Berapa umur kratos? Kratos berusia 200 tahun di akhir God Of War IV, walaupun usianya tidak pernah dinyatakan dalam permainan asal.

Kratos yang merupakan watak permainan antihero fiksyen yang dicipta oleh david jaffe, salah satu pencipta permainan terbaik. Kratos tergolong dalam sejarah sparta Yunani.

Menurut reddit, Dipercayai, bahawa kratos berusia 1000 tahun memberi atau mengambil masa 4 - 5 tahun. Walaupun usia yang diberikan oleh mereka juga tidak benar atau boleh dipercayai. Itu bergantung pada anggaran anda sendiri.

Berapa umur kratos?

Kratos Zeus, yang merupakan salah satu spartan, dan pejuang terbaik dalam siri permainan God Of War, dipercayai berusia 200 tahun. Walaupun, para pencipta sendiri tidak membincangkan usia mereka. Tidak syak lagi, jelas bahawa dia tidak pernah berumur.

Oleh kerana usia tidak pernah dinyatakan oleh para pencipta, kita terpaksa membuat perkiraan yang hampir tepat mengenai usianya.

Berdasarkan perkiraan saya, kratos mesti berusia 200 tahun pada akhir siri God Of War IV Game. Di bawah ini adalah perkiraan saya mengenai usia kratos pada akhir God of War IV,

Dalam sejarah Spartan, orang Spartan tidak dapat melangsungkan perkahwinan sebelum mereka berusia 30 tahun. Oleh itu, ini bermakna bahawa ketika Kratos menikahi Lysandra "Faye" Laufey, dia mesti berumur 30 tahun. Kedua-dua mereka mempunyai dua anak.

Anak pertamanya berusia 8 tahun ketika dia ditipu oleh Yunani untuk membunuh keluarganya sendiri dengan tangan kosong. Jumlahnya, 30 + 8 = 38 tahun. Itu bererti dia berusia 38 tahun ketika membunuh keluarga lamanya. Selepas peristiwa dewa perang tiga ketika anda pergi di Vault tirani, tetapi setelah beberapa ketika, anda dapati beberapa perkara yang mempunyai makna.

Pertama, anda akan melihat sebuah pasu di dalamnya, merangsang kratos sebagai Ghost of Spartans, menggambarkan bahawa ia mesti diletakkan di sana sebelum kuil itu tenggelam, walaupun perkara seperti itu tidak akan pernah ada.

Tanda "permadani" dalam perjalanan ke kotak menunjukkan tyr mengunjungi Yunani, pada masa itu kratos tidak tahu mengenai tyr, jadi diasumsikan bahawa ini adalah peristiwa yang terjadi pada akhir dewa perang 3.

Sekarang untuk Yunani pulih setelah serangan balas dendam kratos untuk keluarganya tidak akan lebih dari satu dekad. Itu bermakna dia berusia 48 atau 50 tahun sehingga Yunani pulih dari dendam kratos.

Sekarang seperti yang kita tahu, ketika kita menggunakan pintu perjalanan alam di kuil tyre dengan istri kratos faye, dia mengatakan kepada kita bahawa kuil itu tidur selama 150 musim sejuk, menyimpulkan bahawa ketika kratos masuk ke sana dia juga tertidur hingga 150 tahun. Ini adalah peristiwa terakhir God Of war.

Tahu sejak awal, berapa umur kratos ?, Merangkum sepanjang tahun kratos hidup hingga akhir dewa perang dia berusia 200 tahun pada akhir gow 4 dengan perbezaan 2 hingga 3 tahun. Umur yang dianggarkan oleh saya adalah paling tidak tepat. Menurut reddit, kratos akan berusia 1000 tahun.

Kerana, Acara mengesankan yang tulen yang memberikan premis kepada Fimbulwinter (yang terjadi menjelang akhir permainan) bermula pada tahun 535 Masihi. Ini ada di dalam ruang lingkup penegasan Barlog yang masuk akal, yang berlaku di AD namun berlaku lebih dari 250 tahun sebelum zaman Viking. Dengan cara ini, kita dapat menilai bahawa God of War 4 berlaku pada tahun 534/535 Masihi; Kita juga secara umum dapat mengaitkan tarikh menjelang Perang Allah III dengan penghapusan Sparta yang terkenal melalui gegaran yang merosakkan, yang terjadi pada tahun 464 SM. Ini menunjukkan bahawa sekitar 999 tahun telah berlalu antara penamat GOW3 dan penamat GOW4 . [Ini sesuai dengan pernyataan Barlog tentang "sekitar 1000 tahun" yang berlalu di suatu tempat dalam lingkungan GOW3 dan GOW4 .

Siapa kratos?

Kratos adalah watak permainan video fiksyen, dibuat oleh david jaffe dan disuarakan oleh hakim christopher. Dia adalah protagonis utama siri permainan santa Monica Studios God Of War.

Siri God of War didasarkan pada mitologi Yunani, sebelum para pencipta memutuskan untuk mengalihkan siri ini ke mitologi Norse, kerana itu jauh lebih baik daripada mitologi.

Kratos adalah satu-satunya anak lelaki ayahnya dan ibunya. Ayahnya adalah Zeus yang terkenal. Asalnya berasal dari sejarah Yunani kuno sparta.

Kratos – apa maksudnya?

Kratos tidak lain adalah kata Yunani yang bermaksud kekuatan dan kekuatan, dalam bahasa Yunani digunakan untuk menunjukkan kekuatan atau kekuatan kepada seseorang, dalam God Of War ia merujuk kepada kratos itu sendiri.

Kratos yang diucapkan sebagai cratus adalah kata bahasa Yunani, digunakan untuk merujuk kepada orang yang memiliki kekuatan dan kekuatan yang lebih

Kratos dan Dewa Perang

Kratos adalah watak permainan komputer dan pahlawan pengaturan God of War Santa Monica Studio, yang bergantung pada cerita rakyat Yunani, sebelum pindah ke cerita rakyat Norse. Kratos, atau disebut "Apparition of Sparta", pertama kali muncul dalam permainan komputer God of War tahun 2005, yang mendorong peningkatan tujuh permainan tambahan termasuk watak sebagai pahlawan. Kratos juga muncul sebagai pahlawan susunan komik 2010 dan 2018, sama seperti tiga buku penubuhan yang menceritakan semula tiga permainan tersebut. Perwatakan itu disuarakan oleh Terrence C. Carson dari tahun 2005 hingga 2013, dengan Christopher Judge mengambil alih kendali atas bahagian ini dalam kesinambungan 2018, juga dinamakan God of War. Antony Del Rio menyuarakan watak sebagai anak muda di God of War: Ghost of Sparta.

Dia membuat penampilan pertama di God of War (2005). Watak itu diciptakan dan ditulis oleh David Jaffe, direka dan dikoreografi oleh charlie Wen.

Vioce Kratos dilakukan oleh tiga artis suara Terrence C. Carson (dewasa, 2005-2013), Christopher Judge (dewasa, 2016-sekarang) dan Antony Del Rio (anak, 2010).

Sepanjang pengaturannya, Kratos digambarkan sebagai wannabe, sering melakukan aktiviti membuat sketsa. Terlepas dari kenyataan bahawa cerita belakangnya terdapat di God of War yang pertama, pemuda Kratos terbongkar di Ghost of Sparta dan pengenalan gadisnya disiasat dalam pengaturan komik God of War (2010-11).

Dalam Ghost of Sparta, tidak diketahui bahwa nabi telah menjangkakan bahawa kematian Olympus tidak akan terjadi oleh tangan orang-orang Titans - yang ditahan setelah Perang Besar - namun oleh manusia, seorang juara yang diperiksa.

The Olympians Zeus, Athena, dan Ares menerima juara ini menjadi Deimos, saudara Kratos yang lebih muda, yang mempunyai pigmentasi yang pelik. Ares dan Athena mengganggu pemuda mempersiapkan Kratos dan Deimos di Sparta dan merampas Deimos. Kratos berusaha menghentikan Ares, namun Ares membersihkannya ke samping dan memarnya di mata yang betul. Diambil ke Domain Kematian, Deimos ditahan dan diseksa untuk waktu yang lama oleh tuan kematian, Thanatos.

Dengan mempercayai Deimos sudah mati, Kratos memakaikan tatu merah, yang tidak dapat dibezakan dengan warna kulit saudaranya, untuk menghormati kerabatnya.

Kebolehan Kratos

1. Asimilasi

Asimilasi adalah kekuatan pada dasarnya dilihat ketika Kratos membunuh musuh. Ini dapat memasukkan Penyerapan Daya (dalam pengaturan God of War yang dilihat sebagai sfera merah), menjaga kekuatan musuh yang dikalahkan, dan kehidupan atau Penyerapan supranatural yang terdapat di God of War ketika melaksanakan musuh tertentu

2. Pergerakan

Kemampuan untuk menawarkan kehidupan kepada benda-benda yang tidak bernyawa, Zeus menggunakan kemampuan ini untuk meremajakan Colossus of Rhodes.

3. Audiokinesis

Pengendalian suara adalah kekuatan yang dapat dibuat, dan mengawal gelombang suara dan bunyi yang berbeza di kawasan tertentu. Dalam pengaturan God of War yang paling menonjol kekuatan ini berasal dari Siren

4. Elektrokinesis

Zeus boleh membuat dan mengawal kuasa dan kilat. Kekuatan ini juga dikendalikan oleh adiknya Poseidon. Tubuh Oceanus juga dikelilingi oleh kilat. Juara Zeus juga dapat memanfaatkan raungan

5. Penerbangan dan terbang

Penerbangan hanyalah keupayaan untuk menangguhkan atau menggerakkan diri tanpa disedari. Ia cenderung dicapai melalui sayap atau kekuatan misteri. Yang terakhir sering dilihat sebagai penyampaian levitasi yang lebih beralasan, sementara yang terakhir adalah peningkatan dari penambangan.

6. Pemutus halusinasi

Ini mengizinkan Tuhan untuk memproyeksikan halusinasi yang dapat bertahan lama atau tidak kekal, bergantung pada pelanggan, dan boleh menjadi faktor persekitaran, pendua diri mereka, makhluk yang berbeza dan perkara-perkara mistik atau luar biasa yang lain. Impian ini juga boleh menjadi sentuhan, kesan ringan atau berdasarkan suara, atau penyesuaian kecerdasan mental. Ia luar biasa berbanding kapasiti kratos yang lain.

7. Kawalan jiwa

Kekuatan ini yang dapat mengendalikan minda. Dalam pengaturan God of War kekuatan ini dapat menyeksa orang yang dimaksudkan. Kualiti paling menarik dalam pertarungan terakhir dengan Zeus dari God of War III. Zeus mempunyai Kratos dengan ketakutan menangkap Kratos di dalam jiwa sendiri.

8. Nekrokinesis

Ini membolehkan pelanggan tertentu mengumpulkan dan mengawal orang mati melalui artikel atau powe

9. Keintelektualan

Kekuatan yang ditunjukkan oleh Aphrodite, memungkinkannya untuk meneliti, merasakan, dan memahami perenungan dan sentimen seseorang. Dalam God of War III, Zeus mempunyai pilihan untuk berbicara dengan Kratos dari jarak jauh.

10. Teleportasi

Teleportasi adalah pengembangan item atau zarah dasar mulai dari satu tempat kemudian ke tempat berikutnya, misalnya, pergi ke mana saja di planet atau alam semesta, dan ruang dengan cepat. Semua makhluk ilahi mempunyai kekuatan ini

11. Ketahanan Manusia

Kekuatan manusia yang luar biasa, memungkinkan kebal terhadap serangan yang sudah pasti dapat membunuh manusia. Daya ini adalah jenis kuasa yang terhad. Kratos memiliki kekuatan ini, seperti serangan hebat, atau sihir sihir dapat menyakitinya. Kerana kemampuan kratos ini, dia dapat bertahan melalui banyak kejadian.

12. Kekuatan Super Manusia

Kekuatan super adalah keupayaan kekuatan sebenar yang lebih baik atau diperluas yang difikirkan daripada orang dewasa yang normal. Kekuatan super biasanya turun ke atas individu bergantung pada spesies, umur, saiz, dan bahkan kemampuan misteri mereka. Perpaduan Kratos jelas tiada tandingannya dan hampir tidak terbatas, lebih berasas daripada Zeus dan Hercules. Hampir pasti itulah sebabnya kapasiti kratos jauh berbeza dari yang kita fikirkan.

13. Ketangkasan Super Manusia

Kapasiti ini memberikan pelanggan dengan ketangkasan, refleks, kemampuan menyesuaikan diri, dan kepantasan super, yang membolehkan mereka melakukan pencapaian minda, seperti lantunan tinggi dan lompatan jarak yang signifikan dengan sedikit usaha, kemampuan menyesuaikan diri yang kejam, dan bergerak pada kelajuan lebih cepat daripada yang dapat dilihat oleh mata, membenarkan mereka menempuh jarak yang jauh dalam jangka masa yang singkat dan melampaui manusia dengan mudah.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

Terdapat beberapa soalan yang sering diajukan berkaitan dengan artikel "berapa umur kratos".

Q. Adakah kratos berumur?

Keatos adalah salah satu spartan, dan spartand tidak pernah dilihat usia kerana mereka kelihatan seperti abadi, walaupun mereka dapat dibunuh.

Ya, kratos tidak pernah berumur tetapi boleh mati, itu bermaksud mereka boleh mati tetapi tidak pernah berumur.

Q. Adakah kratos tidak kekal?

Kratos adalah anak lelaki Zeus yang merupakan orang spartan terkuat di zamannya, walaupun dia juga mati dalam pertempuran. Kesimpulannya, bahawa orang Spartan tidak abadi sama ada dia Zeus atau Kratos. Keabadian bukanlah salah satu ciri mereka.

Q. Berapa umur kratos ketika anak perempuannya dilahirkan?

Kratos berusia 31 tahun ketika anak perempuannya dilahirkan, dia pernah ke sana dan sangat gembira melihatnya. Walaupun usia kratos tidak tepat 100% kerana,

Mengira usia kratos tepat hampir mustahil, walaupun kita dapat menyimpulkan jawapan tepat. Maklumat lebih lanjut boleh didapati di atas berapa umur kratos.

Kesimpulannya

Kratos berumur 200 tahun menurut perkiraan saya yang dibincangkan di atas, berdasarkan fakta kehidupannya antara perkahwinannya dengan dewa perang 4.

Walaupun jumlahnya dari awal, artinya dari dewa perang 1 adalah 1200 tahun. Sekiranya kita mempercayai fakta yang telah diberikan oleh pengguna reddit daripada yang hampir tepat bahawa kratos berusia 1200 tahun.

Walaupun anda tidak pernah dapat mengungkapkan usia sebenar kratos tetapi menurut saya dia seharusnya berumur 200 tahun dengan perbezaan hanya satu atau dua tahun.

Berapa umur tuhan?

Kira-kira 7,000 tahun saya dapat mengatakan bahawa sebelum akhir zaman Neolitik tidak ada Tuhan, dan itu bermaksud bahawa Tuhan berusia sekitar 7,000 tahun.

Adakah kratos tuhan?

Ya, Kratos ("Kekuatan, Mei") adalah dewa Yunani kecil, dia dan Bia ("Kekerasan") pada mulanya membuat Prometheus dirantai ke batu-batu Kaukasus. Dewa kecil yang menunjukkan nama abstrak.

Berapa umur kratos?

Kratos berumur 200 tahun.

Siapa kratos?

Dalam mitologi Yunani, Kratos (atau Cratos) adalah keperibadian kuasa ilahi. Dia adalah putra Pallas dan Styx Kratos, dan saudara-saudaranya Nike ("Victory"), Bia ("Force") dan Zelus ("Zeal") adalah sifat watak.

Adakah kratos adalah tuhan yang sebenar?

Ada dewa Yunani bernama Kratos, tetapi yang mengejutkan, tidak kelihatan watak permainan video Kratos dari siri God of War sengaja mengambil nama dewa mitologi sejati.

Adakah kratos abadi?

Ia tidak kekal kerana boleh mati. Dia sangat kuat dan sangat sukar dibunuh. Dia juga cepat sembuh dari kecederaan yang tidak membawa maut. Pada akhir GoW 3, Yunani hampir tidak dapat membunuh Kratos dan ditemui hidup ketika dia mencapai legenda Norse. Kerana Atreus dan Faye

Berapa umur kratos dalam tuhan perang 4?

Berumur 200 tahun

Cerita belakang Kratos

Kratos (Greek: Κράτος) adalah protagonis siri God of War. Dilahirkan di Sparta, Kratos adalah seorang tentera dan jeneral Spartan yang dihormati sehingga dia mati ketika dia membunuh isteri dan anak perempuannya. Dia mendapatkannya julukan "Ghost of Sparta". Setelah itu, Dewa Perang berhenti dari layanannya, akhirnya membunuhnya dan naik ke ketuhanan sebelum membalas dendam terhadap ayahnya. Atlet Olimpik dan raksasa yang mengkhianatinya

Setelah berjaya membalas dendamnya, Kratos menetap di Midgard di Norway kuno dan melarikan diri ke dunia Skandinavia, di mana dia menikahi wanita lain, Faye, dan melahirkan seorang anak lelaki bernama Atries. melancong. Taburkan abu di puncak sembilan kerajaan.

Kebolehan Kratos

Kratos dapat menukar barang dengan senjata ilahi seperti Gauntlet of Zeus (Thunder), senjata ajaib seperti Typhon's Bane (Wind), atau kekuatan yang diberikan kepadanya (kekuatan asas dalam God of War: Ascension, dll.).

Bilakah kratos dilahirkan?

Kratos dilahirkan 200 tahun yang lalu.

Soalan Lazim (Soalan Lazim)

S: Berapa umur Kratos dalam dewa perang yang baru?

150 tahun 30 + 150 + 10 + 10 = 200 Ini adalah anggaran kasar. Tetapi sekurang-kurangnya Kratos berumur 150 tahun.

S: Bolehkah Kratos mati kerana usia tua?

Kratos menjadi abadi yang berfungsi setelah menjadi tuhan: tidak ada penyakit atau penuaan.

S: Berapakah umur anak Kratos?

Walaupun permainan tidak membuatnya jelas - sekurang-kurangnya sejauh yang saya ingat - Atreus berusia kira-kira sebelas atau dua belas tahun di God of War. Adalah adil untuk menganggap bahawa dalam jangka waktu tiga tahun dia akan lebih besar, lebih kuat, dan sedikit lebih selesa dengan kemampuannya yang seperti tuhan.

S: Adakah Kratos menyesal membunuh Zeus?

Kratos mengadu membunuh Zeus kerana dia berharap dia akan pergi seperti biasa dan menjalani kehidupannya yang damai. Ya, dewa-dewa itu sangat buruk baginya. Tetapi membunuh mereka tidak membatalkan apa yang telah mereka lakukan, itu hanya pembalasan yang tidak masuk akal, menimbulkan lebih banyak penderitaan pada kemarahannya yang akan menambah siklus.

S: Adakah anak lelaki Kratos Loki?

Akhirnya diungkap dalam God of War bahawa anak Kratos tempat Atreus pergi sebenarnya adalah dewa Norse Loki, peminat MCU pasti akan terbiasa dengan watak ini. Tetapi dalam mitologi Norse, pendorong di belakang Ragnarok adalah dewa Trickster.

Q: Adakah Kratos lebih kuat daripada Goku?

Kratos mempunyai lebih banyak pengalaman dalam membunuh ALLAH daripada Goku. Dia membunuh semua dewa Yunani dan akan membunuh semua Dewa Norse dengan GOW 6 ... Kratos dapat menarik kembali dan melemparkan Kokhameha atau Roh Bom Goku kepadanya dengan kekuatan penuh.

S: Mengapa Kratos sejuk kepada anaknya?

Dia sejuk kerana masa lalu. Tetapi dia tetap mengambil berat tentangnya kerana dia adalah anaknya. Keperibadian yang baik dan kompleks. Tidak menghiburkannya dan berjalan keluar dari cara keselesaannya tidak sama. Dia menunjukkan bahawa dia baik, dia tidak tahu bagaimana menunjukkannya.

S: Adakah Kratos membunuh semua dewa?

Ini adalah Atlas. Sementara itu, Kratos akhirnya membunuh sebahagian besar pantheon Yunani: Ares, Hades, Poseidon, Hephastus, Hercules (dewa paling kuat dalam badan), Thanatos (dewa kematian) dan Zeus (termasuk raja-raja dewa Yunani, yang paling kuat dewa-dewa Yunani).

Q: Berapa tinggi anak lelaki Kratos?

Mungkin disebabkan oleh legasi Jötunn; Magni sangat tinggi, tingginya sekurang-kurangnya satu meter di atas Kratos, yang tingginya sekitar 6 setengah kaki.

S: Bagaimana isteri keduanya Kratos meninggal?

Terdapat dua orang, isteri pertamanya, Lysandra, secara tidak sengaja dibunuh oleh Kratos dalam keadaan marah. Isteri keduanya Fay meninggal dunia. Tetapi dia tidak pernah mengatakan mengapa dermaga itu. Melihat bahawa anaknya Atreus mempunyai penyakit yang hampir meragut nyawanya, saya fikir dia mempunyai penyakit yang sama.

Kesimpulannya

Dalam mitologi Yunani, Kratos (atau Cratos) adalah keperibadian kuasa ilahi. Dia adalah putra Pallas dan Styx Kratos, dan saudara-saudaranya Nike ("Victory"), Bia ("Force") dan Zelus ("Zeal") adalah sifat watak. Kratos berumur 200 tahun dan menggelar dirinya Tuhan. Ia adalah watak filem.

Umur sekitar 7,000 tahun

Saya dapat mengatakan bahawa sebelum tamatnya jangka waktu Neolitik tidak ada Tuhan, dan itu menunjukkan bahawa Tuhan berusia sekitar 7,000 tahun.

Kratos adalah wira siri God of War yang boleh dimainkan. Dibawa ke dunia di Sparta, Kratos adalah pasukan yang dianggap baik dan Jenderal Spartan, hingga dia kehilangan anak perempuannya yang lebih baik ketika dia membunuh mereka, namun secara kebetulan, di bawah perintah Ares, menjadikannya moniker "The Ghost of Sparta" "

Setelah itu dia mencabut sokongannya terhadap Dewa Perang, dalam jangka masa panjang membunuhnya dan naik ke Ketuhanan sebelum mendapat balasan terhadap ayahnya, Olympian dan Titans yang menipunya.

Setelah menuntut pembalasan dengan berkesan, Kratos masuk ke alam semesta Dewa Norse dengan menetap di Midgard di Ancient Norway di mana dia mengahwini wanita lain bernama Faye dan melahirkan seorang anak bernama Atreus yang bersama-sama.

Selepas kematian ibu kanak-kanak itu, akan memulakan lawatan untuk menyebarkan jenazahnya di puncak paling terkenal dari banyak sembilan domain.

Siapa kratos?

Kratos adalah orang permainan komputer anekdot, dibuat oleh david jaffe dan disuarakan oleh hakim christopher. Dia adalah pahlawan asas siri permainan Santa Clause Monica Studios God Of War.

Siri God of War bergantung pada cerita rakyat Yunani, sebelum pembuatnya memilih untuk memindahkan siri ini ke cerita rakyat Norse, kerana jelas lebih unggul daripada cerita rakyat.

Kratos adalah anak tunggal ayah dan ibunya. Ayahnya adalah Zeus yang terkenal. Titik permulaannya terletak pada sejarah Yunani kuno sparta

Kehidupan awal

Dibawa ke dunia di wilayah kota Sparta di Yunani, Kratos adalah anak selam dari anak Zeus dan seorang wanita bernama Callisto, walaupun pada hakikatnya dia tidak akan mengetahui siapa ayahnya selama ini.

Dihina pada Zeus kerana memperanakkan satu lagi anak muda yang tidak diingini, Hera meminta pembunuhan Kratos pada hari dia dikandung, namun Raja Dewa memiliki belas kasihan terhadap anak itu dan menolak, menyerahkannya di Sparta untuk dibesarkan oleh Callisto.

Seperti semua pemuda Spartan, Kratos diperiksa dan disiapkan untuk bertempur oleh pakar Spartan; individu-individu yang dianggap sesuai adalah untuk tetap dan bersedia sebagai pejuang Spartan, sementara individu yang dianggap tidak sesuai akan dihantar dari pergunungan (mungkin Gunung Taygetos) untuk berperang untuk diri mereka sendiri.

Berkesan hidup dan kuat pada usia muda, Kratos mempersiapkan diri bersama adiknya yang lebih muda, Deimos , kerana mereka ingin bergabung dengan angkatan tentera Spartan ketika mereka dewasa. Sekitar waktu ini, Zeus mulai mendengar ramalan yang meramalkan kejatuhannya kerana salah seorang anaknya, "pahlawan yang dicap".

Mengharapkan untuk melihat pola patricide sebelum melewati titik yang tidak akan kembali, Zeus menghantar Ares dan Athena untuk mengejar dan membuang kanak-kanak yang mungkin suatu hari naik melawannya. Ares, melihat pigmentasi aneh Deimos, memilih untuk ■■■■■■ Sparta dengan banyak centaur dan membawanya ke Thanatos, Dewa Kematian.

Kratos berusaha menyelamatkan saudaranya , namun Ares memukulnya ke timbunan kayu, meninggalkannya dengan bekas luka lama di mata kanannya.

Adakah kratos adalah makhluk ilahi?

Memang , Kratos ("Kekuatan, Mei") adalah dewa Yunani kecil, dia dan Bia ("Kekerasan") pada mulanya menjaga Prometheus dilekatkan pada batu-batu Kaukasus. Makhluk ilahi kecil menunjukkan nama yang dinamik.

Berapa umur kratos?

Kratos berumur 200 tahun .

Kapasiti Kratos

Kratos boleh berdagang perkara dengan senjata ilahi seperti Gauntlet Zeus (Thunder), senjata terpesona seperti Typhon ini Bane (angin), atau kuasa yang diberikan kepada beliau (kuasa asas dalam God of War: Ascension, dan sebagainya)

Sebagai Dewa Perang

"Tuhanku, Kratos! Bandar lain sudah siap untuk jatuh! Tidak lama lagi semua akan mengetahui kegemilangan Sparta!"

- Spartan Terakhir

Kratos memasuki Tartarus oleh dan dengan mencari Ambrosia untuk menghilangkannya, kerana Murid-murid Ares ingin menggunakannya untuk memulihkan Tuhan mereka yang kini mati. Sepanjang lawatannya, Kratos mendapat kilas balik misi pertamanya untuk Ambrosia.

Tajuk Gpst sparta
Jantina Lelaki
Spesies Tuhan demigod
Tempat Lahir Sparta

Dengan membersihkan jalannya melalui Tartarus, Kratos mengalami dan menghancurkan makhluk berkaki 8 goliath. Setelah menarik ujungnya dari raksasa itu, Athena menyuruhnya berusaha memperingatkannya tentang risiko baru dalam perjalanan yang pernah dia lakukan sebelumnya.

Kratos kira dia amaran , memastikan bahawa tiada apa yang akan menghalangnya.

Hubungan

 • Kratos melayani Ares setelah dia menyelamatkan Kratos dari kejam semasa kejayaannya di Greece . Ares menganggap Kratos sebagai pahlawan ideal dan dapat memanfaatkannya untuk menjatuhkan Zeus dan menjadi pemimpin baru Olympus .

 • Setelah Kratos membunuh musuhnya untuk menjamin bahawa Kratos akan melakukan persembahannya, dan untuk menjadikannya pejuang yang pasti, dia memaksa Kratos untuk membunuh individu yang jujur ​​demi Ares. Ini akhirnya menjadi sederhana kerana Kratos sebelum ini mempunyai nafsu darah yang meningkat.

 • Ujian terakhirnya adalah untuk Kratos membunuh keluarganya sendiri, kerana Ares menerima bahawa mereka menahannya. Dengan kehabisan gambar, Ares mempercayai Kratos akan menjadi lebih yakin bahawa dia akan melewati dirinya sendiri.

 • Kratos, bagaimanapun, merasa marah dan mual dengan apa yang Ares menyebabkan dia lakukan dan memilih untuk saat ini tidak melayani dia. Ares tidak akan melepaskan Kratos dan menghantar Fury mengikutnya untuk memaksanya kembali.

 • Ketika Kratos membunuh Fury dan memutuskan ikatannya dengan Ares, pengaturannya hancur dan keduanya hanya membenci satu sama lain. Kratos sakit hati kerana membalas dendam terhadap Ares akhirnya mendapat kemungkinan ketika makhluk ilahi mengarahkannya untuk menggunakan Pandora's Box untuk membunuhnya.

 • Pada saat Kratos hampir membunuh Ares, dia meminta kelonggaran dan menganjurkan pembunuhan keluarganya sebagai usaha menjadikannya menjadi pahlawan yang luar biasa. Kratos tidak akan menambah Ares dan membunuhnya, akhirnya membalas dendam keluarganya . Kratos mengakui bahawa Ares menang untuk mengubah Kratos menjadi juara luar biasa.

Ringkasan

Kratos memasuki Tartarus oleh dan dengan mencari Ambrosia untuk menghilangkannya, kerana Murid-murid Ares ingin menggunakannya untuk memulihkan Tuhan mereka yang sekarang mati. Sepanjang lawatannya, Kratos mendapat kilas balik misi pertamanya untuk Ambrosia.

Secara umum

 • Kratos disuarakan oleh Terrence C. Carson dari God of War to God of War: Ascension, dan oleh Antony Del Rio sebagai anak muda di God of War: Ghost of Sparta. Christopher Judge memegang kendali atas tugas untuk God of War PS4 utama.

 • Beliau akan mengambil alih kawalan ke atas kerja lagi untuk permainan berikut dalam siri ini, apa yang ramai peminat telah menamakan " Divine kuasa perang: Ragnarok".

 • Menurut komponen God of War III yang tidak biasa, Kratos berdiri setinggi 8 kaki .

 • Dari God of War hingga God of War III , tatu Kratos menjadi lebih langsing dan lebih langsing dan berubah mengikut perancangan. Dalam permainan utama, ia membentang di dadanya dari dekat sternum hingga melewati are-ola kirinya.

 • Pada detik, ia lebih dekat dengan are-olanya. Dalam permainan terakhir, permainan ini tidak merangkumi ola-nya. Juga harus diperhatikan bahawa tatu di God of War mengorbit lebih banyak lengan kirinya, tetapi dalam permainan tidak lama kemudian, tidak. Dalam God of War (2018), tatu yang dijerat pada lengan kanannya berubah menjadi penampilannya di God of War III, ternyata lebih dekat dengan yang menyerupai God of War yang pertama.

 • Keluarga Kratos diperlihatkan sebagai individu kesepian yang pernah dia gemari. Masa yang mungkin dia sampai pada suatu ketika terlihat menyeringai adalah titik di mana dia menemui Calliope di Dunia Bawah. Kratos sangat kecewa apabila dia benar-benar perlu meninggalkannya. Setelah itu, ketika dia mengalami halusinasi dari arwah isterinya, dia meminta dia untuk pengampunan, sesuatu yang belum pernah dia lakukan.

 • Pada saat dia terpaksa membunuh ibunya, dia kesal dengan kematiannya. Pada ketika adiknya Deimos yang lebih muda terbunuh, Kratos hancur sebelum dia melepaskan kemarahannya pada Thanatos untuk kegiatannya .

 • Dia juga sangat peduli dengan anak muda berikutnya, Atreus, yang membuatnya dalam perjalanan dalam keadaan tertentu, dia juga lebih bimbang akan kemakmuran dan sikapnya, dengan cepat mencari bantuan Freya sejak

 • Dia jatuh sakit akibat kemarahannya, dia juga melatih anaknya seperti yang dilakukan oleh ayah kilang. Walaupun hubungannya dengan Faye, pasangan kedua yang lewat, tidak dikenali, dia sangat marah ketika Atreus menyalahkannya kerana tidak bersedih dengannya.

 • Penampilan pakaian standard Kratos tidak banyak berubah sepanjang permainan. Dalam God of War dan God of War: Ascension, tangannya tanpa sarung tangan, dan dia tidak mempunyai apa-apa bahan putih antara rantai dan kulit lengannya.

Ringkasan

Kratos disuarakan oleh Terrence C. Carson dari God of War to God of War: Ascension, dan oleh Antony Del Rio sebagai anak muda di God of War: Ghost of Sparta. Christopher Judge memegang kendali atas tugas untuk PS4 God of War yang utama. Beliau akan mengambil alih kawalan ke atas kerja lagi untuk permainan berikut dalam siri ini, apa yang ramai peminat telah menamakan " Divine kuasa perang: Ragnarok".

Soalan Lazim

1. Q. Adakah kratos berumur?

Keatos adalah salah satu spartan, dan spartand tidak pernah dilihat berumur kerana mereka kelihatan seperti mati, walaupun pada hakikatnya mereka dapat dibunuh.

Sesungguhnya, kratos tidak pernah berumur tetapi dapat menendang baldi, itu menunjukkan bahawa mereka dapat meneruskan tetapi tidak pernah berumur.

2. Q. Adakah kratos mati?

Kratos adalah anak Zeus yang paling sederhana pada masanya, walaupun dia juga menendang baldi dalam pertarungan. Penutup, bahawa orang Sparta tidak kekal sama ada dia Zeus atau Kratos yang dipakainya.

Keabadian bukan salah satu komponennya.

3. Q: Adakah anak Kratos Loki?

Akhirnya akhirnya terbongkar dalam God of War bahawa anak Kratos tempat Atreus pergi benar-benar dewa Loki Norse, peminat MCU akan selesa dengan orang ini. Namun, dalam cerita rakyat Norse, dorongan utama di belakang Ragnarok adalah dewa Trickster.

4. Q: Adakah Kratos lebih berasas daripada Goku?

Kratos mempunyai lebih banyak penglibatan dengan membunuh ALLAH daripada Goku. Dia membunuh semua makhluk ilahi Yunani dan akan membunuh setiap Dewa Norse dengan GOW 6… Kratos dapat menarik kembali dan melemparkan Kamehameha atau Roh Goku ■■■■ ke arahnya dengan kekuatan penuh.

5. Q. Apakah waktu kratos ketika gadisnya dikandung?

Kratos berumur 31 tahun ketika gadis kecilnya dikandung, dia pernah ke sana dan sangat gembira melihatnya. Walaupun tempoh kratos tidak tepat 100% dengan alasan bahawa,

Menentukan masa kratos tepat hampir tidak dapat dibayangkan, walaupun kita dapat menutup jawapan yang tepat. Lebih banyak kehalusan dapat dicapai di atas berapa umur kratos.

Kesimpulannya

Kratos berumur 200 tahun seperti yang ditunjukkan oleh penilaian saya yang dibahas di atas, berdasarkan realiti semasa hidupnya antara penyatuannya dengan kekuatan perang ilahi 4.

Terlepas dari kenyataan bahawa kekuatannya selama ini, tersirat dari kekuatan perang Ilahi 1 adalah 1200 tahun.

Sekiranya kami menerima kenyataan yang telah diberikan oleh klien reddit daripada hampir tepat bahawa kratos berusia 1200 tahun.

Walaupun pada hakikatnya anda tidak pernah dapat mengetahui masa sebenar kratos namun menurut penilaian saya, dia seharusnya berumur 200 tahun dengan perbezaan sebentar sahaja.