Berapa Banyak Insurans Haiwan Peliharaan untuk Anjing?

Kos insurans haiwan peliharaan untuk anjing berbeza mengikut syarikat insurans, rancangan perlindungan , dan beberapa faktor lain. Premium bulanan untuk insurans anjing berkisar antara $ 10 hingga $ 100 tetapi menurut data yang dikumpulkan dari sumber yang berbeza, purata kos bulanan insurans haiwan peliharaan untuk anjing adalah $ 47.20 untuk rancangan insurans yang merangkumi kedua-dua perlindungan akibat kemalangan. Kos insurans haiwan kesayangan dibahagikan kepada tiga bahagian

1. Premium bulanan : Ini adalah kos yang harus anda bayar semasa membeli polisi. Biasanya, ia dibayar setiap bulan tetapi kadang-kadang setiap tahun. 2. Deductible : Adalah jumlah yang dibayar oleh pemegang polisi sebelum syarikat insurans mula membayar.

3. Peratusan pembayaran balik : Adalah jumlah yang dibayar oleh syarikat insurans setelah ia dibayar oleh pemegang polisi . Sekiranya anda ingin menganggarkan kos insurans haiwan kesayangan tahunan atau seumur hidup, anda boleh melakukannya dengan cara berikut: Pertama, mendapat kos premium bulanan berdasarkan umur haiwan kesayangan anda dari penyedia insurans. Kedua, kalikan dengan 12 untuk mendapatkan kos tahunan. Ketiga, ikuti proses yang sama untuk tahun masing-masing (5 tahun ke depan) dan tambahkan semua premium tahunan untuk mendapatkan anggaran kos seumur hidup.

apakah insurans haiwan kesayangan ? Insurans haiwan kesayangan adalah polisi penjagaan kesihatan yang membantu anda menampung kos perbelanjaan perubatan haiwan kesayangan anda melalui pembayaran balik . Sekiranya anda membeli pelan insurans yang betul, ini bermakna anda juga membeli ketenangan fikiran yang tidak ternilai. insurans haiwan peliharaan melindungi anda daripada kos veterinar yang tinggi. Sekiranya kemalangan atau penyakit tiba-tiba berlaku kepada haiwan kesayangan anda, mempunyai rancangan insurans boleh menjadi penyelamat. Faedah insurans haiwan kesayangan : Saya hairan bahawa orang mempunyai insurans haiwan kesayangan tetapi bukan untuk haiwan kesayangan mereka. Terdapat banyak faedah insurans haiwan kesayangan. ada yang disenaraikan di bawah

 • Insurans haiwan kesayangan dapat menjimatkan wang anda. Setelah membayar sejumlah potongan, sejumlah besar bil doktor haiwan anda akan dibayar oleh syarikat insurans dalam bentuk pembayaran balik.

 • Sekiranya anda mempunyai insurans haiwan kesayangan, anda boleh memberi tumpuan lebih kepada kesihatan haiwan kesayangan dan lebih sedikit pada kos doktor haiwan.

*, Tidak seperti insurans manusia, insurans haiwan kesayangan membolehkan anda memilih doktor haiwan pilihan anda.

 • Anda boleh menggunakan pilihan perubatan terbaik untuk haiwan kesayangan anda tanpa mengira keadaan kewangan anda. Ini memberi anda ketenangan fikiran.

 • Sekiranya haiwan kesayangan anda lebih tua, syarikat insurans anda akan memberi perlindungan kepada haiwan kesayangan anda tanpa mengira keturunan atau umurnya.

Faktor yang mempengaruhi kos insurans anjing :

Kos insurans tidak tetap tetapi ditentukan oleh pelbagai faktor. Setiap syarikat insurans mengambil kira faktor-faktor ini sebelum menentukan premium polisi.

 1. Syarikat insurans : Ini adalah faktor yang paling mempengaruhi dalam menentukan kos premium bulanan. Syarikat yang berbeza menawarkan harga yang berbeza bergantung pada rencana liputan yang anda pilih, dikurangkan, umur, dan baka haiwan kesayangan anda, dan juga lokasi anda. Harga tepat sukar ditentukan tanpa mempertimbangkan faktor di atas. Walau bagaimanapun, kos bulanan purata syarikat berbeza dinyatakan di sini:
Syarikat insurans Kos purata sebulan
PELUK $ 13- $ 100 berdasarkan rancangan pilihan anda.
PETS TERBAIK $ 6 ke atas berdasarkan rancangan pilihan anda.
PAKI SIHAT $ 15- $ 90 berdasarkan rancangan, potongan, umur, dan keturunan haiwan kesayangan anda.
ASPCA Harga permulaan $ 10 untuk kemalangan sahaja dan $ 16 untuk liputan lengkap.
PET PERTAMA $ 16- $ 100 berdasarkan rancangan pilihan anda.
INSURANS PET $ 5- $ 90 bergantung pada rancangan pilihan anda.
FIGO $ 9- $ 135 bergantung pada liputan yang anda pilih.
24 MENONTON PET $ 11- $ 100 bergantung pada rancangan dan pemboleh ubah lain.
PENJIMATAN PET $ 9.95- $ 21.95 bergantung kepada berapa banyak anjing yang anda ada.

2. Pelan liputan : Premium polisi sangat bergantung pada rancangan liputan yang anda pilih. Terdapat perbezaan yang besar dalam kos dua rancangan liputan utama ; insurans kemalangan sahaja dan insurans penyakit kemalangan. Menurut data yang dikumpulkan dari PERSATUAN INSURANS KESIHATAN PET AMERIKA UTARA, berikut adalah kos insurans bulanan berdasarkan pelan perlindungan:

Pelan liputan Kos purata sebulan
Liputan kemalangan sahaja $ 16.17
Liputan penyakit-kemalangan $ 48.78

PETUA BONUS UNTUK ANDA : Sekiranya anda ingin menyimpan maka BANDINGKAN KUTIPAN INSURANS PET adalah kaedah terbaik. Syarikat insurans yang berbeza menawarkan sistem sebut harga dalam talian, dapatkan sebut harga dari tiga hingga lima syarikat, dan bandingkan. Cari polisi yang mempunyai perlindungan paling fleksibel untuk keperluan haiwan kesayangan anda. Soalan Lazim :

apakah insurans haiwan kesayangan? Pet Insurance adalah polisi penjagaan kesihatan untuk haiwan kesayangan anda yang membayar anda untuk perbelanjaan perubatan haiwan kesayangan anda setelah jangka waktu tertentu. Adakah insurans haiwan kesayangan berbaloi? Insurans haiwan peliharaan membantu melindungi anda daripada kos yang tidak dijangka yang berkaitan dengan haiwan kesayangan anda. Anda harus membayar jumlah yang berpatutan setiap bulan yang kelihatan seperti beban yang tidak perlu tetapi boleh menjadi lebih banyak jika anda tidak mempunyai insurans haiwan kesayangan. Sebahagian besarnya memberi anda ketenangan fikiran. Apa yang dilindungi insurans haiwan kesayangan?

 • Harga pembelian haiwan kesayangan jika haiwan kesayangan anda hilang atau dicuri.

 • Kos perubatan sekiranya haiwan kesayangan anda jatuh sakit atau mengalami kemalangan.

 • Sekiranya haiwan kesayangan anda mati kerana sakit atau cedera dan jika doktor haiwan mengesahkannya, anda akan mendapat harga pembelian haiwan kesayangan. Tetapi had umur dikenakan dalam kes ini.

Insurans haiwan peliharaan terbaik untuk anjing? Ia bergantung pada keadaan haiwan kesayangan anda. Ada di sini:

 • Di seluruh negara adalah pilihan kami untuk penilaian keseluruhan.

 • ASPCA adalah pilihan kami untuk pelbagai haiwan peliharaan.

 • PetsBest adalah pilihan kami untuk anjing yang lebih tua.

 • Embrace Pet Insurance adalah yang terbaik untuk keadaan kecemasan.

Topik berkaitan : Kos insurans haiwan peliharaan Banfield Berapakah insurans gigitan anjing? Berapakah insurans kesihatan anjing?

Berapa banyak yang anda bayar untuk insurans haiwan berbeza. Premium bulanan mungkin berkisar antara serendah $ 10 hingga lebih tinggi daripada $ 100, walaupun kebanyakan pemilik haiwan peliharaan mungkin mengharapkan pembayaran antara $ 30 atau $ 50 sebulan untuk rancangan dengan perlindungan yang layak. umur, spesies atau baka haiwan kesayangan anda, serta tempat tinggal anda atau pakej perlindungan yang anda pilih, semuanya termasuk dalam kadar insurans anda. Kos purata insurans haiwan kesayangan adalah lebih tinggi untuk anjing 60% lebih mahal daripada kucing untuk polisi kemalangan atau penyakit. Haiwan yang lebih tua atau haiwan yang lebih besar juga menghadapi kadar insurans haiwan kesayangan yang lebih tinggi, kerana golongan ini cenderung mempunyai masalah kesihatan yang paling banyak. Grafik yang menunjukkan purata kos bulanan anjing atau kucing penanggung insurans.

Kos purata insurans haiwan peliharaan untuk anjing semakin meningkat sementara kos untuk kucing berubah-ubah. Harga telah menurun sebanyak 7.2% atau meningkat hingga 25.9% dalam lima tahun terakhir, bergantung pada jenis polisi. Kenaikan lima tahun dalam kadar insurans haiwan kesayangan secara purata.

Polisi Kemalangan & penyakit haiwan peliharaan Polisi kemalangan sahaja Anjing 25.9% 24.9% Kucing 18.2% -7.2% Kos purata insurans haiwan peliharaan untuk anjing Di 11 syarikat insurans haiwan ternama, premium bulanan purata untuk insurans anjing adalah $ 42.45. untuk mencari purata premium insurans anjing, kami memperoleh harga untuk sampel profil anjing dari penjana sebut harga dalam talian syarikat insurans. untuk rancangan sampel, kami menggunakan:

• $ 500 ditolak • maksimum $ 5,000 tahunan • tahap pembayaran balik 80%

Apa yang sebenarnya dilindungi insurans haiwan peliharaan?

Grafik menunjukkan purata kos bulanan untuk mengasuransikan anjing di 11 syarikat. Walaupun dengan parameter yang sama untuk lokasi, rancangan anjing atau insurans, syarikat insurans menunjukkan jarak hampir $ 50 di seluruh rancangan mereka. Oleh itu, jika anda tinggal di suatu tempat dengan kos veterinar yang mahal atau memiliki anjing yang terdedah kepada kecederaan, anda mungkin menjangkakan premium bulanan anda lebih hampir kepada $ 70 daripada $ 25.

Begitu juga, anda akan membayar premium yang lebih tinggi jika anda mahukan lebih banyak liputan, atau jika anda mengurangkan potongan atau meningkatkan tahap pembayaran balik anda. Berikut adalah sebut harga anjing contoh kami di semua syarikat insurans:

Rank Insurer Premium bulanan untuk anjing 1 Rangkul $ 25.25 2 Figo (maksimum $ 10k tahunan) $ 31.13 3 Di seluruh negara $ 33.08 4 PetFirst $ 34.95 5 AKC / PetPartners $ 35.00 6 ASPCA $ 39.94 7 Petplan $ 40.83 8 Haiwan PeliharaanBest $ 44.19 9 HealthyPaws $ 52.09 10 $ Tropion $ 58Perisian $ 242 $ 24Perhasilan $ 72Perhasilan $ 72Perhasilan $ 52 $ 9Perisian $ 24Perisian $ 72Perhasilan $ 72Perhasilan $ 72Perhasilan $ 52Perhatian mengikut jenis anjing Kos rancangan bulanan juga berbeza-beza mengikut jenis anjing anda. Dengan menggunakan contoh rancangan di atas untuk anjing jantan yang berusia tiga tahun yang sihat atau wakil syarikat insurans bagi kos purata, kami mendapati premium bulanan untuk lima baka anjing yang paling biasa.

Peringkat populariti Breed Premium bulanan 1 Labrador Retriever $ 37.44 2 German Shepherd $ 34.32 3 Golden Retriever $ 40.56 4 Bulldog $ 39.00 5 Beagle $ 34.32

Kos purata insurans haiwan kesayangan untuk kucing. untuk kucing, kami mendapati purata premium bulanan bagi 11 syarikat insurans terbesar ialah $ 20.99. untuk mengetahui berapa kos penanggung insurans untuk kucing, kami mendapat sebut harga sebut harga untuk rancangan yang disebutkan di atas - $ 500 ditolak, maksimum $ 5,000 tahunan atau tahap pembayaran balik 80%.

Apa yang tidak dilindungi oleh insurans haiwan kesayangan?

Seperti yang dijangkakan, kami mendapati kos untuk mengasuransikan kucing jauh lebih rendah daripada yang diinsuranskan untuk anjing. Grafik menunjukkan purata kos bulanan untuk mengasuransikan kucing di 11 syarikat. Kos mengasuransikan kucing menunjukkan banyak perbezaan antara syarikat seperti yang berlaku untuk anjing. untuk kucing berisiko sederhana berusia empat tahun, anda mungkin akan membayar $ 10 hingga $ 15 sebulan dengan salah satu syarikat yang paling berpatutan. untuk liputan penjagaan kesihatan yang lebih banyak atau baka kucing yang lebih terdedah kepada kecederaan, anda mungkin akan membayar lebih dekat dengan $ 30 atau $ 35.

Rank Insurer Premium bulanan untuk kucing 1 Haiwan PeliharaanBest $ 9,94 2 Rangkul $ 13.79 3 Figo (maksimum $ 10k tahunan) $ 15.38 4 ASPCA $ 16.77 5 PetFirst $ 16.95 6 Di seluruh negara ($ 250 dikurangkan, maksimum tidak terhad) $ 17.03 7 Petplan $ 19.66 8 Paha Sihat (tanpa maksimum tahunan) $ 24.75 9 AKC / PetPartners (maksimum $ 3k insiden) $ 27.83 10 Trupanion (tiada maksimum tahunan, penggantian 90%) $ 28.14 11 24PetWatch ($ 100 ditolak) $ 40.69

Seperti anjing, kos untuk mengasuransikan kucing juga berbeza mengikut baka. Untuk mengetahui kemampuan menginsuranskan baka yang berbeza, kami melihat lima baka kucing yang paling biasa. Kedudukan populariti Baka Premium bulanan 1 Eksotik $ 12.78 2 Ragdoll $ 17.57 3 British Shorthair $ 20.76 4 Parsi $ 19.17 5 Maine Coon $ 17.57 Kos purata rawatan Sekiranya anda ingin memutuskan apakah insurans haiwan kesayangan adalah berbaloi, anda harus mempertimbangkan kos rawatan tanpa insurans. untuk membantu anda mengira sama ada insurans haiwan peliharaan adalah pelaburan yang baik untuk anda, kami melihat kos rawatan untuk 10 penyakit anjing atau kucing teratas.

Menurut data berdasarkan tuntutan rata-rata dari pemegang PetFirst, rawatan anjing yang paling biasa berharga $ 252.75 secara purata, sementara rawatan kucing yang paling biasa berharga $ 266.79. Perlu diingat bahawa beberapa masalah yang lebih biasa, seperti merawat parvo pada anak anjing, mungkin agak mahal - tuntutan rata-rata adalah lebih dari $ 900. atau penderitaan serius seperti barah jarang berlaku, tetapi rawatannya juga lebih mahal - kemoterapi sahaja mungkin berharga $ 5,000 hingga $ 10,000.

Grafik yang menunjukkan kos keadaan anjing yang paling biasa Kedudukan Keadaan anjing biasa Kos lawatan doktor haiwan 1 Jangkitan telinga $ 149.30 2 Alahan $ 234.84 3 Jangkitan kulit $ 175.97 4 Perut yang sakit $ 385.46 5 Cirit-birit $ 203.14 6 Masalah pundi kencing $ 617.17 7 Jangkitan mata $ 115.45 8 Artritis $ 255.75 9 Hypothyroidism $ 123.29 10 Sprains $ 267.17

Apa yang tidak dilindungi oleh insurans haiwan kesayangan?

Dalam kebanyakan kes, membayar rawatan dari poket untuk keadaan anjing atau kucing yang paling biasa adalah lebih murah daripada kos insurans tahunan. Namun, perlu diingat bahawa insurans ini dimaksudkan untuk membantu mengurangkan beban penyakit atau penyakit yang lebih mahal atau tidak biasa, seperti patah anggota badan atau terkena barah. Dalam kes-kes ini, mempunyai insurans akan membantu mengurangkan beban kewangan prosedur yang mahal.

Grafik yang menunjukkan kos keadaan kucing yang paling biasa Kedudukan Keadaan kucing biasa Kos lawatan doktor haiwan 1 Keadaan saluran kencing $ 295.18 2 Perut sakit $ 385.46 3 Kegagalan ginjal $ 485.38 4 Cirit-birit $ 203.14 5 Alahan $ 234.84 6 Diabetes $ 276.39 7 Colitis $ 203.14 8 Jangkitan telinga $ 149.30 9 Bahagian atas jangkitan pernafasan (URI) $ 219.27 10 Hyperthyroidism $ 215.75

Kos haiwan merangkumi sebahagian besar perbelanjaan yang berkaitan dengan pemilikan haiwan kesayangan. Perjalanan tunggal ke doktor haiwan rata-rata $ 160 untuk kucing atau $ 212 untuk anjing, tetapi mereka mungkin jauh lebih tinggi jika haiwan kesayangan anda mengalami penyakit atau kecederaan yang tidak dijangka. Kos lawatan pembedahan tunggal dianggarkan berjumlah $ 426 untuk anjing atau $ 214 untuk kucing.1

Untuk membantu menguruskan kos pemeliharaan haiwan peliharaan atau mempersiapkan diri untuk keadaan kecemasan haiwan yang tidak dijangka, banyak ibu bapa haiwan peliharaan memilih untuk mendaftar dalam rancangan insurans haiwan kesayangan. Polisi ini biasanya dikenakan kos bulanan yang rendah tetapi mungkin membayar hingga puluhan ribu dolar dalam liputan bil doktor haiwan yang tidak dijangka ini dapat menyamai operasi menyelamatkan nyawa untuk haiwan kesayangan anda.

Untuk membantu anda memilih perlindungan terbaik untuk haiwan kesayangan anda, kami telah mengumpulkan rancangan insurans haiwan kesayangan terbaik menggunakan sistem pemarkahan kuantitatif yang menilai tawaran polisi, nilai, harga, perkhidmatan pelanggan, atau lebih. Berikut adalah pilihan terbaik dari penyelidikan kami. Soalan Lazim

Adakah insurans haiwan kesayangan layak untuk anjing?

Meliputi insiden dan kecederaan seperti pengambilan benda asing, keracunan, jika haiwan kesayangan anda dilanggar oleh kereta, atau air mata ligamen. Pelan Kemalangan dan Penyakit. Ini adalah jenis rancangan yang paling biasa.

Berapakah kos insurans anjing di UK?

Premium bulanan boleh berkisar antara serendah $ 10 hingga lebih tinggi daripada $ 100, walaupun kebanyakan pemilik haiwan peliharaan boleh mengharapkan untuk membayar antara $ 30 hingga $ 50 sebulan untuk rancangan dengan perlindungan yang layak.

Berapakah harga purata insurans anjing?

Anda harus membuat tuntutan sebaik sahaja haiwan kesayangan anda mengalami kemalangan atau didiagnosis menghidap penyakit, atau dalam masa 90 hari setelah membayar yuran doktor haiwan untuk keadaan yang diderita oleh haiwan kesayangan anda.