Penarafan syarikat insurans Ukraine dikemas kini setiap bulan dan berdasarkan analisis mengenai ketersediaan program insurans, statistik rasmi syarikat insurans Ukraine, dan pengalaman peribadi kami dan pengalaman rakan-rakan kami (di kebanyakan mereka menginsuranskan secara peribadi → menerima pembayaran → berpuas hati ).

Berapa banyak insurans yang saya perlukan

Syarikat Insurans tidak diberi jawatan - mereka ditunjukkan dalam pesanan percuma, iaitu ia boleh dianggap sama disyorkan. Tidak ada syarikat dalam penilaian ini yang menawarkan kadar insurans bukan pasaran.

Pertama sekali, pengkhususan syarikat, profesionalisme, imej dan pengalaman mereka bekerja di pasaran insurans Ukraine dalam jenis ini (termasuk pengurus, ejen, pekerja), kadar pertumbuhan perniagaan, kehadiran di wilayah Ukraine, kualiti dan konsistensi pengurusan atasan dan pakar utama, sokongan syarikat induk, struktur dan kepelbagaian portfolio insurans, kecekapan dan kualiti penyelesaian, kualiti dan keadaan program insurans, minat dalam pengembangan asas pelanggan dan keinginan syarikat insurans untuk bekerjasama dengan individu, kualiti pengunderaitan, kekuatan jenama dan kelaziman imej positif syarikat insurans di pasaran (antara rakan kongsi dan pelanggan), asas pelanggan, tahap pembayaran untuk jenis tertentu sekurang-kurangnya 30%.

CASCO

Bagaimana menginsuranskan kereta di bawah CASCO?

 • menginsuranskan kereta sehingga 7 tahun untuk pakej risiko penuh ( CASCO penuh )… dan kemudian menjual kereta tersebut :slight_smile:
 • dikurangkan untuk kerosakan 0.5%, ditolak untuk kecurian 5% ( dikurangkan untuk kerosakan 0% adalah tidak masuk akal mahal ), insurans tanpa haus (lebih mahal 20%)
 • untuk nilai pasaran penuh - jumlah yang diinsuranskan
 • jika kereta dalam jaminan, baiki di stesen servis syarikat ( lebih mahal 10-15% )
 • pembayaran dalam apa jua keadaan “tidak bersalah” ( lebih mahal 15% )
 • jumlah yang anda boleh pilih agregat ( iaitu, dikurangkan setelah setiap kemalangan dengan jumlah kerosakan, tetapi premium dapat dibayar sebagai tambahan kepada jumlah yang diinsuranskan sepenuhnya setelah kemalangan, yang mungkin tidak ada )
 • meletak kenderaan di mana sahaja (lebih mahal)
 • beli CASCO digabungkan dengan polisi CTP dan DGO (di kompleksnya lebih murah)

Sekiranya maklumat ini tidak mencukupi untuk anda , lihat laman web kami untuk insurans CASCO.

OSAGO

> Blockquote

Bagaimana untuk memastikan tanggungjawab pemilik kereta menggunakan OSAGO?

 • jangan yakin "MURAH!" atau "DISKAUN pada OSAGO 35-50%" dan rayuan lain (terutama pada kereta di jalan raya, ditampal dengan poster). Dalam kebanyakan kes, ia menjual polisi "insurans-kurang-lima-minit-muflis" atau polisi yang dicuri atau kosong polisi yang tidak berdaftar yang tidak dapat dibayar. Selepas pengenalan had dua kali ganda baru pada OSAGO, tidak perlu memastikan tanggungjawab sukarela pemandu kepada pihak Ketiga kerana had baru 50 ribu UAH. di harta tanah sudah cukup, tetapi jika ada keinginan untuk meningkatkan had sebanyak 250 ribu UAH, maka anda harus membayar 350-400 UAH.

Peta hijau

Apabila kenderaan meninggalkan wilayah negara yang menjadi anggota sistem kad Hijau , pemiliknya wajib membeli sijil borang tunggal (polisi kad hijau), iaitu pergerakan tanpa polisi ini di wilayah negara-negara ini adalah dilarang.

Penjamin pembayaran kepada penanggung insurans adalah Biro Insurans Motor (Pengangkutan) Ukraine (iaitu syarikat insurans menjual, dan MTIBU membayar).

Sekiranya maklumat ini tidak mencukupi untuk anda melihat kos kad hijau di laman web kami.

Insurans perjalanan

Insurans perjalanan gurrante pampasan untuk perbelanjaan perubatan yang berkaitan dengan penyediaan rawatan perubatan kecemasan semasa anda tinggal di luar negara. Sekiranya anda mempunyai insurans perjalanan, anda dijamin akan mendapat rawatan perubatan percuma di luar negara di bawah program insurans terpilih. Semua perbelanjaan yang berkaitan dengan pembayaran untuk perundingan doktor dan pembayaran ubat akan dibuat oleh syarikat insurans.

Bagaimana cara membeli polisi insurans perjalanan untuk melancong ke luar negara?

 • perlindungan minimum 30,000 euro
 • 0% ditolak (sebagai peraturan, dalam program yang termasuk dalam harga lawatan, kos yang dikurangkan adalah 50 dolar atau euro)
 • perhatikan pengecualian dan syarat "khas" dalam kontrak insurans. Enam: Sekiranya anda merancang untuk bersukan, kunjungi taman air atau meluncur, naik ATV atau jet ski - anda perlu membayar tambahan untuk liputan yang lebih lama.

Insuran kesihatan

Program insurans kesihatan sukarela tidak standard (jika bukan insurans korporat untuk pekerja) - program ini dibangunkan secara individu dan boleh dibentuk sebagai pembangun bergantung kepada keperluan dan permintaan anda.

Penanggung enggan untuk memastikan kesihatan individu, kerana kontrak VHI individu tidak menguntungkan (nisbah kerugian purata bagi individu boleh melebihi 100%), jadi mereka 20% lebih mahal daripada program insurans perubatan korporat.

Bagaimana kos program VHI untuk individu dan entiti undang-undang dapat dikurangkan?

kerana francais untuk doktor (anda sendiri boleh membayar 20-50% daripada kos perundingan.)

 • kerana sub-had untuk ubat-ubatan (. Penyediaan ubat tanpa had lebih mahal daripada dengan jumlah UAH 2000 *) kecuali untuk klinik kelas A + berjenama ( Boris, Oberg, Medicom ) Kecuali hospital swasta (biasanya, wad di klinik berjenama diduduki atau dikhaskan, dan anda masih perlu berurusan dengan hospital jabatan.)

 • kecuali pergigian

Insurans kesihatan korporat - hari ini telah menjadi alat yang lebih relevan untuk memotivasi pekerja daripada sebelumnya. Anda boleh mempertimbangkan penyertaan ekuiti majikan dan pekerja (50% hingga 50%, 60% hingga 40% atau 70% hingga 30%), atau menyesuaikan kos kontrak dengan francais dan sub-had untuk ubat-ubatan dan perkhidmatan. Selain itu, anda juga dapat memastikan kehidupan dan kesihatan pasukan daripada penyakit kritikal.

Bagaimana cara menginsuranskan pasukan dengan insurans perubatan sukarela?

memastikan pekerja dan ahli keluarga mereka dengan 10-20% potongan dan sub-had ubat-ubatan (ini mendisiplinkan pekerja agar tidak jatuh sakit dan menghalang institusi perubatan untuk sembuh *)

 • tidak termasuk pergigian ( lebih murah sebanyak UAH 1,000 )
 • mendekati kategori pekerja secara selektif, menawarkan program dan liputan yang berbeza ( asas, standard, elit ).

Sekiranya maklumat ini tidak mencukupi untuk anda melihat projek khas kami mengenai insurans kesihatan.

Insurans harta tanah dan pangsapuri

Bagaimana cara menginsuranskan harta benda anda dengan betul?

Untuk memastikan hiasan dalaman, iaitu "pembaikan" (kertas dinding, tingkap, jubin, parket, dll.) Untuk pelbagai risiko, termasuk FLEXA (kebakaran, bencana) dan banjir (jumlah yang diinsuranskan UAH 100,000, tarif 0,2%, francais UAH 1,000.)

 • harta benda dan komunikasi di pangsapuri atau rumah, termasuk "pihak ketiga palsu" (pencurian, pogrom, vandalisme), banjir, dan risiko FLEXA dengan pembahagian yang terpisah mengikut peralatan (mandi, bateri, penghawa dingin), peralatan rumah tangga, pakaian (cerpelai mantel), perabot, peralatan komputer (jumlah insurans UAH 100,000, tarif 0.2%, dikurangkan UAH 1.000) Enam liabiliti kepada pihak ketiga - jiran (jika jiran mempunyai rata-rata pembaikan, maka cukup memilih had hingga UAH 30,000) ( jumlah diinsuranskan UAH 30,000, tarif 0.5%, dikurangkan UAH 1,000)

Selain itu, anda boleh

 • memastikan struktur (dinding) pangsapuri atau rumah dari kerosakan dan kemusnahan (contohnya, dari letupan gas, UFO jatuh, elemen TU-154). Bank sangat suka menginsuranskan ini di bawah perjanjian gadai janji. kebarangkalian aliran lumpur, pesawat terhempas, dan letupan gas adalah minimum, tetapi masih ada (contohnya letupan gas di Dnepropetrovsk) - UAH 2 500 (tarif 0,25%)

Bagaimana kos program VHI untuk individu dan entiti undang-undang dapat dikurangkan?

 • kerana francais untuk doktor ( anda boleh membayar 20-50% daripada kos konsultasi sendiri )
 • kerana sub-had untuk ubat-ubatan ( pemberian ubat tanpa had lebih mahal daripada dengan UAH 2000 ) kecuali klinik kelas A + berjenama ( Boris, Oberg, Medicom ) Kecuali hospital swasta (biasanya, wad di klinik berjenama diduduki atau dikhaskan, dan anda masih perlu berurusan dengan hospital jabatan)
 • kecuali pergigian

Insurans kesihatan korporat - hari ini telah menjadi alat yang lebih relevan untuk memotivasi pekerja daripada sebelumnya. Anda boleh mempertimbangkan penyertaan ekuiti majikan dan pekerja (50% hingga 50%, 60% hingga 40% atau 70% hingga 30%), atau menyesuaikan kos kontrak dengan francais dan sub-had untuk ubat-ubatan dan perkhidmatan. Selain itu, anda juga dapat memastikan kehidupan dan kesihatan pasukan daripada penyakit kritikal.

Kesimpulannya

Enam memastikan pekerja dan ahli keluarga mereka mempunyai 10-20

Berapa banyak insurans yang saya perlukan] ( Apa itu insurans kereta automatik florida )

% dikurangkan dan sub-had untuk ubat-ubatan (ini mendisiplinkan pekerja agar tidak jatuh sakit dan menghalang institusi perubatan untuk sembuh *)

 • tidak termasuk pergigian ( lebih murah sebanyak UAH 1,000 )

 • mendekati kategori pekerja secara selektif, menawarkan program dan liputan yang berbeza ( asas, standard, elit )

 • Bagaimana Insurans Hayat Berfungsi?

 • Polisi insurans kereta

  • Berapa banyak insurans yang saya perlukan
   • CASCO
    • Bagaimana menginsuranskan kereta di bawah CASCO?
    • Peta hijau
    • Insurans perjalanan
    • Bagaimana cara membeli polisi insurans perjalanan untuk melancong ke luar negara?
    • Insuran kesihatan
    • Bagaimana kos program VHI untuk individu dan entiti undang-undang dapat dikurangkan?
    • Bagaimana cara menginsuranskan pasukan dengan insurans perubatan sukarela?
    • Bagaimana cara menginsuranskan harta benda anda dengan betul?
    • Selain itu, anda boleh
    • Bagaimana kos program VHI untuk individu dan entiti undang-undang dapat dikurangkan?
   • Kesimpulannya

IKLAN

Kawalan Topik

Balas

Biasa

Anda akan diberitahu jika seseorang menyebut nama @ anda atau membalasnya.

IKLAN

Topik yang dicadangkan

\ 45x45

Berapa auns dalam satu gelen air?

1

Artikel

bagaimana-untuk makanan berapa banyak cecair galon -ons auns setengah-galon auns-dalam-a-galon kami-pengukuran-sys

1d \ 45x45

U30 pil

2

Artikel

ubat kesan sampingan rawatan kesihatan

1d \ 45x45

Giftrobux. com

1

Teknologi

roblox-platform roblox-platform digital-mata wang giftrobux-digital giftrobuxcom giftrobux

1d \ 45x45

Fesyen Hip Hop 90-an

1

Kecantikan

90s-fashion- 90s-90s- 90-hip-hop-fashion boots street-wear wanita menari hiph

1d \ 45x45

Laptop Terbaik Bawah 200 Tahun

1 1

Teknologi

teknologi permainan terbaik laptop terbaik laptop-under-200 jenis-of-komputer riba terbaik laptop

1d \ 45x45

Celah Kening

2

Kecantikan

celah alis-celah alis-potong alis-celah

2d \ 45x45

Apa itu MyFlixer?

1

Wayang

definisi perniagaan-istilah teknologi filem bagaimana cara-menggunakan-myflixer myflixer

3d \ 45x45

Pasangan Yoga Pasangan

2

Yoga

pasangan-yoga faedah-pasangan-yoga-pose pasangan-yoga-pose

4d \ 45x45

Pukul berapa Pusat Wang Walmart Tutup?

3 5

Perniagaan

pelaburan wang masa wang pusat

6d \ 45x45

Soalan Lazim Untuk Penulis Kandungan Baru. Sila Baca Sekiranya Anda Seorang Penulis Baru & Ingin Menyertai npcparty.org!

1

Kandungan

Sep '20 \ 45x45

Meltem Conant

0

Selebriti

perniagaan-wanita terkenal-chef-isteri scott-conant-isteri turki

3m \ 45x45

5 Perkara yang Perlu Dipertimbangkan Sebelum Membeli Barang Kemas Berlian

0

Fesyen

berlian perhiasan

8m \ 45x45

Tampalan Isumi

0

kesihatan badan isumi tampalan

2jam \ 45x45

مچھ سانحہ

0

Berita

سانحہ-مچھ فرق شیخ-رشید سانحہ-م

2jam \ 45x45

Ciri-ciri yang Perlu Anda Miliki dalam EHR Oftalmologi anda untuk tahun 2021

0

Kesihatan

ophthalmology-review ophthalmology-demo ophthalmology-emr ophthalmology-ehr

2jam \ 45x45

Ke mana perginya lemak ketika menurunkan berat badan?

0

Kesihatan

kecergasan kesihatan

2jam \ 45x45

Krew Naomi Burton

0

Biografi

berat badan tinggi umur-styl usia bio

2jam \ 45x45

Bitcoin mencapai tonggak $ 34,000 sebagai permulaan 2021

0

Berita

membiayai pelaburan bitcoin

3h \ 45x45

Pelajar tidak akan dinaikkan pangkat tanpa peperiksaan, Menteri Pendidikan

0

Pendidikan

2021 peperiksaan tanpa promosi

4jam \ 45x45

IQ Elon Musk

0

Cara hidup

4jam \ 45x45

Perkhidmatan Pembersihan Lantai

0

Perniagaan

pembersihan komersial

4jam \ 45x45

5 Sebab Mengapa Anda Harus Menerapkan Pemasaran Digital untuk Perniagaan Anda

0

Pemasaran digital

perniagaan

4jam \ 45x45

Bagaimana Mencari Pangsapuri Terbaik di Montreal?

0

Perniagaan

kewangan perniagaan

4jam \ 45x45

Filem Animasi dengan Jualan Tertinggi

0

Wayang

netflix top-5-anime best-animm amazon-prime amazon-pr kissanime

4jam \ 45x45

Apa itu Python?

0

Perisian

ular sawa

5jam \ 45x45

یکلیکلیکلیکلیکل یکلیکلیکل امتحان امتحان امتحان امتحان امتحان امتحان امتحان امتحان امتحان امتحان امتحان حوالے حوالے حوالے حوالے حوالے حوالے حوالے سے حوالے حوالے سے فیصل فیصل سے سے فیصل فیصل فیصل فیصل فیصل فیصل فیصل فیصل فیصل فیصل سلطان اہم کا کا اہم اہم

0

Berita

5jam \ 45x45

Apa yang Perlu Anda Ketahui Mengenai Pengangkutan Antara Modal

0

Automotif

pengangkutan perniagaan

5jam \ 45x45

Semua Jenis Baka Anjing Hypoallergenic untuk Menjaga Anda Selamat dan Bahagia

0

Perniagaan

haiwan peliharaan

5jam \ 45x45

3 Perkara COVID-19 Boleh Berubah Secara Tetap Mengenai Ujian Kemasukan Anda!

0

Pendidikan

bagaimana pendidikan kesihatan

5jam \ 45x45

Kursus Analisis Perniagaan dalam Memahami Segmentasi Pelanggan

0

Artikel

perniagaan makna teknologi analisis-kursus

5jam \ 45x45

Kulit Alat untuk Pencinta Api Percuma

0

Teknologi

5jam \ 45x45

Kepentingan Memasang Alat Pemadam Api di Tempat Anda

0

Perniagaan

perniagaan

5jam \ 45x45

Cara mengikat simpul di baju

0

Fesyen

howto fesyen berpakaian gaya

6hb \ 45x45

Adakah ketinggian 6 kaki menarik?

0

Kecantikan

10hb \ 45x45

Takut Di Luar

0

Wayang

animasi-filem emosi-takut kartun-filem pixal-studio riley ketakutan-dalam-luar -dalam-luar

12hb

Tinggal 10 topik yang belum dibaca dan 40 topik baru , atau cari topik lain dalam Insurans