Adakah anda mencari USAA Auto Insurance? Anda mungkin berfikir bahawa betapa murahnya USAA Auto Insurance? Jawapan untuk soalan ini terdapat dalam artikel ini. Oleh itu, mari kita mulakan. Insurans Auto

Apa itu Insurans Auto?

Sebelum memulakan, anda mesti tahu apa itu insurans kenderaan ? Dan bagaimana anda boleh membeli insurans kenderaan murah di Amerika Syarikat? Oleh itu, mari kita mulakan tanpa berlengah. Insurans automatik adalah kontrak antara anda dan syarikat insurans. Sekiranya berlaku kemalangan kenderaan, mereka bertanggungjawab untuk memberikan bantuan kewangan kepada anda. Anda boleh mengisi kerugian kewangan dengan menggunakan insurans. Jadi, insurans adalah perkara terbaik yang perlu anda dapatkan dalam hidup anda, dan insurans kereta adalah perkara terbaik yang anda dapat untuk kereta dan nyawa anda. Lebih-lebih lagi, insurans kereta sama pentingnya dengan insurans hayat.

Ringkasan: Insurans kenderaan juga penting untuk kehidupan dan kereta anda. Jadi, bangun dan dapatkan insurans kenderaan dengan harga yang berpatutan.

Mengapa anda memerlukan insurans kereta?

Terdapat sebab-sebab khusus yang diberikan di bawah.

 • Insurans auto liputan penuh adalah untuk kereta yang diinsuranskan untuk sebarang kemalangan mendadak.
 • Perlindungan penuh terdiri daripada beberapa perkara, seperti liabiliti, komprehensif, dan insurans perlanggaran.
 • Anda harus memilih syarikat terkenal yang menawarkan kualiti dan harga terbaik.

Untuk mendapatkan insurans kenderaan murah, anda perlu membandingkan harga syarikat. Anda boleh menyemak insurans kenderaan murah di ". Insurans kenderaan murah

Apakah insurans kenderaan liabiliti?

Sebelum memulakan topik mengenai syarikat insurans kenderaan liabiliti di Texas , anda mesti tahu insurans insurans liabiliti apa? Insurans auto liabiliti adalah insurans kereta yang melindungi kerosakan harta benda orang lain sekiranya anda didapati salah dalam kemalangan. Sekiranya anda mempunyai insurans liabiliti, syarikat insurans anda dapat dengan cepat membayar kerosakan yang disebabkan anda. Oleh itu, adalah mustahak bagi setiap orang untuk membeli insurans auto liabiliti. Anda mungkin berfikir bahawa apa syarat untuk insurans kenderaan liabiliti?

Ringkasan: Topik yang dibincangkan di atas adalah insurans insurans liabiliti sehingga anda dapat membelinya dengan mudah.

Apakah insurans penuh perlindungan kenderaan?

Untuk mengetahui mengenai insurans kereta perlindungan penuh , anda memerlukan pengetahuan lengkap mengenai data. Oleh itu, untuk kemudahan anda, kami membuat jadual seperti di bawah.

Insurans perlindungan penuh boleh merangkumi:

Jenis Liputan Apa yang kamu dapat? Dikehendaki
Tercedera di badan Kos perubatan selepas kemalangan Umumnya diperlukan
Kerosakan harta benda Kos pembaikan harta tanah Umumnya diperlukan
Pemandu kenderaan yang tidak diinsuranskan Perbelanjaan perubatan selepas kemalangan Dikehendaki di 20 negeri dan Washington DC
Liputan perlanggaran Kos pembaikan kenderaan anda Pilihan
Liputan komprehensif Membaiki kos untuk acara yang berada di luar kawalan anda Pilihan

Ringkasan: Topik yang dibincangkan di atas menerangkan insurans auto perlindungan penuh sehingga anda dapat membelinya dengan mudah. Insuran kereta

Bagaimana saya boleh mendapat liputan penuh yang murah untuk yang murah?

Sekiranya anda menghadapi masalah mendapatkan liputan penuh murah untuk kereta, anda harus mencuba petua yang diberikan di bawah. Ini dapat membantu anda mendapatkan polisi insurans yang lebih baik dan murah untuk kereta anda.

Langkah 1:

Pilih " Bayar Penuh" dan bukannya " Bayar bulanan." Dengan melakukan ini, anda akan menjimatkan jumlah keseluruhan

Langkah 2:

Sekarang, tingkatkan potongan anda dari $ 500 hingga $ 1000.

Langkah 3:

Klik "Bicara dengan Penasihat" dan tanyakan apa yang boleh anda lakukan untuk mendapatkan insurans kereta yang murah.

Sekarang, anda boleh mendapatkan insurans kereta murah untuk kereta anda dengan cepat.

Terdapat beberapa teknik, seperti berikut.

Petua untuk mendapatkan insurans auto perlindungan penuh yang murah:

Bahagian ini akan membincangkan petua dan trik untuk mendapatkan insurans auto perlindungan penuh yang murah di pasaran.

 • Ada baiknya jika anda mencari harga insurans yang lebih berpatutan di negara ini. Mencari harganya tidak sukar.
 • Lihatlah usia, yang merupakan faktor penting. Sekiranya anda berumur 25 tahun, anda boleh mendapatkan harga premium yang lebih rendah atau diskaun.
 • Ini akan membantu sekiranya anda mempertimbangkan kawasan anda. Anggaplah jenayah di kawasan anda lebih rendah daripada yang lain, maka anda harus membayar caj premium yang lebih sedikit .
 • Sekiranya anda meningkatkan potongan anda, anda akan menjimatkan $ 100 setahun. Ini adalah faktor yang paling penting yang memainkan peranan penting dalam premium.
 • Tetap setia kepada syarikat kerana beberapa syarikat memberikan potongan kepada pelanggan setia mereka.

Ringkasan: Topik yang dibincangkan di atas menerangkan teknik dan taktik untuk mendapatkan insurans kenderaan murah. Sekarang, gunakan perkara ini untuk mendapatkan insurans.

Setelah mendapat pengetahuan tentang semua perkara penting yang berkaitan dengan insurans kenderaan, beralih ke soalan yang paling kritikal, Berapa murah insurans ASA Auto? Untuk mendapatkan jawapannya, kita harus menyelami maklumat terperinci mengenai USAA. Insurans liabiliti

USAA:

Ditubuhkan pada tahun 1922

Lokasi: San Antonio, Texas

USAA bermaksud Persatuan Automobil Amerika Syarikat yang menyediakan insurans kereta murah . Ia menganggap pelanggan sebagai ahli. Untuk mendapatkan keahlian, anda perlu memenuhi syarat menjadi ahli. Untuk keahlian, anda mesti menjadi anggota tentera yang aktif, veteran yang telah bersara, pasangan anggota, dan anak lelaki atau anak perempuan.Insurans Pegawai tentera menubuhkan syarikat itu pada awal tahun 90an. Pada mulanya, mereka menawarkan perkhidmatan kepada pegawai tentera. Kemudian, perkhidmatan ini berkembang menjadi insurans kenderaan , kehidupan penyewa, dan pemilik rumah. Syarikat ini membantu dalam mengekalkan kehidupan tentera dan memberikan banyak nasihat kepada anggota tentera. USAA kelihatan paling murah di antara semua insurans lain.

Dalam tinjauan itu, orang mengesyorkan USAA untuk insurans kereta termurah di AS . Tinjauan menunjukkan bahawa 70% orang berpuas hati dengan dasar USAA. Walaupun 30% tidak berpuas hati dengan terma dan syarat mereka. 65% orang yakin dengan kemas kini status sementara yang lain tidak dipersetujui. USAA melakukan yang terbaik berbanding syarikat insurans lain . Jadi, USAA lebih baik dari semua aspek. Satu perkara buruk mengenai USAA adalah sekatan ketatnya terhadap kelayakan.

URL laman web: https://www.usaa.com/Insuran keretaKelebihan:

 • Ia menawarkan purata yang lebih rendah.
 • Ia berada di kedudukan teratas senarai.
 • Lebih daripada 70 peratus berpuas hati.
 • Ia mempunyai lapan puluh empat peratus orang menyukai perkhidmatan polisi mereka.

Keburukan:

 1. Perkhidmatan ketenteraan sekarang atau yang lalu diperlukan untuk insurans.

Kos Insurans Kereta USAA:

Kadar insurans kereta USAA mengikut Umur:

Tidak Kumpulan Kadar Purata Nasional
1 Wanita bujang berumur 25 tahun $ 1037.67
2 Lelaki bujang berumur 25 tahun $ 1094.44
3 berkahwin dengan wanita berusia 35 tahun $ 823.10
4 berkahwin dengan lelaki berusia 35 tahun $ 817.91
5 berkahwin dengan wanita berusia 60 tahun $ 767.97
6 berkahwin dengan lelaki berusia 60 tahun $ 767.04

Kadar insurans kereta USAA Tahunan:

Tidak Perbatuan Tahunan Kadar Purata Nasional
1 6000 batu $ 829.27
2 12000 batu $ 884.69

Kadar Insurans Kereta USAA mengikut jenis perlindungan

Tidak Jenis Liputan Kadar Purata Nasional
1 Rendah $ 829.82
2 Sedang $ 884.69
3 Tinggi $ 939.52

Kadar Insurans Kereta USAA mengikut Rekod Memandu

Tidak Rekod Memandu Kadar Purata Nasional
1 Rekod Bersih $ 884.69
2 Dengan pelanggaran 1 laju $ 1040.78
3 Dengan 1 kemalangan $ 1228.98
4 Dengan 1 DUI $ 1683.36

Setelah mendapat banyak pengetahuan mengenai USAA, anda dapat

Ringkasan: Saya harap anda mendapat maklumat dan pengetahuan yang berguna mengenai USAA.

Soalan Lazim

Siapa yang mempunyai insurans kenderaan termurah?

Banyak syarikat menawarkan insurans insurans perlindungan penuh termurah seperti berikut.

Tidak Nama syarikat Jumlah
1 Liberty Mutual $ 1778
2 Progresif $ 1766
3 USAA $ 1023
4 Geico $ 1198

Berapakah kos insurans kereta USAA?

Walaupun kadar insurans kereta berbeza dan bergantung pada perkara yang berbeza seperti hayat kereta, sejarah pemanduan anda dan banyak lagi. Kadar insurans kereta USAA mengikut jenis perlindungan, seperti berikut.

Tidak Jenis liputan Kadar purata nasional
1 Rendah $ 829
2 sederhana $ 884
3 Tinggi $ 939

Adakah insurans kereta USAA baik?

Ya, USAA adalah syarikat yang baik, tetapi perkara buruk yang berkaitan dengan syarikat ini adalah memberi insurans kepada tentera. Tidak ada insurans untuk orang awam. Ia mempunyai insurans yang dinamakan sebagai pengampunan kemalangan. Dengan pengampunan kemalangan ini, USAA tidak akan meningkatkan jumlah premium anda untuk lima tahun pertama.

Adakah USAA mempunyai insurans pemilik rumah yang paling murah?

USAA lebih mahal jika dibandingkan dengan insurans pemilik rumah yang lain. Tetapi anda akan mendapat potongan harga untuk beberapa perkara. Ini bermaksud bahawa mereka memberikan insurans pemilik rumah yang mahal kepada pelanggan.

Adakah USAA memberikan diskaun senior?

Tidak, ia tidak memberikan potongan harga senior kepada penggunanya.

Kesimpulan:

Itu sahaja, kawan-kawan, dan saya harap anda mendapat maklumat berharga dari artikel di atas. USAA menyediakan insurans kenderaan murah dan memberi anda beberapa potongan. Tetapi ia adalah untuk orang tentera. Sekiranya anda orang awam , maka anda tidak boleh mendapatkannya. Ia hanya memberi faedah kepada orang lain yang mempunyai latar belakang tentera. Oleh itu, anda harus memilih insurans yang sesuai untuk anda, dan anda boleh menggunakannya dengan mahir.

Soalan Relatif

Apa yang dimaksudkan dengan insurans Auto Perlindungan Penuh Murah di Texas?

Siapa yang menawarkan insurans kereta murah?

Siapa yang mempunyai insurans kenderaan murah di Amerika Syarikat?

Apakah insurans automatik perlindungan penuh murah?

Bagaimana Mendapatkan Insurans Auto Perlindungan Penuh Murah Texas?

Rujukan:

https://www.usaa.com/inet/wc/auto-insurance?akredirect=true