Berapa banyak yang dibuat oleh pembeli Instacart? Pembeli Instacart Menyediakan anggaran Potensi pendapatan pada setiap pesanan dan dibayar dengan gaji tetap setiap jam yang berbeza mengikut lokasi. Pembeli Instacart sekurang-kurangnya akan mendapat $ 5 untuk setiap kumpulan penghantaran dan tujuh hingga sepuluh dolar untuk setiap perkhidmatan penuh. Pembeli perkhidmatan penuh juga bermaksud anda juga dapat memperoleh petua, bergantung pada pesanan ketika membuat penghantaran.

Pendapatan Pembeli Instacart: Januari 2020 – April 2021

2020 Pendapatan setiap perjalanan Pendapatan sejam
Januari 2020 $ 16.97 $ 12.31
Februari 2020 $ 15.97 $ 10.88
Mac 2020 $ 21.67 $ 16.71
April 2020 $ 23.43 $ 16.65
Mei 2020 $ 21.23 $ 15.93
Jun 2020 $ 19.18 $ 14.54
Julai 2020 $ 18.54 $ 16.14
Ogos 2020 $ 18.72 $ 14.66
September 2020 $ 20.00 $ 16.10
Oktober 2020 $ 19.97 $ 14.63
November 2020 $ 20.52 $ 15.51
Disember 2020 $ 20.50 $ 15.69
Januari 2021 $ 22.38 $ 17.08
Februari 2021 $ 24.33 $ 16.81
Mac 2021 $ 23.20 $ 16.71

Pada bulan April 2021, kadar $ 17.18 dolar sejam. Ini menunjukkan peningkatan pendapatan 39.56% yang tinggi dari $ 12.31 pada Januari 2020. Dalam jangka masa yang sama, pendapatan setiap perjalanan meningkat sebanyak 31%, dari $ 16.97 hingga $ 24.80. Grafik di bawah menunjukkan corak yang memberitahu anda bahawa Instacart terus berkembang walaupun banyak bandar dan juga negeri dibuka semula setelah COVID.

Apa itu Instacart?

Instacart adalah perkhidmatan penghantaran barang runcit yang mempunyai peribadi mempekerjakan pembeli untuk membeli anda di kedai pilihan anda dan kemudian menghantar barang runcit atau apa sahaja terus ke rumah anda.

Instacart boleh didapati di 5,500 bandar AS , jadi jika anda berada di bandar-bandar tersebut, anda boleh membeli dengan mudah dari mereka. Instacart menggunakan kontraktor bebas dan juga pekerja sambilan untuk mendapatkan pelanggan barang yang mereka mahukan. Anda boleh membuat pesanan runcit atau apa sahaja yang anda mahukan untuk kedai runcit tempatan yang menawarkan penghantaran Instacart secara langsung di laman web atau aplikasi Instacart.

Instacart juga bekerjasama dengan beberapa kedai runcit seperti Albertsons, chain, Aldi, Costco , CVS, Kroger, Publix, Sam's Club, dan Sprout. Mereka juga bekerjasama dengan bilangan kedai atau rantai tempatan yang lebih kecil.

Walaupun selepas wabak, Instacart menjadi perkhidmatan penghantaran bahan makanan terbesar dan paling banyak terdapat di Amerika Syarikat tetapi beberapa pesaing utamanya termasuk Walmart Delivery dan juga Amazon Fresh, yang merupakan sebahagian daripada Amazon Prime.

Sebagai tambahan kepada semua perkhidmatan standard mereka, Instacart Express adalah perkhidmatan langganan yang menawarkan penghantaran percuma pada pesanan melebihi $ 35 dan di bawah $ 35, ia memerlukan maksimum $ 4 untuk caj penghantaran Dolar.

:star2:Pembeli perkhidmatan penuh:

 1. Instacart menggunakan kontraktor Bebas.

 2. Ia membantu anda untuk Membeli dan menghantar barang runcit.

 3. Mampu bekerja tanpa had jam seminggu.

 4. Peranan ada di mana sahaja Instacart beroperasi.

:star2: Di kedai kedai:

 1. Pekerja sambilan Instacart.

 2. Di kedai membeli-belah sahaja. Tanpa penghantaran, jadi kereta tidak diperlukan).

 3. Anda boleh bekerja pada bila-bila masa anda selesa Bekerja tetapi sekurang-kurangnya 15 hingga 20 jam seminggu termasuk Ahad atau Isnin.

 4. Anda boleh mendapat faedah termasuk penjimatan 401 (k).

 5. Pekerjaan pembeli sementara di kedai selalu tersedia di banyak kawasan untuk membantu memenuhi permintaan yang meningkat. Kedudukan ini dijangka bertahan sehingga 90 hari.

Struktur & Pecahan Bayaran Instacart

Instacart kini merupakan salah satu aplikasi perkhidmatan penghantaran barang runcit yang paling popular dan mereka bergantung pada setiap hari orang seperti saya dan anda untuk beroperasi. Instacart mengambil pekerja kedai yang mengambil barang pelanggan dari rak dan menghantar barang terus ke rumah mereka.

Instacart mempunyai struktur dan jadual pembayaran yang sangat kompleks yang merangkumi gaji per perbatuan, pembayaran per item, gaji pokok, pembayaran pesanan berat, tip pelanggan dan banyak lagi. Ini menyumbang kepada turun naik pembayaran yang besar.

Menurut pekerja mereka yang membandingkan pembayaran pembelanja Shipt dengan kadar gaji Instacart, jumlah rata-rata untuk pembayaran Instacart setiap penghantaran adalah antara $ 15-20. Tetapi dalam beberapa keadaan, hari gaji Instacart mungkin maksimum $ 30-40 tetapi itu bermaksud kumpulan dua kali ganda. Ia boleh menjadi lebih mencabar bagi pemula.

Struktur dan pecahan gaji Instacart agak rumit tetapi secara umum pembeli Instacart akan mendapat sekurang-kurangnya $ 10 setiap penghantaran kumpulan perkhidmatan penuh. Pecahan gaji Instacart anda mungkin $ 10 untuk penghantaran kumpulan perkhidmatan penuh ditambah tip, yang dapat anda selesaikan dalam 30 minit. Maka anda semua bebas untuk mendapat batch lain dan lebih banyak gaji. Kumpulan lain akan membayar lebih dari $ 10 ditambah tip bergantung pada pesanan pelanggan.

Instacart mempunyai ciri tip automatik yang sangat bagus. Instacart juga mendorong pelanggan untuk memberi petua. Apabila mereka memeriksa, muncul arahan yang menunjukkan petua yang telah dikira berdasarkan ukuran pesanan. Pelanggan boleh mengubah jumlah ini lebih tinggi atau lebih rendah bergantung sepenuhnya kepada mereka. Tetapi banyak dari mereka meninggalkannya seperti adanya. Anda dapat menyimpan semua petua yang anda perolehi.

Adakah Instacart membayar setiap minggu?

Pembeli Instacart selalu membayar setiap minggu pada hari Rabu melalui deposit langsung untuk minggu Isnin hingga Ahad sebelumnya.

Ini sebenarnya bermaksud bahawa anda akan bekerja dari hari Isnin hingga Ahad. Anda akan mendapat pembayaran pada hari Rabu pagi berikutnya.

Instacart menggunakan Stripe untuk kaedah perkhidmatan pembayaran dalam talian. Inilah yang akan muncul di daftar bank anda apabila anda selalu dibayar.

Kos Penghantaran

Tidak ada caj penghantaran untuk pesanan pertama anda, ia adalah percuma. Pesanan minimum bermula dari $ 3.99 untuk pesanan lebih dari $ 35. Tetapi jika anda mendaftar dari Instacart Express dengan bayaran bulanan bermula dari $ 9,99 atau $ 99 selama setahun maka anda tidak akan membayar sebarang bayaran untuk pesanan melebihi $ 35

Kos Tipping

Platform Instacart sentiasa mendorong anda untuk memberi petua. Ini akan menjadi minimum $ 5 atau minimum 20 peratus daripada jumlah bil biasanya. Tetapi Menurut pusat bantuan Instacart, pembeli Instacart menghargai petua sebagai kaedah untuk mengenali perkhidmatan yang sangat baik dan 100% tip anda terus kepada pembeli yang memberikan pesanan anda yang sangat bagus.

Secara lalai anda perlu membayar tip 5% seperti yang disarankan semasa pembayaran dengan cadangan minimum $ 2 bagi setiap penghantaran kedai.

Bagaimana Menjadi Pembeli Instacart

Pembeli Instacart akan mengisi salah satu daripada dua peranan. Kedua-duanya adalah pembeli perkhidmatan penuh atau pembeli kedai. Kedua-duanya memperoleh gaji mingguan dan melakukan kerja setanding di kedai tetapi aspek peranan lain sangat berbeza dari segi corak.

Pembeli dengan Perkhidmatan Penuh

Pembeli perkhidmatan penuh adalah kontraktor bebas yang bekerja sendiri menerima pesanan pelanggan melalui aplikasi Instacart yang berfungsi pada Android dan iPhone Android dan iPhone, menerima atau menolaknya berdasarkan jangkaan pembayaran dan kemudian mengisi semua pesanan yang diterima di kedai pilihan pelanggan dan menghantar mereka terus ke rumah mereka. Pesanan yang diberikan dalam kumpulan yang terdiri daripada sehingga tiga pelanggan pesanan dari kedai yang sama.

Cara pampasan

Pembayaran untuk kumpulan diperlukan untuk pemenuhan dan penghantaran terdiri daripada beberapa bahagian:

 • Ini membantu dalam pembayaran asas berubah-ubah untuk penghantaran.

 • Pembayaran insentif yang berubah-ubah untuk mendorong pembeli dan pekerja untuk menerima pesanan.

 • Perbatuan yang dibayar pada atau sedikit di atas kadar pembayaran balik perbatuan persekutuan.

 • Petua pilihan ditambah mengikut budi bicara pelanggan.

 • Wang tambahan yang membentuk perbezaan antara jumlah perkara di atas dan pembayaran minimum $ 10 setiap kumpulan Instacart yang benar-benar baik.

 • Di kedai-kedai di mana ada pembeli kedai juga pembeli penuh mungkin hanya perlu menghantar pesanan yang diisi ke pintu pelanggan. Bayaran untuk semua pesanan ini mungkin lebih rendah.

Dalam kes ini, struktur pampasan pembeli perkhidmatan penuh Instacart boleh berubah. Kepentingan terbaru yang telah berubah pada akhir 2020 atau awal 2021 dan dibina berdasarkan perubahan sebelumnya yang memberikan ulasan bercampur-campur tetapi menurut Ars Technica.

Oleh itu, Instacart tidak lagi mendakwa bahawa pembeli perkhidmatan penuh dapat mengharapkan hingga $ 25 sejam, perubahan terbaru yang mereka lakukan adalah menetapkan pembayaran asas yang lebih tinggi dan memastikan bahawa pembeli selalu menerima 100% petua pilihan sesuai dengan mereka. Pembeli perkhidmatan yang benar-benar penuh dijangka akan memperoleh $ 10 hingga $ 20 sejam sebelum perbelanjaan dan bergantung pada yuran, jumlah dan tip pesanan.

Persekitaran Kerja

Pembeli perkhidmatan penuh memilih waktu mereka sendiri dan mungkin bekerja seberapa banyak yang mereka mahukan atau sesedikit yang mereka mahukan. Instacart mendorong pembeli perkhidmatan penuh untuk bekerja pada waktu perbelanjaan runcit dan biasanya pada waktu petang dan sepanjang hari pada hujung minggu, ia akan memberi manfaat kepada pembeli dan syarikat tetapi tidak menghukum pembeli yang tidak bekerja dalam tempoh tersebut. Oleh itu, aplikasi Instacart menganggap bahawa pembeli yang menolak pesanan beberapa kali pesanan berturut-turut dilakukan bekerja pada hari tersebut dan mengeluarkannya dari aplikasi pembeli Instacart, dan pembeli mempunyai masa 30 minit untuk log masuk sebelum mereka terpaksa berhenti pada hari tersebut.

status pekerjaan

Sebagai kontraktor bebas, semua pembeli perkhidmatan penuh bertanggungjawab untuk terus berada di puncak tanggungjawab persekutuan negeri dan cukai pendapatan mereka. Pembeli perkhidmatan penuh memperoleh lebih daripada $ 400 dalam bentuk wang tunai tambahan dikenakan cukai pekerjaan sendiri dan mungkin diminta untuk membuat anggaran pembayaran keempat kepada pihak berkuasa negeri dan lain-lain. Instacart tidak dikenakan cukai dari pembeli kasar gaji penuh.

Mereka juga diganti dan pemandu perkhidmatan penuh mesti membayar perbelanjaan kenderaan seperti bahan bakar dan penyelenggaraan dari saku seperti yang harus mereka lakukan. Perisian pembukuan dengan harga yang berpatutan seperti buku Pantas dapat menolong pekerja dari semua jalur mengawasi perbelanjaan seperti ini dan sangat berbaloi dengan kos yang selalu mengambil shift untuk orang dengan Instacart.

Pembeli di Kedai

Di kedai semua pembeli adalah pekerja yang berpusat di pasar raya dan kedai gudang terkenal di rangkaian Instacart. Pembeli perkhidmatan penuh tidak bertanggungjawab dalam memenuhi pesanan yang khusus. Pelanggan menerima semua pesanan melalui aplikasi Instacart yang memenuhi pesanan tersebut dan menyelesaikan semua proses pembayaran menyerahkannya terus kepada pemandu penghantaran Instacart. Anda hanya akan dibayar mengikut aplikasi Instacart Shopper seperti jenis barang, jarak perjalanan, jumlah barang dan usaha yang terlibat dalam membeli-belah dan menghantar.

Pampasan

Oleh kerana semua pekerja di aplikasi Instacart atau di kedai pembeli diperintahkan untuk memperoleh pendapatan minimum yang dijamin di bawah negeri yang mana yang berlaku dan undang-undang persekutuan juga. Semua hak undang-undang tertentu seperti seks, perlindungan dari diskriminasi berdasarkan bangsa dan status perlindungan lain.

Persekitaran Kerja

Tidak seperti banyak sektor perkhidmatan lain, semua pekerja yang berada di kedai dan pembeli boleh memilih waktu mereka sendiri bila-bila masa mereka selesa untuk melakukan dan tidak diminta bekerja pada waktu puncak. Oleh itu, pendapatan per jam cenderung lebih tinggi apabila jumlahnya lebih tinggi.

status pekerjaan

Pembeli insta memberi anda insurans kesihatan kepada semua pekerja yang bekerja lebih dari 30 jam seminggu. Bukan kebetulan tetapi aplikasi Instacart di pembeli kedai pada 29 jam seminggu di kedai berbelanja dengan Instacart bukan antara kumpulan yang menyusut pekerjaan sambilan dengan faedah insurans kesihatan.

Cara Mendaftar untuk pekerjaan Instacart

Bermula di Instacart adalah proses yang mudah

Mula-mula anda harus memuat turun aplikasi Shopper. Anda akan memberikan semua maklumat asas seperti lokasi dan nama anda yang memberi kebenaran kepada syarikat untuk melakukan semua pemeriksaan latar belakang. Sebaik sahaja anda bekerja di kemudian hari, anda akan menggunakan untuk mengumpulkan pertunjukan, mengatur masa di aplikasi mengesan pendapatan anda dan berkomunikasi dengan pasukan bantuan kereta Insta jika anda menghadapi masalah.

Isi kertas kerja. Kemudian semua kontraktor bebas mesti menandatangani perjanjian kontraktor dan borang cukai W-9. Pekerja sambilan mesti menandatangani surat tawaran dan borang cukai W-4. Kemudian anda perlu mendaftarkan kad pembayaran Instacart anda. Pembeli Instacart menggunakan kad pembayaran pramuat dengan pesanan pelanggan lain semasa mereka mendaftar keluar. Pembeli baru juga boleh menerima kad mereka dalam 5 hingga 7 hari bekerja. Pembeli mempunyai pilihan unik ini untuk mengambil kad mereka mengikut dan bergantung pada lokasi mereka.

Negara mana yang anda boleh bekerja sebagai pembeli Instacart

Instacart berfungsi dengan sebutan AS dan Kanada dan di lebih daripada 5,500 bandar di seluruh Amerika Syarikat dan Kanada. Julat lokasi adalah dari kawasan bandar dan luar bandar dari kawasan bandar besar seperti San Francisco dan New York hingga komuniti yang lebih kecil seperti spring yunani dan Wisconsin. Anda harus melihat sama ada terdapat perkhidmatan penuh atau sambilan dalam bukaan pembeli kedai di kawasan anda memuat turun aplikasi Shopper instacart dan masukkan kod ZIP anda untuk mula bekerja dengannya.

Kebaikan dan keburukan pembeli Instacart

Kelebihan

 1. Anda boleh menetapkan waktu dan hari cuti anda sendiri.

 2. Gaji yang baik, rehat panjang.

 3. Bekerja untuk diri sendiri.

 4. Jadual yang fleksibel.

 5. Potongan harga eksklusif.

Keburukan

 1. Kegunaan semua elektronik peribadi yang diperlukan seperti memasukkan pelacak GPS anda di telefon bimbit peribadi. Pembeli boleh menggunakan kelonggaran untuk mendapatkan pertukaran peralihan dalam talian di telefon peribadi mereka setiap jam.

 2. Ia boleh menjadi tekanan kerana mereka mengukur sukatan anda.

 3. Tanpa penoreh.

 4. Prestasi di luar kawalan anda kadang-kadang.

 5. Hari lambat.

Ringkasan Berapa banyak yang dibuat oleh pembeli Instacart? Pembeli Instacart Memberi anggaran Pendapatan berpotensi untuk setiap pesanan dan dibayar dengan gaji tetap setiap jam yang berbeza-beza mengikut lokasi. Pembeli Instacart sekurang-kurangnya akan mendapat $ 5 untuk setiap kumpulan penghantaran dan tujuh hingga sepuluh dolar untuk setiap perkhidmatan penuh. Pembeli perkhidmatan penuh juga bermaksud anda juga dapat memperoleh petua, bergantung pada pesanan ketika membuat penghantaran. Anda hanya akan dibayar mengikut aplikasi Instacart Shopper seperti jenis barang, jarak perjalanan, juga jumlah barang dan usaha yang terlibat dalam membeli-belah dan penghantaran.

Soalan Lazim

Terdapat beberapa soalan yang berkaitan dengan Berapa banyak yang dibuat oleh pembeli Instacart seperti berikut:

:one: Adakah menjadi pembeli Instacart berbaloi?

Dengan menjadi pembeli Instacart, mereka tidak akan pernah menjadikan anda kaya tetapi ini adalah laman web yang sah untuk mendapatkan wang di masa lapang.

:two: Bolehkah saya menjana $ 100 sehari dengan Instacart?

Instacart mengiklankan bahawa anda akan memperoleh sehingga $ 25 sejam yang sangat mengagumkan. Jadi terpulang kepada anda yang memungkinkan memperoleh $ 100 setiap hari. Anda juga diberi masa rehat 20 minit untuk berehat dan selama ini anda tidak diberi pesanan.

:three: Adakah pembeli Instacart mendapat gaji asas?

Bayaran asas rata-rata untuk Instacart di pembeli kedai adalah maksimum $ 13 sejam maksimum. Instacart akan selalu mengesyorkan agar pembeli memberi tip 5% yang lebih rendah daripada tip restoran 15%. Tetapi kebanyakan pelanggan Instacart akan memberi petua lebih daripada itu. Para pekerja juga dapat menyimpan 100% petua yang mereka perolehi.

:four: Adakah Instacart membayar gas?

Instacart hanya membayar batu penghantaran pada laporan gaji dan pekerjaan yang diberikannya kepada pekerja.

:five: Adakah Instacart membayar jika tiada pesanan?

Itu bergantung pada penghantaran dan pembeli Perkhidmatan Penuh menghasilkan sekitar $ 5 setiap pesanan oleh Instacart.

Kesimpulannya

:arrow_right: Aplikasi membeli-belah runcit yang dipanggil pertunjukan penghantaran instacart adalah cara terbaik untuk menjana wang di masa lapang. Anda juga boleh menggunakannya sepenuh masa sekiranya pendapatan anda sesuai dengan aspirasi kewangan anda. Instacart juga berjaya menonjol di antara platform membeli-belah runcit yang lain.

:arrow_right: Pembeli Instacart Menyediakan anggaran Potensi pendapatan pada setiap pesanan dan dibayar dengan gaji tetap setiap jam yang berbeza mengikut lokasi. Pembeli Instacart sekurang-kurangnya akan mendapat $ 5 untuk setiap kumpulan penghantaran dan tujuh hingga sepuluh dolar untuk setiap perkhidmatan penuh. Pembeli perkhidmatan penuh juga bermaksud anda juga dapat memperoleh petua, bergantung pada pesanan ketika membuat penghantaran.

:arrow_right: Anda hanya akan dibayar mengikut aplikasi Instacart seperti jenis barang, jumlah barang, jarak perjalanan, dan usaha yang terlibat dalam membeli-belah dan menghantar. Instacart boleh didapati di 5500 bandar AS, jadi jika anda berada di bandar-bandar tersebut, anda boleh membeli dengan mudah dari mereka. Instacart menggunakan kontraktor bebas dan juga pekerja sambilan untuk mendapatkan pelanggan barang yang mereka mahukan. Anda boleh membuat pesanan runcit atau apa sahaja yang anda mahukan untuk kedai runcit tempatan yang menawarkan penghantaran Instacart secara langsung di laman web atau aplikasi Instacart.