Berapa Banyak Insurans Perlindungan Penuh

Harga perlindungan lengkap naik untuk pengguna kenderaan dengan ketidaksempurnaan pada dokumen mereka atau banyak kenderaan untuk dijamin. Harga biasa nasional untuk perlindungan insurans kenderaan yang lengkap adalah: $ 1,427 untuk pemandu kenderaan yang sangat baik dengan penarafan kredit yang sangat baik. $ 1,781 selepas tiket laju.

Tepat cara mencari polisi insurans perlindungan kos rendah yang lengkap.

Polisi insurans kenderaan perlindungan yang lengkap menawarkan pertahanan yang jauh lebih baik daripada minimum yang diwajibkan oleh negara - khusus untuk kemalangan yang bukan merupakan kesalahan anda - namun ia juga menunjukkan harga yang lebih tinggi.

Untuk mencari perlindungan insurans kenderaan perlindungan lengkap yang ekonomik, anda perlu melihat-lihat. Kos yang anda belanjakan untuk perlindungan insurans sepenuhnya bergantung sebahagian pada elemen individu, seperti penilaian kredit anda dan juga latar belakang kecelakaan.

Itu memerlukan polisi insurans perlindungan yang lengkap?

Perlindungan insurans perlindungan yang lengkap tidak diperlukan oleh undang-undang. Beberapa negeri hanya mewajibkan peratusan polisi insurans tanggungjawab kenderaan. Namun itu tidak akan melindungi kecederaan anda atau perkhidmatan pembaikan kenderaan - hanya kerosakan atau kecederaan yang anda cetuskan orang lain.

  • Sekiranya anda mempunyai pinjaman kereta atau sewa, institusi pinjaman anda kemungkinan besar memerlukan anda untuk membeli kerosakan dan juga perlindungan terperinci. Sebilangan besar syarikat menyediakan rancangan ini, namun sebilangan syarikat insurans tidak membenarkan anda memperolehnya tanpa pelbagai yang lain.
  • Membeli polisi insurans kenderaan perlindungan lengkap mungkin merupakan pelaburan kewangan audio sekiranya:.
  • Anda mempunyai kenderaan baru atau mahal.
  • Anda berulang-alik dalam waktu sibuk.
  • Anda tinggal di lokasi dengan keadaan cuaca yang teruk, harga pencurian kenderaan yang tinggi atau ancaman kemalangan haiwan kesayangan yang tinggi.

Anda tidak boleh membayar untuk memperbaiki atau menukar kenderaan anda jika kenderaan itu rosak atau disapu.

Untuk kenderaan yang lebih tua, bagaimanapun, perlindungan insurans yang lengkap mungkin tidak sesuai dengan harganya. Perlindungan insurans yang komprehensif dan juga kecelakaan memberi ganti rugi kepada anda sama seperti wang tunai dari kenderaan anda pada masa ia dicederakan atau disapu. Dan juga mereka biasanya mempunyai polisi insurans yang dapat dikurangkan, jumlah yang anda jangkakan untuk membayar saku untuk membaiki perkhidmatan atau pengganti.

Bayangkan berharga $ 600 setiap tahun untuk terperinci dan juga kerosakan dan anda juga mempunyai insurans $ 1,000 yang boleh ditolak. Sekiranya kereta dan trak anda bernilai $ 2,000, semakan tuntutan tuntutan insurans adalah maksimum $ 1,000 - hanya $ 400 lebih besar daripada yang anda belanjakan untuk perlindungan insurans. Memeriksa nilai yang ada pada kenderaan anda dapat membantu anda menentukan sama ada perlindungan lengkap masuk akal.

Walaupun mempunyai perlindungan insurans yang lengkap, ada pelbagai alternatif rancangan lain yang mungkin anda perlukan. Sebagai contoh, tanpa perlindungan insurans pemandu insurans, polisi insurans tidak sah serta perlindungan insurans pembayaran balik klinikal yang dibelanjakan untuk semua kos perlindungan insurans insurans kenderaan tidak akan berlaku. Sekiranya anda menggunakan pagar, bersenang-senanglah dengan alternatif perlindungan insurans yang anda lihat secara dalam talian semasa mencari sebut harga perlindungan insurans automatik.

Petikan polisi insurans perlindungan insurans yang lengkap.

Apabila anda membeli perlindungan insurans automatik dari pelbagai penyedia perkhidmatan, penting untuk membezakan harga untuk perlindungan yang sama. Atau, anda boleh percaya bahawa anda memperoleh kadar yang sangat baik, hanya untuk mengetahui bahawa perlindungan anda tidak ada ketika tiba masanya untuk menuntut.

Semasa membezakan petikan untuk perlindungan sepenuhnya

Gunakan potongan yang sama dan batasan tanggungjawab sepanjang sebut harga. Dengan cara ini, anda membandingkan kos untuk perlindungan insurans yang sama. Dan juga ketika memilih kerosakan dan juga potongan yang terperinci, patuhi jumlah yang mungkin anda buat untuk pemasangan setelah perlanggaran.

Maklumat perlindungan tambah kontras. Alternatif seperti polisi insurans yang tidak sah, rahsia kecelakaan dan juga perlindungan kecederaan anjing peliharaan berbeza dari satu syarikat insurans kepada yang berikut. Pastikan untuk memeriksa setiap laman web perniagaan untuk mendapatkan maklumat dan juga kekangan.

Tawarkan maklumat yang sama setiap masa. Sekiranya anda menggunakan beberapa peranti untuk mendapatkan harga, pastikan pemandu kenderaan, kereta dan trak, alamat dan latar belakang pemanduan sesuai.