Di sini Texas Staged Homes mengemukakan banyak soalan pementasan yang sering diajukan.

Adakah anda memiliki inventori?

Cubalah dan cari stager yang membeli apa yang mereka perlukan untuk pementasan rumah dari vendor borong (kerana mereka memberikan harga yang lebih baik untuk produk). Ini penting kerana para pengatur yang tidak mempunyai inventori sendiri akan membeli perabot yang berasal dari perabot sewa atau peruncit yang lebih mahal.

Adakah anda seorang pereka dalaman yang terlatih?

Sebilangan besar pengurus hanya mengikuti kelas dalam talian dan memasarkan diri mereka sendiri. Terdapat tahap pementasan yang berlainan, sama seperti terdapat berbagai tahap tempat makan: makanan segera, santapan dan tempat di antaranya. Lihat gambar dan projek pementasan untuk membantu anda memahami apa sebenarnya yang anda daftarkan. Dengan cara ini, anda tidak akan mendapat kejutan yang tidak menyenangkan kemudian. Banyak rumah yang dipentaskan oleh pengatur anggaran mengalami pemulihan setelah ejen dan pemilik menyedari bahawa pementasan murah tidak sesuai untuk menjaga nilai harta tanah; malah boleh menurunkan harga rumah.

Pementasan rumah yang baik di Austin akan mengadakan lawatan ke gudang mereka, jadi anda dapat memeriksa inventori dan operasi mereka sebelum menandatangani sebarang dokumen. Stager yang juga pereka dalaman adalah pertaruhan terbaik anda. Mereka akan menyediakan majalah kediaman anda sehingga dapat dilihat di atas semua harta tanah lain (dalam julat harganya) di pasaran.

Perlukah dapur dan bilik mandi dipentaskan?

Beberapa pementasan melakukannya, dan beberapa pementasan tidak mempercantik dapur dan bilik mandi. Yang paling mungkin mereka lakukan adalah meletakkan tanaman pasu di dapur dan menganggapnya berperingkat. Dapur adalah salah satu kawasan terpenting di rumah, jadi pengatur yang baik akan memastikan bahawa banyak perhatian diberikan, sama seperti bilik lain di rumah. Bilik mandi juga penting untuk ke pentas. Jika tidak, mereka mungkin tidak menarik minat pembeli. Pastikan syarikat yang anda pilih mempamerkan dapur dan bilik mandi di tempat penginapan.

Adakah anda menyelaraskan hiasan, gaya dan warna di seluruh kediaman?

Banyak pementasan tidak menyelaraskan gaya, warna, dan hiasan di rumah. Sebaliknya, mereka menggunakan gaya rawak dan warna yang berbeza, jadi ada terputus dan ketidakkonsistenan yang mengalir di sekitar rumah. Tempat penginapan ini mesti dilihat bersama, seperti rumah model. Tanyakan potensi diri kediaman anda dan pastikan hasil yang mereka hasilkan lebih dapat diterima.

Adakah anda menyelaraskan pementasan dengan gaya seni bina rumah?

Stager anda mesti meletakkan perabot yang tepat sesuai dengan reka bentuk rumah anda dan sesuai dengan gaya, kemasan, dan harga yang anda ingin capai untuk rumah tersebut. Stager akan mempunyai statistik penjualan dan penghargaan dalam memahami psikografi pementasan setiap rumah sehingga menarik bagi pelbagai pembeli yang ingin membelinya.

Berapa banyak pementasan yang anda miliki dalam inventori anda dan berapa banyak rumah yang anda buat setiap bulan?

Ketahuilah bahawa nombor tersebut akan membantu anda memahami pengalaman yang dimiliki dan jumlah perniagaan yang dimiliki oleh pengguna. Pada bila-bila masa, syarikat pementasan sepenuh masa akan mempunyai jabatan perkhidmatan pelanggan, trak bergerak, pasukan penghantaran dalaman, dan inventori stok untuk lebih daripada 150 rumah. Satu atau dua pementasan berdasarkan projek mungkin tidak mempunyai pengalaman atau inventori yang layak dimiliki oleh pelanggan anda untuk harta tanah dan kediaman mereka.

Adakah anda mempunyai akses peti kunci elektronik melalui dewan ejen tempatan?

Tidak? Kemudian seseorang harus berjumpa dengan pementasan untuk membolehkan mereka masuk dan keluar dari rumah. Beberapa pengurus mempunyai ejen atau pertalian dengan kakitangan melalui akses elektronik untuk memudahkan akses pelanggan.

Adakah anda mengambil kad kredit atau menerima ACH?

Pementasan tertentu berlaku, yang lain tidak menerima kad kredit dan / atau ACH. Sebagai penjual atau ejen, anda mungkin perlu menghantar draf bank kepada mereka. Perniagaan pementasan yang mapan akan mengambil kad kredit atau pemindahan ACH melalui rangkaian yang selamat.

Adakah anda mempunyai tanggungan dan insurans pampasan pekerja?

Keperluan undang-undang, hanya panggung tertentu yang mempunyai tanggungjawab dan insurans pekerja kerana betapa mahal harganya. Walau bagaimanapun, anda atau pelanggan anda telah melaburkan banyak harta tanah, jadi penting untuk memastikan siapa sahaja yang mengusahakannya mempunyai polisi insurans yang mencukupi (sekurang-kurangnya $ 1 juta). Menggunakan vendor tanpa insurans sama seperti menggunakan ejen tanpa kesalahan dan peninggalan insurans.

Tanpa pampasan pekerja, ejen dan pemilik harta boleh bertanggungjawab sekiranya seseorang cedera di harta benda, atau jika ia mengalami kerosakan. Pastikan syarikat pementasan yang anda pilih dilindungi oleh insurans pekerja dan tanggungjawab pekerja, dan minta bukti mereka.

Adakah anda berafiliasi dengan dan adakah anda telah dikenali oleh organisasi industri pementasan untuk cemerlang dalam pekerjaan anda?

Persatuan harta tanah teratas seperti Real Estate Staging Association (RESA) atau Home Staging & Redesign Association (HSRA) akan mengadakan syarikat pementasan terbaik dengan standard etika, perniagaan dan integriti tertinggi.