Potensi Tersembunyi Hgtv

Siapa yang mempunyai potensi tersembunyi di HGTV?

Jasmin RothJadi tuan rumah adalah racun yang berpotensi tersembunyi?

Penyampai Rock the Block dan Potensi Tersembunyi Jasmine Roth dan suami Brett mengharapkan anak pertama mereka bersama.

Jasmine, yang kini bertanding dalam siri Rock the Block HGTV, menambah: Kami sangat cinta dengan si kecil ini! Begitu juga, adakah pemilik menyimpan perabot pada potensi tersembunyi?

Rahsianya keluar: pemilik siri Fixer Upper yang berjaya tidak dibenarkan menyimpan perabot cantik yang digunakan Joanna Gaines untuk menghias rumah pada hari dia diturunkan. Satu-satunya cara untuk membuat kediaman mereka kelihatan seperti persembahan adalah membeli perabot - dan mereka tidak murah.

Begitu juga, orang bertanya: di manakah potensi tersembunyi?

Potensi tersembunyi difilemkan di kebunnya. Konsep rancangan itu memberi hak kepada pasukan produksi untuk bekerja di mana Jasmine tinggal dan bekerja: Musim 1 dan 2 ditembak di Huntington Beach, California. Bintang HGTV sering memaparkan karya seni, hiasan, dan perabot yang dipesan khas oleh pengrajin tempatan.

Siapa suami Jasmin Roth?

dulang

Berapa umur Jasmine dengan potensi tersembunyi?

Pada musim pertama pertunjukan Potensi Tersembunyi HGTV, Jasmine Roth, 33 tahun, mengungkapkan bahawa: ruang berpotensi yang tidak digunakan atau tidak dapat dilihat sebelumnya. Tetapi bahagian hidupnya yang jarang dilihat (sekurang-kurangnya di layar) adalah suaminya Brett Roth (juga 33).

Berapa umur Jasmin Roth dengan potensi tersembunyi?

Jadual wiki.

Nama penuh Jasmine Roth Umur 35 Lahir 1984 Tempat lahir Virginia, Amerika Syarikat Pengusaha, keperibadian TV Adakah potensi tersembunyi muncul semula?

Satu sumber memberitahu House Beautiful bahawa Potensi Tersembunyi telah dibatalkan. Potensi Tersembunyi tidak disenaraikan sebagai rancangan berulang. Sejak Hidden Potential menyiarkan dua episod terakhir musim kedua pada bulan Ogos 2019, Roth belum lagi membincangkan tentang bekerja pada musim ketiga.

Apa nama gadis Jasmine Roth?

Jasmine Roth - nama gadis tidak dikenali - dilahirkan pada 18 September 1984 di Virginia, Amerika Syarikat dan merupakan personaliti TV dan tukang kayu yang mungkin bertanggungjawab bukan sahaja untuk mengadakan rancangan realiti HGTV Hidden Potential, tetapi juga untuk membuat Built Custom. adalah rumah terkenal, LLC.

Jasmine Roth mempunyai bayinya?

Jasmine Roth Mempunyai Rahsia Dia Tidak Lagi Menyembunyikan: Bintang HGTV Menjangkakan Anak Pertama! Penyampai Potensi Tersembunyi dan suaminya Brett Roth mengumumkan berita baik di laman Instagram mereka pada hari Selasa. Guru pembaikan rumah yang berusia 35 tahun itu berkongsi gambar menggemaskan dia dan suaminya saling mencium.

Adakah perabot dalam keadaan baik?

Orang tidak selalu menyukai perabot yang ditunjukkan semasa kerja-kerja pengubahsuaian. Pembeli mempunyai pilihan untuk membeli perabot yang digunakan Starsiak dan Laine untuk menghias setiap bilik, tetapi mereka tidak memerlukannya, menurut laman web Two Chicks And A Hammer.

Di mana saudara harta tanah difilemkan?

Saudara-saudara itu kembali ke kampung halaman mereka di Vancouver, British Columbia pada tahun 2013 untuk menembak. Pada tahun 2014, siri ini menembak beberapa episod di Atlanta dan Toronto. Antara tahun 2015 dan 2016 mereka mengadakan lawatan ke Westchester County, New York. Pada tahun 2017 mereka melakukan lawatan di Nashville, Tennessee dan Toronto.

Siapakah Brett Roth?

Pada tahun 2009, Brett mengasaskan Ledgent Technology, sebuah bahagian yang memfokuskan pengembangan IT dan kejuruteraan. Dia adalah Pengarah Business Line selama empat tahun, mengembangkan teknologi Ledgent ke pasaran baru. Pada tahun 2013, Brett dinaikkan pangkat sebagai Naib Presiden Teknologi & Kejuruteraan Ledgent.

Bandar manakah yang mempunyai potensi tersembunyi?

Pantai Huntington

Siapa bintang dengan potensi tersembunyi?

Bunker Peggy Brandie Melayu

Saluran mana yang boleh dia sembunyikan?

HGTV

Di mana HGTV Rock the Block disenaraikan?

Santa Clarita Dari mana Jasmin Roth berasal?

Jasmine Roth tinggal di Huntington Beach, California.

Di mana HGTV difilemkan?

Fort Worth

Potensi Tersembunyi Hgtv