Berapakah Curologi? Harga kurologi berharga antara $ 26.90 hingga $ 57.50, berdasarkan apa yang anda mahukan. anda mendapat percubaan percuma selama satu bulan semasa anda memulakannya (anda hanya perlu merangkumi $ 4,95.

kurologi

:red_circle: Curologi

Syarikat perawatan kulit Curology menghasilkan krim parut khas. Mereka benar-benar didiagnosis dalam talian dan dihantar kembali ke kediaman anda sebagai keahlian premium setiap suku tahun atau dua minggu sekali.

Mencuba memintas lawatan doktor dan perjalanan ke kedai ubat. Sambungkan melalui laman web jenama dengan pakar dermatologi atau pembantu doktor dermatologi, di mana pengguna melengkapkan kuiz kulit sederhana dan memuat naik gambar.

Pertanyaan mengenai jenis kulit akan dijawab, di mana dan seberapa kerap terdapat jerawat, terapi jerawat yang pernah anda cuba, dan ubat-ubatan yang anda gunakan.

Sekiranya anda mempunyai jerawat hormon, jerawat kista, atau komedo, doktor akan mengkaji maklumat tersebut dan membuat rawatan dengan krim preskripsi yang dirumuskan untuk mengatasi masalah kulit individu.

Krim kurologi, seperti bekas luka hiperpigmentasi pasca-inflamasi, juga dapat meringankan dan anti-penuaan, meningkatkan penampilan garis-garis halus dan lingkaran coklat.

Ringkasan : Curology, syarikat produk kecantikan, menghasilkan krim parut yang diperibadikan dan dinilai sepenuhnya dan dihantar dalam talian.

Berhubung dengan doktor kulit atau pembantu doktor dermatologi melalui laman web jenama syarikat. Oleh itu, berapa banyak kurologi yang dapat dijawab ketika doktor menganalisis data dan membuat diagnosis pesakit.

:moneybag:Gabungan Kos:

USD $ 25

Konteks:

25 dolar - 50 dolar

Terdapat penambahan pilihan sebenar setelah percubaan 30 hari yang berharga $ 4.95 untuk penghantaran.

Sebotol kecil krim khusus (14 ml): $ 19,95 + penghantaran $ 4,95, ditagih setiap 30 hari.

Botol krim disesuaikan besar (27 ml): $ 39.90 dengan penghantaran percuma, dibebankan setiap 60 hari.

Sebotol pembersih dan penapis air krim khas yang besar: $ 59.90 dengan penghantaran percuma, dikenakan setiap 60 hari.

Harga, bukan lagi yang digunakan dalam campuran khas anda, diseragamkan setiap botol.

:black_medium_small_square: Pemilihan ubat.

Banyak orang memulakan dengan percubaan 30 hari percuma Curology, di mana orang menerima bekalan botol super peribadi selama sebulan, hanya perlu membayar $ 4,95 untuk penghantaran.

Dalam 1 hingga 3 hari, penghantaran akan dihantar. Pelanggan juga mempunyai beberapa produk tambahan, pembersih seimbang pH, dan pelembap urologi, selain botol super yang disesuaikan.

Pelanggan mempunyai akses kepada penyedia di atas yang tersedia untuk menjawab soalan dan memberikan cadangan, seperti pelbagai pengelupasan dan pelembap di kaunter, cadangan diet, dan sebagainya. Curologi tidak merangkumi faedah.

Ringkasan : Sebotol krim disesuaikan kecil (14ml) berharga $ 19.95 + $ 4.95 penghantaran, dikenakan setiap 30 hari. Dengan penghantaran percuma, botol krim besar yang disesuaikan (27ml) adalah $ 39.90 dan ditagih setiap 60 hari.

Pelbagai perkhidmatan khusus, pembersih seimbang pH, dan losyen badan urologi juga tersedia untuk pengguna.

:small_blue_diamond: Harga dan produk

Anda mempunyai beberapa pilihan, sebagai pengguna, untuk menyesuaikan pakej anda. Bayaran setiap penghantaran dibuat untuk semua kotak.

Penghantaran dijadualkan dan dihantar dibuat bergantung pada ukuran botol yang dipilih, tetapi setelah percubaan percuma, kemungkinan untuk memperbaharui penghantaran dan kos yang akan datang.

:black_medium_small_square: Pilihan Percuma untuk Percubaan

Mereka secara amnya menawarkan semua ahli baru percubaan percuma dari rutin yang disyorkan! Ini melibatkan ukuran percubaan formula khusus, ditambah item tertentu yang dipilih untuk tujuan kulit tertentu.

Sebelum pengguna membuat pesanan, anda dapat menambahkan atau membuang item ini dari percubaan percuma. Hanya menanggung harga penghantaran ($ 4,95 + cukai jika berkenaan). Percubaan adalah percuma.

Anda akan beralih ke barang besar selepas percubaan. Secara lalai, kotak itu akan mengandungi barang kotak percubaan, tetapi anda akan mempunyai pilihan pada bila-bila masa untuk mengemas kini atau menghapus item tersebut dari kotak anda (cadangkan buat penyesuaian 1-2 hari bekerja sebelum atau sebelum anda untuk penghantaran berjadual yang lain). Untuk penghantaran masa depan *, perubahan ini kemudian akan berlanjutan.

serum

:small_red_triangle: Apa yang telah disertakan?

Keahlian merangkumi segalanya, berdasarkan saiz botol pilihan, termasuk penghantaran formula yang diperibadikan setiap 30 atau 60 hari.

Apabila mereka mendapat penghantaran Curology baru, anda juga mendapat kredit perundingan vendor percuma. Kredit ini sangat baik bagi doktor untuk memulakan perbincangan perubatan satu-satu.

Kad yang disimpan akan dibayar pada tarikh yang sama dengan anda dijangka memproses penghantaran. Persamaan akan dihantar kepada anda dalam 1-3 hari bekerja setelah kad berjaya dibayar (jika tidak lebih awal).

Sekiranya anda ingin menyesuaikan atau membatalkan butiran pembayaran, anda boleh melakukannya dari Halaman Pembayaran anda pada waktu tertentu. Sekiranya dibatalkan setelah penghantaran telah dibayar, penghantaran yang belum selesai tidak akan dibatalkan.

Ia tidak dapat dihentikan sehingga pengiriman diterima (bil diproses dan bergabung dengan barisan kami). Sekiranya anda tidak lagi mahu menerimanya, batalkan 1-2 hari bekerja sebelum penghantaran.

Seseorang boleh memesan penghantaran lebih awal jika anda kehabisan formula khusus lebih awal. Begitu juga, anda boleh menangguhkan pesanan dari halaman yang sama jika anda menyedari bahawa anda mempunyai krim tambahan.

Mengubah penghantaran seterusnya dari kalendar penghantaran akan memindahkan pembayaran anda yang seterusnya ke tarikh selepas perjanjian tamat. Penghantaran anda akan dipesan dan dihantar dalam masa 1-3 hari bekerja setelah caj diproses (jika tidak lebih awal).

Profil curologi tidak dapat dihasilkan atas nama orang lain, dan syarikat tidak menjual pilihan untuk pemberian hadiah atau sijil hadiah.

Ringkasan : Curology adalah model langganan yang dihantar ke pintu dengan produk yang disesuaikan. Berdasarkan ukuran botol tertentu, penghantaran dirancang dan dihantar. Sejurus selepas percubaan percuma, penghantaran dan perbelanjaan masa depan dapat diperbaharui. Untuk semua kotak, bayaran setiap penghantaran dibuat.

Cukup dengan harga penghantaran ($ 4,95 + cukai jika berkenaan). Percubaan adalah percuma. Selepas percubaan, anda boleh beralih ke barang yang luar biasa.

Anda juga akan mempunyai pilihan untuk mengemas kini atau membuang barang-barang tersebut dari kotak anda pada bila-bila masa. Pada orang lain, profil Curology tidak dapat dihasilkan.

Produk

:small_red_triangle: Pelembap

Sekumpulan pakar dermatologi di rumah menjadikannya pelembap terbaik untuk penggunaan harian. Kerana menetes dengan asid hyaluronik, formula gel ringan ini terasa halus dan ringan pada kulit tetapi juga memastikan kelembapan terkunci.

Ia sangat sesuai untuk kulit yang rawan jerawat dan halus, diformulasikan untuk bebas dari paraben dan tidak komedogenik, patogen semula jadi, sulfat, minyak wangi, warna, atau bahan tambahan lain yang menyebabkan kerengsaan kulit.

Lebih baik lagi, apabila anda melanggan pakej Curology 3 langkah, losyen badan akan masuk dengan harga di bawah $ 10 setiap tiub.

Untuk kulit kering atau penuaan, pelembap yang kaya memerlukan penghidratan yang berharga. Pelembap berkrim ini diformulasikan oleh pakar dermatologi untuk bekerja dua kali lebih keras pertama menambahkan kelembapan ke udara dan kemudian mengunci kelembapan itu.

Terima kasih kepada 6 bahan pelembap termasuk asid hyaluronik dan mentega Shea, kulit anda dapat kekal licin dan dilindungi sepanjang hari (atau malam).

Lapiskan seberapa banyak yang anda mahukan bukan akan menyekat liang pori. Sebagai sebahagian daripada pakej 3 langkah, ia dibina untuk dipadankan dengan ideal dengan formula dan kondisioner kurologi khusus anda.

Oleh itu, duduk, berehat, dan biarkan pelembap yang kaya menjadikan kulit anda yang dahaga berfungsi sebagai keajaiban.

:small_red_triangle: Witch hazel mungkin menjengkelkan jika kulit anda sensitif, tetapi tidak mengapa bagi kebanyakan orang. Witch hazel boleh menjadi penambahbaikan rutin anda, terutamanya jika anda mempunyai kulit berminyak.

Dikenal dengan kesan anti, ia telah digunakan sejak zaman prasejarah untuk melegakan kerengsaan, gatal-gatal, dan kekeringan pada kulit, dan juga mempunyai kesan astringen (yang bermaksud mengeringkan kulit berminyak).

:small_red_triangle: Minyak untuk pokok teh

Sebelum menggunakannya, cairkan. Termasuk kesan anti-radang , antivirus, antimikroba, dan aromatiknya, minyak pokok teh boleh berguna untuk menghilangkan jerawat. Tetapi rawatan minyak pokok teh 100 peratus sangat menjengkelkan pada kulit.

Cairkan 1 bahagian minyak pokok teh dengan tiga bahagian minyak pilihan anda, seperti bunga matahari, kastor, jojoba, atau minyak rami, untuk rawatan spot (bukan minyak kelapa).

:small_red_triangle: Toner

Pengguna tidak memerlukan toner, dan pastinya tidak menggunakan toner alkohol antara satu sama lain. Beberapa toner yang disyorkan selamat digunakan dalam panduan ini, jadi periksa.

1. Item senarai

:small_blue_diamond: Cuka epal cuka

Hentikan, atau sehingga anda menggunakannya, cairkan. Berikut adalah catatan di blog yang menerangkan mengapa panjang dan pendeknya ia dapat membakar kulit halus dengan cuka sari apel, dan menyedari luka bakar itu tidak bermakna ia berkesan.

Caranya ialah mencairkan cuka 1 bahagian dengan 4 bahagian air jika anda ingin mencubanya, jadi ia tidak akan terlalu kuat dan tidak menyenangkan.

:small_blue_diamond: Serum

Baik digunakan selagi asid seperti AHA atau BHA tidak mengandunginya. Untuk lebih terperinci, baca catatan blog mereka.

:small_blue_diamond: Dengan topeng

Baik untuk digunakan selagi tidak ada asid atau bahan perengsa lain di dalamnya. . Periksa ramuan sekali lagi untuk memastikan panduan penggunaan dengan betul ada di laman web ini.

Ringkasan : Losyen Badan menetes dengan asid hyaluronik dan terasa ringan dan gebu pada kulit dengan formulasi gel ringan ini. Ahli dermatologi mengembangkan pelembap berkrim untuk berfungsi dua kali lebih keras.

Sekiranya kulit sensitif, hazel penyihir boleh menjengkelkan, tetapi bagi kebanyakan individu itu sempurna. Pengguna tidak memerlukan toner, dan mereka mungkin tidak menggunakan toner alkohol.

Mana-mana toner yang disarankan dalam panduan ini selamat digunakan, jadi periksa. Cuka sari apel dapat membakar kulit yang halus, tetapi mengetahui luka bakar itu tidak bermakna ia berjaya.

Cuka 1 bahagian dengan air dalam 4 bahagian. Senang digunakan selagi tiada asid atau bahan perengsa lain di dalamnya.

:large_orange_diamond: Adakah kurologi berbaloi?

Menurut kebanyakan ulasan pengguna, mereka mendakwa bahawa iklan curologi YouTube tepat mengenai kualiti. Mereka telah melihat keajaiban di kulit mereka. Produk berfungsi lebih baik daripada yang lain.

Produk adalah alternatif terbaik untuk beberapa ubat . Mereka lebih mahal daripada produk penjagaan kulit yang lain tetapi jumlahnya lebih sedikit daripada lawatan ke pakar dermatologi kerana hampir mengandungi ramuan preskripsi.

Berapa banyak kurologi? Lazimnya diminta oleh ahli baru yang ingin menjalani percubaan jadi pada dasarnya, ini merangkumi banyak aspek penggunaan produk dan faedah penggunaan alternatifnya.

:pen: Soalan Lazim (Soalan Lazim)

Jadi persoalan mengenai berapa banyak kurologi

1. Ada yang boleh membatalkan Curology selepas tempoh percubaan?

Ia tidak mudah. Pada bila-bila masa, anda boleh menamatkan akaun anda sendiri. Pilih 'Saya ingin membatalkan' di bahagian bawah halaman pembayaran untuk memulakan fasa penamatan (Setelah masuk ke akaun Curology anda, anda boleh mengakses akaun pampasan anda melalui bar menu).

2. Adakah Curology dilindungi oleh insurans kesihatan?

Walaupun merangkumi janji temu perubatan, pesanan, dan penghantaran ubat khusus anda dengan satu harga yang mudah, kami mempunyai nilai yang luar biasa untuk ahli kami, dan kami tidak menerima insurans.

3. Berapa lama percubaan percuma untuk Curology?

Ya, ada percubaan percuma selama 30 hari yang merangkumi formula produk penjagaan kulit yang disesuaikan dengan pelanggan dengan bekalan bulanan. Untuk penyimpanan dan pengangkutan, anda hanya perlu membayar ($ 4,95 + cukai, jika berkenaan). Kecuali anda membatalkannya terlebih dahulu, percubaan percuma akan dicaj secara automatik ke dalam perkhidmatan langganan.

Kesimpulannya :writing_hand:

Produk kurologi boleh didapati dalam pelbagai jenis. Produk pelembap, pembersih .acne, dan rawatan komedo dan persoalan utama adalah mengenai berapa banyak kurologi.

Jumlah pembelian atau proses rawatan telah disebutkan dan sangat banyak digunakan kerana ketepatan penggunaan produk ini. Percubaan percuma adalah untuk penilaian produk dalam talian apabila pelanggan log masuk ke akaun mereka.

Ia boleh dibatalkan untuk masa depan jika keputusan tidak diinginkan.

Pautan Berkaitan:pushpin:

Adakah kurologi berfungsi Alat Urut Wajah

Cara Membatalkan Curologi Secara Manual

Curology membuat persamaan penjagaan kulit khusus hanya untuk anda. Pembekal dermatologi yang sah menilai profil kulit, jenis kulit, dan sejarah klinikal anda, dan mengesyorkan gabungan tiga penetapan asas. Oleh itu, sama ada anda menghadapi keradangan kulit, bintik-bintik redup, atau perbezaan yang hampir tidak dapat dilihat - anda mendapat satu bekas yang sesuai untuk anda.

Tarik balik dengan cara berikut :

Log masuk ke rekod anda dan batalkan keahlian anda dari tetapan rekod anda

Atau sebaliknya menghantar e-mel ke [dilindungi e-mel] dan permintaan pembatalan

E-mel [dilindungi e-mel] dan minta mereka membatalkan rekod anda.

Batalkan Curology Plus melalui Web

Anda boleh membatalkan Curologi di laman web organisasi dengan cara berikut:

Log masuk ke rekod anda

Di menu lungsur turun, pilih halaman Pembayaran

Lihat ke bahagian bawah halaman dan snap saya perlu batalkan

Jawab beberapa soalan susulan

Hadirkan doa anda

Batalkan Curology Plus melalui E-mel

Sebaliknya, anda boleh menghantar e-mel kepada kumpulan Curology di [dilindungi e-mel] dan menuntut pembatalan keahlian anda.

DoNotPay Membatalkan Langganan Curology Plus Anda dalam masa yang singkat

Jangan bayar bagaimana membatalkan sebarang bantuan

Pendekatan lain (dan lebih sederhana) untuk memotong ikatan anda dengan Curology adalah dengan meminta agar DoNotPay membatalkan keahlian untuk anda.

Begini caranya :

Buka aplikasi DoNotPay di mana-mana penyemak imbas internet

Pergi ke Cari Wang Tersembunyi

Taipkan Curology supaya DoNotPay menyedari pentadbiran mana yang hendak dibatalkan

Kami akan memberitahu anda apabila kami telah membatalkan keahlian.

Pendekatan lain untuk melakukan ini adalah menyambungkan e-mel atau lejar anda ke DoNotPay. Permohonan kami akan melalui keahlian terpendam atau tidak terpakai anda dan mengetahui mana yang harus anda batalkan (atau yang lebih mengejutkan lebih baik, izinkan kami membatalkannya untuk anda).

BAGAIMANA SAYA MENYEBABKAN LANGGANAN SAYA?

Alternatif rehat dapat diakses oleh individu kita yang membayar keahlian mereka menggunakan kad caj atau Paypal.

Individu yang telah bergabung melalui laman web ini (bukan aplikasi), membuat satu kali ansuran keahlian dan tidak meneruskan rekod dalam 30 hari terakhir layak untuk berhenti.

Untuk menghentikan rekod anda, ikuti kaedah berikut:

 1. Sekiranya anda tidak melog masuk, Log masuk ke akaun Pilates Anytime anda.

 2. Pergi ke Akaun Saya> Pembayaran dan tekan Batal atau Jeda Langganan Saya.

 3. Pilih Jeda Langganan Saya, dan pilih jangka masa gangguan yang mungkin anda mahukan. Anda boleh menghentikan keahlian anda selama seperempat tahun pada satu masa.

Harap maklum bahawa semasa anda Menjeda, ia akan berlaku sekarang. Anda tidak akan dikenakan bayaran semasa rekod anda dihentikan dan setiap hari berbayar yang anda tinggal sebelum menghentikan keahlian anda akan dipindahkan secara automatik sebaik sahaja anda meneruskan rekod, memindahkan tarikh pengecasan biasa anda kembali.

Adakah Curology Plus Menawarkan Percubaan Percuma?

Memang, ada permulaan 30 hari percuma yang menggabungkan persediaan dari bulan ke bulan dari persamaan penjagaan kulit anda yang disesuaikan. Anda hanya perlu membayar wang pos (caj $ 4,95 +, jika bahan). Permulaan percuma secara automatik akan ditubuhkan menjadi keahlian berbayar kecuali jika anda membatalkannya.

Adakah Curologi Menentukan Pembatalannya?

Curology tidak mengakui atau menangani pulangan atau perdagangan. Sebagai tambahan di samping, anda mungkin layak mendapat potongan penuh dari jumlah keseluruhan yang anda bayar kepada Curology untuk simpanan stok yang diingat selama 90 hari awal rancangan keahlian anda.

Untuk menuntut potongan harga, anda harus menghubungi kumpulan mereka di [dilindungi e-mel] untuk membatalkan keahlian anda dan menjelaskan dengan alasan apa anda menginginkan wang tunai anda dikembalikan. Lebih baik lagi, anda boleh meminta agar DoNotPay membantu anda mendapatkan potongan anda. Ingatlah bahawa anda perlu mengemukakan permohonan sebelum hari ke-90 setelah rancangan rawatan anda selesai.

Adakah Kurologi Membolehkan Saya Menjeda Langganan Saya?

Sesungguhnya. Sekiranya anda memilih untuk tidak menerima penghantaran bulan ke bulan berikutnya, anda harus menghubungi kumpulan bantuan organisasi atau menukar tarikh pengangkutan anda seterusnya secara fizikal. Pastikan anda melakukannya seperti mana-mana satu hingga dua hari bekerja sebelum penghantaran seterusnya anda akan ditangani.

Sekiranya anda menghadapi masalah dengan Curologi, DoNotPay Dapat Membimbing Anda Melalui Prosesnya

Sekiranya anda mengalami masalah dengan pentadbiran Curology dan tidak dapat menyelesaikan masalahnya sendiri, pertimbangkan untuk membawa organisasi ke pengadilan kes kecil. Tidak ada alasan yang kuat untuk menekankan perbelanjaan penasihat undang-undang yang ketara β€” permohonan kami akan menguruskan anda melalui interaksi mahkamah dan menyokong anda dalam menyediakan dokumentasi asas.

Sebagai demonstrasi usaha kami untuk menjadikan pentadbiran yang sah lebih tersedia untuk semua orang, DoNotPay telah diberikan Anugerah berwarna Louis M. Earthy 2020 untuk Akses Undang-Undang oleh Persatuan Peguam Amerika.

Kad Percubaan Percuma DoNotPay Menangguhkan Bayaran Langganan yang Tidak Diingini

DoNotPay telah membina Kad Percubaan Percuma dengan satu objektif - untuk menghentikan semua perbelanjaan keahlian yang dipulihkan secara automatik dan tidak diingini.

Anda tahu bagaimana keadaannya (mungkin juga berlaku dengan keahlian Curology anda). Anda meneruskan awal pentadbiran keahlian dalam talian yang baru. Pada ketika itu kehidupan menjadi huru-hara, dan anda benar-benar mengabaikan pengembangan yang paling jauh ke arah pengaturan masa nyata / peringkat permainan / memperlakukan kotak keahlian. Sementara itu, percubaan awal percuma akan berubah dan berubah menjadi keahlian berbayar, sehingga menimbulkan caj yang menyakitkan pada lejar anda. Aduh!

Kad caj maya DoNotPay memastikan perkara ini tidak pernah berlaku lagi kepada anda. Penjana Visa maya kami memberi anda kuasa untuk membuat nombor Mastercard lain yang boleh anda gunakan untuk mendapatkan faedah dan mengesahkan data ansuran anda tanpa menyusahkan kerana penyalahgunaan data dan pencurian. Ini adalah kerana Kad Percubaan Percuma kami:

Tidak disambungkan ke lejar anda

Menghasilkan kehalusan kad caj yang kelihatan asli kepada vendor

Tidak dapat digunakan pada halaman keahlian (hanya di halaman awal percuma)

Pada ketika Admin Hidup Mendapat Luar Biasa, DoNotPay Melompat Masuk

Organisasi boleh menjadi tidak senang dalam keadaan terbaik. Namun, apabila anda memerlukan wang, waktu, atau kemampuan untuk menangani sesuatu masalah, ini adalah peluang yang ideal untuk mendaftarkan kaunselor undang-undang robot pertama di dunia untuk mengurus anda.

DoNotPay adalah virtuoso bertenaga AI yang menangani pelbagai masalah untuk anda, termasuk:

Melawan tiket lalu lintas

Merancang susunan DMV dengan cepat dan mudah

Menguruskan masalah dengan kad caj

Mendapatkan diskaun untuk penerbangan yang ditunda atau dibatalkan

Mencabar tiket berhenti

Bergantung rapat ketika memanggil pentadbiran pelanggan

Mencari penipu di sebalik perompakan yang tidak sah

Melindungi diri daripada mengikuti dan memprovokasi

Membatalkan keahlian atau penyertaan

Mengawasi caj yang tidak dapat anda bayar

Mendapat diskaun dari mana-mana organisasi

Menyoal tiket laju

Menyaman individu dan organisasi di mahkamah kes kecil

Membantu anda membebaskan diri anda dari surat spam untuk selama-lamanya

Bagaimana saya membatalkan diskaun Curology saya?

Anda harus menghubungi [dilindungi e-mel] untuk membatalkan keahlian anda dan meminta diskaun setiap kali sebelum hari ke-90 selepas penyempurnaan rancangan rawatan anda, termasuk hari wawancara selesai. Pesakit yang kembali menjalani pentadbiran kami tidak layak mendapat potongan harga.

Adakah Curology memberikan potongan?

Anda layak mendapat potongan keseluruhan semua wang yang dibayar kepada Curology untuk stok 90 hari awal rancangan keahlian anda, tertakluk kepada kes khas di bawahnya. Pembekalan keahlian anda selama berbilang hari merangkumi pembekalan barang selama satu bulan dan selepas berbulan-bulan, termasuk caj pos.

Adakah Curology sebenarnya hebat?

Saya tidak mempersoalkan bahawa Curologi, serupa dengan apa-apa, ternyata lebih baik untuk yang lain daripada yang lain, namun bagi saya dan kulit saya, itu tidak bagus. Walaupun saya mendapat lebih banyak bayaran daripada Curology daripada saya, Sara bersetuju bahawa pertolongan itu bukanlah sesuatu yang perlu dicuba oleh semua orang. "Sekiranya berjumpa doktor kulit adalah kemungkinan untuk anda, saya katakan untuk melakukannya.

Bilakah saya dapat membatalkan Curology?

Curology mendorong anda untuk memberikannya pada 90 hari penyertaan Curology anda sebelum mempertimbangkan untuk membatalkan pentadbiran anda. Anda boleh mengambil masa sehingga beberapa bulan untuk merespon sebarang ubat.

Adakah anda dapat berhenti menggunakan Curology?

Apabila anda menemui sesuatu yang berfungsi - patuh padanya. Sayangnya, banyak individu mendapati bahawa jika mereka berhenti menggunakan Curology setelah kulit mereka membersihkan, keradangan kulit lama mereka akan mula menyelinap masuk. Cuba jangan biarkan!

Bagaimana untuk membatalkan Curology?

Log masuk ke akaun Curology anda.

Pergi ke halaman ansuran anda di bawah menu dropdown.

Ikuti 'Saya perlu membatalkan' di bahagian bawah halaman.

Selesaikan pertanyaan berikutnya.

Beri motivasi untuk membatalkan.

Sahkan pembatalan.

Adakah Proactiv atau Curology lebih baik?

Kedua-dua ubat menggunakan lekapan kuat yang secara klinikal terbukti dapat dilaksanakan. Semua perkara yang dipertimbangkan, jelas Proactiv mempunyai pelbagai kelebihan berbanding Curology. Oleh kerana Proactiv menawarkan tiga kerangka kerja yang berbeza, pelanggan dapat memilih kerangka yang sesuai dengan keperluan menarik dari kulit mereka.

Adakah sukar untuk membatalkan Curologi?

Ia tanpa masalah. Anda boleh membatalkan rekod anda sendirian bila-bila masa. Untuk memulakan interaksi pembatalan, klik 'Saya perlu membatalkan' di bahagian bawah halaman ansuran anda. (Anda boleh masuk ke halaman ansuran anda melalui menu dropdown ketika log masuk ke akaun Curology anda).

Adakah pakar dermatologi mencadangkan Curology?

Walaupun fakta bahawa Curologi adalah pilihan yang tepat untuk individu yang tidak mendekati ahli dermatologi, ia tidak sepenuhnya menukar syarat untuk berjumpa dengan ahli dermatologi secara langsung.

Bagaimana saya dapat memanfaatkan botol Curology saya dengan lebih banyak?

Di sana-sini bahagian atas jag itu boleh dibiarkan bebas. Untuk membantu menjadikannya siphon, kami mencadangkan untuk memasang bahagian atas jag dan kemudian mencuba hujung di atas sekali lagi. Ini menjamin kedap ketat pada sistem sifon tanpa udara dan semestinya membantu membuat kendi anda berfungsi. Jangan cuba membuka bekas sepenuhnya!

Adakah anda dapat berhenti menggunakan Curology ?

Apabila anda menemui sesuatu yang berfungsi - patuh padanya. Malangnya, banyak individu mendapati bahawa sekiranya mereka berhenti menggunakan Curology setelah kulit mereka menjadi bersih, kulit mereka yang lama akan mula menyelinap masuk. Cuba jangan biarkan!

Bagaimana saya menghentikan penyertaan Curology saya?

Anda boleh membatalkan rekod anda sendirian bila-bila masa. Untuk memulakan kitaran pembatalan, klik 'Saya perlu membatalkan' di bahagian bawah halaman ansuran anda. (Anda boleh masuk ke halaman ansuran anda melalui menu dropdown ketika masuk ke akaun Curology anda).

Bagaimana saya melambatkan penghantaran ke Curology?

Untuk mengembalikan penghantaran, pada dasarnya pergi ke halaman penghantaran anda, dan dari saat itu, anda boleh memutuskan untuk menangani penghantaran yang anda rancang seterusnya. Apabila ukuran penghantaran (resit anda berjalan dan masuk ke garis definisi kami) tarikh penghantarannya tidak dapat diubah.

Mari hadapi: rawatan dermatologi profesional boleh menjadi mahal, tetapi pada masa yang sama, keadaan kulit adalah beberapa masalah yang paling ketara yang sering kita hadapi. Menurut American Academy of Dermatology Association, sehingga 50 juta orang Amerika terkena jerawat setiap tahun. Curology menjadikan dermatologi lebih mudah diakses dengan menawarkan konsultasi dalam talian dengan profesional perubatan yang menyesuaikan formula preskripsi anda dan memberikannya ke depan pintu anda. Walaupun penilaian dermatologi dalam talian mungkin tidak sesuai dalam keadaan semua orang, bagi banyak orang, Curology adalah pilihan yang berpatutan yang memerlukan sedikit lebih banyak daripada telefon pintar dan wifi. Mungkinkah Curology adalah penyelesaian untuk keperluan penjagaan kulit anda? Kami menguji perkhidmatan ini dengan teliti dan akan berkongsi semua butiran dalam ulasan ini. Anda tidak mungkin mencari penyelesaian yang lebih mudah untuk penjagaan kulit peringkat preskripsi daripada perkhidmatan yang ditawarkan oleh Curology. Di Innerbody Research, kami kagum dengan komitmen Curology untuk menjadikan penjagaan kulit lebih mudah diakses dan berpatutan bagi mereka yang mungkin tidak mempunyai pilihan untuk melakukan lawatan sendiri dengan prescriber berlesen untuk keperluan mereka. Sekiranya anda ingin memberi perhatian lebih kepada kulit anda tetapi tidak merasa seperti anda memerlukan rawatan sendiri atau mempunyai masa untuk mengunjungi pejabat doktor, Curology mungkin mempunyai penyelesaian yang sesuai untuk anda. Innerbody Research baru-baru ini meraikan ulang tahun 20 tahun dalam talian. Selama dua dekad yang lalu, kami telah membantu puluhan juta pembaca membuat keputusan yang lebih tepat yang melibatkan kekal sihat dan menjalani gaya hidup yang lebih sihat. Kami menguji secara meluas setiap perkhidmatan kesihatan yang kami tinjau. Kami berusaha sebaik mungkin untuk memberi anda, pembaca kami, penerokaan perkhidmatan kesihatan di rumah yang tidak berat sebelah, tanpa jargon pemasaran atau gimik. Kami menilai perkhidmatan berdasarkan kepatuhan kami terhadap kualiti, bukti perubatan terkini dan piawaian kesihatan, dan soalan mudah: adakah kita akan membeli produk atau perkhidmatan itu sendiri jika itu bukan sebahagian daripada pekerjaan kita, dan adakah kita mengesyorkannya kepada keluarga dan kawan? Selain itu, tinjauan Curology ini, seperti semua kandungan yang berkaitan dengan kesihatan di laman web ini, telah diperiksa secara menyeluruh oleh satu atau lebih ahli Lembaga Kajian Perubatan kami untuk ketepatan. Ditubuhkan pada tahun 2014, Curology adalah sebuah syarikat yang berpusat di San Francisco yang bertujuan menjadikan penjagaan kulit yang berkesan dan berpatutan dapat diakses oleh semua orang. Perkhidmatan mereka menawarkan penjagaan kulit yang diperibadikan untuk mengatasi sejumlah masalah kulit. Platform Curology diperibadikan. Anda dipadankan dengan pengamal jururawat atau pembantu doktor yang sangat terlatih dalam bidang dermatologi dan diawasi oleh pakar dermatologi berlesen. Anda akan membincangkan tujuan kulit anda dengan ahli pasukan perubatan ini. Di bawah bimbingan pakar dermatologi, anda akan diberi formula penjagaan kulit khusus untuk memenuhi keperluan anda. Walaupun Curology pada awalnya memberi tumpuan kepada jerawat, hari ini formula mereka dapat membantu merawat pelbagai masalah kulit termasuk jerawat hormon, jerawat sista, bintik hitam, hiperpigmentasi, bintik-bintik gelap, garis-garis halus, kulit kering, kehilangan keanjalan kulit, dan kegatalan. Sebilangan besar bahan aktifnya tidak tersedia di kaunter, jadi anda tidak boleh menggunakan produk ini di luar ubat yang ditetapkan dari doktor anda. Apabila anda mendaftar di laman web Curology, anda akan mengisi soal selidik yang lengkap yang memperincikan masalah kulit anda, sejarah perubatan, alahan, dan produk yang digunakan. Berdasarkan maklumat ini, foto kulit anda, dan penilaian dalam talian dengan profesional perubatan, Curology akan memberi anda formula khusus dengan kombinasi bahan aktif terbaik untuk membantu anda mengatasi masalah kulit anda. Curology memberikan formula khusus ini kepada anda berdasarkan langganan, bersama dengan produk tambahan yang mungkin anda ingin beli. Anda juga boleh berbual dengan penyedia penjagaan kulit anda pada bila-bila masa untuk berkongsi kebimbangan atau pertanyaan yang mungkin anda ada, dan mereka akan bertindak balas dengan cepat (dalam masa 48 jam). Platform ini juga membolehkan anda mengesan perjalanan kulit anda melalui gambar dan jurnal di halaman kemajuan anda. Apabila anda mendaftar di laman web Curology, anda akan mengisi soal selidik yang lengkap yang memperincikan masalah kulit anda, sejarah perubatan, alahan, dan produk yang digunakan. Berdasarkan maklumat ini, foto kulit anda, dan penilaian dalam talian dengan profesional perubatan, Curology akan memberi anda formula khusus dengan kombinasi bahan aktif terbaik untuk membantu anda mengatasi masalah kulit anda. Curology memberikan formula khusus ini kepada anda berdasarkan langganan, bersama dengan produk tambahan yang mungkin anda ingin beli. Anda juga boleh berbual dengan penyedia penjagaan kulit anda pada bila-bila masa untuk berkongsi kebimbangan atau pertanyaan yang mungkin anda ada, dan mereka akan bertindak balas dengan cepat (dalam masa 48 jam). Platform ini juga membolehkan anda mengesan perjalanan kulit anda melalui gambar dan jurnal di halaman kemajuan anda. Curology menghormati privasi dan keselamatan anda sepenuhnya, mematuhi undang-undang HIPAA. Foto yang anda muat naik hanya diperlukan untuk diagnosis perubatan dan tidak akan dikongsi di tempat lain tanpa kebenaran anda. Perkara yang sama berlaku untuk setiap maklumat peribadi atau perubatan yang anda kongsi. Pasukan perubatan Curology merumuskan rawatan penjagaan kulit khusus untuk keperluan anda. Formula khusus yang disyorkan oleh Curology akan mengandungi gabungan bahan aktif dan aksesori yang disesuaikan untuk keperluan kulit anda. Sebagai contoh, bahan aktif biasa termasuk clindamycin, asam azelaic, tretinoin, dan niacinamide. Anda menggunakan formula khas anda pada waktu malam sebelum tidur. Formula titik gelap Curology mengandungi dua bahan aktif (hidrokuinon dan desonida) dan pilihan bahan tidak aktif yang memudarkan bintik-bintik gelap tanpa merengsakan kulit. Produk ini digunakan dua kali sehari - pagi dan malam. Pembersih lembut Curology bertujuan membersihkan wajah anda tanpa menyumbat liang atau merengsakan kulit anda. Syarikat ini menawarkan dua formula pelembap, yang kedua-duanya mengandungi bahan aktif asid hyaluronik. Mereka mempunyai formula standard dan formula yang kaya, yang mengandungi bahan tambahan untuk mengunci kelembapan ke dalam kulit anda. Bahan utama dalam mencuci badan jerawat Curology adalah asid salisilat, pengelupasan kimia yang sangat bagus untuk membersihkan sel-sel kulit mati dan sebum dari pori-pori anda. Ia melakukannya tanpa menjengkelkan kulit dan bahkan dapat mengurangkan keradangan. Curology juga menawarkan pembalut hidrokoloid separa telus, yang merupakan pelekat berbentuk bulatan kecil yang anda letakkan di atas tempat yang tiba-tiba dan tidak dijangka. Ini adalah bahan penyerap yang mengeluarkan minyak dan nanah dan mendorong penyembuhan. Sebilangan individu mungkin juga diberi ubat oral. Sekiranya Curology memberi anda ubat jenis ini, preskripsi anda akan dihantar ke farmasi tempatan anda. Curology menawarkan percubaan percuma selama 30 hari untuk perkhidmatan mereka (tidak termasuk $ 4,95 untuk kos penghantaran dan pengendalian). Ini adalah peluang yang sangat baik bagi pelanggan baru untuk melihat apakah perkhidmatan itu berfungsi tanpa membuat komitmen yang besar. Formula khas kecil dihantar dan bil setiap bulan, dan berharga $ 19.95 sebulan (ditambah $ 4.95 untuk penghantaran). Formula khas yang besar dihantar dan bil setiap dua bulan dengan harga $ 39.90 setiap penghantaran (dengan penghantaran percuma). Menambah set pembersih dan pelembap ke kotak langganan anda berharga $ 20 lebih setiap penghantaran. Sementara itu, untuk menambahkan cuci badan berjerawat berharga $ 18 setiap penghantaran. Tampalan spot (dalam bungkus dua puluh) berharga $ 4,95 tambahan. Memulakan adalah mudah. Anda hanya pergi ke laman web Curology, menggunakan telefon pintar atau komputer riba anda, dan ikuti langkah-langkah berikut:

 1. Fill out the Curology questionnaire with detailed information about your medical history, skin health, and concerns you may have.
 2. Upload photos of your skin so that your provider may perform a skin assessment.
 3. You will be contacted by a member of Curology's medical team to review your information and finalize the customization of your prescription.
 4. Curology prescribes and then ships your custom treatment directly to your door. You decide how often you want the products to be delivered. Curology's prescriptions for oral medications are covered under most insurance plans. However, they are unable to accept insurance as payment for their products. For HSA and FSA plans, Curology acne treatments may qualify as a deductible health expense. In support of their mission to make healthcare more accessible, Curology also runs the Curology Access Program, which provides a free subscription to those who need financial assistance. This free subscription could last for up to two years. At Innerbody Research, we customize our evaluation criteria depending on the type and nature of the health-related service. For health-related products and services, we have five areas that we use for our evaluations, including:

Quality : How well does the company deliver its core service(s) and product(s) to the customer? For testing services, does the company adhere to the latest and most advanced testing technologies and achieve a very high degree of accuracy? For non-testing telehealth services, is the quality of the service and/or product high enough that we would recommend it to loved ones without hesitation? If not, why not? User-friendly : How intuitive and user-friendly is the service? Does the device/program/app/website achieve a good degree of user-friendliness for its customers? Value : Are you getting your money's worth? Are there any hidden costs or charges? Does the company offer discounts? Privacy : If health data is stored, will your data be stored securely? Are payments secure? Customer support : Particularly in situations where 'one size fits all' doesn't make sense, how well does the company help to make the service ideal for you?

How much is curology? It is a cosmetic brand which sells its products ranging between $26.90 to $57.50. There are unlimited options in Curology for your skincare . The prices depend upon the products. They are shipped to your doorstep and the options are unlimited that whatever you want to have in your box. This brings a variety of cosmetics to choose from. The payments have to be made before receiving the box and the schedule of the shipment can be altered accordingly.

Free trial

The most interesting thing about Curology is that they are offering free trials . And that also has a variety to choose from. The [nature] and texture of skin varies from person to person. You are not always sure what you are ordering online in the name of skincare is actually meant for your type or not. There are tones and types exclusive for each person and that is what Curology also offers in their variety. The only charges applied on the shipment are the ones cost of shipping (around $4.95+tax). This is truly worth a trial.

The trial sizes are smaller than the actual ones. Once you are satisfied from the trial products then you can go for the full size products with full prices. Curology offers a box which can have all the desired products according to your need. These products can be changed from.the box at least two business days before the shipment is due. In this way the company can easily go with the changes.

Product ranges

Curology comes with different packages and prices

Small custom formula

This subscription includes billing every month 30 days costing $19.95 per month plus $4.95 tax. The shipping and handling tax applies accordingly. This subscription doesn't facilitate with adding or removing the products. However whenever the next shipment is scheduled the formula can be upgraded to large formula.

Large custom formula

This is a 69 days or two months formula costing $39.90 for every shipment plus the shipment is free. Taxes can be applied accordingly. The products in this subscription can be added from other option coming as follows.

Cleanser and moisturiser set

It includes a clog free cleanser and you can choose between moisturiser and rich moisturiser. It has a 80 ml cleanser and a 50 ml moisturiser with $20 for each shipment.

Acne body wash

This body was is designed specially to help fight the acne. It does so by removing all the grime and dirt from the body by cleaning off the pores. It comes in a 200 ml container of acne body wash costing $18 for each shipment.

Emergency spot patches

This emergency spot patches treats by using low profile hydrocolloid which helps in absorbing the oil and pus without being harsh on the skin. The 20 patches come in $4.95 per shipment.

Important to note

The small formula does not include much of the options while the large formula have the emergency patches, acne body wash, cleanser and moisturiser set. They all come in the box altogether but no separate purchasing. However if the products are adjusted according to the customer's need then their prices will be adjusted accordingly.

Memberships

Curology also offered membership for every 30 days and 60 days. These subscriptions provide with credit points as well. After earning the points customers are entitled to get a free consultation from their provider. Once the payments are clear then shipment is delivered in one to three business days. The shipments cannot be cancelled after the bills are clear and enter the queue. So if you want to cancel it do it two days before the shipment. Similarly the shipment can also be cancelled or ordered earlier than the due time.

How much is curology?

Curology:

Curology adalah jenama penjagaan kulit yang mengganggu standard. Ia menawarkan item khusus dan perbincangan satu-satu dengan pembekal dermatologi, yang dapat diakses dengan cepat. Daripada merancang untuk berjumpa dengan pakar dermatologi, anda boleh memindahkan beberapa selfie, melakukan ujian kulit dengan cepat, dan mempunyai krim khusus yang disesuaikan dengan keperluan penjagaan kulit anda yang dihantar ke pintu masuk anda.

Setiap orang mempunyai jenis kulit yang berbeza. Ada yang mempunyai kulit sensitif, yang lain mempunyai kulit berminyak, dan lain-lain. ome spots occur due to any infection-causing bacteria. Anda harus menjaga kulit anda sebelum menggunakan produk yang berkaitan dengan kulit. Anda harus mengetahui jenis kulit anda kerana setiap orang mempunyai jenis kulit yang berbeza. Orang yang mempunyai kulit sensitif pada amnya lebih mempengaruhi apa sahaja yang mereka gunakan pada kulit mereka. Kulit mereka menjadi ruam, merah dan menyebabkan gatal.

Curology pada dasarnya berfungsi untuk jerawat, bintik-bintik merah dan bintik-bintik seperti jerawat yang muncul di wajah anda kerana jerawat. Sesetengah orang apabila menggunakan salap, produk pada jerawat mereka, jerawat mereka menjadi paling teruk. Oleh itu, kita harus mengambil berat tentang perkara yang kita gunakan untuk menyingkirkan jerawat, jerawat atau bintik gelap.

Cost of Curology:

Curology can cost somewhere in the range of $24.90 to $59.50. At the point when you're beginning, you get a one-month free preliminary (you just gotta cover the $4.95 transporting and giving charge). From that point onward, you can pick between getting a little jug of your custom blend for $24.90 (incorporates postage) or a bigger two-month supply for $39.90. You can likewise decide to get the set, which contains a delicate chemical, a lotion for your skin type, and a two-month supply of your custom blend for $59.90.

Bilakah minat kurologi:

Lortscher pada asalnya melihat masalah dengan perbincangan dermatologi biasa semasa bekerja di New Mexico. Sebilangan besar pesakitnya perlu menunggu selama beberapa minggu untuk membuat persiapan dan perlu berjam-jam untuk berjumpa dengannya. "Saya rasa rawatan keradangan kulit yang berkualiti tidak boleh dijangkau," katanya. "Saya tahu pasti ada jalan yang unggul." Itulah titik di mana pemikiran untuk Curologi disusun. Lortscher berusaha untuk membuat tahap yang dapat memberikan perbincangan satu-satu dengan pembekal dermatologi dengan cara yang tersedia dan sederhana. Pada masa ini, jenama berpusat di sekitar memerangi keradangan kulit tetapi di samping itu menyesuaikan persamaan untuk mengatasi kematangan, jerawat, hiperpigmentasi, dan kemudian beberapa. Mereka memberikan krim cuti khas untuk setiap pesakit mereka yang dapat dibeli dengan rancangan keahlian dari bulan ke bulan, dan mereka juga telah menambah agen pembersih dan losyen pada perjanjian mereka. Pros and cons of Curology:

The ordinary Curology client survey is positive. A few advantages that clients notice are:

Basic requesting from home

Online admittance to Curology suppliers

Clear skin health management schedule

Simpler admittance to solution just skin inflammation medicines

A few remarks notice that in spite of the fact that Curology items cost more than regular skin health management items, the expense is lower than looking for face to face treatment from a dermatologist.

Kekurangan :

Some negative audits and client objections about Curology note that:

It is important to get a membership

The underlying assessment of the skin happens just through photographs and an online evaluation

On the off chance that an individual doesn't have skin break out, the organization may misdiagnose the reason for their skin side effects

The dynamic fixings are accessible at a lower cost somewhere else

Individuals can't utilize health care coverage to pay for Curology items

Beberapa kumpulan mungkin mengalami kekeringan, pewarnaan, dan kesemutan ketika mereka mula menggunakan Curology. Kadang-kadang, gangguan mereka pada mulanya menjadi lebih berturut-turut atau serius. Organisasi ini menawarkan petua untuk membantu individu mengubah jadual kulit sihat yang baru. Curology memperhatikan bahawa hidrokuinon, fungsi yang berfungsi dalam persamaan titik kusam, dapat menyebabkan bintik korona di sekitar ruang penggunaan atau menyebabkan mengaburkan atau mengotorkan kulit. Walaupun tidak biasa, hasil yang lebih tulen, seperti gangguan Cushing, hiperglikemia, dan masalah mata, juga dapat dibayangkan. Individu harus melaporkan semua tindak balas pelik kepada pembekal mereka dan berhenti menggunakan barang-barang tersebut dengan segera. Sesiapa yang mempunyai masalah harus berbincang dengan pakar atau pakar dermatologi sebelum memulakan rutin pengurusan kesihatan kulit yang lain.

Kerja kurologi:

Curology mengandungi produk yang berkaitan dengan jenis kulit setiap orang. Setiap orang mempunyai pelbagai jenis kulit dan masalah kulit mereka dapat diselesaikan dengan menggunakan produk kurologi yang berbeza. Anda harus memeriksanya di tangan atau bahagian badan yang lain sama ada ia mempunyai kesan baik atau buruk pada kulit anda.

Skin care routine:

As you start your new skincare normal, less truly is more. Persamaan tersuai anda membungkus lebih banyak kekuatan daripada item yang dijual bebas kerana ia bergabung dengan kaedah penambahbaikan yang mensasarkan pelbagai pemacu utama keradangan kulit anda. Produk tambahan - selain agen pembersih, krim, dan pelindung matahari yang disarankan - boleh menyebabkan kerosakan lebih banyak daripada yang lain dengan memburukkan, mengeringkan, menghalang, atau dalam keadaan apa pun merosakkan liang pori anda. Oleh itu, pastikan ia tetap asas.

New habitats for healthy skin:

Your Curology formula is intended to target uneven characters and reestablish request to your skin's biological system. Ini sangat sukar, dan ia tidak akan berlaku tanpa memikirkan semula. Anda boleh membantu dengan menghadkan kemungkinan pencetus keradangan kulit dalam rutin makan dan cara hidup anda semasa anda memberi masa persamaan anda untuk bekerja.

Avoiding food that causes acne:

It's not difficult to eat a ton of basic carbs and high-sugar food varieties without truly taking note. Fikirkan: bagel, kerepek, roti putih, pencuci mulut, minuman ringan, dan perah dan kulit pecah. Sumber makanan ini meningkatkan glukosa dan insulin anda, menyebabkan perubahan yang boleh menyebabkan kulit pecah. Penjelajahan memberitahu kami bahawa susu (semua cheddar yang sedap, susu, dan yogurt beku) juga boleh bermain dengan hormon anda - dan kulit anda.

Bahan-bahan:

Every custom formula contains three dynamic fixings, one of which is a solution. Ini mungkin merupakan campuran klindamisin, korosif azelaic, tretinoin, niacinamide, dan zink pyrithione. Semua adalah alat yang dapat melancarkan kulit pertempuran dengan cara yang tidak dijangka; ada yang mengurangkan kerengsaan sementara yang lain menghilangkan liang.

Clindamycin

Clindamycin adalah anti-toksin yang membantu merawat keradangan kulit kerana kesan bakteriostatiknya (yang bermaksud mencegah mikroorganisma meniru). Seperti yang ditunjukkan oleh American Academy of Dermatology, clindamycin adalah rawatan keradangan kulit lini pertama untuk kulit yang lembut dan lembut yang biasanya disatukan dengan benzoil peroksida serta retinoid kulit.

Azelaic corrosive

Azelaic corrosive adalah pembetulan yang membantu kulit pecah dan rosacea. Ini menyeragamkan penumpahan sel-sel kulit mati dan membuka folikel, menyebabkan kurang komedon (jerawat). Azelaic menghakis juga telah terbukti mencegah perkembangan mikroorganisma kulit. Seperti yang ditunjukkan oleh sebaran dalam Journal of the American Academy of Dermatology, baik secara in vitro dan in vivo ia mempengaruhi antimikroba baik penggunaan oksigen dan mikroorganisma anaerobik (Propionibacterium acnes).

Tretinoin

Jika tidak disebut Retin-A, tretinoin adalah retinoid penyelesaian yang mungkin digunakan dalam persamaan Curology anda kerana ia dapat membantu memperbaiki keradangan kulit dan indikasi berbeza mengenai kematangan kulit. Ketika tretinoin pertama kali dipamerkan lebih dari 50 tahun sebelumnya, disahkan untuk merawat kulit pecah hanya, bukan untuk tujuan matang. Ini adalah akibat langsung dari kemampuannya untuk membuka liang pori, mencegahnya terhalang dengan minyak, tanah, dan flotsam dan jetsam, yang juga menyebabkan liang kelihatan lebih sederhana.

Zinc Pyrithione

Zinc pyrithione mungkin diingati untuk persamaan Curology anda sekiranya anda bertarung dengan breakouts kerana pemasangan ini diketahui dapat membantu mengawal keradangan kulit dan mengurangkan pengeluaran sebum. Walaupun fakta bahawa zink tidak dapat membantu kulit pecah, dibayangkan bahawa garam logam ini merosot akibat keradangan kulit. Zink juga merupakan antibakteria dan membantu mengawal minyak.

Tranexamic corrosive

Tranexamic corrosive adalah teknik lisin korosif amino yang direkayasa dengan keupayaan sebagai pakar membentuk kulit dan astringen. Tambahan pula, pengakisan tranexamic berlaku sebagai pakar pelembut kulit untuk rawatan hiperpigmentasi. Diterima untuk bekerja dengan menahan plasmin, yang menyiratkan bahawa ia membantu dengan memisahkan protein di kulit yang menambah penciptaan melanin (warna kulit).

Metronidazole

Metronidazole adalah anti-mikroba yang membantu dengan keradangan kulit dan rosacea. It is an all around endured, successful treatment that assists with diminishing redness, growing, and the quantity of pimples

Products of curology:

The fundamental Curology skin health management routine incorporates:

Customized Curology formulaThis recipe is a delicately saturating base layer that in-house dermatologists The fundamental Curology skin health management routine incorporates:

Cleaning agent: Free from oil and aroma, the cleaning agent utilizes hydrating plant sugars and calming oat extricate.

Lotion: Hyaluronic corrosive is a base element of this item, which is liberated from scents, oils, parabens, and gluten.

Rich lotion: Along with hyaluronic corrosive, this item contains shea spread, aloe, and three extra saturating fixings.

Other items::

Curology spot fix: Available just as an extra to other Curology items, the organization asserts that these cloudy crisis stickers draw out discharge and oil and advance mending.

Skin inflammation body wash: This item contains 2% salicylic corrosive to treat and forestall breakouts. Curology mendakwa bahawa ia baik untuk digunakan pada semua jenis kulit.

Dim spot formula: The organization says that this recipe is for use in the first part of the day, when an individual should utilize it close by sunscreen, and the evening. Individu boleh menggunakan item ini untuk mengurangkan ruang hiperpigmentasi, namun mereka harus mematuhi garis panduan ahli dermatologi dengan berhati-hati dengan alasan bahawa sangat penting untuk mengambil bahagian dari rawatan.

Curology menjadikan keseluruhan itemnya di Amerika Syarikat. Organisasi ini tidak menguji makhluk, jadi semua item adalah vegetarian. Individu boleh menggunakan barang-barang ini dekat dengan item kulit sihat yang lain. Walau apa pun, mereka harus mengawasi laman web ini atau dengan pakar dermatologi untuk memastikan bahawa tindakan itu tidak akan menyebabkan komunikasi atau kejengkelan. Item curology menggunakan ubat penawar keradangan kulit hanya sebagai penyesuaian dinamik. To meet every individual's particular requirements. Organisasi mencadangkan untuk menggunakannya pada waktu petang. FAQS: What are two cons of curology? The dynamic fixings are accessible at a lower cost somewhere else .Individuals can't utilize health care coverage to pay for Curology items. Is curology effective on skin? Curology pada dasarnya berfungsi untuk jerawat, bintik-bintik merah dan bintik-bintik seperti jerawat yang muncul di wajah anda kerana jerawat. Sesetengah orang apabila menggunakan salap, produk pada jerawat mereka, jerawat mereka menjadi paling teruk. Oleh itu, kita harus mengambil berat tentang perkara yang kita gunakan untuk menyingkirkan jerawat, jerawat atau bintik gelap.

Conclusion : Curology is a skin care brand,that is use to treat ance, darkspots and pimples.It cost in the in the range of $24.90 to $59.50. You can see details that are given on their products,so it helps you to choose curology according to your skin.

Does Curolgy Works?

Curology is an online help that redoes original effectiveness skincare for you.

Percaya atau tidak. It permits you to get your hands on tretinoin, azelaic corrosive, and the wide range of various treats you'd ordinarily need a remedy for – for a small part of the expense, as well.

It's all genuine. Every equation is made by an authorized medical care supplier dependent on your skin conditions and needs. If you don't care for it or it's not functioning too as you wanted to, consistently request that they change the equation. How marvelous is that?

For the time being, Curology centers mostly around skin break out, yet it's rapidly venturing into the counter maturing space, with equations that target wrinkles and dull spots.

How Does Curology Work?

You fill in a poll that assists Curology with deciding your skin's necessities. They will get some information about your skin type and issues, your clinical history and any sensitivities you have, your way of life propensities, and what different medicines you've attempted previously.

You present a couple of photographs for your skin so they can analyze it and have a superior thought of what you're managing.

A dermatologist or medical attendant expert messages you to talk about your interests, make you your solution, and offer you essential eating regimen and way of life guidance (you know, eating less sugar and interaction food, for instance).

You get your remedy via the post office. How helpful is that?

You use their solution details and, if you have any worries or demands, you can get back in touch to help you change things.

Start your new skincare plan:

As you start your new skincare every day, less truly is more. Your custom recipe packs more force than over-the-counter items since it consolidates remedy fixings that target diverse main drivers of your skin break out. Different products besides a suggested cleaning agent, cream, and sunscreen may accomplish more mischief than anything by disturbing, drying, stopping up, or in any case ruining your pores. So keep it straightforward.

We suggest the accompanying fundamental schedule each night except if your supplier proposes something else or you're encountering aggravation.

AM β€” 2 minutes

You have our dermatologists' authorization to be apathetic! We suggest a straightforward 2-venture morning schedule that requires only a couple of minutes:

 1. Wash your face with water or a suggested chemical.
 2. Apply sunscreen and additionally a suggested lotion (SPF 30 or more prominent).

That is it! Need assistance tracking down the correct chemical and cream for your skin? Look at our dermatology group's manual for cleaning agents, our manual for lotions, or our 3-venture Curology set, which incorporates our chemical, cream, and custom equation.

PM β€” 5 minutes or less

A 10-venture skincare routine before bed? We prefer to be cuddled up in our PJs watching Netflix. Our dermatologists suggest a straightforward evening schedule. It's better for your skin and your timetable.

 1. Wash your face with water or a suggested chemical, and permit your skin to dry totally.
 2. Apply a light layer of cream onto skin, break out inclined spaces of your face/neck, and focus on.
 3. Longing for additional dampness? Apply a suggested cream. At that point, get into bed!
 4. Curology busts breakouts while you get your excellent rest.

Dryness, bothering, or new breakouts? We got you:

In the initial not many long stretches of acclimating to effective skin inflammation remedy, it's entirely expected to get impermanent dryness, expanded breakouts, chipping, redness, gentle tingling, or stinging , mainly if your recipe contains tretinoin. Your equation is working diligently getting out dead cells and other garbage, which is extraordinary information; however, it may cause some disturbance or new breakouts (cleansing) en route.

Here are a couple of expert tips for how to limit bothering and cleansing:

 1. Simplicity into it. Take a stab at applying your equation every day (for instance, Monday, Wednesday, and Friday to begin). Gradually increment the recurrence as your skin changes.
 2. Stand by at any rate 10–20 minutes in the wake of washing your face before applying your equation. Wet skin ingests the medicine all the more rapidly, here and there causing bothering. When your skin has changed, the stand-by presumably will not be vital.
 3. Have a go at applying your cream first; at that point, your Curology medicine. Likewise, you can take a stab at weakening the drug by blending it in with some lotion in the palm of your hand before applying it.
 4. Give cutting a shot benzoyl peroxide, alpha hydroxy acids (AHA, glycolic corrosive or lactic corrosive), or beta-hydroxy corrosive (BHA, ie, salicylic corrosive). These items can be progressively once again introduced after your skin has acclimated to Curology.
 5. In case that the air is dry, running a humidifier can help monstrously.
 6. Take a stab at applying your cleaning agent with your fingertips, and try not to utilize a washcloth or physical exfoliators.

How Customized Are Curology Customized Prescriptions?

Saya faham. If you're paying for an altered skincare item, you need it to be 100% novel to you. Yet, that is not how it works. Loads of individuals who use Curology will get precisely the same recipe.

There's just a restricted measure of actives that truly neutralizes wrinkles, skin inflammation, and dim spots.

At the point when you use Curology, you're paying for that dynamic fixing that you, as a rule, wouldn't have the option to get your hands on. All the other things are a reward.

It doesn't bode well to have 1000 novel recipes when a similar one accomplishes many people. Without a doubt, they may add a more significant amount of an emollient or, to a lesser extent, a thickener, yet that is not the stuff that gives you results.

Also, you can generally additionally change the recipe to make it suit your skin type better. Since no one can tell how well something functions for you until you attempt it.

What Are The Benefits Of Using Curology?

Did I refer to you to get original potency skincare without the problem of seeing a dermatologist? Curology is:

Simple: It requires only a couple of minutes to fill in the structures and get a solution.

Helpful: The remedy is conveyed right to your entryway. No compelling reason to go to a drug store.

Viable: Each remedy utilizes solid actives that genuinely treat skin break out, wrinkles, and dull spots.

Reasonable: It's unquestionably more affordable than seeing a dermatologist consistently.

Genuine: Your remedy is made by clinical medical care proficient, so you're in good hands.

Tweakable: If something's not functioning admirably for you, you can request that they change it.

Remarkable: The bundling is somewhat charming – not your typical exhausting clinical-like bundling.

I thoroughly see why more ladies (and men) are going for this course. Altered skincare is undoubtedly what's to come.

Products Of Curology:

Custom formula:

In light of the data on your contribution to your skin evaluation, Curology's clinical group will detail a custom healthy skin treatment for your requirements.

The custom recipe typically contains a blend of dynamic fixings, for example, azelaic corrosive, tretinoin, niacinamide, and zinc pyrithione.

Since the custom recipe may contain delicate to daylight fixings, Curology suggests applying this item in the evening.

Dark spot formula:

Curology's dim spot equation is formed with solution fixings, as hydroquinone, to blur obscured skin and hyperpigmentation spaces.

This is applied day by day temporarily for three months before giving your skin a 2-month break. It's not used everywhere on the face. Maybe, it's made to be utilized as a restricted time spot treatment for influenced territories.

The cleaning agent

Curology's cleaning agent is delicate, so it's safe for hypersensitive skin. It's likewise non-comedogenic, aroma-free, hypoallergenic, and that's just the beginning.

It plans to delicately purify away debasements without stripping the skin of its characteristic dampness or causing dryness, snugness, or aggravation.

The cleaning agent is figured with plant sugars that lock in dampness and concentrate on relieving aroused skin.

The lotion:

The cleaning agent accompanies your decision of two creams: the lotion and the rich lotion. The first is appropriate for average and sleek skin.

The cream's lightweight gel surface is buildable, so you can apply as close to nothing or however much you'd like. The star fixing is hyaluronic corrosive, which assists the skin in withholding water.

The rich lotion is custom-made to dry or maturing skin.

It has a velvety surface that first hydrates the skin and afterward secures dampness with a mix of six hydrating fixings, including hyaluronic corrosive and shea spread.

Skin break out body wash:

Curology's skin break-out body wash is planned with 2% salicylic corrosive, a compound exfoliant that unclogs pores, treats skin break out, and forestall skin break out everywhere on the body.

For individuals who have skin break out on the chest and back, this frothing body wash may help. Even though it's hard on skin inflammation, it's delicate enough for everyday use.

Emergency spot patches:

Emergency spot patches seem as though little stickers; however, they're hydrocolloid gauzes.

This material is spongy and can draw out sebum while keeping a sodden climate that supports skin mending. These are advantageous for crisis circumstances to quiet breakouts. Be that as it may, they are not planned as a drawn-out answer for treating skin inflammation.

Soalan Lazim:

Is Curology worth the cash?

I don't question that Curology, similar to anything, turns out preferred for some over it does others; however, it isn't great for me and my skin. Notwithstanding appreciating Curology more than I, Sara concurs that help isn't something everybody needs to attempt.

Does Curology exacerbate your skin before it improves?

When you start your custom Curology equation, you may see your skin breaking out additional from the outset. Illogical as it might appear, this implies the skin inflammation battling fixings are tackling their work! This terrible interaction is called cleansing.

What happens when you quit using Curology?

However much we wish there were, there's no enchantment, promised one-time fix that will clear your skin. When you discover something that works, stick to it. Sadly, numerous individuals find that on the off chance that they quit utilizing Curology once their skin clears up, their old skin inflammation will begin sneaking back in.

Kesimpulan:

For many of the clients of Curology, the item appears to bear extraordinary outcomes, and the enrollment is reasonable. However, the thing is not affected with a portion of the clients encountering unfavorable results. Along these lines, like other skincare items, Curology may or probably won't work for you.

Curology price

Depending on what you need, Curology can cost between $24.90 and $59.90 and is not covered by insurance. When you're starting, you'll get a one-month free trial of your custom formula or dark spot formula (you just have to cover $4.95 shipping and handling).

Curology similar

Musely Face-Rx brings prescription skin care to your fingertips. It's similar to Curology in that you can order their treatments online, but what's unique about the app is its eNurse monitoring program, which allows you to monitor your treatment results by submitting " progress selfies ”.

Trial curology set

The 3-step Curology set comes with your favorite cleanser, super bottle and moisturizer for 2 months, all for a total of $ 59.90. Our lab works hard to keep costs low and quality high as good skin care doesn't have to break the bank.

If you haven't started #curologyjourney yet, sign up for a one-month free trial at curology.com . You can get the set by signing up for a 2-month supply subscription.

How to cancel my curology subscription?

:white_check_mark: Log in to your Curology account.

:white_check_mark: Go to the payment page below the drop-down menu.

:white_check_mark: Click β€œI want to cancel” at the bottom of the page.

:white_check_mark: Complete the follow-up question.

:white_check_mark: Please enter the reason for cancellation.

:white_check_mark: Confirm the cancellation.

Curology rich moisturizer

Curology's dermatologist uses six moisturizing ingredients to specially formulate a new rich moisturizer to smooth out small cracks, add moisture and trap that moisture.

Hyaluronic acid occurs naturally in our skin, but decreases with age. In other words, when hyaluronic acid is added again, the skin becomes plump, moisturized and youthful while minimizing the appearance of wrinkles.

Glycerin moisturizes, softens and protects the skin.

Aloe slides, deeply moisturizes and soothes the skin.

Shea butter softens the texture of the skin by filling in small cracks in the skin. This makes this moisturizer so creamy.

Squalane is a natural plant-based antioxidant that fights wrinkle-forming free radicals while maximizing the absorption of other ingredients.

Allantoin is the driving force behind the strengthening of the skin to maintain hydration and protection.

Finally (I forgot to mention the important point), all the ingredients in the abundant moisturizers are not comedogenic, which is good for acne-prone skin. If you're looking for the perfect face moisturizer for dry and sensitive skin, try this.

Curology skin care price

Depending on what you want, Curology can cost anywhere from $24.90 to $59.90, and it doesn't accept insurance. When you get started, you get a one month free trial of your custom formula or stain remover (you just need to cover the $4.95 shipping and handling charge).

How do you apply curology?

Are you wondering how to apply the Curology formula? Apply a thin layer of the drug to your face (and neck, if applicable) with your fingertips and rub lightly. Use enough to cover the required area. If used more than recommended, it can cause irritation and slow progress.

How much is curology after free trial?

Depending on what you need, curology can cost anywhere from 24.90 to 59.90 and is not covered by insurance. When you get started, you get a one-month free trial of your custom formula or stain-resistant formula (just cover $ 4.95 shipping and handling).

Is curology good for blackheads?

To keep pores free of darkening, regular skin care regimens like Curology designed to improve cell turnover in the skin and reduce bacteria and inflammation, as well as a myriad of other factors that contribute to acne.

Curology monthly cost

The Small Custom Plan ships and billed monthly and costs $19.95 per month (plus $4.95 for shipping). Large Custom Plan ships and billed bi-monthly for $39.90 per shipment (with free shipping).

How long does it take for curology to start working?

Many curology patients begin to see results within the first 4-8 weeks . So it may take at least 2 months to assess whether acne medications like your Curology formula are working for you. Remember: many people will still have an occasional pimple every now and then, even when they don't break out regularly.

Curology zinc pyrithione

Pyrithione zinc, also commonly known as zinc pyrithione, has antibacterial, antibacterial, and antifungal properties that help treat seborrheic dermatitis (also known as dandruff), scalp psoriasis, and acne. It can inhibit the growth of yeast, which is the main cause of dandruff.

How to stop curology?

:point_right: in to your Curology account.

:point_right: Go to your payment page from the drop-down menu.

:point_right: Click on 'I want to cancel' at the bottom of the page.

:point_right: Complete the follow-up questions.

:point_right: Provide a reason for the cancellation.

:point_right: Confirm the cancellation.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

Q: Is curology worth the money?

If you suffer from hormonal acne, cystic acne, blackheads, or rashes of any kind, curology may be worth it. Curology can also be of benefit to people seeking professional help for their skin who do not have the time and financial commitment for an in-person dermatological visit.

Q: Can I just buy the Curology treatment?

The Cleanser & Moisturizer Set, Acne Body Wash, and Emergency Spot Patches are only available with a Large Custom Formula subscription and cannot be purchased separately. If you switch to the small personalized subscription plan, you will lose the possibility of including these products. Each subscription is billed per shipment.

Q: Are Proactiv or Curology better?

A good reason why some people might prefer curology is based on the treatment options available. While Proactiv focuses more on fighting acne breakouts, Curology can treat other issues such as wrinkles and dark spots.

Q: Can I buy Curology moisturizer?

The cleanser and moisturizer ships every 2 months if added to your subscription box, along with your great personalized formula. For New Members: When you sign up as a new member, you can choose between a moisturizer and a rich moisturizer based on your unique skin needs.

Q: Can I stop using Curology?

Can I stop using Curology if my skin is fair? As much as we would have liked there to be, there is no guaranteed one-shot quick fix that will cleanse your skin. Unfortunately, many members find that if they stop using Curology once their skin clears up, their old acne will start to come back. Don't let him do it!

Q: Are all Curology moisturizers the same?

Curology moisturizers

The moisturizing lotions we know and love are blends that keep water in the skin longer. Should be easy, right? But not all moisturizers are created equal. That's why we made not one, but two moisturizers!

Kesimpulannya

Curology products are available in a wide range. Moisturizers, cleansers .acne, and blackhead treatment products and the main question is about how much is curology.

The amount of purchase or the treatment process has been mentioned and is vast in use due to accuracy in the usage of these products. The free trial is for the assessment of the products online when customers log in to their account.

It can be canceled for the future if results are not desired.