yang dilakukan oleh banyak pengusaha lain yang berjaya. Ketika coronavirus menyerang, tiba-tiba Cardone terpaksa memberhentikan kakitangannya secara beramai-ramai.

Melalui seminar latihannya ke buku-bukunya ke saluran Youtube-nya. Cardone pada dasarnya telah mencipta jenama sendiri dan mengungkap ideanya kepada orang-orang di seluruh dunia dari segala usia untuk berjaya dalam hidup. Dengan semua ini dia terkenal dan mendekati perniagaan. mudah untuk melihat mengapa Cardone berjaya.

Berikan Ketinggian Cardone Dan Ukuran Badan Lain :eight_pointed_black_star:

Grant Cardone tinggi pada kaki dan inci ialah 6 ′ 0 ″. 185 dalam Sentimeter dan 1.85 dalam meter. Dia tinggi dan tampan. Beratnya dalam kg hampir 90 iaitu 198 lbs. Saiz Bisepnya 15.5 inci. Bercakap mengenai ukuran tubuhnya dia berumur 42-34-37. Ukuran kasutnya di AS ialah 11. Grant Cardone mempunyai warna mata Hazel yang indah . Rambutnya Berwarna Kelabu-Putih.

Hibah Nilai Bersih pada tahun 2021 dianggarkan bernilai $ 2.6 Bilion. Dia menduduki tempat pertama dalam 25 Influencer Pemasaran dan dinamakan oleh Forbes pada tahun 2017. Grant Cardone menjalankan lebih daripada tiga belas program perniagaan, dia telah menulis 8 buku perniagaan dan merupakan CEO tujuh syarikat swasta. Grant Cardone adalah pemilik Perolehan Cardone, Cardone Group dan Cardone Enterprises.

Hibah Cardone Net pada tahun 2021 dianggarkan bernilai $ 2.6 Billion. Dia menduduki tempat pertama dalam 25 Influencer Pemasaran dan dinamakan oleh Forbes pada tahun 2017. Grant Cardone menjalankan lebih daripada tiga belas program perniagaan, dia telah menulis 8 buku perniagaan dan merupakan CEO tujuh syarikat swasta. Grant Cardone adalah pemilik Perolehan Cardone, Cardone Group dan Cardone Enterprises.

Grant Media Sosial Cardone :eight_pointed_black_star:

Grant Cardone mempunyai 3.1 juta pengikut Instagram. 6.2 juta di Facebook dan 1.49 juta pelanggan YouTube. Juga 454 ribu pengikut Twitter. Secara keseluruhan, jumlah keseluruhan 11.2 juta pengikut media sosial keseluruhannya. Pemberian Nilai Bersih Cardone pada tahun 2021 dianggarkan bernilai $ 2.6 Bilion. Dia menduduki tempat pertama dalam 25 Influencer Pemasaran dan dinamakan oleh Forbes pada tahun 2017. Grant Cardone menjalankan lebih daripada tiga belas program perniagaan, dia telah menulis 8 buku perniagaan dan merupakan CEO tujuh syarikat swasta. Grant Cardone adalah pemilik Perolehan Cardone, Cardone Group dan Cardone Enterprises.

Hibah Isteri Cardone :eight_pointed_black_star:

Grant Cardone berkahwin dengan Elena Lyons yang merupakan pelakon kelahiran Sepanyol yang terkenal dan bekas model. Pasangan cantik itu bertemu pada tahun 2003 di mana hartawan perniagaan itu jatuh cinta dengan Elena Lyons serta-merta. Walaupun Elena tidak begitu yakin mengenai hubungan pada masa itu. Bagaimana pun jutawan berjaya meyakinkannya setelah selesai setahun kedua Elena dan Grant berkahwin setahun kemudian.

Seiring dengan profesionnya sebagai pelakon Grant Cardones, isteri Elena juga merupakan penceramah umum acara, penerbit acara dan pengarang. Dia telah muncul di rancangan TV terkenal seperti Saved by the Bell: The College Years, Days of Our Lives, CSI, Two and a Half Men and The Young and the Restless dll. Menurut rakan kongsi Net Worth Grant Cardone Elena Lyons dianggarkan menjadi sekitar $ 3 juta.

Grant Cardone dan isterinya mempunyai dua anak perempuan cantik bernama Scarlett Cardone dan Sabrina Cardone. Kumpulan cinta Sabrina yang indah dilahirkan pada tahun 2009. Nama anak perempuannya yang lebih muda adalah Scarlett dan dilahirkan pada tahun 2011. Ahli perniagaan Amerika itu sangat menyayangi isteri dan anak-anaknya dan sangat memuja mereka. Kaunselor perniagaan bahkan meminta anak perempuannya Sabrina untuk berbicara dengan khalayaknya di salah satu pertunjukannya 10X Pertumbuhan Pertumbuhan untuk mengajar mereka jalan perniagaan dari usia yang sangat muda.

Beri anak Cardone :eight_pointed_black_star:

Grant Cardone menghabiskan pagi dengan anak-anaknya. Mereka biasanya menghabiskan masa di luar rumah di kedai kopi tempatan atau di tempat sarapan sebelum waktu sekolah dan bekerja. Ini memberi masa dan kestabilan anak-anaknya berkualiti dengan ayah mereka. Dia malah membawanya ke gimnasium. Dia sengaja meluangkan masa untuk mereka dalam hidupnya.

Grant Cardone berkahwin dengan Elena Lyons, pelakon kelahiran Sepanyol yang terkenal dan bekas model. Pasangan cantik itu bertemu pada tahun 2003, di mana hartawan perniagaan itu langsung jatuh cinta, walaupun Elena tidak begitu yakin akan hubungan pada masa itu. Bagaimana jutawan ini berjaya meyakinkan kekasihnya dan pasangan cantik itu berkahwin setahun kemudian.

Berikan Cardone Forbes :eight_pointed_black_star:

Semasa Forbes menemu ramah Grant Cardone dan bertanya kepadanya apakah formula kejayaannya dalam karier. Pewawancara adalah Garrett Gunderson yang menemubual Grant Cardone sebagai jurulatih penjualan yang dapat mengisi stadium Miami Marlins dengan menggunakan strategi yang dia mengilhami orang lain untuk menggunakannya juga. Grant dan dia berkumpul dan bercakap mengenai perangkap yang mereka lihat sehingga banyak usahawan jatuh ke dalam yang akhirnya membawa mereka ke kejayaan kecil dan lebih terkenal.

Apabila anda menjumlahkan pendapatan Cardone dari perniagaan latihan penjualan utamanya, tawaran buku, media sosial menyalurkan pendapatan dari harta tanah, yuran pembicara utama, dan yuran yang dikenakan kepada pelabur terakreditasi di Cardone Capital, kami menganggarkan pendapatan tahunannya boleh setinggi $ 100 juta atau lebih banyak lagi.

Apabila anda menambah nilai perniagaan dan harta tanahnya maka kami menganggarkan nilai bersihnya sekarang lebih dari $ 2.6 bilion dan kekuatan inflasi, pembayaran hutang, penggabungan dan tawaran masa depan akan melonjaknya ke status jutawan.

Fakta Mengenai Nilai Bersih Grone Cardone

 1. Nasihat perniagaan terbaik yang diberikan oleh Grant Cardone yang berasal dari ibunya yang tidak pernah benar-benar berniaga mengatakan jutawan buatan sendiri. "Dia mengatakan bahawa 'Pelaburan terbaik yang akan anda buat adalah pada diri sendiri. Ia adalah perjanjian tanpa rugi. Ia akan sentiasa memberi anda pulangan. Tidak ada yang boleh mengambilnya dari anda. Itu milik anda. ''

 2. Grant menonton video latihan penjualan sepanjang masa semasa dia makan sarapan mendengarkan kaset peningkatan diri semasa dia pergi bekerja. Dia sering menjadi pekerja pertama yang muncul dan yang terakhir keluar.

 3. Pada tahun 1987 Cardone pindah ke Chicago untuk bekerja di sebuah syarikat latihan penjualan. Walaupun dia tinggal di Chicago. Dia berjaya melakukan perjalanan ke seluruh Amerika Syarikat dan tinggal di bandar yang berbeza.

 4. Cardone memiliki dan mengendalikan beberapa perniagaan dari Cardone Enterprises, The Cardone Group dan Cardone Acquisitions.

 5. Ketika Grant berumur 26 tahun, dia berada di runcit dan kedai tempat dia bekerja ditutup pada pukul 7 malam. Sering kali anda dapat menjumpainya di sana pada jam 11 malam juga dengan membuat jualan tambahan. Jangan sekali-kali cuba menjadi orang yang paling pintar atau paling beruntung, pastikan anda berjaya semua orang.

 6. Pada usia 20-an, dia berjuang dengan ketagihan dadah bahkan secara drastik menghancurkan harga dirinya. Dia berusaha menyelesaikan sesuatu mengubah semua tabiat buruk itu menumpukan pada dirinya sendiri dan mengubah lintasan hidupnya beberapa kali tanpa kejayaan. Dia akan kembali menggunakan ubat-ubatan dan tabiat buruk berulang kali sehingga dia benar-benar komited untuk mengubah dirinya sendiri.

Ringkasan Grant Cardone Net Worth pada tahun 2021 dianggarkan bernilai $ 2,6 Billion. Dia menduduki tempat pertama di 25 Influencer Pemasaran dan dinamakan oleh Forbes pada tahun 2017. Grant Cardone menjalankan lebih daripada tiga belas program perniagaan, dia telah menulis 8 buku perniagaan dan merupakan CEO tujuh syarikat swasta. Grant Cardone adalah pemilik Perolehan Cardone, Cardone Group dan Cardone Enterprises.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

Terdapat beberapa soalan yang berkaitan dengan Grant Cardone Net Worth adalah seperti berikut:

1. Berapakah jumlah yang diberikan Grant Cardone setiap tahun?

Berikan nilai bersih Cardone

Sukatan Wang Jumlah
Setiap Sek $ 3.7
Setiap Min $ 223
Sejam $ 13,392
Sehari $ 321,428
Seminggu $ 2,250,00
Sebulan $ 9,750,000
Pendapatan Setahun $ 117,000,000
2021 Nilai Bersih $ 2,600,000,000

2. Berapa umur Grant Cardone ketika menjadi jutawan?

Pada usia 30 tahun dia adalah seorang jutawan dan mempunyai 2 harta besar pada masa itu. Berikan Nilai Bersih Cardone pada tahun 2021 yang dianggarkan berjumlah $ 2.6 Bilion. Dia menduduki tempat pertama dalam 25 Influencer Pemasaran dan dinamakan oleh Forbes pada tahun 2017. Grant Cardone menjalankan lebih daripada tiga belas program perniagaan, dia telah menulis 8 buku perniagaan dan merupakan CEO tujuh syarikat swasta.

3. Adakah Grant Cardone sebenarnya mempunyai wang?

Hari ini Grant Cardone mempunyai lebih dari $ 2.1 bilion aset di bawah syarikatnya yang merupakan Cardone Capital. Grant telah disenaraikan sebagai salah satu penggiat perniagaan media sosial teratas di seluruh dunia. Walaupun dia adalah mogul harta tanah, pengusaha dalam talian, Pengarang, suami Elena Cardone dan ayah dua anak perempuan. Ini adalah beberapa tajuk yang dipegang oleh Grant Cardone.

4. Adakah modal Cardone sah?

Cardone Capital adalah harta tanah untuk platform pendanaan orang ramai yang menawarkan dana untuk pelabur yang bertauliah dan juga pelabur yang tidak bertauliah. Grant Cardone adalah pemilik Perolehan Cardone, Cardone Group dan Cardone Enterprises.

5. Bagaimana saya boleh menjadi kaya dalam 5 tahun?

 1. Cari Mentor yang boleh membantu anda.

 2. Kendalikan Kewangan Anda Sendiri.

 3. Rangkaian Dengan Orang Kaya & Kaya.

 4. Cuba Banyak Sumber Pendapatan dan belajar dengan lebih cepat.

6. Berapakah jumlah yang diberikan Grant Cardone sehari?

Grant Cardone menghasilkan $ 321,428 sehari. Grant Cardone Worth Net of 2021 dianggarkan berjumlah $ 2.6 Billion. Dia menduduki tempat pertama dalam 25 Influencer Pemasaran dan dinamakan oleh Forbes pada tahun 2017. Grant Cardone menjalankan lebih daripada tiga belas program perniagaan, dia telah menulis 8 buku perniagaan dan merupakan CEO tujuh syarikat swasta.

7. Adakah Grant Cardone memiliki jet?

Yes Grant Cardone memiliki jet peribadi dan bercakap mengenai kejayaan. Nilai bersih Grant Cardone pada tahun 2021 dianggarkan sekitar $ 2.6 bilion. Nilai bersihnya dianggarkan $ 300 juta sebelumnya. Bagaimana pun dia baru-baru ini muncul dalam rancangan berjudul Under cover Billionaire di mana dia menyatakan kekayaan bersihnya adalah sekitar $ 2.6 bilion

8. Bagaimana Grant Cardone menjadi kaya?

Grant Cardone menjalankan lebih daripada tiga belas program perniagaan, dia telah menulis 8 buku perniagaan dan merupakan CEO tujuh syarikat swasta. Grant Cardone adalah pemilik Perolehan Cardone, Cardone Group dan Cardone Enterprises. Hari ini pemilik perniagaan mempunyai lebih dari $ 2.1 bilion aset yang berada di bawah syarikatnya yang merupakan Cardone Capital. Grant telah disenaraikan sebagai salah satu penggiat perniagaan media sosial teratas di seluruh dunia

9. Adakah Grant Cardone 10X bernilai?

Terdapat banyak ruang untuk pertumbuhan dan peningkatan pada Pertumbuhan 10X dan anda lebih percaya bahawa Grant Cardone memberikan persembahan yang baik yang akan membuat anda bermotivasi sepanjang masa anda menonton atau muncul. Tetapi jika anda datang dengan harapan yang tepat dan tahu bagaimana menggunakan acara ini untuk keuntungan sepenuhnya, hanya itu yang boleh dan akan bernilai masa dan wang anda.

10. Bagaimana saya mendapat pulangan 10% wang saya?

Hartanah.

 1. Melabur dalam Saham Jangka Panjang.
 2. Perdagangan Saham Jangka Pendek.
 3. Memulakan Perniagaan Anda Sendiri.
 4. Buat Produk yang anda minati.
 5. Bon Sampah.

Kesimpulannya :arrow_down:

Grant Cardone Net Worth dianggarkan sekitar $ 2.6 Billion. Dia menduduki tempat pertama dalam 25 Influencer Pemasaran dan dinamakan oleh Forbes pada tahun 2017. Grant Cardone menjalankan lebih daripada tiga belas program perniagaan, dia telah menulis 8 buku perniagaan dan merupakan CEO tujuh syarikat swasta. Grant Cardone adalah pemilik Perolehan Cardone, Cardone Group dan Cardone Enterprises.

Hari ini pemilik perniagaan memiliki lebih dari $ 2.1 bilion aset di bawah syarikatnya yang merupakan Cardone Capital. Grant telah disenaraikan sebagai salah satu penggiat perniagaan media sosial teratas di seluruh dunia. Walaupun dia adalah mogul harta tanah, pengusaha dalam talian, Pengarang, suami Elena Cardone dan ayah dua anak perempuan. Ini adalah beberapa tajuk yang dipegang oleh Grant Cardone. Pada usia 20-an, dia banyak bergelut dengan penagihan dadah sehingga secara drastik menghancurkan harga dirinya. Dia berusaha menyelesaikan sesuatu mengubah semua tabiat buruk itu menumpukan pada dirinya sendiri dan mengubah lintasan hidupnya beberapa kali tanpa kejayaan. Dia akan kembali menggunakan ubat-ubatan dan tabiat buruk berulang kali sehingga dia benar-benar komited untuk mengubah dirinya sendiri.

Grant Cardone berkahwin dengan Elena Lyons yang merupakan pelakon kelahiran Sepanyol yang sangat terkenal dan bekas model. Pasangan cantik itu bertemu pada tahun 2003 di mana hartawan perniagaan itu jatuh cinta dengan Elena Lyons serta-merta. Walaupun Elena tidak begitu yakin mengenai hubungan pada masa itu. Bagaimana pun jutawan berjaya meyakinkannya setelah selesai setahun kedua Elena dan Grant berkahwin setahun kemudian.

Nilai Bersih Grant Cardone adalah $ 300 Juta pada tahun 2021. Grant Cardone adalah jurulatih penjualan profesional dan pembicara mengenai kepemimpinan, pelabur harta tanah. Dalam perjalanan menuju kejayaan harta tanah, Grant Cardone mengatasi beberapa kesukaran.

Kehidupan awal

Grant Cardone dilahirkan di Lake Charles, Louisiana, pada 21 Mac 1958. Grant mempunyai empat beradik, termasuk saudara kembar Gary. Cardone dan ayahnya sering mengunjungi harta tanah sebagai perjalanan keluarga , meningkatkan minatnya terhadap harta tanah. Dia mula belajar imobilisasi pada usia 15 tahun.

Grant merupakan pendidikan yang cukup tipikal dan mempunyai Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Perakaunan dari Universiti Mc Neese State. Tidak lama selepas tamat pengajian, Grant mendapati dirinya dalam pemulihan dadah dan pengangguran. Dia bekerja di sektor penjualan kenderaan dan menjimatkan wang.

Nilai bersih $ 300 Juta
Umur 62
Dilahirkan 21 Mac 1958
Negara asal Amerika Syarikat
Sumber Kekayaan Usahawan

Kerjaya

Setelah lulus, dia memilih untuk tidak mengikuti bidang perakaunan yang dipilihnya, dan pada tahun 1987, dia pergi ke Chicago, Illinois, untuk bekerja sebagai jurulatih penjualan. Dia berkeliling Amerika Syarikat dan tinggal selama lima tahun di Houston, Texas, 12 tahun di La Jolla, California , dan akhirnya Los Angeles.

Dalam proses itu, Grant memperoleh masalah dadah dan memasuki pemulihan pada usia 25 tahun. Dia adalah seorang jutawan dalam masa lima tahun setelah meninggalkan rawatan.

Empayar Harta Tanah

Cardone mencipta Cardone Capital, sebuah entiti harta tanah pelaburan. Ia telah terlibat dalam transaksi berjumlah 425 juta dolar dan kononnya memiliki harta pelaburan bernilai 500 juta dolar di Amerika Syarikat .

Ketika dia masih sangat muda, minatnya terhadap harta tanah bermula tetapi berkembang pada usia 29 tahun ketika dia membeli sebuah rumah di Houston yang dia sewa untuk satu keluarga.

Setelah penyewa pergi, dia menjual bangunan itu, dan lima tahun kemudian, dia memperoleh di San Diego sebuah kompleks 38 unit dengan harga $ 1.9 juta dengan wang pendahuluan hanya $ 350,000. Dia menerima satu lagi kompleks satu bulan kemudian.

Buku Terlaris

Cardone juga merupakan penulis terkenal dari dua novel yang berjaya. Pada tahun 2011 buku berjudul The 10X Rule menekankan bahawa kebanyakan individu hanya melakukan tiga jenis tindakan dalam aktiviti perniagaan biasa mereka; tidak ada tindakan atau penarikan diri dari tindakan tersebut.

Saluran Youtube

Cardone mempunyai saluran YouTube yang dimonetisasi sendiri yang disebut Grant Cardone. Itu hanya untuk menambah pendapatannya. Pencapaian terbarunya bernama Young Hustlers, yang juga dapat dilihat di laman YouTube- nya.

Dia hanya bertumpu pada milenium dan individu, bermula dengan panduan baru untuk mengatasi kepercayaan ketinggalan zaman mengenai penjualan. Di salurannya , dia memberikan video dan panduan kepada pengusaha.

Orang yang ingin menjadi ahli perniagaan yang berjaya dan berjuta-juta, serta filem pendek , menjelaskan siapa dia, dan objektifnya adalah untuk menolong sebanyak mungkin orang menjadi jutawan.

Ringkasan

Melalui kuliah latihannya di buku saluran Youtube-nya. Cardone telah membina jenamanya dan memaparkan pemikirannya kepada dunia dari segala usia untuk berjaya dalam hidup mereka. Dia terkenal dengan semua ini dan mendekati perniagaan. Sangat mudah untuk memahami mengapa Cardone begitu berjaya.

Kehidupan peribadi

Cardone berkahwin dengan Elena Lyons, seorang pelakon. Terdapat dua gadis dalam hubungan itu , Scarlett dan Sabrina. Dia adalah ahli Gereja Scientology.

Hibah Isteri Cardone

Grant Cardone berkahwin dengan Elena Lyons, pelakon terkenal dan model lama yang dilahirkan di Sepanyol. Pasangan cantik itu bertemu pada tahun 2003 ketika lelaki korporat itu langsung jatuh cinta pada Elena Lyons.

Elena tidak pasti mengenai hubungan pada masa ini. Walaupun selepas satu tahun, jutawan itu meyakinkannya bahawa Elena dan Grant berkahwin satu tahun kemudian.

Beri anak Cardone

Grant Cardone menghabiskan waktu bersama anak-anaknya pada pagi hari. Biasanya, anda menghabiskan masa di luar rumah di kedai kopi kawasan kejiranan atau sebelum sekolah dan bekerja.

Ini memberikan anak-anaknya masa yang baik dan stabil dengan ayah mereka. Dia malah membawa mereka ke gim bersamanya. Dalam hidupnya, dia sengaja meluangkan masa untuk mereka.

Soalan Lazim

Orang ramai bertanya banyak mengenai nilai bersih Grant Cardone. Kami membincangkan beberapa perkara di bawah:

1 - Adakah Grant Cardone berjaya?

Sebelum COVID-19 melanda ekonomi dunia, nilai bersih Grant Cardone dipercayai sekitar $ 1 bilion. Dia memperoleh $ 40 juta setiap tahun melalui e-commerce . Dia memiliki harta hampir $ 1.4 bilion.

2 - Berapakah nilai Grant Cardone 2021?

Nilai bersih Grant Cardone mencerminkan harta tak alihnya yang besar dan beberapa syarikatnya . Pengetahuannya telah digunakan dan akan terus digunakan oleh banyak syarikat Fortune 500 selama beberapa dekad. Sehingga 2021, nilai bersih Grant Cardone adalah $ 300 juta.

3 - Siapakah orang No 1 terkaya di dunia?

Jeff Bezos adalah pencipta Amazon serta Blue Origin, peruncit terbesar di dunia. Dia adalah individu terkaya di dunia, dengan anggaran nilai bersih $ 177 bilion.

4 - Adakah Grant Cardone pemilik jet?

Ya, Grant Cardone mempunyai kapal terbang peribadi dan bercakap mengenai kemakmuran. Nilai bersih Grant Cardone dianggarkan sekitar $ 2.6 bilion pada tahun 2021. Nilai bersihnya pada mulanya dianggarkan $ 300 juta. Namun, dalam rancangan berjudul Under Cover Billionaire, dia mengatakan wang bersihnya sekitar $ 2.6 bilion?

Kesimpulannya

Grant Cardone Net Worth dianggarkan bernilai $ 2.6 trilion. Pada tahun 2017, dia mendapat kedudukan # 1 di antara 25 orang yang mempengaruhi pemasaran dan diiktiraf oleh Forbes. Grant Cardone adalah CEO tujuh syarikat swasta, telah mengembangkan lebih dari 13 program perniagaan, mempunyai lapan buku perniagaan.

Kumpulan Cardone, Cardone Group dan Cardone Enterprises adalah pemilik Grant Cardone Acquisitions. Grant Cardone berkahwin dengan Elena Lyons, pelakon terkenal dan model lama yang dilahirkan di Sepanyol.

Pasangan cantik itu bertemu pada tahun 2003 ketika lelaki korporat itu langsung jatuh cinta pada Elena Lyons. Elena tidak pasti mengenai hubungan pada masa ini.

artikel berkaitan

1 - Rakan David Bromstad 2 - Hari Lahir Selebriti

Nilai Bersih Grone Cardone adalah $ 300 Billion. Menurut episod Undercover Billionaire yang dia tampilkan akhir-akhir ini, kekayaan bersihnya adalah $ 2.6 bilion. Dari syarikat e-dagangnya sahaja, dia menjana $ 40 juta setahun. Lebih kurang $ 1.4 bilion dipercayai nilai pegangan harta tanahnya.

Nilai bersih

Hibah Cardone Bernilai Bersih 2021

Berikan Nilai Bersih Cardone $ 300 Bilion
Berikan Umur Cardone 62 tahun
Dilahirkan 21 Mac 1958
Negara asal USA
Sumber Kekayaan Usahawan
Terakhir dikemas kini 2021

Selain pegangan harta tanahnya, Grant Cardone mempunyai beberapa syarikat lain. Banyak syarikat Fortune 500 bergantung pada kemahirannya, dan mereka akan terus melakukannya selama beberapa dekad yang akan datang. Nilai bersih Grant Cardone dijangka mencapai $ 300 juta pada tahun 2021.

Dia menjana $ 40 juta setiap tahun dari perusahaan e-dagangnya sahaja. Nilai aset harta tanahnya (yang merupakan sebahagian besar wang ini) dianggarkan sekitar $ 1.4 bilion.

Salah satu saluran YouTube yang paling banyak dikunjungi dan disukai adalah saluran pelaburan harta tanahnya, yang memperolehnya beberapa juta dolar tambahan setiap tahun. Er menganjurkan persidangan 10X, yang merupakan salah satu persidangan paling terkenal di Amerika.

Hanya sebilangan kecil pencapaian ini yang diketahui oleh khalayak umum. Pengarang dan pelabur harta tanah persendirian melalui Pengurusan Asetnya, Encik Cohen mempunyai banyak pengetahuan dan pengalaman untuk ditimba.

Siapa Grant Cardone?

Idea pelaburan , keusahawanan, kesibukan, dan kesibukan sampingan adalah antara kepakaran Grant Cardone. Terutama dalam topik seperti menerima tanggungjawab untuk menciptakan kehidupan ideal anda, dia telah memberi inspirasi dan mendorong orang selama bertahun-tahun sekarang.

Sebagai pengasas Pergerakan 10X, Grant Cardone menyampaikan idea untuk memperoleh hasil yang besar dengan melakukan aktiviti 10X lebih besar. Speaker and best-selling author, he has known for his books The 10X Rule and If You're Not First, You're Last.

Over the years, he has been able to amass a significant and outstanding net worth. The real estate mogul is also a sales instructor, an investor, an author, and a motivational speaker.

The fact that his path to money and fame was not simple and he had to overcome many obstacles is part of the reason for his appeal. As a result of his unwavering commitment to closing deals, he has become the business mogul he is today.

Grant Cardone Net Worth 2021 Forbes

When Forbes interviewed Grant Cardone and asked him what was the recipe for his success in the profession.

The interviewer was Garrett Gunderson who interviewed Grant Cardone a sales trainer that was able to fill the Miami Marlins stadium using the exact methods that he urges others to utilize as well.

Together, they discussed the pitfalls they see so many businesses fall into, traps that ultimately lead them to less success and more fame.

Consider Cardone's revenue from his core sales training company and other sources of income such as book agreements, social media channels, and real estate income as well as keynote speaking fees, as well as the fees charged to authorized investors at Cardone Capital.

Inflation , loan repayments, compounding, and future acquisitions will rocket him into billionaire status when you total up his enterprises and real estate.

Undercover billionarie

Grant Cardone Wife

Grant Cardone is married to actress and former model Elena Lyons, who was born in Spain. Born on June 27, 1973, in Madrid, Spain, Elena Rosaia was the name given to her by her parents upon her birth. Grant and Elena both experienced terrible childhoods and young adulthoods that were marked by drug and alcohol misuse.

A terrible fire claimed the life of Elena's 13-year-old best friend, who resided in the house next door to her own. A local attempt to put out the fires and save Elena's friend as well as her mother failed and Elena was left with unresolved sorrow that had not been addressed.

In her early twenties, the anguish she kept inside erupted, launching her into the darkly alluring and degenerative lifestyle of drug and alcohol addiction , which ultimately destroyed her. Elena, on the other hand, was able to overcome her addiction.

Elena was born in New Orleans and went to Los Angeles to pursue a modeling and acting career. “Saved by the Bell: The College Years”, “USA High”, “CSI”, “Two And A Half Men”, “Days of Our Lives” and “The Young and the Restless” are just a few of the shows she has been in (among others).

As an accomplished competitive sport shooter, Elena is also a published author, an entrepreneur , an event producer, and an accomplished public speaker. “Build an Empire: How to Have It All” is her best-selling non-fiction book.

In addition to training men and women, she also coaches them on how to build a successful profession and marriage that lasts. Her podcast , 'Women in Power,' is also available for download. When it comes to Grant Cardone Enterprises, she is the driving force behind many of the commercial initiatives.

It took Elena some time to warm up to Grant Cardone, even though he felt she was “the one” when they first met. Elena once joked that she wouldn't date a “short, unpleasant man”. In the end, they did go out and got married on July 4, 2004, a year after they met.

The ambitious and motivated pair is still going strong after more than 16 years. In addition to being co-hosts of “The G&E Show,” the couple resides in Miami Beach.

Summary: If she eventually says yes, it's not stalking," Cardone reportedly said about dating his wife. The two kids he's had with Elena have been highlighted in his social media feeds since they were born. Grant and Elena Cardone said they don't discourage their girls from talking to strangers, contrary to other parents. Contrary to popular belief, however, he believes that children must develop the skills of conversing with strangers since in life you cannot do it alone and you will require support from other people.

Undercover Billionaire Grant Cardone Net Worth

The Celebrity Net Fortune website estimates that undercover billionaire Grant Cardone's worth is $300 million. In addition, he owns $2 billion worth of assets , according to his website.

Cardone appeared in the Discovery reality series Undercover Billionaire with Monique Idlest-Mosley and Elaine Culotti earlier this year. For each of the moguls, it was their job to create a $1-million firm in 90 days, starting with just $100.

Cardone and Matt Smith founded Wake Up Pueblo, a marketing agency that was valued at $5.5 million. Smith didn't know who Cardone was, but he knew he was a unique person.

According to The Pueblo Chieftain, he stated, “It was always evident with all these TV teams and people.” Some individuals might ask, 'Are you, Grant Cardone?' He'd be like, 'Wish I could' We put it up to a resemblance, but I had no idea who he was."

Frequenly Asked Questions

1. When and how did Cardone get wealthy?

In the early 1990s, Grant Cardone was stuck in an unfulfilling sales position, earning $3,000 per month. “I was making $3,000 a month, and I wanted to make $4,000,” he tells CNBC Make It.

2. When it comes to real estate, how much money does Grant Cardone make?

In addition to eCommerce profits of $40 million each year, he also made $1.4 billion in real estate. Grant was the owner of one of the most successful real estate YouTube channels on the site. Er hosted the 10X Conference, which was hailed as the most successful event in American history.

3. Is Grant Cardone rich?

A sales trainer, motivational speaker , real estate investor, and thought leader, Cardone has a wealth of experience in the sales industry. According to Grant Cardone's estimations, he will have a net worth of USD 300 million by 2020. Seven firms are led by him and he has published eight books.

4. What kind of aircraft does Grant Cardone fly in?

In this video, Grant Cardone discusses his success and how he blew it up. During the flight, Cardone discusses when to buy a jet and how to make sense of the process of purchasing a jet . There are pros and cons to both options.

5. Is it true that Grant Cardone sold automobiles?

Cars were hard to come by for him. In Cardone's own words, “I was a terrible salesperson.” It has nothing to do with automobiles . He'd previously tried his hand at selling insurance and working in retail at that point in his life.

6. What is the value of Grant Cardone in 2021?

In addition to his real estate holdings, Grant Cardone has several other companies. Numerous Fortune 500 businesses have benefited from his knowledge and will continue to do so for decades to come. Grant Cardone's net worth is expected to reach $300 million by the year 2021.

7. Is it worth it to attend the 10x conference?

10X growth is for you if you want to be among individuals that have the same attitude as you and want more out of life. I'm glad Rob and I spent the money to go to growth.

8. How do the vast majority of millionaires become wealthy?

According to a study, the majority of today's millionaires did not inherit their money. The Fidelity survey also found that investments/capital appreciation, salary, and employee stock options/profit sharing were the top three sources of assets for self-made millionaires.

9. When it comes to money, where do billionaires store it?

The majority of a billionaire's net worth is invested in the shares of their company or real estate. In addition to the cash and assets they have, most have a substantial amount of money outside of this. Considering that bank accounts are only insured up to $250,000 against bank failures, keeping their cash secure is a big issue for many.

10. Is Grant Cardones worth the time and effort to train?

Grant Cardone University is without a doubt the world's greatest sales training course. Grant Cardone is a well-known and successful businessman . In addition, he tells you exactly how he makes sales. He explains in detail what he does to make money and how you may do it as well in the book.

Kesimpulannya

In addition to his real estate holdings, Grant Cardone has several other enterprises. Numerous Fortune 500 firms have relied on his skills, and they will continue to do so for decades to come. Grant Cardone's net worth is expected to reach $300 million by the year 2021.

Introduction Of Grant Cardone

When it comes to business, hustle, and making money, Grant Cardone is one of the most well-known names in the world. For years, he has been educating and inspiring people on how to take control of their lives and businesses in order to achieve the success they desire. And as the founder of the 10X Movement, an international speaker, best-selling author of If You're Not First, You're Last, and a savvy investor, he knows a thing or two about getting things done. Grant Cardone's net wealth was believed to be over $1 billion before COVID-19 crippled the global economy.

E-Commerce

E-commerce brought him $40 million per year. He owned a real estate portfolio worth $1.4 billion. On YouTube, he had one of the most popular real estate channels. He also hosted one of the most well-attended conferences in the United States, the 10X conference. If you're interested in real estate, you've definitely heard of Grant Cardone, the real estate mogul. Cardone is a thought leader, sales trainer, motivational speaker, and real estate investor. Grant Cardone has a net worth of $300 million USD in 2020, thanks to money from books, events, and real estate. He has published eight books, is the host of 13 business shows, and is an entrepreneur. Grant Cardone is a New York Times bestselling author, sales trainer, speaker, and entrepreneur with experience in real estate and the automotive sector. Grant Cardone is the CEO of seven privately owned firms and a multi-billion dollar real estate magnate who built his multi-family property empire from the ground up. He consults Fortune 500 corporations, startups, and governments all around the world. In 2021, how much money does Grant Cardone have? Let's talk about the “Undercover Billionaire” who, despite being a drug addict till the age of 25, has turned his life around.

Kesimpulannya

When it comes to celebrity endorsements, Grant Cardone is a household name. Grant Cardone's net wealth and billionaire status are discussed. The word “net worth” is one of the most searched categories of successful and renowned persons. People are enthralled with people's alleged financial wealth. Simply Google my name, Grant Cardone, and you'll discover that the second most searched term after my name is “net worth,” even before you hit enter. Then there's age, height, wiki, wife, quotes, books, and so on. Grant Cardone is a well-known sales consultant, real estate investor, author, and entrepreneur who has worked all over the world. He runs a number of enterprises, including various sales consulting and training firms. Cardone Capital, his real estate company, owns and maintains a portfolio of apartment complexes worth more than $1 billion. He's also the author of a number of best-selling business books, such as The 10X Rule.

Soalan Lazim

Q: In your opinion, what do you think is the most misguided practice in sales?

Q: How do you start your day?

Q Did you have one? What do you think about the role of mentorship for success?

Grant Cardone is a renowned international sales guru, real estate magnate, and entrepreneur with yearly earnings of more than $100 million from his five businesses. Here's a rundown of Grant Cardone's achievements so far. Real estate tycoon worth $800 million, Fortune 500 organizations are among our clients. “25 Marketing Influencers to Watch in 2017,” according to Forbes, is ranked first. Author of the New York Times best-selling book Grant Cardone's website has had 20 million user logins.