Berapa lama pengisi bibir tahan? Jawapan untuk soalan ini adalah 6 hingga 12 bulan . Pengisi bibir tahan lama selama enam bulan hingga sekitar setahun . Badan anda terus menyerap pengisi . Jadi bibir anda akan kembali ke keadaan semula setelah penyerapan pengisi.

:eight_pointed_black_star: Berapa lama pengisi bibir tahan?

Berapa lama pengisi bibir tahan? Teknologi pengisi bibir telah bertambah baik selama bertahun-tahun, dan jumlah item yang semakin banyak dapat diakses. Ia boleh dilakukan secara pembedahan atau menggunakan suntikan. Pengisi bibir adalah pendekatan yang paling terkenal untuk mengembangkan saiz bibir. Mereka tidak penting dan mempunyai masa pemulihan yang lebih cepat daripada operasi. Kaedah ini merangkumi memasukkan salah satu daripada beberapa jenis pengisi ke bibir. Seperti pada zaman ini, kita biasanya kehilangan kolagen dan lemak. Ini mendorong kelembutan dan kekeringan wajah, termasuk bibir . Pengisi bibir berfungsi dengan menggantikan kolagen dan lemak yang hilang.

:eight_pointed_black_star: Jenis Pengisi

:small_red_triangle_down: INJEKSI

Berapa lama suntikan bibir berlangsung? Pengisi suntikan berlangsung sekitar setengah tahun hingga setahun mungkin. Kami menggunakan Juvederm dan Restylane, yang luar biasa untuk mengumpul semula jumlah dengan cepat sejauh mungkin.

Kami melakukan suntikan ini hanya dalam beberapa minit di tempat kerja. Bahan-bahan ini diperbuat daripada bahan karat hyaluronik yang ditentukan secara artifisial (sangat menyerupai bahan dalam serum # 1 hari anda !), Yang kelihatan lembap untuk memastikan keadaan kelihatan penuh dan lembut. Tubuh anda biasanya menggunakan hakisan hyaluronik yang kita gunakan. Itu menunjukkan pengisi suntikan akan kabur secara beransur-ansur setelah beberapa waktu, biasanya tidak lebih dari satu tahun untuk sebilangan besar orang . Anda mesti mempunyai pengaturan standard untuk menjaga kelopak baru anda.

:small_red_triangle_down: PEMBEDAHAN

Berapa lama pengisi pembedahan berlangsung? Pengisi pembedahan dapat bertahan selamanya. Sistem peningkatan bibir pembedahan kami mengganggu dan mempunyai tempoh pemulihan yang sederhana. Prosedur perubatan lebih teruk daripada suntikan. Namun, apabila dilakukan oleh pakar plastik wajah yang berbakat, ia akan menambahkan kemunculan biasa untuk bertahan selagi anda ingat.

Pembesaran bibir pembedahan sangat luar biasa jika anda pernah melakukan suntikan sebelum ini dan anda sedang bersiap untuk perubahan yang berterusan. Ia boleh ditanam dengan baik menggunakan lemak anda atau dengan meletakkan semula pinggir bibir secara pembedahan. Pakar anda akan melihat yang terbaik untuk anda, bergantung pada hasil yang perlu anda lihat.

:small_red_triangle_down: PEMULIHAN DAN PENYELENGGARAAN PROSEDUR POST

Selepas mendapat pengisi, ianya khas untuk bibir anda membengkak, halus, dan menghairankan agak cedera. Membiarkan mereka memperbaiki dan memperlakukan mereka dengan baik adalah mustahak untuk memastikan mereka terus berusaha sebaik mungkin. Berikut adalah beberapa petunjuk untuk membantu mereka pulih:

Jangan minum dari jerami sebaik sahaja selepas suntikan. Elakkan menarik atau menggosok bibir (anda boleh campur tangan dengan interaksi yang pulih) Jangan tidur di wajah anda. Jangan minum alkohol selama beberapa hari sebelum atau selepas darah dan memburukkan luka)

Selepas suntikan, anda akan merasa biasa mengikuti beberapa ketika. Sekiranya anda mengalami peningkatan pembedahan, ia memerlukan masa selama seperempat tahun untuk sensasi khas untuk kembali. Pakar plastik muka anda akan mendorong anda sepenuhnya dalam peringkat pemulihan.

:eight_pointed_black_star: Apakah Suntikan Bibir?

Berapa lama suntikan bibir berlangsung? Suntikan bibir adalah prosedur berguna yang digunakan untuk memanjangkan keseluruhan bibir dengan menggunakan pengisi suntikan seperti asid hyaluronik, lemak, atau implan.

Asid hyaluronik - bahan yang biasanya aktif di dalam badan - adalah jenis pengisi yang paling terkenal yang digunakan untuk mendapatkan cacing plumper.1 Jenis pengisi yang dipilih bergantung sepenuhnya pada objektif anda untuk rawatan, tidak kira sama ada untuk menyesuaikan keadaan bibir anda atau menambah keseluruhan atau pembinaan. Perbelanjaan untuk suntikan bibir adalah bergantung kepada tempat anda pergi dan penyuntik. Namun, kebanyakan tempat akan dikenakan bayaran antara $ 650 hingga $ 2000 (Kemudahan dikenakan $ 750).

:eight_pointed_black_star: Jenis suntikan bibir

Berapa lama suntikan bibir berlangsung? Semasa memilih jenis suntikan yang anda perlukan, sangat penting untuk memahami keputusan anda. Secara amnya, kolagen - tisu penghubung yang terdapat di dalam badan makhluk - adalah jenis pengisi bibir yang paling terkenal.

Walau apa pun, ia kadang-kadang digunakan hari ini kerana ia tidak berjalan lama. Ia juga boleh menyebabkan tindak balas alahan pada banyak individu. Pengisi asid hyaluronik merupakan suntikan yang paling biasa digunakan untuk memerah dan mencirikan bibir. Asid hyaluronik adalah bahan seperti gel yang dihasilkan menggunakan mikroorganisma . Ia menjadikan penampilan bibir tebal dengan menghubungkan dirinya dengan zarah air di kulit.

Pengisi ini ditelan secara beransur-ansur dan dapat menebal atau mengecil untuk mencapai penampilan yang anda inginkan.

Terdapat empat jenama utama asid hyaluronik yang tersedia, seperti yang ditunjukkan oleh Dr. Usha Rajagopal, pakar plastik Tori. Pilihan yang paling terkenal, katanya, adalah Restylane dan Juvaderm. Mereka bertahan sekitar setengah tahun dan menawarkan penampilan khas. Vollure adalah item paling terkini yang ada. Ini paling tahan lama dan tidak berkembang , menawarkan penampilan terangkat yang jauh lebih tradisional. Volbella adalah item keempat. Ia nipis dan dapat melicinkan garis bibir menegak tanpa menambah jumlah. Volbella bertahan sekitar setahun.

Jenis suntikan Berapa lama ia bertahan
Restylane 6 bulan
Juvaderm 6 bulan
Vollure 18 bulan
Volbella 12 bulan
kolagen 3 bulan

Anda boleh mendapatkan ubat pemulihan seperti jam kerja. Para penyelidik telah mendapati bahawa suntikan asid hyaluronik memberi kulit pada kulit untuk memberikan lebih banyak kolagen, menjadikan kemerahan di bibir.

:eight_pointed_black_star: Kegunaan Pengisi Asid Hyaluronik

Pengisi asid hyaluronik dapat meningkatkan penampilan bibir anda dengan menambahkan:

 • Bentuk

 • Struktur

 • Isipadu

Kesannya biasanya berlaku sekitar setengah tahun. Selepas itu, lebih banyak suntikan diharapkan dapat mengekalkan kelantangan bibir anda.

Terdapat beberapa pengisi asid hyaluronik yang ada. Antaranya ialah barang-barang ini:

 • Restylane, Restylane-L, Restylane Silk

 • Juvederm Ultra, Juvederm Ultra Plus, Juvederm Volbella XC

 • Imbangan Belotero

 • HylaForm

 • Ketinggian

 • Sutera Prevelle

Item ini diselitkan dengan cara yang sama dan memberikan hasil perbandingan. Lebih-lebih lagi, beberapa mengandungi lidocaine, ubat penenang yang berdekatan.

:eight_pointed_black_star: Kelebihan Pengisi Asid Hyaluronik

Apabila disuntik, gel di dalam pengisi menyokong dan membentuk tisu bibir.

Kelebihan menggunakan pengisi asid hyaluronik termasuk:

 • Kuasa kelantangan bibir: Bahan boleh dikawal, oleh itu pakar mempunyai kewibawaan yang lebih baik mengenai berapa banyak jumlah bibir dibuat.

 • Kelajuan rawatan yang perlahan: Suntikan diberikan langkah demi langkah semasa pelbagai susunan sehingga hasil yang ideal dapat dicapai.

 • Ketukan pecah dengan berkesan: Sebarang penyelewengan dan kelewatan yang dibuat oleh pengembangan bibir boleh pecah tanpa masalah.

 • Kurang luka: Mungkin kurang luka dan mengembang jika dibandingkan dengan pengisi kulit yang lain.

 • Hasil yang tahan lasak : Hasilnya tahan lama, tetapi tidak tahan lama.

 • Tidak mungkin tindak balas alergi : Kerana pengisi asid hyaluronik dihasilkan menggunakan bahan seperti yang terdapat di dalam badan , mereka mungkin tidak akan menyebabkan reaksi alergi. Namun, jika anda alah kepada lidocaine, beritahu PCP anda sebelum ditangani.

:eight_pointed_black_star: Kebaikan Suntikan Bibir

Berapa lama suntikan bibir berlangsung? Walaupun pengisi bibir tidak dapat dipisahkan dari menyedot volume (à la Kylie Jenner), mereka mempunyai kelebihan yang berbeza:

 • Meratakan bentuk bibir yang tidak seimbang

 • Menambah jumlah yang sama untuk wilayah yang dikehendaki

 • Mengurangkan kehadiran perbezaan yang hampir tidak dapat diketahui di bibir dan merangkumi kawasan mulut

 • Ia disesuaikan berdasarkan keperluan dan keinginan?

 • Menawarkan hasil segera

:eight_pointed_black_star: Bagaimana prosedur dijalankan

Langkah awal untuk mendapatkan teknik pengisi bibir termasuk merancang pertemuan dengan pakar plastik yang dijamin papan. Anda boleh melihat di web dan membaca audit pesakit lain sebelum anda berhubung. Menurut Dr. Rajagopal, pengisi bibir - terutamanya pengisi asid hyaluronik - adalah barang terlindung . Selagi anda memilih pakar, anda harus mempunyai rasa selamat dengan rawatan anda.

Setelah tiba strategi anda, anda akan mengunjungi pejabat pakar plastik . Pakar akan menggunakan ubat penenang yang berkesan ke bibir anda. Sekiranya anda memilih pengisi kolagen seperti lembu, PCP anda akan melakukan ujian kulit untuk memastikan anda tidak alah sebelum teknik anda. Sekiranya kulit anda memberi petunjuk tindak balas, PCP anda tidak akan menggunakan rawatan ini. Mereka akan mencadangkan pengisi pilihan.

PCP anda mungkin menggunakan jarum untuk menyuntikkan sedatif dalam jumlah yang sedikit ke dalam mulut anda sehingga bibir atas dan bawah menjadi kebas. Sekarang dalam strategi, anda mungkin merasa sedikit tusukan apabila jarum menyentuh mulut anda. Pada ketika bibir anda cukup mati rasa, doktor penjagaan utama anda akan memasukkan bahan pengisi ke bibir anda secara langsung.

Beberapa kumpulan mengatakan ini boleh menyebabkan garis rahang dan pipi anda berasa tenang. Pada saat pengisi berada di dalam bibir anda, anda mungkin merasa sedikit menyengat.

:small_red_triangle_down: Selepas prosedur

Anda boleh menjangkakan pertumbuhan bibir anda selepas kaedah ini. Anda mungkin juga melihat beberapa bintik merah kecil di mana jarum dimasukkan ke bibir anda. Luka di sekitar bibir adalah satu lagi akibat langsung, yang mungkin berlangsung sekitar tujuh hari. Bibir anda mungkin terasa pelbagai mengikut metodologi kerana kehadiran pengisi. Pakar plastik anda akan mengajar anda untuk tidak menekan bibir anda selama dua hari.

:eight_pointed_black_star: Cara Persediaan untuk Suntikan Bibir

Berapa lama suntikan bibir berlangsung? Pertama sekali: nasihat. Mereka mengambil kulit yang lebih cantik apabila gambar merupakan kemajuan mendasar yang bertujuan untuk menarik minat pelanggan dan mengawasi perkembangannya. (Lebih-lebih lagi, untuk alasan yang tidak diketahui, mereka juga menunjukkan sokongan, sekiranya anda menjelaskan kitaran suntikan bibir kepada sebilangan besar pelaku).

Anehnya, sehingga saya berakhir dalam keadaan ketika pilihan itu tidak terlalu jauh di hadapan saya, saya secara konsisten mempunyai sikap "mungkin satu hari" yang hebat terhadap apa-apa jenis pengisi atau dos - dan ingat bahawa saya telah memikirkan dan tenang mendambakan kemungkinan sedikit ketukan pada bibir . Saya tidak mempunyai jangka waktu atau rencana ketika saya akan mengambil risiko. Saya suka bibir saya, dan minat pada pengisi bukan kerana kekecewaan dalam cara bercakap, namun lebih kepada minat untuk menaik taraf komponen, saya seperti sekarang, benar-benar dihargai. Bibir bawah saya biasanya penuh daripada bibir atas (yang mempunyai bentuk yang cantik). Saya secara amnya menganggapnya sangat sesuai untuk sebilangan besar perkara yang tepat. Oleh itu, sementara saya berpeluang, saya memilih untuk meminta penilaian Wheeler, dan secara beransur-ansur, kami mula membincangkan teknik.

"Selama nasihat yang mendasari, sangat penting untuk memeriksa dan menjelaskan objektif pelanggan," jelas Wheeler. “Ketika saya memahami apa yang dibutuhkan pelanggan sejauh ukuran, volume, bentuk, dan nuansa, saya pada saat itu meninjau secara khusus sistem kehidupan dan wajah bawah mereka. Dari saat itu, saya akan menyampaikan pertimbangan saya tentang bagaimana pesakit boleh kenyang, lebar, atau lebat sementara menyerupai diri mereka yang biasa. "

Sebagai contoh, Wheeler mendedahkan bahawa kerana bibir saya berada pada bahagian rentang yang lebih langsing. kelihatan tidak wajar untuk memasukkan banyak pengisi di dalamnya - terutamanya dalam satu lawatan. (Saya membuatnya terus terang bahawa saya baru terinspirasi oleh selera yang sangat bersahaja.) Oleh itu, ketika saya memilih untuk menyelam, Wheeler memutuskan untuk pergi bersama Volbella. Dia mengatakan pengisi asid hyaluronik akan menghasilkan penampilan rapuh dan halus yang saya cari. Pendekatan: langkah kecil.

Prinsip cemerlang Wheeler untuk mendapatkan suntikan bibir lebih kurang? "Pastikan penyuntik anda mengetahui dengan tepat apa yang anda perlukan dan tindak lanjut jika bukan yang anda miliki sebagai perhatian utama. Sebenarnya, saya lebih suka melihat pelanggan kembali kerana pelanggan perlu mengatakan bahawa ia berlebihan, "katanya.

:eight_pointed_black_star: Harapan Semasa Suntikan Bibir

Berapa lama suntikan bibir berlangsung? Kursus tindakan yang ditetapkan adalah masa suntikan. Lebih-lebih lagi, saya risau. Pada masa yang lalu, saya seorang individu jarum yang menyesal, dan walaupun saya mempunyai ketahanan siksaan yang umumnya tinggi (sesuatu yang dikemukakan oleh Wheeler, dan saya sangat gembira). Gambaran psikologi jarum yang memasuki kulit saya boleh menyebabkan saya mengalami kejutan mental. Walaupun begitu, luar biasa, kitaran suntikan jauh lebih rumit daripada yang saya jangkakan. Saya pasti merasakannya (Wheeler menggambarkan sensasi sebagai "memerah," dan saya sepenuh hati setuju), namun lompatan itu tidak signifikan. Walau apa pun, sekali lagi, ini datang dari seseorang yang membalikkan daging dengan jari-jarinya.

"Sebelum saya menyuntik, saya gunakan krim desensitizing keberkesanan kulit asli di bibir dalam 15 minit," jelas Wheeler. "Saya pada saat itu membersihkan kawasan bibir dan memberi pesakit es sebelum suntikan untuk mengurangkan ketidakselesaan dan luka . Saya memberitahu pesakit bahawa mereka akan merasakan sentuhan jarum jarum tetapi idealnya bukan penderitaan yang besar. Setiap kali saya selesai menyuntik, saya menggunakan salap bibir dan menghantar pelanggan pulang dengan panduan ais dan penjagaan selepas itu. "

:eight_pointed_black_star: Alternatif pembedahan dan bukan pembedahan untuk memerah bibir anda

Hari-hari ini, wanita dan lelaki memerlukan bibir yang lebih kelihatan. Sebagai contoh, orang terkenal Kylie Jenner dan Bella Thorne telah membuat bibir yang lebih penuh dengan penampilan "dalam". Apakah sistem "pergi ke" untuk mencapai bibir yang lebih penuh ? Adakah saya dinasihatkan untuk mendapatkan pengisi bibir atau sisipan bibir? Pertanyaan sebenar adalah, adakah anda memerlukan jawapan sementara atau kekal untuk peningkatan bibir?

Pengisi bibir, seperti Juvederm, adalah perkembangan suntikan yang membentuk dan memuncungkan bibir anda. Pengisi bibir hanyalah susunan separa tahan lama. Sisipan bibir, seperti sisipan Permalip, adalah silikon yang lembut dan kuat yang dibentuk seperti bibir khas. Sisipan Permalink terdapat dalam beberapa ukuran yang unik. Kerana sisipan Permalip kukuh dan tidak cair, semen silikon semacam ini tidak akan berlubang atau pecah. Sisipan Permalink adalah jawapan berterusan untuk peningkatan bibir.

:small_red_triangle_down: Pengisi bibir

Berapa lama pengisi bibir tahan? Pengisi bibir dimasukkan ke bibir atas dan bawah. Terdapat beberapa jenis pengisi bibir yang unik, termasuk Juvederm, Restylane, Voluma, dan Perlane. Peningkatan pengisi bibir adalah sistem di pejabat. Semasa perbincangan anda, doktor penjagaan utama anda akan memeriksa bibir anda dan, secara amnya, keseimbangan wajah. Doktor penjagaan utama anda akan mengambil gambar bibir anda untuk menentukan keseimbangan dan keadaan bibir anda. Pada ketika itu, PCP anda akan mengetahui ruang bibir anda mana yang lebih banyak dan gemetar.

Untuk pengembangan bibir yang singkat, disyorkan untuk menggunakan Juvederm Ultra Plus kerana pengisi ini mempunyai lidokain. Lidocaine adalah resep kepekaan. Setelah doktor penjagaan utama anda memutuskan berapa banyak dan untuk memasukkan bahan pengisi bibir, anda bersedia untuk meneruskannya.

Kaedah peningkatan pengisi bibir mengambil masa sekitar lima belas hingga tiga puluh minit untuk diselesaikan. Peningkatan pengisi bibir adalah sistem pantas yang boleh anda lakukan sepanjang rehat tengah hari anda. Pesakit boleh pulang ke rumah pada hari strategi. Perbelanjaan sistem bermula dari $ 600 hingga $ 800 setiap jarum. Oleh kerana pengisi bibir hanya berlangsung selama enam hingga lapan bulan, peningkatan pengisi bibir hanyalah susunan separa abadi.

:small_red_triangle_down: Implan bibir

Berbeza dengan pengisi bibir pendek untuk peningkatan bibir, satu pilihan adalah menggunakan implan, alternatif yang berterusan. Semasa persidangan bibir anda, PCP anda akan mengetahui ukuran bibir yang sesuai. Penambahan penyisipan Permalink adalah strategi di pejabat. Pertama, kulit dibasmi kuman di sekitar kawasan pembedahan. Kemudian, bibir dibius. Apabila bibir mati rasa, titik masuk dibuat di setiap hujung mulut.

Bahagian di bibir dibuat menggunakan alat yang disebut penjepit buaya melengkung. Lubang bibir dengan berhati-hati mengikuti keadaan bibir. Apabila gator cinch yang bengkok telah tiba di penghujung lorong, gesper akan terbuka. Bahagian embed dipegang dan ditarik ke lubang bibir. Lekapan terletak di bawah lemak bibir atau lebih banyak otot bibir . Apabila sisipan dipasang, potongan ditutup dengan beberapa jahitan yang dapat diserap.

Jangkauan teknik penyisipan penyisipan adalah sekitar tiga puluh minit, dan pesakit dapat pulang ke rumah pada hari strategi. Perbelanjaan metodologi ini meningkat dari $ 2,000 hingga $ 4,000.

:small_red_triangle_down: Pencampuran lemak

Pilihan lain yang berbeza dengan pengisi dan sisipan palsu adalah menggunakan tisu anda untuk pengembangan bibir. Menggunakan tisu anda untuk peningkatan bibir disebut pengembangan bibir autologous. Pertukaran lemak adalah salah satu jenis peningkatan bibir autologous dan merupakan alternatif lain yang sangat baik untuk pengembangan bibir. Seperti pengisi bibir, pertukaran lemak ke bibir adalah teknik di pejabat . Pertukaran lemak ke bibir dilakukan di bawah ubat pelali berdekatan.

Semasa pertukaran lemak ke bibir, lemak dituai dari bahagian tengah anda (di sekitar butang perut), disempurnakan, dan dipindahkan ke bibir anda . Pencangkokan lemak ke bibir memerlukan masa sekitar enam puluh hingga satu jam setengah untuk dilakukan. Pesakit boleh pulang ke rumah pada hari metodologi. Bibir mengembang dengan lemak yang gemuk untuk masa yang lama atau lebih. Perbelanjaan kaedah ini bermula dari $ 3,000 hingga $ 6,000.

:small_red_triangle_down: Cantuman tisu

Terdapat jenis peningkatan bibir autologous yang lain. Serta menggunakan lemak untuk peningkatan bibir, sekeping kulit atau dermis anda digunakan untuk pengembangan bibir . Semasa pengembangan bibir autologous seperti ini, kulit dikeluarkan dari kawasan perut bawah. Dalam beberapa kes, parut segmen C dapat dilindungi dan digunakan untuk pengembangan bibir. Kadang-kadang, kulit dihilangkan semasa penggunaan facelift untuk pengembangan bibir.

Selepas kulit dilekatkan semula, lapisan atas kulit (epidermis) dikeluarkan. Potongan kulit lembu tambahan adalah segmen dermis dan runtuh menjadi bentuk seperti stogie. Bahagian dermis ini kemudian ditanam ke bibir anda. Pembesaran bibir autologous semacam ini juga merupakan pendekatan di pejabat dan dapat dilakukan di bawah penenang kejiranan. Istilah metodologi pertukaran kulit ke bibir bermula dari enam puluh hingga satu jam setengah. Pesakit boleh pulang ke rumah pada hari kaedah. Bibir anda semestinya memegang bentuk dan kelantangannya dalam jangka masa yang lama atau lebih. Perbelanjaan metodologi ini bermula dari $ 3,000 hingga $ 6,000.

:eight_pointed_black_star: Punca Kedutan Bibir

Selepas usia 20 tahun, anda menghasilkan kolagen kurang lebih 1% secara konsisten daripada pendidik dermatologi. Oleh kerana penciptaan kolagen berkurang, kulit menjadi lebih langsing dan kurang anjal . Bibir, yang biasanya bengkak semasa muda, menjadi kosong ketika anda meningkat usia.

Kulit yang matang juga menghasilkan lebih sedikit minyak, yang dapat menyebabkan kekeringan berterusan. Bibir cenderung kering kerana keterbukaannya yang berterusan terhadap komponennya. Tampaknya setiap musim sejuk dengan bibir kering akhirnya menemui anda.

Sebab utama garis bibir yang lain adalah keterbukaan cahaya matahari . Kulit di bibir anda rapuh dan sering tidak dilindungi. Keterbukaan terhadap pancaran cahaya matahari adalah pendorong penting untuk matang sebelum waktunya. Kitaran ini dipanggil photoaging.

Kedutan bibir di bibir atas sering disebabkan oleh merokok. Merokok menghasilkan pelampau bebas di dalam badan, yang menambah usia matang. Selain itu dapat dibayangkan bahawa pergerakan seretan yang membosankan dapat menambah kerutan bibir. Kedutan bibir juga boleh mengetatkan bibir yang berkaitan dengan minum melalui jerami atau penampilan berlebihan.

:small_red_triangle_down: Kos:

Perbelanjaan sistem pejabat boleh berubah bergantung pada tempat anda tinggal dan strategi mana yang anda lakukan. Terus mencari perkhidmatan perubatan yang diberi kuasa dan disiapkan secara mahir sambil melakukan teknik tahap tinggi. Sebilangan besar pakar dermatologi melakukan kaedah pemulihan sama seperti dermatologi umum.

Seperti yang ditunjukkan oleh Persatuan Pakar Bedah Plastik Amerika dan Persatuan Pembedahan Plastik Estetik Amerika, perbelanjaan normal 2021 rawatan merangkumi:

:arrow_down: Rawatan :arrow_down: Perbelanjaan
Pengisi Derma: $ 500- $ 800 untuk suntikan 1 mL
Kulit kimia: $ 535-673 setiap sesi
Pelaburan mikro: $ 138 setiap sesi
Permukaan semula laser: $ 1,000- $ 2,330
Plasma kaya platelet: $ 500- $ 3,000
Botox: $ 150- $ 376 setiap sesi
Dermabrasi: $ 1,368
Gelombang Mikro: $ 100-700 setiap sesi

:eight_pointed_black_star: Petua terbaik sebelum mendapatkan rawatan pengisi (bibir)

 1. Sangat sesuai untuk pergi ke pusat dengan memikirkan bagaimana keinginan bibir anda kelihatan. Anda boleh membawa gambar rujukan sekiranya perlu.

 2. Mempunyai andaian yang munasabah; untuk mencapai bibir yang ideal, pelbagai lawatan mungkin diperlukan.

 3. Elakkan alkohol selama 24 jam sebelum rawatan anda.

 4. Elakkan pengambilan ubat yang berkurang selama tujuh hari sebelum urusan anda; ini menggabungkan, bagaimanapun, tidak terhad juga - warfarin, ubat sakit kepala , dan ibuprofen

 5. Anda boleh mengambil tablet arnica selama tujuh hari sebelum membuat pesanan. Ini akan membantu rawatan selepas luka.

 6. Tiba di kemudahan dengan 'wajah sempurna ' - dicuci dan tanpa kosmetik.

 7. Minum banyak air pada hari rawatan. Asid hyaluronik menyukai air, sehingga dapat membantu dalam hasil umum.

 8. Sila makan sesuatu sebelum rancangan permainan anda; tahap gula dan degupan jantung boleh turun semasa rawatan. Oleh itu, makan malam sebelum rawatan anda akan membantu mengurangkan kemungkinan berlakunya penurunan atau penurunan.

 9. Pastikan diri anda mengetahui kemungkinan hasil dari rawatan tersebut . Produk yang paling terkenal adalah luka dan mengembang, yang dapat menyesuaikan kehadiran bibir secara ringkas. Semua kemungkinan kerja akan diliputi semasa pertemuan dengan Jururawat Aaron.

 10. Harap maklum sama ada anda mengalami lepuh mulut baru-baru ini. Terdapat bahaya bahawa rawatan akan menambah lecet mulut yang kembali selepas rawatan.

Soalan Lazim - Soalan Lazim

:one: Berapa lamakah Restylane bertahan?

Restylane terus berjalan selama hampir satu tahun . Setelah beberapa lama, asid hyaluronik dalam item tersebut dimakan oleh badan anda . Pada ketika anda bersedia untuk rawatan lain, ini adalah asas untuk datang untuk lawatan pejabat singkat.

:two: Adakah suntikan sakit?

Bukan sebenarnya. Suntikan terasa seperti meremas, dan cepat habis. Anda mungkin membuat mereka membengkak di bibir anda selepas rawatan. Namun, anda tidak boleh menghadapi waktu peribadi seperti yang anda lakukan setelah menggunakan kaedah pembedahan. Sekiranya anda terlalu risau dengan kesulitan tersebut, pakar anda boleh menggunakan krim pekat pada bibir anda sebelum rawatan.

:three: Adakah pengisi bibir selamat?

Memang, pengisi bibir telah digunakan sejak sekian lama untuk membantu orang melihat dan merasakan yang terbaik . Tidak banyak individu yang mengalami tindak balas alahan . Restylane sangat dilindungi kerana terbuat dari bahan yang biasanya aktif. Bagaimanapun, jika ada masalah atau anda tidak peduli dengan penampilannya, Restylane sudah pasti dapat dipusingkan.

:four: Apa itu implan bibir?

Implan bibir adalah penambahan sedikit jalur silikon (mirip dengan bahagian dada) ke bibir anda melalui titik masuk di salah satu bibir anda. Bergantung pada ukuran yang ideal, pelbagai ukuran jalur silikon dapat disisipkan ke bibir. Strategi pembedahan ini cepat dan selamat. Anda mungkin tahu mengenai suntikan lemak untuk sisipan bibir. Namun, lemak penyebaran dapat memberikan hasil yang dipersoalkan kerana beberapa lemak dapat menggigit debu selama metodologi atau dari pesakit "menguleni wilayah berulang-ulang kali.

:five: Berapakah kos pengisi bibir?

Pengisi bibir, sebahagian besarnya, dianggarkan oleh jarum. Langkah pembetulan yang anda perlukan atau perlukan akan mengarahkan jumlah tangan yang diperlukan oleh rawatan anda. Restylane adalah $ 550 setiap jarum . Namun, item ini bertahan lebih lama daripada pengisi bibir lain yang mungkin diulang seperti jam kerja.

:six: Bagaimana jika saya tidak suka pengisi bibir?

Sekiranya bibir anda terisi dan tidak peduli dengan penampilannya, rawatannya boleh dibalikkan . Atau sekali lagi, anda boleh membiarkan barang-barang tersebut berkurang dalam jangka masa panjang. Restylane tidak tahan lama kerana badan anda memakannya dalam jangka masa panjang. Dengan cara ini, anda tidak perlu hidup dengan pengisi bibir sepanjang hayat anda jika anda tidak dipenuhi.

:seven: Apakah Pengisi Dermal?

Kolagen, ketika pengisi kulit yang paling terkenal, kurang digunakan secara rutin untuk peningkatan bibir pada masa kini. Penyuntik utama dan pesakit yang sama pada masa ini menyukai pengisi asid hyaluronik, yang lebih selamat dan tahan lebih lama daripada arketipe mereka. Asid hyaluronik adalah bahan yang biasanya membelah tubuh manusia dan memenuhi pelbagai keperluan dalam perubatan dan pengurusan kesihatan kulit.

:eight: Adakah bibir kembali normal selepas pengisi?

Bibir anda akan kembali ke keadaan normal , jika lebih teruk, kerana reaksi kolagen. Walaupun begitu, anda mungkin bermasalah kerana, jika anda memikat bibir anda seperti montok dengan pengisi!

:nine: Apa yang berlaku jika anda tidak mengetahui tentang pengisi bibir?

"Jika pengisi tidak kekal, seperti Restylane Silk atau Juvederm, bibir akan kembali ke bentuknya yang unik, " kata Dr Howard Sobel, pencetus DDF Skincare. "Jika pengisi kekal, seperti Silicon 1000, mereka akan tetap serupa."

:keycap_ten:Adakah saya dapat makan selepas pengisi bibir?

Pesakit harus menunggu sehingga pakar desensitizing usang sebelum makan selepas pengisi bibir. Ini juga untuk 24 jam awal untuk mengelakkan jenis makanan yang sukar dimakan atau digigit atau bahkan huru-hara. Oleh itu, pesakit lebih gemar mengelap bibir dan mengganggu destinasi suntikan.

:ledger: Kesimpulan :

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan kehadiran bibir anda, anda menyedari betapa kelemahan ini dapat mempengaruhi kehidupan seharian anda. Bibir yang nipis, tidak jelas, atau sebelah kanan boleh menyebabkan anda merasa janggal dalam persekitaran kumpulan dan mengawal kepastian anda ketika melihat cermin. Suntikan bibir adalah kaedah terpantas untuk menyelesaikan bibir yang lengkap, lebih menarik dan umumnya lurus. Anda akan berasa hairan dengan bagaimana bibir baru anda membantu anda merasa lebih ketara pada kulit anda. Penyuntik yang berkelayakan dan sangat siap dapat membantu memikirkan pengaturan untuk memberi anda hasil yang terbaik.

Artikel berkaitan:

1. Lip Bibir Sebelum dan Selepas 2. Botox Lip Flip 3. Lipatan Bibir