Berapa Banyak Insurans Kereta untuk Seorang Remaja 18 Tahun

Polisi insurans kenderaan untuk perbelanjaan berusia 18 tahun sedikit, terutamanya berbeza dengan harga biasa untuk pelbagai usia yang lain. Secara amnya, seorang berusia 18 tahun tentu akan membayar $ 5115 setiap tahun untuk perlindungan insurans sekiranya mereka mempunyai rancangan sendiri dengan sekatan kewajiban 100/300/100.

Faktor Ketidakseimbangan Harga.

Bersama dengan negeri dan juga tempat geografi asas, terdapat banyak pemboleh ubah lain yang menambah perbelanjaan perlindungan insurans yang berbeza untuk kanak-kanak berusia 18 tahun. Sebagai contoh, kanak-kanak lelaki biasanya jauh lebih mahal untuk dijamin daripada kanak-kanak perempuan. Walaupun kedua-duanya tidak mempunyai banyak pengalaman memandu kerana usia mereka, kanak-kanak lelaki secara statistik cenderung terlibat dalam kemalangan. Penyedia insurans sentiasa mempertimbangkan jenis data ini apabila latar belakang memandu yang komprehensif tidak tersedia. Dianggap bahawa sebilangan besar penyedia insurans mengingati 5 tahun untuk latar belakang memandu dan juga berusia 18 tahun berpengalaman lebih dari 2 tahun, menarik data ini tidak dapat dihindari.

Pemboleh ubah yang ditambahkan terdiri daripada laporan kredit, keadaan perkahwinan, dan juga tahap pendidikan dan pembelajaran. Sekali lagi, ini adalah aspek-aspek yang majoriti mereka yang berusia 18 tahun jarang mendapat kelebihan akibat usia mereka, namun statistik menunjukkan bahawa individu yang menikah, mempunyai hutang yang sangat baik, dan juga yang mempunyai tahap lebih kurang berkemungkinan terlibat dalam kecelakaan. Oleh kerana kanak-kanak berusia 18 tahun tidak mempunyai latar belakang pemanduan, firma insurans pasti akan sentiasa menetapkan kos berdasarkan data umum.

Termasuk Dasar 18 Tahun hingga Sedia Ada.

Salah satu kaedah yang paling tipikal untuk meminimumkan harga rancangan insurans pemandu remaja adalah memasukkannya ke pelan yang ada - umumnya ibu dan ayah mereka '. Untuk dilindungi di bawah rancangan ibu dan ayah mereka, lelaki berusia 18 tahun itu harus tinggal di rumah atau mengambil bahagian di kolej yang jauh dari rumah. Harga yang disumbangkan kepada rancangan ibu dan bapa yang ada pastinya akan jauh lebih rendah daripada yang mereka tetapkan pada rancangan yang berbeza untuk remaja itu.

Terdapat beberapa ancaman yang berkaitan dengan termasuk perlindungan insurans berusia 18 tahun, jadi ingatlah mereka sebelum maju. Perlu kanak-kanak berusia 18 tahun mengalami kemalangan atau mendapat pelanggaran, kerana remaja secara statistik kemungkinan besar akan melakukan, kos setiap orang dalam rancangan dapat meningkat. Di samping itu, masalah yang dicetuskan oleh kecelakaan remaja mungkin melebihi perlindungan insurans tanggungjawab ibu dan ayah. Perlu diketahui bahawa harta ibu dan ayah boleh terancam.

Cara tepat untuk Menjimatkan Insurans Kereta untuk Kanak-kanak 18 Tahun.

Dengan syarat perbelanjaan insurans kenderaan 18 tahun yang tinggi, sama ada ia dibungkus atau sebaliknya, sangat sesuai untuk memanfaatkan setiap potongan harga yang mungkin anda dapat. Syukurlah, ada banyak tawaran yang pasti akan diterima oleh banyak remaja berusia 18 tahun. Berikut adalah beberapa kadar diskaun yang mungkin diterima oleh pemandu sopir remaja.

Diskaun Pelajar Cemerlang: Kanak-kanak berumur 18 tahun yang masih berada di institusi, sama ada sekolah menengah atau universiti, mungkin layak untuk mendapatkan harga diskaun yang sepatutnya dapat mengekalkan sekurang-kurangnya IPK 3.0. Ini disebabkan oleh fakta bahawa firma insurans melihat murid-murid dengan kualiti yang sangat baik bahkan lebih bertanggungjawab dan, untuk alasan itu, lebih kurang menjadi ancaman.