Apakah EMSCULPT dan berapa kos EMSCULPT? EMSCULPT mungkin merupakan prosedur pemahat badan baru yang revolusioner yang mengangkat dan nada tanpa menggunakan pembedahan. Sebenarnya, kaedah ini sama sekali tidak invasif. Dengan membina otot dan mengurangkan lemak yang tidak diingini pada masa yang sama, pesakit yang memilih rawatan ini dapat menikmati perut, paha dan betis yang lebih jelas.KEMASUKAN

Bagaimana EMSculpt Berfungsi?

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Walaupun ada usaha yang terbaik, kita tidak dapat selalu menyusun tubuh kita seperti yang kita inginkan dengan diet dan senaman sahaja. Perkara ini sering berlaku apabila melibatkan kawasan perut, yang rentan terhadap penumpukan lemak dan kendur seiring bertambahnya usia. Nasib baik, rawatan seperti EMSCULPT dapat membantu anda melengkapkan badan dengan cara yang anda mahukan tanpa masa rehat atau rasa tidak selesa.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: EMSCULPT adalah satu-satunya prosedur untuk membantu wanita dan lelaki membina otot dan membakar lemak. Walaupun kebanyakan rawatan kontur badan yang lain hanya menyasarkan lemak yang tidak diingini tetapi EMSCULPT adalah teknologi canggih yang berfungsi secara unik dengan menyasarkan lemak dan otot.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Kaedah ini berfungsi dengan mengarahkan tenaga elektromagnetik yang sangat fokus ke dunia, memaksa otot untuk menerima bagaimana mustahil melalui latihan. Sebagai tindak balas terhadap pengecutan tersebut, otot mengumpul semula dirinya sendiri, dan lemak di kawasan itu mulai mencair dengan lebih mudah. Lelaki dan wanita boleh menikmati prosedur ini.

Pada Bahagian Tubuh yang mana EMSCULPT Berfungsi?

Pada masa ini, EMSculpt dapat digunakan untuk merawat kawasan tubuh berikut:

1. Perut

KEKOSONGAN untuk perut 2. Punggung

EMSCULPT untuk pantat 3. Trisep

Rangkuman trisep4. Bisep

EMSCULPT untuk bisep5. Anak lembu

EMSCULPT untuk anak lembu 6. PahaEMSCULPT untuk paha

Kesan Sampingan

 • EMSculpt mungkin merupakan rawatan yang tidak invasif sepenuhnya dan secara intrinsik menimbulkan sedikit atau tidak ada risiko kesan sampingan. Kesan sampingan yang paling biasa adalah rasa sakit otot , seperti perasaan yang mungkin dirasakan seseorang selepas bersenam. Walau bagaimanapun, fasa ketiga rawatan EMSculpt bertujuan untuk mengurangkan kesakitan ini dengan membantu membuang asid karboksilik keluar dari badan.
 • Tidak memerlukan waktu henti setelah menerima EMSculpt, walaupun jika anda mengalami sakit otot, anda pasti ingin mengelakkannya. pemahaman selama beberapa jam selepas rawatan.

Bukan Calon Ideal Untuk KECEMASAN

 • Walaupun terdapat sedikit risiko kesan sampingan yang berkaitan dengan EMSculpt, rawatan ini bukan untuk semua orang. Kerana mesin EMSculpt menggunakan teknologi HIFEM®, pesakit dengan alat perubatan implan atau kepingan logam (seperti alat pacu jantung, skru, atau piring) tidak boleh menjalani rawatan ini.

 • EMSculpt juga tidak digalakkan untuk wanita yang hamil atau mempunyai IUD berasaskan logam (alat intrauterin), seperti IUD tembaga.

Berapa lama keputusan EMSCULPT berlangsung?

Hasil dari Emsculpt sering dilihat antara 2 - 6 minggu dari rawatan utama Hasil ini masih bertambah baik dalam tempoh enam bulan Rawatan Emsculpt sering dilanjutkan setelah empat sesi untuk hasil yang lebih ketara.

Adakah Keputusan EMSCULPT Kekal?

Hasil Emsculpt adalah orang sementara yang menjalani prosedur mesti meneruskan rawatan setiap enam bulan.

Adakah EMSculpt Mengetatkan Kulit?

EMSCULPT sangat berkesan untuk membina otot dan mengurangkan lemak - sehingga 19% setiap siri rawatan. Pada perut EMSCULPT boleh berakhir pada pengetatan kulit di kawasan yang dirawat EMSCULPT bukan rawatan pengetatan kulit

Seberapa Menyakitkan DIKECUALIKAN?

Rawatan kosong tidak menyakitkan di muka hanya tidak selesa dengan banyak pesakit membandingkannya dengan sensasi latihan intensif atau menggambarkan sensasi 'menarik' kecil Doktor anda akan bersedia untuk mengawal sebarang ketidakselesaan yang anda alami dengan membuat penyesuaian terhadap intensiti rawatan dengan sewajarnya.

Adakah Anda Mengurangkan Lemak Dengan EMSCULPT?

EMSCULPT memberikan purata kehilangan lemak sebanyak 15.0% dan purata pertumbuhan badan sebanyak 16.0% dalam sasaran. Sebilangan besar pengguna berpuas hati dengan rawatan dan anda akan mula memastikan hasilnya selepas sesi pertama anda

Bagaimana EMSCULPT Membakar Lemak?

 • Otot-otot melepaskan bahan kimia yang memberi isyarat kepada sel-sel lemak tempatan untuk terganggu untuk mengekalkan kontraksi cepat dengan tenaga yang mencukupi.
 • Proses lipolisis ini, atau pemusnahan sel adiposa, memetabolismekan sel-sel lemak tempatan.
 • Sel-sel lemak akhirnya lemah sepenuhnya dan dikeluarkan oleh badan anda sebagai sampah.

MENGECUTKAN otot

EMSCULPT v / s Cool-Sculpting

Cool-Sculpting menggunakan teknologi pembekuan lemak proprietari yang disebut cryolipolysis. Emsculpt menggunakan teknologi elektromagnetik berfokus intensiti tinggi (HIFEM) untuk mendorong kontraksi otot supramaximal yang tidak disengajakan dalam kawasan rawatan.

Berapa Kos Purata EMSCULPT?

Kos kosong bermula dari $ 750 setiap rawatan. Walau bagaimanapun, rawatan sangat disesuaikan. Oleh itu, harga Emsculpt boleh berbeza-beza bagi setiap pesakit.

1- Kos EMSculpt Di Uk:

 • £ 750
 • Kos kosong di seluruh negara berbeza-beza, tetapi secara amnya, harganya sekitar £ 750 setiap sesi, yang mungkin merupakan sejumlah besar wang tunai untuk dibelanjakan di bum anda. anda akan membelanjakan jumlah yang setara untuk pelatih persendirian dan mengubah seluruh badan anda, tetapi sebenarnya, ini mungkin bermaksud memperbaiki masalah anda sendiri

2- Kos EMSculpt Di India:

 • Ia kira-kira untuk Rs 65,000 setiap sesi.

3- Kos EMSculpt di Afrika Selatan:

 • RM 99,999.

 • EMSCULPT untuk Otot Toning DAN Pembakaran Lemak Emsculpt mungkin merupakan alat penembusan, menawarkan kontur badan yang tidak invasif yang menghilangkan lemak DAN membina otot. Emsculpt telah membuat gelombang besar di Amerika Syarikat dan global selama beberapa bulan sebelumnya dan kini tersedia di Afrika Selatan.

4- Kos EMSculpt Di Amerika Syarikat:

 • $ 750 setiap rawatan.

Kos 5-EMSculpt Di Kanada:

 • $ 1,000
 • Kos berbeza-beza, tetapi sekitar $ 1,000 setiap rawatan. Empat rawatan diperlukan dalam jangka masa dua minggu.

Ringkasan:point_down:

 • Emsculpt mungkin merupakan rawatan yang tidak invasif dan tidak menyakitkan yang membantu membentuk dan menegangkan otot perut, lengan, dan punggung sambil menghilangkan lemak untuk penampilan yang lebih langsing dan kencang.
 • Ia menggunakan teknologi HIFEM (High-Intensity Focused Electromagnetic) yang membuat pengecutan otot yang tidak dapat dicapai semasa latihan biasa.
 • Sesi 30 minit di mesin adalah seperti 20,000 kontraksi otot atau 20,000 sit-up.

Berapa kos sesi EMSCULPT?

Nilai bervariasi bergantung pada doktor yang anda temui dan bahagian tubuh yang anda lakukan, tetapi setiap sesi berharga antara $ 750 dan $ 1,000. Oleh kerana program standard adalah empat rawatan keseluruhan dalam jangka masa dua minggu, anda akan menjangkakan keseluruhan kos antara $ 3,000 dan $ 4,000.

Berapakah kos Mesin EMSCULPT?

Mesin EMSculpting Kos Penarafan
1- :large_blue_circle: Mesin Gelombang Elektromagnetik Berfokus Intensiti Tinggi EMS Massager EM Sculpt Lemak Berat Badan AS $ 5,550.00:star::star::star::star:
2- :large_blue_circle: Otot Membentuk Tenaga Elektromagnetik Abs Toning dan Punggung Mengangkat Mesin EMSculpting otot US $ 2,640.00:star::star::star::star:
3- :large_blue_circle: EMSculpting Portable Electromagnetic Body Ems Sculpt Melangsingkan Otot Merangsang Pembuangan Lemak Badan Melangsingkan Membina Mesin Otot US $ 1,946.00:star::star::star::star:
4- :large_blue_circle: Tiada Mesin Penguat Sakit untuk Spa / GymEMSlim HIEMT Rangsangan Otot Elektromagnetik US $ 1,919.00:star::star::star::star:
5- :large_blue_circle: 2020 Pengurangan Lemak Baru Tenaga Elektromagnetik Abs Toning and Buttocks Lifting EMSlim EMSculpting Machine US $ 1,919.00:star::star::star::star:
6- :large_blue_circle: EMSculpting otot Elektromagnetik buasir latihan latihan penyingkiran lemak mesin pelangsing badan pantat mengangkat pemahat badan emslim AS $ 2,599.00:star::star::star::star:
Mesin EMSlim HI-EMT 7- 2020 mudah alih Otot Rangsangan EMS pembakaran lemak elektromagnetik membentuk peralatan kecantikan hiemt emsculpt US $ 2.300.00:star::star::star::star:
8- :large_blue_circle: 7 Mesin Emsculpting Tesla untuk Membentuk Tubuh Membentuk Otot Mengurangkan Lemak Bukan Invasif US $ 1,977.00 - 2,477.00:star::star::star::star:
9- :large_blue_circle: EMSlim HIEMT Stimulasi Otot Elektromagnetik Tanpa Mesin Emsculpting untuk Spa / Gim US $ 1,919.00:star::star::star::star:

Soalan Lazim

1- Adakah yoga Baik untuk Fatburn atau untuk membina otot?

ATAU Adakah yoga membina otot? Ya. Yoga sangat baik untuk kehilangan lemak dan pembinaan otot. Ia membantu menegangkan badan dengan menurunkan berat badan tambahan. Sekolah yoga tertentu seperti yoga yoga dan buti yoga membantu memastikan diri anda kurus dan cergas. Anda mesti berlatih yoga untuk berat badan yang sihat.

2- Apakah petua Latihan Tricep terbaik?

Adakah anda ingin mengetahui petua latihan trisep terbaik . Mesti mencuba petua ini sebelum memulakan perjalanan:

 • Sebelum melakukan senaman pemanasan, badan anda dan terutama otot yang anda latih pada hari itu.
 • Sebagai pemula, anda harus berpegang pada mesin.
 • Mulakan dengan ringan dan tambah berat semasa anda meneruskan.

3- Bagaimana One Arm Dumbbell Row Muscles Berfungsi?

Baris dumbbell satu lengan adalah variasi dari baris dumbbell dan latihan yang digunakan untuk membina otot dan kekuatan belakang. Kumpulan otot utama yang bekerja semasa barisan lengan tunggal adalah latissimus dorsi (lats). Anda juga melibatkan seluruh punggung, bahu, dan lengan. Ini termasuk otot tertentu trapezius, rhomboids, teres major dan minor, deltoids, infraspinatus, biceps, brachialis, brachioradialis, dan bahkan pec.

senaman

Ulasan Pelanggan Selepas EMSCULPT

:man_curly_haired: John: Saya tidak sabar untuk melakukan Emsculpt sejak saya mengetahui tentang perkara itu, jadi setelah saya melihatnya adalah istimewa, saya melompat pada kesempatan itu. Sangat mudah. Tiada kesakitan. Pergi ke pejabat setiap tiga hari. Melakukan 6 rawatan lengkap. Berharap untuk nada dan mengangkat. Saya sudah mendapat otot, tetapi saya bergelut dengan lemah badan dan sedikit selulit.

:girl:Jenny: Saya memang melihat sedikit perbezaan, tetapi tidak seperti dulu. Saya mula menginginkan pantat saya ditakdirkan menjadi kawasan masalah saya ... selamanya !!

:woman_curly_haired: Kiara: EMSculpt memberi saya hasil yang diinginkan. Saya selalu bersedia untuk menghadiri rawatan semasa makan tengah hari saya. Sekali lagi, saya gembira dengan hasil rawatan Emsculpt.

Kesimpulannya

Berapa EMSCULPT dan berapa kos EMSCULPT ??

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Emsculpt menggunakan teknologi canggih untuk menegangkan dan mengukir badan anda dan membantu menghilangkan lemak pada tahap tertentu. Ia menggunakan tenaga elektromagnetik untuk mendorong otot untuk menerima dunia yang anda rawat. Kaedahnya serupa dengan bagaimana kita mengikat otot secara semula jadi.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Emsulpt mengambil alih proses itu ke tahap yang lebih kuat daripada yang sedia ada oleh badan kita, kos Emsculpt bermula dari $ 750 setiap rawatan. Menggunakan tenaga elektromagnetik ini menyebabkan otot berusaha untuk melakukan apa yang disebut kontraksi super maksimum.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Teknologi ini menyebabkan kontraksi otot supramaximal 20,000.00 tidak dapat dicapai melalui kontraksi sukarela (otot sukarela adalah otot yang anda pilih untuk bergerak) — berbanding dengan melakukan 20,000 penekanan kontraksi penuh atau jongkok dalam 1 sesi.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Apabila terkena kontraksi supramaximal (yang melebihi ketegangan tertinggi pada otot anda), tisu otot terpaksa menyesuaikan diri dengan keadaan ekstrem seperti itu. Ia bertindak balas dengan pembentukan semula struktur dalamannya yang mendalam yang menyebabkan pembinaan otot dan pembakaran lemak. "Rawatan revolusioner" berfungsi untuk membakar lemak badan anda dan membina otot untuk mengukir dan menegangkan badan anda.

:diamond_shape_with_a_dot_inside: Individu yang mempunyai mental atau elektronik, alat pacu jantung, ditanam di mana sahaja di badan mereka, atau pesakit dengan sejarah masalah otot seperti hernia rumit, tidak sesuai untuk menerima Emsculpt sekaligus.

:point_down: Baca lebih lanjut mengenai beberapa rawatan kecantikan. Rawatan ini telah merevolusi dunia: Ombre Powder Brows Jaw Fillers Chin Filler Hand-Tied Extensions

Berapa Kos Emsculpt?

Berapakah kos Emsculpt? bergantung kepada doktor dan bahagian badan yang sedang diusahakan, walaupun setiap sesi akan berharga antara $ 750 hingga $ 1,000. Oleh kerana program khas terdiri daripada empat janji temu selama dua minggu, perbelanjaan purata dapat antara $ 3.000 hingga $ 4.000.

Apa itu Emsculpt?

Emsculpt adalah teknik memahat badan moden yang canggih yang menaikkan dan nada tanpa memerlukan pembedahan. Dalam praktiknya, prosedur ini sepenuhnya tidak invasif. Pesakit yang menginginkan terapi ini akan menikmati perut yang jelas lebih maju sambil membina otot dan mengurangkan lemak yang tidak diingini. Melalui niat terbaik kita, makanan dan senaman tidak selalu dapat membentuk tubuh kita dengan sempurna, kita lebih suka. Hal ini terutama berlaku di kawasan perut, yang mudah terkena lemak dan berkerut dengan usia. Nasib baik, Emsculpt akan membantu anda melengkapkan badan anda dengan cara yang anda suka tanpa gangguan atau kesakitan.

Apakah Proses Emsculpt?

Emsculpt menggunakan Stimulasi Magnetik Luaran (magnet GIANT yang dipicu oleh cas elektrik) untuk mendorong dan mengontrak saraf motor pada otot anda. Seolah-olah anda melakukan 20,000 crunches, squats, atau bicep / tricep press setelah rawatan selama 30 minit. Apabila anda merawat perut atau lengan anda, tubuh memasuki keadaan hiper-metabolik, menghasilkan banyak asid lemak bebas yang secara kekal membunuh sel-sel lemak tertentu di kawasan yang dirawat, membolehkan anda memendekkan 1-2 inci. Sebilangan besar orang memerhatikan penyingkiran lemak dan pertumbuhan otot dalam 2-4 minggu bermula.

Adakah Emsculpt Berkesan?

Ia menunjukkan prestasi yang luar biasa. Peningkatan ketara dalam struktur badan, nada otot, dan inci yang hilang diperhatikan. Dan ia akan berjalan dengan cepat. Selama beberapa minggu pertama, pelanggan biasa kami menyedari peningkatan nada otot dan kehilangan lemak . Kesan otot berlaku pada dua belas minggu, dengan kehilangan lemak melebihi 12 minggu hingga enam bulan.

Pengurangan Sakit dan Peningkatan Kesihatan

Emsculpt juga memberi kami beberapa manfaat kesihatan yang ketara. Sebagai contoh, selepas hanya dua janji temu, saya bebas dari sakit belakang yang luar biasa. Saya tidak dapat memberitahu anda betapa luar biasa itu. Sebilangan besar pekerja dan pengguna kami telah melaporkan penurunan ketara dalam kesakitan badan kerana menggunakan produk tersebut. Semasa mengendalikan otot, misalnya, kebanyakan orang melihat penurunan ketidakselesaan leher dan bahu. Sebilangan besar orang melaporkan penurunan ketidakselesaan punggung bawah ketika merawat otot punggung mereka. Semasa mengendalikan abs, kebanyakan orang tidak selesa pada bahagian belakang.

Peningkatan Prestasi Atletik

Emsculpt berfungsi dengan cara yang mustahil dicapai di gim sendiri. Terdapat beberapa kelebihan bersenam termasuk perut, glute, otot, dan lain-lain yang lebih sihat.

 • daya tahan papan yang lebih besar
 • Lompatan menegak yang tinggi
 • Peningkatan yang lebih baik
 • kekuatan angkat yang lebih besar
 • lebih banyak lagi

Apa Yang Membezakan Emsculpt Dari Prosedur Pengurangan Lemak Lain?

Terdapat perbezaan yang signifikan antara teknik Emsculpt dan pengurangan lemak lain yang ada sekarang. Tidak ada alat lain di pasaran yang nada atau otot kuat. Emsculpt beroperasi dengan memaksa pengecutan otot tertentu 20,000 kali dalam 30 minit, tisu otot otot dengan cara yang sama seperti latihan, tetapi pada tahap yang jauh lebih besar. Ia memakan simpanan lemak tempatan kerana otot seperti itu memerlukan kalori untuk berfungsi semasa pengecutan ini. Ini adalah alat pembuangan lemak pertama yang berfungsi dengan "mengusahakan tisu penghubung." Emsculpt, yang juga disetujui FDA untuk mengencangkan, mengencangkan, dan melembutkan perut dan punggung, mempunyai kesan kontur yang unggul yang tidak dapat ditandingi oleh rawatan bentuk badan lain yang tidak invasif.

Bagaimana Emsculpt Membuat Anda Rasa?

Sama ada anda pernah berjumpa doktor dan mempunyai sistem manipulasi otot, anda tahu bagaimana rasanya. Anda akan melihat otot-otot menguncup di hadapan anda semasa anda berbaring di sana sembuh. Ini adalah prosedur yang aneh dan luar biasa. Nampaknya pelik apabila anda tidak menguruskan kontraksi, yang membingungkan otot, tetapi ini tidak menyakitkan.

Berapa Banyak Rawatan Yang Diperlukan Untuk Melihat Hasilnya?

Biasanya, rejimen awal terdiri daripada empat prosedur selama dua minggu. Ia memerlukan enam terapi jika seseorang mengalami kesukaran untuk membina otot. Ini adalah fungsi otot, hampir seperti pergi ke gim kerana jika anda tidak mengulanginya, anda akan melewatkannya. Anda disyorkan untuk melakukan satu prosedur pencegahan setiap enam minggu selama enam minggu pertama dan hanya setiap 12 minggu selepas itu. Anda mungkin selalu melakukan sesuatu, tetapi itu adalah minimum yang disarankan untuk mengekalkan prestasi.

Berapa Kos Emsculpt?

Inilah perkara mengenai kos Emsculpt . Syarikat ini mempunyai beberapa pengaruh di atasnya. Mereka memerlukan bayaran minimum $ 750 setiap sesi, tetapi mungkin lebih mahal jika anda tinggal di lokasi dengan kos hidup yang lebih tinggi. Prosedur penyelenggaraan biasanya kurang kerap.

Mesin apa yang berfungsi dengan Emsculpt?

1. CoolTone Allergan

CoolTone adalah produk oleh syarikat yang sama yang menghasilkan CoolSculpting. Sistem ini adalah saingan utama Emsculpt. Ia menggunakan teknologi HIFEM yang serupa (magnet GIANT) untuk mengaktifkan serat otot. Ia mensasarkan leher, bisep, dan paha. Kami memilih Emsculpt berbanding CoolTone untuk sebab berikut:

 • CoolTone mungkin tidak mempunyai sebanyak percubaan dan kelulusan FDA seperti Emsculpt.
 • Ia tidak memiliki kekuatan untuk menggerakkan senjata.
 • Skala tempat kelihatan lebih rendah.
 • Ini dua kali lebih kuat, yang nampaknya bermanfaat, tetapi ada risiko merobek atau menarik tisu otot, menyebabkan cedera dengan begitu banyak kekuatan.
 • Harga setiap operasi lebih tinggi.

2. EvolveTone InMode

Untuk memberikan kelonggaran otot, EvolveTone menggunakan teknologi bawah umur. Ia benar-benar berfungsi dengan cara yang sama seperti kelonggaran kiropraktik. Teknologi ini jauh lebih menyakitkan daripada HIFEM dan memberikan hasil kualiti yang jauh lebih rendah. Terdapat juga kemungkinan tanda-tanda luka bakar kecil apabila simpul melekat pada kulit. Semasa kami mempertimbangkan untuk membeli Emsculpt, kami menilai teknologi ini dan memutuskannya setelah membaca laporan mendalam yang membandingkan kedua-duanya.

3. Cutera TruSculpt Flextrusculpt-st-louis

Unit ini menggunakan teknologi yang sama dengan EvolveTone tetapi dibina dengan lebih cekap. Ia diperkenalkan sebagai sedikit tambahan pada peranti besar. Kami tidak mencuba sistem ini kerana dibina dengan teruk sehingga tidak sesuai dengan masa kami.

Ringkasan

The Emsculpt adalah alat mesin yang luar biasa yang membantu membina otot dan pelbagai keadaan kesihatan seperti ketidakselesaan punggung, leher , dan bahu. Ia bukan sahaja meningkatkan penampilan badan anda, tetapi juga meningkatkan prestasi anda dalam sukan dan juga kehidupan.

Soalan Lazim

1. Adakah wang bernilai Emsculpt?

Emsculpt mempunyai hasil pembentukan otot dan kehilangan lemak yang jauh lebih besar, ia juga telah terbukti secara saintifik untuk menghilangkan lemak dengan lebih berjaya daripada terapi cryolipolysis seperti CoolSculpting. Peserta RealSelf yang mendakwa ia "Worth It" mencatatkan peningkatan nada otot.

2. Berapa lama kesan Emsculpt bertahan?

sekitar enam bulan

Pesakit harus menikmati kemajuan Emsculpt mereka sekurang-kurangnya enam bulan. Sebaiknya pesakit menjaga diet seimbang dan rutin bersenam serta mengikuti latihan Emsculpt setiap beberapa bulan.

3. Adakah Emsculpt digunakan untuk menegangkan kulit?

Emsculpt tidak menegangkan kulit atau menghilangkan kesan regangan. Emsculpt bertindak dengan menyebabkan kekejangan supramaximal pada otot perut, yang mengakibatkan peningkatan massa otot sebanyak 16 peratus sepanjang empat operasi.

4. Adakah anda menurunkan berat badan semasa menggunakan Emsculpt?

Emsculpt Fort Myers menyebabkan penurunan berat badan, jadi perlu diperhatikan bahawa ini bukan prosedur penurunan berat badan. Sistem yang kuat ini menghasilkan 667 pengecutan otot per minit menggunakan tenaga elektromagnetik pekat.

5. Adakah CoolTone lebih unggul daripada Emsculpt?

Kedua-dua terapi menggunakan pendekatan biasa untuk mengurangkan lemak dan merangsang perkembangan otot. Namun, CoolTone mempunyai daya magnet sekitar 50% lebih banyak yang dikira dalam tesla (T) pada titik interaksi pesakit (0.9T dengan Emsculpt berbanding 1.35T dengan CoolTone).

6. Apakah kesan sampingan Emsculpt?

Emsculpt mempromosikan dirinya sebagai rawatan tekanan rendah, tanpa kesan sampingan yang signifikan bagi pesakit biasa sebelum atau semasa prosedur. Emsculpt adalah ubat yang tidak diserang oleh FDA dengan risiko minimum, dan tidak ada kesan buruk yang signifikan akibat penggunaannya. Emsculpt tidak dapat digunakan oleh seseorang yang mempunyai besi atau litar di badan mereka (seperti pam insulin, Suntikan, dan lain-lain), kerana mereka boleh berinteraksi dengan gelombang magnet. Emsculpt sering tidak selamat semasa menyusui, walaupun boleh digunakan selepas itu untuk mengubati diastasis recti, pemisahan separa atau lengkap yang dialami oleh sekitar empat wanita hamil.

7. Apakah faedah Emsculpt?

 • Otot dibina semasa lemak dimakan.
 • Prosedur ini memerlukan masa selama 30 minit.
 • Biasanya, rawatan yang diedarkan membolehkan terapi saling berkembang antara satu sama lain, menghasilkan hasil yang lebih lama.
 • Pemikiran untuk berbaring selama 30 minit dan mempunyai konsep dan hasil pembakaran lemak sebanyak 20,000 kekalahan kelihatan terlalu hebat untuk tepat, tetapi kebenaran tidak dapat dibantah. Menurut prosedur syarikat, Emsculpt akan menghasilkan pertumbuhan otot sekitar 16% di kawasan yang dirawat setelah empat rawatan berpisah dua minggu lagi.

8. Bolehkah kita melakukan Emsculpt setiap hari?

Anda akan mendapat penampilan terkini dalam tiga atau empat minggu. Itulah seberapa cepat Emsculpt beroperasi. Tubuh anda akan mula kehilangan sel-sel lemak mati semasa prosedur Emsculpt anda, melangsingkan dan memutihkan anda setiap hari.

9. Adakah saya akan bersenam selepas Emsculpt?

Tidak ada gangguan yang diperlukan berikutan Emsculpt. Rawatan berlangsung sekitar 30 minit. Apabila pesakit mula bersenam setiap hari, mereka merasa baik dalam tingkah laku mereka dengan orang lain, gaya operasi dan perjalanan mereka lebih baik. Otot mereka sedikit sakit selepas rawatan Emsculpt mereka.

10. Adakah alat pemahat badan rumah berfungsi?

Sistem CoolSculpting di rumah tidak berjaya dan tidak boleh dikendalikan kerana prosesnya memerlukan pengalaman dan teknik. Pengamal Fremont Laser & Skin Care mendapat arahan yang lengkap, diperakui, dan melakukan rawatan pada pelanggan beberapa kali sehari.

artikel berkaitan

Berapakah kos EMSCULPT? Kos rawatan antara $ 750 hingga $ 1000 untuk setiap sesi. Memiliki banyak sesi dan jumlah kos prosedur antara $ 3000 hingga $ 4000. Ini adalah jumlah yang dianggarkan tetapi banyak jika ini bergantung pada kawasan tempat anda mendapatkan rawatan dan doktor yang anda lawati. Kos akan berbeza-beza. Prosedur ini semakin terkenal di kalangan orang-orang yang ingin mempunyai badan yang kencang tanpa banyak usaha. Walaupun terdapat banyak cara untuk mendapatkan badan yang kencang dalam dunia pembedahan plastik tetapi rawatan ini mempunyai nilai yang berkaitan dengan prosedur bukan pembedahan. Setelah FDA memberi isyarat hijau kepada prosedur itu, ia memberi kesan yang baik kepada orang ramai.

Apa itu Emsculpt?

Ini adalah prosedur bukan pembedahan untuk membakar lemak dan menghabiskan masa otot jika badan yang akhirnya menghasilkan badan yang betul. Ini dilakukan melalui mesin. Pakar bedah kosmetik dan pakar dermatologi telah menggunakan alat ini untuk memberi manfaat sepenuhnya kepada pelanggan mereka.

Bagaimana Emsculpt berfungsi?

Teknologi yang digunakan dalam Emsculpt adalah teknologi canggih. Otot yang perlu dikencangkan terdedah kepada gelombang elektromagnetik yang mengontrak otot kawasan tersebut. Pengecutan ini adalah pengecutan maksimum yang jauh lebih kuat bagi badan kita. Inilah sebabnya mengapa nama itu dikaitkan dengan prosedur di mana E dan M mencari sifat Elektromagnetik proses tersebut. Pengecutan yang mengakibatkan proses ini dapat dikira kepada 20000 otot yang bergerak yang tidak mungkin berlaku dalam pergerakan otot sukarela. Ini bermaksud bahawa seseorang biasanya tidak dapat mencapai banyak kontraksi yang mengakibatkan pembakaran lemak. Kegiatannya sama dengan 20000 hancur atau berjongkok dalam satu masa. Otot dikontrak dengan kuat sehingga badan harus menyesuaikan diri dengan keadaan seperti itu sehingga pembentukan semula struktur sehingga membakar lemak dan membina otot.

Apa yang menjadikan Emsculpt berbeza daripada prosedur lain?

Peranti ini berfungsi seperti mesin senaman. Cuma pengecutan yang disebabkan oleh peranti ini jauh lebih besar daripada latihan biasa. Bersenam boleh membakar lemak yang lebih rendah dan memerlukan masa lebih lama untuk mencapai hasil yang diinginkan. Sementara Emsculpt mampu melakukan prosedur dengan mengecut 20000 otot pada satu masa. Dan ini adalah fenomena yang diketahui bahawa pengecutan otot memerlukan lemak untuk membakar. Hasil yang diberikan oleh alat ini tidak dapat dibandingkan dengan terapi atau prosedur lain kerana tidak ada yang dapat memberikan penegangan, pengencangan dan penguatan punggung dan perut seperti yang dilakukan oleh Emsculpt dengan bekerja pada otot yang mendasari. Teknologi ini dapat menghasilkan hasil yang sama dengan Botox untuk wajah. Jadi orang yang merindukan badan yang kencang harus mencari Emsculpt.

Siapa yang mesti pergi untuk Emsculpt?

Emsculpt memberikan definisi penamat kepada badan yang sebaliknya tidak dapat dicapai melalui wirkout. Ini termasuk pesakit yang kurus dan cergas yang hanya memerlukan kontur otot perut atau badan mereka. Mereka yang mempunyai badan yang lebih gemuk atau besar tidak akan dapat melihat banyak perbezaan kerana ia berfungsi di kawasan yang degil untuk bersenam atau bersenam.

Berapa banyak kerja Emsculpt?

Ketahui :

EMSCULPT adalah strategi pahat badan baru yang progresif yang mengangkat dan nada tanpa menggunakan prosedur perubatan. Sejujurnya, kitaran ini sama sekali tidak mengganggu. Dengan membina otot dan mengurangkan lemak yang tidak diingini secara serentak, pesakit yang memilih rawatan ini dapat menghargai kawasan tengah yang lebih ketara. Terlepas dari usaha kita yang bersungguh-sungguh, kita umumnya tidak dapat membentuk tubuh kita dengan cara yang kita inginkan dengan diet dan senaman sahaja. Ini sangat jelas berkaitan dengan kawasan perut, yang cenderung untuk perkembangan lemak dan penyesuaian dengan usia. Nasib baik, rawatan seperti EMSCULPT dapat membantu anda membentuk badan dengan cara yang anda perlukan tanpa masa peribadi atau ketidakselesaan.

Kerja Emsculpt:

EMSCULPT adalah satu-satunya kaedah untuk membantu kedua-dua wanita dan lelaki membina otot dan mengambil lemak. Walaupun kebanyakan ubat-ubatan yang membentuk badan lain hanya memusatkan perhatian pada lemak yang tidak diingini, EMSCULPT berfungsi dengan luar biasa dengan memberi tumpuan kepada lemak dan otot. Kitaran ini berfungsi dengan membimbing tenaga elektromagnetik yang sangat luar biasa ke ruang angkasa, memaksa otot-otot berkontraksi dengan cara yang tidak dapat dibayangkan semasa bersenam . Memandangkan kompresi ini, otot membiak dengan sendirinya, dan lemak di ruang mulai cair dengan lebih mudah. ​​Lelaki dan wanita boleh mendapat keuntungan dengan kaedah ini. Harapan semasa Rawatan: Rancangan rawatan anda akan dimulakan dengan nasihat di Dermatologi dan Kesihatan Kulit, di mana anda akan memeriksa objektif bergaya anda. Setelah mengesahkan bahawa EMSCULPT adalah rancangan permainan yang betul untuk anda, kami akan membuat rancangan rawatan yang menangani masalah anda. Metodologi ini tidak mengganggu dan tidak memerlukan masa pemulihan atau apa-apa perancangan rawatan pra / pasca. Terapi 30 minit terakhir, dengan sekurang-kurangnya 4 mesyuarat yang dirancang terpisah 2-3 hari. Teknik EMSCULPT terasa seperti latihan yang pekat, namun anda boleh bersantai dan berehat semasa rawatan

Kos Sesi Emsculpt: Mesyuarat Emsculpt biasanya berharga di antara $ 750 dan $ 1000 untuk setiap satu daripada empat pertemuan asas anda. Dari saat itu, anda boleh membeli kumpulan untuk terus mengetahui hasil Emsculpt anda. Percaya atau tidak, pada titik nilai itu, rawatan itu tidak dapat dilaksanakan untuk sebilangan besar orang. Namun, Frank menjelaskan bahawa mesin sebenar itu sendiri adalah mesin MRI $ 250,000, yang menjelaskan perbelanjaannya. Sekiranya anda sekarang berjaya mendapatkan ratusan pendaftaran kelas latihan atau kelas latihan, Emsculpt adalah satu-satunya perkara yang dapat membantu anda mengatasi tahap latihan anda dan, dengan itu, spekulasi yang terpuji.

Selepas Prosedur

Sehari selepas kaedah pertama, kawasan perut anda terasa agak sakit, serupa dengan yang dilakukan selepas kelas Pilates yang sangat luar biasa. Anda harus kembali untuk tiga ubat tambahan yang dibahagi setengah bulan dipisahkan dan dipercayai bahawa perut saya yang dipahat akan muncul. Empat belas hari berlalu sebenarnya tidak mempunyai apa-apa hasil yang ketara. Apa yang berlaku, bagaimanapun, adalah bahawa anda akhirnya bersedia untuk menyelesaikan Crow Pose semasa kelas yoga Y7. Yoga pada dasarnya adalah satu-satunya aktiviti yang anda hargai, namun latihan saya tidak teratur. Oleh itu, bayangkan perkara yang tidak dijangka semasa anda berusaha Crow Pose, satu gerakan di mana anda bersandar di tangan anda, angkat kelebihan anda dan letakkan lutut di siku belakang anda — dan benar-benar bersedia untuk menyesuaikan diri dengan tangan anda selama 10 saat. Anda tidak pernah melakukan tindakan seperti ini, dan anda menyedari bahawa ia adalah hasil langsung dari Emsculpt. Sumber rujukan terbaik anda ialah guru SoulCycle, pakar pemakanan, dan pesakit jenis jurulatih yang mahir. . Sebilangan besar pesakit saya merasakan bahawa seluruh pusat mereka lebih berasas setelah melakukan Emsculpt, dan mereka sudah bersedia untuk mencapai tahap usaha kesihatan mereka berikut.

Adakah ia berhasil?

Setelah beberapa minggu berlalu, anda hampir terbengkalai melihat hasil yang begitu ketara dari Emsculpt. Anda mempercayai ini dengan cara bahawa anda bukan "pesakit yang ideal. Oleh kerana anda mempunyai lebih banyak lemak di kawasan perut saya dan tidak kerap berlatih, mungkin anda tidak boleh mengharapkan hasil yang dapat dijamin?

Namun, pada saat itu, pada suatu ketika, saya melirik cermin dan dalam arti sebenarnya mengambil dua kali lipat. Mungkinkah? Mungkinkah gambaran lemah definisi otot yang saya dapati di kawasan perut saya? Mungkinkah mereka ... abs? Bentuk badan saya secara konsisten lebih lurus-sana-sini daripada apa-apa yang menakjubkan, namun entah dari mana, perut saya kelihatan lebih sederhana dan saya mempunyai jumlah jam pasir yang lebih besar.

Seluar Reformasi putih yang biasanya anda pakai sekali setiap tahun kerana mereka sangat berkontrak di wilayah midriff pada masa ini terasa lebih senang; terdapat perbezaan yang dapat dilihat dalam tahap kesulitan dalam mengikat tangkapan teratas. Anda merasa lebih yakin dengan pakaian mandi saya, memakai topi yang rapi, dan terdedah. Tidak suka anda tiba-tiba bangun dengan enam pek batu keras, namun perubahan itu tidak dapat diragukan lagi. Emsculpt telah bekerja, dan kawasan perut saya lebih ketat dan lebih terkondisi daripada mana-mana bahagian penting dalam hidup saya. Bentuk badan anda secara konsisten lebih lurus dari semua yang mengagumkan, namun tanpa disangka-sangka, bahagian tengah anda kelihatan lebih sederhana dan anda mempunyai jumlah jam pasir yang lebih besar.

Manfaat Emsculpt: Meningkatkan Metabolisme: EMSculpt menimbulkan reka bentuk semula sepenuhnya pembinaan kuat di dalam fokus pada ruang badan sambil meningkatkan pencernaan. Ia membantu bekerja dengan tisu otot, namun pemeriksaan klinikal mendapati bahawa pesakit yang menjalani rawatan EMSculpt mengalami pengembangan lima kali dalam pencernaan lemak (fail apoptosis diperluas dari 19% hingga 92% selepas rawatan. Tidak invasif: EMSculpt adalah selamat dan benar-benar rawatan yang tidak mengganggu, ia telah mendapat pilihan utama berbanding dengan prosedur perubatan yang mencapai hasil perbandingan, misalnya, pelekapan pantat, lipatan perut, dan sedot lemak. Dengan EMSculpt, pesakit dapat mengangkat dan mengetatkan perut, punggung, paha, dan lebih banyak lagi tanpa menggunakan ubat penenang atau melaburkan tenaga yang pulih setelah menjalani prosedur perubatan. Juga, pesakit tidak perlu memberi tekanan pada garis atau parut. EMSculpt memberi tumpuan kepada tisu otot secara langsung tanpa mempengaruhi kulit di atasnya. Pemulihan kecederaan: Dengan menguatkan tisu otot, EMSculpt dapat membantu pesakit sembuh dari luka tertentu, malah dapat digunakan berkaitan dengan pemulihan aktif untuk membantu mempercepat pemulihan mes. EMSculpt juga luar biasa untuk memulakan rejim latihan lain setelah pesakit pulih dari masalah fizikal. Hasil cepat: Ubat biasanya hanya berlangsung selama 30 minit, jadi pesakit dapat mengaturkan waktu rehat tengah hari mereka. Rutin lengkap empat rawatan dapat diselesaikan dalam beberapa saat; ramai pesakit mula mendapat keputusan berikutan pertemuan rawatan pertama mereka. FDA dibersihkan: Keselamatan adalah kunci dengan fokus pada kerja otot yang serius. Emsculpt disokong oleh FDA untuk peningkatan daerah pertengahan dan daerah pantat, memberi anda perut yang terkondisi dan angkat pantat yang tidak berhati-hati tanpa bahaya. Rawatan biasanya hanya berlangsung selama 30 minit, jadi pesakit dapat membuat pengaturan selama pertengahan rehat hari. Tidak perlu pembedahan: Oleh kerana ini adalah metodologi yang tidak mengganggu, Emsculpt dilakukan tanpa ubat penenang atau titik masuk. Rawatan yang dilindungi dan berjaya ini hanya menggunakan papan, yang dilindungi bahagian tengah anda semasa anda benar-benar berpakaian. Papan menyampaikan inovasi HIFEM ke badan anda, menyusup dengan selamat di bawah kulit anda hingga kedalaman 7 sentimeter. Otot anda akan menguncup secara automatik semasa sel-sel lemak terganggu dan dibuang. Kehilangan lemak: Penurunan normal 19% lemak subkutan dan penurunan 1.5 inci di perimeter perut. Perlu mengetahui kelebihan Emsculpt untuk pembinaan otot? Hubungi pejabat kami hari ini untuk merancang wawancara lengkap… Pembentukan otot : Tidak secara eksklusif adalah kaedah Emsculpt dua-dalam-satu, ia juga sama sekali tidak mengganggu, mudah, dan mempunyai percutian sifar. Kelebihan Emsculpt yang berbeza untuk pembinaan otot merangkumi: Produktiviti - Setiap rawatan hanya memerlukan 30 minit. Tiada hasil yang diketahui Tidak ada gangguan pada rancangan anda setiap hari. Anda juga boleh memakai pakaian renang atau bersenam berikut. Hasil yang pantas dan dapat dilihat. Perut perut dan gluteal yang nyata, menguatkan, dan mengencangkan hanya dalam tiga hingga kira-kira sebulan.

Efek Sampingan Emsculpt: Hasil yang paling terkenal yang berkaitan dengan EMSculpt adalah kecenderungan sentuhan otot yang lembut, seperti apa yang mungkin dirasakan seseorang setelah melakukan senaman yang luar biasa. Walaupun begitu, penarikan supramaximal yang berlaku semasa ubat EMSculpt sangat membantu menghilangkan laktik yang menghakis keluar dari badan, yang akan mengurangkan sensasi sentuhan ini. Walaupun terdapat keputusan yang baik berkaitan dengan EMSculpt, rawatan ini bukan untuk semua orang. EMSculpt tidak disarankan untuk wanita yang sedang hamil, dan tidak baik bagi pesakit yang mempunyai kepingan logam (seperti plat atau skru), alat klinikal (seperti alat pacu jantung), atau IUD (alat intra-rahim untuk anti- ubat konsepsi) tertanam di dalam badan mereka. EMSculpt patut digunakan berkaitan dengan amalan dan rutin makan pepejal dan tidak dilihat sebagai perdagangan kerana ia adalah mungkin bahawa salah SOALAN-SOALAN LAZIM: Berapa lama Emsculpt mengakibatkan lepas? Pada amnya, pesakit dapat memanfaatkan hasil EMSCULPT mereka selama lebih kurang setengah tahun atau lebih. Dianjurkan agar pesakit menjaga rutin makan yang kuat dan bersenam, bersama dengan pertemuan EMSCULPT yang normal pada selang masa yang tetap. Adakah Emsculpt membenarkan pengetatan kulit? EMSCULPT NEO boleh menyebabkan beberapa lekapan kulit di kawasan yang dirawat. Walau apa pun, EMSCULPT NEO bukanlah rawatan memperbaiki kulit. Untuk mendapatkan hasil yang anda mahukan, Pusat Radmetik Baru Radiance menggabungkan rawatan Exilis Ultra percuma (bernilai $ 400) untuk memperbaiki kulit bebas selepas ubat EMSCULPT NEO anda. Adakah wang bernilai Emsculpt? Emsculpt Neo menawarkan hasil peningkatan otot dan penurunan lemak yang lebih baik; secara klinikal ia berjaya mengurangkan lemak dengan lebih berkesan daripada ubat-ubatan cryolipolysis seperti CoolSculpting. Individu RealSelf yang mengatakan bahawa "Hebat" menyaksikan pengembangan nada otot yang ketara.

Kesimpulan : EMSCULPT adalah strategi pahat badan baru yang progresif yang mengangkat dan nada tanpa menggunakan prosedur perubatan. Pelan rawatan anda akan dimulakan dengan nasihat di Dermatologi dan Kesihatan Kulit, di mana anda akan memeriksa objektif bergaya anda. EMSculpt menimbulkan reka bentuk semula sepenuhnya pembinaan yang kuat di dalam tertumpu pada ruang badan sambil meningkatkan pencernaan. Emsculpt Neo menawarkan hasil penambahbaikan otot dan penurunan lemak yang lebih baik. Setelah membaca topik ini, anda akan mendapat idea tentang kos Emsculpt, bekerja dan faedah. Semua kekeliruan anda akan dapat diselesaikan setelah membaca topik ini.

Kos Kosong:

Berapakah jumlah yang dikenakan?

Kos kosong bermula pada $ 750 setiap rawatan. Walau apa pun, ubat-ubatan sangat disesuaikan. Sejajar dengan itu, harga kosong boleh berubah-ubah bagi setiap pesakit. Faktor-faktor seperti kawasan rawatan, jumlah otot yang dirawat, kuantiti pertemuan Emsculpt yang diharapkan dapat menjadi gaya yang ideal, dan pengaruh lain mempengaruhi semua perbelanjaan akhir Emsculpt.

Semasa pertemuan percuma anda dari New England Center for Body Sculpting, kos Emsculpt akan diselimuti secara terperinci. Kami juga akan mengkaji pilihan dan pilihan pembiayaan semasa. Sekiranya rawatan membina otot ini sesuai untuk anda, kami akan bekerjasama dengan anda untuk mengubah rancangan rawatan khusus untuk badan, objektif, dan rancangan perbelanjaan anda.

KERJA-KERJA EMAS:

Inovasi penyusunan tren Emsculpt menangani kekuatan tenaga Elektromagnetik Berfokus Tinggi (HIFEM). Semasa rawatan, daya dengan selamat dan cepat melintasi kulit untuk memasuki tisu otot primer. Arus elektromagnetik menghidupkan tisu untuk menguncup dengan cepat dan bersungguh-sungguh. Penarikan membina tisu otot menjadi lebih ketara, lebih berasas, dan lebih bercirikan.

Dinamakan "senaman otot perut superman," Emsculpt menghasut 20,000 penarikan supramaximal semasa perjumpaan 30 minit tanpa usaha. mungkin dibandingkan dengan 20,000 sit-up, 20,000 squats, 20,000 lurches, atau 20,000 bicep twists. Emsculpt dapat mencirikan konstitusi anda dengan cara yang sukar untuk diduplikasi secara fizikal di pusat latihan.

BAGAIMANA SAYA JIMAT PADA HARGA EMSCULPT?

Mengosongkan kos bagi mereka yang berminat untuk menjalani rawatan. Menggabungkan ubat-ubatan dapat mengurangkan perbelanjaan. Spesial emsculpt juga menawarkan had yang besar. Walau apa pun, pembayaran Emsculpt hampir serupa, dengan sedikit perhatian untuk mendapatkan rawatan. Dengan cara ini, untuk mendapatkan nilai terbaik untuk wang anda dan cari pembekal dengan pengalaman dan penguasaan paling banyak. Emsculpt adalah rawatan prosedur yang halus. Ini menunjukkan kemampuan individu memainkan sistem sama sekali mempengaruhi hasil anda.

Adakah ia berhasil?

Ia ... tidak dapat dibayangkan dengan baik. Kami melihat perubahan PENTING sesuai dengan bualan, nada otot, dan inci yang hilang. Juga, ia bermula dengan CEPAT! Pelanggan biasa kami mula melihat nada otot dan lemak menurun walaupun pada awal tidak beberapa minggu.

Pada dua belas minggu, kesan otot meningkat, dengan penurunan lemak antara 12 minggu setengah tahun.

Petunjuk langkah demi langkah untuk MENGAMALKAN HASIL TERBAIK:

Mengetahui pesakit yang tinggal di Southeastern Massachusetts bergantung pada spekulasi mereka kepada tangan yang berbakat dan terhormat.

Peningkatan kesejahteraan dan pengurangan kesakitan:

Kami juga melihat beberapa faedah kesejahteraan besar untuk Emsculpt. Di dalam dua ubat, misalnya, saya, satu, kehilangan siksaan belakang saya yang berterusan. Saya tidak dapat memberitahu anda betapa mengejutkannya. Sebilangan besar kakitangan dan pelanggan kami telah mengalami penurunan tekanan tubuh yang kritikal setelah menggunakan alat.

Sebagai contoh, semasa merawat lengan, kebanyakan orang melihat penurunan sakit leher dan bahu. Semasa merawat glute, kebanyakan orang telah melihat penurunan siksaan punggung bawah. Semasa merawat perut, kebanyakan orang mengalami penderitaan belakang yang kurang luas.

Prestasi Atletik yang diperluas:

Emsculpt berfungsi otot dengan cara yang tidak mungkin dilakukan sendirian di pusat rekreasi. Dengan pusat, glute, lengan, dan sebagainya yang lebih berasas, ada kelebihan yang tidak terbatas bagi individu yang menguruskan pekerjaan.

 • Banyak lagi.
 • Kapasiti perancangan yang lebih lama.
 • Kapasiti mengangkat berat yang lebih tinggi.
 • Lompatan menegak yang diperluas.
 • Tekanan yang lebih baik.

Terdapat sebilangan besar nama besar dan pesaing pakar yang menggunakan alat ini untuk meningkatkan kehidupan mereka !! Tangkap gambar di bawah untuk melihat 5 Selebriti yang Menggunakan Emsculpt.

Bagaimana perasaan individu?

Sekiranya anda pergi ke pakar penyelarasan dan mempunyai mesin penghasut otot pada anda, pada ketika itu, anda memahami bagaimana rasanya. Semasa anda berbaring di sana untuk dirawat, anda dapat melihat otot-otot mengecut sebelum anda. Ini adalah ukuran yang pelik (dan menakjubkan).

Rasanya aneh kerana anda tidak mengawal mampatan, yang membingungkan badan anda, tetapi tidak membahayakan.

Apakah idea yang baik untuk saya harapkan semasa mesyuarat rawatan Emsculpt?

Metodologi Emsculpt tidak berhati-hati. Semasa sistem, alat mesin diletakkan pada anda semasa anda duduk. Seluruh kitaran sama sekali tidak invasif. Sejumlah pesakit Emsculpt mengatakan penarikan otot terasa seperti latihan yang meningkat namun tidak menyakitkan. Audit emsculpt melaporkan tiada hasil buruk; Walau apa pun, anda mungkin mengalami sedikit kecemasan otot seperti sakit kepala selepas bersenam. Kerengsaan otot mungkin berterusan selama beberapa hari setelah ubat-ubatan tersebut, tetapi ini adalah penanda bahawa ubat-ubatan tersebut berfungsi.

Bagaimana Emsculpt tidak sama dengan kaedah pengosongan lemak yang lain?

Terdapat perbezaan yang berbeza antara kaedah Emsculpt dan pengosongan lemak lain hari ini. "Cara kerja emsculpt adalah dengan membuat otot-otot ini berkontraksi berkali-kali dengan cepat, dan yang membentuk tisu otot sebenarnya seperti berlatih namun pada tahap yang jauh lebih menonjol. Ia memakan simpanan lemak kawasan sekitar dengan alasan bahawa otot-otot ini memerlukan kalori untuk merawatnya kerana masalah ini. "

Dr. Forthright bersetuju bahawa ini adalah alat utama yang menghilangkan lemak dengan "mengerjakan otot tersembunyi." Dia menambahkan: "Dibersihkan oleh FDA untuk memperkuat, mengkondisikan, dan menguatkan bagian tengah dan pantat, Emsculpt menyampaikan hasil cetak yang lazim bahawa rawatan pembentukan badan yang tidak menonjol saat ini tidak dapat dikoordinasikan. Saya menerima bahawa inovasi semacam ini akan dapat dicapai untuk badan, bagaimana Botox membantu wajah. " Dr. Forthoming berkata.

Berapa lama masa yang diperlukan oleh Emsculpt?

Setiap perjumpaan Emsculpt adalah rawatan ringkas pada satu ruang tubuh tertentu. Sekiranya anda membuang banyak bahagian badan, serupa dengan perut dan zon pipi yang memerlukan dua pertemuan ringkas. Konvensyen ini mencadangkan empat sesi Emsculpt dalam jangka masa empat belas hari, dibahagi beberapa hari untuk hasil yang ideal.

Apakah hasil yang akan dilihat oleh individu selepas Emsculpt?

Berharap untuk melihat wilayah yang lebih terkondisi dan lebih langsing dengan lemak yang sangat rendah selepas rawatan Emsculpt. "15 hingga 20 peratus otot menunjukkan perkembangan dan penurunan lemak di dekatnya selepas rutin rawatan," kata Dr. Straightforward. "Anda boleh mula merasakan hasil yang besar setelah rawatan; namun, hasil yang baik dilihat dua hingga sekitar sebulan setelah pertemuan terakhir dan terus bertambah baik sejurus mengikuti ubat-ubatan. "

Berapa lama hasilnya bertahan? Adakah pesakit kembali mendapatkan ubat tambahan?

Berapa lama kesan rawatan Emsculpt terus bergantung pada seberapa dinamik cara hidup pesakit. Beberapa kumpulan melalui Emsculpt dan selepas itu menjaga badan mereka yang baru dikondisikan beberapa saat kemudian bersendirian dengan senaman harian; namun, pesakit yang berlainan mendapat Emsculpt dan merancang untuk kembali mendapatkan rawatan yang lebih berkesan sebagai sokongan mereka. "Dengan andaian Anda tidak akan melakukan itu, otot secara beransur-ansur akan mulai berkurang kerana anda tidak menggunakannya begitu banyak, lemak secara beransur-ansur dapat mulai kembali dan setelah itu anda memerlukan pertemuan sokongan."

Akhavan dan Dr. Honest menambah bahawa lawatan sokongan kurang berterusan daripada langkah rawatan empat belas hari yang mendasari. "Seperti sokongan latihan, ubat-ubatan dapat berubah dari sekali setiap tahun hingga sebulan sekali dengan bergantung pada hasil yang diinginkan dan hasilnya dilihat segera dan reformis selama berbulan-bulan," kata Dr. Plain.

EMOSCULPT NEO:

Sekiranya anda mungkin membentuk dan mencirikan otot anda, EMSculpt NEO mungkin betul-betul seperti yang anda cari. Namun, berapakah perbelanjaan EMSculpt NEO? Inilah yang perlu anda ketahui:

Perbelanjaan EMSculpt NEO bergantung pada ruang badan yang anda rawat , jumlah mesyuarat yang anda dapat, dan rancangan ansuran anda. Pada masa ini, EMSculpt NEO disokong dan menarik untuk kawasan tengah dan hujung belakang.

Sebilangan besar pelanggan kami memutuskan untuk memanfaatkan 0% untuk pilihan pembiayaan setengah tahun melalui Care Credit dan Alphaeon Medical. Anda boleh memohon kemajuan ini dengan mengetuk sambungan.

Kos rawatan EMSculpt NEO di Atlanta adalah dari $ 750— $ 900 setiap perjumpaan. Keseluruhan pengaturan empat mesyuarat rawatan akan berharga dari $ 3,000 hingga $ 3,500 +.

Thin Studio menawarkan perkiraan sangat sukar untuk ubat EMSculpt NEO . Sekiranya tidak terlalu banyak masalah, tetap hubungi kami untuk memeriksa rancangan rawatan anda dan periksa sama ada kami mempunyai kelebihan semasa yang boleh anda manfaatkan!

Begitu juga, kerana anda harus berlatih secara konsisten untuk menjaga tahap kesejahteraan anda sekarang , akan ada beberapa perawatan yang diperlukan dengan EMSculpt NEO selepas rawatan anda. Thin Studio akan memberi anda kumpulan fenomenal untuk rawatan susulan, jadi anda dapat memanfaatkan hasil EMSculpt NEO anda sejak sekian lama!

Tidak lama kemudian, Slim Studio akan mempunyai alat yang dapat diakses untuk membentuk bisep , otot lengan belakang, paha, dan betis. Anggaran pada ruang ini belum diedarkan.

Soalan Lazim:

Berapakah bilangan rawatan yang diperlukan untuk mendapatkan hasil?

Konvensyen permulaan biasanya empat ubat dalam jangka masa empat belas hari. Secara berkala jika seseorang sukar membina otot, ia memerlukan enam ubat.

Sebenarnya, seperti pergi ke pusat senaman, ia adalah kerja otot, dan jika anda tidak melakukan pemulihan, anda akan kehilangannya. Sokongan yang ditetapkan adalah melakukan rawatan pemeliharaan secara bersendirian sekitar sebulan setengah dan seterusnya seperti kerja jam selepas itu. Anda secara amnya dapat mencapai LEBIH daripada itu; namun, itulah keperluan yang diperlukan untuk menjaga hasil.

Berapa Kosnya?

Kos kosong, hingga tahap tertentu, dibatasi oleh organisasi. Mereka memerlukan perbelanjaan asas sebanyak $ 750 setiap perjumpaan, namun jika anda tinggal di wilayah hidup dengan kos yang lebih tinggi, ia mungkin lebih mahal. Ubat sokongan, secara amnya, kurang. Hubungi pembekal Emsculpt di ruang anda untuk mengetahui anggaran.

Berapa lama keputusan Emsculpt berlangsung?

Pada amnya, pesakit dapat memanfaatkan hasil EMSCULPT mereka selama lebih kurang setengah tahun atau lebih. Dianjurkan agar pesakit menjaga rutin makan dan bersenam, di samping pertemuan EMSCULPT biasa seperti jam.

Adakah anda semakin kurus dengan Emsculpt?

Sesungguhnya. Anda menurunkan berat badan dengan Emsculpt Fort Myers namun memahami bahawa itu hanyalah rawatan penurunan berat badan. Alat hebat ini menggunakan tenaga elektromagnetik yang melampau untuk mencetuskan 667 penarikan otot setiap saat.

Kesimpulan:

The Emsculpt adalah peralatan yang luar biasa yang membantu membina otot dan banyak masalah perubatan, seperti punggung, leher, dan sakit di bahu. Ini menjadikan badan anda kelihatan baik dan berprestasi lebih baik dalam sukan dan kehidupan.