Berapa Banyak Insurans Kereta Sebulan

Berapa harga insurans automatik setiap bulan? Berapa banyak perbelanjaan insurans kenderaan untuk kereta yang pasti? Apa jenis perkara yang akan membantu menurunkan kadar insurans kenderaan? Ini adalah kebimbangan yang sangat penting dan seperti semua pemerolehan, ketika membeli perlindungan insurans, anda berhasrat untuk mendapatkan banyak keuntungan. Oleh itu, anda bertanya dan bercakap dengan rakan dan juga jiran, kerana itulah yang kami lakukan semasa kami menyiasat kadar dan penyelesaiannya. Namun apabila anda mendapat sebut harga dari syarikat-syarikat yang sangat disarankan, harganya adalah astronomi. Anda akan bertanya, "Apa yang terjadi dengan jumlah yang banyak diperoleh oleh rakan saya?" Kos untuk perlindungan insurans kenderaan boleh berbeza secara signifikan dari satu orang ke orang lain, walaupun jika rakan anda mungkin mendapati polisi yang sesuai untuknya adalah dari Firma X tidak menunjukkan bahawa hal yang sama berlaku untuk anda.

Aspek yang Mempengaruhi Kadar Polisi Insurans Kereta Anda

Selain dari keperluan jelas yang membantu meningkatkan atau menurunkan harga perlindungan insurans kenderaan, seperti dokumen memandu yang kemas dan tidak ada kemalangan atau tuntutan, terdapat banyak perkara lain yang dapat mempengaruhi kadar. Umur, jantina, jenis kenderaan yang anda naiki jumlah batu yang anda lalui setiap tahun, jika anda tinggal di kawasan perkotaan atau kayu belakang tambahan serta jika terdapat pemandu kenderaan baru dalam rancangan ini adalah semua perkara yang perlu ditaja oleh penaja jamin insurans mengambil kira. Satu maklumat yang tidak dijangka dan baru yang masuk akal untuk mengira harga anda ialah penilaian kredit anda. Terdapat korelasi antara laporan kredit rendah dan kemungkinan membuat tuntutan.

Keperluan Peribadi Mengenal pasti Dasar Terbaik untuk Anda

Namun begitu, anggap butiran anda hampir sama dengan rakan karib anda dengan kadar yang sangat baik dan masih ada perbezaan yang besar? Kenapa? Mungkin rakan karib anda mempunyai polisi tulang kosong, dengan potongan yang sangat tinggi, atau perlindungan minimum yang diperlukan oleh undang-undang. Mungkin dia hanya mahu dilindungi untuk barang-barang besar. Dia juga mungkin menjadi anggota pasukan atau organisasi yang disukai, yang memberi hak kepadanya untuk menurunkan harga.

Semasa memikirkan jenis perlindungan insurans yang ada pada kereta anda, anda juga perlu mempertimbangkan gaya hidup anda. Sekiranya anda sering melakukan perjalanan dan juga menyewa kereta dan trak, anda boleh menjimatkan wang dalam pilihan perlindungan insurans untuk melindungi kenderaan yang anda sewa. Kenaikan kecil dalam premium tahunan anda akan menjimatkan kos harian untuk insurans sewa.

Jenis Kereta dan Kos Perlindungan Insurans Auto

Anda perlu menyedari bahawa jenis kereta yang anda jalankan menyumbang berapa banyak perbelanjaan perlindungan insurans kereta anda. Garis panduan yang baik dalam menentukan dengan tepat bagaimana polisi insurans kenderaan yang mahal untuk kenderaan tertentu adalah bahawa kenderaan yang lebih mahal adalah polisi insurans kenderaan yang lebih mahal, kenderaan yang lebih sporty semakin mahal insurans kenderaan, dan lebih banyak lagi mengejar pencuri lori adalah selepas itu insurans kenderaan yang lebih mahal.

Memahami Berapa Banyak Polisi Insurans Kenderaan yang Anda Perlu

Beberapa perlindungan insurans kereta menawarkan faedah yang perlu dibayar sedikit. Sokongan di pinggir jalan untuk premium yang sedikit lebih besar adalah pilihan yang sangat baik jika ia membolehkan anda melepaskan langganan ke kelab automobil dengan perkhidmatan yang sama. Bantuan kecemasan perubatan dan perjalanan juga termasuk dalam beberapa polisi. Pastikan anda mengetahui apa yang terdiri dan juga apa yang dikenakan untuk tambahan. Dengan cara ini anda boleh membuat potongan yang tidak akan membahayakan liputan anda atau mencari pembekal perlindungan insurans yang jauh lebih baik yang hanya menawarkan apa yang anda mahukan.

Jangan lupa, sebelum membandingkan nombor pada rancangan serupa, pastikan anda betul-betul membezakan epal dengan epal. Pastikan rancangan anda disesuaikan dengan tuntutan realistik anda dan juga keluarga anda.