Berapakah kos Lamborghini ? Lamborghini adalah jenama kenderaan Itali yang terkenal dengan pemasangan kenderaan permainan yang paling mewah di kawasan ini. Kos Lamborghini boleh bermula dari $ 200,000 hingga $ 500,000 , bergantung pada model . Lamborghini adalah antara kenderaan yang paling luar biasa, lucu untuk memandu kenderaan yang ada, jadi tidak mengejutkan jika harganya mahal .

2021 Kereta Lamborghini :red_car:

:point_right: Lamborghini, yang sekarang di bawah tanggungjawabnya, adalah pengeluar supercar yang terletak di Sant'Agata Bolognese, Itali.

:point_right: Pembuat kereta mewah menjual dua supercar , Huracan yang dikendalikan V10 (yang memberikan panggung ke Audi R8) dan Aventador yang didorong oleh V12.

:point_right: Kedua-dua kenderaan itu kelihatan tidak masuk akal dan menawarkan pelaksanaan yang tinggi, dengan harga pelekat untuk diselaraskan. Pada peluang off bahawa yang secukupnya tidak, ada tukar setiap model dan pelepasan terhad bentuk elit juga.

:point_right: Aventador SV dan Huracan Performante kedua-duanya jauh lebih sibuk dan pelaksanaannya disusun daripada supercar yang mereka ditegakkan, dan sekarang ada juga bentuk pemacu tayar belakang Huracan.

:point_right: Lamborghini juga telah membuat banyak kenderaan luar biasa seperti kereta hiper Veneno, idea Egoista, idea Asterion , idea Estoque, Gallardo, Miura, Diablo, Countach, Murcielago, Centenario (yang bergantung pada Aventador), dan itu hanya puncak gunung es.

:point_right: Model terbaru Lamborghini adalah SUV Urus, yang disebutnya "Kenderaan Utiliti Super Sport Pertama."

:point_right: Urus benar-benar SUV kedua dari Lamborghini, kerana "Rambo Lambo" LM002 adalah usaha pertama pembuat Itali di SUV medan kasar yang diusulkan untuk penggunaan ketenteraan.

:point_right: Anda boleh mengharapkan beberapa model Urus keluaran luar biasa yang unggul juga akan muncul.

:point_right: Mungkin Urus Performante atau Urus SV? Kita semua harus menjangkakan bahawa Lamborghini Urus Spyder masih belum berjalan.

:point_right: Lamborghini juga bermain dengan setengah dan supercar elektrik juga, namun objektif utamanya adalah lebih banyak pelaksanaan, kecekapan yang lebih buruk.

:point_right: Lamborghini akhir-akhir ini keluar dengan kenderaan idea ekstrem yang disebut Terzo Millennio, yang memberikan gambaran ringkas bagaimana pengeluar kereta Itali itu menangani perancangan kereta hiper moden.

Kenderaan 2021 :taxi:

Berapakah perbelanjaan kenderaan Lamborghini? :moneybag:

:money_mouth_face: Lamborghini jenama kenderaan arus perdana di dunia terkenal dengan pemasangan kenderaan yang mungkin paling mahal dan mewah di planet ini.

:money_mouth_face: Kos permulaan Lamborghini adalah 200,000 dolar hingga 500,000, dolar yang bergantung pada model.

:money_mouth_face: Berapakah Kos Lamborghini? Berikut adalah jumlah perbelanjaan kos kenderaan Lamborghini.

The Gallardo :blue_car:

:oncoming_bus: Gallardo dihasilkan dari tahun 2003 - 2013 . Itu kenderaan laris Lamborghini. Ia juga hadir dalam gaya badan roadster dan gaya badan spider.

:oncoming_bus: Ia juga memenangi persaingan Top Gear Dream Car of the Year pada tahun 2006 dan Top Gear Car of the Year pada tahun 2009.

:oncoming_bus: Kos Lamborghini Gallardo dalam keadaan hebat antara $ 151,429 - $ 214,001.

The Aventador: :red_car:

:oncoming_bus: Lamborghini Aventador adalah model canggih dan Lamborghini baru dan dihantar pada tahun 2014.

:oncoming_bus: Alami motor V12 yang menjadikan model ini antara model terpantas dan paling mengagumkan. Kos asas Aventador lain ialah $ 393,695.

The Sesto Elemento :taxi:

:oncoming_bus: Lamborghini Sesto Elemento adalah kenderaan Lamborghini terpantas yang dapat diakses. Ia dihantar pada tahun 2011, dan ia mengiringi dua pintu masuk, dua tempat duduk, dan motor V10 yang sangat cepat.

:oncoming_bus: Badan dan kebanyakan instrumen dihasilkan menggunakan serat karbon menjadikan kenderaan sangat ringan. Kos kenderaan di suatu tempat dalam lingkungan 2.2 dan [2.9 juta] (dolar.

Ferrari lawan Lamborghini :money_mouth_face:

 • Sekiranya anda amatir dalam dunia automatik, Ferraris dan Lamborghinis mungkin sukar dibezakan seperti kabut dan kabut.

 • Mereka sangat besar. Mereka kuat. Mereka mahal. Apa lagi yang perlu diketahui?

 • Sebagaimana yang dapat dinasihatkan oleh penyembah kenderaan, respons yang sesuai adalah "satu ton".

 • Kedua-dua jenama kenderaan mewah ini berpeluang sejak Enzo Ferrari dan Ferruccio Lamborghini pada awalnya menubuhkan organisasi khas mereka.

 • Sejujurnya, Lamborghini mula membuat kenderaan hanya untuk menunjukkan kebencian terhadap Ferrari.

 • Untuk membayangkan bahawa mereka sebagai organisasi yang serupa kemungkinan besar kedua-dua inovator Itali ini dipenuhi dengan kubur mereka.

 • Sekiranya anda mungkin ingin menjauhi kesan yang mengerikan ini (atau membiasakan diri dengan kenderaan untuk kesejahteraan maklumat sahaja), kami telah membuat garis besar semua yang anda perlukan untuk memikirkan Ferrari berbanding Lamborghini.

• Memastikan kenderaan mana yang menguasai persaingan pastinya bukan perkara asas. Seperti semua kenderaan, terdapat banyak pemboleh ubah yang menambah nilai umum Ferraris dan Lamborghini.

• Pemboleh ubah tersebut juga berubah dari satu klien ke pelanggan yang lain. Tanpa keraguan, ini adalah salah satu pendorong utama persaingan yang mendasari organisasi.

• Ini juga penjelasan bahawa menyatakan pemenang yang wajar antara keduanya hampir tidak dapat difahami.

• Jauh lebih berguna untuk menggambarkan kenderaan mana yang menguasai. Data ini lebih berkualiti untuk membantu pembeli membuat pengkomputeran mana dari kenderaan mewah yang merupakan pilihan yang sesuai untuk mereka.

Kepantasan:trolleybus:

• Sekiranya anda ingin membeli kenderaan mewah, kemungkinan kelajuan adalah sesuatu yang anda minati.

• Semua perkara yang dipertimbangkan, mungkin perkara terbaik mengenai jenama kenderaan mewah adalah kenderaan yang sah di jalan raya yang paling cepat tersedia (di banyak negara) .

• Memang, walaupun pada tahun 1930-an, Enzo Ferrari bergantung pada keperluan ini untuk kepantasan ketika dia merancang supercarnya yang sekarang terkenal.

• Itu meninggalkan satu pertanyaan, pada ketika itu: bolehkah Ferrari mengalahkan Lamborghini?

• Sama seperti semua kenderaan, ia berbeza dari satu model ke model lain. Secara umum, indeks Ferrari adalah yang terpantas dalam perniagaan.

• Anda pasti akan menemui Ferraris dalam catatan kenderaan terpantas di dunia. Oleh kerana Ferrari ditubuhkan oleh pelumba sebelumnya, sangat baik bahawa kenderaannya mempunyai kelajuan untuk berkoordinasi.

• Semua perkara dipertimbangkan, ada beberapa Lamborghinis yang mengetuai Ferrari. Lamborghini Aventador , misalnya, mempunyai kecepatan maksimum 217 mph, kuat 30 saat lebih cepat daripada Ferrari terpantas (Ferrari 488 GTB).

• Ini juga menjadikannya kenderaan terpantas ke-10 di planet ini.

• Sekiranya anda memerlukan peningkatan kelajuan dan bukannya mph, korelasi serupa tetap berterusan.

• Dengan kapasiti 0-12 dalam 2,79 saat, Lamborghini Aventador mengalahkan Ferrari 488 GTB hampir sesaat.

Kos :moneybag:

• Sekiranya anda dalam keadaan apa-apa, memikirkan membeli salah satu kesenangan ini, wang tunai kemungkinan besar tidak akan membimbangkan anda.

• Itu tidak bermaksud anda tidak harus berusaha merancang kewangan . Perbelanjaan yang berlebihan tidak boleh membakar semua sumber yang ada.

Jenama Lamborghini pada umumnya lebih sesuai dengan dompet daripada Ferrari.

• Melewati nilai asas, Lamborghini yang paling murah habis pada $ 182K. Ferrari yang paling murah, ialah $ 230K.

• Sekiranya anda perlu menyisihkan sejumlah wang, Lamborghini adalah pilihan paling bijak anda. Dengan andaian anda mencari sesuatu untuk memamerkan, anda harus mencari Ferrari.

• Ini hanya untuk kos asas. Kedua-dua pembuat kenderaan membual penyesuaian mereka dan merancang pilihan. Walaupun luar biasa bagi pelanggan, ini menjadikannya lebih sukar untuk mengetahui kos normal setiap jenama.

Gaya badan :oncoming_taxi:

• Seperti yang kami katakan, kedua Ferraris dan Lamborghini menonjolkan kemampuan mereka untuk mengubah sepenuhnya kenderaan pelanggan mereka.

• Kedua-dua jenama mempunyai rancangan rata-rata , bagaimanapun, untuk membantu pelanggan memisahkannya tanpa ragu-ragu.

• Kedua-dua kenderaan ini tidak berbentuk persegi. Kedua-dua mereka menyerlahkan garis halus dan selekoh halus.

• Perbezaan asas adalah dramatisasi. Ferraris bergantung pada aspek emosi dan reka bentuk tiga sisi yang mengganggu perkembangan kelancaran rancangan ini.

• Lamborghinis secara umum akan lebih banyak disesuaikan.

Sokongan dan Kebolehpercayaan :oncoming_bus:

• Inilah kenyataan yang paling rahsia mengenai kenderaan mewah yang benar-benar diketahui oleh individu yang bersendirian dari kawasan setempat: sokongan adalah penderitaan.

• Itulah salah satu daripada banyak alasan bahawa anda jarang melihat kenderaan mewah yang banyak digunakan untuk dibeli.

• Mereka memerlukan minyak yang tidak biasa. Mereka tidak boleh didorong secara berterusan. Hiasan mereka haus dengan kadar yang mengganggu.

• Kenyataan ini berlaku untuk semua kenderaan mewah .

• Ferrari berkemungkinan berjaya sebagai yang paling cerewet. Nasib baik, kebanyakan penjual kenderaan mewah memberikan pembeli "cara" mengurus. Itu tidak menjadikan tugas untuk benar-benar menumpukan perhatian pada Ferrari.

• Terdapat juga kualiti yang tidak tergoyahkan . Sokongan tidak ada gunanya jika mengembalikan kenderaan ke keadaan kilang pembuatannya tidak akan memberikan kelebihan sebenarnya.

• Berita yang menggembirakan di sini ialah kedua-dua jenama kenderaan terkenal dengan pameran mereka. Sebilangan besar nilai yang anda bayar untuk menuntut Ferrari atau Lamborghini masuk ke dalam merancang kerja yang diperlukan untuk merancangnya - dan itu menunjukkan.

• Pada masa yang sangat diperlukan, kedua Ferraris dan Lamborghinis adalah antara kenderaan yang paling dipercayai.

• Mereka menawarkan kemajuan barang yang lancar, tork yang tidak biasa, dan kekuatan kecelakaan. Ferrari hampir tidak berjaya dalam klasifikasi ini, bagaimanapun, memandangkan penilaian pelanggannya yang mantap.

• Untuk satu atau kenderaan lain, penting bagi standard pemilikan kenderaan yang biasa.

• Kebanyakan kenderaan kehilangan nilai mereka yang kedua anda memandu mereka di luar bahagian. Ferraris dan Lamborghinis, semestinya, hanya peningkatan harga. Jauh lebih hebat , mereka melakukan ini jika anda menjaga mereka dalam keadaan tidak bersih.

Titik penting :writing_hand:

Mencari Kemewahan? :money_mouth_face::moneybag:

• Adakah tepat untuk mengatakan bahawa anda yakin bahawa anda harus menjadi pemilik kenderaan mewah? Adakah anda tahu di mana anda jatuh pada olok-olok Ferrari lawan Lamborghini ? Adakah anda fikir anda memerlukan lebih banyak data untuk menentukan pilihan?

• Sekiranya ada yang menyusahkan anda, lihat kami. Anda boleh membaca blog kami dengan teliti, melihat apa yang ada untuk dibeli, dan, sekiranya anda mempunyai pertanyaan, hubungi kami. Kami ada di sini untuk anda, tanpa mengira keperluan kenderaan mewah anda.

2021 Daftar dan Harga Model Lamborghini :red_car:

Urus :blue_car:

2021 Lamborghini Urus (Bermula pada $ 218,009)

Kapsul Lamborghini Urus Pearl 2021 (Bermula pada $ 239,231)

2021 Kapsul Lamborghini Urus Graphite (Bermula pada $ 239,231)

Aventador :blue_car:

2021 Lamborghini Aventador S (Bermula pada $ 425,021)

2021 Lamborghini Aventador S Roadster (Bermula pada $ 467,617)

2021 Lamborghini Aventador SVJ (Bermula pada $ 525,465)

2021 Lamborghini Aventador SVJ Roadster (Bermula pada $ 581,661)

Huracan :blue_car:

2021 Lamborghini Huracán EVO (Bermula pada $ 267,569)

2021 Lamborghini Huracán EVO Spyder (Bermula pada $ 293,695)

2021 Lamborghini Huracán EVO RWD (Bermula pada $ 214,866)

2021 Lamborghini Huracán EVO RWD Spyder (Bermula pada $ 235,723)

2021 Lamborghini Huracán EVO Fluo Capsule (Bermula pada $ 262,000)

2021 Lamborghini Huracán STO (Bermula pada $ 334,133)

Seri Terhad:trolleybus:

2021 Lamborghini Sián FKP 37 (Bermula pada $ 3,300,000)

2021 Lamborghini Sián Roadster (Bermula pada $ 3,300,000)

Model Perlumbaan :oncoming_bus:

2021 Lamborghini Huracán Super Troffeo EVO

2021 Lamborghini Huracán GT3 EVO

2021 Lamborghini SC18 Alston

2021 Lamborghini SC20

2021 Lamborghini Essenza SCV12

Lamborghini Urus Semasa - Panduan Pembeli :writing_hand:

2021 Model SUV Lamborghini :taxi:

:moneybag: The Urus kekal sebagai kenderaan utiliti permainan Lamborghini dalam persediaan untuk tahun model 2021 .

:moneybag: Diisytiharkan sendiri sebagai Kenderaan Utiliti Super Sport pertama di dunia, kami ingin menganggapnya sebagai SUV yang kaya dan meriah - di mana pelaksanaan yang tidak normal memenuhi ketenangan dan kemampuan menyesuaikan diri.

:moneybag: Ia menawarkan elemen pemanduan tingkat atas dan berkesan merupakan SUV berkinerja terbaik di bumi. Lamborghini Urus pastinya bukan penghantar barang makanan asas biasa anda.

Kemas kini Model Urus untuk tahun 2021 :star_struck:

 • Lebih banyak pilihan cat luar Lamborghini-esque dapat diakses untuk 2021 MY.

 • Semuanya sangat luar biasa , jelas, dengan warna kuning, oren dan hijau yang indah kini boleh diakses.

 • Bungkusan Kapsul Mutiara baru menambah potongan trim 23 "haggles.

 • Perkakasan yang lebih hebat juga menjadi standard, dengan kawalan perjalanan serba boleh dan pemeriksaan sampingan yang lemah kini menjadi sebahagian daripada sumbangan asas.

Kapsul Grafit Urus 2021 :oncoming_taxi::red_car:

Nilai asas: US $ 239,231

Enjin: 4.0L berkembar turbo V8

Kuasa: 641 hp @ 6,000 rpm

Tork: 627 lb-ft @ 2.250 rpm

0-60 mph: 3.6 saat

0-100 mph: 7.6 saat

Kelajuan Teratas: 190 mph

 1. Urus Graphite Capsule menampilkan penampilan yang menakjubkan dan kedudukan yang unik; susunan selektif ini menggabungkan nada matte kesan sutera berkilau halus dengan membezakan kehalusan teduhan cemerlang yang mengekspresikan pemahaman baru dan menarik bagi watak anda.

 2. Nuansa matte baru Urus Graphite Capsule — Nero Noctis, Grigio Keres, Grigio Nimbus dan Bianco Monocerus — meningkatkan lagi barisan Super SUV yang bertenaga dan kuat.

 3. Warna kemasan yang terang dan terang membawa perbezaan yang ketara pada kehalusan luaran yang jelas, dilengkapi dengan diffusor belakang gelap yang bersinar dan tepi Taigete 23 inci.

 4. Empat susunan dalaman yang dapat diakses bermain pada campuran dua nada Urus Graphite Capsule, masing-masing makanan tambahan yang ideal untuk bahagian luar yang menarik.

 5. SUV Lamborghini utama dan satu kerosakan SUV pada masa itu.

 6. Urus kelihatan kuat dan kami rasa ia mempunyai tanda-tanda gaya Lambo yang sempurna, tanpa harus melewati batas.

 7. Urus didorong oleh V8 turbocharged 4.0L yang berguna untuk kekuatan 641 dan kekuatan 627 lb-ft.

 8. Pelaksanaan mengejutkan untuk SUV besar, dengan perjalanan 0-60 mph dalam 3,2 saat sederhana, dalam perjalanan ke kecepatan maksimum 190 mph.

 9. Urus memandu lebih baik berbanding dengan SUV lain dan tidak diragukan lagi pamerannya ada di sana.

 10. Di dalam Urus mempunyai ruang bagasi yang bagus dan bantuan perkakasan dan peralatan hiburan yang liberal.

Lamborghini Huracán Semasa - Panduan Pembeli :trolleybus:

2021 Barisan Lamborghini Huracán :red_car:

 • Sukar untuk menerima bahawa Huracan telah ada sejak tahun 2014 , terima kasih banyak kepada Lamborghini yang melakukan pekerjaan yang sangat luar biasa dalam menjaga model ini baru dan bertenaga.

 • Kemas kini terbaru dan besar dilakukan pada tahun 2019, menjadikan strukturnya sekarang sebagai Huracán Evo . Dengan rancangan yang dihidupkan semula dan perkongsian motor dan inovasi dengan Performante, Huracán EVO adalah penekanan terbaik.

 • Keseluruhan elemen pelaksanaan dan pendorong yang lebih baik telah membawa tahap Huracán ke tahap pemodenan dan kemajuan berikut.

Huracán Kemas kini untuk 2021 :writing_hand:

 • Pilihan warna luar dan dalam yang baru, yang kini menggabungkan Rosso Anteros, Blu Astraeus dan Blu Eleos .

 • Kedua-dua kenderaan dan roadster EVO RWD secara sah menyertai persediaan pada tahun 2021.

 • Kemas kini yang paling luar biasa adalah pengiriman Huracan STO (Super Trofeo Omologata) yang mempunyai tempat sebagai kenderaan jalanan Huracan paling terhad Lamborghini.

 • Huracán EVO adalah kemas kini pertengahan umur untuk tahap Huracán. Lamborghini melakukan banyak kalibrasi, perubahan dan peningkatan untuk menjadikan Huracán yang luar biasa luar biasa lebih baik.

 • Secara luaran, Evo mendapat keuntungan dengan pelbagai perubahan rancangan yang menambahkan beberapa dramatisasi pada intinya.

 • Di dalamnya, Evo mempunyai kerangka kawalan canggih dan skrin sentuh kreatif yang berkesan menangani infotainment kenderaan.

 • Motor V10 yang tidak berfungsi pada masa ini menghasilkan kekuatan 631 hp dan 443 lb-ft. Ini membuat penafsiran mengenai kemampuan untuk menimbang berat 451 hp untuk setiap tan, menjadikannya berguna untuk kecepatan maksimum 202 mph dan musim 0-62 mph hanya 2.9 saat.

Model Aventador Semasa - Panduan Pembeli :oncoming_bus:

2021 Barisan Lamborghini Aventador :red_car:

 • Aventador telah menjadi model supercar terbaik Lamborghini sejak 2011.

 • Semuanya bermula dengan Aventador LP 700-4 yang dilalui hingga 2016, menghasilkan beberapa pelepasan yang tidak biasa dalam perjalanan.

 • Pada tahun 2016, Aventador disegarkan, dan telah didirikan pada kitaran itu sehingga hari ini. Rangkaian Aventador semasa - atau disebut 740-4 - terus ditawarkan dalam kedua trim dan dua susunan badan.

 • S tetap memberikan sumbangan asas, sementara SVJ adalah penyampaian had. Kedua-duanya ditawarkan dalam pemasangan kenderaan dan roadster.

 • Tingkat bahagian Aventador saat ini dikenal sebagai Aventador S. Ia dilengkapi dengan motor V12 6.5L yang disedot pertengahan, yang menjadikan kekuatan 730 hp dan 509 lb-ft.

 • Ia terus menggunakan transmisi manual berkomputer 7-kelajuan yang menarik dan rangka kerja pacuan semua roda tingkat tinggi.

 • Umumnya, resepnya tetap tidak berubah - penampilan tidak siuman, keributan, kekuatan gila dan banyak dramatisasi.

 • Naik taraf ke drivetrain dan unit kawalan lain untuk kenderaan dinamiknya, kerangka eksekutif, telah membawa kenderaan yang lebih hidup dan menarik untuk dipandu daripada Aventador yang pertama.

 • Adalah sukar untuk mengesahkan secara tidak adil premium nilai Aventador S Roadster .

 • Rangka infotainment terasa seperti berusia 10 tahun, kotak gearnya membebankan dan mengerikan, dan ergonominya menyukarkan pemanduan. Tetapi, ini bukan kenderaan yang boleh dijumpai.

 • Ini adalah supercar roadster bernafas api dengan 730 hp dari V12 yang biasanya disedot yang mempunyai banyak dramatisasi dan semangat mengenainya sama ada ia dihentikan atau melakukan lebih dari 200 mph - yang secara kebetulan, tidak pernah kelihatan lebih menyenangkan daripada yang mungkin di Aventador S Roadster.

 • Aventador SVJ adalah Lamborghini paling menakjubkan yang telah kita lihat dalam beberapa tahun. Hanya sebelum kewenangannya dibebaskan, ia menetapkan satu lagi rekod Nürburgring Nordschleife untuk kenderaan penciptaan dengan menjalankan minda yang meletupkan waktu lap 6: 44.97 di Green Hell.

 • Motor V12 6.5L yang biasanya disedot menghasilkan galaksi 760 hp dan kekuatan 531 lb-ft. Ia mendapat keuntungan dari sekumpulan kemas kini yang lebih besar dari model dasar, yang menggabungkan penurunan berat badan yang luar biasa dan peningkatan yang diperkemas. Ini adalah salah satu kenderaan jalanan terbaik di luar sana - dengan harga pelekat untuk diselaraskan, seperti yang anda duga.

Titik penting :writing_hand:

Model Lamborghini yang Luar Biasa - Panduan Pembeli :oncoming_taxi:

2021 Edisi Khas Lamborghini:trolleybus:

• Lamborghini Seri Terhad adalah versi terhad dan terbaik untuk memenuhi sebilangan kecil pelanggan.

• Walaupun semua kenderaan Lamborghini bervolume rendah, beberapa kenderaan Lamborghini begitu selektif dan luar biasa sehingga penting untuk apa yang disebut Lamborghini sebagai aktiviti "Pasangan Mati". Lamborghini sejak akhir menghantar program baru ini dan tidak sama dengan Ferrari dan McLaren yang menukar kenderaan dengan pelanggan; ini berkaitan dengan pembuatan model yang dipesan lebih awal dalam jumlah yang sangat terhad.

• Ini adalah versi terbaik dan terhad. Model-model ini adalah yang terdepan yang istimewa di kalangan pembuat supercar, dilengkapi dengan sorotan paling maju yang dapat diakses dalam bidang rancangan dan inovasi.

Lamborghini Motorsports - Panduan Pembeli :red_car:

2021 Model Perlumbaan Lamborghini :money_mouth_face:

 1. Sebilangan akhir Lamborghini mengisytiharkan kenderaan perlumbaan Huracan Super Trofeo dan ia adalah wafer. Berikut adalah sekilas semua kenderaan perlumbaan Lamborghini yang dibuat sepanjang pengalaman organisasi.

 2. Bagi mereka yang mempunyai rancangan kewangan tanpa had, Lamborghini juga akan menjual kepada anda SC18, SC20 dan Essenza SCV12, semua kenderaan trek pelepasan terhad berfungsi sebagai model sukan permotoran paling had yang dapat anda temui di dunia.

Soalan Lazim :writing_hand:

1) Berapakah Lamborghini Huracan Evo? :red_car:

Huracan menetapkan norma lain untuk Lamborghini. Sebagai tambahan kepada fakta bahawa ia cepat, ia mempunyai keselamatan untuk menangani kekuatannya. Pada inti kereta ini adalah V-10 berukuran 5.2 liter yang biasanya disedot yang menyedut tenaga 630 hp dan kekuatan 443 lb-ft . Kos bermula dari $ 264,969, menjadikannya lebih berpatutan daripada banyak kenderaan berbeza dalam persediaan jenama.

2) Jumlahnya adalah A Lamborghini Huracan Evo Spyder? :red_car:

Lamborghini menawarkan adaptasi yang dapat ditukar dari Huracan Evo yang disebut Spyder dengan kos permulaan $ 291,095. Ini adalah premium bernilai $ 26,000 di atas roadster, namun itu semestinya menjadi perubahan penghisap bagi pembeli Lamborghini yang berharap dapat merobek teluk di bawah penutup matahari. Walaupun agak berat daripada kereta, alat tukar boleh memuatkan motor V-10 berkuasa serupa yang berguna untuk 630 hp.

3) Berapakah Lamborghini Huracan Evo RWD? :red_car:

Lamborghini Huracan paling murah yang boleh anda beli didorong oleh dua roda dan bukannya empat. Lamborghini Huracan Evo RWD, yang dianggarkan bernilai $ 212.266, mempunyai elemen yang sesuai untuk mesin pengapung manis. Pemandu yang suka meluncur mungkin tidak keberatan bahawa Lamborghini mematikan motor V-10 menjadi "sederhana" 610 hp dan 413 lb-ft kekuatan. Halaju maksimum sebenarnya melebihi 200 mph.

4) Jumlahnya adalah A Lamborghini Huracan Evo RWD Spyder? :red_car:

Kenderaan bawah yang paling jauh dari Lamborghini yang stabil adalah Huracan Evo RWD Spyder, dengan harga pelekat $ 233,123. Seperti kereta RWD, ia harus menonjolkan perawatan yang lebih rapi daripada AWD Huracans , walaupun pada hakikatnya ia kurang berkuasa dengan kekuatan 610 hp dan 413 lb-ft. Ia memakai tanda gaya khas yang membuatnya kelihatan lebih kuat.

5) Jumlahnya ialah A Lamborghini Aventador S? :red_car:

Lamborghini membuat jejaknya dengan kenderaan berbentuk baji yang dilengkapi dengan motor 12 ruang, dan latihan ini berlanjutan hari ini di Aventador S. Pada harga $ 421,350 untuk memulakan, hampir dua kali ganda kos Huracan Evo yang paling berpatutan, namun dengan wang tunai itu, anda mendapat motor V-12 6.5 liter yang menghasilkan kekuatan 730 hp dan 509 lb-ft dan kerangka panduan belakang standard yang menjadikan kenderaan panjang fleksibiliti mengejutkan.

6) Berapakah Lamborghini Aventador S Roadster? :red_car:

Pada ketika anda mempunyai motor V-12, anda perlu mendengarnya, dan pendekatan yang paling ideal untuk melakukannya adalah dengan angin di rambut anda. Mendapatkan Aventador S dengan bumbung yang boleh ditanggalkan berharga lebih banyak, seperti yang anda jangkakan, tetapi pada $ 460,427 untuk memulakan, sebenarnya pada tahap yang lebih rendah adalah premium daripada melakukan hal yang sama dengan Huracan Evo. Sama seperti dengan roadster, V-12 anda akan mendapat lebih dari 730 hp.

7) Berapakah Lamborghini Aventador SVJ? :red_car:

Melangkah ke titik tertinggi rantai penting Lamborghini adalah Aventador SVJ yang kuat, yang pada dasarnya lebih mahal daripada Aventador standard. Ini akan mengganggu anda $ 521,465, namun wang tambahan itu menyiratkan lebih banyak pengaruh. Dengan mengeluarkan kekuatan 760 hp dan 531 lb-ft dari motor V-12 6.5 liter , supercar dapat memperbesar dari 0 hingga 60 mph dalam 2.5 saat, seperti yang dilakukan oleh ujian kami.

8) Berapakah Lambsterghini Aventador SVJ Roadster? :red_car:

Aventador SVJ Roadster adalah kenderaan paling mahal dalam susunan Lamborghini, kecuali kenderaan pelepasan terhad jenama itu. Aventador yang bertelanjang kaki bermula pada $ 577,661, namun anda dapat membelanjakan lebih banyak daripada itu (kami sejak akhir-akhir ini mencuba yang berharga lebih dari $ 643,000). Seperti di kereta Aventador, V-12 yang disedot biasanya menghasilkan 760 hp . Kekuatan ini menghasilkan soundtrack yang baik ketika bahagian atas turun.

9) Berapakah Kereta Lamborghini Veneno, Dan Kereta Edisi Terhad yang Lain? :red_car:

• Supercar Lamborghini ini berada dalam persatuan mereka sendiri. Centenario 759-hp adalah kenderaan sukan pelepasan terhad yang berfungsi untuk memuji sambutan ulang tahun ke-100 pengarang organisasi Ferruccio Lamborghini. Pembuat kereta itu mencipta 20 kereta dan 20 roadster, dinilai pada umumnya $ 1.9 juta dan $ 2.2 juta, secara individu.

• Lamborghini keluaran luar biasa yang luar biasa lain adalah Veneno yang bergaya garang. Kereta dijual dengan harga sekitar $ 3.9 juta, sementara roadster jauh lebih mahal sekitar $ 4.5 juta. Hanya sekumpulan sederhana dibuat.

• Akhirnya, Sian adalah Lamborghini yang paling mengesankan, menyedari 819 hp dari susunan baka silang V-12. Hanya 63 pendua yang ditempah, masing-masing bernilai $ 3.6 juta.

10) Berapakah Kos Lamborghini? :red_car:

• Lamborghini Urus - $ 211,321

• Lamborghini Huracan Evo - $ 264,969

• Lamborghini Huracan Evo Spyder - $ 291,095

Lamborghini Huracan Evo RWD - $ 212,266

• Lamborghini Huracan Evo RWD Spyder - $ 233,123

• Lamborghini Aventador S - $ 421,350

• Lamborghini Aventador S Roadster - $ 460,427

Lamborghini Aventador SVJ - $ 521,465

• Lamborghini Aventador SVJ Roadster - $ 577,661

11) Berapa mahal untuk menyimpan Lamborghini? :red_car:

Tidak kira sama ada anda melakukan perjalanan sejauh 1.000 batu setiap tahun, anda akan memerlukan bantuan tahunan. Bantuan tahunan boleh mencecah $ 5,000. Sekiranya anda menggerakkan kenderaan lebih banyak, anda juga harus mengganti tayar yang akan menelan belanja sekitar $ 1,500 - $ 2,000 untuk sekumpulan empat.

12) Berapakah kos Lamborghini setiap bulan? :red_car:

Sesungguhnya, 12 tahun untuk menjaga kenderaan yang menakjubkan ini. Sekiranya anda mempunyai kredit besar, termasuk penilaian FICO lebih daripada 740, anda boleh mendapatkan pembiayaan 0% untuk masa yang sangat lama untuk memiliki kenderaan ini. Itu berjumlah $ 5,310 ansuran yang dijadualkan secara tetap setelah 10% ansuran awal yang diperlukan untuk mengeluarkannya.

13) Berapakah jumlah Lamborghini yang paling murah? :red_car:

Dinilai dari $ 211,321, Urus adalah Lamborghini paling murah yang boleh diakses. Tambahan lagi, semua itu adalah lembu jantan sebagai kerabat dari jenama Itali. Dilengkapi untuk berjalan dari 0 hingga 60 mph dalam level 3 saat , ini adalah SUV terpantas yang pernah kami coba di trek.

14) Apa idea yang baik untuk saya ketahui sebelum membeli Lamborghini? :red_car:

7 Faktor yang Perlu Dipertimbangkan Semasa Membeli Lamborghini

• Fikirkan Tentang Warna yang Anda Inginkan. Membeli Lamborghini bermaksud anda bersedia membelanjakan banyak wang tunai untuk sesuatu yang anda gemari. …

• Periksa Kopling. Pelbagai model Lamborghini mempunyai pelbagai jenis genggaman. …

• Memeriksa Bahagian Dalaman. …

Periksa Brek. …

• Periksa Tayar. …

• Periksa bahagian bawah. …

• Harga.

15) Seberapa kerap Lamborghini harus diperbaiki? :red_car:

Setiap 9000 batu

Perjalanan pentadbiran untuk Huracan dan Aventador masing-masing sejauh 9000 batu atau setahun, mana yang lebih cepat. Tidak kira sama ada anda tidak menempuh jarak tempuh yang tinggi setiap tahun, perkara-perkara tertentu (terutamanya cecair brek) runtuh dalam jarak jauh dan harus diisi semula.

Kesimpulannya :moneybag:

Lamborghini mempunyai ruang lingkup supercar yang luar biasa yang semestinya semuanya bernilai baik. Walaupun kami telah melakukan kontras baru dengan kualitas yang dimanfaatkan , pasar yang dimiliki sebelumnya adalah tempat di mana kami biasanya menetapkan tetap sekiranya anda perlu membatasi penurunan nilai .

Artikel berkaitan

 1. Insurans Kereta Sewa Kad Kredit

 2. Insurans Kereta Sementara

 3. Bagaimana untuk membeli insurans kereta di Amerika Syarikat?

 4. Insurans kereta bukan pemilik

 5. Berapa banyak insurans kereta

 6. Insurans Kereta Langsung

 7. Kos insurans kereta purata

 8. Insurans Penjagaan Jangka Panjang

 9. Insurans kereta yang berpatutan

 10. Apa Manfaat Menakjubkan Menyewa Kereta?