Berapakah jumlah klik pada bar puff? Puff Bar mempunyai sekitar 300 hits , bergantung pada seberapa kerap anda menarik. Bergantung pada amalan merokok tertentu, ini boleh bertahan pada usia dewasa rata-rata beberapa hari dalam seminggu. Penting untuk diperhatikan bahawa Puff Bar tunggal sama dengan 20 bungkus asap.

asap merokok

:wine_glass: Apakah Bar Puff?

A Puff Bar adalah alat pembakar pakai buang yang tersedia dalam pelbagai rasa. Ini termasuk rasa tertinggi termasuk ais pisang, pudina sejuk, dan OMG

Ia juga dikenali sebagai produk all-in-one kerana anda tidak perlu mengisinya semula, mengecasnya, atau bimbang akan kepingan yang berbeza. Puff Bar siap dimakan tepat dari bungkusan.

Ini adalah alat terbaik untuk meneroka jika anda ingin berhenti merokok dan mencari alternatif yang lebih sihat daripada merokok.

Sejak larangan Februari pada sistem pod yang dapat digunakan kembali berperisa, Puff Bars telah membuat berita di Amerika Syarikat .

Perubahan undang-undang ini memberi kesan besar kepada jenama vape JUUL yang kuat. Harga saham mereka jatuh sebanyak 35%, memuncak pada kerugian 13 bilion dolar . Ini disebabkan oleh fakta bahawa rasa manis secara universal lebih menarik.

Ringkasan: Puff Bars, sebagai alat pakai buang, menghindari undang-undang baru-baru ini yang menjadikan kartrij dan e-rokok yang diisi sebelumnya tidak sah. Perubahan undang-undang ini memberi kesan besar kepada jenama vape JUUL yang kuat. Harga saham mereka jatuh 35%, mengakibatkan defisit 13 miliar dolar.

:champagne: Perisa bar puff

Puff Bars terdapat dalam lebih daripada 25 rasa yang berbeza . Untuk rujukan mudah, setiap Puff Bar diberi kod warna. Peppermint sejuk, misalnya, berwarna hijau, Strawberry berwarna merah, dan anggur berwarna ungu. Rasa setiap Puff Bar dilabel dengan jelas di bahagian luar. Perisa berikut boleh didapati hari ini di Puff Shops.

Perisa

 • Buah delima
 • Pudina Sejuk
 • Lemonade Nanas
 • Ais Tangerine
 • Biru Razz
 • Lemonade Pink
 • Timun
 • Strawberi
 • Ais Jambu Batu
 • Ais Pisang
 • Ais Peach
 • Epal masam
 • Mangga
 • Tembikai
 • Lychee Ice

:arrow_right: Berapakah tahap NIC bar puff?

A Puff Bar mempunyai 1.3ml rasa dengan perangsang di dalamnya. Anda biasanya boleh memilih antara 2 peratus (20mg) atau 5 peratus (50mg) garam perangsang berdasarkan di mana anda membeli kelab Puff Night.

Ini mungkin kelihatan banyak perangsang, tetapi Garam Nic tidak sama dengan perangsang fumarat. Ini adalah bahan baru yang meniru kesan merokok konvensional . Ini termasuk hit nikotinik yang lebih cepat dan lebih banyak wang untuk wang.

Ringkasan: Puff Bars boleh diakses dalam lebih dari 25 rasa yang berbeza. Setiap Puff Bar mempunyai 1.3ml rasa perangsang. Bahan perangsang Nic Salts dan fumarate tidak sama.

:test_tube: Logam dalam bar puff

Peranti elektronik sekali pakai terbukti mengandungi sejumlah kecil logam. Berdasarkan kajian tahun 2018, 10 tiupan dari peranti BluCig mempunyai elemen berikut.

Unsur Peratusan
Zink 0.048μg
Kalsium 0.229 μg
Silikon 1.368 μg
Selenium 0.040 μg
Timah 0.036 μg
Magnesium 0.017 μg
Boron 0.015 μg
Antimoni 0.007 μg
Aluminium 0.006 μg
Arsenik 0.006 μg
Strontium 0.002 μg

:small_red_triangle: Apa rasa bar puff?

Puff bar mempunyai rasa oren, mangga, dan jambu biji yang membuat anda berfikir. Rasa sekali pakai ini menggabungkan rasa oren berair, mangga dan jambu biji yang sedap.

:small_red_triangle: Di mana bar puff dibuat?

Shenzhen, China

Sebilangan besar alat vaping termasuk Puff Bar dibuat di Shenzhen, China. Laman web di China, termasuk Alibaba, DHgate, dan Made-In-China.com , menyenaraikan produk yang dilabel sebagai Puff Bars dengan harga borong serendah $ 1.60 setiap satu.

:small_red_triangle: Puff Bar Maks

Puff Bar Max adalah edisi terbaru keluarga puff. Puff Bar Max adalah varian terbesar keluarga yang kini ada di pasaran, dengan lebih dari 2000+ puff di setiap peranti dan pod E-juice terbesar 5% 8.5ml dalam perniagaan buangan.

Ini memiliki bahagian atas logam yang dibuat khusus untuk pukulan tekak gaya rokok dan tersedia dalam 10 jenis.bar Ia boleh dipercayai dan memastikan kepuasan dengan setiap puff yang anda ambil dari alat ini. Hasilnya, jika anda ingin tahu, saya katakan mencuba; tiada selera ini akan mengecewakan anda dengan cara, bentuk, atau cara apa pun.

:black_circle: BAGAIMANA MAKSUD PUFF MAX TERAKHIR?

Untuk menjadikan Tale panjang lebih pendek, 1600 akan bertahan sekitar dua minggu sebelum bateri mati.

Puff Plus : Dalam ukuran yang sedikit lebih besar, Puff Plus menawarkan kepuasan dua kali ganda

dari Puff Bar yang asal. Mana yang mempunyai garis dan warna yang sama seperti yang lain, tetapi dengan kekuatan 550 mAh yang lebih besar yang dapat bertahan hingga 800 tiupan?

:point_right: BAGAIMANA MENDAPATKAN LEBIH LANJUT DARI BARU PUFF?

Satu perkara yang perlu diingat jika anda ingin mengetahui cara mendapatkan hits tambahan dari Puff Plus. Berapa lama orang menahan nafas ketika anda mendapat pukulan?

Apabila anda mengambil lebih banyak masa dari peranti anda, anda akan minum lebih banyak e-liquid dan menggunakan lebih banyak hayat bateri setiap kali. Anda boleh memanjangkan jangka hayat peranti anda dengan mengambil lebih sedikit klik.

Daripada mengambil hit yang panjang dan menarik, ambil beberapa puff pendek dan kecil pada satu masa. Ini adalah salah satu kaedah terbaik untuk mendapatkan lebih banyak hits daripada Puff Bar Plus sambil kalah.

Apabila alat anda kehilangan e-cecair dan hayat bateri, hanya ada satu cara untuk menerima lebih banyak klik: kembalikan semula rasa kegemaran anda! Puff Bar Plus dicipta dengan kesederhanaan .

Oleh kerana alat ini dibuang begitu sahaja, anda tidak perlu menangani masalah yang berkaitan dengan vape lain.

Ringkasan: Berapa banyak klik yang terdapat pada bar puff? Jawapan umum untuk puff sederhana ialah 300 hits. Puff Bar Max adalah varian terbesar keluarga yang terdapat di pasaran, dengan lebih dari 2000+ puff di setiap unit dan pod E-juice terbesar 8.5ml. 1600 puff akan bertahan sekitar dua minggu sebelum bateri mati. Puff Plus, dalam ukuran yang sedikit lebih besar, memberikan kepuasan dua kali ganda dari Puff Bar yang asli. Apabila anda menarik untuk jangka masa yang lebih lama dari peranti anda, anda menggunakan lebih banyak e-liquid dan menggunakan lebih banyak hayat bateri setiap kali.

:large_blue_diamond: Jadi, berapa ramuan sehari dianggap boleh diterima?

Jawapannya tidak semudah yang didengar . Tidak ada perkara seperti "normal", dan jumlah sedutan setiap hari tidak bermakna. Pengambilan perangsang harian yang dibenarkan berbeza-beza berdasarkan gaya hidup dan faktor genetik.

Kerana mengukur pengambilan perangsang setiap puff bukanlah sains yang tepat, lebih baik memenuhi keperluan anda. puff besar

:wine_glass: Vape Puff Sekali Pakai XXL

The Puff XXL Disposable Vape adalah peranti baru oleh Puff Bar. Ia jauh lebih eksotik dan popular daripada variasi puff sebelumnya. Sistem ini mempunyai 1600 tiupan . Ini mengatasi semua peranti pakai buang Puff yang lain di pasaran.

Rasa Puff XXL dicetak di bahagian depan pembungkusan. Lebih-lebih lagi, warna Puff XXL memperlihatkan jenis rasa yang dimilikinya. Setiap alat pakai buang Puff XXL dilengkapi dengan kartrij pos 5mg garam.

Ini mesti membuat kita puas dan gembira sepanjang hari.

Kekhususan

 • Puff XXL mempunyai kemampuan 1600 puff per bar. Ia adalah alat buang yang paling tahan lama.
 • Ini bukan untuk kanak-kanak bawah umur, tetapi hanya untuk orang dewasa berumur 21 tahun ke atas.
 • Nisbah VG / PG ialah 70VG / 30PG.
 • Umur median kira-kira dua tahun.
 • Sistem Sekali Pakai ini tidak memerlukan pemeliharaan, pengisian, atau pengisian semula .
 • Perincian diberikan pada bungkusan, serta warna dan rasa.
 • Ia termasuk bateri pra.
 • Padamkan peranti untuk menghidupkannya.
 • Peranti ini juga diisi sebelumnya. Tidak perlu pengisian semula kotor tambahan.
 • Peranti ini juga kecil, ringan dan boleh dibawa .

:smoking: Gambaran Keseluruhan Vaping vs Merokok Rokok

Sebilangan besar pengguna rumpai hanya memerlukan beberapa biji untuk menerima perangsang yang dituntut oleh badan mereka. Untuk mendapatkan nilai wang anda; namun, masyarakat boleh menghisap rokok sepenuhnya. Ini memberi tubuh anda lebih banyak bahan kimia daripada yang diperlukannya.

Vape tidak mempunyai had masa di mana anda mesti menyelesaikannya. Terdapat lebih sedikit bahan kimia berbahaya, dan anda mungkin memilih bahan perangsang yang anda perlukan.vape Kesalahpahaman umum bahawa perangsang tidak baik untuk kesihatan, namun, ini tidak tepat. Ia ketagihan, tetapi beberapa sebatian lain dalam asap jauh lebih berbahaya.

Sebab lain mengapa merokok atau menggunakan e-rokok adalah alternatif yang lebih baik adalah adanya bahan toksik lain dalam rokok tradisional biasa.

Yang paling utama kesempatan daripada vaping bahawa alat tidak mengandungi karbon monoksida atau tar, dua komponen berbahaya yang paling rokok. Walaupun e-rokok dan vape bukan set unik, ia terbukti lebih dipercayai daripada rokok.

Menurut tinjauan penyelidikan terbaru oleh Public Health England, wap e-rokok mengandungi bahan kimia berbahaya, walaupun pada tahap yang jauh lebih rendah.

Vape dan e-rokok yang tersedia dalam pelbagai gaya merangkumi cigalik, pena vape, sistem pod, dan pengubahsuaian. Mereka datang dalam beberapa bentuk, ukuran, dan reka bentuk.

Mereka hampir selalu mudah alih, boleh laras, dan, dalam beberapa kes, mengisi semula. Perokok yang lebih berat akan memilih pena vape dan peranti pod, sementara perokok yang lebih ringan akan memilih kartrij pakai buang.

Pilihan dan tahap perangsang peribadi dalam kartrij e-juice berperanan dalam menentukan vape mana yang terbaik untuk anda.

Ringkasan: cigalik, pena vape, sistem pod, dan pengubahsuaian adalah antara banyak jenis vape dan e-rokok yang dapat diakses. Menurut kajian penyelidikan Public Health England yang paling baru, wap e-rokok mengandungi bahan kimia berbahaya, tetapi dalam jumlah yang jauh lebih rendah. Karbon monoksida dan tar, dua komponen cerut yang paling berbahaya, tidak terdapat dalam alat.

:interrobang: Soalan Lazim

Selepas penerangan ringkas, beberapa soalan mengenai bar puff adalah

1. Berapakah ukuran bateri pada bar pengedap?

Puff Bar mempunyai bateri 280mAh dalaman yang menjalankan item sehingga 200 atau 300 puff berdasarkan kebiasaan melayari. Baterinya tidak boleh dicas semula , dan setelah habis, pengguna dapat membuang peranti.

2. Berapa banyak klik yang terdapat di bar puff?

Setiap bar dilengkapi dengan hampir 300 hits juga dengan bateri boleh dicas semula 200mh.

3. Berapakah jangka hayat bar puff?

Asal Puff Bar Vapes alat termasuk 1.3 mL post e-cecair dan mAh bateri 280. Ini akan memberi anda 300 keping untuk setiap bar, yang bersamaan dengan sekitar satu bungkus 20 batang rokok. Bergantung pada bar, anda mungkin mendapat sedikit pukulan, tetapi anda boleh mendapatkan sekitar 300 hits dari setiap Puff Bar Cartridges.

4. Berapa lama 800 kepakan boleh membuat anda terus berjalan?

Berapa lamakah 800 rokok elektronik boleh guna membuat anda terus berjalan? Ia boleh digunakan selama beberapa hari. Sekiranya kelajuan cukup meningkat, ia mungkin akan habis dalam satu atau dua hari. Anda perlu menggunakan e-cig yang boleh dikitar semula jika anda ingin membuat kompos.

5. Adakah benar bahawa puff plus mempunyai 800 hits?

Kelebihan PUFF PLUS :

Pasang alat untuk memulakannya setelah ia diisi semula. Tidak perlu isi semula yang tidak kemas kerana balang sudah diisi sebelumnya. Perangsang garam 5%, Perangsang garam 50MG di dalamnya untuk memukul tekak gaya rokok yang tepat. 800+ keping setiap batang, kira-kira bersamaan dengan 40 batang rokok

:candle: Kesimpulannya

Membungkus artikel kami mengenai Berapa banyak bar yang mempunyai bar puff? Puff adalah sistem vape yang bermaksud bahawa ia mengandungi jus E untuk dinikmati seperti merokok. Pembungkusannya berisi dan mengandungi kartrij yang disebutkan dalam artikel.

Setiap Puff Head dilengkapi dengan pek bateri 280mAh dan menyediakan kira - kira 300 keping - pada dasarnya jumlah 20 batang setiap pek.

Sistem penembakannya yang diaktifkan menjadikannya sesuai bagi mereka yang baru untuk mengosongkan atau mencari alat yang mudah, hampir tidak ada.

Jus ditawarkan dalam kekuatan perangsang 20mg atau 50mg, dengan rasa seperti strawberi, limau mangga, pudina sejuk, dan tembikai. Terdapat juga alternatif tanpa rasa.

Anda tidak bersendirian jika anda tertanya-tanya berapa banyak engkol yang harus anda ambil dalam sehari. Ini adalah masalah yang dialami oleh banyak orang. Adakah anda ingin mengetahui seberapa banyak perangsang dalam vape atau berapa banyak rembesan yang harus anda ambil dalam sehari? Baca untuk perincian tahap perangsang yang disokong oleh data dan teruskan!

Apabila Puff Bar anda selesai, buang sahaja dan pilih rasa menarik lain dari pilihan dan pergi!

Baca Juga

Bar puff razz biru Bagaimana Berhenti Merokok?