Berapa Kos Menindas Butang Perut

Berapakah kos menusuk perut pada HTC?

Mengapa anda tidak memanggilnya dan bertanya kepadanya?

HTC dan Piercing.

Perforasi HTC

Halaman ini dapat membantu anda.

D:

Berapakah kos menusuk pusar pada HTC?

Saya mencari di laman web anda, tetapi saya tidak dapat menemui maklumatnya.

Adakah anda bercakap tentang satu di Arizona?

Sekiranya ada, saya melakukan tugas saya di sana dan ini adalah SP yang hebat. Ia sangat bersih, steril dan menyenangkan. Saya pasti akan mengesyorkan pergi ke sana.

Namun, anda betul. Perhiasan Hole 25 dan SS adalah dolar 40 untuk tongkat sederhana tanpa kristal atau apa-apa lagi dan jika anda mahukan tongkat dengan kristal berwarna di mana sahaja saya mempunyai sesuatu yang saya tidak ingat tetapi saya fikir Itu 45 atau 50 tetapi ketika saya membuat tambang mereka memberikan saya kupon 5 5 untuk perhiasan menusuk dan potongan 10. Tetapi mereka memaksa anda untuk membeli semburan pembersih garam laut H20 dan dua garam laut masin yang saya kira berharga 6 6. Semalam adalah $ 72 dan sen untuk saya ... yang agak mahal tetapi juga berbaloi. Kerana mereka memakai perhiasan berulir dan melakukan ujian yang membosankan sebulan sekali dan menutup semua perhiasan dan barang lain secara autoklaf. Dan mereka tahu apa yang mereka lakukan dan mereka sangat baik.

Ok saya :)

Saya menganggap HTC menindik dan SP? Dalam kes ini, kebanyakan penindasan butang berharga sekurang-kurangnya $ 35 hingga $ 70. Ia berbeza dari satu tempat ke tempat yang lain. Anda boleh menghubungi dan meminta SP pada bila-bila masa. Saya pernah melakukannya sebelum ini kerana saya memutuskan untuk membuatnya sendiri (harganya 67 67 termasuk barang kemas).

Berapa Kos Menindas Butang Perut