Shein mempunyai gudang di Eropah, Asia, Timur Tengah, dan Amerika Syarikat. Oleh itu, untuk memastikan barang anda sampai tepat pada waktunya, cubalah membeli dari gudang berdekatan anda sebanyak mungkin. Penting untuk diingat bahawa ini merangkumi prosedur khusus, masa pesanan, waktu pemprosesan, dan terakhir, masa penghantaran. Akibatnya, masa penghantaran mungkin lebih lama kerana alamat yang tidak diketahui atau prosedur penjelasan yang salah. Penghantaran biasanya memakan masa dua hingga tiga minggu, walaupun dalam beberapa kes mungkin memerlukan dua minggu. Akibatnya, anda mungkin perlu lebih sabar untuk menunggu atau membayar bayaran tambahan untuk penghantaran cepat.

Bersin

SHEIN adalah platform e-dagang B2C dengan jangkauan global. Firma ini memusatkan perhatian terutama pada pakaian wanita, walaupun ia juga menjual pakaian, kasut, aksesori , dan barang-barang rumah lelaki dan kanak-kanak. SHEIN mempunyai kehadiran yang kuat di Eropah, Amerika, Australia, dan Timur Tengah.

Sejak dilancarkan pada bulan Oktober 2008, jenama ini mematuhi anggapan bahawa "semua orang dapat menghargai keindahan fesyen ." Jenama ini merangkumi lebih daripada 220 negara dan kawasan . SHEIN dihantar ke lebih daripada 220 negara dan wilayah di seluruh dunia.

Syarikat ini menyokong laman web di Amerika Syarikat, Sepanyol, Perancis, Rusia, Jerman, Itali, Australia, dan Timur Tengah. SHEIN juga mengendalikan gudang pusat di seluruh Eropah, Amerika Syarikat , dan Asia.

Petua membeli-belah untuk Shein

Apabila anda membeli sesuatu dari Shein, anda mesti meneliti berapa lama Shein menghantar dan menghantar barang. Selepas itu, anda akan dapat memperoleh bahan produk yang baik dengan segera. Berikut adalah beberapa petunjuk untuk membantu anda memahami cara membeli sesuatu dari Shein:

Membeli-belah

 • Shein adalah platform membeli-belah internet wanita. Di laman membeli-belah ini, wanita akan menemui pelbagai jenis pakaian, aksesori, kasut , dan barang-barang lain yang baru dirancang. Sekiranya anda ingin berbelanja di Shein, anda harus mengetahui beberapa petunjuk yang akan membantu anda membeli barang berkualiti dari laman Shein.

 • Sebaiknya pilih pakaian yang ingin dibeli sebelum melayari laman web Shein. Anda mesti memilih gaun yang sesuai dengan ukuran anda, oleh itu perhatikan ukuran gaun.

 • Selepas itu, anda mesti mengetahui lebih lanjut mengenai penilaian kandungan yang ingin anda beli. Sila pilih produk terbaik dan baca ulasan untuk mengetahui lebih lanjut mengenainya.

 • Setelah membaca semua ulasan, anda boleh memilih barang kostum atau barang lain.

 • Anda akan menemui beberapa peniaga yang semuanya menawarkan barang yang sama dengan harga yang berbeza-beza. Lakukan penyelidikan yang menyeluruh, terutama pada penjual, dan kemudian pilih pakaian anda dengan harga yang berpatutan .

 • Anda mesti mengetahui banyak kaedah pembayaran Shein.com untuk memilih cara pembayaran yang paling tepat.

 • Penghantaran wang tunai juga disediakan di tempat-tempat yang senang.

 • Masa penghantaran dan penghantaran Shein cepat. Item boleh dihantar dalam masa 24 jam.

 • Shein menawarkan pembungkusan yang baik kepada pelanggannya sehingga barang tersebut tiba dalam keadaan baik. Apabila anda memutuskan untuk membeli sesuatu dari Shein, ada beberapa perkara yang harus anda perhatikan sebelum membuat pembelian anda.

 • Laman web ini akan memberi anda banyak kemampuan untuk mencari tawaran untuk pelbagai perkara. Anda juga mesti memilih pakaian anda atau produk pembelian lain mengikut tawaran.

 • Banyak pembekal memberikan insentif untuk menarik pembeli membeli pakaian berkualiti dan menarik dengan kos rendah.

Ringkasan

Anda harus mengetahui langkah berjaga-jaga ini sebelum membeli pakaian atau barang-barang membeli lain di internet. Petunjuk ini akan membantu anda dalam membeli pakaian berkualiti tinggi dari penjual terkenal di Shein. Semua cadangan ini akan membantu anda dalam membeli bahan berkualiti tinggi dalam jangka masa yang lebih singkat.

Produk Shein

Shein adalah platform membeli-belah dalam talian yang paling popular untuk wanita dan wanita. Ia memiliki banyak pilihan pakaian bergaya moden. Shein menjual bukan sahaja pakaian tetapi juga pelbagai aksesori tambahan. Lihat jenis pakaian yang anda dapat dari Shein sebelum mengetahui berapa lama masa yang diperlukan untuk dihantar dan dihantar :

Pakaian wanita

Wanita boleh memilih dari pelbagai jenis pakaian di Shein. Shein menawarkan atasan, seluar, skirt yang bergaya, dan pelbagai jenis pakaian yang berbeza. Di laman web ini, anda boleh memilih pakaian untuk pelbagai kesempatan. Laman web ini menjual pakaian kasual. Sebilangan pakaian yang anda lihat di sini sesuai untuk tempat kerja .

Pakaian

Pakaian yang anda beli dari Shein berkualiti dan cantik . Untuk bahagian bawah anda, anda dapati sepasang seluar jeans dan seluar lain. Rok Shein adalah antara barang utama, dan orang ramai akan berkumpul ke Shein untuk mendapatkan pakaian. Sekiranya anda tertanya-tanya berapa lama Shein menghantar pakaian , anda boleh mengetahui dengan meneliti.

Kasut wanita

Shein mempunyai banyak reka bentuk segar untuk kasut wanita. Shein menawarkan kasut, kasut, dan kasut baru dengan susunan yang unik untuk wanita. Semua kasut boleh didapati dalam pelbagai saiz dan warna. Shein juga mempunyai banyak pilihan kasut berjenama dan kasut . Shein menyediakan kasut kasut berkualiti tinggi kepada pelanggan dengan harga yang dapat diakses.

Kasut

Kasut Shein bersumber dari pelbagai vendor . Para peniaga menawarkan pelbagai jenis kasut berkualiti tinggi serta pelbagai tawaran menarik. Gadis selalu memerlukan almari pakaian yang pelbagai, jadi Shein menyediakan pelbagai jenis kasut yang sesuai untuk pelbagai acara . Anda juga boleh memilih kasut yang sesuai untuk pakaian perniagaan dan tidak rasmi.

Aksesori wanita

Shein pakar dalam aksesori wanita. Aksesori ini terdapat dalam pelbagai gaya dan warna . Kawasan aksesori Shein mempunyai banyak perhiasan untuk dipilih. Anting-anting, cincin, gelang, gelang kaki, pin hidung, kalung , chokers, dan pelbagai reka bentuk perhiasan lain ada. Shein tidak hanya menjual barang kemas tetapi juga beg dengan pelbagai gaya .

Aksesori

Dompet wanita, kopling, beg sling, beg dompet, dan dompet boleh didapati di kawasan beg Shein. Semua beg ini berkualiti tinggi, kerana ia paling laris. Shein juga menawarkan pelbagai item fesyen untuk membuat anda tampil memukau di setiap majlis, pesta, atau acara lain. Shein menjual aksesori rambut seperti klip dan peralatan rambut lain.

Mari lihat berapa lama masa Shein dihantar dan dihantar sehingga anda dapat memasukkan produk mereka ke dalam troli dengan pantas!

Berapa lama masa yang diambil Shein untuk dihantar

Apabila anda membeli barang dari Shein, anda akan mengetahui tentang perkhidmatan yang ditawarkan Shein. Laman web Shein memberikan pengalaman pembelian dalam talian yang positif. Produk akan dihantar dan dihantar dalam jumlah yang singkat masa oleh jenama. Ia memerlukan masa, bergantung pada alamat penghantaran anda.

Shein biasanya mengambil masa 24 jam untuk penghantaran barang. Apabila anda memesan sesuatu dari negara lain, diperlukan sedikit masa untuk tiba. Memerlukan dua hingga tiga minggu untuk barang datang dari luar negara.

Negara Tempoh Penghantaran Piawai Kos Tempoh Penghantaran Ekspres Kos
USA 7-11 Percuma 3-7 13 USD
UK 8-13 Percuma 4-10 14 KDNK
Australia 7-12 7AU N / A N / A
Jerman 8-13 Percuma N / A N / A
Rusia 21-38 270 RU 8-18 Semak Dengan perkhidmatan Kurier
Kanada 8-16 12 USD 5-10 26 CAD
Perancis 8-13 12 Euro N / A N / A

Semasa memesan barang dari Shein, anda mempunyai pelbagai pilihan penjual untuk dipilih. Penjual yang berbeza akan mengenakan kos yang berbeza kepada produk dan memerlukan masa tambahan untuk menyampaikannya.

Shein akan menghantar produk berdasarkan ketersediaannya kepada penjual. Sekiranya penjual menerima pesanan anda dengan cepat, Shein akan mengembalikan barang dagangan kepada anda dalam masa yang singkat. Ramai orang percaya bahawa penghantaran dari Shein memerlukan masa yang lama. Namun, memerlukan sedikit masa .

Prosedur Pembelian Shein

Wanita menggemari reka bentuk pakaian, perhiasan, dan kasut Shein yang inovatif dan bergaya. Shein menyediakan pelanggannya dengan pelbagai pilihan alternatif membeli - belah serta kemudahan lain. Prosedur untuk membeli sesuatu yang lain dari laman web Shein boleh didapati di sini.

 • Sekiranya anda ingin membeli sesuatu yang lain dari Shein, anda mesti terlebih dahulu mengetahui tentang aplikasi atau laman web . Untuk memulakan, anda mesti memuat turun aplikasi terlebih dahulu.

 • Selepas itu, anda mesti menyelesaikan proses pendaftaran untuk mendapatkan akaun aplikasi Shein.

 • Anda boleh membeli pelbagai perkara menggunakan aplikasi ini. Sekarang anda mesti mencari barang yang ingin dibeli.

 • Pakaian, perhiasan, kasut, dan barang-barang lain terdapat dalam pelbagai kategori . Anda mesti memilih produk anda dan salah satunya mengikut pilihan anda.

 • Ia akan membantu sekiranya anda memasukkan semua barang pilihan anda ke dalam keranjang belanja anda. Selepas itu, anda akan dapat membelinya. Untuk pembelian pelbagai bahan, anda mempunyai pelbagai alternatif pembayaran .

 • Adalah lebih baik jika anda menggunakan pilihan pembayaran yang paling sesuai untuk anda. Untuk item yang dibeli, anda juga mempunyai pilihan untuk membayar tunai semasa penghantaran.

Membeli

 • Apabila anda bertanya kepada Shein berapa lama masa yang diperlukan untuk menghantar item, anda akan menerima jawapan dalam mesej atau kotak e-mel anda.

 • Shein akan memberitahu anda mengenai pilihan penghantaran anda setelah anda membeli barang yang diinginkan.

 • Shein akan memberi anda pembungkusan yang baik supaya barang yang anda beli tidak rosak semasa penghantaran. Apabila anda membeli sesuatu dari Shein, memerlukan sedikit masa untuk menyerahkannya kepada anda.

 • Ini adalah salah satu aplikasi dalam talian yang paling baik bagi wanita untuk membeli pelbagai pakaian, kasut, beg, dan aksesori fesyen lain.

 • Prosedur ini mesti dipertimbangkan sebelum membeli sesuatu dari Shein. Anda boleh mendapatkan produk yang tepat untuk diri anda sendiri sekiranya anda mengikuti pendekatan ini.

 • Anda juga boleh membeli gaun sebagai hadiah untuk seseorang. Anda boleh membeli produk di sini, dan ia akan dihantar kepada anda dengan segera.

Semua langkah ini akan membantu anda dalam membeli barang yang paling penting dari Shein. Sekiranya anda tidak pasti mengenai proses penghantaran dan tertanya-tanya berapa lama Shein menghantar barang, anda akan gembira mengetahui bahawa hanya memerlukan 24 jam untuk menghantar barang.

Polisi penghantaran dan pengembalian wang

Penghantaran barang ke Shein biasanya hanya memakan masa beberapa hari . Namun, jika anda memesan sesuatu dari negara lain, satu item boleh sampai tiga minggu untuk sampai . Sekiranya anda membelanjakan lebih dari $ 49 untuk Shein, anda akan menerima penghantaran percuma .

Ramai wanita di Amerika Syarikat lebih suka berbelanja di Shein kerana laman web ini menawarkan barang berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan. Apabila anda bertanya kepada Shein berapa lama masa untuk menghantar pakaian ke tempat lain dan berapa kos untuk mengangkutnya, anda akan mendapat pelbagai jawapan.

Dasar pengembalian Shein cukup mudah. Sekiranya anda membeli item dan tidak sesuai dengan anda atau rosak, anda mempunyai pilihan untuk mengembalikannya. Sekiranya anda ingin mengembalikan sesuatu pada Shein, anda mempunyai satu bulan hingga tiga bulan untuk melakukannya.

Dalam beberapa hari , anda mesti mengembalikan barang tersebut. Aplikasi Shein memberikan pilihan pengembalian. Cukup pilih pilihan Bayaran Balik, dan kemudian tentukan alasan untuk mengembalikan barang anda.

Anda tidak akan menyebabkan kerosakan pada barang yang ingin dikembalikan. Tanda dan label juga mesti disertakan dalam produk. Anda memasukkan wang tunai ke dalam akaun bank anda setelah pulangan anda diterima. Akan memerlukan sedikit masa untuk menyelesaikan semua operasi ini. Walau bagaimanapun, anda akan menerima wang anda setelah barang dihantar kepada anda.

Ringkasan

Kaedah pengembalian Shein adalah ini. Dengan barang dagangan , Shein juga memasukkan berbagai aturan pengembalian. Beberapa perkara tidak dapat dikembalikan, jadi pastikan anda memahami segala-galanya mengenai item tersebut sebelum anda membelinya. Jika anda tertanya-tanya berapa lama masa diambil Shein untuk kapal, jawapannya adalah bahawa ia mengambil masa menunggu sangat minimum untuk pengangkutan dan menyampaikan.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

Orang bertanya banyak soalan mengenai "berapa lama masa Shein untuk dihantar" beberapa di antaranya dibincangkan di bawah:

1. Adakah Shein boleh dipercayai?

Adakah Shein boleh dipercayai dan selamat? Adalah selamat untuk membuat pesanan dengan Shein. Anda tidak perlu risau kerana ia adalah skema pancingan data yang canggih. Shein kelihatan selamat untuk menghantar butiran kad debit atau kad kredit pada tahun 2021.

2. Adakah dia masih menghantar ke Amerika Syarikat?

SHEIN kini menyampaikan kepada lebih dari 225 negara dan wilayah di seluruh dunia . Syarikat ini menyokong laman web di Amerika Syarikat, Perancis, Itali, Rusia, Jerman, Sepanyol, Australia, dan Timur Tengah.

3. Adakah masa penghantaran Shein panjang?

Penghantaran mengambil masa dua hingga tiga minggu. Kadang - kadang saya mendapat kejutan yang menyenangkan apabila bungkusan saya tiba lebih awal dari dua minggu, tetapi saya hanya merancang 2-3 minggu kerana ia dihantar dari luar negara.

4. Di manakah ibu pejabat Shein?

Shein terletak di China dan menghantar ke lebih dari 220 negara di seluruh dunia, dengan Amerika Syarikat menjadi pasaran terpenting. Shein mengungguli Amazon sebagai aplikasi membeli-belah paling popular di Amerika Syarikat untuk pertama kalinya di App Store pada bulan Jun, yang kini dimilikinya di lebih dari 50 negara.

5. Adakah Shein mencuri maklumat kad kredit anda?

SHEIN tidak mengumpulkan maklumat kad kredit / debit atau maklumat peribadi anda semasa anda membuat pembayaran.

6. Apakah sumber pendapatan Shein?

SHEIN adalah pasaran fesyen pantas B2C global. Chris Xu, yang memahami nilai SEO untuk menyebarkan pakaian buatan Cina ke seluruh dunia, melancarkan syarikat itu pada tahun 2008. SHEIN menjana wang dengan membeli pakaian secara pukal dan kemudian menjual semula barang untuk keuntungan.

7. Adakah berbaloi untuk membuat pesanan dengan Shein?

Shein adalah kedai sehenti yang hebat untuk fesyen bergaya dan ekonomi yang semestinya mahal . Setiap tindakan yang kita lakukan, seperti kebanyakan perkara dalam hidup, mempunyai risiko. Sekiranya anda mencari pakaian yang trendi, murah dan bersedia mengambil risiko, Shein adalah tempat yang sesuai untuk dikunjungi.

8. Berapakah pendapatan pekerja Shein?

Di Amerika Syarikat, purata setiap jam gaji yang Shein Retail Assistant Sales ialah $ 15.00, 21% lebih tinggi daripada purata negara. Data gaji diperoleh dari enam sumber: pekerja , pengguna, dan iklan pekerjaan sebelumnya dan sekarang pada Sesungguhnya dalam 36 bulan terakhir.

9. Adakah saya perlu membayar duti pada Shein?

Anda tidak akan membayar bea cukai dalam banyak keadaan. Namun, karena pemeriksaan pabean yang semakin ketat, kami tidak dapat menjamin bahawa anda tidak akan dikenakan pajak atau biaya oleh pabean.

10. Berapakah nilai bersih Shein?

Menurut laporan, Shein menjual barang dengan harga hanya $ 3 namun menghasilkan pendapatan $ 10 bilion setahun. Sejak dimulakan pada tahun 2008, raksasa e-dagang China telah mengumpulkan permodalan pasaran sebanyak $ 15 bilion.

Kesimpulannya

Shein menawarkan pelbagai jenis kain pakaian berkualiti tinggi di berbagai negara. Wanita ingin memakai barang yang dibeli dari Shein kerana ia menyediakan barang berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan . Shein juga menawarkan peluang membeli-belah yang sangat baik untuk pakaian dan barang-barang bergaya yang lain. Membeli barang fesyen dari Shein adalah idea yang indah . Pada Shein, penghantaran dan penghantaran barang memerlukan sedikit masa. Jangan bimbang berapa lama Shein dihantar atau berapa lama produk itu sampai. Ia hanya memberikan output berkualiti tinggi dalam jangka masa pendek.

Artikel Berkaitan

Penjejakan Pesanan Shein

SHEIN adalah pasar yang menggabungkan produk dari pelbagai vendor. Contohnya, andaikan anda memesan sepuluh barang dari sepuluh pembekal berbeza di seluruh China. Perlu 3 hari untuk laman web menyiapkan pesanan anda dan 3 hari untuk penghantaran tempatan di China. Penghantaran tempatan boleh memakan masa lebih lama kerana ini adalah vendor yang berbeza. Kerana beberapa barang sudah ada di gudang Shein, mereka akan tiba lebih awal. Shein adalah peruncit pakaian dalam talian yang murah. Mereka mempunyai beberapa fesyen dan pakaian yang cukup hebat dan murah dengan kos yang sangat rendah. Shein (SheInside) adalah syarikat milik China yang mempunyai hubungan dengan Yang Jianxin, salah seorang lelaki terkaya di China. Mereka beroperasi dengan pelbagai 'jenama', yang semuanya terlalu mengerikan.

Penjejakan Pesanan Shein

Klik "Pesanan Saya" setelah log masuk ke "Akaun Saya." Anda boleh melihat status dan sejarah pesanan anda.

Pilih "Lihat Butiran" dari menu lungsur turun.

Sekiranya pesanan anda telah "Dikirim", klik butang "Jejak" untuk mengetahui nombor trek dan pantau status pakej anda sekarang.

Di medan carian di bahagian atas halaman semasa, taipkan nombor penjejakan pesanan Shein.

Pesanan Jejak Shein di AS, UK, AU, CA

Untuk memantau paket Shein, anda memerlukan nombor penjejakan pesanan Shein, yang biasanya anda dapati di halaman pesanan di akaun anda. Kemudian, di kawasan carian di atas, ketik nombor pesanan / nombor keberangkatan, dan perkhidmatan kami akan menelusuri bungkusan anda melalui semua perkhidmatan yang ada, mengira waktu penghantaran, dan menunjukkan di mana bungkusan Shein, termasuk lokasi yang tepat.

Penjejakan Pakej Shein

Pesanan Shein ke AS biasanya dikirimkan oleh China Post dan dihantar oleh USPS jika anda memilih Standard Shipping, dan oleh FedEx jika anda memilih Express Shipping.

Penjejakan Shein GSH

Pertama, kita mesti mencari nombor penjejakan. Periksa status pesanan anda dengan log masuk ke "Akaun Saya." Sekiranya pesanan anda telah "Dikirim", klik "Jejak" untuk melihat status pakej anda. Selepas itu, anda akan dibawa ke ringkasan sejarah penghantaran Pakej anda baru-baru ini. Nombor penjejakan penghantaran dan / atau pautan ke halaman penjejakan kurier boleh didapati di sana. Untuk mengesan pesanan Shein anda, cukup salin dan masukkan nombor penjejakan anda ke dalam kotak ini.

Masa penghantaran Shein atau Berapa lamakah masa penghantaran Shein?

Kami perlu memproses pesanan anda terlebih dahulu apabila anda membuat pesanan dengan SHEIN. Pemprosesan memakan masa 1-3 hari bekerja secara purata. Penghantaran standard akan mengambil masa 6-8 hari bekerja, sementara penghantaran ekspres akan mengambil masa 2-4 hari bekerja. Tempoh pemprosesan 1-3 hari yang diperlukan untuk memproses pembelian anda sejak ia dilakukan tidak termasuk dalam masa penghantaran. Shein akan berusaha sedaya upaya untuk memberikan pakej anda kepada anda secepat mungkin. Walau bagaimanapun, kerana alamat yang tidak sah dan masalah pelepasan khusus, masa tambahan mungkin diperlukan.

Di mana pakej Shein saya?

Berhenti meneka di mana pakej Shein anda dan mulailah mengikutinya! Untuk mendapatkan nombor penjejakan anda, cukup ikuti langkah-langkah mudah di halaman ini dan salin dan tempelkan ke dalam borang carian.

Penghantaran Shein ke United Kingdom

SHEIN mempunyai gudang di seluruh dunia, termasuk Asia, Amerika, Eropah, dan Timur Tengah. Pesanan anda akan diproses secepat mungkin oleh pasukan Shein. Sekiranya mungkin, pesanan anda akan dihantar dari gudang terdekat; namun, kerana sebahagian besar stok dipegang di China, anda mungkin menerima banyak bungkusan untuk pesanan yang sama. Pelanggan akan mendapat pesanan mereka melalui rakan kurir Shein, seperti Yodel, dan tidak perlu menangani masalah kastam. Pelanggan di United Kingdom harus diberitahu bahawa penghantaran pada hari berikutnya tidak tersedia.

Penghantaran wang tunai ke UAE, Qatar, Arab Saudi, Kuwait, Emiriah Arab Bersatu, Qatar, Oman dan Bahrain

Aramex, fetchr, atau naqel pengangkutan SHEIN penghantaran. Dalam kebanyakan kes, penghantaran mengambil masa 5 hingga 8 hari bekerja; namun, masa penghantaran mungkin berbeza bergantung pada bandar. Pada bulan Ramadan dan Jumaat Hitam, penghantaran mungkin mengambil masa lebih lama dari 3 hingga 7 hari. Shein berusaha sedaya upaya untuk mengirim dan mengirimkan pesanan secepat mungkin.

Di manakah Shein berada?

Shein adalah sebuah syarikat Cina yang berpusat di Shenzhen.

Mengenai SHEIN

SHEIN adalah platform e-dagang B2C dengan jangkauan global. Firma ini banyak menumpukan pada pakaian wanita, walaupun ia juga menjual pakaian, kasut, aksesori, dan barang rumah lelaki dan kanak-kanak. SHEIN mempunyai kehadiran yang kuat di Eropah, Amerika, Australia, dan Timur Tengah. Sejak dilancarkan pada bulan Oktober 2008, jenama ini mematuhi anggapan bahawa "semua orang dapat menghargai keindahan fesyen." Lebih daripada 220 negara dan kawasan dilindungi oleh jenama. Shein adalah salah seorang pemimpin syarikat pret-a-porter wanita masa kini yang tidak dapat dinafikan. Pakaian mereka ditujukan untuk demografi yang lebih muda yang ingin kelihatan bergaya tanpa mengeluarkan banyak wang. Anda boleh mendapatkan laman web Shein di sini.

Berapa lamakah masa Shein dihantar?

Penghantaran biasanya memakan masa dua hingga tiga minggu, walaupun dalam beberapa kes mungkin memakan waktu kurang dari dua minggu. Akibatnya, anda mungkin perlu lebih sabar dan menunggu, atau membayar bayaran tambahan untuk penghantaran cepat.

Mempunyai insurans penghantaran

Adalah menjadi kepentingan terbaik anda untuk mendapatkan insurans penghantaran; biasanya $ 2.99. Hasilnya, jika anda membuat pesanan dan tidak memenuhi jangkaan anda, anda bebas untuk mengembalikannya tanpa ragu-ragu. Tambahan lagi, ini adalah untuk keuntungan anda kerana anda akan dibayar sepenuhnya.

Periksa ukuran dan ukuran

Ini adalah salah satu pertimbangan yang paling penting; pesanan anda mungkin betul, tetapi ukuran dan pengukurannya mungkin membimbangkan. Kerana ketidaktahuan anda, Shein anda mungkin keluar secara radikal dari yang anda harapkan. Ini tidak semestinya menunjukkan bahawa anda harus melakukan pengukuran lebih kerap, tetapi ini menunjukkan bahawa anda mempunyai pemahaman asas mengenai pengukuran. Sederhana, besar, dan ekstra besar adalah contoh ukuran ini. Dengan ini, anda akan dapat menentukan di mana anda sesuai dari segi ukuran.

Cari tali promo

Walaupun wanginya tidak cukup murah, Google untuk tali promo sebanyak mungkin; tali promo adalah biasa pada musim-musim tertentu. Tidak ada keraguan bahawa dengan Shein ini, penghantaran akan memakan masa lebih sedikit daripada ketika kord promo tidak ada.

Mempunyai keterangan yang jelas mengenai barang anda

Anda memerlukan penerangan terperinci mengenai semua perkara yang anda ingin beli. Bercakap mengenai kain, ciri, dan saiz serta jenis yang sesuai. Ini adalah aspek yang paling penting dalam menentukan berapa lama Shein anda akan dihantar dan mengapa.

Soalan Lazim

Berapa lama masa yang diambil Shein untuk menghantar UK?

Cara penghantaran Masa penghantaran Kos
EKSPRES PENGHANTARAN Dianggarkan ** dihantar pada 14/09/2021 - 16/09 / ** 2021. GBP £ 12.00 Percuma - pesanan melebihi GBP £ 100.00

Berapa lamakah penghantaran Shein kepada kami?

Waktu penghantaran standard Shein di Amerika Syarikat adalah kira-kira 3 minggu untuk Penghantaran Standard dan 2 minggu untuk Penghantaran Ekspres. Kemudian ada masa memproses pesanan, yang tidak termasuk. Biasanya memakan masa antara satu hingga tiga hari.

Berapa lama masa yang diambil Shein untuk dihantar ke Australia?

Cara penghantaran Masa penghantaran Kos
penghantaran biasa Dianggarkan akan dihantar pada 21/09/2021 - 23/09/2021 . $ 7,95-perbelanjaan di bawah AU $ 29,00 Percuma - pesanan melebihi AU $ 29,00
jemput di kedai serbaneka Dianggarkan akan dihantar pada 23/09/2021 - 26/09/2021. $ 7,95-perbelanjaan di bawah AU $ 29,00 Percuma - pesanan melebihi AU $ 29,00

Bolehkah Shein dipercayai?

Adakah Shein boleh dipercayai dan selamat? Pemesanan dari Shein adalah bebas risiko . Anda tidak perlu risau kerana ia adalah skema pancingan data yang canggih. Shein kelihatan selamat untuk menghantar maklumat kad debit atau kad kredit pada tahun 2021.

Kesimpulannya

SHEIN kini menghantar ke lebih 220 negara dan wilayah di seluruh dunia. Laman web di Amerika Syarikat, Sepanyol, Perancis, Rusia, Jerman, Itali, Australia, dan Timur Tengah disokong oleh syarikat. SheIn memberikan penghantaran balik percuma pada kali pertama anda membuat pesanan, dan kemudian bayaran tetap $ 7,99 setelah penghantaran anda diterima. Semua produk mesti dihantar dalam masa 40 hari dari pembelian. Dalam masa 7 hari setelah menerima pakej anda, SheIn akan menangani pembayaran balik anda.

Berapa lama masa yang diperlukan Shein untuk dihantar dan dihantar ke depan pintu rumah anda?

Shin adalah syarikat pakaian dalam talian China yang menghantar produk ke seluruh dunia. Ia dilarang di India kerana negara itu melarang banyak aplikasi China. Namun, hal itu dapat dikirim ke Amerika Serikat, Inggris, Eropah, dan berbagai lokasi lain. Kami akan melihat berapa lama masa Shein dihantar dan dihantar ke pelbagai lokasi, serta berapa lama masa produk mereka tiba bergantung pada kawasan tersebut.

Membeli-belah dalam talian

Shein adalah salah satu laman web membeli-belah dalam talian yang terbaik untuk wanita kerana pakaian mereka bergaya, dibuat dengan baik dan harga berpatutan. Laman web ini menjual pakaian yang diperbuat daripada bahan lembut. Shin bukan sahaja menyediakan pakaian untuk wanita, tetapi juga untuk lelaki dan lelaki.

Waktu penghantaran diperkirakan dan bermula dari tarikh penghantaran, bukan tarikh pesanan, dan mungkin memakan masa lebih lama dari yang dijangkakan kerana alamat yang salah, prosedur pelepasan kastam, atau faktor lain.

 • Sekiranya pakej anda tidak sampai dalam masa 3 bulan setelah dihantar, sila serahkan tiket. Harap diingat bahawa permintaan yang telah lewat tarikh akhir mungkin tidak akan diterima. Perlu diketahui bahawa jika anda memesan pelbagai kategori barang dengan pengiriman ekspres, kastam dapat mengenakan biaya masuk multiline.

Terma dan syarat

Anda secara jelas memahami, mengakui, dan setuju untuk terikat dengan Syarat Penggunaan dengan mengakses atau menggunakan Perkhidmatan dengan cara apa pun, termasuk tetapi tidak terbatas pada mengunjungi atau melayari Laman web, memuat turun aplikasi mudah alih, mendaftarkan akaun, atau menyumbangkan kandungan atau bahan lain ke Laman web atau di atau melalui Aplikasi.

Anda hanya boleh menggunakan Perkhidmatan jika anda bersetuju untuk mengikuti semua undang-undang yang berlaku serta Syarat ini. Anda juga dapat melihat Dasar Privasi & Kuki kami setiap saat untuk mengetahui lebih lanjut tentang bagaimana SHEIN mengumpulkan, menyimpan, dan melindungi data anda semasa anda menggunakan Perkhidmatan. Syarat-syarat ini digabungkan dengan merujuk ke Dasar Privasi & Kuki kami.

Soalan Lazim

Berapa lama masa yang diperlukan Shin untuk menghasilkan 2020?

Tempoh pemprosesan 1-3 hari yang diperlukan untuk memproses pembelian anda sejak ia dilakukan tidak termasuk dalam masa penghantaran… KAD HADIAH DALAM BENTUK KAD E-HADIAH. Kaedah Waktu Penghantaran dan Kos Penghantaran STANDARD PENGHANTARAN. Ia dijangka tiba antara 14 Mei dan 17 Mei 2021. Pesanan bernilai AS $ 49.001 atau lebih menerima label penghantaran AS $ 3.99 percuma.

Adakah Shin cepat tiba?

Pakej saya biasanya tiba dalam 5-7 hari selepas pesanan saya diproses. Dalam soal penghantaran, saya tidak mempunyai masalah. Mereka cepat, dan produk mereka selalu sesuai dengan apa yang mereka katakan.

Berapa lama masa yang diperlukan untuk pakej Shin tiba?

Aramex, pengambilan, atau pengangkutan pusar SHEIN. Dalam kebanyakan kes, penghantaran mengambil masa 5 hingga 8 hari bekerja; namun, waktu penghantaran mungkin berbeza bergantung pada bandar. Pada bulan Ramadan dan Jumaat Hitam, penghantaran mungkin mengambil masa lebih lama dari 3 hingga 7 hari. Shin melakukan segala usaha untuk menghantar dan menghantar pesanan secepat mungkin.

Adakah mungkin saya mengambil item UPS yang sedang dalam perjalanan?

Ya! UPS membenarkan pelanggan menunggu bungkusan mereka dan mengambilnya di Pusat pelanggan UPS kemudian. Hubungi 1-800-742-5877 untuk mencari lokasi perkhidmatan pelanggan yang paling dekat dengan anda.

Kesimpulannya

SHEIN adalah pasar yang menggabungkan produk dari pelbagai vendor. Contohnya, andaikan anda memesan sepuluh barang dari sepuluh pembekal berbeza di seluruh China. Perlu 3 hari untuk laman web menyiapkan pesanan anda dan 3 hari untuk penghantaran tempatan di China. Penghantaran tempatan boleh memakan masa lebih lama kerana ini adalah vendor yang berbeza. Kerana beberapa barang sudah ada di gudang Shein, mereka akan tiba lebih awal.

Shin adalah peruncit pakaian dalam talian yang murah. Mereka mempunyai beberapa fesyen dan pakaian yang cukup hebat dan murah dengan kos yang sangat rendah.

Shin (Seaside) adalah syarikat milik China yang mempunyai hubungan dengan Yang Jinxing, salah seorang lelaki terkaya di China. Mereka beroperasi dengan pelbagai 'jenama', yang semuanya terlalu mengerikan ...