Mari kita ambil contoh apa sahaja yang anda ada dan periksa harga barang yang anda pasti akan mendapat pelbagai senarai harga yang berbeza yang disediakan dari pelbagai syarikat. Begitu juga dengan insurans anjing apabila anda mula mempertimbangkan untuk mengambilnya, anda harus meneliti dengan betul mengenai persoalan 'berapa kos insurans anjing?

Seorang wanita mengarahkan anjing peliharaannya

Berapakah Kos Insurans Anjing?

Kos untuk insurans anjing boleh berbeza-beza, boleh jadi hanya 10 dolar atau 100 dolar. Tetapi jika rancangan perlindungan yang layak dan normal dianggap pemilik haiwan peliharaan diharapkan membayar antara $ 30 hingga $ 50 sebulan.

Faktor yang Mempengaruhi Kos Insurans Anjing

 1. Jenis Agensi Insurans dan Pelan Perlindungan

Terdapat beberapa syarikat insurans di satu negara yang memberikan cadangan unik kepada pelanggan. Tetapi kerana terdapat empat dasar yang berbeza yang tersedia di setiap agensi, maka kos untuk rancangan individu akan berbeza di setiap syarikat. Oleh itu, kos bergantung pada jenis agensi dapat dikategorikan kepada empat polisi yang berbeza :

Insurans Anjing untuk Rancangan Hanya Kecelakaan Rencana kemalangan sahaja hanya untuk kemalangan yang mungkin dialami anjing anda termasuk pertempuran, tersandung, kemalangan jalan raya tetapi kecederaan akibat gigitan parasit tidak termasuk. Syarikat insurans termurah untuk perlindungan insurans termurah dengan $ 250 sebagai tolak dan standard anjing lelaki 4 tahun, kosnya mungkin berbeza-beza seperti:

Sr No. Syarikat insurans Kos Bulanan
1 Haiwan peliharaan Terbaik $ 9.00
2 Di seluruh negara $ 25.32
3 ASPCA $ 25.98

Insurans Anjing untuk Pelan Kemalangan dan Penyakit Jenis perlindungan ini mempunyai kelebihan untuk penyakit dan penyakit . Ia mungkin bukan yang paling murah tetapi mampu dimiliki oleh kebanyakan orang. Polisi kedua yang tidak terlalu murah ini untuk anjing lelaki berusia 4 tahun dengan $ 200 hingga $ 300 sebagai potongan, berikutan agensi insurans memberikan harga termurah:

Sr No. Syarikat insurans Kos Bulanan
1 Kaki Sihat $ 41.38
2 Figo $ 39.80
3 Seluruh negara $ 77.14
4 ASPCA $ 60.48
5 Haiwan peliharaan Terbaik $ 48.02
6 Pelan Haiwan Peliharaan $ 68.06
7 Trupanion $ 84.21
8 Peluk $ 44.69

Insurans Anjing untuk Pelan Manfaat Maksimum Pelan faedah maksimum benar-benar bermanfaat kerana ia tidak mempunyai had masa dan dapat diambil lebih dari sekali dalam setahun menjadikannya lebih bermanfaat. Ia juga merangkumi kemalangan dan penyakit. Dalam rancangan ini syarikat insurans akan memberikan kadar tetap bebas kepada pemilik yang perlu dibayar setiap bulan:

Sr No. Syarikat insurans Kos Bulanan
1 Peluk $ 59.25
2 Rakan Haiwan Peliharaan $ 61.00
3 Seluruh negara $ 50.83
4 ASPCA $ 64.89
5 Haiwan peliharaan Terbaik $ 70.19
6 Haiwan Peliharaan Pertama $ 57.95
7 Trupanion $ 68.09

Perlindungan Insurans Anjing untuk Sepanjang Hayat Pelan perlindungan masa hayat adalah yang komprehensif yang merangkumi semua jenis kemalangan, penyakit, pemeriksaan rutin dan bahkan rawatan pencegahan termasuk vaksinasi, terapi dan lain-lain. Yang terakhir tetapi pasti bukan yang paling minimum, pelan perlindungan termahal yang diberikan secara berasingan oleh syarikat insurans yang berbeza adalah seperti berikut:

Sr No. Syarikat insurans Kos Bulanan
1 Peluk $ 31.13
2 Figo $ 33.08
3 Seluruh negara $ 34.95
4 Haiwan Peliharaan Pertama $ 35.00
5 Rakan haiwan kesayangan $ 39.94
6 ASPCA $ 40.83
7 Pelan Haiwan Peliharaan $ 44.19
8 Haiwan peliharaan Terbaik $ 31.13
9 Kaki sihat $ 52.09
10 Trupanion $ 58.14
 1. Baka Anjing

Baka anjing yang berbeza

Terdapat pelbagai jenis anjing yang masing-masing ditugaskan untuk tugas tertentu. Pembiakan ini dilakukan oleh manusia untuk memanfaatkannya. Sebilangan kecil dan sebahagian besar di sisi lain, tidak agresif tetapi yang lain sukar dikawal. Beberapa anjing boleh menghidap penyakit keturunan tertentu yang memerlukan rawatan jangka panjang. Inilah sebab-sebab berlakunya variasi harga setiap baka. Berikut adalah jadual untuk memberi anda idea tentang julat kos bermula dari yang paling murah hingga yang paling mahal:

Sr No. Baka Anjing Jenis Perlindungan Premium Bulanan Jenis Perlindungan Premium Bulanan
1 Campuran Patterdale Terrior Kemalangan Sahaja $ 291 Seumur hidup $ 787
2 Campuran Beagle Kemalangan Sahaja $ 381 Seumur hidup $ 767
3 Campuran Labradoodle Kemalangan Sahaja $ 381 Seumur hidup $ 767
4 Lhasa apso salib Kemalangan Sahaja $ 298 Seumur hidup $ 610
5 Chihuahua Kemalangan Sahaja $ 298 Seumur hidup $ 610
6 Campuran Dane yang hebat Kemalangan Sahaja $ 567 Seumur hidup $ 1189
7 Salib Bulldog Perancis Kemalangan Sahaja $ 429 Seumur hidup $ 885
8 Salib Rottweiler Kemalangan Sahaja $ 435 Seumur hidup $ 913
9 Campuran Gembala Jerman Kemalangan Sahaja $ 381 Seumur hidup $ 767
10 Salib Bullmastiff Kemalangan Sahaja $ 567 Seumur hidup $ 1189

Dengan bantuan jadual ini, jelas bahawa anjing jenis campuran lebih mahal daripada anjing jenis dan biayanya juga bergantung pada jenis polisi yang anda gunakan untuk baka tertentu.

 1. Umur Anjing

Adalah lebih mudah untuk merawat dan merawat anjing ketika mereka lebih muda berbanding dengan anjing yang lebih tua kerana mereka mungkin mendapat penyakit kerana usia tetapi ini adalah syarat untuk seumur hidup polisi sedangkan jika kebijakan hanya kemalangan yang dipilih maka ia akan mempunyai kadar yang tinggi untuk anjing yang lebih muda kerana mereka lebih aktif. Untuk memahami hubungan, mari kita pertimbangkan untuk beberapa anjing pada dua usia yang berbeza:

Untuk Polisi Hanya Kemalangan:

Anjing Purata Kos pada usia 1 tahun Purata Kos pada Umur 5 tahun
Anjing Gunung Formosan $ 497 $ 484
Bull Terrier $ 504 $ 466
Petinju $ 567 $ 569
Hygen Hound $ 567 $ 569
Tanah baru $ 558 $ 484

Polisi Masa Hidup:

Anjing Purata Kos pada usia 1 tahun Purata Kos pada Umur 5 tahun
Anjing Gunung Formosan $ 1,221 $ 1,437
Bull Terrier $ 1,110 $ 1,411
Petinju $ 1189 $ 1403
Hygen Hound $ 1,189 $ 1,403
Tanah baru $ 1135 $ 1437

Ringkasan: Oleh itu, kos yang diperlukan untuk insurans anjing tidak tetap, ia berbeza dengan masa berlalu, peningkatan perbelanjaan ubat-ubatan dan suntikan, dan lain-lain.

Soalan Lazim

Berapa kos untuk memiliki anjing?

Memiliki anjing kadang-kadang mahal kerana penjagaan haiwan kesayangan mereka tetapi mereka selalu berbaloi. Kos purata untuk memiliki anjing adalah $ 125 hingga $ 824 sebulan atau $ 1500 hingga $ 9900 setahun bergantung kepada jenisnya.

Berapakah kos purata insurans anjing UK?

Kos purata kebanyakannya membawa kepada beberapa ratus paun setahun tetapi ia boleh meningkat hingga ribuan kerana keadaan haiwan kesayangan anda yang berterusan. Insurans anjing purata ialah £ 279 setahun hingga 218.

Adakah memiliki anjing layak?

Ya sememangnya! Anjing adalah seperti pengawal peribadi anda atau rakan setia anda, yang akan berada di sana setiap kali anda memerlukan. Ada yang berpendapat bahawa mengurus mereka akan sukar, tetapi setelah anda memilikinya, semua tugas akan menjadi rutin bagi anda.

Kesimpulannya

Pemikiran 'berapa kos insurans anjing' akan cukup jelas sekarang. Tetapi anda perlu memastikan kredit anda sentiasa diperhatikan sebelum memiliki anjing atau haiwan peliharaan lain kerana ia sama pentingnya dengan kita.

Baca Topik Berkaitan:

Berapa banyak insurans kesihatan anjing?

Berapa banyak insurans anjing?

Berapa banyak insurans gigitan anjing?

Apakah insurans haiwan kesayangan?

Apakah insurans hayat?

Berapakah insurans pemilik rumah?

Apa masalah gigi yang paling biasa dialami oleh haiwan peliharaan ?

i. Plak

Sama seperti gigi kita, plak terbentuk setiap hari, biasanya beberapa jam selepas makan. Ini adalah bahan melekit, yang, jika dibiarkan sahaja, dapat menumpuk dan menyebabkan tartar.

ii. Tartar

Hanya ada satu tartar yang ingin kita lihat dan itu adalah sos di sebelah scampi. Tartar tumbuh di atas dan di bawah garis gusi dan merupakan tempat pembiakan bakteria. Terlalu banyak penumpukan (dan terlalu banyak bakteria) boleh menyebabkan gusi mengembang, berpotensi menyebabkan radang gusi.

iii. Penyakit gusi

Tidak ada kaitan dengan menjadi kucing dan anjing anti-halia, gingivitis adalah radang gusi yang boleh berkembang dari tartar dan merupakan peringkat awal penyakit periodontal.

iv. Penyakit Berkala

Dalam bahasa rakyat biasa, ini bermaksud jangkitan pada tisu yang memegang gigi di tempatnya. Ini penyebab utama penyakit gigi dan kehilangan gigi awal pada anjing dan kucing. Ia menyerang lebih dari 87% anjing dan 70% kucing berusia lebih dari tiga tahun.

v. FORL (luka resorptif kucing tidak sensitif)

FORL, juga dikenali sebagai penyerapan semula gigi, adalah keadaan biasa pada kucing domestik. Sel merosakkan permukaan gigi, bermula pada garis gusi, secara beransur-ansur melarutkan akar gigi yang terkena. Penyerapan semula gigi mempengaruhi lebih daripada satu pertiga kucing dewasa dan boleh menyakitkan.

vi. Nafas berbau

Nafas berbau, atau halitosis, boleh menjadi tanda masalah kesihatan gigi yang lebih besar. Selalunya, ia disebabkan oleh penyakit gigi atau gusi, dan anjing kecil mudah terdedah. Sama ada haiwan kesayangan , pasangan anda, atau kencan, semakin dekat tidak akan berlaku dengan nafas berbau. Minum segar atau pastikan jarak sejauh dua meter.

vii. Keretakan gigi

Dengan jumlah haiwan peliharaan kita yang menggunakan gigi setiap hari, tidak menghairankan bahawa doktor haiwan secara rutin melihat gigi yang patah.

Adakah insurans haiwan kesayangan merangkumi perlindungan gigi?

Sama sekali tidak seperti kebanyakan agensi insurans haiwan kesayangan di mana rawatan pergigian tidak termasuk atau pembelian tambahan, setiap pengaturan kami merangkumi rawatan pergigian, merangkumi pencabutan gigi dan pecah. Sekiranya tidak terlalu banyak masalah, kami mengharapkan anda menjalani ujian pergigian sebelum mengambil strategi dengan kami untuk menjelaskan dengan jelas bahawa tidak ada syarat sebelumnya.

Kami mempunyai had £ 1,000 untuk setiap tahun strategi untuk rawatan pergigian; ini adalah sub-had dalam penyertaan tahunan anda.

Adakah insurans haiwan peliharaan melindungi pembersihan gigi?

Ini tidak. Jika tidak, itu hanya skala biasa dan bersih atau membersihkan gigi, kami atau insurans haiwan peliharaan apabila semua yang disebutkan dalam perlindungan yang dilakukan tidak termasuk dalam 'jadual harian'. Sekiranya pengekstrakan diperlukan atau apa-apa yang dikenal pasti dengan penyakit, kecelakaan, atau kecederaan, itu adalah titik di mana kami akan melindungi anda. Atau dikenali sebagai kita yang asli, bukan pemulihan.

Berapakah jumlah kos strategi pergigian anjing dan kucing?

Menilai berbeza bergantung pada pelbagai pemboleh ubah, termasuk di mana doktor haiwan anda dan berapa umur dan apa yang membiakkan kucing atau anjing anda, jadi untuk kos yang tepat pilihan paling ideal anda adalah dengan memeriksa doktor haiwan anda.

 • Untuk anjing, pengambilan biasanya berharga £ 300- £ 400 namun dalam kes tertunggak sehingga £ 500.
 • Untuk kucing, kos pengekstrakan mungkin tidak akan melebihi £ 450 tetapi secara berkala boleh melebihi £ 325.

Tanda bahawa kucing atau kucing anda mempunyai masalah pergigian

Rakan-rakan lama kami di FirstVet telah berkongsi banyak tanda dan kesan sampingan yang boleh anda perhatikan:

 • Halitosis (nafas mengerikan)

 • Ketidaksetiaan

 • Masalah makan

 • Kecenderungan untuk makanan basah

 • Melambung

 • Pengurangan berat

 • Kecederaan atau gigi yang retak

 • Gusi merah atau bengkak di sekitar tepi gigi

 • Mengeringkan gusi

 • Plak berkembang

 • Perubahan warna gigi

 • Gigi tidak ada atau bebas

 • Mengembang di bawah mata

 • Berdebar di mulut.

Adakah saya dapat mengelakkan haiwan kesayangan saya mendapat masalah pergigian?

Memang jelas. Sama seperti gigi kita, pasti ada perkara yang dapat kita lakukan untuk membantu menjaga gigi haiwan peliharaan kita dengan suara yang diharapkan seperti dalam keadaan ini. Berikut adalah beberapa petua utama dari FirstVet dan penguasa dalam tingkah laku dan rezeki, Junior Hudson

i. Diet sangat penting

"Ciri rutin makan yang berkualiti dengan daging, makanan berdaun (mentah, dimasak dan sebagainya) adalah faktor penting untuk kesejahteraan gigi, sama seperti kesejahteraan menyeluruh," kata Junior.

ii. Memberus gigi

Gosok gigi yang biasa membantu menghilangkan plak sebelum mendapat peluang untuk menguatkan dan membingkai tartar. Lihat ke bawah untuk mengetahui cara menggosok gigi haiwan kesayangan anda dengan senyum, bukan cemberut.

iii. Mainan gigitan

Berikan mainan gigitan yang selamat, untuk membantu mencegah kerosakan fizikal pada gigi. Ada beberapa di luar sana, mirip dengan yang dilakukan oleh rakan kami Pet Dentist, yang bertujuan untuk membersihkan gigi dan menggosok belakang gusi.

iv. Gigitan gigitan gigi

Setelah berkembang dari mainan, terdapat banyak gigitan / rawatan gigi yang tersedia untuk kesejahteraan gigi. Gigitan berfungsi setanding dengan mainan tetapi secara amnya terdapat kekacauan tambahan, yang membuang plak secara serentak.

v. Bersihkan mereka

Sama seperti gigi kita, ini adalah kaedah termudah untuk mengawasi kesihatan gigi. Junior mencadangkan memilih pembersih berasaskan kompaun, terutamanya jika terdapat masalah yang ada dan untuk kawalan plak / tartar yang diperluas.

vi. Ujian biasa

Doktor haiwan mengetahui beberapa perkara mengenai gigi, jadi memerhatikan gnashers haiwan kesayangan anda adalah ya. Di kepala ini, agar kami dijamin oleh kami, kami memerlukan haiwan kesayangan anda menjalani pemeriksaan gigi seperti jam.

Bagaimana saya menjaga kebersihan gigi haiwan kesayangan saya?

Dengan kucing dan anjing, ada banyak persamaan dengan menjaga kebersihan gigi mereka, terutama berkaitan dengan kegigihan dan kepastian! Rakan sekerja dan rakan lama kami di Scrambles telah memberikan kami beberapa panduan luar biasa untuk disampaikan kepada anda.

Dengan kaedah apa kelebihan pemegang polisi insurans haiwan peliharaan Waggle?

Seperti yang dirujuk, kami menyukai senyuman berkilau yang luar biasa dan kami perlu menolong semua haiwan peliharaan Waggle kami semaksimum mungkin, jadi untuk melakukan ini kami bergabung dengan beberapa jenama yang menakjubkan di dunia pergigian. Oleh itu, sekiranya anda sekarang menjadi sebahagian, log masuk sahaja ke rekod anda dan selami had dan ganjaran. Bukan individu, berikut adalah sedikit pengetahuan.

i. Gigi bersih

Namanya tidak perlu penjelasan, namun, untuk selamat - Gigi bersih adalah sikat gigi haiwan peliharaan dari setiap sikat gigi haiwan kesayangan, yang terbukti kuat dalam mencapai pengusiran plak dan tartar. Individu mendapat potongan £ 40 dari Teeth Starter Kit yang bersih, RRP £ 239.

ii. Perebutan

Gigitan dan tulang gigi yang pasti, yang menjulang gigi dan gusi yang padat. Individu boleh mengeluarkan 20% dari susunan Scrambles Gnashers pertama mereka dan menghargai potongan 10% dari semuanya selama-lamanya.

iii. Doktor Gigi Haiwan Peliharaan

Menawarkan barang-barang pergigian dari mainan hingga makanan tambahan, semuanya mempunyai semuanya. Barang-barang mereka layak dan dirancang secara eksplisit dalam pengusiran tartar, plak, dan nafas yang mengerikan. Individu dapat menghargai penurunan harga 25% untuk semua Doktor Gigi .

Terdapat lebih daripada 58.4 juta haiwan peliharaan di 46% dari semua kediaman di UK. Di Uk, kami menyukai haiwan kesayangan kami. Oleh kerana kita sangat menyukai haiwan peliharaan, kita harus menjaganya. Insurans anjing juga sama. Kita harus memastikan anjing kita dari syarikat insurans terbaik. Insurans akan melindungi anjing kita dari sebarang kesukaran jika dilakukan. Kami mempunyai banyak jenis polisi yang berbeza mengikut anggaran kami. Perlindungan anjing saya adalah penting.

Kos Insurans Anjing:

Insurans anjing adalah salah satu perkara terpenting dalam kehidupan anjing kita. Kos anjing bergantung pada jenis polisi insurans yang mana yang kita pilih mengikut keperluan atau anggaran kita. Terdapat banyak polisi di mana mereka menyediakan pakej yang berbeza.

S.no Penanggung insurans Kos anjing bulanan Kos anjing tahunan
1 Di seluruh negara ($ 250 dikurangkan, maksimum tidak terhad) $ 33.08 $ 396.96
2 PetFirst $ 34.95 $ 419.40
3 Peluk $ 25.25 $ 303.00
4 [AKC / PetPartners] ($ 3k $ maksimum) $ 35.00 $ 420.00
5 Figo (maksimum $ 10k tahunan) $ 373.56 $ 373.56
6 ASPCA $ 39.94 $ 479.28
7 Haiwan PeliharaanBest $ 44.19 $ 530.28
8 Petplan $ 40.83 $ 489.96
9 Trupanion (Tiada penggantian maksimum tahunan, penggantian 90%) $ 58.14 $ 697.68
10 Kaki Sihat $ 52.09 $ 625.08

Jenis Polisi Insurans Kos Anjing:

Polisi bergantung pada pilihan anda bahawa apa yang anda perlukan. Anda boleh memilih jenis apa saja mengikut anggaran atau kriteria anda. Perkara pertama yang mempengaruhi kos insurans anjing adalah jenis polisi. Terdapat 4 jenis insurans anjing:

 • Insurans anjing hanya kemalangan.

 • Insurans anjing setiap syarat.

 • Insurans anjing terhad masa.

 • Insurans anjing seumur hidup.

Insurans Anjing Hanya Kemalangan:

Jenis ini juga disebut sebagai bentuk termurah kerana ia tidak akan membayar sebarang kecemasan lain seperti kesihatan , pembersihan gigi, dan penyakit. Insurans anjing hanya untuk kemalangan memerlukan kurang dari £ 6 sebulan. Polisi ini hanya untuk membantu kemungkinan anjing mengalami kemalangan.

Insurans Anjing Setiap Keadaan:

Insurans anjing setiap syarat memberi anda insurans satu syarat. Sekiranya anjing anda jatuh sakit atau dia memerlukan rawatan khas sehingga anda boleh menuntut polisi. Polisi ini juga disebut faedah maksimum. Dalam polisi insurans anjing dengan syarat ini had masa tidak termasuk. Biasanya, polisi ini lebih mahal daripada polisi insurans anjing terhad masa.

Insurans Anjing Terhad Masa:

Polisi insurans anjing terhad masa adalah jenis polisi asas dan juga merupakan polisi insurans anjing yang paling murah . Polisi ini dibuat untuk memberikan tawaran bantuan kewangan kepada orang yang mempunyai bil doktor haiwan, hanya untuk jangka waktu tertentu. Polisi ini akan merawat anjing anda untuk penyakit jangka pendek. Tempoh masa untuk polisi ini adalah sekitar 12 bulan. Polisi hampir tidak berharga sekitar £ 15- £ 20.

Insurans Anjing Sepanjang Hayat:

Insurans anjing seumur hidup mempunyai nama lain yang berbeza seperti perlindungan jangka panjang, seumur hidup, perlindungan haiwan kesayangan. Perlindungan anjing jangka panjang dikenali sebagai bentuk insurans anjing yang paling mahal. Ia merangkumi faedah sepanjang tahun untuk anjing. Polisi ini akan merawat sekiranya anjing tersebut mengalami penyakit jangka panjang, atau masalah jangka panjang yang lain. Ini berharga maksimum £ 13- £ 80. Kadar kosnya tinggi tetapi faedahnya boleh dipercayai. Anda akan keluar dari tekanan penjagaan anjing.

Kos Polisi Insurans Anjing Tidak Sengaja:

Polisi tidak sengaja memberikan anda pemulihan anjing anda setelah mengalami kemalangan. Oleh kerana polisi ini pendek sehingga harganya sekitar £ 6 sebulan. Polisi ini memberi anda rawatan dan rawatan doktor haiwan yang lengkap. Walaupun polisi ini membantu penyakit jangka pendek.

Anjing Purata Kos pada usia 1 tahun Purata Kos pada usia 5 tahun
Bull Terrier $ 504 $ 466
Hygen Hound $ 553 $ 569
Anjing Gunung Formosan $ 497 $ 484
Petinju $ 567 $ 569
Tanah Baru $ 558 $ 484

Polisi Kos Sepanjang Hayat Insurans Anjing:

Dasar seumur hidup mempunyai banyak faedah untuk pelepasan anda. Dasar ini juga disebut "seumur hidup". Polisi seumur hidup adalah polisi insurans anjing yang paling mahal. Tempoh masa polisi ini mengandungi keseluruhan (12 bulan). Dalam kategori ini, ia akan memberi anda rawatan doktor haiwan yang lengkap untuk anjing anda. Hampir tidak berharga £ 13- £ 80. Ia akan membantu penyakit jangka panjang. Ini termasuk penyakit, pemeriksaan biasa, pemeriksaan bulanan terperinci, atau pembedahan yang paling penting. Anda boleh mendapat faedah seumur hidup anda, hanya dengan membeli polisi seumur hidup insurans anjing setiap tahun.

Anjing Purata Kos pada usia 1 tahun Purata Kos pada usia 5 tahun
Bull Terrier $ 1,110 $ 1,411
Hygen Hound $ 1,189 $ 1,403
Anjing Gunung Formosan $ 1,221 $ 1,437
Petinju $ 1,189 $ 1,403
Tanah Baru $ 1,135 $ 1,437

Faedah Insurans Anjing:

Insurans anjing / insurans haiwan peliharaan benar-benar perkara penting. Selalunya, orang menyukai haiwan peliharaan mereka sehingga mereka mahu menjamin kehidupan mereka. Terdapat semua faedah yang diberikan oleh pemegang polisi insurans anjing. Sebilangan besar syarikat insurans haiwan peliharaan akan mempunyai pelbagai rancangan untuk memenuhi keperluan dan anggaran anda. Beberapa polisi merangkumi kesejahteraan serta kemalangan dan penyakit, dan beberapa rancangan hanya merangkumi kemalangan atau penyakit . Namun, anda perlu membayar vaksin rutin, cacing jantung dan kutu, dan tanda pencegahan. Semakin banyak yang biasanya dilindungi oleh pelan Insurans haiwan kesayangan anda, semakin besar jumlah yang anda bayar setiap bulan.

 • Insurans anjing membolehkan anda bebas memilih rancangan anda.

 • Insurans disediakan untuk haiwan kesayangan.

 • Wang tersebut akan disimpan kerana insurans.

 • Akan ada peluang untuk rawatan yang lebih baik.

 • Anda tidak perlu mengeluarkan wang anda untuk rawatan anjing anda yang mahal kerana insurans.

 • Insurans membolehkan anda menggantikan doktor haiwan anda.

 • Insurans disediakan untuk haiwan kesayangan.

 • Ini akan memberi anda ketenangan fikiran.

 • Insurans anjing membantu anda mengawal kos perbelanjaan penjagaan anjing.

 • Anda tidak akan menggunakan jumlah simpanan anda untuk keperluan anjing anda.

 • Anda tidak akan risau tentang kesihatan haiwan kesayangan anda.

Mereka menyediakan semua rawatan mahal ini:

 • Kemasukan ke hospital.

 • Penjagaan Kecemasan.

Soalan Lazim (Soalan Lazim):

Bagaimana Insurans anjing Berfungsi?

Insurans anjing pada dasarnya adalah bentuk insurans kesihatan untuk berbulu dan rakan anda yang membantu anda menjimatkan wang dengan bayaran doktor haiwan. Sebagai pemilik haiwan kesayangan, anda membayar premium bulanan. Apabila kos perubatan meningkat, anda akan membayar doktor haiwan anda dan kemudian membuat tuntutan kepada syarikat insurans haiwan kesayangan anda untuk mendapatkan bayaran balik.

Apa yang Dilindungi oleh Insurans Anjing?

Insurans haiwan peliharaan merangkumi kemalangan, penyakit, atau penderitaan secara tiba - tiba, sebagai contoh, jika anda menganggap anjing anda memakan sesuatu yang tidak seharusnya atau barahnya adalah diagnostik. Beberapa rancangan insurans haiwan peliharaan juga merangkumi penjagaan kesihatan rutin, seperti pemeriksaan atau latihan tahunan. Syarikat insurans haiwan peliharaan tidak melindungi syarat yang sudah ada (syarat yang dinyatakan sebelum perlindungan insurans anda bermula).

Adakah Insurans Haiwan Peliharaan Mahal?

Di seluruh papan, insurans haiwan kesayangan tidak terlalu mahal, walaupun kos bulanan anda bergantung pada premium tertentu yang anda pilih . Menurut Value cat, kebanyakan pemilik haiwan peliharaan akan membayar sekitar $ 20 hingga $ 40 sebulan; premium mungkin berkisar serendah $ 10 untuk beberapa rancangan, atau lebih dari $ 90 untuk yang lain.

Adakah Insurans Haiwan Peliharaan [Dikurangkan Cukai?

Insurans haiwan peliharaan tidak boleh ditolak cukai kecuali haiwan kesayangan anda adalah haiwan perkhidmatan yang dibenarkan. Menurut H&R Block, jika anda mempunyai kecacatan fizikal dan memperoleh haiwan perkhidmatan (bukan terapi atau haiwan sokongan emosi), anda boleh menghapuskan perbelanjaan perubatan untuk haiwan itu dengan cukai anda. Jika tidak, pemotongan yang mempertimbangkan perbelanjaan perubatan untuk haiwan peliharaan tidak dibenarkan.

Adakah Insurans anjing Layak?

Ini berbeza dari lelaki ke lelaki. Untuk penjagaan kesihatan rutin, insurans anjing kemungkinan tidak setimpal dengan bayarannya. Tetapi untuk kemalangan atau kecederaan yang mendadak, insurans anjing bernilai 99.9%. Kestabilan fikiran premium insurans untuk pemilik haiwan kesayangan adalah berharga.

Kesimpulan:

Kesimpulan dari semua topik adalah kita harus memastikan anjing kita menjadi syarikat insurans penjagaan yang betul. supaya kita dapat tenang kami mempunyai begitu banyak syarikat insurans yang memberikan faedah tahunan dengan banyak faedah kewangan. Terdapat begitu banyak rancangan atau polisi sehingga setiap orang dapat memilihnya sendiri. Insurans anjing adalah penting bagi mereka yang mempunyai anjing untuk keselamatan mereka atau sebagai rakan mereka.

Baca Topik Berkaitan:

Syarikat Insurans Murah.

Berapa Kos Insurans Anjing?

Apa itu Insurans?

Berapa Banyak Insurans Kesihatan Anjing?

Berapa Banyak Insurans Gigitan Anjing?