Jaminan insurans adalah syarikat pihak ketiga yang memastikan bahawa penyewa akan bertanggungjawab terhadap pembayaran sekiranya penyewa tidak dapat membayar bahagian sewaannya. Anda memerlukan pengasas semasa penyewaan pertama anda untuk banyak penyewa baru. Sebilangan besar penyewa dan pemilik harta tanah harus memohon flat dengan skor kredit minimum atau tahap pendapatan. Ini memastikan penyewa dapat memenuhi tanggungjawab sewaannya.

Apa itu Penjamin?

 • Sekiranya anda pernah tinggal di luar negara, anda pernah mendengar ungkapan ini sebelumnya. Pada asalnya, penjamin adalah fenomena Inggeris.

 • Mereka digunakan untuk memastikan penyewaan profesional jika pendapatan , kredit, atau status kewangan anda tidak sesuai dengan keperluan tradisional. Kami mungkin menganggap penjamin sebagai penandatangan bersama kerana banyak alasan.

Apakah Insurans Penjamin?

 • Jaminan insurans adalah syarikat pihak ketiga yang memastikan bahawa penyewa akan bertanggungjawab terhadap pembayaran sekiranya penyewa tidak dapat membayar bahagian sewaannya .

 • Anda memerlukan pengasas semasa penyewaan pertama anda untuk banyak penyewa baru. Sebilangan besar penyewa dan pemilik harta tanah harus memohon flat dengan skor kredit minimum atau tahap pendapatan. Ini memastikan penyewa dapat memenuhi tanggungjawab sewaannya.

 • Penandatangan bersama anda akan bertanggungjawab atas tugas tersebut sekiranya, dalam keadaan ini, anda masih tidak dapat membayar gadai janji anda. Bagi kebanyakan individu, penandatangan bersama mereka adalah sepupu atau rakan baik dengan sejarah pinjaman dan pekerjaan yang panjang .

 • Sekiranya anda tidak dapat mencari penandatangan bersama untuk penyewaan, anda boleh meneroka syarikat yang pada dasarnya menjamin pembayaran, seperti syarikat insurans.

Apa itu Sahabat Insurans?

 • Insurans ditubuhkan di NYC tetapi kini diluluskan di sembilan negeri di seluruh Amerika Syarikat . Sebagai perkhidmatan penjamin pajakan, insurans memasarkan diri mereka sendiri.

 • Insurans adalah pilihan menarik bagi orang yang tidak dapat memenuhi permintaan tuan tanah atau tidak mempunyai penjamin. Mereka juga sangat profesional dan cekap, menjadikannya lebih mudah untuk keseluruhan prosedur!

 • Syarikat ini tersedia untuk penyewa, tuan tanah, dan broker. Di laman web mereka, mereka mengatakan, "penyewa menerima pangsapuri kegemaran mereka, pemilik harta tanah mengurangkan kekosongan, menghilangkan kerugian sewa, dan peniaga menyimpulkan lebih banyak perjanjian."

 • Sebagai contoh, jika anda ingin menyewa tempat di NYC tetapi tidak mempunyai pertimbangan lain di pihak anda, insurans boleh membantu anda mendapatkan izin.

 • Kita dapat mencari faktor dalam kekangan masa, ketakutan kredit rendah, atau pengangguran kerana COVID-19. Penanggung insurans adalah alternatif yang bagus jika anda melihat masalah dengan keperluan sewa tuan tanah.

Apakah tanggungjawab Insurans Penjamin?

 • Penjamin membayar balik pinjaman sekiranya peminjam utama gagal bayar. Penjamin adalah rakan atau ahli keluarga yang dipercayai - rakan kongsi atau ibu bapa.

 • Sebelum anda meletakkan nama anda dalam perjanjian, anda mesti mendapatkan kebenaran untuk pinjaman yang dijamin. Mereka sering membuat perjanjian pinjaman yang mengandungi semua syarat pinjaman untuk peminjam, peminjam, dan mereka sendiri (penjamin).

 • Penjamin mesti lulus serangkaian maklumat kredit dan pemeriksaan kebolehaksesan untuk memastikan bahawa ia dapat membayar balik pinjaman jika perlu untuk bekerjasama dalam menghantar kad pembayaran, laporan bank , dan pertanyaan melalui telefon.

 • Sekiranya pinjaman dibiayai dengan berkesan, wang tersebut pertama kali dihantar ke akaun jaminan, yang dapat memutuskan untuk mengirim wang itu kepada peminjam (dalam hal ini, mengesahkan prosedur), atau jika mereka berubah pikiran.

 • Mereka biasanya mempunyai masa sekitar dua minggu untuk mengembalikan wang pinjaman tanpa bayaran tambahan, dan kontrak akan dibatalkan.

Sebab Anda Mungkin memerlukan Penjamin Insurans

 • Flat Manhattan tidak mudah dijumpai, terutamanya jika anda mencari pangsapuri ekonomi apabila anda mempunyai pendapatan yang anda harapkan.

 • Kelayakan pangsapuri di New York terkenal ketat dan, kadang-kadang, lebih kompleks daripada gadai janji .

Berikut adalah beberapa sebab mengapa anda memerlukan insurans penjamin:

1. Anda tidak menjana wang yang mencukupi.

2. "Peraturan 40" adalah kriteria klasik untuk tuan tanah New York City .

3. Ini adalah kriteria standard untuk pemilik tanah dan pengurus harta tanah menilai jika anda memperoleh keuntungan yang cukup untuk flat anda.

4. Anda menunjukkan bahawa anda membuat atau mempunyai sewa bulanan empat puluh kali.

5. Sebagai contoh, jika jumlah sewa yang mereka minta adalah $ 3,000 sebulan, buat sekurang-kurangnya $ 90,000 setiap tahun atau tunjukkan aset sewaan anda seperti akaun bank anda.

6. Sekiranya anda membuat angka yang jauh lebih kecil daripada angka ajaib, penjamin mungkin diminta.

7. Kredit anda terlalu lemah, atau anda tidak mempunyai pinjaman.

8. Kebanyakan tuan tanah menuntut penilaian kredit 670 atau lebih tinggi.

9. Sekiranya tidak, anda mungkin perlu mendapatkan penjamin.

10. Sejarah kerja atau kredit anda tidak cukup lama.

 1. Kadang-kadang anda mungkin tidak kelihatan seperti aplikasi yang cukup baik, terutamanya jika anda dapat membuktikan bahawa anda mempunyai kredit yang kuat atau menjana pendapatan yang mencukupi ketika anda baru bekerja atau menetapkan kredit tidak lama dahulu.

12. Anda mungkin akan diminta untuk mencari penjamin.

13. Tuan Tanah Meminta Satu Tuan Tanah berhak untuk meminta jaminan dengan atau tanpa alasan.

Ringkasan

Garantee insurans adalah syarikat pihak ketiga yang memastikan bahawa penyewa akan bertanggungjawab terhadap pembayaran sekiranya penyewa tidak dapat membayar bahagian sewanya. Anda memerlukan pengasas semasa penyewaan pertama anda untuk banyak penyewa baru.

Bagaimana anda boleh mendapatkan Insurans Penjamin dalam talian?

 • Kita boleh mendapatkan pinjaman dalam talian , tetapi kita tidak dapat mencari penjamin dalam talian. Pemberi pinjaman biasanya meminta jaminan kerana mereka ingin seseorang bertanggungjawab membayar hutang anda sekiranya berlaku kegagalan.

 • Ia memerlukan seseorang yang sangat mengenali anda dan boleh mempercayakan anda. Untuk menjadi penjamin memerlukan banyak tanggungjawab. Oleh itu, anda tidak mencari jaminan dalam talian.

 • Sekiranya anda memerlukan deposit , hubungi orang itu, jelaskan kedudukan anda dan minta dia menjamin pinjaman anda. Individu tersebut harus dipercayai dan bersedia menandatangani dokumen tertentu.

 • Pinjaman tanpa jaminan boleh menjadi apa yang anda perlukan, dan ia dapat membantu anda mengetahui lebih lanjut mengenainya di sini, di mana anda tidak memeriksa pinjaman cek kredit dan melihat sebahagian besar pemberi pinjaman terkemuka dalam bidang ini.

 • Anda akan mencari penjamin dalam talian, kemudian? Tidak. Anda tidak, tetapi alternatif itu sesuai. Sekiranya anda tidak dapat mencari penjamin, anda tahu anda hanya boleh meminjam dengan mudah daripada pemberi pinjaman khusus tanpa itu.

 • Anda tidak boleh membahayakan keadaan kewangan anda dengan mencari jalan keluar yang cerdik.

Bagaimana saya boleh keluar dari Perjanjian Insurans penjamin?

 • Anda memerlukan peguam untuk menilai kertas kerja dan menjelaskan asas fakta. Kami dapat mengembangkan beberapa pertahanan teknikal untuk mengalahkan jaminan.

 • Adakah anda telah memasuki undang-undang dan kontrak dengan tandatangan undang - undang bahawa anda bersetuju untuk membayar sejumlah wang untuk kekhususan? Adakah barang atau perkhidmatan telah dihantar? Sekiranya ya, anda buntu.

 • Anda telah membuat perjanjian yang mengikat secara sah. Sekiranya anda tidak bersedia menunaikan tugas anda, anda seharusnya tidak menandatanganinya !!! Jangan buat berlebihan!

Apakah perbezaan antara "pluriliteral" dan "multi-lateral multi-lateral"?

 • Setiap negara mempunyai objektif dalam perjanjian perdagangan WTO untuk melindungi. Ada perkara yang mesti dipersetujui semua - itu adalah perjanjian multi-lateral multi-lateral .

 • Tetapi yang lain - mereka bekerja untuk begitu banyak dan bukan untuk semua orang. Mereka masih tidak dapat diterima oleh pihak-pihak tertentu yang memilih dan memilih pihak lain - mereka yang membuat perjanjian pelbagai pihak, di mana tidak semua ahli pengasas bersetuju, tetapi ada juga yang setuju.

 • Sebagaimana permintaan diplomatik sesekali menuntut, pihak-pihak memilih untuk mempermudah orang lain untuk memilih tidak melihatnya tidak sesuai atau "buruk" untuk globalisasi perdagangan.

 • Kita semua sedar bahawa kita sudah memiliki cara untuk menuju ke arah ekonomi dunia yang "telus". Salah satu perjanjian multi-lateral yang paling lazat pada produk susu dan lembu.

 • Beberapa negara anggota menyerah, membiarkannya ditangani di penyewa WTO lain, dan membiarkan negara memilih untuk tidak ikut peraturan tertentu yang mengendalikannya.

 • Saya akan memberi anda maklumat, tetapi saya mungkin mendapati bahawa seseorang yang mempunyai sentimen kebanggaan dan kebanggaan akan membolehkan anda membaca apa yang berlaku kepada Dairy dan Bovine .

 • Sektor khusus lain untuk perdagangan secara majmuk adalah pembelian pemerintah dari sumber berita tempatan atau sebilangan kecil rakan kongsi - Terdapat pelbagai sebab sejarah, diplomatik untuk semua ini, beberapa di antaranya dapat ditelusuri kembali ke sejarah setiap negara.

 • Salah satu contohnya ialah pemimpin kerajaan menggunakan kereta " tempatan " jika mungkin, walaupun pengeluar antarabangsa lebih baik melayani keperluan transit tertentu.

Adakah semua tuan tanah menerima Insurans Penjamin?

 • Tidak setiap pemilik atau struktur harta tanah akan menerima insurans. Ini mungkin satu-satunya kelemahan untuk menggunakan syarikat insurans.

 • Sekiranya anda memilih untuk menggunakan insurans, saya akan berusaha untuk terus berubah dari segi geografi dan ciri khas yang anda cari di sebuah harta tanah.

 • Prosedur permohonan agak cepat: mereka meluluskan tuntutan insurans dalam 30 minit dan mengeluarkan penjamin dalam masa 24 jam!

Bagaimana saya boleh mencari Penjamin Insurans, Jika tidak mempunyai rakan atau ahli keluarga yang dipercayai?

 • Terdapat syarikat profesional atau pihak ketiga yang menandatangani kontrak bersama, dan mereka boleh meminta anda untuk membenarkan pangsapuri yang anda sendiri tidak layak .

 • Syarikat telah menyedari bahawa orang memerlukan bantuan untuk mencari penjamin. Mereka telah membentuk organisasi kewangan sah yang unik yang berfungsi sebagai penyewaan insurans untuk memenuhi permintaan ini dan memastikan bahawa anda menyewa.

 • Sejak masa itu, syarikat seperti Penjamin dan Jaminan Pajakan Insurans muncul di setiap sudut.

 • Sejak itu, adalah mudah untuk mendapatkan penjamin. Keberadaan anda menunjukkan anda boleh mendapatkan penjamin caj nominal - selalunya sekitar jumlah sewa sebulan atau lebih.

 • Ini mungkin penyelesaian yang tepat untuk orang yang tidak memenuhi syarat untuk flat tetapi tidak mahu melibatkan ibu bapa, rakan baik, atau rakan sekerja mereka .

Bagaimana perkhidmatan Insurans Penjamin berfungsi?

 • Perkhidmatan pihak ketiga tidak boleh memenuhi syarat sebagai penjamin konvensional . Sekiranya terdapat sewa yang tidak dijawab, penyedia ini menawarkan jaminan atau insurans.

 • Oleh itu, atas alasan apa pun anda ketinggalan dalam sewa, tuan tanah masih menerima wang mereka. Sebaliknya, anda berhutang dengan wang syarikat insurans.

 • Terdapat struktur pembayaran yang berbeza di syarikat lain. Oleh itu, adalah mustahak untuk mengkaji masing-masing. Ada yang mahukan satu kali kos, sementara yang lain mungkin mengenakan caj tambahan untuk pelbagai senario.

 • Sekiranya anda belum mempunyai salah satu perkhidmatan ini, tuan tanah mungkin akan segera mendapatkan maklumat dan mendaftar untuk perkhidmatan yang anda gunakan sekiranya mereka melakukannya.

Apakah syarat untuk Jaminan Insurans?

 • Walaupun mudah untuk mendapatkan jaminan pada masa kini, ia tidak "percuma untuk semua." Syarikat jaminan masih mempunyai sekatan untuk kelulusan pelanggan.

Berikut adalah syarat yang kami perlukan dalam kebanyakan keadaan untuk menjadi Penjamin Insurans:

1. Bukti pendapatan yang tinggi

2. Anda boleh membayar sewa 28 kali setahun. Kita mesti menyokong pendapatan ini dengan potongan gaji atau dokumen cukai.

3. Skor FICO . Skor FICO minimum yang anda perlukan untuk mendapatkan penjamin ialah 730.

4. Aset

5. Anda boleh mendapatkan penjamin sekiranya anda tidak mempunyai pendapatan atau skor FICO dengan memiliki aset bernilai 50 kali sewa sebulan.

Berapa banyak yang perlu saya bayar untuk Insurans Penjamin?

 • Berapa banyak yang akan dibayar oleh seseorang bergantung pada syarikat, kewarganegaraan anda, dan dokumentasi kewangan anda.

 • Seorang penyewa boleh mengharapkan untuk membelanjakan 65 hingga 90% dari apa yang dia berhasrat untuk membayar sewa.

 • Ingatlah bahawa jika anda ingkar pembayaran sewa sementara tuan tanah anda menjamin penjamin pihak ketiga, anda masih berada di kaitan pembayaran sewa.

 • Kita harus membuat pembayaran sewa kepada agensi insurans .

Ringkasan

Kita boleh mendapatkan pinjaman dalam talian, tetapi kita tidak dapat mencari penjamin dalam talian. Pemberi pinjaman biasanya meminta jaminan kerana mereka ingin seseorang bertanggungjawab membayar hutang anda sekiranya berlaku kegagalan. Ia memerlukan seseorang yang sangat mengenali anda dan boleh mempercayakan anda.

Syarikat Penjamin Teratas di New York

 • Sekiranya anda memerlukan penjamin, ada kemungkinan besar anda harus melalui salah satu daripada tiga syarikat insurans penjamin.

1. Pemberian

 • The Guarantors adalah salah satu firma jaminan tertua di New York, dan sampai tahap tertentu, pengaruh mereka yang bertahan terus terang.

 • Mereka terkenal kerana fleksibiliti dalam liputan dan perkhidmatan pelanggan yang luar biasa.

 • Faedah tambahan adalah penyewa menyediakan insurans dan perlindungan insurans, menjadikannya lebih mudah untuk menggabungkan kos unit anda.

1.1 Siapa yang boleh mendapatkan insurans dari The Grants

 • Ini boleh menjadi syarikat anda sekiranya ketelusan hadiah berada di atas segalanya.

 • Penjamin adalah pilihan yang sangat baik untuk orang yang tidak menginginkan kejutan mengenai kertas kerja mereka sebagai salah satu yang paling awal dari segi tuntutan dan bayaran mereka.

 • Kami mengenali mereka sebagai pendidik yang berminat dalam semua aspek pembaharuan sewa NYC.

 • Insurans mungkin merupakan persaingan terbesar Penjamin. Seperti Penjamin, penyewa mereka mempunyai reputasi yang panjang.

 • Insurans berguna untuk sesiapa sahaja yang ingin menjimatkan wang. Piawaian mereka lebih ketat daripada pesaing mereka, tetapi mereka mempunyai kelebihan yang ketara.

 • Syarikat insurans menawarkan bayaran yang rendah di industri ini, sesuai dengan lokasi mereka. Di samping itu, tidak ada bayaran tambahan yang diharapkan, menjadikan tawaran mereka cukup masuk akal.

 • Salah satu langkah berjaga-jaga utama yang perlu anda ketahui adalah bahawa mereka hanya dapat menjamin perkongsian dalam pembinaan. Oleh itu, jika anda memerlukan penjamin, cuba lihat dengan siapa insurans bekerja terlebih dahulu.

2. Leapeasy

 • Leapeasy cukup baru untuk sistem penyewaan, tetapi itu tidak menunjukkan bahawa orang yang tepat tidak dapat memilihnya.

 • Seperti insurans, mereka hanya ingin berkolaborasi dengan tuan tanah yang pasti mereka layani. Walau bagaimanapun, ini boleh bermakna harga yang lebih baik bagi orang tersebut.

 • Masalah dengan Leapeasy memang kurangnya ketelusan bagi banyak orang. Setiap penyewa memerlukan contoh tertentu.

2.1 Siapa yang sesuai untuk Leapeasy?

 • Kami tahu bahawa orang dengan kredit biasa - biasa saja hingga rendah dapat menerima sokongan dari syarikat mereka dan belajar kerana mereka mempunyai apa-apa untuk mengimbangi risikonya.

 • Mereka tersedia untuk tidak bekerja . Sejauh anda berumur 17 tahun dan mempunyai kertas kerja, mereka dengan senang hati akan melihat permohonan sokongan anda.

3. Badak

Rhino juga merupakan syarikat penjamin baru yang mendapat momentum kerana kos insurans sewa yang murah.

Mereka terutama mengenalinya untuk simpanan bank insurans tetapi juga menawarkan perkhidmatan jaminan sewa . Badak mudah digunakan.

Apabila anda menetap, anda mendaftar untuk program perlindungan pelaburan mereka, yang membantu mengelakkan kos pendahuluan yang besar.

3.1 Siapa orang yang tepat untuk Badak?

 • Seperti Leapeasy, Rhino disediakan semata-mata melalui tuan-tuan tanah, dan untuk bergerak dalam; anda masih perlu membayar sewa sebulan.

 • Jumlah yang anda bayar berbeza dengan ukuran deposit anda, lokasi, dan pendapatan anda. Jadi apa yang harus diandaikan di sini sukar untuk dinyatakan.

 • Badak bukan sahaja melayani bahagian di New York. Paling tidak ia adalah perkara di seluruh negara atau berfungsi untuk menggambarkan dirinya, sekurang-kurangnya. Mereka juga membayar setiap bulan, sehingga anda dapat membatalkannya jika perlu.

Pertimbangan penting untuk perkhidmatan yang dijamin

 • Walaupun mendapat jaminan pihak ketiga yang kompeten terdengar seperti fantasi menjadi kenyataan jika anda tidak bersemangat jika pendapatan anda rendah atau kreditnya tidak cukup tinggi.

 • Anda masih harus bertanggungjawab semasa mencari penjamin. Itu melibatkan membayar sewa anda dengan tepat pada waktunya.

 • Perkhidmatan penjamin yang kompeten tidak ada masa atau alasan untuk kehilangan "hanya kerana" selama satu bulan! Anda masih berada di kait sewa, walaupun insurans akan menanggung sewa anda.

 • Perkhidmatan jaminan memastikan bahawa mereka tidak merosakkan kredit anda dan bahawa anda tidak diusir atau dibatalkan sewaan anda. Oleh kerana setiap penyedia mempunyai permintaan yang beragam, setiap syarikat perlu meneliti sendiri.

 • Sebagai contoh, penjamin menarik kredit anda dengan lembut, tetapi tidak jelas sama ada Leapeasy atau Insurgent juga melakukannya. Sekiranya demikian, nilailah bagaimana kredit anda mempengaruhi kredit anda beberapa kali semasa proses memburu rumah.

Siapa yang boleh menjadi Penjamin Insurans untuk anda?

 • Penjamin secara tradisional bertindak sebagai pengasas sewa anda. Penjamin, selalunya, akan menjadi ahli keluarga, isteri, atau teman rapat anda.

 • Walau bagaimanapun, masa telah berubah. Keperluan untuk menjadi pemiutang adalah tinggi, dan dokumen untuk menyokong kelayakan anda diharapkan.

 • Jaminan mesti dapat menunjukkan pendapatan tinggi dan pinjaman besar. Selalunya memerlukan jaminan untuk membayar sewa bulanan 80 hingga 100 kali.

 • Ini bermaksud jika penandatangan bersama anda ingin menghasilkan $ 200k - $ 250ka setahun jika flat yang anda mahukan adalah $ 3000 sebulan. Di samping itu, ia mengekalkan penjamin pada standard moral yang lebih tinggi.

 • Semasa anda mengemukakan permintaan, anda mesti menyerahkan semua dokumentasi kepada penyewa atau peruncit untuk diproses. Sekiranya anda benar-benar berjuang untuk mendapatkan bantuan, anda mungkin perlu menyusun semuanya sendiri ke dalam folder.

 • Bunyi seperti banyak? Ramai orang tidak dapat mencari jaminan yang memenuhi kriteria kuno New York City. Baru-baru ini, keadaan telah berubah sehingga individu dapat menembak dengan lebih baik di flat.

Ringkasan

Walaupun mendapat jaminan pihak ketiga yang kompeten terdengar seperti fantasi menjadi kenyataan jika anda tidak bersemangat jika pendapatan anda rendah atau kreditnya tidak cukup tinggi. Anda masih harus bertanggungjawab semasa mencari penjamin.

Soalan Lazim:

Orang ramai bertanya banyak mengenai insurans penjamin. Kami membincangkan beberapa perkara di bawah:

1. Bolehkah anda mendapatkan penjamin insurans?

 • Ia dapat mewujudkan penjamin sewa atau insurans jaminan sewa apabila perjanjian pajakan menyokong penyewa dan tuan tanah dengan melindungi kerugian kewangan yang timbul apabila penyewa gagal membayar sewa.

2. Sejauh mana tanggungjawab penjamin?

 • Oleh itu, setiap orang yang mendaftar sebagai penjamin mungkin bertanggungjawab untuk hutang orang lain - sama ada sebagai pembayaran balik pinjaman atau tugas kontrak lain.

 • Jaminan biasanya diharapkan dapat membuktikan bahawa mereka dapat memenuhi kewajiban tersebut jika diminta.

3. Apa yang mesti anda jamin?

 • Berumur lebih dari 20 tahun dan mempunyai rekod kredit dan kestabilan kewangan yang baik untuk bertindak sebagai penjamin.

 • Sekiranya anda mempertimbangkan untuk meminta seseorang untuk menjadi penjamin, atau sama ada ahli keluarga atau rakan yang memerlukan telah mendekati anda, anda perlu memahami potensi bahaya kewangan .

4. Berapa lama penjamin disewa?

 • Seperti yang dijamin oleh penjamin anda, bank akan diberi kredit sepanjang tempoh pinjaman 20 hingga 25 tahun dan akan kekal sehingga perbankan meluluskan permohonan anda.

5. Bagaimana jika penjamin enggan membayar?

 • Sekiranya jaminan enggan membayar balik, pemberi pinjaman boleh mula mengambil tindakan undang-undang .

 • Pemberi pinjaman kemudian boleh memulakan perintah mahkamah untuk mendapatkan kembali hutang yang dijamin oleh penjamin.

6. Adakah penjamin diperiksa secara kredit?

 • Peminjam, tuan tanah, atau agensi kredit akan membuat pemeriksaan kredit apabila anda diluluskan sebagai penjamin.

 • Laporan anda akan merangkumi pemeriksaan sejarah kredit anda. Sekiranya terdapat lalai pada akaun atau perjanjian, ia juga akan direkodkan. Ketahui lebih lanjut mengenai bagaimana fail kredit mempengaruhi hutang.

7. Adakah jaminan pajakan yang mempengaruhi kredit anda?

 • Oleh kerana pembayaran sewa biasanya tidak dicatat dalam laporan kredit, tidak ada struktur kerosakan positif atau buruk pada sejarah kredit.

 • Walau bagaimanapun, jika anda menandatangani sewaan apartmen, orang yang anda tandatangani selepas itu boleh memberi kesan negatif kepada kredit anda.

8. Bagaimana ia berfungsi sebagai penjamin?

 • Penjamin adalah orang yang bersetuju untuk bertanggungjawab untuk mengembalikan hutang yang terhutang kepada kami di bawah pinjaman yang dibuat kepada orang atau syarikat lain sekiranya peminjam tidak dapat membayar baliknya.

 • Penjamin menjamin pinjaman dengan menawarkan jaminan tambahan kepada kami, seperti harta tanah.

9. Adakah pinjaman penjamin mempunyai jalan keluar?

 • Malangnya, tidak ada jalan keluar yang benar dari Perjanjian Jaminan.

 • Ini kerana pemberi pinjaman meluluskan pinjaman berdasarkan sejarah pinjaman, status pekerjaan, dan pertimbangan lain dari penjamin. Satu-satunya jalan keluar dari perjanjian pinjaman kepada penjamin adalah sekiranya peminjam membayar pinjaman.

10. Berapa kerap anda boleh menjadi penjamin?

 • Anda mungkin tertanya-tanya adakah anda boleh menjadi penjamin dua kali untuk ibu bapa yang mempunyai beberapa anak. Malangnya, dalam kebanyakan keadaan, hanya satu pinjaman yang dapat dijamin pada satu masa.

 • Sebaik sahaja hutang dilunaskan , tidak ada yang menghalang anda untuk menjadi penjamin lagi.

11. Bilakah anda berhenti menjadi penjamin?

 • Jaminan lebih kerap daripada tidak harus tetap menjadi penjamin sehingga mereka membayar hutang sepenuhnya.

 • Terdapat beberapa senario di mana anda mungkin tidak lagi menjadi pemiutang: sebelum membuat perjanjian pinjaman, ia telah membayar wang.

12. Berapa banyak simpanan yang mesti anda jamin?

 • Mereka biasanya memerlukan pemegang jaminan untuk membuat harga sewa tahunan harta tanah sekurang-kurangnya empat kali untuk diluluskan oleh ejen sewa atau tuan tanah.

13. Berapakah umur maksimum penjamin?

 • Untuk pinjaman penjamin, usia maksimum jaminan adalah 65 tahun.

 • Anda mungkin menjumpai beberapa syarikat yang bersedia menawarkan pinjaman ketika jaminan lebih tua, tetapi ini nampaknya menjadi trend keseluruhan.

14. Berapa deposit yang diperlukan oleh penjamin untuk anda?

 • Untuk mengelakkan pembayaran Insurans Gadai Janji Pemberi Pinjaman , anda memerlukan deposit 20% (selain perbelanjaan transaksi).

 • 20% daripada jumlah pinjaman $ 1 juta adalah $ 200,000. Oleh itu, anda perlu menjimatkan $ 65,000 lebih banyak.

Kesimpulannya

:small_blue_diamond: Jaminan insurans adalah syarikat pihak ketiga yang memastikan bahawa penyewa akan bertanggungjawab terhadap pembayaran sekiranya penyewa tidak dapat membayar bahagian sewaannya. Anda memerlukan pengasas semasa penyewaan pertama anda untuk banyak penyewa baru.

:small_blue_diamond: Insurans adalah pilihan menarik bagi orang yang tidak dapat memenuhi permintaan tuan tanah atau tidak mempunyai penjamin. Mereka juga sangat profesional dan cekap, menjadikannya lebih mudah untuk keseluruhan prosedur!

:small_blue_diamond: Sebelum anda meletakkan nama anda dalam perjanjian, anda mesti mendapatkan kebenaran untuk pinjaman yang dijamin. Mereka sering membuat perjanjian pinjaman yang mengandungi semua syarat pinjaman untuk peminjam, peminjam, dan mereka sendiri (penjamin).

:small_blue_diamond: Kami dapat mencari pinjaman dalam talian, tetapi kami tidak dapat mencari penjamin dalam talian. Pemberi pinjaman biasanya meminta jaminan kerana mereka ingin seseorang bertanggungjawab membayar hutang anda sekiranya berlaku kegagalan. Ia memerlukan seseorang yang sangat mengenali anda dan boleh mempercayakan anda.

artikel berkaitan

Insurans Jaminan Peribadi

Sekiranya pemilik perniagaan ingkar hutang yang dijamin dengan jaminan peribadi, insurans jaminan peribadi merangkumi sebahagian daripada aset peribadi pemilik. Insurans jaminan peribadi nampaknya tidak tersedia di Amerika Syarikat pada masa ini.

Untuk memulakan atau mengembangkan, banyak perniagaan kecil memerlukan dana dalam bentuk pinjaman perniagaan. Pemilik perniagaan sering diperlukan untuk menawarkan jaminan peribadi kerana perniagaan baru sering mempunyai aset minimum dan sedikit atau tidak ada pendapatan untuk menyokong pinjaman.

Pemilik perniagaan menandatangani jaminan peribadi, yang melakukan aset peribadi sekiranya berlaku kegagalan perniagaan - iaitu aset pemilik mungkin perlu dirampas.

Menggunakan Penjamin

Anda mungkin memerlukan "penjamin" untuk menyewa rumah. Seseorang yang berjanji untuk membayar sewa anda jika anda tidak, seperti ibu bapa atau saudara terdekat, dikenali sebagai penjamin.

Sekiranya anda tidak membayar apa yang anda berhutang kepada tuan tanah, mereka mungkin meminta pembayaran daripada penjamin anda. Sekiranya penjamin anda tidak membayar, tuan tanah anda berhak menuntut mereka.

Gadai janji Penjamin: Semua Yang Perlu Anda Ketahui

Tuan tanah anda mungkin ingin memeriksa semula kemampuan penjamin anda untuk membayar sewa, seperti yang mereka lakukan dengan anda. Contohnya, dengan melakukan pemeriksaan kredit.

Perjanjian jaminan mesti dibuat secara bertulis mengikut undang-undang. Kewajiban undang-undang penjamin dijelaskan dalam perjanjian. Sekiranya anda menandatangani perjanjian penyewaan anda di hadapan penjamin anda,

Gadai janji penjamin dapat membantu pembeli kali pertama menaiki tangga harta tanah apabila mereka akan ditolak oleh pemberi pinjaman tradisional.

Ini mungkin disebabkan oleh peminjam kekurangan deposit tunai yang mencukupi, atau kerana mereka tidak memenuhi kriteria kemampuan pemberi pinjaman atau tidak memiliki sejarah kredit.

Walau bagaimanapun, terdapat bahaya bagi penjamin dan pembeli rumah, jadi pastikan anda menyedarinya sebelum meneruskannya.

Apa itu gadai janji penjamin, dan bagaimana ia berfungsi? Ini adalah gadai janji di mana saudara terdekat, biasanya ibu bapa atau nenek, bertindak sebagai penjamin hutang. Ini biasanya menunjukkan bahawa mereka harus melakukan simpanan atau meminjam wang.

Jaminan Insurans

Apabila anda dijangka memberikan jaminan untuk tanggungjawab kontrak, anda memerlukan insurans jaminan… Apabila anda menandatangani kontrak untuk projek baru, anda hampir selalu diminta untuk memberikan jaminan atas permintaan pelanggan anda. Anda memerlukan insurans jaminan dalam keadaan seperti ini.

Apa itu insurans jaminan dan bagaimana ia berfungsi?

Jaminan insurans digunakan untuk memastikan bahawa satu karya yang telah dipersetujui dalam kontrak selesai. Ini juga digunakan sebagai jaminan untuk pembayaran pendahuluan atau pembayaran untuk perkhidmatan yang dipersetujui secara kontrak.

Dalam situasi apa anda menggunakan insurans jaminan?

Terutama dalam industri pembinaan dan pembuatan, insurans jaminan adalah terkenal.

Soalan Lazim

Bagaimana penjamin dapat membantu anda membeli harta tanah anda lebih awal?

Kebanyakan pemberi pinjaman memerlukan anda membayar kos Insurans Gadai Janji Pemberi Pinjaman sekiranya anda tidak mempunyai deposit 20% (LMI). Namun, jika harga rumah naik, jumlah yang anda perlukan untuk deposit 20% juga akan meningkat. Jaminan keselamatan keluarga, sebaliknya, membolehkan anda membeli rumah dengan deposit yang lebih rendah dan mengelakkan kos LMI.

Apa maksudnya mempunyai jaminan keselamatan keluarga?

Anggota keluarga yang mempunyai ekuiti yang cukup di rumah mereka dapat menggunakannya sebagai jaminan keselamatan pinjaman anda di bawah jaminan keselamatan keluarga.

Penjamin adalah individu yang memberikan jaminan. Jaminan tersebut tidak memberikan dana kepada anda atau pemberi pinjaman. Akan tetapi, mereka harus menerima tanggungjawab yang disertakan dalam pendaftaran.

Apakah Jaminan Pajakan?

Anda telah menemui lokasi harta tanah komersial yang sempurna, tetapi bakal tuan tanah anda menegaskan jaminan sewa. Apa sebenarnya yang dimaksudkan?

Sebelum anda menandatangani garis putus-putus, AQUILA komited untuk menjawab soalan anda. Kami memahami bahawa merundingkan pajakan anda mungkin menakutkan, tetapi setelah membantu ratusan penyewa lain dengan rundingan sewa mereka, kami memahami nilai memiliki profesional yang membimbing anda melalui proses tersebut.

Kesimpulannya

Sekiranya anda bersetuju menjadi penjamin bagi seseorang, anda akan bertanggungjawab untuk melunaskan kewajipannya sekiranya dia tidak dapat melakukannya. Menerima peranan penjamin adalah komitmen yang signifikan. Pertimbangkan pilihan anda dengan berhati-hati sebelum bersetuju, dan dapatkan nasihat peguam jika perlu.

Sekiranya anda tidak melunaskan pinjaman, ia akan memberi kesan kepada rekod kredit anda, menjadikan anda lebih sukar untuk meminjam di masa hadapan.

Seseorang yang berjanji untuk membayar hutang sekiranya peminjam ingkar dikenali sebagai penjamin. Sekiranya anda adalah penjamin bagi seseorang yang tidak dapat membayar balik pinjamannya, misalnya, anda boleh membayar hutang untuknya. Anda mungkin membayar pemulihan rumahnya secara berkesan.

Penjamin adalah seseorang, seperti ahli keluarga, yang dapat membantu anda mendapatkan pinjaman rumah dengan bersetuju untuk meminjamkan harta mereka sendiri sebagai jaminan tambahan.

Kami mungkin dapat memberi pinjaman kepada anda sekiranya anda tidak dapat menjamin keseluruhan jumlah pinjaman anda sendiri dengan meminta orang lain memberikan jaminan.

Sebilangan besar pinjaman rumah fleksibel kami dilengkapi dengan sokongan penjamin.

Dapatkan salinan panduan penjamin.

Kelebihan dan ciri

Memiliki harta tanah lebih cepat

Sebagai pemilik rumah atau pelabur, masuk ke pasaran lebih awal.

Keupayaan dan kelenturan

Pinjam lebih banyak daripada yang anda dapat tanpa sokongan penjamin.

Kuantiti keselamatan yang dijamin oleh penjamin boleh menjadi faktor terpenting.